Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι να πω. Μακάρι. ❤️ Ας διαρκέσει όσο χρειάζεται αρκεί να γίνει. Πέρσι το Μάρτιο που ξεκινούσα δε περίμενα να φτάσουμε ως εδώ χωρίς εγκυμοσύνη. Να που φτάσαμε. Αγώνας είναι. Κάπου είναι ο τερματισμός και ας μη τον βλέπω ακόμα. Δε ξέρω με τι έκβαση, θετική ή αρνητική αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσει. Αυτό σκέφτομαι και ας μην είμαι υπεραισιόδοξη. Προσπαθώ να είμαι ρεαλίστρια. 

Ε δε ξέρω ρε παιδί μου, έχει μαζευτεί πολλή γκαντεμιά 😂 Σε αυτά τα θέματα είναι λες κ έχω μαγνήτη. Θα μπορούσε να είμαι στο 3% που λες, μην το βλέπεις απίθανο. Το είχα τερματίσει τόσο όταν μου το είπαν σα σενάριο που έκατσα και διάβασα papers από ξένα εργαστήρια και έλεγε συμπτώματα και τα έβλεπα όλα σε εμένα. Εντελώς psycho. 

Πάει αυτό ξέχασε το τώρα πέρασε! Δεν ήταν τίποτα, πάμε παρακάτω στο επόμενο εμπόδιο να ξεπεράσουμε! Γιατί τα εμπόδια είναι για να τα ξεπερνάμε και αυτό θα κάνουμε εδώ όλες μας. Όσο και να χρειαστεί χαλάλι, φτιάχνουμε μικρά θαυματάκια.. κυριολεκτικά! Αυτά τα μωρά αγαπιούνται πριν ακόμα προλάβουν να σχηματιστούν καλά καλά ❤️ πιστέψτε το κορίτσια σας το λέω για να το ακούω κι εγώ! 

• Μου αρέσει 1
      • Δύναμη! 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημέρα κ από εμάς!!!!! ξυπνησαμε στις 08.30 παίξαμε ακούσαμε μουσική κ τωρα τρωμε!!

Ματινακι μπραβο το αντρακι μας!!! μωρε περισσοτερο από το φαρμακο τσούζουν τα καημενα!! πηρε κ βαρος , ψηλωσαμε κιόλας!!! φτου φτου !! :P:p να του κανεις πολλες πολλες αγκαλίτσες!!!!!!!!!!!!!

Νατασακι ανοίγει ο καιρός φιλεναδα! θα ανοίξει κ η διαθεση μας!! ελπίζω να μην ειναι τίποτα αλλο!!

Ιωαννακι μου φαγανουλης ε??? το μικρουλακι μωρε!! μια χαρα κοιμαται παντως! εκμεταλευσου το οπως μπορεις!!;);)

Λενακι μουυυυυυυ που εισαι γλυκια μου????

σ'αγαπαμε πολυ κ μας λείπειςςςςςςςς (((((((((((((((()))))))))))))))

Ρανιακι που εισαι?? τι κανει η μικρη ανταρτισσα??

Χρυσανθακι μουυυυ!!!! θα εχεις συμαζεματα με τα ρουχα εσυ τωρα ε??? οταν μπορεσεις μπες!!!

Μαρακι!! μπες να μας γραψεις για τον μπεμπακο σου!!!! τι κανετε??? πως ειστε????

Πεταλουδιτσα??? τι κανει η χορευτρια μας??:tongue:

Γιωτακι μου ακόμα τρεχεις με το μαγαζι φανταζομαι ε? μακαρι να βρεις μια λύση...

Ποπακι τι κανετε??? δε χανεις στιγμη απο την μπουμπουκα σου ε???:D:D

κοριτσια να ρωτησω κατι? τα εμβολια τα γραφετε??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χρυσανθακι μουυυυυυυυυυυυ επιστρεψατε σπιτακι σας!να μου φιλισεις το κοριτσακι σου!το ομορφο το χριστινακι!;)

Ποπακι μουυυυυ σε πεθυμησαααααα!καιρο εχουμε να μιλησουμε!

αχ παω γκρινιαζει!μπορει να ξεχασα καποια αλα θα ξαναμπω!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημέρα κ από εμάς!!!!! ξυπνησαμε στις 08.30 παίξαμε ακούσαμε μουσική κ τωρα τρωμε!!

Ματινακι μπραβο το αντρακι μας!!! μωρε περισσοτερο από το φαρμακο τσούζουν τα καημενα!! πηρε κ βαρος , ψηλωσαμε κιόλας!!! φτου φτου !! :P:p να του κανεις πολλες πολλες αγκαλίτσες!!!!!!!!!!!!!

