Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Ιωαννακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ηταν πολυ ομορφα!:P

μακαρι να φτασουμε τουσ 20 βαθμους να βγαλουμε κ τα μπουφαν:tongue:

κ συ τον απολαυσες τον ηλιο το πρωι ε!τι ωραια!ο μπεμπακος μας ο καλος που δεν κουρααζει την μανουλιτσα τι κανει?;);)

μακαρι να εχει κ την ημερα του πασχα ζεστη μερα..συνηθως εχει ελπιζω να μην μας τα χαλασει φετος;)

((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))

Κοιμάται ο μπουλουκάκος μου! Στις 3 έφαγε και τον πήρε ο ύπνος στην αγκαλίτσα της μανούλας!!! Από εκείνη την ώρα κοιμάται και μάλλον κατά τις 7 παρά τον βλέπω να ξυπνάει για να ξαναφάει! Θα κάνουμε και μπάνιο και θα μας ακούσει πάλι η γειτονιά! Χαχαχαχαχ!!!!

Πέρασες καλά αγαπούλα μου;;; Μπράβο σας! Και τα παιδάκια σου θα το χάρηκαν πολύ! Εμένα η μαμά μου είχε την ανηψιά μου σήμερα στο απίτι και έχει αυλή μεγάλη και η ζουζούνα μου δεν χόρταινε να τρέχει και να προσκαλεί και τα άλλα παιδάκια να παίξουνε! Είχε πολύ πλάκα! Ααααχ έρχεται το Πάσχα και την έχω συνδυάσει αυτή τη γιορτή με την Ανοιξη και γενικότερα με καλή διάθεση και καλό καιρό! Θα ήθελα φέτος να πάω και εκκλησία αλλά δύσκολα! Του χρόνου με τον μπεμπάκο μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοιμάται ο μπουλουκάκος μου! Στις 3 έφαγε και τον πήρε ο ύπνος στην αγκαλίτσα της μανούλας!!! Από εκείνη την ώρα κοιμάται και μάλλον κατά τις 7 παρά τον βλέπω να ξυπνάει για να ξαναφάει! Θα κάνουμε και μπάνιο και θα μας ακούσει πάλι η γειτονιά! Χαχαχαχαχ!!!!

Πέρασες καλά αγαπούλα μου;;; Μπράβο σας! Και τα παιδάκια σου θα το χάρηκαν πολύ! Εμένα η μαμά μου είχε την ανηψιά μου σήμερα στο απίτι και έχει αυλή μεγάλη και η ζουζούνα μου δεν χόρταινε να τρέχει και να προσκαλεί και τα άλλα παιδάκια να παίξουνε! Είχε πολύ πλάκα! Ααααχ έρχεται το Πάσχα και την έχω συνδυάσει αυτή τη γιορτή με την Ανοιξη και γενικότερα με καλή διάθεση και καλό καιρό! Θα ήθελα φέτος να πάω και εκκλησία αλλά δύσκολα! Του χρόνου με τον μπεμπάκο μου!!!

αχ μωρεεεεε μπουλουκακος κ αυτος σαν τον γιοκα μου!μπουτακια για φαγωμα ναι!;):P

τα περασαμε πολυ ομορφα ..το πιο ομορφο ηταν οτι ειμασταν ολοι μαζι...ο μπαμπακας η μαμακα κ τα παιδακια μου:tongue:ΜΑΣ!!! ΄-))(ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΙΔΑ Κ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΑ)

τι ωραιο πραγμα να εχεις αυλη..ποσο θα το ηθελα κ γω αυτο για τα παιδακια μου κ να παιζουνε εξω κ να τα παρακολουθω!

κ μενα μαρεσει πολυ κ το πασχα..τα χριστουγεννα ειναι τα αγαπημενα μου αλα κ το πασχα μαρεσει πολυ..κ γω το εχω συνδηασει με το εξω πιο πολυ..να ειμαστε απο δω κ απο κει σε συγγενεις κ φιλους κ μετα ολοι μαζι στο τραπεζι!ωραια ειναι!

