Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερααααααααααααααααααααα

τι μου κανετε??εχει καιρο να μπω να σας διαβασω:(

εμεις σαραντησαμε εχτες:tongue::tongue:

Καλημέρα Εφάκι μου γλυκό! Πως είστε; Σαραντίσατε; Άντε μπράβο να ανοίξει ο καιρός να βγείτε βολτίτσες! Αλήθεια τι καιρό σας κάνει εκεί; Εδώ μας ξέσκισε στη βροχή και στο χιόνι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

baby222.jpg

Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!!!! Τι κανετε τσουπρες? Ερημιες στο καφε μας βλεπω γιατι??? Ξυπνηστε να πιουμε καφεδακο καλεεεε!!!!!!

Εφακη μου τι καλα σαραντισατε! Μπραβο σας ευλογημενος να ειναι παντα! Ενα κουκλακι ειναι ο γιοκας σου...και τα δυο σου παιδια ειναι βεβαια μην ξεχνιομαστε! Φιλακια πολλα να τους δωσεις!!!!!!!!

Αναστασακι μου σημερα θα λυθουν οι αποριες μας αφου εχουμε εμβολιακια!

Βασικα να πω και την αληθεια μου δεν θελω να ειμαι υπερβολικη οσον αφορα το διατροφικο θεμα γιατι βλεπω καποιες αλλες που το παιρνουν πολυ πατριωτικα, τυπου οτι το δικο μου το παιδι δεν θα φαει οτι του σερβιρει ο παιδιατρος....ο παιδιατρος κατι ξερει περισσοτερο απο μας νομιζω! Οσο μπορουμε θα προσεξουμε να φτιαχνουμε με τα χερακια μας τροφες αντι του εμποριου για να τρωνε υγιεινα τουλαχιστον! Φιλησε μου τον ζιζακια μας!!!

Εν τω μεταξυ εχω θεμα με τα βιολογικα! Ποτε δεν θα του παρω βιολογικα προϊοντα, μονο οτι παιρνω απο τον κηπο μας και τον κηπο της μαμας μου που ξερουμε οτι δεν εχουν ιχνος φυτοφαρμακου και γενικα χημικου πανω τους! Επειδη ο αντρας μου προερχεται απο οικογενεια αγροτων ξερει πολυ καλα οτι τα βιολογικα προϊοντα που μας πουλανε σπανια ειναι βιολογικα....δεν ειναι δυνατον τα κτηματα και και τα περιβολια να ειναι διπλα σε αλλου τα κτηματα που τα ραντιζει με φυτοφαρμακα και να μην παει φυτοφαρμακο και στα βιολογικα.Ειναι αδυνατον...Οι τουρμπινες που ραντιζουν φτανουν το φυτοφαρμακο πολλα μετρα μακρυα οποτε ραντιζεται και το χωραφι του διπλανου που θελει να λεει τα προϊοντα του "βιολογικα". Φανταστειτε στην Κρητη που ειχαν βιολογικες καλλιεργειες ηρθε κυμα αερα απο Αφρικη και εφερε μαζι και το φυτοφαρμακο, και σε αναλυσεις που γινανε βρεθηκε φυτοφαρμακο στα βιολογικα! Αλλα μην παμε τοσο μακρυα....πριν απολυθω δουλευα σε εργαστηριο αναλυσεων τροφιμων και υδατος και τα περισσοτερα βιολογικα προϊοντα ηταν τιγκα στο φυτοφαρμακο...και μιλαω για τα ελληνικα προϊοντα παντα...στο εξωτερικο εχουν την υποδομη για να υπαρχουν οντως βιολογικες καλλιεργειες και οι ελεγκτικοι μηχανισμοι για να το πιστοποιουν αυτο! Εγω βεβαια την εχω βρει την λυση απο την στιγμη που και οι γονεις μου και εμεις αλλα και τα πεθερικα στο χωριο εχουμε ολοι κηπο και θα τρωνε υγιεινα τα παιδια μας!

Με επιασε λογοδιαρροια παλι....

