Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσαρες μου!

Νατασαρα μου!!!δεν ειδοθηκαμε!ο κακος καιρος φταιει!να μου φιλησεις την Ξενουλα μας!

Εμεις μεσα θα κατσουμε!!!!οπου παω εγω φερνω βροχη και αφηνω πισω καλες μερες!γρρρρρρρρρ!!!

Χρυσανθάκι μου καλό καλώς όρισες σπιτάκι σου!!!!Σας έλειψε ο μπαμπούλης ε??? Μπαμπούλη τον λέει τον δικό μας μπαμπά η Ξενούλα μου!!Ναι μας τα χάλασε ο καιρός μωρέ..κρίμα..και το πιστεύεις ότι σήμερα έχει τέλεια μέρα κι έτσι θα είναι όλη την εβδομάδα...την επόμενη φορά..;) Φιλάκια πολλά στο Χριστινάκι μας το γλυκό!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Εγώ έφαγα μία φρίκη εχθές το απόγευμα άλλο πράγμα! Κοιμήθηκα μία ωρίτσα το μεσημέρι και όταν ξύπνησα τι να δω;;; Ήμουν μέσα στα αίματα! Μπροστά η κοιλιά μου, τα ρούχα μου πλυμμήρα!!! Παίρνω το γιατρό μου και του λέω άνοιξε η τομή και τρέχει αίμα! Τέσπα μου λέει έλα να σε δω! Τα μαζεύουμε με τον άντρα μου και πάμε Λάρισα! Τελικά δεν άνοιξε η τομή απλά έσπασε ένα αγγείο εσωτερικό και δάκρυζε! Η τομή μου είναι μία χαρά απλά συμβαίνει καμία φορά όταν υπάρχει στρες και στεναχώρια! Η αλήθεια είναι πως από εχθές προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα λίγο πιο θετικά! Έχω το παιδάκι μου γερό και στεναχωριέμαι; Μάνα είμαι εγώ; Από εχθές η αλήθεια είναι πως το χαίρομαι το μαναράκι μου!

Αααχχχ και τι ωραίος καιρός είναι αυτός;;;; Είδαμε και πάθαμε να δούμε ήλιο!!!

καλημερα χρυσανθη και εμας χαλια ο καιρος βρεχει δεν κανει για βολτες,ελπιζω να ανοιξει συντομα γιατι μουχλιασαμε!!!

καλημερα Εφακι!πηγα να σε καλημερισω πριν αλλα ξυπνησε η μικρουλα μου!μολις ξανακοιμηθηκε!αντε να δουμε ποτε θα ανοιξει ο καιρος!

Χρυσανθάκι μου καλό καλώς όρισες σπιτάκι σου!!!!Σας έλειψε ο μπαμπούλης ε??? Μπαμπούλη τον λέει τον δικό μας μπαμπά η Ξενούλα μου!!Ναι μας τα χάλασε ο καιρός μωρέ..κρίμα..και το πιστεύεις ότι σήμερα έχει τέλεια μέρα κι έτσι θα είναι όλη την εβδομάδα...την επόμενη φορά..;) Φιλάκια πολλά στο Χριστινάκι μας το γλυκό!!!

την επομενη φορα Νατασακι μου!!!θα ειμαστε και πιο μεγαλες και δεν θα μας κραταει μεσα ο καιρος!τι κανετε?

καλημερα νατασακι!!!!!!

καλημερα φιλεναδα!!!δεν φυγατε ακομα?αα!!ηθελα να σου πω!για τη μανουλα σου, αν επιμενει ο βυχας να δοκιμασει να βρασει και να πιει ριγανη!ειναι πικρο αλλα κανει πολυ καλο στον βυχα λενε!και στα φλεματα!

