Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Γλυκο μου Ιωαννακι τι κανετε μανουλα και μπεμπουλης???????

Εχουμε 2 εμβολιακια σημερα...θα τσουξουν τα μπουτακια μας αλλα η μανουλα θα τον παρει αγκαλιτσα και θα τον βαλει και λιγο στο ζιζακι εκει στην γιατρο για να ηρεμισει αν δεν σταματαει....μακαρι να γινει οπως την προηγουμενη φορα που σταματησε σε δευτερολεπτα...! Ουφ...

Εμεις απο αρραβωνιασμενοι που ειμασταν με τον αντρα μου και συζουσαμε ειχαμε δικα μας και τρωγαμε...και απο το χωριο βεβαια αλλα καλλιεργουμε κι εδω στο σπιτι μας στην αυλη μας! Οι δικοι μου εχουν και λαχανικα αλλα και φρουτα τα οποια θα τσακισουμε το καλοκαιρι εννοειται....στο χωριο η πεθερα μου εχει λαχανικα,κοτοπουλα,αυγουλακια και ζυμαρικα φρεσκα τυπου τραχανα και λαζανια οποτε ειμαστε κομπλε!Βεβαια τα του χωριου μοιραζονται στα 3 γιατι ειναι και τα 2 ανηψακια που τρωνε αλλα δεν πειραζει εννοειται...δεν ειμαστε μονοφαγαδες...χιχιχιχι!!!!!! Την λαϊκη την εχω καταργησει χρονια εγω το καλοκαιρι και για καποια λαχανικα και τον χειμωνα....αφου ακομα και τωρα εχουμε τις σαλατες μας φρεσκες φρεσκες, λαχανα,κουνουπιδια, μπροκολα και μαρουλια απο τον κηπο!!!

Το αντρακι μας τι κανει?Κοιμαται???

Ναι το παιδάκι μου το γλυκό κοιμάται αλλά όπου να 'ναι θα ξυπνήσει να φάει! Πράγματι και εμάς ο κήπος μας έσωσε! Τώρα που θα ανοίξει ο καιρός θα ξεκινίσει ο αντρούλης μου να φτιάχνει τον κήπο για να φυτέψουμε τα καλοκαιρινά μας και στο χωριό της μαμάς μου θα πάει με το μπάμπά μου να βάλει κοτοπουλάκια, κουνελάκια κ.α. τέτοια!

Μακάρι να είναι ήρεμος ο ξανθούλης σου και να μην γκρινιάξει στο γιατρό! Εμένα δεν ξέρω αλλά όταν τον ξεντύνω για μπάνιο χαλάει τον τόπο από το κλάμα! Δεν του αρέσει καθόλου όμως! Αφού στη βάφτιση που μάλλον θα την κάνουμε τον Ιούνιο βλέπω να μας ακούνε μέχρι τη Λάρισα! Χιχιχι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου μιας και κοιμηθηκε ο μπεμπακος, παω να καθαρισω λιγο την σομπα για να την ξαναναψω...μετα εχουμε και μαμ οποτε δεν θα προλαβω! Παω και επανερχομαι! Μη φυγετε....:tongue:

Ναι το παιδάκι μου το γλυκό κοιμάται αλλά όπου να 'ναι θα ξυπνήσει να φάει! Πράγματι και εμάς ο κήπος μας έσωσε! Τώρα που θα ανοίξει ο καιρός θα ξεκινίσει ο αντρούλης μου να φτιάχνει τον κήπο για να φυτέψουμε τα καλοκαιρινά μας και στο χωριό της μαμάς μου θα πάει με το μπάμπά μου να βάλει κοτοπουλάκια, κουνελάκια κ.α. τέτοια!

Μακάρι να είναι ήρεμος ο ξανθούλης σου και να μην γκρινιάξει στο γιατρό! Εμένα δεν ξέρω αλλά όταν τον ξεντύνω για μπάνιο χαλάει τον τόπο από το κλάμα! Δεν του αρέσει καθόλου όμως! Αφού στη βάφτιση που μάλλον θα την κάνουμε τον Ιούνιο βλέπω να μας ακούνε μέχρι τη Λάρισα! Χιχιχι!!!

Κι εμας ειδικα το πρωτο μπανιο στο νοσοκομειο ηταν επεισοδιακο! Οταν ηρθαμε στο σπιτι το μπανιο ηταν η καλυτερη του! Και να πειναει που συνηθως χαλαει τον τοπο, αν τον παω για μπανιο ξεχναει το φαϊ ξεχναει τα παντα....χιχιχιχι!!!!! Θα στρωσει μην αγχωνεσαι! Απλα δοκιμασε καλα το νερο για να βρεις ποια θερμοκρασια του αρεσει!Εμας δεν το θελει πολυ ζεστο...χλιαρο το θελει! Αν ειναι πιο ζεστο γουρλωνει τα ματια οταν του ριχνω...χιχιχι!!!!

