Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημέρα!!!!!!!!!!! τι κανετε?????? κοιμαστε????:D

εμείς εχει μιση ωρα που ξυπνησαμε κ ακομη τρωμε!! μακαρι να μπορεσω να κοιμηθω για καμια ωριτσα ακόμη!!:rolleyes::rolleyes:

Καλημέρα Αναστασάκι ποιός να κομάται??? :tongue: :tongue: :tongue: εμείς πάντως όχι...από τις 7 ξύπνιες είμαστε...ευτυχώς δεν έχω δουλίτσες για σήμερα γιατί τις έκανα όλες χθές..τί κάνει ο ομορφάντρας σου?

Αναστασάκι σου το έγραψα και στο φέις..τί όμορφη νυφούλα που ήσουνα πολύ μου άρεσες ωραίο μαλλί και βάψιμο και το νυφικό πολύ ωραίο..!!!;)

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα Αναστασάκι ποιός να κομάται??? :tongue: :tongue: :tongue: εμείς πάντως όχι...από τις 7 ξύπνιες είμαστε...ευτυχώς δεν έχω δουλίτσες για σήμερα γιατί τις έκανα όλες χθές..τί κάνει ο ομορφάντρας σου?

Αναστασάκι σου το έγραψα και στο φέις..τί όμορφη νυφούλα που ήσουνα πολύ μου άρεσες ωραίο μαλλί και βάψιμο και το νυφικό πολύ ωραίο..!!!;)

σε ευχαριστώ πολύ νατασακι μου!!! κ εμενα μου άρεσα πολύ ! χεχεχεχε τα ήθελα όλα απλα κ μαλλί κ βάψιμο κ νυφικό!! όλα με την 1η τα διάλεξα!!:tongue:

ο ομορφαντρας μου καλά είναι! τα πρωινα ειμαστε μες στην καλή χαρά! μετα οσο περναει η ωρα κ δεν κοιμαται, εχει λίγη γκρινια!:D

πάντως ρε κορίτσια εμεις πρόγραμμα δεν εχουμε πουθενα! π.χ. δεν μπορώ να πω οτι το βραδυ παμε για υπνο ταδε ωρα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

σε ευχαριστώ πολύ νατασακι μου!!! κ εμενα μου άρεσα πολύ ! χεχεχεχε τα ήθελα όλα απλα κ μαλλί κ βάψιμο κ νυφικό!! όλα με την 1η τα διάλεξα!!:tongue:

ο ομορφαντρας μου καλά είναι! τα πρωινα ειμαστε μες στην καλή χαρά! μετα οσο περναει η ωρα κ δεν κοιμαται, εχει λίγη γκρινια!:D

πάντως ρε κορίτσια εμεις πρόγραμμα δεν εχουμε πουθενα! π.χ. δεν μπορώ να πω οτι το βραδυ παμε για υπνο ταδε ωρα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ε ναί και το πολύ ψάξιμο στο τέλος σε μπερδεύει περισσότερο....Είδες με την πρώτη και το αποτέλεσμα ήτανε άψογο!ΑΑΑΑ το γλέντι στο polis είναι?? Από τις φώτο έτσι κατάλαβα :rolleyes::rolleyes:

Χαχαχαχαχαχχα το γλυκούλη μου μωρέ..δεν κοιμάται πολύ τώρα ε? Όσο μεγαλώνουνε κοιμούνται λιγότερο η αλήθεια είναι...

Αναστασάκι μου δεν έχεις κάποια συγκεκριμένη ώρα πάνω κάτω που τον κάνεις μπάνιο?:rolleyes: :rolleyes:Αν δηλαδή τον κάνεις μπάνιο συγκεκριμένη ώρα μετά ταίζεις και μετά κοιμίζεις..έτσι γίνεται το προγραμματάκι ας πούμε..κι έτσι νιώθει και περισσότερη ασφάλεια το μωρό...

