Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Έτσι Κ αλλιώς γιατρός της  θα την κάνει την οποιαδήποτε εξέταση δεν θα την κάνει η μαμά της . Οπότε την γνώμη του κ την γνώση θα την λαβει. Μιλάμε για εξετάσεις γιατί όταν κάποιος πάει ανίδεος περνάνε μπορεί Κ 3-4 χρόνια με αποτυχίες Κ ο γιατρός δεν έχει προτείνει τίποτα ... Κ αν δεν ξέρεις δεν μπορείς Κ να ψάξεις... 

Σκέψου η κοπέλα λέει έχει κάνει ενδομητριωση από το 2009 Κ ο γιατρός της την έβαλε να κάνει εξετάσεις γονιμότητας ΑΜη μετα από 17 χρόνια .

Δηλαδή αν είχε βρεθεί πριν 10 χρόνια μία κοπέλα να της πει κάνε μια ΑΜΗ να απαντούσε δεν μου το έχει πει ο γιατρός μου? Θα είχε σωθεί 

Οι εξετάσεις διαφέρουν, άλλο να κάνει μια γυναίκα μια εξέταση αίματος και άλλο να μπει σε χειρουργείο.Το οποίο φυσικά κοστίζει κιολας.Ειπα και πριν,πως δεν είναι απαραίτητη η υστεροσκοπηση για όλες τις περιπτώσεις.Στη συγκεκριμένη περίπτωση,κάνει πολύ καλά που αλλάζει γιατρό,γιατί εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως αυτός που είχε είτε δεν ασχολήθηκε όπως θα πρεπε,είτε ήταν επικίνδυνος(δυστυχώς υπάρχουν κ αυτοί).Εμενα αυτό που μου φαίνεται παράλογο,είναι να πάει στο γιατρό με ετοιμη λίστα επεμβατικών εξετάσεων,επειδή το διάβασε στο φόρουμ.Ειναι έξτρα άγχος και φυσικά το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο κ επίσης δεν χρειάζονται όλες αυτές οι εξετάσεις για όλες τις περιπτώσεις

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερουδιαααααααααα~

ηρθαμε στην μανουλα μου!

πολυ αερας σημερα:(αμαν!εχει ηλιο αλα ο αερας σε κρυωνει:rolleyes:μας εφερε ο μπαμπας μου!

πριν λιγο κοιμηθηκε ο μικρος κ η μαμα πηρε τον μιχαλακη κ πηγανε λαικη για φρεσκα φρουτακια;)

Ματινακι μου καλο χθες δεν καταφερα να μηλισουμε..τον επιασε γκρινια τον μικρο..ειχε υπερενταση κ δεν μπορουσε να κοιμηθει!τελικα κατα της 11 τον κοιμησα!

για το γαλα που λες εγω δεν ειχα παρει χαπια στο πρωτο απλα εβγαζα συνεχεια με το θηλαστρο μεχρι που ελαττωθηκε κ εφυγε απο μονο του..απλα θυμαμαι οταν ειχε ελλατωθει πολυ στο μπανιο τα ζουμπουσα κ εβλεπα οτι εβγαζε σταγονιτσε ςμονο κ ετσι σια σιγα τελειωσε το γαλα!χωρης χαπια!δεν νομιζω να πετρωσει :rolleyes:

Ρανιουκο ου εχεις γιατρο?το μπιζουδακι τι κανει?κ μεις ειχαμε φετος τετια προβληματα με τη θερμανση!ο ενας δεν βαζει η αλη δνε πληρωνει αστα να πανε!το θεμα ειναι οτι αυτοι δεν εχουν μικρα μωρα!κ μεις τωρα δεν ξαναβαλαμε..ειμαστε με αιρκοντισιον κ δυο θερμαστρες στα δωματια..μια στο παιδικο κ μια στη κρεβατοκαμαρα κλεινω κ τη πορτα κ κραταει η ζεστουλα ευτυχως!:(

Ιωαννακι μου καλο πως ειστε?τι καιρο εχετε προσ τα κει?

