Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια μουουουουουουου.....

δε προλαβαινω να γραψω και πολλα γιατι εχω τη γκρινιαααααααααααααααααα!!!!χχαχαχαχαχαχχαα....τι να κανω?μια γελαω μια κλαιω....φφφφφφφφφφφφ

τι μου κανετε?

λενιω μουουουουουουουουου....θελει πολυ υπομονη αγαπουλα μου γλυκεια!!!!να μεινεις διπλα στον αντρα σου οτι κι αν γινει,γιατι η οικογενεια ειναι παντα αυτη που μετραει...κι αν χρειαστει να πας στα πεθερικα σου να πας και ευτυχως στομα εχεις να μιλησεις στο πεθερουκλη αν δεις και σε νευριαζει!!!!ολα αυτα θα τα κανεις για τα παιδακια σου...ναι????μη το ξεχνας@!!!!!!!

σ'αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.....

παωωωωω......φφφφφφφφφφφφ...δε μ'αφηνει να ανασανω

ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ κ γω σαγαπω πολυυ!

στομα εχω αλα δυστηχως δεν το χρησιμοποιω εκει που πρεπει κ τα κραταω μεσα μου κ νευριαζω μετα με τον εαυτο μου!

δεν σαφηνει να παρεις ανασα η μπιζουδενια!:tongue::tongue:πως ειναι ,,εχει πονακια ακομα?:(

(((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μμμμμμ Αναστασάκι μου εμένα όταν το κάνει αυτό πεινάει! Βέβαια δεν ξέρω αν πρέπει να συγκρίνω γιατί εσύ τον θηλάζεις κι εγώ όχι οπότε να μην σε πάρω στο λαιμό μου κιόλας! Πάντως είναι δείγμα πείνας!!!

αχ δεν μπορω να το εξηγησω! τελευταια περιεργαζεται τα χερια του , τα κανει μπουνιτσες και τα βαζει στο στομα! αυτο που λες ιωαννακι μου κ εμενα μου το εκανε μικρουλη!

ναι ναι:tongue:

βαζει χερακια στο στομα ε!για δοντακια ειναι νωρης!λες παλι πειναει!

εμενα εχουν πρηστει κ κοκκινισει πολυ τα ουλα του!πιστευω εινα θεμα ημερων να βγουν τα δονντακια!αα το αλο δεν σας ειπα..πηρε πιπιλααα:tongue::tongue:απο χθες ξεκινησα να του τη δινω γιατι ολο ηθελε το ζιζι μου τελευται να πιπιλαει οχι οτι πεινουσε κ λεω ας δοκιμασω την πιπιλα κ την πηρε..τι καλααα!κ χθες που ξυπνουσε του την εδινα κ κοιμοταν

~:Pμε το που τον σηκωνω ορμαει στο μαγουλο μου κ με τρωει..ξυνονται τα ουλα του..αντε να βγουν να μην ταλαιπωρειται αλο ο καημενουλης..του βαζω κ μια κρμεουλα που μου ειπε ο γιατρος κ τον ανακουφιζει!

αχ την πηρε ε? εγω δεν μπορω να το πω! ετυχε 2-3 φορες τελικα! αλλα γενικα αναγουλιαζει κ μου εχει βγαλει και γουλιες! κ δεν τον πιεζω , του τη βαζω αλλα αν δεν την παρει την βγαζω!:rolleyes: αντε να βγουν κ τα δοντακια σας να ησυχασει!!!

εμενα εχει και πολλα σαλακια!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αναστασακι,ιωαννακι,νατασακι σας αγαπωωωωωωωω....καλημεραααααααααα

τη θηλαζω τωρα....μονο ετσι σταματαει η γκρινια....χαχαχα

κ εγω σ'αγαπωωωωω!!!! παλι καλα να λες που σταματαει κ ετσι!!! εγω ετσι λεω παντως οτααν εχει λιγο γκρινια!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

αχ δεν μπορω να το εξηγησω! τελευταια περιεργαζεται τα χερια του , τα κανει μπουνιτσες και τα βαζει στο στομα! αυτο που λες ιωαννακι μου κ εμενα μου το εκανε μικρουλη!

αχ την πηρε ε? εγω δεν μπορω να το πω! ετυχε 2-3 φορες τελικα! αλλα γενικα αναγουλιαζει κ μου εχει βγαλει και γουλιες! κ δεν τον πιεζω , του τη βαζω αλλα αν δεν την παρει την βγαζω!:rolleyes: αντε να βγουν κ τα δοντακια σας να ησυχασει!!!

εμενα εχει και πολλα σαλακια!!!!!!!!