Παω να φτιαξω ενα τοστακι κι επανερχομαι!

Καλημέρα Εφάκι μου γλυκό! Πως είστε; Σαραντίσατε; Άντε μπράβο να ανοίξει ο καιρός να βγείτε βολτίτσες! Αλήθεια τι καιρό σας κάνει εκεί; Εδώ μας ξέσκισε στη βροχή και στο χιόνι!

Ιωαννακι μουυυυυ.....ουουου!!!!!

Καλημερα....τι κανετε καεεεεε???????

καλημερα μστινακι μου!!!! εγω παντως θα κανω οτι μου πει ο παιδιατρος κοριτσια... τον εχω πολυ εμπιστοσυνη:rolleyes:. αν μου πει να του δωσει απο τον 5ο φρουτο, θα του δωσω!!

οσο για τα βιολογικα που λες, εχεις απόλυτοοοοο δικιοοοο!!!! κ ξερω κ επωνυμα στην αγορα απο πρωτο χερι, οτι δεν ειναι 100% βιολογικα....:rolleyes::rolleyes: ευτυχως κ εμεις θα τρωμε απο το χωριο που εχει μπαξε ο μπαμπας μου!!! κ στη γευση ρε παιδι μ καμια σχεση! απο εμφανιση λιγο υστερουν αλλα δεν πηραζει....:tongue::tongue:

σημερα εχετε εμβολια ε????? αχχχχ ουτε να το σκευτομαι δεν θελω!!!! εμεις εχουμε στις 29 του μηνα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα κοριτσακια μου...εχω μερες να σας γραψω...μπηκα σας διαβασα αλλα δεν ειχα αντοχη να γραψω!!!!

το μπιζουδακι μου μας εχει νοκ αουτ....χθες την ειχε ολη μερα ο αντρουλης μου για να συνελθω λιγο απο τα ξενυχτια!!!!!δε ξερω τι αλλο να κανω!!!!η γκρινια της και η υπερενταση που εχει ειναι φοβερη!!!!φφφφφφφφφ.....τεσπα...μη σας πρηζω!!!μεχρι και στπο στηθος οταν τη βαζω δυσανασχετει,κοκκινιζει και σφιγγεται....μαλον απο κολικους αλλα γιατι δεν το κανει στο μπουκαλι οταν πινει ξενο?????μηπως λιγοστευει το γαλα μου και δε χορτραινει?το ζουπαω ομως και βγαινει.....και αλλες φορες γιατι πινει μια χαρα?????φφφφφφφφ......

σας αγαπω ολες κι ας μη γραφω καθε μερα....ναι????

Ζ(((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου...εχω μερες να σας γραψω...μπηκα σας διαβασα αλλα δεν ειχα αντοχη να γραψω!!!!

το μπιζουδακι μου μας εχει νοκ αουτ....χθες την ειχε ολη μερα ο αντρουλης μου για να συνελθω λιγο απο τα ξενυχτια!!!!!δε ξερω τι αλλο να κανω!!!!η γκρινια της και η υπερενταση που εχει ειναι φοβερη!!!!φφφφφφφφφ.....τεσπα...μη σας πρηζω!!!μεχρι και στπο στηθος οταν τη βαζω δυσανασχετει,κοκκινιζει και σφιγγεται....μαλον απο κολικους αλλα γιατι δεν το κανει στο μπουκαλι οταν πινει ξενο?????μηπως λιγοστευει το γαλα μου και δε χορτραινει?το ζουπαω ομως και βγαινει.....και αλλες φορες γιατι πινει μια χαρα?????φφφφφφφφ......

ρανιουκο μου!! ανταρτισσα η μικρη ε???:tongue::tongue: υπομονη φιλεναδα! τι να κανεις!!! παντως εγω οποτε ζουπαω το στηθος δεν βγαζει τιποτα!!!!!!!:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ρανια μου χαθηκαμε καλεεεε!!!!! Σε ταλαιπωρει το μπιζουδακι ε??? Υπομονη μαναρι μου θα στρωσει η κατασταση! Με το ξενο χορταινει σιγουρα και γι αυτο ειναι ηρεμη...μπορει και να εμαθε στην θηλη του μπουκαλιου και να μην της πολυαρεσει το στηθος, να μην εχει να κανει δηλαδη με το αν εχεις γαλα ή οχι!!!!