Νατασακι ανοίγει ο καιρός φιλεναδα! θα ανοίξει κ η διαθεση μας!! ελπίζω να μην ειναι τίποτα αλλο!!

Ιωαννακι μου φαγανουλης ε??? το μικρουλακι μωρε!! μια χαρα κοιμαται παντως! εκμεταλευσου το οπως μπορεις!!;);)

Χρυσανθακι μουυυυ!!!! θα εχεις συμαζεματα με τα ρουχα εσυ τωρα ε??? οταν μπορεσεις μπες!!!

Μαρακι!! μπες να μας γραψεις για τον μπεμπακο σου!!!! τι κανετε??? πως ειστε????

Γιωτακι μου ακόμα τρεχεις με το μαγαζι φανταζομαι ε? μακαρι να βρεις μια λύση...

καλημερα Αναστασακι μουυυυυυυυυυυυυυυυ!

σαγαπω πολυυυυυυυυυυυυ!

((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα Αναστασακι μουυυυυυυυυυυυυυυυ!

σαγαπω πολυυυυυυυυυυυυ!

((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

λενακι μου μαζι γραφαμε! καλα εκανες κ μπηκες να μας γραψεις!! τι να μας ριξεις μην ακουω τετοια!! οτι εχουμε μεσα μας ρα βγαζουμε ειπαμε!! ευτυχως ανοιγει ο καιρος για τα καλα απο αυριο! μπαινει η ανοιξη επιτελους! κ αν χρειαστει να πας να μεινεις στη μαμα σου π.χ. θα ειναι για πολυ λιγο πιστευω! μακαρι να βρεθει συντομα μια δουλεια!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ιωαννακι μου καλοοοοοοοο σε ευχαρηστω πολυυυυυ ;);)τι κανει το αγορακι σου το ομορφο με την ωραια κομη!;)το γιαυρακι μωρε ειναι ησυχο!εισαι καλυτεα με την τομη ε!πολυ χαιρομαι αγαπουλα μου!οσο για τις ορμονες κ που κλαις συνεχεια θα περασει καρδουλα μου θα το δεις!

(((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))

Αχ καρδούλα μου το ξέρω πως είναι δύσκολα! Λογικό όλη αυτή η κατάσταση να σας την έχει δώσει στα νεύρα! Οι εντάσεις ανάμεσα στα ζευγάρια κυρίως σε τέτοιους καιρούς που τα οικονομικά μας δεν είναι και τα καλύτερα είναι αναμενόμενες! Δεν είναι πείσμα μωρέ που δεν θες να πας στα πεθερικά σου! Άλλωστε ανοίγει ο καιρός όπου να'ναι και θα πάρουμς όλοι τα πάνω μας! Ουφφφ αυτό το πετρέλαιο μας έχει τσακίσει! Αφού σκέφτομαι καμιά φορά πως γέννησα σε πολύ καλή εποχή! Κάνε κουράγιο και πάνω από όλα προσπάθησε να δεις θετικά κάποια πράγματα! Δύσκολο το ξέρω αλλά σκέψου πως έχεις τα παιδάκια σου γερά! Αυτό τίποτε άλλο! Σε αγαπάμε πάρα πολύ να το ξέρεις! και δεν μας ρίχνεις ψυχολογικά, άλλωστε γι'αυτό δεν είμαστε εδώ;;;

Διαφημίσεις

Καλημέρα Αναστασάκι μου! Αχ ξυπνήσατε και παίξατε; Πότε θα μου τα κάνει κι εμένα αυτά; Πότε θα χαμογελάει το μαναράκι μου μόλις με βλέπει;

λενακι μου μαζι γραφαμε! καλα εκανες κ μπηκες να μας γραψεις!! τι να μας ριξεις μην ακουω τετοια!! οτι εχουμε μεσα μας ρα βγαζουμε ειπαμε!! ευτυχως ανοιγει ο καιρος για τα καλα απο αυριο! μπαινει η ανοιξη επιτελους! κ αν χρειαστει να πας να μεινεις στη μαμα σου π.χ. θα ειναι για πολυ λιγο πιστευω! μακαρι να βρεθει συντομα μια δουλεια!!

Αναστασακι μου μαζι γραφαμε πριν ναι!

κ γω αυτο λεω ευτυχως που ανοιγει κ ο καιρος επιτελους!

ισως να χρειαστει να παμε να μεινουμε στη μααμ για λιγες μερες!πιο πολυ ανχωνομαι με τα μπανια των μικρων ..εχω μια θερμαστρα στο δωματιο αλα φοβαμαι μην τα κρυωσω μωρε!(ασχετο αλα ο μιχαλακης τραγουδαει το τραγουδι της γιορβισιον χαχαχαχ τωρα το σηνηδητοποιησα):tongue:

87695hdf4bsz3cf.gifempty.gif

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ιωαννακι μου καλοοοοοοοο σε ευχαρηστω πολυυυυυ ;);)τι κανει το αγορακι σου το ομορφο με την ωραια κομη!;)το γιαυρακι μωρε ειναι ησυχο!εισαι καλυτεα με την τομη ε!πολυ χαιρομαι αγαπουλα μου!οσο για τις ορμονες κ που κλαις συνεχεια θα περασει καρδουλα μου θα το δεις!

