Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τελικά εσυ κορίτσι τι είδατε στον υπέρηχο; Συγγνώμη αν το έγραψες κάπου και δεν το είδα. Η εμφύτευση δεν σημαίνει αυτόματα τελειομηνη εγκυμοσύνη, ούτε το τέλειο έμβρυο σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν επιπλοκές. Εσυ είχες μεταφέρει ελεγμένη βλαστοκύστη;  

Δυστυχώς δεν κατάφερε να δει κάτι αξιόλογο, έναν μικρό ενδομητριο σάκο με το ζόρι  οπότε χθες σταμάτησα τα φάρμακα και σήμερα έχω αίμα. Με χοριακη 3900 την μια μέρα και την επόμενη με έπιασε αιμορραγία με πήγματα. 
      Αυτή η προσπάθεια θεωρείται αυτόματη αποβολή όπου κατά κύριο λόγο οφείλονται σε έμβρυα με χρωμοσωμικες ανωμαλιες. 
      Οχι δυστυχώς δεν έχω μεταφέρει ελεγμένη βλαστοκύστη εως τώρα αλλά σκέφτομαι να το προτείνω στον γιατρό πριν την επόμενη ετ. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια μου!!!!

τι μου κανετε??φουσκοσαν οι κοιλιτσες???

καλε τι διαβασα η ρανια ειναι εγκυος???συγχαρητηρια κοπελα μου!!!!

Καλημερα εφακη μου τι κανεις???? Καιρο εχουμε να μιλησουμε!!!!! Ναι το ρανιακι μας ειναι εγκυουλα!!!!! Αντε θα εισαι η επομενη...!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα εφακη μου τι κανεις???? Καιρο εχουμε να μιλησουμε!!!!! Ναι το ρανιακι μας ειναι εγκυουλα!!!!! Αντε θα εισαι η επομενη...!!!!!!!!!

ναι χαθηκαμε!!!ατε θα παρουμε ολες σειρα για ολες εχει ο θεος!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αχ λενιω μου μη μου λες για δανεια γιατι ο δικος μου πληρωνει 2 δανεια για το συγκεκριμενο σπιτι....ενα που ειχε παρει για να το χτισει το οποιο ειναι και το πιο μεγαλο και ενα για την πρωην που της πληρωσε το μεριδιο της για να φυγει οταν χωρισαν γιατι αυτη ηθελε να το πουλησουν επειδη αυτη θα γυρνουσε στα γιαννενα...ο αντρας μου που θα εμενε ομως? Οποτε αναγκαστηκε να παρει κι αλλο δανειο για να κρατησει το σπιτι! 650 ευρω ειναι η δοση καθε μηνα λενιω ασ'τα! Οποτε καταλαβαινεις τι μενει απο την στιγμη που εχουμε κι αλλους λογαριασμους να πληρωνουμε! Εχθες μου ειπε κιολας οτι αν δουμε οτι δεν τα βγαζουμε περα θα κρατησουμε μονο τα κινητα και θα κοψουμε σταθερο και ιντερνετ! Τι να κανουμε λενιω....? Θα εχουμε παιδι να μεγαλωσουμε μετα δεν θα κρατησω το ιντερνετ και το παιδι μου να πειναει που λεει ο λογος! Οταν φτιαξουν λιγο τα πραγματα θα επανελθουμε σ'αυτα που ειχαμε!!!!!!

Εχει ο Θεος να ειμαστε καλα και βλεπουμε!!!!!!!!!!

αχ Ματινακι μου τι δυσκολα που ειναι!κ μεις δυο δανεια για το σπιτι κ ενα για το αμαξι που θα ξεκηνησουμε να το πληρωνουμε σε λιγα χρονια!κατι θα γινει δνε μπορει!κ μεις το σταθερο το κοψαμε μονο κινητα κ το ιντερνετ σκεφτεται να το κοψει αλα ακομα το σκεφτομαστε!

οπως λες εχει ο θεος!υγεια να μας δινει κ να ναι γερα τα παιδακια ολου του κοσμου κ να μεγαλωνουν μεσα σε υγιες περιβαλον με πολυ αγαπη κ ολα τα αλα καπως θα τα ξεπερασουμε η θα συμβιβαστουμε κ θα επιβιωσουμε!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα κοριτσακια μου!!!!

τι μου κανετε??φουσκοσαν οι κοιλιτσες???

καλε τι διαβασα η ρανια ειναι εγκυος???συγχαρητηρια κοπελα μου!!!!

καλημερα Εφακη τι κανεις?

φουσκωσαν ναι!τα ζουζουνακια μεγαλωνουν!

ναι το ρανιω μας ειναι εγκυουλα!αντε Εφακη μου η σειρα σας τωρα με την βοηθεια του θεου να ερθουν κτα δικα σας σπορακια!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

εμείς ευτυχώς έχουμε καρότσι και καρεκλακι αυτοκινητου απο τα διδυμα του κουνιάδου μου και πολλα ρουχα και απο αυτα και απο της αδελφής μου το κοριτσακι που είναι 1 ετους! μονο κουνια θα παρουμε και φυσικά καποια ρουχα! jumbo και πάλι jumbo!

