Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΜΕΣΩς ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!;);)25 ml:confused:

εγω 5 ml εδινα με την συριγκα..:rolleyes:πρωι βραδυ κ μεις!

το χουρχουρισμα δεν περναει κ πολυ γρηγορα απλα βλεπεις διαφορα στο βηχα..εμενα δεν εβηχε συχνα αλα οταν εβηχε φαινοταν οτι εβγαιναν κ τα φλεματα κ ετσι σιγα σιγα καθαριζε κ εφυγε στο τελος κ το χουρχουριτο!;)

ασε αυτες οι ιωσεις!χαμος γινεται ολος ο κοσμος ειναια ρρωστος κ ολοι με αναπνευστικες λοιμωξεις!:(

2,5 ml λάθος το έγραψα.. :oops::oops:

5oA2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κατια μου για το χωριο κάνω καμιά ώρα!

περαστικα στο μικρούλη σου! με πρόλαβε το λενακι!! απ'ότι κατάλαβα συνηθισμενο αυτην την περιοδο ε?? αντε μωρε να φυγουν οι παλιο ιωσεις!!

λενακι μου κ εγω εφαγα ! μια χαρα ηταν! τωρα εχει συννεφια παλι αλλα απο αυριο ηλιο!!!!:D:D:D:D οσο για το οδηγημα αυτο θα κάνω! εχω πάρει κ κεθρεφτακι για να τον βλέπω που θα τον εχω πίσω! θα τον ταισω καλα καλα κ θα φυγω αμεσως!! ελπίζω να κοιμηθει στο αμάξι!!;) στο γυρισμό θα ερχεται απο πίσω ο αντρας μου ετσι κ αλλιως κ αν χρειαστει να σταματησω θα σταματησει κ αυτος!

Αναστασάκι μου ευχαριστώ..Εμένα συνήθως κοιμάται στην βόλτα με το αυτοκίνητο

5oA2p2.png

2,5 ml λάθος το έγραψα.. :oops::oops:

χαχαχαχα δεν πειραζει κατια μου!λεω κγω πολα μου φανηκαν αλα υποψιαστηκα οτι ηταν λαθος:tongue::tongue:

ειναι κ αναλογα τα κιλα!ποσα ειναι η μικρουλα σου?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αα ολα οργανωμενα τοτε αναστασακι μου!μακαρι να εχει τελεια μερα αυριο να απολαυσετε την βολτα σας!τι ωραια που οδηγεις!;)

απ'οτι βλεπω κ ακοσα θα εχει καλό καιρό!:D

Αναστασάκι μου ευχαριστώ..Εμένα συνήθως κοιμάται στην βόλτα με το αυτοκίνητο

κ εμενα αλλα 2 φορες που επιστρεψαμε βραδυ ειχε γκρινια.. την ημερα κοιμοταν! για να δούμε!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ξανά γειά σας κορίτσάκια μου!!!!

Ματινάρα μου τα είπαμε εμείς και δίπλα...;) αχαχαχαχαχ πολύ γέλασα με αυτό που έγραψες ..ποιός με πείραξε να τον κόψεις φέτες αχαχαχαχαχαχ πολύ αστείο μου ακούγεται...Ορίστε το site που σου έλεγα http://www.apo-rot.de/ .σίγουρα στέλνουνε Ελλάδα η φίλη μου έπαιρνε μέχρι και πριν 3-4 μήνες.....αχ μανάρα μου δύσκολα είναι για όλο τον κόσμο αλλά την υγειά μας να έχουμε και θα μάθουμε στην ανάγκη να περνάμε με λιγότερα..εγώ έκανε μία νύξη στον άντρα μου να πάω για δουλειά σε ένα κέντρο αποκατάστασης που έχουμε εδώ κοντά μας αλλά ούτε κατά συζήτηση μου είπε...δεν θέλει το παιδάκι μας λέει να είναι από εδώ κι από εκεί..είναι και τα ωράρια και τα δικά του παράξενα κι εμένα θα είναι αν πάω για δουλειά αφού θα έχω και νυχτερινά οπότε δεν του άρεσε σαν ιδέα..στην ανάγκη όμως ίσως αλλάξει γνώμη...να ξεσκάσω κι εγώ μωρέ λίγο..είναι κι αυτό...:rolleyes:

Αναστασάκι άντε να φτιάξει αυτός ο καιρός όλο αυτό λέμε αλλά δεν μας κάνει την χάρη.....:mad:

Λενάκι μου ξέρεις πόσο σε αγαπάω βρε σκατούλα..ότι λέω το εννοώ...να σου πώ την αλήθεια εγώ δεν θα πήγαινα ούτε στην μαμά ούτε στην πεθερά...:rolleyes: από μέρα σε μέρα φτιάχνει ο καιρός...λίγο air condition kai δεν έχει δα και τοοοο κρύο..μην ανησυχείς τα παιδάκια ζεσταίνονται περισσότερο από εμάς...(((((((((()))))))))

Ρανιούκο τί κάνει το τυρρανάκι σου ε???Αχ θα γίνει μία τσαούσα αυτή και μεθαύριο ποιός ξέρει ποιόν άμοιρο θα τυρανάει σαν την μαμά της...χιχιχιχιχιχχιιχ:lol:

Εφάκη μου τί κάνεις??Σε χάσαμε από την παρέα μας!!:tongue:

Κάτια μου περαστικά στο κοριτσάκι σου...εμένα αυτά τα σιρόπια δεν τα ήθελε καθόλου η παιδίατρος και κάπου διάβασα πως οι γιατροί δεν τα δίνουνε σε μωράκια μικρά γιατί δεν μπορούνε ακόμα να βήξουνε και να βγάλουνε φλέμματα οπότε με το σιρόπι μαζεύονται και για να βγούνε το μωρό συνήθως κάνει εμετό..αλλά ο κάθε γιατρός έχει την δικιά του μέθοδο...:rolleyes:

Ιωαννάκι μου γλυκό τί κάνει το πριγκηπάκι μας? Ήσυχο μωράκι έκανες φιλεναδίτσα και μακάρι γερό να είναι και να μην παιδεύει την μανούλα!!!!((((((((((((()))))))))) Πολλά φιλάκια!!!!!!!Σε ευχαριστώ για τα καθησυχαστικά σου λόγια!:wink:

Πεταλουδίτσα μου πάλι καιρό έχω να σε διαβάσω ή μου φαίνεται..όχι ότι εγώ είμαι τακτική επισκέπτης αλλά σε έχασα κάπου :rolleyes:...τί κάνει το μπεμπάκι σου περνάει καλά στην κοιλίτσα?Εσύ με τις μετρήσεις πώς τα πηγαίνεις???:rolleyes:

Ξεχνάω καμμία???:?::rolleyes: Νομίζω πως όχι ε????

Πολλά φιλάκια σε όοολες!!!!!!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

Καλε Νατασαρα ξεχασα να πω στο λουλουδακι μας ευχαριστω για τα μπιζου! Εχω ξετρελαθει.....!!!!!!!!!!!!Ευχαριστω πολυυυυυυυυ!!!!!

Βρηκα μια πολυ ωραια εικονα που αντιπροσωπευει 100% την Ξενουλα μας!!!!

Ιδου..!

139100.gif

ΑΧ Ματινάρα μου γλυκιά τί όμορφη φότο!!!!Μία κοκέτα που βγαίνει από ένα λουλούδι σαν το δικό μου λουλουδάκι μωρέ σαν την δεσποινίδα μου ..αχ τώρα σκέφτομαι πως μεγάλωσε το κουκλάκι μου!!!!Ματινάκι μου ((((((((((((((((()))))))))))))

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Ρανάκι Εφάκι εμένα έκλαιγε όταν τελείωνε το γάλα...Δεν την έκανα παραπάνω..Πάντως από πολλές ακούω δίνουν μέχρι να μην κλαίει..Μάλλον πεινούσε η γλυκούλα μου αλλά εγώ εκεί βράχος..μετά τον 4ο μήνα ο γιατρός είπε να την δίνω πλέον όσο θέλει...Τώρα πίνει 210-240..2 μηνών 90-120 ml κάθε 3 ώρες και μετά 3 μηνών 120-150 κάθε 4 ώρες..