μολις κοιμηθηκε η μικρουλα μου!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Εγώ έφαγα μία φρίκη εχθές το απόγευμα άλλο πράγμα! Κοιμήθηκα μία ωρίτσα το μεσημέρι και όταν ξύπνησα τι να δω;;; Ήμουν μέσα στα αίματα! Μπροστά η κοιλιά μου, τα ρούχα μου πλυμμήρα!!! Παίρνω το γιατρό μου και του λέω άνοιξε η τομή και τρέχει αίμα! Τέσπα μου λέει έλα να σε δω! Τα μαζεύουμε με τον άντρα μου και πάμε Λάρισα! Τελικά δεν άνοιξε η τομή απλά έσπασε ένα αγγείο εσωτερικό και δάκρυζε! Η τομή μου είναι μία χαρά απλά συμβαίνει καμία φορά όταν υπάρχει στρες και στεναχώρια! Η αλήθεια είναι πως από εχθές προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα λίγο πιο θετικά! Έχω το παιδάκι μου γερό και στεναχωριέμαι; Μάνα είμαι εγώ; Από εχθές η αλήθεια είναι πως το χαίρομαι το μαναράκι μου!

Αααχχχ και τι ωραίος καιρός είναι αυτός;;;; Είδαμε και πάθαμε να δούμε ήλιο!!!

Καλημερα Ιωαννακι !!!Ειδες τι κανουν οι στεναχωριες!χαρουμενη να εισαι!Αντε!με κοντζαμ μπεμπακο κουκλο!:wink:

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Ιωαννακι !!!Ειδες τι κανουν οι στεναχωριες!χαρουμενη να εισαι!Αντε!με κοντζαμ μπεμπακο κουκλο!:wink:

Έχεις απόλυτο δίκιο Χρυσανθάκι μου γλυκό! Η αλήθεια είναι πως προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα πιο θετικά και μάλλον τα καταφέρνω!!! Χιχιχιχι!!! Το Χριστινάκι μας τι κάνει; Να μου τη φιλήσεις τη ζουζούνα σου!

Έχεις απόλυτο δίκιο Χρυσανθάκι μου γλυκό! Η αλήθεια είναι πως προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα πιο θετικά και μάλλον τα καταφέρνω!!! Χιχιχιχι!!! Το Χριστινάκι μας τι κάνει; Να μου τη φιλήσεις τη ζουζούνα σου!

κοιματε το αστερακι μου!οπου να ναι θα ξυπνησει!εχετε ηλιο σημερα ε??εγα με τις μετακινησεις εχω να δω ηλιο 10 μερες!:lol::lol::lol:οπως εγραψα πιο πανω αφηνω τις καλες μερες πισω μου!:lol:φιλα μου τον μπεμπακο!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

κοιματε το αστερακι μου!οπου να ναι θα ξυπνησει!εχετε ηλιο σημερα ε??εγα με τις μετακινησεις εχω να δω ηλιο 10 μερες!:lol::lol::lol:οπως εγραψα πιο πανω αφηνω τις καλες μερες πισω μου!:lol:φιλα μου τον μπεμπακο!

Επιτέλους είδαμε λίγο ήλιο! Με το που βγήκα από το μαιευτήριο χάλασε ο καιρός και ίσως να μου την έδωσε και αυτό στα νεύρα! Σήμερα είναι μία ανοιξιάτικη μέρα! Έκατσα και στη βεραντούλα μου μισή ωρίτσα και ήπια και το καφεδάκι μου τώρα που κοιμάται ο μπουμπουκάκος μου! Υπομονή Χρυσανθάκι μου θα φτιάξει ο καιρός και σε σας μάλλον από αύριο αν όχι σήμερα!

καλημερουδιαααααααααααααααααααααααααα!

τι κανετε φιλεναδιτσες μου!

σημερα πολυ ομορφη μερα αν κ βγηκε αερας τωρα κ νευριαζω:mad::tongue:κ ελεγα μονο αερα μην βγαλει κ τα χαλασει κ εβγαλε!φτουυυυυ:mad::tongue:

τι κανετεεε?

χρυσανθακι μου καλοοοοοοοο ξυπνησε η κουκλιτσα!να μου την φιλισεις!;)

Αναστασακι μου τελικα φυγατε βολτιτσα!να περασετε τεελειααααα;)

Εφακη μου τελικα πεινουσε ο μπεμπακος!τι καλα που ειναι ηρεμος τωρα!;)

Ματινακι μουυυυυυυυ τι κανετεεεεε?ο μπεμπακος?