αν σου πω οτι δεν περασε απο το μυαλο μου η περιπτωση να μην μπορεσω να παω εκκλησια!:rolleyes::rolleyes:ελπιζω να τα καταφερω με τον θηλασμο κ να παω!πολυ το θελω!

κοιτα τι βρηκα Ιωαννακι μου..μωλης το διαβασα απο το φβ!

http://www.eimaimama.gr/2012/03/o-thilasmos-opws-ton-ezhsa-egw.html

πολυ σωστα τα λεει αυτη η μανουλα!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κου κου...καμια εδωωωωω???

εμεις κοιμηθηκαμε 2,5 ωριτσες....η βολτα μαλλον τη κουραζει....καθε μερα εξω θα την εχω αν ειναι μπας και κοιμαται!!!!χαχαχαφαγαμε πριν λιγο,καναμε και μπανακι....αυταααααααα.....

οποποποποπο....τωρα εχω τρελλη επιθυμια για τσιγαροοοοοο.....φφφφφφφφ....θα μου φυγει!!!!χιχιχι

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

κου κου...καμια εδωωωωω???

εμεις κοιμηθηκαμε 2,5 ωριτσες....η βολτα μαλλον τη κουραζει....καθε μερα εξω θα την εχω αν ειναι μπας και κοιμαται!!!!χαχαχαφαγαμε πριν λιγο,καναμε και μπανακι....αυταααααααα.....

οποποποποπο....τωρα εχω τρελλη επιθυμια για τσιγαροοοοοο.....φφφφφφφφ....θα μου φυγει!!!!χιχιχι

Ρανιάκιιιιιιιι μου τι κάνεις; Χαχαχαχ κοιμήθηκε η μπιζουδένια; Κουράστηκε από τη βόλτα; Ετσι κάθε μέρα έξω τώρα που φτιάχνει ο καιρός! Τσιγάρο;;;;; Εγώ έκανα ένα σήμερα το πρωί με τον καφέ! Την αμαρτία μου τη λέω! Το ευχαριστήθηκα! Εσύ όμως που θηλάζεις κρατήσου!!!

αχ μωρεεεεε μπουλουκακος κ αυτος σαν τον γιοκα μου!μπουτακια για φαγωμα ναι!;):P

τα περασαμε πολυ ομορφα ..το πιο ομορφο ηταν οτι ειμασταν ολοι μαζι...ο μπαμπακας η μαμακα κ τα παιδακια μου:tongue:ΜΑΣ!!! ΄-))(ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΙΔΑ Κ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΑ)

τι ωραιο πραγμα να εχεις αυλη..ποσο θα το ηθελα κ γω αυτο για τα παιδακια μου κ να παιζουνε εξω κ να τα παρακολουθω!

κ μενα μαρεσει πολυ κ το πασχα..τα χριστουγεννα ειναι τα αγαπημενα μου αλα κ το πασχα μαρεσει πολυ..κ γω το εχω συνδηασει με το εξω πιο πολυ..να ειμαστε απο δω κ απο κει σε συγγενεις κ φιλους κ μετα ολοι μαζι στο τραπεζι!ωραια ειναι!

αν σου πω οτι δεν περασε απο το μυαλο μου η περιπτωση να μην μπορεσω να παω εκκλησια!:rolleyes::rolleyes:ελπιζω να τα καταφερω με τον θηλασμο κ να παω!πολυ το θελω!