εγω του κανω 150 και το πινει ολο!!ο παιδιατρος μου ειπε οσπου θελει να του δινω αλλα εγω το φοβαμαι λιγο γιατι μου βγαζει γουλιτσες

επανηλθααα;)τελικα με τα χιλια ζορια σας λεω μαγειρεψα :rolleyes:εκανα μακαρονια κ τα μπουτια κοτοπουλου τα κοματιασα τα εβρασα πρωτα κ μετα προσθεσα κοκκινη σαλτσα ..βγηκε σαν κοκκινιστο κοτοπουλο με μακαρονακια..μιαμ μιαμ νοστιμα εγιναν..εφαγα κιολας..μαζεψα κατι ρουχα απο εξω κ επιτελοςυ αντικρυσα τον ηλιο!σηκωσα κ την τεντα να μας χτυπησει λιγακι να ανεβει η διαθεση!πολυ μου ειχε λειψει ο ηλιος!:tongue:

τα παιδακια μου κοιμουνται ..σας διαβασα κ ειπα να σας γραψω πριν παω για σιδερωμα;)

Κατια μου περαστικα στη μικρουλα σου!σε νιωθω απολυτα..το περασαμε κ μεις πριν λιγες μερες αν θυμασαι:(:(θα δεις που με το σιροπακι αμεσως θα γινει καλυτερα..εμενα με το που το ξεκηνησα ειδα διαφορα..δεν εβηχε συνεχεια πιο πολυ οταν γελαγε η εκλαιγε εκει του ερχοταν βηχας!ξερω πως νιωθεις ..κ γω ειχα στεναχωρεθει τοσο πολυ!αυτη η ιωση κυκλοφορει τωρα!:(

κ παλι περαστικα στ κοριτσακι σου να γινει γρηγορα καλα!

σπιροπεντ λεγεται το σιροπι που πιναμε ..εσεις?:confused:

Αναστασακι μου κ συ ζυμαρικα ε!μια χαρα!σκεφτεσαι να πας μονη σου ε!αχ κ γω θα ανχωνομουν αλα καλο ειναι να δοκιμασεις!μπορει να ειναι ησυχος!απλα εσυ πριν ξεκινησεις να εχεις στο νου σου οτι μπορει κ να κλαψει κ να εισαι ηρεμη μεχρι να βρεςι καπου να σταματησεις μην σε πιασει πανικςο αν ξεκινησει κ κλαει!;)

Ρανιουκο μου παλι ζιζι ηθελε η μπιζουδενια η γλυκια!η μανουλα τα φτυσε ε!αχ αχ πλησιαζουν οι μερες χαλαρωσης που θα παει!:tongue:

Ματινακι μου καλο ετσι ειναι οπως τα λες!πως μας καταντησαν ετσι!:(

φιλακια στο μπουμπουκακι σου!;)

Εφακη μου μηπως εχει πονακια ο μικρουλης!για πες ο μεγαλος σου πως το πηρε..πως ειναι με τον μικρο!;)

δεν ξερω ελενη μου παντος δεν δειχνει να ποναει μονο το πρωι το κανει αυτο!!ο μεγαλος μου ειναι μια χαρα χαλαρος δεν πολυ ασχολειτε με τον μικρο!!!

Ξανά γειά σας κορίτσάκια μου!!!!