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

good_morning_032.gif

Καλημερα κοριτσαρες μου και μπεμπακια/παιδακια! Τι κανετε??? Ελειψα 2 μερες και σας πεθυμησα πολυ!!!!! Περασαμε πολυ ωραια στο χωριο με τα ξαδερφακια μας τους θειους και τους παππουδες!!!! Χθες πηγαμε και τζαμπο για κατι ψιλα...το ριξαμε εξω γενικοτερα! Επιτελους εμφανισαμε φωτογραφιες του μπεμπη...καλε ουτε μια δεν ειχα στο σπιτι....μετα περασαμε και απο την μαμα μου και τις δωσαμε μερικες να εχει...ξετρελαθηκε!!!!!!

Σας διαβασα στα γρηγορα και απ'οσα θυμαμαι θα αναφερθω σε καθεμια...

Χρυσανθακι μου δεν εχω λογια...εισαι θεα!!!! Ποσο με βοηθας να ξερες με τα λογια σου! Τι καλη μανουλα εχει το Χριστινακι μας!!!!! Προσπαθησα αρκετα να γινει επαναγαλακτισμος ειδικα αυτη την εβδομαδα που ειχα και τον αντρα μου σπιτι λογω αδειας, αλλα απο σημερα ξεκινησε παλι δουλεια και δεν θα προλαβαινω να βγαζω γαλα τοσο συχνα...τον βαζω να θηλασει και πανω απο 4 λεπτα δεν καθεται...αφου να φανταστεις τα 180γρ.ξενο τα πινει σε 5-7 λεπτα...τεσπα...ελπιζω να προσπαθησα αρκετα αλλα δεν το σταματαω τελειως...για οσο εχω θα του το βγαζω εστω και 60γρ.την φορα! Φιλακια πολλα στο Χριστινακι μας!!!!!!

Αναστασακι μου κουκλος ο μικρος σου...κοτζαμ αντρας εχει γινει..!Ειδες που και η μανουλα σου ειναι μια χαρα? Ολα καλα λοιπον και καμια ανησυχια για τιποτα!!!! Φιλησε τον μου!!!!!

Νατασαρα μουυυυυυ αγαπαρα μουυυυυυ!!!!!! Τι τουρτα τελεια ειναι αυτη που ειδα? Χρυσοχερης ο αντρουλης μπραβο του! Μου θυμιζει τον αντρα μου...σεφ με τα ολα του ειλικρινα...μονο γλυκα δεν φτιαχνει αλλα απο φαγητα καλυτερα κι απο μενα που κι εγω τρελενομαι...πως και ειμαστε μοντελακια ακομα δεν το εχω καταλαβει με τοσο φαγητο που τρωμε! Παλι καλα....η Ξενουλα μας εχει κουραστει στο σπιτι ε? Λογικο ειναι...να δουμε ποτε θα κανει ξαστερια...αχαχαχα! Υπομονη...κυριακη κοντη γιορτη!!!! Ποσο γελασα με την πεθερα σου που καθεται και πινει τα καφεδακια της..φτιαχνει κωλο? ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑ.....ΕΛΙΩΣΑ!!!!!!!!!!!! ((((((())))))))

Ιωαννακι μου καλο! Κουκλι ο μικρος σου...και τι μαλλουρα ειναι αυτη καλεεεε??????? Ονειρο το μωρακι σου ονειρο! Ποσο σε καταλαβαινω να ξερες για τον θηλασμο...παντως η καλη μανα δεν κρινεται απο το αν εχει θηλασει το παιδι της ή οχι δεν θελω να ακουω χαζα! Την καλη μανα την δειχνει η πορεια της ζωης του παιδιου και τι ανατροφη του εχεις δωσει και οχι τι τροφη του εχεις δωσει...στο νοσοκομειο που γεννησα ηρθε μια μερα μια μαια στο δωματιο και ξερεις τι μας ευχηθηκε? "Καλη ανατροφη" ουτε να μας ζησουν μας ειπε ουτε αν θηλαζουμε μας ρωτησε! Οσο θυμαμαι αυτη την κουβεντα της λεω αυτο πρεπει να με ενδιαφερει περισσοτερο...πρωτα να ειναι γερος και μετα να γινει καλος ανθρωπος! Το οτι το παλευω για να γινει επαναγαλακτισμος δεν παει να πει οτι εγω ειμαι η τελεια μανα...απλα εχω ενα κακο ή καλο παρ'το οπως θες...οταν βαλω εναν στοχο θελω να τον βγαζω εις περας και επειδη ειπα οτι θελω να τον θηλασω μεχρι τον 6ο μηνα προσπαθω να το πραγματοποιησω...ηδη θεωρω οτι εχω κανει το καλυτερο δυνατο αλλα πρεπει να το παρω αλλιως γιατι θα βρω...ηδη το αγχος με κυριευει ωρες ωρες και αυτο δεν κανει καλο στο μωρο μου...οποτε το παιρνω χαλαρα και οσο εχω δεν θα πιεσω τον εαυτο μου ουτε θα βγαλω απο την μυγα ξυγκι..το πηρα αποφαση! Πολλα φιλια στα πατουσακια του παιδαρου!!!!!