ναι την πηρε ..τον κοιμησα πριν λιγο με αυτην..μα τι ευκολια ειναι ομως!μακαρι να συνεχισει να την παιρνει!κ σενα αναστασακι μου ισως να την παρει αργοτερα ισως κ οχι βεβαια αλα να εχεις μια ελπιδα;)

κ μενα τωρα που το σκεφτομαι απο νωρης ξεκινησε τα σαλαι κ να βαζει χερακια στο στομα,..ισως ξεκινησαν να τον ενοχλουν λιγακι κ να βγουν πιο αργα!ο δικος μου ειναι ετοιμος αν δεν κανω λαθος..λιγο πρεπει να εμεινε!παντως στον μιχαλακη δνε καταλβα ποτε βγηκανε τα πρωτα..ουτε πονουσε ουτε τιποτα 4μιση μηνων ειχε δυο δοντακια!πολυ ευκολα τα εβγαλε κ τα επομενα κ ποιλυ νωρης!για να δουμε κ ο μικρουλης μου..δεν μπορω να πω οτι εχει πολυ ζορι με κλαμα απλα λιγη γκρινια μερικες φορες κ συνεχεια βαζει κατι στο στομα..παιχνιδι θα ναι..χερι θα ναι το μαγουλο της μαμα οτιδηποτε!:tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αναστασακι,ιωαννακι,νατασακι σας αγαπωωωωωωωω....καλημεραααααααααα

τη θηλαζω τωρα....μονο ετσι σταματαει η γκρινια....χαχαχα

εμενα γενικα αν δεν πεινουσε δεν το ηθελε το ζιζ ετσι απαλ για την γκρινια τωρα τελευταια ομως με τα δοντακια ξεκηνησε να το αγαπει το ζιζι κ να το θελει ολη την ωρα απλα να το πιπιλαει κ ετσι επιασε κ η πιπιλα..

αα κ κατι αλο τωρα πια εχει προτιμηση μονο στο ενα ζιζι..τον βαζω κ στο αλο οσο πιο συχνα μπορω αλα πιπιλαει λιγο κ μετα δεν το θελει με τιποτα κ αναγκαζομαι να τον βαζω στο αλο που εχει πεοσοτερη ροη κ γεμιζει πιο πολυ αν συνεχισει ετσι βλεπω να αδειαζειε το αλο!:rolleyes::(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕς ΜΟΥ ΚΑΛΕς!:D

το ποσο με συγκινισατε με το ενδιαφερον σας κοριτσακια μου!σας ευχαρηστω ολες παρα πολυ!η αληθεια ειναι οτι μας εχει ριξει ολο αυτο κ ειδκα τονα ντρα μου κ ηδη μας δημιουργησε ενταση!απο προχθες ειμαστε καλυτερα μεταξυ μας αλα μας επεσαν ολα μαζι τωρα..τελειωσε κ το πετρελαιο:(δυσκολα να ξαναβαλουμε τωρα κ απο χθες το βραδυ ειμαστε με το αιρκοντισιον!:(ολο το βραδυ δεν κοιμθηκα καθε λιγο ξυπνουσα κ ελενχα τα παιδακια μου αν ειναι σκεπασμενα κ αν κρυωνουν!φετος βαλαμε αρκετες φορες πετρελαιο κ δεν λενε να φυγουν κ τα κρυα επιτελους!ουφφ!αφηστε τα!δεν θελω να ειμαι αχαριστη κ να απογοητευομαι υπαρχουν κ χειροτερα..βασικα προσπαθω μονη μου ο αντρας μου τα βλεπει ολα μαυρα αφηστε που μου λεει συνεχει να παμε να μεινουμε στην μαμα του!:mad::-xμε τιποταα δεν θελωωωω!κ οι γονεις μου δεν ειναι καλα οικονομικα κ ουτε εκει θελω..μου λεει μεχρι να ζεστανει ο καιρος να παμε εκει για να γλυτωσουμε καπαι εξοδα..δεν ξερω αν ειναι πεισμα αυτο που κανω αλα κοριτσια να παω εκει θα ειμαι δυστηχισμενη..δεν μπορω να το δω καθολου θετικα αυτο σαν σκεψη..ο πεθερος μου ειναι πολυ νευρικςο ανθρωπος κ δενε χω καμια διαθεση να ειμαι μεστα νευρα κ στο ανχος αν θα τον ενοχλησουν τα μωρα!ουφφ!ειπα να μην μπω κ να μην σας πω τιποτα κ οταν παρω τα πανω μου να σας μιλησω για να μην σας ριξω :rolleyes:

το πρωι τι ωραιο ηλιο ππου ειχε!τωρα βγηκε αερας κ μπαινοβγαινει κ ο ηλιος!:(

δεν θα προλαβω να ανφερθω σε ολες σας δυστηχως..θα προσπαθησω να ξαναμπω σε λιγακι μωλης κοιμησω το μικρουλη μου!

σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!

Ματινακι μου καλοοοοο δεν εκλαψε πολυ ο ξανθομπουμπουκακος μας!τι καλα!να μου τον φιλισεις!

σας αγαπω πολυ ολεςςςςςςςς~

(((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Καλημερα Λενιω μου!!!!! Καλε σε πεθυμησα πολυυυυυυυ!!!!! Τα αντρακια μας τι κανουν???? Φιλακια στα μπουτακια τους!!!!

Λενιω μου μην απογοητευστε...εχεις δικιο σ'αυτα που λες κι εγω δεν θα ηθελα να μεινω σε κανενος αλλου το σπιτι γιατι και οι δικοι μας δυσκολα περνανε....οι γονεις μου ηδη εχουν αρχισει και πληρωνουν μιση την δοση του δανειου γιατι δεν βγαινουν να την πληρωσουν ολοκληρη....μαυρα χαλια ολοι εχουμε...βεβαια να κανουμε τον σταυρο μας γιατι δυστυχως υπαρχουν ανθρωποι που ουτε σε σπιτι ζουν ουτε φαγητο εχουν να φανε και αυτοι και τα παιδακια τους...

Απλα στηριξε οσο μπορεις τον αντρα σου και σιγα σιγα κατι θα γινει μην απελπιζεσαι καμαρι μου! Σου στελνω ολη μου την θετικη ενεργεια και μια πολυ μεγαλη και ζεστη αγκαλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))

ναι την πηρε ..τον κοιμησα πριν λιγο με αυτην..μα τι ευκολια ειναι ομως!μακαρι να συνεχισει να την παιρνει!κ σενα αναστασακι μου ισως να την παρει αργοτερα ισως κ οχι βεβαια αλα να εχεις μια ελπιδα;)

κ μενα τωρα που το σκεφτομαι απο νωρης ξεκινησε τα σαλαι κ να βαζει χερακια στο στομα,..ισως ξεκινησαν να τον ενοχλουν λιγακι κ να βγουν πιο αργα!ο δικος μου ειναι ετοιμος αν δεν κανω λαθος..λιγο πρεπει να εμεινε!παντως στον μιχαλακη δνε καταλβα ποτε βγηκανε τα πρωτα..ουτε πονουσε ουτε τιποτα 4μιση μηνων ειχε δυο δοντακια!πολυ ευκολα τα εβγαλε κ τα επομενα κ ποιλυ νωρης!για να δουμε κ ο μικρουλης μου..δεν μπορω να πω οτι εχει πολυ ζορι με κλαμα απλα λιγη γκρινια μερικες φορες κ συνεχεια βαζει κατι στο στομα..παιχνιδι θα ναι..χερι θα ναι το μαγουλο της μαμα οτιδηποτε!:tongue::tongue:

αχ ναι ειναι μεγαλη ευκολια! τι να λεμε!!! παρηγοριεμαι, στο οτι δεν θα δυσκολευτω να του την κοψω! χεχεχε.. αλλα το παλευω ! δεν παραδιδω τα οπλα! χεχεεχεχε :lol::lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κ από εμάς!!!!! ξυπνησαμε στις 08.30 παίξαμε ακούσαμε μουσική κ τωρα τρωμε!!

Ματινακι μπραβο το αντρακι μας!!! μωρε περισσοτερο από το φαρμακο τσούζουν τα καημενα!! πηρε κ βαρος , ψηλωσαμε κιόλας!!! φτου φτου !! :P:p να του κανεις πολλες πολλες αγκαλίτσες!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια να ρωτησω κατι? τα εμβολια τα γραφετε??

Καλημερα Αναστασακι μου καλο με το γλυκο και φαγανο αντρακι!

Ναι μωλε μεγαλωσαμε...ειμαστε λιγο αδυνατουλικα αλλα ειμαστε ψηλα παιδακια μωλε μου!!!! Να σας πω την αληθεια καλυτερα αδυνατο παρα στρουμπουλο...να εχει περιθωρια μωρε να τρωει οσο θελει!!!!! Να μην ειμαστε για διαιτες μετα....δεν θελω!

Τα εμβολια ναι τα γραφουμε εμεις και δεν τα πληρωνουμε προς το παρον!

Εσεις????

εχω μαγειρεμα κ βαριεμαι απιστευτααααα!:(

Εγω δεν ξερω τι να μαγειρεψω σημερα....χθες εκανα μανιταροσουπα αλλα σημερα δεν εχω βγαλει και τιποτα να ξεπαγωσει....τι να φτιαξω????