Χρυσανθακι μουυυυυ πολυ μαρεσε αυτο που ειπες για τη μαμα χρυσανθη..;)να περασετε ομορφα στη βολτα σας!κρητη ειπαμε ναι?αχ φανταζομαι τι ωραια που θα ειναι με ηλιο!:D

Ποπακι μου κ σε σκεφτομουνα χθες το απογευμα ..τι κανεις πως εισαι?η μπεμπου μας πως κοιμηθηκε!εμενα πολυ καλ χθες απο της 11 γκρινιαξε λιγο κατα της 2 τον αλαξα πλευρο κ συνεχισε τον υπνο του μεχρη της 6 που εφαγε κ μετα μεχρι της 9παρα!ευχαρηστουμε ποπακι μου!η θετικη σου ενεργεια λειτουργησε;)((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))

Αναστασακι μου που ειστε?πηγατε την βολτιτσα σας?;)

φιλακια πολα σε ολες!παω να τσιμπησω τιποτις!:tongue:

(((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Εμείς κοιμόμαστε από τις 2 παρά και σε καμιά ωρίτσα θα ξυπνήσουμε για να φάμε! Μα τι ωραίες μέρες είναι αυτές; Πριν καμιά ωρίτσα ήρθε η μαμά μου και πήγαμε με τον αντρούλη μου μία βόλτα με το αυτοκίνητο! Αχ μου θύμισε τον καιρό που είχαμε δεσμό και κάναμε βολτίτσες!!! Ωραία ήτανε!

Που είστε καλέ; Βολτάρετε;;; Ειδατε καλή μέρα και ξεπορτίσατε; Καλά κάνατε! Αααααχχχχχχ πότε θα μπορώ κι εγώ να παίρνω τον μπεμπάκο μου και να κάνουμε βολτίτσες!!!! Προς το παρόν μέσα!!!! Αφού τη Δευτέρα θα πάμε στον παιδίατρο και χαίρομαι που θα βγω έστω και για λίγο!!! :lol::lol::lol:

κου κου....ηρθα κι εγωωωωωω.....

ενταξει με τον γυναικολογο.....ολα ειναι στη θεση τους!!!!οποτε βουρ για γυμναστηριοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο......δε μπορω αλλο μεσα και θελω πισω τους κοιλιακους μουουουουουουουουου.....χιχιχι

πηγα και λιγο στα τζαμπο να αλλαξω ενα ριλαξ και πηρα παρκοκρεββατο...αχ πολυ ωραιο ειναι...εχει και δευτερο οροφο και αλλαξιερα!!!!ειναι πολυ βολικο για να το παιρνουμε και στη λευκαδα διακοπες!!!!αχχχχχχχχχχχχ....ποτε θα ερθει το καλοκαιρι να κανουμε πλατσα πλουτσα με τα νινακια....αν και απο φετος παει η ηλιοθεραπεια......δε θα προλαβαινουτμεεεεεε....χαχαχαχαχα!!!!

τι κανετε εσεις κοριτσακια μου?ειστε εξω εεεεεεεε?????να περασετε τελεια!!!

ιωαννακι μου φτανει ο καιρος που θα βγεις εξω με τον μπεμπουλινο....θα εχει φτιαξει και ο καιρος.....τελειαααααααααααα.....τωρα απολαυσε τη θαλπωρη του σπιτιου σου!!!

λενιω μουουουουουου....θερμαστρα εεε????εχουμε aircontition αλλα ρε γαμωτο οταν το αναβω πεφτει η ασφαλεια ....αμανννννννννν.....πρεπει να το δει ο αντρας μου...μηπω ςνα παρω ξυλα για το τζακι? ή μια θερμαστρα?φφφφφφφφφφφφφ

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

κοριτσακια μου γυρισαμε πριν καμια ωριτσα!! καναμε μπανιο κ τωρα θηλάζουμε!!! τελικα μειναμε εκει εχθες!! λοιπον οταν πηγαιναμε το πρωι ο μπεμπης στο αυτοκινητο ΚΥΡΙΟΣ! κ δεν κοιμηθηκε πολυ , λιγο πριν φτασουμε εκλεισε τα ματια! πηγαμε κ από τη δουλειά του αντρα μου, τους τρελαναμε λίγο κ μετα πηγαμε στη μαμα μου! εκει τρελαθηκαν περισσοτερο!!!:tongue::tongue::tongue: περασαμε πολυ ομορφα!