Λενιω μου κοριτσαρα μου τι κανετε? Καιρο εχω να σε πετυχω μεσα...στενοχωριεμαι παρα πολυ με την κατασταση που επικρατει στην χωρα μας και που μαλλον θα αργησει να επανελθει στα φυσιολογικα της η οικονομια μας! Αλλα δεν θα το βαλουμε κατω...δικιο εχεις να στενοχωριεσαι απο την στιγμη που υπαρχει μια απολυση αλλα δυστυχως τα χειροτερα υπαρχουν και γινονται καθε μερα και περισσοτερο χειροτερα...βεβαια δεν θελω να σκεφτομαι οτι υπαρχουν χειροτερα για να πω οτι εγω περναω καλα σε σχεση με αλλους ανθρωπους αλλα η αληθεια ειναι σκληρη.Ο Θεος να μας βοηθησει δεν λεω τιποτε αλλο πραγματικα...υπομονη και πιστη!Φιλησε μου τα αντρακια σου!!!!!

Κατια μου τι γελιο εχω ριξει με την μπλουζα της πεθερας δεν λεγεται!!! Ρε το κοριτσι μας που καθεται σουζα στην γιαγια!!!! Ετσι ο δικος μου στις αρχες...οταν πηγαιναμε βολτα ηταν η καλυτερη του και στο σπιτι ετρεχα και δεν εφτανα...τωρα αυτο μιλαμε για οταν ηταν 2 μηνων περιπου...μετα ηρεμισε τελειως...δυσκολα κλαιει!!!! Χαιρομαι που σου αρεσε το στιχακι για το προσκλητηριο και που σκεφτεσαι να διαλεξεις αυτο! Θα βρω σιγουρα κι αλλα τετοια ρομαντικα που να μην ειναι τοσο παιδικα! Μας εχεις πει τι ονομα θα της δωσετε, δεν θυμαμαι...? Φιλησε την μου πολυ!

Ελενιτσα πεταλουδιτσα μου τι κανετε μανουλα και κορουλα??? Αντε κοντευεις κι εσυ...ετοιμα ολα για την μικρη πεταλουδιτσα μας???? Ψαχνεις για μαρσιπο απ'οτι ειδα ε??? Να σου πω την αληθεια εγω δεν πηρα απο την αρχη αλλα μου εδωσε η κουμπαρα μου ενα ρινκ σλινγκ και τελικα ο μπεμπης δεν καθεται με τιποτα εκει μεσα...δεν θελει να του περιοριζεις τον χωρο! Σκεφτομαι να παρω εναν κλασικο μαρσιπο οπως της chicco για τις βολτες μας απο δω και περα οταν θα λειπει ο αντρας μου και δεν θα μπορω να παιρνω το καροτσακι αλλα και παλι φοβαμαι μηπως ουτε εκει του αρεσει.Μην πανε και χαμενα τα λεφτα δεν ειναι και φθηνοι ουτε υπαρχουν λεφτα για πεταμα! Αν θες δανεισου απο καμια φιλη αν εχει να το δοκιμασεις και μετα παιρνεις...βεβαια αν δεν εχεις θεμα με τα λεφτα αν πανε χαμενα τοτε τον παιρνεις και ξεμπερδευεις!!!!!! Εγω θα δανειστω της συνυφαδας μου να δω τι παιζει και μετα αν καθεται θα παρω!!!!!! Χαδακια στην κοιλιτσα σου!