Νατασακι μουυυυυυυυ κ γω σαγαπω πολυυυυυυυυυ~;)δεν παω με τιποτα στα πεθερικααααααααααα:mad::xχθες μηλισα με τον αντρα μου κ καπως συμφωνησαμε κ τον ηρμεισα λιγακι!τον περημενω τωρα να ρθει να βγουμε βολτιτσα εδω κοντα με το καροτσι σε ενα παρκο!πολυ χαιρομαι!:P

Ιωαννακι μου γλυκο τι ητανα υτο που επαθες αγαπουλα μου!τρομαξα που σε διαβασα!απο τη στεναχωρια ε!πωπω!να μην στεναχωριεσαι αλο καρδουλα μου!να χχαιρεσαι που εχεις ενα υγιεστατο κ κουκλο μωρακι κ να νιωθεις καλα!βεβαια αν ειναι που ειναι λογω ορμονων δυσκολο να το ελενξεςι αλα θα περασει κ αυτο!(((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))

κοριτσακια μου ξυπνησε ο μπεμπακος!παω να του κανω φρουτοκρεμα

σας αγαπω πολυυυυυυυυυυ!

((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσαρες μουουουουουουοοου

βγηκαμε βολτααααααααααααααααααααααααααααααα....με το αμαξι και πηγαμε στο μπαμπα μας, στο μαγαζι....η αληθεια ειναι οτι φοβομουν στον δρομο γιατι βγηκαμε στην εθνικη...ειναι μιση ωρα μακρυα το μαγαζι!!!!!ειχε πολυ πλακα στο δρομο....την πηρε ο υπνος και οταν σταματουσα στα φαναρια εκλαιγε το μπιζουδακι μου!!!!χαχαχαχα....μετα που βγηκαμε εθνικη τελειααααα.....

μετα λεω ας παω στη πεθερουκλα να τη δει λιγο και η ξεμυαλισμενη δεν ηταν εκει....τι να της πεις????τσ τσ τσ τσ....κοσμαραααααααα....τεσπα!!!!!

αυταααααααααα...

εσεις τι μου κανετε?

αναστασακι μου καλη βολτουλα αυριοοοοο.....θα φοβηθεις λιγο αλλα ολα τελειααααααα....θα το παρεις το κολαι μετα!!!!!!

ιωαννακι μου τελος καλο ολα καλα....τρομαξα οπως το διαβασα!!!!αντε τωρα να ανεβει η ψυχολογιαααααααααααααααααα.....

λενιω μου κι εσεις βολτουλα ή εβαλε αερα τελικα????αχ<να σταματησει να βγειτε να ξεσκασετε λιγο!!!!

χρυσανθουλι μου καλωςηρθατε παλι πισω.....του λειψατε του μπαμπα σας εε?????κι αυτοι δουλευουν και δεν τα χαιρονται πολυ....δαγκωσε την μου...

γιωτακι,κατιουλα,ματινακι,ποπακι μακια πολλααααααααααααα

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Καλημέρααααααα

Τέλεια μέρα...Η μπεμπούλα λίγο καλύτερα...την νύχτα την πιάνει βήχας όταν κοιμάται..Μιλάμε για πολύ βήχα όμως..

Νατασσάκι μου έχεις δίκιο,για το σιρόπι γιατί όντως βήχει,είναι σαν να έχει φλέματα που την ενοχλούν και δεν μπορεί να τα βγάλει και στο τέλος κλαίει...Αλλά με όσες μίλησα για αυτή την περίπτωση το ίδιο σιροπάκι έδιναν..λες καλύτερα να μας έδινε μασκούλα?

Χρυσάνθη,γυρίσατε στον μπαμπάκα ε?Σας έλειψε..Πόσο μου έχει λείψει κι εμένα το διάβασμα..αλλά καθόλου χρόνος..Κι αυτό που είπες..τέλειοοο..είχα διαβάσει κάπου "είσαι μαμά αλλά είσαι και γυναίκα"

Εφάκη πεινούσε ο μικρούλης τελικά..να του δίνεις μην κλαίει από πείνα όπως εμένα :oops::oops:

Ιωαννάκι μου τίποτα δεν ήταν τελικά, φαντάζομαι τρελάθηκες εκείνη την ώρα..

Ελενάκι μου ναι με τα κιλά πηγαίνει και η δόση.όταν την ζύγισε η παιδίατρος ήταν 6 κιλά..Πριν 2 βδομάδες δηλαδή..Ε άντε να έβαλε και 200 γραμ. τώρα..