(((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))

Αχ καρδούλα μου το ξέρω πως είναι δύσκολα! Λογικό όλη αυτή η κατάσταση να σας την έχει δώσει στα νεύρα! Οι εντάσεις ανάμεσα στα ζευγάρια κυρίως σε τέτοιους καιρούς που τα οικονομικά μας δεν είναι και τα καλύτερα είναι αναμενόμενες! Δεν είναι πείσμα μωρέ που δεν θες να πας στα πεθερικά σου! Άλλωστε ανοίγει ο καιρός όπου να'ναι και θα πάρουμς όλοι τα πάνω μας! Ουφφφ αυτό το πετρέλαιο μας έχει τσακίσει! Αφού σκέφτομαι καμιά φορά πως γέννησα σε πολύ καλή εποχή! Κάνε κουράγιο και πάνω από όλα προσπάθησε να δεις θετικά κάποια πράγματα! Δύσκολο το ξέρω αλλά σκέψου πως έχεις τα παιδάκια σου γερά! Αυτό τίποτε άλλο! Σε αγαπάμε πάρα πολύ να το ξέρεις! και δεν μας ρίχνεις ψυχολογικά, άλλωστε γι'αυτό δεν είμαστε εδώ;;;

Ιωαννακι μουυυυυ εσυ πως εισαι καρδουλα μου?

εισαι καλυτερα ψυχολογικα?

ετσι ειναι οπως τα λες φιλεναδιτσα μου!δυστηχως αυτα τα οικονμικα επηρεαζουν στα παντα κ πολες φορες χαλανε κ οικογενιες!δυστηχως!:(

αυτο σκεφτομαι κ γω..τα παιδακια μου τα καλα..κ οπως ειπα υπαρχουν κ χειροτερα δεν πρεπει να ειμαστα αχαριστοι..ο αντρας μοτ δεν σκεφτεται ετσι..τωρα ειναι κ αυτος πιεσμενος δεν λεω αλα πολυ απαισιοδξια τον εχει πιασει !ειδκα ττις πρωτες μερες που απολυθηκε!

τι κανει το γιαυρακι σου!το μαλακι μετα το μπανιο το χτενιζεις:tongue:ειναι κ πολυ μωλεε!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ισως να χρειαστει να παμε να μεινουμε στη μααμ για λιγες μερες!πιο πολυ ανχωνομαι με τα μπανια των μικρων ..εχω μια θερμαστρα στο δωματιο αλα φοβαμαι μην τα κρυωσω μωρε!(ασχετο αλα ο μιχαλακης τραγουδαει το τραγουδι της γιορβισιον χαχαχαχ τωρα το σηνηδητοποιησα):tongue:

τωρα ειδαι πως εγραψα τη γιουροβιζιον!γιορβισσιον~χαχαχχαχ!σαν βλαχικο ακουστηκε~:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ιωαννακι μουυυυυ εσυ πως εισαι καρδουλα μου?

εισαι καλυτερα ψυχολογικα?

ετσι ειναι οπως τα λες φιλεναδιτσα μου!δυστηχως αυτα τα οικονμικα επηρεαζουν στα παντα κ πολες φορες χαλανε κ οικογενιες!δυστηχως!:(

αυτο σκεφτομαι κ γω..τα παιδακια μου τα καλα..κ οπως ειπα υπαρχουν κ χειροτερα δεν πρεπει να ειμαστα αχαριστοι..ο αντρας μοτ δεν σκεφτεται ετσι..τωρα ειναι κ αυτος πιεσμενος δεν λεω αλα πολυ απαισιοδξια τον εχει πιασει !ειδκα ττις πρωτες μερες που απολυθηκε!

τι κανει το γιαυρακι σου!το μαλακι μετα το μπανιο το χτενιζεις:tongue:ειναι κ πολυ μωλεε!;)

Αχ ναι το χτενίζουμε μετά το μπάνιο! Πολλές φορές το κάνουμε και καρφάκια! Σαν σκατζοχοιράκι είναι το μανάρι μου! Χιχιχιχι!!! Όσο για την κατάσταση την οικονομική τι να πω; Μας έχουν εξαθλιώσει τελείως! Αλλά αφού στην προκειμένη περίπτωση εσύ είσαι η πιο δυνατή, έστω και λίγο, να τον στηρίξεις και να προσπαθείς να του δίνεις κουράγιο! Εγώ έτσι κάνω με τον άντρα μου! Είναι φορές που πέφτω εγώ και με στηρίζει εκείνος αλλά είναι και φορές που τον παίρνει τόσο πολύ από κάτω που αισθάνομαι πως πρέπει να τον στηρίξω! Δεν ξέρω αλλά λύση μπορεί κάποιες φορές να μην βρίσκω αλλά τουλάχιστον αυτό μας δένει και είμαστε πιο αγαπημένοι από πριν!