Ποπακι μου που εισαι???? Η πριγκιπεσα μας τι κανει???Προχθες που ειχαμε παει στο χωριο και εκανε κακα ο μπεμπης αμεσως σε σκεφτηκα...μεσα στο μουσταρδι χρωμα ειδα πρασινιλα στα κακα και ιδρωσα για δευτερολεπτα...πηρα τηλ. την γιατρο και μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα το γαλα το κανει αυτο! Προς στιγμη ηρεμισα αλλα σε ενα λινκ που μου εχει στειλει το Χρυσανθακι μας εγραφε οτι τα πρασινα κακα τα κανουν και τα μωρα που πινουν το αραιο μερος του γαλακτος της μαμας και δεν πινουν το λιπαρο...αν συνεχιζει να στο κανει η μικρη αυτο μπορει να μην πινει σωστα γαλα για κοιταξε το! Κατα τ'αλλα φιλησε την μου ζουμπηχτα!!!!!

Γιωτουλα μου τι κανει η μπουμπουδενια μας??? Καλε για ξαναπες μου που θα βρω αυτο το μαγαζι με τα βαφτιστικα που μας ειπες...δεν το σημειωσα την προηγουμενη φορα ξεχαστηκα!!! Δωσε ρουφηχτα φιλια στην μικρουλα μας!!!!!

Μαρακι μου που εισαι????Μπες να μας πεις κανενα νεακι απο το μπεμπακο σου!!!!! Σε αγαπαμε πολυ πολυ ((((((())))))))

Ρανια μουυυυυυυ????Τελευταια και καλυτερη!!!! Τι κανετε μανουλα και μπεμπουλα???? Καλυτερα ειναι η νυφουλα απο θεμα κολικων? Για μπειτε να μας πειτε τα νεακια σας!!!!!! Μακια πολλα!!!!!!!

Ξεχασα καμια καλε????? Φιλια σε ολες!!!!!! Παω να φτιαξω την κοτοσουπιτσα μου!

Καλε Νατασαρα ξεχασα να πω στο λουλουδακι μας ευχαριστω για τα μπιζου! Εχω ξετρελαθει.....!!!!!!!!!!!!Ευχαριστω πολυυυυυυυυ!!!!!

Βρηκα μια πολυ ωραια εικονα που αντιπροσωπευει 100% την Ξενουλα μας!!!!

Ιδου..!

139100.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κοριτσάκια! Τι κάνετε; Καλά εμείς... Κλωτσάμε! Κάποιες (λίγες) μέρες η μικρή είναι ήσυχη και ίσα που πεταλουδίζει μέσα στην κοιλίτσα και άλλες κάνει κάτι τρελά.... Με τραντάζει!!! :eek:

Ματινάκι μου, τι καλά που περάσατε ωραία στο χωρίο! Εμείς εδώ στην πόλη! :rolleyes: Σταθεροί! Δίκιο έχεις για το μάρσιπο. Δε θα βιαστώ να πάρω από τώρα γιατί είναι αρκετά ακριβοί και θα συγχυστώ αν δεν κάθεται μέσα! Φυσικά λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν για πέταμα!!!! Ήδη έχουμε δώσει αρκετά για τα του μωρού, έχουμε κι εμείς τα δικά μας έξοδα γιατί πωπό κάτω δε βάζουμε και όλο και κάτι αγοράζουμε ή τρώμε έξω και καταλαβαίνεις! Το κακό είναι ότι δεν έχω και να δανειστώ από κάποιον δικό μας. Ούτε νύφη, ούτε κουνιάδα πήραν μάρσιπο.. Φίλη με μωρό δεν παίζει όποτε... Το αφήνουμε έτσι για την ώρα και βλέπουμε! Κατά τα άλλα είμαστε σχεδόν έτοιμοι! Κουνουπιερα μας έμεινε για το καρότσι και κάτι ψιλά από φαρμακείο. :rolleyes:

Τι κάνει ο ησυχούλης σου;

Φιλάκια σε όλες!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημερούδια..