σημερα ομως που ερχομασταν εκλαιγε κ σταματουσαμε συνεχεια!! δεν του αρεσει τελικα το βραδυ! κ την προηγουμενη φορα ετσι εκανε!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: δεν ξανα ξεκιναω βραδυ!!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

χρυσανθακι μου σε ευχαριστω πολύ! η μαμα μου ειναι πολυυ καλύτερα! σχεδόν αναρωσε!!:P:p

ματινακι μου κ εγω δεν θα ζοριζα αλλο το θεμά! ειναι πολύ ψυχοφθόρο!!

λενακι μου! τι καλά που πήγατε βολτιτσα οικογενειακώς! πεξατε κ με τον αντρουλη σου ε?? τελεια!!! :D:D:D

ρανιακι βγηκατε κ εσεις βολτιτσα ε?? μπραβο!!! τωρα που ανοιξε ο καιρος ειναι για βόλτες!!

ιωαννακι χαιρομαι που εισαι καλύτερα!

φιλακια σε ολαα τα κοριτσακια! θα επανελθω! παω για μπανακι!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα!!! τι κάνετε?????? εμείς κοιμηθήκαμε στις 23.00 ξυπνησαμε στις 5 παρα για μαμ κ πριν λίγο! τωρα τρωμε!:D πολυ καλά!!! παρατηρησα οτι τελευταια κοιμαται εκει γυρω στις 23.00!!

εντομεταξυ εχθες το βραδυ ειδα ροζ... ουτε καν αιμα. σημερα που σκουπιστηκα παλι..:rolleyes::rolleyes: λέτε να είναι περίοδος?? κ αν ειναι γιατι εχω μονο ροζ??:confused: τι να κανω? να ανησυχω η ειναι φυσιολογικο?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα!!! τι κάνετε?????? εμείς κοιμηθήκαμε στις 23.00 ξυπνησαμε στις 5 παρα για μαμ κ πριν λίγο! τωρα τρωμε!:D πολυ καλά!!! παρατηρησα οτι τελευταια κοιμαται εκει γυρω στις 23.00!!

εντομεταξυ εχθες το βραδυ ειδα ροζ... ουτε καν αιμα. σημερα που σκουπιστηκα παλι..:rolleyes::rolleyes: λέτε να είναι περίοδος?? κ αν ειναι γιατι εχω μονο ροζ??:confused: τι να κανω? να ανησυχω η ειναι φυσιολογικο?

καλημερα κοριτσακια μου! τι κανετε?

εμεις μια χαρα, μονο που τα απογευματα εχουμε γκρινιτσα! την κοιμησα με το ζορι εχτες κ ηταν λιγο καλυτερα!

αναστασακι μου αυτο με το ροζ πρεπει να ειναι απο τις συσπασεις της μητρας λογω θηλασμου, εγω που δεν θηλασα ειχα τρελο αιμα σαν πρωτη περιοδο λογω οτι δεν ειχε κανει τις συσπασεις η μητρα. παρε κ τον γυναικολογο σου καλου κακου!

ο ομορφαντρας σου κοιμηθηκε ε? μια χαρα!!!:-P

καλημεραααααααααααα......τι μου κανετε τσουπρες μου?

εμεις ξυπνησαμε παλι στις 4.30 για μαμ και μετα παλι στις 8.30....αντε να δω ποτε θα το παει σερι....φφφφφφ....κατα τ'αλλα ειμαστε μια χαρα!!!!τωρα κοιμηθηκε στην αγκαλιτσα μου....αχ θα τη φαωωωωωωωωωωωω:lol:

ηθελα να τη βγαλω βολτα παλι αλλα βλεπω τον καιρο σκατα παλι...

ισως αργοτερα φτιαξει!!!!

αναστασακι μου πηγατε στη γιαγιουλα εεεε????ειδες που ειχες τρομαξει?μια χαρουλα ειναι η μανουλα σου.....

