Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τελικά εσυ κορίτσι τι είδατε στον υπέρηχο; Συγγνώμη αν το έγραψες κάπου και δεν το είδα. Η εμφύτευση δεν σημαίνει αυτόματα τελειομηνη εγκυμοσύνη, ούτε το τέλειο έμβρυο σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν επιπλοκές. Εσυ είχες μεταφέρει ελεγμένη βλαστοκύστη;  

Δυστυχώς δεν κατάφερε να δει κάτι αξιόλογο, έναν μικρό ενδομητριο σάκο με το ζόρι  οπότε χθες σταμάτησα τα φάρμακα και σήμερα έχω αίμα. Με χοριακη 3900 την μια μέρα και την επόμενη με έπιασε αιμορραγία με πήγματα. 
      Αυτή η προσπάθεια θεωρείται αυτόματη αποβολή όπου κατά κύριο λόγο οφείλονται σε έμβρυα με χρωμοσωμικες ανωμαλιες. 
      Οχι δυστυχώς δεν έχω μεταφέρει ελεγμένη βλαστοκύστη εως τώρα αλλά σκέφτομαι να το προτείνω στον γιατρό πριν την επόμενη ετ. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Με το καλο η β'επιπεδου γιωτακι μου! Εγω μαλλον για β'επιπεδου πρωτα ο Θεος με κοβω το 1ο δεκαημερο του Ιουλιου! Εχουμε ακομα καιρο εμεις!!!

Προς το παρον ανυπομονουμε να περασει ο καιρος να παμε παλι στον γιατρο στις 17 Ιουνιου....

Οσο για την δουλεια παντου εχει πεσει....η μαμα μου εχει περιπτερο και βλεπω το χαλι απο μεσα....ουτε για τσιγαρα δεν παει ο κοσμος πλεον που το τσιγαρο κοβεται δυσκολα....καπνιστρια ειμαι και ξερω!Πριν μαθω για την εγκυμοσυνη ναι μεν το ειχα ελλατωσει κατα πολυ αλλα να το κοψω εντελως δεν μπορεσα! Το εκοψα βεβαια μια και καλη μετα το θετικο τεστ!Αλλα οταν γεννησω με το καλο και τελειωσω και με τον θηλασμο αν θηλασω βεβαια...πιστευω οτι θα το ξαναρχισω...εστω 4-5 την ημερα θα τα κανω ειμαι σιγουρη!!!!!!

thank you! και εγω ουτε να ακουω για χειμώνα! ειμαι παιδι του ηλιου! ο χειμώνας μ'αρεσει μόνο όταν πάμε στα χιονια εκδρομή!

δεν ειναι τελεια οταν κανεις υπερηχο και βλεπεις το μωρό? αντε με το καλό!

και ειπαμε ! θεττικες σκέψεις!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):smile::-):smile:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελενίτσα μου μια χαρα είμαι, ποπω! την τριτη ε?? τελεια! και εγω ανυπομονω να πάω!

καλα και εμένα ο αντρας μου τίποτα! μολις βαζει το χέρι αγαλματακια ακουνητα η μπεμπα! ελα βρε της λεω κανε κατι και στον μπαμπα που σ'αγαπαει τοσο πολυ! τιποτα η μικρή!

Εχτές ειχαμε πάει για μπυρίτσα, μια στο τόσο την δικαιούμε! και ηταν τελεια! μπυρα και πατατακια!!!! βεβαια σημερα είμαι τιμωρία, το βραδυ μόνο φρούτα!

ποσα κιλά έχεις παρει? εγω 3 πριν 2 εβδομάδες που με ζυγισε ο γιατρος, τωρα θα εχω τσιμπισει μισο ακόμα σίγουρα για να μην πω ενα!

τελικά μου φαίνεται σε όλα τα ελληνικά σπιτια οι ιδιες κουβεντες γίνονται!

καλυτερα να σκεφτόμαστε θεττικά και ολο και κατι θα γίνει!;)

αχ κ γω ανυπομονω τοσοοο πολυυυυ!

λες κ το καταλαβαινουν τα σκατουλικα κ δεν κουνιουνται εκεινη την ωρα!

μπυριτσα ε!εμενα δεν μου αρεσει αλα ετσι που την βλεπω φαινεται λαχταριστη αλα απο γευση δεν μου αρεσει!