Κατσε ξεκουρασου και εδω ειμαστε εμεις!

Σε αγαπαμε τοοοοοοοοοοοσο πολυυυυυυυυυ!!!!!!

Φιλακια στη μικρη πριγκιπισα μας και τεραστια αγκαλια σε σενα!!!!!!!!

(((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))

ευχαριστω αγαπουλες μου!!!!κι εγω σας αγαπω πολυ....

ματινακι το πιανει μια χαρα και πινει....κι εκει που πινει τη πιανει αυτο που σας ειπα....κι αν εχει συνηθισει στο μπουκαλι μια της αρεσει το ζιζι μου και μια οχι?????φφφφφφφφφφ....τεσπα....δε σκαω αλλο γιατι απο ψυχολογια ειμαι σκατα...

αναστασακι μου τι κανει το αντρακι μας?

Καλημέρα φιλεναδίτσες! Τι κάνετε;

Ρανιούκο μου αγαπημένο υπομονή κάνε τίποτε άλλο! Ευτυχώς να λες που έχεις και τον αντρούλη σου και όποτε μπορεί σε βοηθάει! Αχ αυτή η μπιζουδένια μας βγήκε τσαούσα! Χιχιχι!!! Θα στρώσει αγαπούλα μου όμως, κάνε υπομονή!

Ματινάκι μου έχετε εμβόλιο σήμερα; Αχ με το καλό να μην πονέσει το μπουμπούκι μας!

Αναστασάκι μου καλημέρα και σε σένα και στον όμορφο ζιζάκια σου!

Θα συμφωνήσω μαζί σας κορίτσια όσον αφορά τις τροφές για το μωρό και τα βιολογικά! Εγώ από πέρυσι που βάλαμε κήπο και καλλιεργούμε τα δικά μας βρίσκω τεράστιες διαφορές με τα υποτιθέμενα βιολογικά! Κυρίως το καλοκαίρι έχω καταργήσει τη λαϊκή!

καλημερα μστινακι μου!!!! εγω παντως θα κανω οτι μου πει ο παιδιατρος κοριτσια... τον εχω πολυ εμπιστοσυνη:rolleyes:. αν μου πει να του δωσει απο τον 5ο φρουτο, θα του δωσω!!

οσο για τα βιολογικα που λες, εχεις απόλυτοοοοο δικιοοοο!!!! κ ξερω κ επωνυμα στην αγορα απο πρωτο χερι, οτι δεν ειναι 100% βιολογικα....:rolleyes::rolleyes: ευτυχως κ εμεις θα τρωμε απο το χωριο που εχει μπαξε ο μπαμπας μου!!! κ στη γευση ρε παιδι μ καμια σχεση! απο εμφανιση λιγο υστερουν αλλα δεν πηραζει....:tongue::tongue:

σημερα εχετε εμβολια ε????? αχχχχ ουτε να το σκευτομαι δεν θελω!!!! εμεις εχουμε στις 29 του μηνα!

Καλημερα και απο δω Αναστασακι μου! Κι εγω της εχω πολυ εμπιστοσυνη της παιδιατρου μας και γενικα που μιλαω με τους φιλους μας που εχουν κι αυτη την ιδια με μας, ειναι πολυ ευχαριστημενοι και δεν την αλλαζουν με τιποτα! Αφου εχουμε και εναμιση μηνα που μπηκαμε στο ξενο μαλλον θα αρχισουμε 5μιση τις τροφες οτι μου πει!