γιωτακι μου σε πεθυμισα....πως εισαι?η ουρανια μας τι κανει?να μου τη φιλησεις!!!!:lol:

Καλημερα και απο μας!χαλασε παλι εδω ο καιρος αλλα χθες η βολτα ηταν σουπερ!η δευτερη βασικα θα σας πω...ντυνομαστε !της βαζω και τα καλα της τρομαρα μου και κατεβαινουμε,με το που παρκαρω στο παρκινκ ακουω ενα δυνατο πρρρρρρρρτσ!!!!αυτο ηταν!ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΚΑ!!!!αντε παλι πισω!ειχε γινει ολη χαλια!ολησημο τα καλα μας!!!χιχιχι!αλλα ημουν τοσοσ σκασμενη για βολτα που την επληνα της ξαναεβαλα αλλα καλα ρουχαλακια και παλι εξω!καναμε καροτσαδα,κατι δουλιτσες κοιμηθηκε ...βρηκα και τον μπαμπα της και ηπιαμε καφεδακι!τελεια!!!καλοκαιρινη μερα!και μετα την ταισα στο αμαξι και πηγαμε σουπερμαρκετ γιατι εχω ενα τραπεζι αυριο πολυ απαιτιτικο!!!ολο φωνουλες ηταν στο σουπερ!!και μετα πισω!κοιμηθηκαμε και το μεσημερι!πολυ γεματη και ομορφη μερα!κοριτσακια μου δεν ξερω ποτε θα ξαναμπω γιατι εχω τρελο τρεξιμο με το τραπεζι λειπουμε κ τις κυριακες αν δεν μιλησουμε αλλο καλο σαββατοκυριακο κ τα λεμε απο δευτερα!

Αναστασακι μου πολυ χαιρομαι για τους υπνους σας!Δοξα τον Θεο φιλεναδα!!!!Γινετε καλα η μανουλα???και για αυτο χαιρομαι πολυ!τα γιατροσοφια του λαου πιανουν χιχιχιχ!!!φιλακια ζουμερα!

Ρανιουκο ωρα για γυμναστικουλα ε???ξεκινησα και γω!αντε να βγαλουμε το κορμι στη θαλασσα οπως πρεπει!φιλακια πολλα

Γιωτακι μου καλημερα σας!φιλακια στην μπεμπα!

Ελενιτσα μου γλυκιαααααααα!!!!!!καλημερα!!!!!!!φιλακια στα παιδακια σου!

Ιωαννακι μου!καλημερα σας!!!

Ματινακι μου!φιλια στον μπεμπακο με τις ματαρες τις ομορφες!αααα!!!φιλεναδα λοιπον!το ειδες ξανα κ ξανα το προσπαθησες 1000 μπραβο αλλα φτανει κοριτσαρα μου!μην στεναχωριεσαι !μακαρι ολες η μανουλες να ειχαν την δικη σου επιμονη κ υπομονη!και η μαια καλα τα λεει αλλα αν δεν μπορεις αλλο αστο κοριτσαρα μου!εσεις να ειστε καλα!το επομενο πρωτα ο Θεος ειμαι σιγουρη θα πιει πολυ δικο σου γαλα!απλα ψαξτο λλιγο για τα χαπια!μηπως υπαρχει αλλος τροπος να σταματησει πιο φυσικα...φιλακια τοοοοοοοοσα πολλα!