Ματινάρα μου τα είπαμε εμείς και δίπλα...;) αχαχαχαχαχ πολύ γέλασα με αυτό που έγραψες ..ποιός με πείραξε να τον κόψεις φέτες αχαχαχαχαχαχ πολύ αστείο μου ακούγεται...Ορίστε το site που σου έλεγα http://www.apo-rot.de/ ....αχ μανάρα μου δύσκολα είναι για όλο τον κόσμο αλλά την υγειά μας να έχουμε και θα μάθουμε στην ανάγκη να περνάμε με λιγότερα..εγώ έκανε μία νύξη στον άντρα μου να πάω για δουλειά σε ένα κέντρο αποκατάστασης που έχουμε εδώ κοντά μας αλλά ούτε κατά συζήτηση μου είπε...δεν θέλει το παιδάκι μας λέει να είναι από εδώ κι από εκεί..είναι και τα ωράρια και τα δικά του παράξενα κι εμένα θα είναι αν πάω για δουλειά αφού θα έχω και νυχτερινά οπότε δεν του άρεσε σαν ιδέα..στην ανάγκη όμως ίσως αλλάξει γνώμη...να ξεσκάσω κι εγώ μωρέ λίγο..είναι κι αυτό...:rolleyes:

Αναστασάκι άντε να φτιάξει αυτός ο καιρός όλο αυτό λέμε αλλά δεν μας κάνει την χάρη.....:mad:

Λενάκι μου ξέρεις πόσο σε αγαπάω βρε σκατούλα..ότι λέω το εννοώ...να σου πώ την αλήθεια εγώ δεν θα πήγαινα ούτε στην μαμά ούτε στην πεθερά...:rolleyes: από μέρα σε μέρα φτιάχνει ο καιρός...λίγο air condition kai δεν έχει δα και τοοοο κρύο..μην ανησυχείς τα παιδάκια ζεσταίνονται περισσότερο από εμάς...(((((((((()))))))))

Ρανιούκο τί κάνει το τυρρανάκι σου ε???Αχ θα γίνει μία τσαούσα αυτή και μεθαύριο ποιός ξέρει ποιόν άμοιρο θα τυρανάει σαν την μαμά της...χιχιχιχιχιχχιιχ:lol:

Εφάκη μου τί κάνεις??Σε χάσαμε από την παρέα μας!!:tongue:

Κάτια μου περαστικά στο κοριτσάκι σου...εμένα αυτά τα σιρόπια δεν τα ήθελε καθόλου η παιδίατρος και κάπου διάβασα πως οι γιατροί δεν τα δίνουνε σε μωράκια μικρά γιατί δεν μπορούνε ακόμα να βήξουνε και να βγάλουνε φλέμματα οπότε με το σιρόπι μαζεύονται και για να βγούνε το μωρό συνήθως κάνει εμετό..αλλά ο κάθε γιατρός έχει την δικιά του μέθοδο...:rolleyes:

Ιωαννάκι μου γλυκό τί κάνει το πριγκηπάκι μας? Ήσυχο μωράκι έκανες φιλεναδίτσα και μακάρι γερό να είναι και να μην παιδεύει την μανούλα!!!!((((((((((((()))))))))) Πολλά φιλάκια!!!!!!!Σε ευχαριστώ για τα καθησυχαστικά σου λόγια!:wink:

Πεταλουδίτσα μου πάλι καιρό έχω να σε διαβάσω ή μου φαίνεται..όχι ότι εγώ είμαι τακτική επισκέπτης αλλά σε έχασα κάπου :rolleyes:...τί κάνει το μπεμπάκι σου περνάει καλά στην κοιλίτσα?Εσύ με τις μετρήσεις πώς τα πηγαίνεις???:rolleyes:

Ξεχνάω καμμία???:?::rolleyes: Νομίζω πως όχι ε????

Πολλά φιλάκια σε όοολες!!!!!!!!

εδω ειμαι νατασα μου σας διαβαζω συχνα απλα δεν εχω και πολυ χρονο τωρα !!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

να μαστε παλι!!!!