κοιτα τι βρηκα Ιωαννακι μου..μωλης το διαβασα απο το φβ!

http://www.eimaimama.gr/2012/03/o-thilasmos-opws-ton-ezhsa-egw.html

πολυ σωστα τα λεει αυτη η μανουλα!;)

Λενάκι μου συγκινήθηκα πάρα πολύ με το άρθρο!! Εννοείται πως όταν με το καλό έρθει το 2ο παιδάκι μας θα ξαναπροσπαθήσω όσο επώδυνο κι αν ήτανε στο 1ο!!! Φεύγανε τα δάκρυά μου και εγώ εκεί να τον έχω στο στήθος! Μπορεί η τύχη να είναι με το μέρος μου την επόμενη φορά, αν πάλι όχι δεν πειράζει! Τα παιδάκια μας να είναι γερά αυτό έχει σημασία!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου!!!!!!!!!τι κανετε?βολτιτσες διαβαζω!!!!ειδαμε λιγο ηλιο και ξεπορτισαμε???καλα κανατε!!!:tongue:αντε να φυγει πια το κρυο, το βαρεθηκαμε!!!!!!!!!!!!

μολις κοιμηθηκε η μπεμπου!!!

λενιω μου χαλαρωσατε στην βολτουλα σας?μακαρι ετσι να ειναι καθε μερα!!!με την ανοιξη φτιαχνει και η διαθεση!!!!

ιωαννακι καλος ο μπεμπακος?αχου μωλε!!!!μια χαρουλα!!!προσπαθησε να σκεφτεσαι θετικα και θα περασει η μελαγχολια σου, κι εγω συνεχεια εκλαιγα μεχρι να σαραντησω, για πολυ κλαμα μιλαμε!!!!θα περασει!!!!!;)

κατια μου περαστικα στην μπουμπουκα σου!!!!!

ρανιουκο ελειπε η πεθερουκλα ε?χαχαχαχα, ε σιγα μην κατσει μεσα!!!!ετσι ειναι και η δικια μου!!!!!η μπιζουδενια μας?αχ νανουριζεται στο αμαξι πολυ καλα και μετα κοιμαται σαν πουλακι, μπραβο-μπραβο, ετσι ολο βολτιτσες απο 'δω και περα!!!!!

χρυσανθακι μου περασατε ωραια με την γιαγιακα σας ε?κι ο μπαμπακος σας ομως.....σας ελειψε!!!!!χιχιχιχι....φιλησε μου το χριστινιω!!!!

ματινακι μου καλο!!!!!!το ξανθομπουμπουκακι μας εκανε εμβολιακι?ειναι γενναιο παιδακι, δεν φοβαται τιποτις!!!!!

νατασσακι μου γλυκο φιλησε μου το γαρδενακι μας!!!!!!!!!!!!

εφακη μου φαγανουλης ο μικρουλης σου, να μου τον φιλησεις!!!!!

αναστασακι μου ξενυχτικο με τον ζιζακια σου τον ομορφο!!!!

γιωτουλα μου!!!!!!!!!!!

αχ..ευχομαι ολα τα παιδακια να κοιμηθουν ησυχα αποψε, χωρις πολλα πολλα ξυπνηματα.......;)ακους μπεμπου μου ε?????????????:lol:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερα κοριτσακια...

απο τις 7 ξυπνιες για μαμ.....τωρα περιμενω να ρευτει...:rolleyes:

εχω τοσα νευραααα.....σταματησαν να δουλευουν τα καλοριφερ επειδη δεν πληρωνουν οι υπολοιποι ενοικοι.....αμανννν....κι αυτοι τα δικια τους εχουν αλλα κι εμενα το παιδι μου τι φταιει?και στη τελικη αν δεν μπορουν να πληρωσουν τι συνεχιζουν και αναβουν το καλοριφερ ?????οι αναισθητοι....το εκμεταλλευονται.....θα τσακωθω σημερα...τη βλεπω τη δουλεια...:mad:

καλησπερα κοριτσακια μου!!!!!!!!!τι κανετε?βολτιτσες διαβαζω!!!!ειδαμε λιγο ηλιο και ξεπορτισαμε???καλα κανατε!!!:tongue:αντε να φυγει πια το κρυο, το βαρεθηκαμε!!!!!!!!!!!!