Μάρσιπο κι εγώ θέλω να πάρω..για μέσα στο σπίτι πιο πολύ..όλη την ώρα την έχω αγκαλιά τουλάχιστον και πιο βολικά θα είναι και θα μπορώ να κάνω κάτι άλλο ταυτόχρονα π.χ. να την ετοιμάσω το γάλα χωρίς να την αφήσω να κλαίει

Αλλά όπως λέει και η Νατάσσα και από άλλους που άκουσα κάποια παιδάκια δεν κάθονται..Δεν ξέρω τι να κάνω..Να το ρισκάρω?Και δεν έχει καμιά γνωστή να το δοκίμαζα τουλάχιστον..Και περνάει ο καιρός..Μέχρι πόσο μηνών τα βάζουν βασικά σε μάρσιπο ξέρετε?

5oA2p2.png

Κι εμένα δεν έχει πρόγραμμα ακόμα..Δηλαδή ενώ προσπαθώ και κάνουμε μπάνιο,τρώμε,πηγαίνουμε στο δωμάτιο,χαμηλώνουμε το φως, δεν σημαίνει ότι θα κοιμηθεί..και επειδή δεν μπορεί να κοιμηθεί γκρινιάζει μετά..από την αρχή έτσι ήταν,δύσκολη στον ύπνο.

Τι ωραία που διάλεξες αμέσως..Εγώ πήγα σε 3 οίκους και δεν μου άρεσε τίποτα.Παρόλο που έστωναν όλα ωραία δεν με ενθουσίασε κάποιο..Μια φίλη μου που παντρεύεται 3 εβδομάδες μετά από εμένα,έκλεισε κ όλας και αγχώθηκα μόλις μου το είπε

5oA2p2.png

Ε ναί και το πολύ ψάξιμο στο τέλος σε μπερδεύει περισσότερο....Είδες με την πρώτη και το αποτέλεσμα ήτανε άψογο!ΑΑΑΑ το γλέντι στο polis είναι?? Από τις φώτο έτσι κατάλαβα :rolleyes::rolleyes:

Χαχαχαχαχαχχα το γλυκούλη μου μωρέ..δεν κοιμάται πολύ τώρα ε? Όσο μεγαλώνουνε κοιμούνται λιγότερο η αλήθεια είναι...

Αναστασάκι μου δεν έχεις κάποια συγκεκριμένη ώρα πάνω κάτω που τον κάνεις μπάνιο?:rolleyes: :rolleyes:Αν δηλαδή τον κάνεις μπάνιο συγκεκριμένη ώρα μετά ταίζεις και μετά κοιμίζεις..έτσι γίνεται το προγραμματάκι ας πούμε..κι έτσι νιώθει και περισσότερη ασφάλεια το μωρό...

νατασακι μου στο hyatt εγινε η δεξιωση. πανω κατω την ιδια ωρα τον κανω μπανιο αλλα δεν κοιμαται κατευθειαν μετα! ελπιζω να μπουμε σε ενα "καποιο" προγραμμα! τι να πω!!

κατια μου εγω πηγα σε 2 οικους αλλα πηρα το 1ο που φορεσα! ηταν αυτο ακριβως που ηθελα! (εντομεταξυ ειχα κλεισμενα ραντεβου σε αλλους 6-7 οικους κ δεν πηγα!:tongue::tongue:)

ματινακι μου τι καλα που περασατε ομορφα!!! μπραβο!! ο μπεμπακος πως ηταν??????:D:D:D φιλακια να του δωσεις!!!!!!!!

εμενα πριν καμια ωρα φυγαν οι γονεις μου! ηπιαμε καφεδακι, παιξανε κ με τον μικρο, καλα ηταν!!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τι ερημιες ειναι αυτες????? τι κανετε καλέ???????