απο κιλακια μου φαινεται εδω μεσα ειμαι η μονη που βαζω!:tongue:εγω κοντευω τα 7 η μαλον τα εχω πατησει απλα δεν ζυγηστηκα τελευταια αλα σιγουρα τα εχω πατησει!ουφφφ δεν ξερω αλα βαζω πολυ ευκολα!:rolleyes:μονο 3 εσυ ε!μπραβο σου μονο αυτο εχω να πω..πως τα καταφερνεται δεν ξερω παντως εγω το μονο σιγουρο ειναι οτι θα φτασω κοντα στα 15 δεν τα γλιτωνω!:shock:μακαρι λιγοτερα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ Ματινακι μου!κ γω χαπακωθηκα κ εφαγα κ τα δημητριακα μου κ ειπα να κατσω λιγακι στον υπολογιστη κ μετα εχω μαγειρεμα~ο μικρος μου κοιταει παιδικα..ειναι πολυ συγκηνητικο οπως το λες να βλεπεις το παιδακι σου να κανει ετσι για το αδερφακι του!ο ζουζουνος μου ειναι ησυχος απλα ειναι πιο εντονες οοι κλωτσιτσες του οταν μου τις δινει!:tongue:

εγω Ματινακι μου προτιμω να εχει λιγη ψυχρα ππαρα την ανυποφορη ζεστη..δεν αντεχεται!:shock::shock:

σε καταλαβαινω Ματινακι μου γιατι κ μεις ειμαστε ετσι πολυ συχνα τελευταια κ γω δεν ξερω τι μας περημενει στο μελον..χθες μαλωναμε με τον αντρα μου γιατι επεμενα οτι ο μικρος πρεπει να εχει το δικο του κρεβατι πριν ερθει το μωρο γιατι μετα θα του κακοφανει κ ηδη απο τωρα δεν θελει την κουνια του γιατι δεν βολευεται εκει μεσα ειναι μεγαλωσομο παιδακι κ τον λυπαμαι κ μαλωναμε γιατι αυτος μου λεει οτι ζοριζεται τωρα κ δνε περισευουν λεφτα για τιποτα αλα προτεραιοτητα εχει το παιδι μας..δεν ξερω κ η μαμα ειπε θα μας βοηθησει κ αυτη δεν εχει πολυ δουλεια την εβδομαδα να δουλευει το πολυ 3 μερες κ τρωμε κ συχνα εκει κ αυτο ειναι ηδη μεγαλη βοηθεια για μας!σιγουρα την υγεια μας να εχουμε ο κο θεος ειναι μεγαλος..δεν θελουμε πολα πραγματα τα παιδακια μας να μεγαλωνουν σωστα με αυτα που εχουν αναγκη κ τα υπολοιπα θα ρθει καιρος που θα τα απολαυσουμε η μπορει κ να μην ερθει δεν εχουν τοση αξια αυτα (τα υλικα αγαθα)οσο η υγεια κ οι οικογενειακες ομορφες στιγμες εστω κ με λιγα!;)

Κι εγω λενιω μου συζητουσα με την μαμα μου το σαββατο για το θεμα αυτο και χαρηκα πολυ οταν μου ειπε οτι τα μπεμπε τα δικα μου και του αδερφου μου τα εχει κρατησει και ανα δυο χρονια τα φρεσκαρει και ειναι σαν καινουργια και θα μας βοηθουσουν και οι γονεις μου αν δεν μπορουμε να παρουμε κατι....εκτος αυτου ανακουφιστηκα πολυ οταν μου ειπε ο αντρας μου οτι την κουνια του μωρου πρωτα ο Θεος θα μας την παρουν τα πεθερικα μου γιατι την ειχαν παρει και στο 1ο εγγονι αυτοι και θελουν να την παρουν και σε μας! Ευτυχως που υπαρχουν και τα jumbo δεν λες και μπορουμε να παρουμε διαφορα πραγματα σε καλη τιμη....παντως αν δεν ειχαν και οι γονεις μας να μας βοηθησουν δεν ξερω αν θα ειχαμε την δυνατοτητα να παρουμε πραγματα για το παιδικο δωματιο...ενταξει οχι οτι δεν θα τα παιρναμε αλλα μαλλον με δανειο!!!!!

Και επειδη τα εχω παρει πολυ στο κρανιο με δαυτους που μας φερανε σ'αυτη την κατασταση,κανω τον σταυρο μου και προχωρω!

Γιωτακι σιγουρα σε ολα τα ελληνικα σπιτια αυτη η συζητηση γινεται γιατι ειναι ασχημα τα πραγματα και ειδικα στην περιπτωση που μπαινει μονο ενας μισθος στο σπιτι...θετικη σκεψη λεω κι εγω στον αντρα μου αλλα....!!!!!