μολις κοιμηθηκε η μπεμπου!!!

λενιω μου χαλαρωσατε στην βολτουλα σας?μακαρι ετσι να ειναι καθε μερα!!!με την ανοιξη φτιαχνει και η διαθεση!!!!

ιωαννακι καλος ο μπεμπακος?αχου μωλε!!!!μια χαρουλα!!!προσπαθησε να σκεφτεσαι θετικα και θα περασει η μελαγχολια σου, κι εγω συνεχεια εκλαιγα μεχρι να σαραντησω, για πολυ κλαμα μιλαμε!!!!θα περασει!!!!!;)

κατια μου περαστικα στην μπουμπουκα σου!!!!!

ρανιουκο ελειπε η πεθερουκλα ε?χαχαχαχα, ε σιγα μην κατσει μεσα!!!!ετσι ειναι και η δικια μου!!!!!η μπιζουδενια μας?αχ νανουριζεται στο αμαξι πολυ καλα και μετα κοιμαται σαν πουλακι, μπραβο-μπραβο, ετσι ολο βολτιτσες απο 'δω και περα!!!!!

χρυσανθακι μου περασατε ωραια με την γιαγιακα σας ε?κι ο μπαμπακος σας ομως.....σας ελειψε!!!!!χιχιχιχι....φιλησε μου το χριστινιω!!!!

ματινακι μου καλο!!!!!!το ξανθομπουμπουκακι μας εκανε εμβολιακι?ειναι γενναιο παιδακι, δεν φοβαται τιποτις!!!!!

νατασσακι μου γλυκο φιλησε μου το γαρδενακι μας!!!!!!!!!!!!

εφακη μου φαγανουλης ο μικρουλης σου, να μου τον φιλησεις!!!!!

αναστασακι μου ξενυχτικο με τον ζιζακια σου τον ομορφο!!!!

γιωτουλα μου!!!!!!!!!!!

αχ..ευχομαι ολα τα παιδακια να κοιμηθουν ησυχα αποψε, χωρις πολλα πολλα ξυπνηματα.......;)ακους μπεμπου μου ε?????????????:lol:

ποπακι μου γλυκοοοοοο....τι κανετε?????ακομα σου ξυπναει τα βραδυα η μπουμπου σου?φφφφφφφφ....δηλαδη δεν εχω ελπιδες εεεεεε?????:-(

ποπακι μου γλυκοοοοοο....τι κανετε?????ακομα σου ξυπναει τα βραδυα η μπουμπου σου?φφφφφφφφ....δηλαδη δεν εχω ελπιδες εεεεεε?????:-(

Καλημερα Ρανακι μου!προβλημα με την θερμανση ε???αχ η μπιζουδενια μας μην κρυωσει!φυσικα εχεις δικιο και να τσακωθεις αν χρειαστει!φιλακια να της δωσεις!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

ουφ!ξυπνησε η Χριστινουλα μου!σας διαβασα!βολταρατε χθες οι περισσοτερες !τι καλα!σημερα σειρα μας!χιχιχιχ!!εχει τελεια μερα!

κατια μου περαστικα στην μπεμπουλα σου!

ποπακι μου γλυκο τι κανετε??φιλακια στην μπεμπου!

ρανακι μου!φιλα μου και συ την μπιζουδενια μας!εγω χθες την δαγκωσα απαλα την χριστινουλα και της ειπα!αυτο απο την Ρανια μας!χιχιχιχ!!!

μου γελαει η ζουζουνα μου!παω να την ετοιμασω...

Αναστασακι ,Λενακι,Γιωτακι,Ιωαννακι, Ματινακι φιλακια στα μπεμπακια σας!

Πεταλουδιτσα χαδακια στην κοιλιτσα

και Νατασακι φιλακι στην Ξενουλα μασ!!!

