Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

γεια σας αγαπουλες μου....μπαινω απο το πρωι σας διαβαζω και παω να γραψω και ολο μου γκρινιαζει....και τωρα ρην εχω στα χερια παλι....

θα μπω αργοτερα.....μηπως και τα καταφερω

μακιαααααααααααααααααααααααααααα

γεια σου ρανιακι !!!!! φιλακια στο τυρανακι σου!!!! χιχιχιχιιχιχιχιιχιχι:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρανάκι είπαμε τα κοριτσάκια της παρέας είναι ζόρικα..

Ιωαννάκι έτσι μπράβο..άντε να ανεβαίνουμε ψυχολογικά..Κι εγώ ακόμα στεναχωριέμαι που δεν μπόρεσα να θηλάσω αλλά όπως λες είναι πταίσμα μπροστά σε άλλα

Πεταλούδα έχει δίκιο η Ιωάννα,θα σου λείψουν αυτές οι κλωτσιές γι'αυτό κάθισε αναπαυτικά βάλε το χέρι στην κοιλίτσα και μίλα στο μωράκι που έρχεται..Και σε λίγο καιρό θα μας γράφεις με το ζουζούνι αγκαλίτσα

Αναστασάκι κι εμένα μια ωρίτσα.. Συνεννοημένα είναι? Και τώρα βόλτα με το καρότσι μέσα στο σπίτι..γιατί έξω ακόμα βρέχει και βρέχει

5oA2p2.png

Ρανάκι είπαμε τα κοριτσάκια της παρέας είναι ζόρικα..

Ιωαννάκι έτσι μπράβο..άντε να ανεβαίνουμε ψυχολογικά..Κι εγώ ακόμα στεναχωριέμαι που δεν μπόρεσα να θηλάσω αλλά όπως λες είναι πταίσμα μπροστά σε άλλα

Πεταλούδα έχει δίκιο η Ιωάννα,θα σου λείψουν αυτές οι κλωτσιές γι'αυτό κάθισε αναπαυτικά βάλε το χέρι στην κοιλίτσα και μίλα στο μωράκι που έρχεται..Και σε λίγο καιρό θα μας γράφεις με το ζουζούνι αγκαλίτσα

Αναστασάκι κι εμένα μια ωρίτσα.. Συνεννοημένα είναι? Και τώρα βόλτα με το καρότσι μέσα στο σπίτι..γιατί έξω ακόμα βρέχει και βρέχει

εσενα ειναι κ πιο μεγαλο, εμενα λογικα δεν επρεπε να κοιμαται?:confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τελικα κοιμηθηκε καμια ωρα! παλι καλα!!!!!!!!!!!!

πεταλουδιτσα μου πολυ ευχαριστως να του δωσω κ απο σενα μια αγκαλια!!!:P:p

ιωαννακι μου μην εχεις τυψεις κ μην νιωθεις ασχημα!!!!

[b]Αναστασακι μου, ποιο μαρσιπο εχεις παρει; Απο το ιντερνετ; Καλος; Εχεις τη σελιδα;;[/b]

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

[b]Αναστασακι μου, ποιο μαρσιπο εχεις παρει; Απο το ιντερνετ; Καλος; Εχεις τη σελιδα;;[/b]

εχω τον μαρσιπο της babyjorn babybjorn-2.jpghttp://www.oneira.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=4121

και αυτο εδω το σλινγκ rebecca%20black%20check.jpg

http://www.mariaevita.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30207

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι να πώ την αμαρτία μου ο μάρσσιπος τζάμπα αγοράστηκε...ευτυχώς ήτανε δώρο..2-3 φορές τον χρησιμοποίησα με κούραζε πολύ στην μέση..την επόμενη φορά αν με το καλό ξαναμείνω έγκυος θα πάρω το σλίνγκ μου φαίνεται πιο πρακτικό και ξεκούραστο ε Αναστασάκι εσύ που έχεις και τα 2 τί λές?:rolleyes:

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Εγώ πάλι να πώ την αμαρτία μου ο μάρσσιπος τζάμπα αγοράστηκε...ευτυχώς ήτανε δώρο..2-3 φορές τον χρησιμοποίησα με κούραζε πολύ στην μέση..την επόμενη φορά αν με το καλό ξαναμείνω έγκυος θα πάρω το σλίνγκ μου φαίνεται πιο πρακτικό και ξεκούραστο ε Αναστασάκι εσύ που έχεις και τα 2 τί λές?:rolleyes:

προς το παρον το λινγκ με βολευει παρααααααα πολυυυυ!!! δεν το συζητω, αλλα το συγκεκριμενο, που εχει μαξιλαρακι κ στον ωμο κ περιμετρικα ....!!!