Ποπακι,Νατασακι,κΑΤΙΑΜΟΥ ,πεταλουδιτσα φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μας!χαλασε παλι εδω ο καιρος αλλα χθες η βολτα ηταν σουπερ!η δευτερη βασικα θα σας πω...ντυνομαστε !της βαζω και τα καλα της τρομαρα μου και κατεβαινουμε,με το που παρκαρω στο παρκινκ ακουω ενα δυνατο πρρρρρρρρτσ!!!!αυτο ηταν!ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΚΑ!!!!αντε παλι πισω!ειχε γινει ολη χαλια!ολησημο τα καλα μας!!!χιχιχι!αλλα ημουν τοσοσ σκασμενη για βολτα που την επληνα της ξαναεβαλα αλλα καλα ρουχαλακια και παλι εξω!καναμε καροτσαδα,κατι δουλιτσες κοιμηθηκε ...βρηκα και τον μπαμπα της και ηπιαμε καφεδακι!τελεια!!!καλοκαιρινη μερα!και μετα την ταισα στο αμαξι και πηγαμε σουπερμαρκετ γιατι εχω ενα τραπεζι αυριο πολυ απαιτιτικο!!!ολο φωνουλες ηταν στο σουπερ!!και μετα πισω!κοιμηθηκαμε και το μεσημερι!πολυ γεματη και ομορφη μερα!κοριτσακια μου δεν ξερω ποτε θα ξαναμπω γιατι εχω τρελο τρεξιμο με το τραπεζι λειπουμε κ τις κυριακες αν δεν μιλησουμε αλλο καλο σαββατοκυριακο κ τα λεμε απο δευτερα!

Αναστασακι μου πολυ χαιρομαι για τους υπνους σας!Δοξα τον Θεο φιλεναδα!!!!Γινετε καλα η μανουλα???και για αυτο χαιρομαι πολυ!τα γιατροσοφια του λαου πιανουν χιχιχιχ!!!φιλακια ζουμερα!

Ρανιουκο ωρα για γυμναστικουλα ε???ξεκινησα και γω!αντε να βγαλουμε το κορμι στη θαλασσα οπως πρεπει!φιλακια πολλα

Γιωτακι μου καλημερα σας!φιλακια στην μπεμπα!

Ελενιτσα μου γλυκιαααααααα!!!!!!καλημερα!!!!!!!φιλακια στα παιδακια σου!

Ιωαννακι μου!καλημερα σας!!!

Ματινακι μου!φιλια στον μπεμπακο με τις ματαρες τις ομορφες!αααα!!!φιλεναδα λοιπον!το ειδες ξανα κ ξανα το προσπαθησες 1000 μπραβο αλλα φτανει κοριτσαρα μου!μην στεναχωριεσαι !μακαρι ολες η μανουλες να ειχαν την δικη σου επιμονη κ υπομονη!και η μαια καλα τα λεει αλλα αν δεν μπορεις αλλο αστο κοριτσαρα μου!εσεις να ειστε καλα!το επομενο πρωτα ο Θεος ειμαι σιγουρη θα πιει πολυ δικο σου γαλα!απλα ψαξτο λλιγο για τα χαπια!μηπως υπαρχει αλλος τροπος να σταματησει πιο φυσικα...φιλακια τοοοοοοοοσα πολλα!

Ποπακι,Νατασακι,κΑΤΙΑΜΟΥ ,πεταλουδιτσα φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!

χρυσανθουλι μουουου....χαχαχαχα...εχω σκασει στο γελιοοοοο...τελικα το παιδι μας θελει βολτα για να τα κανει...αχαχαχχαχαχαχαχα.......μπραβο το ζουζουνακι μας μωλε.....:lol:

τι καλο θα φτιαξεις???μιαμ μιαμ μιαμ....

να μαι παλι!! αχ μου εβγαλε μεγαλη ποσοτητα το πρωι 1 ωρα μετα που εφαγε και τρομαξα!!!!:-( ελπίζω να μην κρυωσε το στομαχακι του! μετα ηρθε απο πισω λόξυγγας κ τον ειχα αγκαλια μεχρι να σταματησει! τελικα μαλλον περιοδος ειναι γιατι κατεβαινει το αιμα,οχι πολυ ακομα αλλα θα δείξει!:rolleyes:

χρυσανθακι μου κανατε κακα ε???????? ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!!!!:P:p:p και περασατε κ ομορφα! πολύ χαίρομαι!! ετσι να περνατε πάντα! εχεις τραπεζωμα το σ-κ?? αντε καλή επιτυχια και να μας πεις τι εφτιαξες παλι!!!!;)

γιωτακι εχει γκρινιτσα ε? μηπως νυσταζει εκεινη την ωρα η μπουμπου!!