Παωωωωωωωω...............!!!!!!!!!!!!!!!

να μαι παλι, βρηκα λιγο χρονο πριν κ συμμαζεψα!

ρανιουκο καλα ειναι ο μπεμπακος μου!!!μαμ κ λογια! απο νανι λιγα πραγματα! χιχιχι:tongue::tongue::tongue:

ματινακι μου κ εγω οταν καναμε το 1ο εμβολιο τον κρατουσα κ του μιλουσα!!! κ μετα που τον πηρα αγκαλια σταματησε αμεσως το γιαβρι μου! αλλιως κ εγω ζιζι θα του δινα!;););) τι ωρα εχετε γιατρουλη???

Ιωαννακι, μην αγχωνεσαι κ μενα ετσι εκανε! θυμασαι που το ελεγα??? μετα απο λιγο καιρο εστρωσα! τωρα οπως λεει κ το ματινακι και να πειναει το ξεχναει στο μπανιο! χεχεχεχε:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ηρθα παλι...τη ταισα και τη κοιμισα επιτελους χριστουλη μου.....φφφφφφ

μαγειρεψα κιολας !!!!!!!!να<αναψω κερι....χιχιχι

φυγατε??

λαμπαδα οχι κερι!!!!!!!!!!!! χαχαχχαχαχχαχα:lol::lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλησπερα κοριτσαρες! Που εισαστε καλε??? Παλι ερημιες στο καφε μας????

Εμεις καναμε τα εμβολιακια μας και ολα καλα! Εκλαψε ελαχιστα το μαναρι μου και μετα κυριος! Μεγαλωσαμε αρκετα μας ειπε η παιδιατρος,πηραμε 2 ποντους και 700γρ. εμεινε πολυ ευχαριστημενη! Αρχιζει και παιρνει τα πανω του με το ξενο! Απλα επειδη κανει ακομα εμετους ισως να επαιρνε λιγο παραπανω αλλα δεν την πειραζει καθολου...μας ειπε οτι ειναι πολυ καλος! Ουφ ηρεμισαμε κι εμεις...τωρα βασικα τον εχει πιασει παλι υπνηλια απο τα εμβολια οποτε θα τον ξυπναω για να φαει και για να του βαζω θερμομετρο! Της εθιξα και το θεμα των στερεεων τροφων σαν ανησυχια οτι και καλα γιατι να πινει πρωι βραδυ μονο γαλα που ειναι τοσο πολυτιμο για τα κοκκαλα του....μου ειπε οι ειναι ολα μελετημενα και πρεπει να γινεται ετσι...5μιση μηνων μπαινουμε στο φρουτο σιγα σιγα και στον 6ο στις σουπιτσες! Ανυπομομωωωωωωω!!!! Ελπιζω να ειναι φαγανος οπως και στο γαλα....χιχιιχι!!!!!

Αυτα κοριτσαρες μου....παω απο κει στον αντρουλη μου να φαμε τιποτις και μετα να την πεσουμε για υπνο γιατι ειμαστε κομματια...στις 11μιση εχω εγερτηριο για γαλα!

Σας φιλω γλυκα και σας ευχομαι καλο βραδακι και καλο ξημερωμα!!!!

1189.jpg

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Εμείς ψιλοξενυχτίσαμε το βράδυ! Ξύπνησε στις 4 για μαμ και ξανακοιμήθηκε στις 8 παρά! Ήθελε συνέχεια να τρώει! Αχ θα τον παρακολουθήσω και αν μου το κάνει κι άλλες φορές θα του αυξήσω τα γραμμάρια στο γάλα! Τον ανηψιό μου μου θυμίζει το μαναράκι μου! Μέχρι 40 ημερών έτρωγε 250 γρ γάλα! Θα τρελλαθώ αν μου κάνει τα ίδια! Βέβαια γερό να είναι και να τρώει το παιδάκι μου!!!

Ματινάκι μου τι καλά που δεν γκρινιάξατε εχθές! Τι καλό μωράκι που έχεις μωρέ! Δηλαδή ξεκινάτε φαγάκια και κρεμούλες σε ενάμιση μήνα; Αχχχ τι καλά! Πότε θα περάσει ο καιρός να φάμε κι εμείς!!!

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου τί κάνετε...σας διάβασα η αλήθεια είναι αλλά δεν θυμάμαι τίποτα..έχω αλλού το μυαλό μου και δεν μπορώ να συγκρατήσω τίποτα..

Να με συγχωρείτε που δεν αναφέρομαι στην κάθεμία ξεχωριστά αλλά θα το κάνω στην διάρκεια της ημέρας...μπήκα απλά για μία καλημέρα..δεν είμαι στα καλύτερά μου...Σας αγαπώ!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου τί κάνετε...σας διάβασα η αλήθεια είναι αλλά δεν θυμάμαι τίποτα..έχω αλλού το μυαλό μου και δεν μπορώ να συγκρατήσω τίποτα..