Εγω εχω παρει ενα κιλο μεχρι τωρα κοριτσια...στην τελευταια επισκεψη στον γιατρο ειχα χασει και 300 γραμμαρια αλλα τρωω σαν λιμασμενη πως γινεται να χανω???????????

τυχερη!!!!!!

Κι εγω λενιω μου συζητουσα με την μαμα μου το σαββατο για το θεμα αυτο και χαρηκα πολυ οταν μου ειπε οτι τα μπεμπε τα δικα μου και του αδερφου μου τα εχει κρατησει και ανα δυο χρονια τα φρεσκαρει και ειναι σαν καινουργια και θα μας βοηθουσουν και οι γονεις μου αν δεν μπορουμε να παρουμε κατι....εκτος αυτου ανακουφιστηκα πολυ οταν μου ειπε ο αντρας μου οτι την κουνια του μωρου πρωτα ο Θεος θα μας την παρουν τα πεθερικα μου γιατι την ειχαν παρει και στο 1ο εγγονι αυτοι και θελουν να την παρουν και σε μας! Ευτυχως που υπαρχουν και τα jumbo δεν λες και μπορουμε να παρουμε διαφορα πραγματα σε καλη τιμη....παντως αν δεν ειχαν και οι γονεις μας να μας βοηθησουν δεν ξερω αν θα ειχαμε την δυνατοτητα να παρουμε πραγματα για το παιδικο δωματιο...ενταξει οχι οτι δεν θα τα παιρναμε αλλα μαλλον με δανειο!!!!!

Και επειδη τα εχω παρει πολυ στο κρανιο με δαυτους που μας φερανε σ'αυτη την κατασταση,κανω τον σταυρο μου και προχωρω!

αχ Ματινακι μου εμενα η μανουλα μου μας πηρε το κρεβατακι του μικρου την κουνια δηλαδη κ με τα ρουχαλακια του με ειχε βοηθησει κ γενικα σε πολα τοτε δουλευε κ πιο πολες μερες τωρα ομως δνε μπορει να κανει κ πολα αλα κ παλι αν δεν ειχαμε κ τους γονεις μας δεν ξερω τι θα καναμε κ μεις!απο τα πεθερικα λιγα πραγματα μας ειχαν παρει το καροτσι του !αυτα!τωρα στο δευετερο ειναι πιο ευκολα απο την αποψη οτι ηδη εχω καπια πραγματα αλα τωρα ο μικρος μεγαλωνει κ θελει αλο κρεβατι!

πως να μην νευριαζουμε..μας εχουν φτασει σε αυτο το σημειο που δνε εχουμε πολε ςεπιλογες!σκεφτεσαι ακομα να κανεις κ παιδι στις μερες μας..ειναι που ειναι δυσκολο να μειενις εγκυος το σκεφτεσαι κιολας με το οικονομικο..αστα να πανε!ο αντρας μου απο θετικες σκεψεις δνε καταλαβανει!ειναι αρνητικος κ ανχωνεται πολυ κ με ανχωνει κ μενα!:(:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

thank you! και εγω ουτε να ακουω για χειμώνα! ειμαι παιδι του ηλιου! ο χειμώνας μ'αρεσει μόνο όταν πάμε στα χιονια εκδρομή!

δεν ειναι τελεια οταν κανεις υπερηχο και βλεπεις το μωρό? αντε με το καλό!

και ειπαμε ! θεττικες σκέψεις!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):smile::-):smile:

Ζεστη και παλι ζεστη...και στα χιονια πηγαινω με βαρια καρδια...δεν μου αρεσει...μια φορα που πηγαμε κοντεψα να παθω πνευμονια!!!!!! Τα εχουμε και κοντα τα χιονια καθε χειμωνα και οποτε κοιταω απο το παραθυρο ειναι ολα τα βουνακια μας χιονισμενα!!!! Απα πα....

Εμενα μου αρεσει εξω να εχει χιονι αλλα να καθομαι μεσα στο σπιτακι μου και να εχω αναψει το τζακακι μου και να απολαμβανω την ζεστουλα!!!!!!

Ναι ναι θετικες σκεψεις ειπαμεεεεεεεεε..............!!!!!!!!!!

τυχερη!!!!!!

χαχαχαχαχαχ.....τετοια τυχη δεν την θελω....χιχιχιχι!!!!! Αν χανω εγω πως θα παιρνει το μωρο???

Ασε με γιατι εχει και το σοι του αντρα μου ενα ιστορικουλι με πρωορο μωρο που γεννηθηκε 1 κιλο και μου εχει παει να....!Ετσι και η συνυφαδα μου....μεχρι τον 4ο μηνα ειχε χασει και 2 κιλα αντι να παρει.....