εμενα ηρθε η πεθερα για καφε , ειδε κ τον μικρο , εφυγε εβαλα στο φουρνο τα ψαρακια μας, εφτιαξα σαλατουλες, καναμε μπανιο τον μπεμπη, τωρα τρωει κ μετα θα φαει κ η μαμα!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

πειναω σαν λύκος!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου! Ερημιες στο καφε μας βλεπω....

Εγω σημερα κουραστηκα πολυ...εκανα δουλειες στο σπιτι ειχα και τον μικρο με γκρινια λογω δοντιων και τερτελιασα....ειπα να σας πω ενα γεια πριν πεσω για υπνο!!! Βεβαια στις 11μιση θα ξανασηκωθω να του φτιαξω γαλα...

Αναστασακι μου τελειες οι φωτο του γαμου σας...ησουν κουκλιτσα ζωγραφιστη! Και πολυ ωραιο μερος για την δεξιωση...!!! Αντε τωρα με το καλο και η βαφτιση! Οσο για το προγραμμα εσυ θα πρεπει να του το φτιαξεις του μπεμπη γιατι αν περιμενεις απο τον ιδιο να μπει μονος του σε προγραμμα θα περιμενεις πολυ! Να εχεις μια συγκεκριμενη ωρα για μπανιο,μετα φαγητο και μετα υπνο...βεβαια με τον θηλασμο το φαγητο δεν ειναι στανταρ αλλα το μπανιο προσπαθησε να του το κανεις συγκεκριμενη ωρα!

Κατια μου κι εγω πηγα σε 4 οικους νυφικων και δεν με ικανοποιουσαν τα νυφικα! Στον 5ο τελικα που πηγα με το που φορεσα το πρωτο ηταν και αυτο που με συγκινησε...βεβαια τωρα που εχω γεννησει τον γιο μου ολα αυτα τα θεωρω δευτεροτριτα...οσο και συγκινητικη να θεωρειται η μερα του γαμου, σαν την γεννηση του παιδιου σου δεν μετραει τιποτα...επισης θεωρω οτι συγκινητικη και αγια μερα ειναι η μερα της βαφτισης...το πιο σημαντικο μυστηριο! Απλα θα σε συμβουλεψω να φορεσεις κατι ανετο και βολικο για να μπορεις μετα να κρατας και την μικρη και να μην σε εμποδιζει ενα βαρυ νυφικο...πολυ θα ηθελα να γυρισω τον χρονο πισω και να διαλεγα ενα νυφικο σε στυλ αρχαιοελληνικο και να επιανα τα μαλλια μου μια εντυπωσιακη πλεξιδα...οχι οτι το νυφικο μου δεν μου αρεσε αλλα ηταν βαρυ και το φορουσα απο τις 7 το απογευμα μεχρι τις 5 το πρωι...το μαλλι μου δεν το σχολιαζω γιατι θα εκνευριστω παλι....τεσπα!!!!

Μπηκα πριν λιγο στο φεις και ειδα μια ερωτηση που εκανε το Ποπακι μας για τις βρεφικες κρεμες, τι μπορει να δωσει στην μπεμπα αν δεν της δωσει του εμποριου! Ειδα οτι καποια ανεβασε αρθρο του Παπαβετζη που εγραφε οτι στερεες τροφες δινουμε στα μωρα απο τον 7ο μηνα. Η δικη μας παιδιατρος μας ειπε οτι θα ξεκινησουμε φρουτο 5μιση μηνων αλλα δεν θα χασει γευμα απο το γαλα που πινει...θα του δινω και γαλα μετα το φρουτο. Απο την στιγμη που το γαλα ειναι σημαντικοτερο και δεν θα χασει γευμα, γιατι να ξεκινησει στον 7ο τις στερεες τροφες? Θεωρω οτι ολα χρειαζονται...και το ασβεστιο που εχει το γαλα αλλα και οι βιταμινες που εχουν τα φρουτα! Γιατι να καθυστερησουμε τις στερεες τροφες????? Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος?????? Αν γνωριζει καποια ας μου απαντησει!

