Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ναι ειδες μεγαλωσαμε και εμεις!!

λιγο νωρις δεν ειναι να του κανω 180 μλ?

εφακι εμεις που σας περναμε λιγες μερουλες μονο, ο γιατρος μου ειπε οτι μεχρι και 200 ml στην ηλικια που ειναι μπορω να δωσω αφοβα!!!!!της εχω δωσει μεχρι 200....συνηθως ομως τρωει αναμεσα απο 120-150ml...οταν δεν την θηλαζω....

ποσο του δινεις τωρα?

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εφακι εμεις που σας περναμε λιγες μερουλες μονο, ο γιατρος μου ειπε οτι μεχρι και 200 ml στην ηλικια που ειναι μπορω να δωσω αφοβα!!!!!της εχω δωσει μεχρι 200....συνηθως ομως τρωει αναμεσα απο 120-150ml...οταν δεν την θηλαζω....

ποσο του δινεις τωρα?

γεια σου ρανια μου του κανω 150 μλ και το πινει ολο, φοβαμαι να του δωσω πολυ γιατι μου βγαζει γαλατα μετα!1

QNUSp3.png

4UmYp3.png

γεια σου ρανια μου του κανω 150 μλ και το πινει ολο, φοβαμαι να του δωσω πολυ γιατι μου βγαζει γαλατα μετα!1

κανε του μια φορα να δεις αν ειναι αυτο που θελει και μολις ρευτει μην τον βαλεις κατευθειαν να ξαπλωσει...κρατα τον αγκαλιτσα για κανενα μισαωρο να προλαβει να παει το γαλατακι στο στομαχακι του...?

οπως νιωθεις και οτι λεει το ενστικτο σου...ο γιατρος τι λεει????

κανε του μια φορα να δεις αν ειναι αυτο που θελει και μολις ρευτει μην τον βαλεις κατευθειαν να ξαπλωσει...κρατα τον αγκαλιτσα για κανενα μισαωρο να προλαβει να παει το γαλατακι στο στομαχακι του...?

οπως νιωθεις και οτι λεει το ενστικτο σου...ο γιατρος τι λεει????

του εκανα 180 αλλα δεν το επιε!!ο γιατρος μου ειπε οτι μπορει να βγαζει γουλιτσες μεχρι 7 μηνων και ειναι φυσιολογικο:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

του εκανα 180 αλλα δεν το επιε!!ο γιατρος μου ειπε οτι μπορει να βγαζει γουλιτσες μεχρι 7 μηνων και ειναι φυσιολογικο:rolleyes:

ναι...φυσιολογικο ειναι εφακι μου!!!!!ε αφου δεν ειναι πεινα ισως ειναι οτι δηποτε αλλο που δε μπορεις να φανταστεις....αυτα φρικαρουν με το παραμικρο....φφφφφφφφφφφ

ετσι και η δικια μου!!!!!!:confused:

Τελικα κάνω πένες! κατι άλλο δεν θα προλάβαινα να κάνω! σημερα θα πώ στον άντρα μου να παμε μαζι σούπερ μάρκετ να ξεσκασω και λίγο! αδειασε κ το ψυγειο!

αυριο λεω πρωτα ο θεός να παω στο χωριό! πρωτη φορα θα πάμε μόνοι μας και το έχω λίγο άγχος μην αρχίσει να κλαίει και δεν ξερω τι να τον κάνω! δεν μπορείς να σταματησεις και όπου θέλεις!!! για να δούμε πως θα πάει!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλησπέρα κορίτσια..

Βρήκα λίγο χρόνο και μπήκα να σας διαβάσω..

Για μαντέψτε..πήγα την μικρή εχθές στην παιδίατρο γιατί είχε πολύ βήχα..και τι μου είπε? βρογχιολιτιδα

Την ακούω και δεν ξέρω τι να κάνω για να την ανακουφίσω..

Μας έδωσε σιροπάκι για 10 μέρες :shock::shock:

Και σήμερα κλείνει λίγο το ένα ματάκι από τα δάκρυα..

την βάζω και ορό όσο μπορώ γιατί δεν κάθεται ήρεμα.

Πολύ αγχώθηκα..

Πηγαίνω να διαβάσω και να σχολιάσω...

5oA2p2.png

Τελικα κάνω πένες! κατι άλλο δεν θα προλάβαινα να κάνω! σημερα θα πώ στον άντρα μου να παμε μαζι σούπερ μάρκετ να ξεσκασω και λίγο! αδειασε κ το ψυγειο!