νατασακι θελεις να πας για δουλεια να ξεσκασεις κιολας ε?? σε καταλαβαινω απόλυτα!!! κ εμενα μου λειπει η δουλεια, αλλα το μπεμπακι μου θα μου λειπει περισσότερο..:rolleyes::rolleyes: αλλα αν ειναι αναγκη τι να κανεις..:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

φιλεναδιτσες μου τι κανετε???χθες σας διαβασα αλλα δεν προλαβα να γραψω,,,σημερα δεν προλαβα ουτε καν να σας διαβασω,,,ειμαστε καλα!φτασαμε χθες το πρωι στο σπιτακι μας !στον μπαμπακα μας!η μικρη εκανε κατι τραλα γελια οταν τον ειδε!επαθα πλακα!!!ειμαστε πολυ χαρουμενες και οι δυο!και αυτουμου του λειψαμε πολυ!!!χθες και σημερα ταχτοποιηθηκαμε παλι!απο σημερα ξεκινησα και γυμναστικουλα και διαβασμα..συνηθειες που ειχα πριν μεινω εγκυος!χαιρομαι τοσο καιρο την Χριστινα μου αλλα πρεπει να ξαναβρω και τον ευατο μου σιγα σιγα!πριν ημουν η Χρυσανθη τοσο καιρο ειμαι η Μαμα καιρος να γινω η Μαμα Χρυσανθη!χιχιχχι!!!μπηκα προς το παρον να σας πω μια καληνυχτα!ειμαι παρα πολυ κουρασμενη!θα σας διαβασω αυριο!σας αγαπω οοοοοοοοολες!!!φιλακια!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

φιλεναδιτσες μου τι κανετε???χθες σας διαβασα αλλα δεν προλαβα να γραψω,,,σημερα δεν προλαβα ουτε καν να σας διαβασω,,,ειμαστε καλα!φτασαμε χθες το πρωι στο σπιτακι μας !στον μπαμπακα μας!η μικρη εκανε κατι τραλα γελια οταν τον ειδε!επαθα πλακα!!!ειμαστε πολυ χαρουμενες και οι δυο!και αυτουμου του λειψαμε πολυ!!!χθες και σημερα ταχτοποιηθηκαμε παλι!απο σημερα ξεκινησα και γυμναστικουλα και διαβασμα..συνηθειες που ειχα πριν μεινω εγκυος!χαιρομαι τοσο καιρο την Χριστινα μου αλλα πρεπει να ξαναβρω και τον ευατο μου σιγα σιγα!πριν ημουν η Χρυσανθη τοσο καιρο ειμαι η Μαμα καιρος να γινω η Μαμα Χρυσανθη!χιχιχχι!!!μπηκα προς το παρον να σας πω μια καληνυχτα!ειμαι παρα πολυ κουρασμενη!θα σας διαβασω αυριο!σας αγαπω οοοοοοοοολες!!!φιλακια!

αχ χρυσανθακι μου!!! τι τελειο αυτο που είπες!!!!!!! κ πόσο δίκιο εχειςς!!!!! η μαμα χρυσανθη! ετσι πρεπει να κανω κ εγω σιγα σιγα!!!;););) φιλακια αγαπουλα μου!!!!!!!!

εμεις ξυπνησαμε πριν λίγο να φαμε, κ τον επισσα κ ειχε διαροη η πάνα.. μέχρι να τον αλλαξω κορίτσια, τον ακουσε ολο το οικοδ. τετραγωνο!!!!!!!!:!::!: ετοιμασαμε κ τα πραγματακια μας για αυριο που θα παμε στο χωριό!! ουφφφ ενα αγχος το εχω η αληθεια!!:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

αχ χρυσανθακι μου!!! τι τελειο αυτο που είπες!!!!!!! κ πόσο δίκιο εχειςς!!!!! η μαμα χρυσανθη! ετσι πρεπει να κανω κ εγω σιγα σιγα!!!;););) φιλακια αγαπουλα μου!!!!!!!!