Να με συγχωρείτε που δεν αναφέρομαι στην κάθεμία ξεχωριστά αλλά θα το κάνω στην διάρκεια της ημέρας...μπήκα απλά για μία καλημέρα..δεν είμαι στα καλύτερά μου...Σας αγαπώ!

Καλημέρα Νατασάκι μου! Γιατί αγαπούλα μου δεν είσαι καλά; Εύχομαι να είναι κάτι περαστικό και πάνω από όλα να είστε όλοι γεροί! Όλα τα άλλα θα βρίσκουμε πάντα τη δύναμη να τα ξεπερνάμε! Σε φιλώ γλυκά!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Εμείς ψιλοξενυχτίσαμε το βράδυ! Ξύπνησε στις 4 για μαμ και ξανακοιμήθηκε στις 8 παρά! Ήθελε συνέχεια να τρώει! Αχ θα τον παρακολουθήσω και αν μου το κάνει κι άλλες φορές θα του αυξήσω τα γραμμάρια στο γάλα! Τον ανηψιό μου μου θυμίζει το μαναράκι μου! Μέχρι 40 ημερών έτρωγε 250 γρ γάλα! Θα τρελλαθώ αν μου κάνει τα ίδια! Βέβαια γερό να είναι και να τρώει το παιδάκι μου!!!

Ματινάκι μου τι καλά που δεν γκρινιάξατε εχθές! Τι καλό μωράκι που έχεις μωρέ! Δηλαδή ξεκινάτε φαγάκια και κρεμούλες σε ενάμιση μήνα; Αχχχ τι καλά! Πότε θα περάσει ο καιρός να φάμε κι εμείς!!!

Καλημερα Ιωαννακι μου! Αχ το μαναρακι μας ειναι φαγανος ε??? Δηλαδη ξενο ποσα γραμμαρια του δινεις τωρα???? Ο δικος μου πινει 180γρ. αλλα παντα θελει κι αλλο αλλα δεν του δινω γιατι τα βγαζει...απλα ειναι λαιμαργος οχι οτι πειναει! Ναι σε εναμιση μηνα μπαινουμε στις φρουτοκρεμουλες...τι καλα!!!!! Ιωαννακι μου δεν θα καταλαβεις ποτε θα περασει ο καιρος! Θα δεις που θα φτασει ο καιρος πρωτα ο Θεος να πανε φανταροι και δεν θα πιστευουμε ποσο γρηγορα περασαν τα χρονια!!!!!

Φιλησε μου τον φαγανουλη μας!!!!!

Καλημερα Νατασαρα μου! Τι επαθες καμαρι μου? Ποιος σε πειραξε να τον κοψω φετες??????? Ευχομαι να μην ειναι θεμα υγειας, να εισαστε καλα και πανω απ'ολους το λουλουδακι μας!

Ειδες την φωτο που ανεβασα για την Ξενουλα?????

Ζουμπηξε την μου μωλε!!!!!!!

Καλημερα Ιωαννακι μου! Αχ το μαναρακι μας ειναι φαγανος ε??? Δηλαδη ξενο ποσα γραμμαρια του δινεις τωρα???? Ο δικος μου πινει 180γρ. αλλα παντα θελει κι αλλο αλλα δεν του δινω γιατι τα βγαζει...απλα ειναι λαιμαργος οχι οτι πειναει! Ναι σε εναμιση μηνα μπαινουμε στις φρουτοκρεμουλες...τι καλα!!!!! Ιωαννακι μου δεν θα καταλαβεις ποτε θα περασει ο καιρος! Θα δεις που θα φτασει ο καιρος πρωτα ο Θεος να πανε φανταροι και δεν θα πιστευουμε ποσο γρηγορα περασαν τα χρονια!!!!!

Φιλησε μου τον φαγανουλη μας!!!!!

Καλημέρα Ματινάκι μου! Τώρα πίνουμε 120 γρ ανά 3-4 ώρες! Μόνο το βράδυ συνήθως τρώει το τελευταίο γύρω στις 11.30 και μετά στις 5 το πρωί! Εχθές όμως μου έκανε ναζάκια! Θα το παρακολουθήσω βέβαια πριν το αυξήσω! Θέλει υπομονή το ξέρω!

Καλημέρα Ματινάκι μου! Τώρα πίνουμε 120 γρ ανά 3-4 ώρες! Μόνο το βράδυ συνήθως τρώει το τελευταίο γύρω στις 11.30 και μετά στις 5 το πρωί! Εχθές όμως μου έκανε ναζάκια! Θα το παρακολουθήσω βέβαια πριν το αυξήσω! Θέλει υπομονή το ξέρω!

