Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω δεν ξερω τι να μαγειρεψω σημερα....χθες εκανα μανιταροσουπα αλλα σημερα δεν εχω βγαλει και τιποτα να ξεπαγωσει....τι να φτιαξω????

εγω εβγααλ μπουτια κοτοπουλου κ τωρα ειδα οτι τελειωσαν οι πατατες κ ελεγα να τα βαλω στο φουρνο μπαμ μπαμ!

μανιταροσουπαα μμμ μαρεσει πολυ!:tongue:

δεν μπορω να σε βοηθησω ματινακι μου~κ γω μια απο τα ιδια ειμαι!τι ναμαγειρεψωωωωωω!

εχω αρακα στη καταψυξη..λετε να τα συνδηασω..εχετε καμια ιδεα!:confused::confused:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδιαααααααααααααααααα

εμεις φαγαμε και γκρινιαζουμε σημερα μια κοιμαται και μια κλαιει!!

καλημερα Εφακη μου!τι κανεις?:P

εχει γκριναι ο μιρκουλης?ποναει?αχ μωρεε!πως ειναι κατα τα αλα!εσυ ολα καλα?;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

εγω εβγααλ μπουτια κοτοπουλου κ τωρα ειδα οτι τελειωσαν οι πατατες κ ελεγα να τα βαλω στο φουρνο μπαμ μπαμ!

δεν μπορω να σε βοηθησω ματινακι μου~κ γω μια απο τα ιδια ειμαι!τι ναμαγειρεψωωωωωω!

εχω αρακα στη καταψυξη..λετε να τα συνδηασω..εχετε καμια ιδεα!:confused::confused:

εγω εχω αρακα και φακες στο ψυγειο μου τα εφερε η μαμα μου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα Εφακη μου!τι κανεις?:P

εχει γκριναι ο μιρκουλης?ποναει?αχ μωρεε!πως ειναι κατα τα αλα!εσυ ολα καλα?;)

λεμε καλα ,δεν δειχνει να ποναει αλλα εχει λιγες μερες κλαιει πολυ τα πρωινα και δεν ξερω τι να τον κανω:confused::confused::confused:εγω ειμαι καλα ευτυχως αναροσα πληρος

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Ματινακι μουυυυυυυυυυ κ γω σε πεθυμησααααααααααααααα!;)

αχ φιλεναδιτσα μου δεν θελω κ ουτε σκεφτομαι να παω στ απεθερικα μου!δεν μπορω να μεινω εκει με τιποτα!στη μαμα μου θα πηγαινα αν ηταν θεμα λιγων ημερων..κ οι δικοι μου ειναι δυσκολα τωρα..κ να φανατστεις κ σαυτους τελειωσε το πετρελαιο κ επειδη κ ο μπαμπας μου δεν δουλευει γιατι δεν εχεουν δουλεια κ περημενει να τον ξαναφωναξουν η γιαγια μου τους βοηθαει με το πετρελαιο οποτε τωρα εξαρταται απο την γιαγια μου αν βαλει κ δεν θελω να τους επιβαρυνω πειροστεορ κ γω!συμφωνω σε αυτο που λες κ ετσι ακριβως σκεφτομαι κ γω..αλοι δνε εχουν ουτε καν στεγη πανω απο το κεφαλι τους!δεν θελω να ειμαι αχαριστη!θα προσπαθησω να στηριξω τον αντρα μου κ να τον καθησυχασω κ ευχομαι να πανε ολα καλα για ολους;)

θα δωσ τα φιλαι σου στα αντρακια μου!ο μικρουλςη μου κοιμαται τωρα κ ο μεγαλος παιζει!η μαμ πρεπει να ξεκινσηει μαγειρεμα αλα δνε λεει να σηκωθει..βαριεμαι τοσο πολυυυυυυ:(δεν εχω διαθεση να μαγειρεεψω σημερα..:rolleyes:

κ συ να μου φιλισεις το κουκλακι σου το ομορφο!

(((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

σαγαπω πολυυυυυ!;)

Αχ Λενιω μου...μας εχουν καταντησει "ζητιανους" που να μην σωσουν οι ανεπροκοποι! Δεν μπορουμε να κανουμε βημα απο τον φοβο μας μηπως ξοδεψουμε ενα ευρω παραπανω και οταν το χρειαστουμε μηπως δεν το εχουμε! Ο αντρας μου εχει αγχωθει πολυ και φοβαμαι μην παθει τιποτα (κουφια η ωρα)...η κατασταση δεν παλευεται με τιποτα! Ψαχνω παλι κανενα σαϊτ μπας και βρω απο το εξωτερικο να αγοραζω γαλα που τα εχουν στην μιση τιμη απο τα δικα μας! Δεν βγαινει...θελουμε 6 κουτια τον μηνα και τωρα που θα αρχισει να μην πινει καθολου απο μενα αφου μειωνεται θα θελουμε παραπανω....παλι καλα που τους 3 πρωτους μηνες θηλασα και γλιτωσαμε τα περισσοτερα γιατι οσο ειναι νεογεννητα πινουν πολυ συχνα και θες παραπανω γαλατα τον μηνα!

Παω να ετοιμασω το γαλα για να τον ταϊσω! Θα τα πουμε πιο μετα!!!!!

Φιλακιαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ Λενιω μου...μας εχουν καταντησει "ζητιανους" που να μην σωσουν οι ανεπροκοποι! Δεν μπορουμε να κανουμε βημα απο τον φοβο μας μηπως ξοδεψουμε ενα ευρω παραπανω και οταν το χρειαστουμε μηπως δεν το εχουμε! Ο αντρας μου εχει αγχωθει πολυ και φοβαμαι μην παθει τιποτα (κουφια η ωρα)...η κατασταση δεν παλευεται με τιποτα! Ψαχνω παλι κανενα σαϊτ μπας και βρω απο το εξωτερικο να αγοραζω γαλα που τα εχουν στην μιση τιμη απο τα δικα μας! Δεν βγαινει...θελουμε 6 κουτια τον μηνα και τωρα που θα αρχισει να μην πινει καθολου απο μενα αφου μειωνεται θα θελουμε παραπανω....παλι καλα που τους 3 πρωτους μηνες θηλασα και γλιτωσαμε τα περισσοτερα γιατι οσο ειναι νεογεννητα πινουν πολυ συχνα και θες παραπανω γαλατα τον μηνα!

Παω να ετοιμασω το γαλα για να τον ταϊσω! Θα τα πουμε πιο μετα!!!!!

Φιλακιαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

ματινα μου τι γαλα πινετε ??ποσο το αγοραζετε?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα Αναστασακι μου καλο με το γλυκο και φαγανο αντρακι!

Ναι μωλε μεγαλωσαμε...ειμαστε λιγο αδυνατουλικα αλλα ειμαστε ψηλα παιδακια μωλε μου!!!! Να σας πω την αληθεια καλυτερα αδυνατο παρα στρουμπουλο...να εχει περιθωρια μωρε να τρωει οσο θελει!!!!! Να μην ειμαστε για διαιτες μετα....δεν θελω!

Τα εμβολια ναι τα γραφουμε εμεις και δεν τα πληρωνουμε προς το παρον!

Εσεις????

το πρωτο δεν το γραψαμε, τωρα μας ειπε να τα γραψουμε.

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εγω μαλλον θα κανω τονοσαλατα να φαω! ο αντρας μου πηρε μαζι του φαγητο;)

καλημερουδιαααααααααααααααααα

εμεις φαγαμε και γκρινιαζουμε σημερα μια κοιμαται και μια κλαιει!!

εφακη μου γιατι γκρινιαζει ο μικρουλης μας??:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εγω μαλλον θα κανω τονοσαλατα να φαω! ο αντρας μου πηρε μαζι του φαγητο;)

εφακη μου γιατι γκρινιαζει ο μικρουλης μας??:(

δεν ξερω αναστασια μου δεν μπορω να καταλαβω τι εχει:confused::confused:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω αναστασια μου δεν μπορω να καταλαβω τι εχει:confused::confused:

μηπως εχει αερια?? η θελει να ρευτει κ αλλο??? εμενα αν εχει αυτα δεν μπορει να κοιμηθει! αν τα βγαλει ειναι οκ!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μηπως εχει αερια?? η θελει να ρευτει κ αλλο??? εμενα αν εχει αυτα δεν μπορει να κοιμηθει! αν τα βγαλει ειναι οκ!

δεν ξερω ρευτε την ωρα που τρωμε,εχω μια υποψια οτι δεν χορταινει αλλα φοβαμαι να του κανω περισοτερο μηπως και μου κανει εμετο

QNUSp3.png

4UmYp3.png

δεν ξερω ρευτε την ωρα που τρωμε,εχω μια υποψια οτι δεν χορταινει αλλα φοβαμαι να του κανω περισοτερο μηπως και μου κανει εμετο

τωρα ειδα το τικερακι σας!! ποτε περασε 1 μηνας κ 1 εβδομαδα!! πω πωωωωωωω!!!!!!!!!!!

αν του αυξησεις λιγο??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τωρα ειδα το τικερακι σας!! ποτε περασε 1 μηνας κ 1 εβδομαδα!! πω πωωωωωωω!!!!!!!!!!!

αν του αυξησεις λιγο??

ναι ειδες μεγαλωσαμε και εμεις!!

λιγο νωρις δεν ειναι να του κανω 180 μλ?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

και παλι θηλαζω......σημερα δε χορταινει με τιποτα....φφφφφφφφφφφφφφ.....

ευτυχως προλαβα να μαγειρεψω...βιδες με σαλτσουλα εκανα κοριτσακια...

γεια σου εφακι μου....τι κανετε μανουλα και γιοκας????να μου τον ρουφηξεις!!!!!

αναστασακι μου θα μου τα γραψει ειπε ο γιατρουλης μας!!!!με ηλεκτρονικη συνταγογραφηση μου ειπε...θα το αγορασω εγω και μετα θα παω στο φαρμακειο τη συνταγογραφηση και θα μου δωσει τα λεφτα....

λενιω μου πολυ ωραιο το μαλλακι....εγω ακομα δεν τα εβαψα....οταν μ'αφησει το τυρανακι μου.....πλακα πλακα, ετσι με φωναζε ενας πρωην μου....αραγε γιατι????χαχαχαχα

ματιναρααααααααααααααααααα.....κι εσενα σ'αγαπω.....σε ξεχασα μωλεεεεεε

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...