Αυτα....παω για ξαπλα κοριτσαρες! Ελπιζω να τα πουμε αυριο....φιλακια πολλα καλο ξημερωμα να εχουμε!!!!!!!!!

καλημέρα φιλλεναδίτσες μου!!!!!!! εμείς θηλάζουμε αυτη τη στιγμή!

ματινακι μου βρήκα αυτά, http://www.mitrikosthilasmos.com/2012/02/blog-post_18.html , http://www.mitrikosthilasmos.com/2011/06/blog-post_07.html , αλλα κ εγω θα δωσω στερεες όποτε μου πει ο γιατρός μου.:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα κοριτσακια μου!!!!!!ολο προσπαθω να γραψω και με πεταει απ'εξω, ουφ....ελπιζω και αυτο το μηνυμα να μην παει αδικα!!!!!

εμεις ειμαστε καλα, η μπεμπα μου δεν μου πολυτρωει τα φαγητακια, 5 με 6 κουταλιτσες, ολο στηθος θελει!!!λετε να περναει καμια φαση?σημερα το ματι γαριδα ολο το βραδυ!!!!κοιμηθηκε στις 9, μετα ξυπνησε στις 1, στις 3, στις 5 και απο τις 6 στο ποδι!!!!δεν γκρινιαζε, ευτυχως, αλλα τρομαζα γιατι ξαφνικα ξυπναγα και την εβλεπα με ανοιχτα ματια να χαζευει το ταβανι, χαχαχαχα, πολυ πλακα, σαν μεγαλος ανθρωπακος που εχει αυπνιες!!!!!

ματινακι μου εχεις πολυ δικιο, χρειαζεται να μπαινουν οι στερεες τροφες απο τον 6ο πιο σωστα, οταν λενε 7ο εννοουν κλεισμενο 6ο που προχωραει στον 7ο!!!!τωρα βεβαια οι περισσοτεροι ξεκινουν απο τον 5ο!!!!τελος παντων, ειναι και καθαρα θεμα παιδιου πως θα τις δεχτει!!!!εμενα στην αρχη της αρεσαν πολυ αλλα τωρα εχει κανει λιγο πισω....τωρα που θα μπαινουν και αλλες γευσεις μπορει να της αρεσουν παλι!!!φιλια στον ξανθουλη σου!!!!!!!!!!!!

λενιω μου πολυ εχω στεναχωρεθει με τον αντρα σου, αυτη η ανεργια μας εχει λιωσει, μακαρι παναγιτσα μου να βρει μια δουλιτσα εδω, να ελπιζουμε και ολα θα γινουν!!!!σ'αγαπω πολυ!!!!!!!!!

τα αλλα κοριτσακια μου διαβαζω ολα καλα ε?

αναστασακι μου με ενδιαφερει κι εμενα αυτο το sling που εχεις γιατι κι εμενα ολο αγκαλιες θελει και οι δουλειες????πανε πισω!!!!ομως δεν εχω καταλαβει τι μεγεθος λεει, οταν εννοει μικρο-μεσαιο-μεγαλο εννοει για την κατανομη της μαμας ή το βαρος του παιδιου?εσυ ποιο μεγεθος εχει παρει?εχω εναν μαρσιπο αλλα δεν με εχει βολεψει καθολου, με πιανει η πλατη μου!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Καλημερα σας φιλεναδιτσες μου!οι μερες περασαν και γιαγια και Χριστινα αποχαιρετιουνται!Αυριο 7 μιση πρεπει να ειμαστε αεροδρομιο!εχω να εναν χαμο παλι!αυτες τις μερες δεν μπηκα πολυ ειχαμε επισκεψεις κτλ και εψαχνα και κατι διαφορα στο νετ οταν ειχα χρονο και δεν προλαβα να σας διαβασω 3 μερες τωρα!χθες πηγαμε κοσμος να ψωνισω και για την βαφτισιμια μου και πηρα και για το Χριστινακι μου πολυ ωραια πραματακια!και μαντεψτε εκει που λεω κακα δεν εχει!γιατι απο τοτε που φυγαμε απο την κρητη δεν εκανε μας τα κανε στην βολτα χθες και εγινε ολοκληρη χαααααααλια!φυγαμε γρηγορα γρηγορα και η σκατουλα την επεσε στο αυτοκινητο!πως τα καταφερε ενας Θεος ξερει!χιχιχιχ!!!την καναμε μπανακι και ολα καλα!δεν συγκαικε ουφ!!!αυτααααμεχρι να κλαψει παω να σας διαβασω!!!δεν ξερω αν θα προλαβω να σας γραψω!ναι???φιλακια πολλα!σας αγαπω!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Καλημερα τσουπρες μου τι κανετε????