εμεις ξυπνησαμε πριν λίγο να φαμε, κ τον επισσα κ ειχε διαροη η πάνα.. μέχρι να τον αλλαξω κορίτσια, τον ακουσε ολο το οικοδ. τετραγωνο!!!!!!!!:!::!: ετοιμασαμε κ τα πραγματακια μας για αυριο που θα παμε στο χωριό!! ουφφφ ενα αγχος το εχω η αληθεια!!:rolleyes::rolleyes:

Καλημερα Αναστασακι μουουουου!!!!!!αχ τι καλα!η πρωτη σας βολτα!!!θα πανε οολα τελεια θα δεις!οοοολα τα μωρα ποθ ξερω κοιμουνται στο αυτοκινητο!μετα θα το καθιερωσεις να ξεσκας να γεμιζει καιτο ζιζακι να τρωει καλα και πολυ ο μπεμπακος μας να αφηνει ησυχη τη μανουλα κανενα 2ωρο!τα χερακια που λες σε αυτη τη φαση δεν ειναι δειγμα πεινας!ειναι δειγμα αναπτυξης!μου το ειχε τονισει ο παιδιατρος!θα το κανει συνεχεια!θα δεις!θα τα κανει μπουνιτσες θα τα κοιταει καλα καλα θα τους μιλαει και θα τα βαζει στο στομα!τα βλεπει συνεχεια και θελει να τα "γνωρισει"ετσι κανουν!οτι θελεουν να "γνωρισουν" το βαζουν στο στομα!:lol::lol::lol:μεγαλωβει ο μπεμπαος μας!φιλακια πολλα!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

καλημερααααααααααααα

καλα να περασετε αναστασια μου στο χωριο!!!!

εμεις σημερα το πρωι καναμε 180 γαλα και επιε το 170 αρα εχτες μπορει και να πινουσε ,τωρα ειναι ησυχος στην κουνια του:tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα κοριτσαρες μου!

Λενακι μου!θπομονη!ελπιζω να μην πατε στα πεθερικα σου και ολα να φτιαξουν!τωρα θα εχει νευρα ο αντρουλης σου...προσπαθησε να τον χαλαρωνεις εσυ!ειναι δυσκολο να κανεις πισω εχεις δεν εχεις δικιο το ξερω!αλλα σε ιδικες περιπτωσεις τι αλλο να κανεις!υπομονη!θα περασει κιαυτο!την υγεια σας να χετε!σαγαπω πολυ!!!

Ματινακι μου γλυκο καλημερα!!!σε ευχαριστω και γω με την σειρα μου για τα λογια σου!με συγκινησες πολυ!και μενα μαρεσει που το παιδακι μου ειναι αδυνατουλη!μετα μπαινουν σε διαιτες....Ματινακι μου,εκεινο το σαιτ με τις συνταγουλες μπορεις να το ανεβασεις γιατι ψαχνω να ειμαι ετοιμη!

Ρανακι μου!γκρινια η μικρη ε??πονακια θα εχει μωρε σε αυτη την ηλικια κλαινε και επειδη φοβουνται και θελουν αγκαλιτσα!θα μεγαλωσει η γλυκουλα φιλακια πολλα!

Ιωαννακι μου!τι ωραιο μπανιο αυτο που περιεγραψες!εχω να κανω τετοιο ουουουουου!!!!!!!ολο στα γρηγορα!χαχαχα!φιλακια πολλα!!!!

Γιωτακι μου!σε σκεφτομαι με αυτο που περνας!υπομονη φιλεναδιτσα!καλη δυναμη!φιλακια στην μπεμπου!

Νατασαρα μου!!!δεν ειδοθηκαμε!ο κακος καιρος φταιει!να μου φιλησεις την Ξενουλα μας!

Ποπακι,πεταλουδιτσα,κατια μου,Εφακι φιλακια πολλα!

Εμεις μεσα θα κατσουμε!!!!οπου παω εγω φερνω βροχη και αφηνω πισω καλες μερες!γρρρρρρρρρ!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

καλημέραααααααααα μόλις ξυπνησαμε κ τρωμε!!!!!!:D κοιμηθηκαμε καλά!