Αναστασάκι μην αγχώνεσαι..Μια χαρά θα είναι το μπεμπάκι στο αμάξι..Καλά να περάσετε..Εγώ αύριο θα τους πάω στην γιαγιά μου..Την μπέμπα την μαμά μου και την αδερφή μου..Θέλω να πάω και τζάμπο για κάτι πραγματάκια..

Ρανάκι βολτίτσα ε?Πως και πως περιμένα με να ανοίξει ο καιρός και πάλι μέσα την έχω αρρωστούλα..ελπίζω 25η Μαρτίου να έχει καλή μέρα και κυρίως να είμαστε καλά..

5oA2p2.png

ουουυυυυυυυυυυυυυυ~ηρθααααααα κ γωωωωωωωωωωωωω~

οπως καταλαβαινετεεεεεεεεε ημουν εξωωωωωωωωωωωωω!με χτυπησε ο ηλιοςςςςςςςςςςςςςςς:P:p:pφαινεται εεεεεεεεεεεεεε!

αχαχχαχααχα!

κααλα τελειαααααααααααααα!αχ ποσο το ειχα αναγκηηηηηηηηηηηηη!

πηγαμε ολοι μαζι οικογενειακως με το καροτσι εδω διπλα σε ενα παρκο!επαιξα κ λιγο μπασκετ κ βολευ με τον αντρα μου κ ο μεγαλος εκει ετρεχε ο μικρος ζαβλακωθηκε απο τον ηλιο κ σαν να αποκοιμθηκε λιγο!το ευχαρηστηθηκε η καρδια μου!ηταν πιο χαλαρος κ ο αντρας μουυυυυυ!

απλες χωρης λεφτα(οικονομικες) ομορφες στιγμες!φυσουσε λιγο αλα δεν εκανε κρυο ..στον ηλιο ζεσταθηκα κιολας!οσο να ναι εκανα κ λιγη γυμναστικη με τη μπαλα κ ζεσταθηκα πιο πολυ!χιχιχιχ!αχχχχχχχχχχχχχχ!θελω κιαλοοοοοο!

αυριο θα το ξαναεπειχηρησουμε:tongue:

Ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ κ σεις περασατε τεελεια εεεεεεεεεεεε!τι ωραιο πραμα ομως τελικα ο ηλιος οταν δνε ειναι καυτος!γιατι κ την πολυ τη ζεστη δνε τη θελω καθολου αλα ο ανιξιατικος ηλιος ειναι απολαυση!ποσο σου ανεβαζει την διαθεση!

το μπιζουδακι ειναι καλα?κοιμοταν η ζουζουνα στο αμαξι!δωστης πολα φιλακια στα πατουσακιαααααα;)

Κατια μουυυυ υπομονη που θα παει θα περασει..αν εχει αυριο καλο καιρο χωρης αερα μπορεις να την ντυσεις καλα κ να την βγαλεις για λιγο εξω καλο θα της κανει!;)ειπαν αυριο θα ανεβει περιοστερο η θερμοκρασια!

εβηχε πολυ το βραδυ?αχχ μωρε η καημενουλα,,εμενα πολυ βηχα δεν ειχε!αντε γρηγορα να φυγει η παλιοιωση να μην το τυραναει το κοριτσακι σου!

ο μεγαλος μου εφυγε με τον μπαμπα του βολτιτσα κ γω κοιησα τον μικρο κ ειπα να χαλαρωσω λιγο!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ουουυυυυυυυυυυυυυυ~ηρθααααααα κ γωωωωωωωωωωωωω~

οπως καταλαβαινετεεεεεεεεε ημουν εξωωωωωωωωωωωωω!με χτυπησε ο ηλιοςςςςςςςςςςςςςςς:P:p:pφαινεται εεεεεεεεεεεεεε!

αχαχχαχααχα!

κααλα τελειαααααααααααααα!αχ ποσο το ειχα αναγκηηηηηηηηηηηηη!

πηγαμε ολοι μαζι οικογενειακως με το καροτσι εδω διπλα σε ενα παρκο!επαιξα κ λιγο μπασκετ κ βολευ με τον αντρα μου κ ο μεγαλος εκει ετρεχε ο μικρος ζαβλακωθηκε απο τον ηλιο κ σαν να αποκοιμθηκε λιγο!το ευχαρηστηθηκε η καρδια μου!ηταν πιο χαλαρος κ ο αντρας μουυυυυυ!