Εμεις ξυπνησαμε ηπιε γαλατακι ο μπεμπακος και ξανακοιμηθηκε....

Σημερα θα ερθουν τα ξαδερφακια μας γιουπι!!!!!!!!! Θα παιξουμε και θα γελασουμε με την καρδια μας παλι...τι ωραια που ειναι να γεμιζει το σπιτι με παιδια...τρελενομαι!!!!!!!

Ο καιρος χαλι μαυρο παλι...για να δουμε ποτε θα φτιαξει!!!!

Ποπακι μου τι κανετε μανουλα και μπεμπουλα??? Δεν σου καλοτρωει τις κρεμουλες ε? Κοιτα να δεις απ'οσο ξερω και απο την συνυφαδα μου που εχει 2 κανενα απο τα 2 δεν ετρωγε με την ψυχη του!!! Η μπεμπα που υποτιθεται ειναι μπουλουκα ειναι φορες που τρωει 5 κουταλιες και αλλες φορες τρωει ολο το πιατο...δεν γινεται συχνα βεβαια αυτο! Προχθες που ειμασταν στο χωριο την ταϊσα εγω το ρυζαλευρο και εφαγε 6 κουταλιες ακριβως και ειναι και 10 μηνων που μπορει να τρωει και περισσοτερο! Ειναι στο παιδι οποτ μην αγχωνεσαι! Οσο για το ζιζι ισως να ειναι περιοδος ταχειας αναπτυξης παλι,καλο ειναι αυτο! Φιλησε την μου την ομορφη!!!!!

Αναστασακι μου ειδα τα λινκ που μου εστειλες και γενικα εχω διαβασει τι περιπου παιζει με καθε γιατρο...αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι γιατι με ενα τετοιο θεμα εχουν διαφορετικες αποψεις οι γιατροι! Δεν υπαρχει καποιο στανταρ ρε παιδι μου??? Εγω που δεν ειμαι γιατρος τι θα πρεπει να υιοθετησω λοιπον? Αυτο που μου λεει η γιατρος ή το ενστικτο μου? Βασικα αυριο που εχουμε παιδιατρο θα την ρωτησω για να λυθει το μυστηριο αν και μας εχει πει οτι 5μιση μηνων ξεκιναμε φρουτο...και οταν λεμε ξεκιναμε φρουτο εννοουμε οτι την πρωτη μερα θα φαει το ενα τεταρτο απο το μηλο μονο συν γαλα...και μερα με την μερα θα το αυξησουμε και σε ποσοτητα αλλα θα προσθετουμε και αλλο φρουτο....μεχρι τις 2 πρωτες εβδομαδες ειναι συν γαλα...απο κει και υστερα θεωρω οτι χανει ενα γευμα...εχω και μια αλλη απορια...τα μωρα που πινουν μητρικο ειναι το ιδιο με τα μωρα που πινουν ξενο οσον αφορα την εισαγωγη στις στερεες τροφες? Τεσπα θαμου λυθουν οι αποριες αυριο που εχουμε εμβολιακια...ωχ!

Οι υπολοιπες που εισαστε καλε???? Απολαμβανεται κυριακατικο πρωινο καφεδακι με τα μωρακια και τους αντρες σας?????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...