Κι εμεις δοξα τον Θεο για τα πιο ακριβα πραγματα που χρειαζονται θα τα εχουμε απο τους γονεις! Το μονο που ισως παρουμε ειναι μια συρταριερα την οποια την βρηκα στα ικεα 60 ευρω και μια πολυθρονα θηλασμου μαζι με το υποποδιο που κανει 90ευρω παλι ικεα! Βεβαια την πολυθρονα θα την παρω αφου δω οτι το μωρο θηλαζει γιατι πρεπει πρωτα να δω και μετα να παρω...καποια ρουχαλακια θα μας δωσει ο κουνιαδος διοτι κι αυτος αγορι εχει το πρωτο αν βεβαια μεχρι την β'επιπεδου επιβεβαιωθει οτι ειναι αγορι και το δικο μας! Ελεγα οτι το καροτσακι που θα παρουμε θα ειναι 3 σε 1 αλλα μου ειπε μια φιλη μου να μην χρεωθω τοσο, να παρω ενα καροτσι που θα εχει ποδοσακο και καλυμμα βροχης και το πρωτο καθισματακι αυτοκινητου για το μωρο και την καλαθουνα του καροτσιου της θα μου τα δωσει αυτη! Οποτε δεν ανησυχω γι αυτα! Ειμαστε κι εμεις κομπλε! Αλλωστε το μονο που θελω αρχικα ειναι να ειναι καλα το μωρακι μας και ολα θα τα βρουμε στην πορεια!!!!!

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχ.....τετοια τυχη δεν την θελω....χιχιχιχι!!!!! Αν χανω εγω πως θα παιρνει το μωρο???

Ασε με γιατι εχει και το σοι του αντρα μου ενα ιστορικουλι με πρωορο μωρο που γεννηθηκε 1 κιλο και μου εχει παει να....!Ετσι και η συνυφαδα μου....μεχρι τον 4ο μηνα ειχε χασει και 2 κιλα αντι να παρει.....

Οχι οτι θα τυχει και σε μας αλλα θελω να παρω κιλαααααα!!!!!!!!!!!!!Οχι πολλα αλλα απο δω και περα να μην χανω....

το μωρο πέρνει οτι χρειαζεται απο εσενα, το οτι δεν περνεις κιλα είναι χαρισμά! και εγω ειμαι αδυνατη και μεχρι τα 30 παρα πολυ αδυνατη, και επειδη παντα ετρωγα τρελλα τωρα πειναω συνεχεια! και μου έχει κακοφανει που πηρα τα κιλα, αλλα η κοιλια μου αρεσει που φαινεται, φοραω και εφαρμοστα για να φαίνεται πιο πολυ!!!!!

το μωρο πέρνει οτι χρειαζεται απο εσενα, το οτι δεν περνεις κιλα είναι χαρισμά! και εγω ειμαι αδυνατη και μεχρι τα 30 παρα πολυ αδυνατη, και επειδη παντα ετρωγα τρελλα τωρα πειναω συνεχεια! και μου έχει κακοφανει που πηρα τα κιλα, αλλα η κοιλια μου αρεσει που φαινεται, φοραω και εφαρμοστα για να φαίνεται πιο πολυ!!!!!

Αχ δεν θα πιστεψεις τι εκανα προχθες! Ειχα κατεβει στα μαγαζια και βρηκα ενα φορεματακι μακρυ στο χρωμα της αμμου με κορδονι που δενει στον λαιμο με 10 ευρω...το πηρα και μολις ηρθα σπιτι το φορεσα αμεσως και οταν ειδα πως φαινεται η κοιλια μου απο τωρα με αυτο το φορεμα δεν βλεπω την ωρα να το φορεσω και να βγω εξω βολτιτσα!!!!!

Πολυ καμαρωνω!!!!!!

Κοριτσακια μου δυστυχως πρεπει να βγω....παω να φτιαξω μπιφτεκακια με πατατουλες στο φουρνο!Μιαμ μιαμ....πειναω ηδη!!!!!

Θα τα πουμε πιο μετα....

Φιλακια πολλα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9415.jpg

καλημερα Εφακη τι κανεις?

φουσκωσαν ναι!τα ζουζουνακια μεγαλωνουν!

ναι το ρανιω μας ειναι εγκυουλα!αντε Εφακη μου η σειρα σας τωρα με την βοηθεια του θεου να ερθουν κτα δικα σας σπορακια!;)

απο το στομα σου και στου θεου το αυτι!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αχ κ γω ανυπομονω τοσοοο πολυυυυ!

λες κ το καταλαβαινουν τα σκατουλικα κ δεν κουνιουνται εκεινη την ωρα!

μπυριτσα ε!εμενα δεν μου αρεσει αλα ετσι που την βλεπω φαινεται λαχταριστη αλα απο γευση δεν μου αρεσει!