Οχι οτι θα τυχει και σε μας αλλα θελω να παρω κιλαααααα!!!!!!!!!!!!!Οχι πολλα αλλα απο δω και περα να μην χανω....

αχ Ματινακι μου εμενα η μανουλα μου μας πηρε το κρεβατακι του μικρου την κουνια δηλαδη κ με τα ρουχαλακια του με ειχε βοηθησει κ γενικα σε πολα τοτε δουλευε κ πιο πολες μερες τωρα ομως δνε μπορει να κανει κ πολα αλα κ παλι αν δεν ειχαμε κ τους γονεις μας δεν ξερω τι θα καναμε κ μεις!απο τα πεθερικα λιγα πραγματα μας ειχαν παρει το καροτσι του !αυτα!τωρα στο δευετερο ειναι πιο ευκολα απο την αποψη οτι ηδη εχω καπια πραγματα αλα τωρα ο μικρος μεγαλωνει κ θελει αλο κρεβατι!

πως να μην νευριαζουμε..μας εχουν φτασει σε αυτο το σημειο που δνε εχουμε πολε ςεπιλογες!σκεφτεσαι ακομα να κανεις κ παιδι στις μερες μας..ειναι που ειναι δυσκολο να μειενις εγκυος το σκεφτεσαι κιολας με το οικονομικο..αστα να πανε!ο αντρας μου απο θετικες σκεψεις δνε καταλαβανει!ειναι αρνητικος κ ανχωνεται πολυ κ με ανχωνει κ μενα!:(:(

Λενιω μου αυτο ξαναπες το...αν δεν ειχαμε και τους γονεις μας....!

Παντως τελικα οι περισσοτεροι αντρες ειναι ιδιοι....εμενα ο αντρας μου με λεει αναισθητη οταν αυτος αγχωνεται και εγω του λεω να εχουμε την υγεια μας! Απανταει συνεχεια το εξης:πως θα εχουμε την υγεια μας αφου μας τρωει το αγχος???? Οτι να 'ναι!!!! Και τι να κανουμε????? Να πεσουμε απο τον Ισθμο?????

πραγματικα Ματινακι μου τι καλα να μην παιρνεις πολα κιλακια!

δεν νομιζω να υπαρχει πρβλημα το μωρακι σου θα παιρνει οτι χρειαζεται απο σενα!;)

Διαβασα στο babyspace οτι σε αυτην την εβδομαδα που βρισκομαι το μωρο ειναι γυρω στα 70 γραμμαρια....εμας την παρασκευη το μετρησε ο γιατρος 95 γραμμαρια....!!!!!!!Και οντως οταν ρωτησα τον γιατρο αν ειμαστε καλα στα γραμμαρια ειπε πολυ καλα....

Μακαρι να χανω εγω και να παιρνει το μωρο ή να παιρνω λιγα κιλα και να πηγαινουν στο μωρο....χιχιχιχι!!!!!!

Διαφημίσεις

Λενιω μου αυτο ξαναπες το...αν δεν ειχαμε και τους γονεις μας....!

Παντως τελικα οι περισσοτεροι αντρες ειναι ιδιοι....εμενα ο αντρας μου με λεει αναισθητη οταν αυτος αγχωνεται και εγω του λεω να εχουμε την υγεια μας! Απανταει συνεχεια το εξης:πως θα εχουμε την υγεια μας αφου μας τρωει το αγχος???? Οτι να 'ναι!!!! Και τι να κανουμε????? Να πεσουμε απο τον Ισθμο?????

αχ ετσι ακριβως!κ μενα κ χθες που μαλωσαμε για το κρεβατακι του μικρου ετσι μου ειπε κ μενα ε βεβαια εσυ δεν σκεφτεσαι οτι εχουμε να πληρωσουμε τοσα κ μου λες να παρουμε κ κρεβατακι τωρα!κ γω παντα του λεω να εισαι θετικος για ολα μην σκεφτεσαι εστι αλα μπαα δεν πιανει σε αυτον!οτι να'ναι δεν λες τιποτα!δνε λεω καταλαβαινω ανχωνεται αλα ετσι οπως κανει με στεναχωρει πολυ κ με κανει να απογοητευομαι!

αν δεν ειχαμε τα δανεια του σπιτιου θα ηταν καπως καλυτερα τα πραγματα!αλα χωρης δανειο σε αυτη τη χωρα τουλαχιστον δεν κανεις τιποτα!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαβασα στο babyspace οτι σε αυτην την εβδομαδα που βρισκομαι το μωρο ειναι γυρω στα 70 γραμμαρια....εμας την παρασκευη το μετρησε ο γιατρος 95 γραμμαρια....!!!!!!!Και οντως οταν ρωτησα τον γιατρο αν ειμαστε καλα στα γραμμαρια ειπε πολυ καλα....