ρανιακι χαλασε παλι ο παλιοκαιρος??? θα φτιαξει ομως που θα παει!!! φιλακια στη σουρτουκα τη μπιζουδενια που αρεστηκε στη βολτιτσα!!!:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου! Τι κανετε; Εμείς κοιμηθήκαμε στις 11.30 και ξυπνήαμε στις 4 για μαμ και μετά στις 8.30! Τώρα εννοείται ξανακοιμόμαστε!!! Από εχθες τρώμε 150 γρ γάλα!!! Φαγανός μου βγήκε ο μπουλουκάκος μου! Άντε να δω πότε θα το πάει σερί όλη τη νύχτα! Με έχουν αγχώσει πολύ και οι άλλοι, πως σιγά σιγά πρέπει να σταματήσω να του δίνω βράδυ να τρώει! Μα είναι μόνο 18 ημερών το μανάρι μου, νωρίς δεν είναι; Αχ πάλι σήμερα έχουμε πολύ καλό καιρό και θα ευχαριστηθώ τη βραντούλα μου! :P:p:p

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου! Τι κανετε; Εμείς κοιμηθήκαμε στις 11.30 και ξυπνήαμε στις 4 για μαμ και μετά στις 8.30! Τώρα εννοείται ξανακοιμόμαστε!!! Από εχθες τρώμε 150 γρ γάλα!!! Φαγανός μου βγήκε ο μπουλουκάκος μου! Άντε να δω πότε θα το πάει σερί όλη τη νύχτα! Με έχουν αγχώσει πολύ και οι άλλοι, πως σιγά σιγά πρέπει να σταματήσω να του δίνω βράδυ να τρώει! Μα είναι μόνο 18 ημερών το μανάρι μου, νωρίς δεν είναι; Αχ πάλι σήμερα έχουμε πολύ καλό καιρό και θα ευχαριστηθώ τη βραντούλα μου! :P:p:p

καλημερα ιωαννακι μουουουουουουουου....καλε δε λες καλα που το παιδι κοιμαται τοσες ωρες????ελα παναγια μου......τι να πουμε κι εμεις με το αναστασακι????ουτε στα πιο τρελλα μου ονειρα αυτο...αχχαχααχχαχαχα...μην τους ακους παιδι μου!!!!το παιδι δε θα μπορουσε να ειναι καλυτερα....:lol:

να μαι παλι!! αχ μου εβγαλε μεγαλη ποσοτητα το πρωι 1 ωρα μετα που εφαγε και τρομαξα!!!!:-( ελπίζω να μην κρυωσε το στομαχακι του! μετα ηρθε απο πισω λόξυγγας κ τον ειχα αγκαλια μεχρι να σταματησει! τελικα μαλλον περιοδος ειναι γιατι κατεβαινει το αιμα,οχι πολυ ακομα αλλα θα δείξει!:rolleyes:

χρυσανθακι μου κανατε κακα ε???????? ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!!!!:P:p:p και περασατε κ ομορφα! πολύ χαίρομαι!! ετσι να περνατε πάντα! εχεις τραπεζωμα το σ-κ?? αντε καλή επιτυχια και να μας πεις τι εφτιαξες παλι!!!!;)

γιωτακι εχει γκρινιτσα ε? μηπως νυσταζει εκεινη την ωρα η μπουμπου!!

ρανιακι χαλασε παλι ο παλιοκαιρος??? θα φτιαξει ομως που θα παει!!! φιλακια στη σουρτουκα τη μπιζουδενια που αρεστηκε στη βολτιτσα!!!:tongue::tongue:

αγαπουλααααα....φαγατε?εμενα κοιμαται και μουγκριζει τωρα...αχαχαχχαχααχ...σαν γατι κανει!!!!το εκανα κι εγω αυτο μικρη για να νανουριζομαι...μα ολα απο τη μανουλα τα πηρε αυτο παιδακι????αχχαχαχαχααχχα

μαλλον περιοδος ειναι...κι εγω ειδα κατι ροζ...αλλα μπορει να ειναι απο το ψαχουλεμα του γιατρου...θα δουμε!!!!:wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...