Ευτυχως που εχουμε περιβολια αναστασακι μου και θα τρωνε τα παιδια μας υγιεινα! Ασχετα με την εμφανιση που δεν ειναι και τοσο τελεια, η γευση ειναι σκαλες ανωτερη απο του εμποριου! Εμεις φετος πρωτα ο Θεος θα φυτεψουμε και γλυκοπατατες για τις απογευματινες κρεμουλες μας!!!!

Τα λινκ με τις παιδικες συνταγες σας τις εχω στειλει????

Διαφημίσεις

ευχαριστω αγαπουλες μου!!!!κι εγω σας αγαπω πολυ....

ματινακι το πιανει μια χαρα και πινει....κι εκει που πινει τη πιανει αυτο που σας ειπα....κι αν εχει συνηθισει στο μπουκαλι μια της αρεσει το ζιζι μου και μια οχι?????φφφφφφφφφφ....τεσπα....δε σκαω αλλο γιατι απο ψυχολογια ειμαι σκατα...

αναστασακι μου τι κανει το αντρακι μας?

Αγαπούλα μου σε νιώθω τόοοοοοσο πολύ να ήξερες! Ίσως δυσανασχετεί γιατί η ροή του μπουκαλιού είναι γρήγορη και από το στήθος πρέπει να ζοριστεί λίγο το μωράκι! Εμένα πάντως αυτό έκανε! Τσατιζότανε τόσο πολύ που κοκκίνιζε από τα νεύρα του! Τώρα που πίνει μόνο ξένο είναι απόλυτα ήρεμος! Ίσως και αυτό να ευθύνεται που κοιμάται και τόσες ώρες το βράδυ! Τελευταίο γεύμα στις 11 και μετά στις 5 το πρωί! Όσο για την ψυχολογία δεν θα πω τίποτα! Είμαι στην ίδια κατάσταση αγαπούλα μου και σε νιώθω απόλυτα! Όποτε θες μιλάμε ναι;;; Σε αγαπάμε πάρα πολύ!!!!

ιωαννακι μου γλυκο.....το ειχα κι εγω αυτο με το κλαμα γυρω στις 15 μερες...μολις εβλεπα ή ακουγα δικους μου ανθρωπους εκλαιγα πολυ και ειδικα οταν εβλεπα τον αντρα μου!!!!!μην μου ανυσηχεις καθολου...ειναι απολυτα φυσιολογικο και θα περασει!!!!!

σ'αγαπω πολυυυυυυυ....(((((((((((((((((((())))))))))))))))

ο ομορφαντρας μας τι κανει?

ιωαννακι μου γλυκο.....το ειχα κι εγω αυτο με το κλαμα γυρω στις 15 μερες...μολις εβλεπα ή ακουγα δικους μου ανθρωπους εκλαιγα πολυ και ειδικα οταν εβλεπα τον αντρα μου!!!!!μην μου ανυσηχεις καθολου...ειναι απολυτα φυσιολογικο και θα περασει!!!!!

σ'αγαπω πολυυυυυυυ....(((((((((((((((((((())))))))))))))))

ο ομορφαντρας μας τι κανει?

Αχ το νινί μου κοιμάται τώρα! Έφαγε στις 8 το πρωί και κατά τις 9.30 κοιμήθηκε πάλι! Σε κανένα μισάωρο θα ξυπνήσει και θα θέλει να φάει! Την Κυριακή που μας έρχεται παίρνουμε και μισή ευχούλα και τη Δευτέρα πάμε γιατρούλη! Αχ τι αγωνία έχω!

Καλημέρα φιλεναδίτσες! Τι κάνετε;

Ρανιούκο μου αγαπημένο υπομονή κάνε τίποτε άλλο! Ευτυχώς να λες που έχεις και τον αντρούλη σου και όποτε μπορεί σε βοηθάει! Αχ αυτή η μπιζουδένια μας βγήκε τσαούσα! Χιχιχι!!! Θα στρώσει αγαπούλα μου όμως, κάνε υπομονή!

Ματινάκι μου έχετε εμβόλιο σήμερα; Αχ με το καλό να μην πονέσει το μπουμπούκι μας!