Διαφημίσεις

Αχ ναι το χτενίζουμε μετά το μπάνιο! Πολλές φορές το κάνουμε και καρφάκια! Σαν σκατζοχοιράκι είναι το μανάρι μου! Χιχιχιχι!!! Όσο για την κατάσταση την οικονομική τι να πω; Μας έχουν εξαθλιώσει τελείως! Αλλά αφού στην προκειμένη περίπτωση εσύ είσαι η πιο δυνατή, έστω και λίγο, να τον στηρίξεις και να προσπαθείς να του δίνεις κουράγιο! Εγώ έτσι κάνω με τον άντρα μου! Είναι φορές που πέφτω εγώ και με στηρίζει εκείνος αλλά είναι και φορές που τον παίρνει τόσο πολύ από κάτω που αισθάνομαι πως πρέπει να τον στηρίξω! Δεν ξέρω αλλά λύση μπορεί κάποιες φορές να μην βρίσκω αλλά τουλάχιστον αυτό μας δένει και είμαστε πιο αγαπημένοι από πριν!

χαχαχαχχαχα αχ μωρε φανταζομαι τι γλυκας θα ειναι με καρφακι μαλι!

ετσι πρεπει Ιωαννακι μου!στα δυσκολα να ειμαστ πιο κοντα!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αααα θα τον κανουμε τραγουδιστη αυτον!!! χεχεχεχεχε

ρε κοριτσια μόλις εφαγε κ βαζει τα χερακια παλι στο στομα! ειναι απο την πεινα?? δεν νομιζω ε?? εχει 3-4 μερες τα βαζει στο στομα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ρε κοριτσια μόλις εφαγε κ βαζει τα χερακια παλι στο στομα! ειναι απο την πεινα?? δεν νομιζω ε?? εχει 3-4 μερες τα βαζει στο στομα!

Μμμμμμ Αναστασάκι μου εμένα όταν το κάνει αυτό πεινάει! Βέβαια δεν ξέρω αν πρέπει να συγκρίνω γιατί εσύ τον θηλάζεις κι εγώ όχι οπότε να μην σε πάρω στο λαιμό μου κιόλας! Πάντως είναι δείγμα πείνας!!!

ναι ναι:tongue:

βαζει χερακια στο στομα ε!για δοντακια ειναι νωρης!λες παλι πειναει!

εμενα εχουν πρηστει κ κοκκινισει πολυ τα ουλα του!πιστευω εινα θεμα ημερων να βγουν τα δονντακια!αα το αλο δεν σας ειπα..πηρε πιπιλααα:tongue::tongue:απο χθες ξεκινησα να του τη δινω γιατι ολο ηθελε το ζιζι μου τελευται να πιπιλαει οχι οτι πεινουσε κ λεω ας δοκιμασω την πιπιλα κ την πηρε..τι καλααα!κ χθες που ξυπνουσε του την εδινα κ κοιμοταν

~:Pμε το που τον σηκωνω ορμαει στο μαγουλο μου κ με τρωει..ξυνονται τα ουλα του..αντε να βγουν να μην ταλαιπωρειται αλο ο καημενουλης..του βαζω κ μια κρμεουλα που μου ειπε ο γιατρος κ τον ανακουφιζει!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα κοριτσακια μουουουουουουου.....

δε προλαβαινω να γραψω και πολλα γιατι εχω τη γκρινιαααααααααααααααααα!!!!χχαχαχαχαχαχχαα....τι να κανω?μια γελαω μια κλαιω....φφφφφφφφφφφφ

τι μου κανετε?

λενιω μουουουουουουουουου....θελει πολυ υπομονη αγαπουλα μου γλυκεια!!!!να μεινεις διπλα στον αντρα σου οτι κι αν γινει,γιατι η οικογενεια ειναι παντα αυτη που μετραει...κι αν χρειαστει να πας στα πεθερικα σου να πας και ευτυχως στομα εχεις να μιλησεις στο πεθερουκλη αν δεις και σε νευριαζει!!!!ολα αυτα θα τα κανεις για τα παιδακια σου...ναι????μη το ξεχνας@!!!!!!!

σ'αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.....

παωωωωω......φφφφφφφφφφφφ...δε μ'αφηνει να ανασανω

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...