Μπραβο το μπεμπακι μας μωλε! Αν δεν σου κανει εμετους λογικο ειναι να πινει πολυ...εμας η παιδιατρος επειδη φοβαται που κανει εμετους οτι δεν θα παιρνει πολυ βαρος μας εχει πει να το παμε λαου λαου....εγω του δινω 180γρ στο τελευταιο παντα, εκτος αν ειναι μερα που δεν εχει κανει εμετους που του δινω και 210γρ. Καποιες φορες το βγαζει και στον υπνο και γινεται μουσκεμα...οποτε δεν συμφερει! Απο αποψη οτι θα πρεπει μεσα στην νυχτα να τον αλλαξω....εχω καιρο να το κανω βεβαια αλλα δεν ειναι και η καλυτερη μου,ουτε η δικη του!!!! Απο δω και περα, απο τη στιγμη που βγηκε απο την κοιλια η υπομονη ειναι η μονη λεξη που μας αντιπροσωπευει ολες τις μανες Ιωαννακι μου!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕς ΜΟΥ ΚΑΛΕς!:D

το ποσο με συγκινισατε με το ενδιαφερον σας κοριτσακια μου!σας ευχαρηστω ολες παρα πολυ!η αληθεια ειναι οτι μας εχει ριξει ολο αυτο κ ειδκα τονα ντρα μου κ ηδη μας δημιουργησε ενταση!απο προχθες ειμαστε καλυτερα μεταξυ μας αλα μας επεσαν ολα μαζι τωρα..τελειωσε κ το πετρελαιο:(δυσκολα να ξαναβαλουμε τωρα κ απο χθες το βραδυ ειμαστε με το αιρκοντισιον!:(ολο το βραδυ δεν κοιμθηκα καθε λιγο ξυπνουσα κ ελενχα τα παιδακια μου αν ειναι σκεπασμενα κ αν κρυωνουν!φετος βαλαμε αρκετες φορες πετρελαιο κ δεν λενε να φυγουν κ τα κρυα επιτελους!ουφφ!αφηστε τα!δεν θελω να ειμαι αχαριστη κ να απογοητευομαι υπαρχουν κ χειροτερα..βασικα προσπαθω μονη μου ο αντρας μου τα βλεπει ολα μαυρα αφηστε που μου λεει συνεχει να παμε να μεινουμε στην μαμα του!:mad::-xμε τιποταα δεν θελωωωω!κ οι γονεις μου δεν ειναι καλα οικονομικα κ ουτε εκει θελω..μου λεει μεχρι να ζεστανει ο καιρος να παμε εκει για να γλυτωσουμε καπαι εξοδα..δεν ξερω αν ειναι πεισμα αυτο που κανω αλα κοριτσια να παω εκει θα ειμαι δυστηχισμενη..δεν μπορω να το δω καθολου θετικα αυτο σαν σκεψη..ο πεθερος μου ειναι πολυ νευρικςο ανθρωπος κ δενε χω καμια διαθεση να ειμαι μεστα νευρα κ στο ανχος αν θα τον ενοχλησουν τα μωρα!ουφφ!ειπα να μην μπω κ να μην σας πω τιποτα κ οταν παρω τα πανω μου να σας μιλησω για να μην σας ριξω :rolleyes:

το πρωι τι ωραιο ηλιο ππου ειχε!τωρα βγηκε αερας κ μπαινοβγαινει κ ο ηλιος!:(

δεν θα προλαβω να ανφερθω σε ολες σας δυστηχως..θα προσπαθησω να ξαναμπω σε λιγακι μωλης κοιμησω το μικρουλη μου!

σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!

Ιωαννακι μου καλοοοοοοοο σε ευχαρηστω πολυυυυυ ;);)τι κανει το αγορακι σου το ομορφο με την ωραια κομη!;)το γιαυρακι μωρε ειναι ησυχο!εισαι καλυτεα με την τομη ε!πολυ χαιρομαι αγαπουλα μου!οσο για τις ορμονες κ που κλαις συνεχεια θα περασει καρδουλα μου θα το δεις!

(((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))

Νατασακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ ελπιζω να μην ειναι τιποτα καρδουλα μου!με συγκινησες πολυ τις προαλες με τα λογια σου ειλικρινα!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))

Ματινακι μου καλοοοοο δεν εκλαψε πολυ ο ξανθομπουμπουκακος μας!τι καλα!να μου τον φιλισεις!

Αναστασακι μουυυυυ φιλεναδιτσα μου τι κανεις?τι κανει ο γλυκας μας!ο γλυκος ζιζακιας!

ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυυυ;)μου ελειψες!

ειπα δεν θα προλαβω αλα δεν αντεξα να μην σασ μιλησω!;)

σας αγαπω πολυ ολεςςςςςςςς~

(((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...