Αναστασάκι μου καλημέρα και σε σένα και στον όμορφο ζιζάκια σου!

Θα συμφωνήσω μαζί σας κορίτσια όσον αφορά τις τροφές για το μωρό και τα βιολογικά! Εγώ από πέρυσι που βάλαμε κήπο και καλλιεργούμε τα δικά μας βρίσκω τεράστιες διαφορές με τα υποτιθέμενα βιολογικά! Κυρίως το καλοκαίρι έχω καταργήσει τη λαϊκή!

Γλυκο μου Ιωαννακι τι κανετε μανουλα και μπεμπουλης???????

Εχουμε 2 εμβολιακια σημερα...θα τσουξουν τα μπουτακια μας αλλα η μανουλα θα τον παρει αγκαλιτσα και θα τον βαλει και λιγο στο ζιζακι εκει στην γιατρο για να ηρεμισει αν δεν σταματαει....μακαρι να γινει οπως την προηγουμενη φορα που σταματησε σε δευτερολεπτα...! Ουφ...

Εμεις απο αρραβωνιασμενοι που ειμασταν με τον αντρα μου και συζουσαμε ειχαμε δικα μας και τρωγαμε...και απο το χωριο βεβαια αλλα καλλιεργουμε κι εδω στο σπιτι μας στην αυλη μας! Οι δικοι μου εχουν και λαχανικα αλλα και φρουτα τα οποια θα τσακισουμε το καλοκαιρι εννοειται....στο χωριο η πεθερα μου εχει λαχανικα,κοτοπουλα,αυγουλακια και ζυμαρικα φρεσκα τυπου τραχανα και λαζανια οποτε ειμαστε κομπλε!Βεβαια τα του χωριου μοιραζονται στα 3 γιατι ειναι και τα 2 ανηψακια που τρωνε αλλα δεν πειραζει εννοειται...δεν ειμαστε μονοφαγαδες...χιχιχιχι!!!!!! Την λαϊκη την εχω καταργησει χρονια εγω το καλοκαιρι και για καποια λαχανικα και τον χειμωνα....αφου ακομα και τωρα εχουμε τις σαλατες μας φρεσκες φρεσκες, λαχανα,κουνουπιδια, μπροκολα και μαρουλια απο τον κηπο!!!

Το αντρακι μας τι κανει?Κοιμαται???

Αγαπούλα μου σε νιώθω τόοοοοοσο πολύ να ήξερες! Ίσως δυσανασχετεί γιατί η ροή του μπουκαλιού είναι γρήγορη και από το στήθος πρέπει να ζοριστεί λίγο το μωράκι! Εμένα πάντως αυτό έκανε! Τσατιζότανε τόσο πολύ που κοκκίνιζε από τα νεύρα του! Τώρα που πίνει μόνο ξένο είναι απόλυτα ήρεμος! Ίσως και αυτό να ευθύνεται που κοιμάται και τόσες ώρες το βράδυ! Τελευταίο γεύμα στις 11 και μετά στις 5 το πρωί! Όσο για την ψυχολογία δεν θα πω τίποτα! Είμαι στην ίδια κατάσταση αγαπούλα μου και σε νιώθω απόλυτα! Όποτε θες μιλάμε ναι;;; Σε αγαπάμε πάρα πολύ!!!!

Και μενα οταν τον θηλαζω μενει γυρω στα 3 λεπτα και μετα κανει πως δεν θελει....καλα εγω τον βαζω απλα για να πιπιλαει για να μη μου κοπει αλλα βλεπω διαφορα στον ζηλο του!Στο μπουκαλι κοντευει να φαει και μενα αν κανω το λαθος και του το παρω απο το στομα...γινεται χαμος!

Παντως η παιδιατρος μας ειπε οτι οταν εχουν νευρα μπορει να φταιει το οτιδηποτε...ακομα και αν εχει μπλεχτει τριχα αναμεσα στα δαχτυλα των ποδιων τα πιανει υστερια.....αντε να καταλαβεις τι θελουν...!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...