απλες χωρης λεφτα(οικονομικες) ομορφες στιγμες!φυσουσε λιγο αλα δεν εκανε κρυο ..στον ηλιο ζεσταθηκα κιολας!οσο να ναι εκανα κ λιγη γυμναστικη με τη μπαλα κ ζεσταθηκα πιο πολυ!χιχιχιχ!αχχχχχχχχχχχχχχ!θελω κιαλοοοοοο!

αυριο θα το ξαναεπειχηρησουμε:tongue:

Ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ κ σεις περασατε τεελεια εεεεεεεεεεεε!τι ωραιο πραμα ομως τελικα ο ηλιος οταν δνε ειναι καυτος!γιατι κ την πολυ τη ζεστη δνε τη θελω καθολου αλα ο ανιξιατικος ηλιος ειναι απολαυση!ποσο σου ανεβαζει την διαθεση!

το μπιζουδακι ειναι καλα?κοιμοταν η ζουζουνα στο αμαξι!δωστης πολα φιλακια στα πατουσακιαααααα;)

Κατια μουυυυ υπομονη που θα παει θα περασει..αν εχει αυριο καλο καιρο χωρης αερα μπορεις να την ντυσεις καλα κ να την βγαλεις για λιγο εξω καλο θα της κανει!;)ειπαν αυριο θα ανεβει περιοστερο η θερμοκρασια!

εβηχε πολυ το βραδυ?αχχ μωρε η καημενουλα,,εμενα πολυ βηχα δεν ειχε!αντε γρηγορα να φυγει η παλιοιωση να μην το τυραναει το κοριτσακι σου!

ο μεγαλος μου εφυγε με τον μπαμπα του βολτιτσα κ γω κοιησα τον μικρο κ ειπα να χαλαρωσω λιγο!;)

Αχ κοριτσάκι μου πόσο χαίρομαι για σένα! Είδες που για να περνάμε καλά δεν χρειάζονται λεφτά; Πραγματικά είναι απόλαυση η σημερινή μέρα! Κι εγώ το πρωί βγήκα στη βεραντούλα μου και ηπια το καφεδάκι μου! Κοιμόταν και ο μικρούλης μου και βρήκα ευκαιρία! Θα φτάσει μέχρι τη Δευτέρα και 20 βαθμούς είπανε!!! Βέβαια δεν μπορώ να πάω πουθενά αλλά και μόνο που βλέπω ήλιο μου φτιάχνει τη διάθεση!!! Μακάρι και το Πάσχα να έχει καλό καιρό γιατί λέμε να πάμε στο χωριό και θα είναι η πρώτη φορά που θα πάω το μπέμπη βόλτα! Ουφφφ έχουμε καιρό μέχρι τότε!!!

Αχ κοριτσάκι μου πόσο χαίρομαι για σένα! Είδες που για να περνάμε καλά δεν χρειάζονται λεφτά; Πραγματικά είναι απόλαυση η σημερινή μέρα! Κι εγώ το πρωί βγήκα στη βεραντούλα μου και ηπια το καφεδάκι μου! Κοιμόταν και ο μικρούλης μου και βρήκα ευκαιρία! Θα φτάσει μέχρι τη Δευτέρα και 20 βαθμούς είπανε!!! Βέβαια δεν μπορώ να πάω πουθενά αλλά και μόνο που βλέπω ήλιο μου φτιάχνει τη διάθεση!!! Μακάρι και το Πάσχα να έχει καλό καιρό γιατί λέμε να πάμε στο χωριό και θα είναι η πρώτη φορά που θα πάω το μπέμπη βόλτα! Ουφφφ έχουμε καιρό μέχρι τότε!!!

Ιωαννακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ηταν πολυ ομορφα!:P

μακαρι να φτασουμε τουσ 20 βαθμους να βγαλουμε κ τα μπουφαν:tongue:

κ συ τον απολαυσες τον ηλιο το πρωι ε!τι ωραια!ο μπεμπακος μας ο καλος που δεν κουρααζει την μανουλιτσα τι κανει?;);)

μακαρι να εχει κ την ημερα του πασχα ζεστη μερα..συνηθως εχει ελπιζω να μην μας τα χαλασει φετος;)

((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...