Καλημεραααααααααα

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Καλημερα Ρανακι μου!προβλημα με την θερμανση ε???αχ η μπιζουδενια μας μην κρυωσει!φυσικα εχεις δικιο και να τσακωθεις αν χρειαστει!φιλακια να της δωσεις!

καλημερα χρυσανθουλι μου.....να περασετε τελειααααααααααααααα.....

εγω σημερα παλι θα βγω αλλα χωρις το μπιζουδακι μου....:(

θα παω γυναικολογο...μου τελειωσε επιτελους το αιμα και εκλεισα ραντεβου!!!!φφφφφ....να τελειωνω και μ'αυτο...μετα θα περασω απο τη δουλεια να συζητησω για το ποτε θα γυρισω και να παρω κατι λεφτα...μακιααααααααααααααα:lol:

Καλημερα φιλεναδιτσες μου γλυκες και ομορφα μπεμπακια/παιδακια!

Ηλιος παλι σημερα γιουπι!!!!!! Δεν σας καλοδιαβασα οποτε δεν θυμαμαι και πολλα...να ευχηθω στην μπουμπου της Κατιας μας γρηγορα περαστικα!

Εμεις ειμαστε καλα αν εξαιρεσουμε το γεγονος οτι τελικα δεν εχω γαλα και δεν προκειται να μπορεσω να αυξησω την παραγωγη μου παλι.

Πηρα τηλ.την μαια μου και μου ειπε να αφησω νηστικο τον μπεμπη για να πιασει στηθος αλλα το γαλα μου ειναι σταλες μονο οποτε και να τον αφησω νηστικο οση ωρα και να μεινει στο στηθος δεν θα χορτασει! Προσπαθησα προχθες να το κανω αλλα καθεται 3 λεπτα με το ρολοϊ και μετα κλαιει σπαραχτικα αφου πειναει...βεβαια δεν μπορεσα να τον αφησω νηστικο γιατι αν πεινασει μας ακουει ολο το οικοδομικο τετραγωνο...απλα οταν ηταν η ωρα να φαει δεν του εφτιαξα ξενο, τον εβαλα στο στηθος αλλα χτυπιοταν αφου δεν ειχε...μεχρι να παω να του φτιαξω ξενο σπαραξε....δεν το ξανακανω κοριτσια ειναι πολυ ψυχοφθορο και το λυπαμαι το μαναρακι μου! Το κακο ειναι οτι ειπα στην μαια αν χρειαζεται να παρω καποιο χαπι για να μου σταματησουν τελειως οι σταλες που εχω και μου ειπε να προσπαθησω να τον θηλασω αλλον ενα μηνα και μετα ισως μου σταματησει μονο του! Τωρα τι να κανω? Αφου δεν θηλαζω? Με μπερδεψε πολυ και μαλλον θα παρω τον γιατρο να δω τι θα μου πει! Δεν εχω καμια ορεξη να μου πετρωσει το στηθος,οπως πριν λιγες μερες που ειδα κατι γρουμπουλακια και εβγαλα με το θηλαστρο γαλα και εφυγαν...αυτη την δουλεια θα κανω? Τεσπα! Η αληθεια ειναι οτι κουραστηκα με ολο αυτο το θεμα...ο θηλασμος ειναι οτι καλυτερο αλλα οταν δεν παρουσιαζονται προβληματα που ταλαιπωρουν μανα και μωρο! Η μαια βεβαια μου ειπε να θηλασω αλλον ενα μηνα γιατι καθως υπαρχουν ακομα ιωσεις τον προφυλασσω για να μην αρρωστησει! Πολυ θα το ηθελα εννοειται αλλα δεν μπορω να βγαλω απο την μυγα ξυγκι...μακαρι να ειχα να τον θηλαζα μεχρι τον 6ο οπως ειχα πει οτι ηθελα! Τεσπα....

Παω να σας διαβασω εκτενεστερα κι ελπιζω να προλαβω να απαντησω πριν ξυπνησει το αντρακι μου!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...