Καλημερα Λενιω μου!!!!! Καλε σε πεθυμησα πολυυυυυυυ!!!!! Τα αντρακια μας τι κανουν???? Φιλακια στα μπουτακια τους!!!!

Λενιω μου μην απογοητευστε...εχεις δικιο σ'αυτα που λες κι εγω δεν θα ηθελα να μεινω σε κανενος αλλου το σπιτι γιατι και οι δικοι μας δυσκολα περνανε....οι γονεις μου ηδη εχουν αρχισει και πληρωνουν μιση την δοση του δανειου γιατι δεν βγαινουν να την πληρωσουν ολοκληρη....μαυρα χαλια ολοι εχουμε...βεβαια να κανουμε τον σταυρο μας γιατι δυστυχως υπαρχουν ανθρωποι που ουτε σε σπιτι ζουν ουτε φαγητο εχουν να φανε και αυτοι και τα παιδακια τους...

Απλα στηριξε οσο μπορεις τον αντρα σου και σιγα σιγα κατι θα γινει μην απελπιζεσαι καμαρι μου! Σου στελνω ολη μου την θετικη ενεργεια και μια πολυ μεγαλη και ζεστη αγκαλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))

Ματινακι μουυυυυυυυυυ κ γω σε πεθυμησααααααααααααααα!;)

αχ φιλεναδιτσα μου δεν θελω κ ουτε σκεφτομαι να παω στ απεθερικα μου!δεν μπορω να μεινω εκει με τιποτα!στη μαμα μου θα πηγαινα αν ηταν θεμα λιγων ημερων..κ οι δικοι μου ειναι δυσκολα τωρα..κ να φανατστεις κ σαυτους τελειωσε το πετρελαιο κ επειδη κ ο μπαμπας μου δεν δουλευει γιατι δεν εχεουν δουλεια κ περημενει να τον ξαναφωναξουν η γιαγια μου τους βοηθαει με το πετρελαιο οποτε τωρα εξαρταται απο την γιαγια μου αν βαλει κ δεν θελω να τους επιβαρυνω πειροστεορ κ γω!συμφωνω σε αυτο που λες κ ετσι ακριβως σκεφτομαι κ γω..αλοι δνε εχουν ουτε καν στεγη πανω απο το κεφαλι τους!δεν θελω να ειμαι αχαριστη!θα προσπαθησω να στηριξω τον αντρα μου κ να τον καθησυχασω κ ευχομαι να πανε ολα καλα για ολους;)

θα δωσ τα φιλαι σου στα αντρακια μου!ο μικρουλςη μου κοιμαται τωρα κ ο μεγαλος παιζει!η μαμ πρεπει να ξεκινσηει μαγειρεμα αλα δνε λεει να σηκωθει..βαριεμαι τοσο πολυυυυυυ:(δεν εχω διαθεση να μαγειρεεψω σημερα..:rolleyes:

κ συ να μου φιλισεις το κουκλακι σου το ομορφο!

(((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

σαγαπω πολυυυυυ!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα κοριτσακια μουουουουουουου.....

δε προλαβαινω να γραψω και πολλα γιατι εχω τη γκρινιαααααααααααααααααα!!!!χχαχαχαχαχαχχαα....τι να κανω?μια γελαω μια κλαιω....φφφφφφφφφφφφ

τι μου κανετε?

παωωωωω......φφφφφφφφφφφφ...δε μ'αφηνει να ανασανω

Καλημερα μαμα και γκρινιαρουλα μπεμπουλα!!!!!!!

Εμεις σημερα εχουμε πεσει σε ληθαργο...απο χθες δηλαδη! Και στα πρωτα εμβολια το ιδιο ειχε παθει...ουτε πυρετο εκανε ουτε γκρινια ειχε...κοιμαται με τις ωρες.....

Θα ηρεμισει και η δικια σου Ρανια μου υπομονηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ζουμπηξε την μου!

αχ ναι ειναι μεγαλη ευκολια! τι να λεμε!!! παρηγοριεμαι, στο οτι δεν θα δυσκολευτω να του την κοψω! χεχεχε.. αλλα το παλευω ! δεν παραδιδω τα οπλα! χεχεεχεχε :lol::lol::lol:

οχι οχι μην το βαζεις κατω,.ποτε δεν ξερεις τι θα σου ξημερωσει αυριο..ισως να την λατρεψει τελικα!μα ελεγα κανενα απο τα παιδακια μου να μην αγαπαει την πιπιλα!κ ο μιχαλακης ετσι ηταν,..δεν την ηθελεε με τιποτα!ασε μην το ματιαξω τωαρ με τον μικρο:tongue::tongue:μακαρι να την παιρνει απο δω κ περα:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...