αυριο λεω πρωτα ο θεός να παω στο χωριό! πρωτη φορα θα πάμε μόνοι μας και το έχω λίγο άγχος μην αρχίσει να κλαίει και δεν ξερω τι να τον κάνω! δεν μπορείς να σταματησεις και όπου θέλεις!!! για να δούμε πως θα πάει!:rolleyes:

Αναστασάκι μου πόση ώρα κάνεις για το χωριό?κι εγώ ακόμα δεν την έχω πάει κάπου μόνη μου.. :tongue:

5oA2p2.png

Ρανάκι Εφάκι εμένα έκλαιγε όταν τελείωνε το γάλα...Δεν την έκανα παραπάνω..Πάντως από πολλές ακούω δίνουν μέχρι να μην κλαίει..Μάλλον πεινούσε η γλυκούλα μου αλλά εγώ εκεί βράχος..μετά τον 4ο μήνα ο γιατρός είπε να την δίνω πλέον όσο θέλει...Τώρα πίνει 210-240..2 μηνών 90-120 ml κάθε 3 ώρες και μετά 3 μηνών 120-150 κάθε 4 ώρες..

5oA2p2.png

Διαφημίσεις

επανηλθααα;)τελικα με τα χιλια ζορια σας λεω μαγειρεψα :rolleyes:εκανα μακαρονια κ τα μπουτια κοτοπουλου τα κοματιασα τα εβρασα πρωτα κ μετα προσθεσα κοκκινη σαλτσα ..βγηκε σαν κοκκινιστο κοτοπουλο με μακαρονακια..μιαμ μιαμ νοστιμα εγιναν..εφαγα κιολας..μαζεψα κατι ρουχα απο εξω κ επιτελοςυ αντικρυσα τον ηλιο!σηκωσα κ την τεντα να μας χτυπησει λιγακι να ανεβει η διαθεση!πολυ μου ειχε λειψει ο ηλιος!:tongue:

τα παιδακια μου κοιμουνται ..σας διαβασα κ ειπα να σας γραψω πριν παω για σιδερωμα;)

Κατια μου περαστικα στη μικρουλα σου!σε νιωθω απολυτα..το περασαμε κ μεις πριν λιγες μερες αν θυμασαι:(:(θα δεις που με το σιροπακι αμεσως θα γινει καλυτερα..εμενα με το που το ξεκηνησα ειδα διαφορα..δεν εβηχε συνεχεια πιο πολυ οταν γελαγε η εκλαιγε εκει του ερχοταν βηχας!ξερω πως νιωθεις ..κ γω ειχα στεναχωρεθει τοσο πολυ!αυτη η ιωση κυκλοφορει τωρα!:(

κ παλι περαστικα στ κοριτσακι σου να γινει γρηγορα καλα!

σπιροπεντ λεγεται το σιροπι που πιναμε ..εσεις?:confused:

Αναστασακι μου κ συ ζυμαρικα ε!μια χαρα!σκεφτεσαι να πας μονη σου ε!αχ κ γω θα ανχωνομουν αλα καλο ειναι να δοκιμασεις!μπορει να ειναι ησυχος!απλα εσυ πριν ξεκινησεις να εχεις στο νου σου οτι μπορει κ να κλαψει κ να εισαι ηρεμη μεχρι να βρεςι καπου να σταματησεις μην σε πιασει πανικςο αν ξεκινησει κ κλαει!;)

Ρανιουκο μου παλι ζιζι ηθελε η μπιζουδενια η γλυκια!η μανουλα τα φτυσε ε!αχ αχ πλησιαζουν οι μερες χαλαρωσης που θα παει!:tongue:

Ματινακι μου καλο ετσι ειναι οπως τα λες!πως μας καταντησαν ετσι!:(

φιλακια στο μπουμπουκακι σου!;)

Εφακη μου μηπως εχει πονακια ο μικρουλης!για πες ο μεγαλος σου πως το πηρε..πως ειναι με τον μικρο!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

θυμάμαι Ελενάκι μου κι εμας αυτό μας έδωσε..25 ml πρωί βράδυ για 10 μέρες..στις 4 μου είπε πρέπει να έχουν υποχωρήσει..Γρήγορα περνάει ε?μακάρι..και είδα στις ειδήσεις ότι οι ιώσεις θα συνεχιστούν και τον Απρίλιο