απο κιλακια μου φαινεται εδω μεσα ειμαι η μονη που βαζω!:tongue:εγω κοντευω τα 7 η μαλον τα εχω πατησει απλα δεν ζυγηστηκα τελευταια αλα σιγουρα τα εχω πατησει!ουφφφ δεν ξερω αλα βαζω πολυ ευκολα!:rolleyes:μονο 3 εσυ ε!μπραβο σου μονο αυτο εχω να πω..πως τα καταφερνεται δεν ξερω παντως εγω το μονο σιγουρο ειναι οτι θα φτασω κοντα στα 15 δεν τα γλιτωνω!:shock:μακαρι λιγοτερα!

εχω καλο μεταβολισμό αλλα δεν ξέρω για ποσο ακόμα! μετα την πρωτη γεννα αλλαζει το σώμα! αλλα η λεκανη μου εχει ανοιξει πολυ λες και έχω κανει ψωμακια! η κουμπαρα μου ειναι 24 εβδομαδων και εχει παρει 3-4, της λέω σπουργίτη εισαί? εχω τρελλη ορεξη για γλυκα και σοκολάτα!

παντως λενε οτι απο τώρα και στο εξης μπαινουν τα πολλα κιλα!????:confused:

Διαφημίσεις

καλο μαγειρεμα Ματινακι μου!;) κ γω παω να ξεκηνησω σημερα τουρλου εχει το μενου!με πατατουλες μεσα μιαμ μιαμ!:tongue:

Γιωτα μου παντα θαυμαζα τις εγκυες που επαιρνα λιγα κιλα..εγω δεν θα τα καταφερω γιατι δεν ειναι οτι δεν τρωω αλα γενικα βαζω ευκολα κιλα!

αλα ενταξει θα τα χασουμε δεν πειραζει γερα να 'ναι!κ στον μικρο ειχα βαλει πολα κιλα αλα τα εχασα..που θα παει θα χασω κ αυτα!:tongue:

στο τελος βαζεις πολα κιλα αυτο ειναι αληθεια γιατι αρχηζει κ παιρνει κ το μωρο!;)

παω κ γω κοριτσακια μου..φιλακια πολλααααααααα!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλο μαγειρεμα Ματινακι μου!;) κ γω παω να ξεκηνησω σημερα τουρλου εχει το μενου!με πατατουλες μεσα μιαμ μιαμ!:tongue:

Γιωτα μου παντα θαυμαζα τις εγκυες που επαιρνα λιγα κιλα..εγω δεν θα τα καταφερω γιατι δεν ειναι οτι δεν τρωω αλα γενικα βαζω ευκολα κιλα!

αλα ενταξει θα τα χασουμε δεν πειραζει γερα να 'ναι!κ στον μικρο ειχα βαλει πολα κιλα αλα τα εχασα..που θα παει θα χασω κ αυτα!:tongue:

στο τελος βαζεις πολα κιλα αυτο ειναι αληθεια γιατι αρχηζει κ παιρνει κ το μωρο!;)

παω κ γω κοριτσακια μου..φιλακια πολλααααααααα!;)

πεινασα με αυτα που λετε και μολις εφαγα μια ζαμπονοτυροπιτα!

ξεκιναω και εγω καμια δουλεια στο μαγαζι! πολυ χαρτουρα ρε παιδί μου!

φιλια!!!

καλημέρα κορίτσια!! πρωϊνές πρωινές σήμερις!!!!!!!!!!!!! κλωτσιές ακούω ε?????????????? αχ τι καλά!!!!!!!!!!!!!!

εγώ σήμερα πήγα να κάνω τις αιματολογικές εξετάσεις στο ικα που μου έγραψες η γιατρός μου! ένα έχω να πω δεν πρόκειται να πάω στο ικα για εξετασεις.... αφήστε που μου το ξέκοψε και ο άντρας μου!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα κορίτσια!! πρωϊνές πρωινές σήμερις!!!!!!!!!!!!! κλωτσιές ακούω ε?????????????? αχ τι καλά!!!!!!!!!!!!!!

εγώ σήμερα πήγα να κάνω τις αιματολογικές εξετάσεις στο ικα που μου έγραψες η γιατρός μου! ένα έχω να πω δεν πρόκειται να πάω στο ικα για εξετασεις.... αφήστε που μου το ξέκοψε και ο άντρας μου!!!!!

καλημέρα και σε σενα!

ταλαιπωρια οντως! υπομονη, εγω τις εξετασεις τις εκανα στον γιατρο μου και μετα τις εγραφα στο τεβε και ετσι δεν ειχα ταλαιωρια!

καλημέρα και σε σενα!

ταλαιπωρια οντως! υπομονη, εγω τις εξετασεις τις εκανα στον γιατρο μου και μετα τις εγραφα στο τεβε και ετσι δεν ειχα ταλαιπωρια!

το φυστικακι σου τι κανει??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...