Μακαρι να χανω εγω και να παιρνει το μωρο ή να παιρνω λιγα κιλα και να πηγαινουν στο μωρο....χιχιχιχι!!!!!!

θα κανουμε μεγαλα παιδακια Ματινακι μου κ γω που ειχα κοιταξει κατι παρομοιο το δικο μου ηταν περισσοτερα γραμμαρια απο αυτο που ελεγε για κεινη τη βδομαδα..εμενα ειναι σιγουρο οτι θα βγει μεγαλο μωρο γιατι κ ο μικρος μου γεννηθηκε 4.180 κ μου ειπαν οτι το δευετρο μωρο γεννιεται λιγο μεγαλυτερο!βεβεαια εφτασε τοσο ο μικρος γιατι ειχε γινει λαθος με τις ημερομηνιες μου κ το κρατησαμε 11 μερες παραπανω κ για τις δικες μου αναλογιες δεν επερεπε να το αφησουμε τοσο ετσι μου λεγαν μετα οι γιατροι κ γιαυτο δνε υπηρχε περιπτωσηε να το γεννησω φυσιολογικα!επρεπε να το βγαλουμε πιο νωρης γιατι στο τελος τα μωρα παιρνουν γρηγορα κιλα κ γιαυτο κ εφτασε τοσο ο μικρος μου!

ναι Ματινακι μου σιγουρα θα παιρνει το μωρακι σου οτι χρειαζεται κ θα αναπτυσεται φυσιολογικα μην ανχωνεσαι!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ ετσι ακριβως!κ μενα κ χθες που μαλωσαμε για το κρεβατακι του μικρου ετσι μου ειπε κ μενα ε βεβαια εσυ δεν σκεφτεσαι οτι εχουμε να πληρωσουμε τοσα κ μου λες να παρουμε κ κρεβατακι τωρα!κ γω παντα του λεω να εισαι θετικος για ολα μην σκεφτεσαι εστι αλα μπαα δεν πιανει σε αυτον!οτι να'ναι δεν λες τιποτα!δνε λεω καταλαβαινω ανχωνεται αλα ετσι οπως κανει με στεναχωρει πολυ κ με κανει να απογοητευομαι!

αν δεν ειχαμε τα δανεια του σπιτιου θα ηταν καπως καλυτερα τα πραγματα!αλα χωρης δανειο σε αυτη τη χωρα τουλαχιστον δεν κανεις τιποτα!:rolleyes:

Αχ λενιω μου μη μου λες για δανεια γιατι ο δικος μου πληρωνει 2 δανεια για το συγκεκριμενο σπιτι....ενα που ειχε παρει για να το χτισει το οποιο ειναι και το πιο μεγαλο και ενα για την πρωην που της πληρωσε το μεριδιο της για να φυγει οταν χωρισαν γιατι αυτη ηθελε να το πουλησουν επειδη αυτη θα γυρνουσε στα γιαννενα...ο αντρας μου που θα εμενε ομως? Οποτε αναγκαστηκε να παρει κι αλλο δανειο για να κρατησει το σπιτι! 650 ευρω ειναι η δοση καθε μηνα λενιω ασ'τα! Οποτε καταλαβαινεις τι μενει απο την στιγμη που εχουμε κι αλλους λογαριασμους να πληρωνουμε! Εχθες μου ειπε κιολας οτι αν δουμε οτι δεν τα βγαζουμε περα θα κρατησουμε μονο τα κινητα και θα κοψουμε σταθερο και ιντερνετ! Τι να κανουμε λενιω....? Θα εχουμε παιδι να μεγαλωσουμε μετα δεν θα κρατησω το ιντερνετ και το παιδι μου να πειναει που λεει ο λογος! Οταν φτιαξουν λιγο τα πραγματα θα επανελθουμε σ'αυτα που ειχαμε!!!!!!

Εχει ο Θεος να ειμαστε καλα και βλεπουμε!!!!!!!!!!

εμείς ευτυχώς έχουμε καρότσι και καρεκλακι αυτοκινητου απο τα διδυμα του κουνιάδου μου και πολλα ρουχα και απο αυτα και απο της αδελφής μου το κοριτσακι που είναι 1 ετους! μονο κουνια θα παρουμε και φυσικά καποια ρουχα! jumbo και πάλι jumbo!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...