Ααα κι εγώ πηγαίνω για σίδερο..Για συμπαράσταση..Από το πρωί το σκέφτομαι

5oA2p2.png

θυμάμαι Ελενάκι μου κι εμας αυτό μας έδωσε..25 ml πρωί βράδυ για 10 μέρες..στις 4 μου είπε πρέπει να έχουν υποχωρήσει..Γρήγορα περνάει ε?μακάρι..και είδα στις ειδήσεις ότι οι ιώσεις θα συνεχιστούν και τον Απρίλιο

Ααα κι εγώ πηγαίνω για σίδερο..Για συμπαράσταση..Από το πρωί το σκέφτομαι

ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΜΕΣΩς ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!;);)25 ml:confused:

εγω 5 ml εδινα με την συριγκα..:rolleyes:πρωι βραδυ κ μεις!

το χουρχουρισμα δεν περναει κ πολυ γρηγορα απλα βλεπεις διαφορα στο βηχα..εμενα δεν εβηχε συχνα αλα οταν εβηχε φαινοταν οτι εβγαιναν κ τα φλεματα κ ετσι σιγα σιγα καθαριζε κ εφυγε στο τελος κ το χουρχουριτο!;)

ασε αυτες οι ιωσεις!χαμος γινεται ολος ο κοσμος ειναια ρρωστος κ ολοι με αναπνευστικες λοιμωξεις!:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αναστασάκι μου πόση ώρα κάνεις για το χωριό?κι εγώ ακόμα δεν την έχω πάει κάπου μόνη μου.. :tongue:

Καλησπέρα κορίτσια..

Βρήκα λίγο χρόνο και μπήκα να σας διαβάσω..

Για μαντέψτε..πήγα την μικρή εχθές στην παιδίατρο γιατί είχε πολύ βήχα..και τι μου είπε? βρογχιολιτιδα

Την ακούω και δεν ξέρω τι να κάνω για να την ανακουφίσω..

Μας έδωσε σιροπάκι για 10 μέρες :shock::shock:

Και σήμερα κλείνει λίγο το ένα ματάκι από τα δάκρυα..

την βάζω και ορό όσο μπορώ γιατί δεν κάθεται ήρεμα.

Πολύ αγχώθηκα..

Πηγαίνω να διαβάσω και να σχολιάσω...

κατια μου για το χωριο κάνω καμιά ώρα!

περαστικα στο μικρούλη σου! με πρόλαβε το λενακι!! απ'ότι κατάλαβα συνηθισμενο αυτην την περιοδο ε?? αντε μωρε να φυγουν οι παλιο ιωσεις!!

λενακι μου κ εγω εφαγα ! μια χαρα ηταν! τωρα εχει συννεφια παλι αλλα απο αυριο ηλιο!!!!:D:D:D:D οσο για το οδηγημα αυτο θα κάνω! εχω πάρει κ κεθρεφτακι για να τον βλέπω που θα τον εχω πίσω! θα τον ταισω καλα καλα κ θα φυγω αμεσως!! ελπίζω να κοιμηθει στο αμάξι!!;) στο γυρισμό θα ερχεται απο πίσω ο αντρας μου ετσι κ αλλιως κ αν χρειαστει να σταματησω θα σταματησει κ αυτος!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κατια μου για το χωριο κάνω καμιά ώρα!

περαστικα στο μικρούλη σου! με πρόλαβε το λενακι!! απ'ότι κατάλαβα συνηθισμενο αυτην την περιοδο ε?? αντε μωρε να φυγουν οι παλιο ιωσεις!!

λενακι μου κ εγω εφαγα ! μια χαρα ηταν! τωρα εχει συννεφια παλι αλλα απο αυριο ηλιο!!!!:D:D:D:D οσο για το οδηγημα αυτο θα κάνω! εχω πάρει κ κεθρεφτακι για να τον βλέπω που θα τον εχω πίσω! θα τον ταισω καλα καλα κ θα φυγω αμεσως!! ελπίζω να κοιμηθει στο αμάξι!!;) στο γυρισμό θα ερχεται απο πίσω ο αντρας μου ετσι κ αλλιως κ αν χρειαστει να σταματησω θα σταματησει κ αυτος!

αα ολα οργανωμενα τοτε αναστασακι μου!μακαρι να εχει τελεια μερα αυριο να απολαυσετε την βολτα σας!τι ωραια που οδηγεις!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...