χρυσανθακι μου μακαρι να κοιμηθει στο αυτοκινητο!! πρεπει να τον ταισω καλα καλα κ να φυγουμε!!:rolleyes::rolleyes: ετσι ακριβως κανει τα χερακια του!! οπως ειπες! μπουνιτσες , τα κοιταει κ τα βαζει στο στομα!!!!:tongue::tongue:

εφακη μου τελικα πεινουσε?? χιχιχι μεγαλωνει βρε μανουλα το μικρακι!! θελει πιο πολυ γαλα!! στην κουνια του ε? τελεια!! πολυ μου αρεσε!! ησυχασες φιλεναδα μη μιλας καθόλου!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα κοριτσαρες μου!

Λενακι μου!θπομονη!ελπιζω να μην πατε στα πεθερικα σου και ολα να φτιαξουν!τωρα θα εχει νευρα ο αντρουλης σου...προσπαθησε να τον χαλαρωνεις εσυ!ειναι δυσκολο να κανεις πισω εχεις δεν εχεις δικιο το ξερω!αλλα σε ιδικες περιπτωσεις τι αλλο να κανεις!υπομονη!θα περασει κιαυτο!την υγεια σας να χετε!σαγαπω πολυ!!!

Ματινακι μου γλυκο καλημερα!!!σε ευχαριστω και γω με την σειρα μου για τα λογια σου!με συγκινησες πολυ!και μενα μαρεσει που το παιδακι μου ειναι αδυνατουλη!μετα μπαινουν σε διαιτες....Ματινακι μου,εκεινο το σαιτ με τις συνταγουλες μπορεις να το ανεβασεις γιατι ψαχνω να ειμαι ετοιμη!

Ρανακι μου!γκρινια η μικρη ε??πονακια θα εχει μωρε σε αυτη την ηλικια κλαινε και επειδη φοβουνται και θελουν αγκαλιτσα!θα μεγαλωσει η γλυκουλα φιλακια πολλα!

Ιωαννακι μου!τι ωραιο μπανιο αυτο που περιεγραψες!εχω να κανω τετοιο ουουουουου!!!!!!!ολο στα γρηγορα!χαχαχα!φιλακια πολλα!!!!

Γιωτακι μου!σε σκεφτομαι με αυτο που περνας!υπομονη φιλεναδιτσα!καλη δυναμη!φιλακια στην μπεμπου!

Νατασαρα μου!!!δεν ειδοθηκαμε!ο κακος καιρος φταιει!να μου φιλησεις την Ξενουλα μας!

Ποπακι,πεταλουδιτσα,κατια μου,Εφακι φιλακια πολλα!

Εμεις μεσα θα κατσουμε!!!!οπου παω εγω φερνω βροχη και αφηνω πισω καλες μερες!γρρρρρρρρρ!!!

καλημερα χρυσανθη και εμας χαλια ο καιρος βρεχει δεν κανει για βολτες,ελπιζω να ανοιξει συντομα γιατι μουχλιασαμε!!!

καλημέραααααααααα μόλις ξυπνησαμε κ τρωμε!!!!!!:D κοιμηθηκαμε καλά!

χρυσανθακι μου μακαρι να κοιμηθει στο αυτοκινητο!! πρεπει να τον ταισω καλα καλα κ να φυγουμε!!:rolleyes::rolleyes: ετσι ακριβως κανει τα χερακια του!! οπως ειπες! μπουνιτσες , τα κοιταει κ τα βαζει στο στομα!!!!:tongue::tongue:

εφακη μου τελικα πεινουσε?? χιχιχι μεγαλωνει βρε μανουλα το μικρακι!! θελει πιο πολυ γαλα!! στην κουνια του ε? τελεια!! πολυ μου αρεσε!! ησυχασες φιλεναδα μη μιλας καθόλου!!

ναι μια χαρα σημερα φτου φτου μην τον ματιασω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...