το μαρσιπο ο αντρας μου πιο πολυ, αλλα ειναι πολυ ξεκουραστος στην πλατη! κ η χρυσανθη αυτον πηρε ειχε της chicco κ της βγηκε η μεση!

τι κανετε σημερα πως ειστε????????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

προς το παρον το λινγκ με βολευει παρααααααα πολυυυυ!!! δεν το συζητω, αλλα το συγκεκριμενο, που εχει μαξιλαρακι κ στον ωμο κ περιμετρικα ....!!!

το μαρσιπο ο αντρας μου πιο πολυ, αλλα ειναι πολυ ξεκουραστος στην πλατη! κ η χρυσανθη αυτον πηρε ειχε της chicco κ της βγηκε η μεση!

τι κανετε σημερα πως ειστε????????

μμμμμ κατάλαβα!!!!!Ναι κι εγώ γι αυτό το σλίνγκ λέω!!Τέλος πάντων όταν και αν έρθει εκείνη η ώρα θα σε ρωτήσω ξανά!!

Καλά είμαστε μωρέ απλά πολύ μούχλα ο καιρός δν παλεύεται άλλο!!!!Έχει βαρεθεί και το ψυχάκι μου στο σπίτι κλεισμένο..ευτυχώς πάμε καμμιά φορά στο μαγαζί και της αρέσει πολύ εκεί...και σήμερα την πήρε λίγο η μαμά μου το πρωί κι έκανα και τις δουλίτσες μου με ηρεμία!Εσένα η μανούλα είναι στο χωριό αναστασάκι ε?:rolleyes:Μακριά είναι ..ποιό χωριό το έχεις αναφέρει??:rolleyes:Βασικά εμένα είναι 5 λεπτά μακριά με τα πόδια το σπίτι της από το δικό μου αλλά δεν έχει πολύ χρόνο η καλή μου όποτε μπορεί όμως με βοηθάει!Σε αντίθεση με την πεθερά που θρέφει κώλο..:lol: :lol: :lol: έτσι την λέω εγώ...όλη μέρα καθησιό και καφέδες...:mad: :mad: :mad:

Ιωαννάκι μου καλό πώς είσαστε σήμερα????Κούκλος ο μπέμπης ε??? Και τί μαλλί!!!!!!!!!!!!Πλόυσιο!!!!!!!!

μμμμμ κατάλαβα!!!!!Ναι κι εγώ γι αυτό το σλίνγκ λέω!!Τέλος πάντων όταν και αν έρθει εκείνη η ώρα θα σε ρωτήσω ξανά!!

Καλά είμαστε μωρέ απλά πολύ μούχλα ο καιρός δν παλεύεται άλλο!!!!Έχει βαρεθεί και το ψυχάκι μου στο σπίτι κλεισμένο..ευτυχώς πάμε καμμιά φορά στο μαγαζί και της αρέσει πολύ εκεί...και σήμερα την πήρε λίγο η μαμά μου το πρωί κι έκανα και τις δουλίτσες μου με ηρεμία!Εσένα η μανούλα είναι στο χωριό αναστασάκι ε?:rolleyes:Μακριά είναι ..ποιό χωριό το έχεις αναφέρει??:rolleyes:Βασικά εμένα είναι 5 λεπτά μακριά με τα πόδια το σπίτι της από το δικό μου αλλά δεν έχει πολύ χρόνο η καλή μου όποτε μπορεί όμως με βοηθάει!Σε αντίθεση με την πεθερά που θρέφει κώλο..:lol: :lol: :lol: έτσι την λέω εγώ...όλη μέρα καθησιό και καφέδες...:mad: :mad: :mad:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πολύ γελασα!!!!!!!!! ρε την πεθερούκλα!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!! ειναι γυρω στα 65 χλμ απο εδω νατασσακι μου. ενταξει δεν ειναι κ μακρια , απλα δουλευει κιολας...:rolleyes: αυριο θα ερθουν με τον μπαμπα μου το πρωι!!:D:D:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Ιωαννάκι μου καλό πώς είσαστε σήμερα????Κούκλος ο μπέμπης ε??? Και τί μαλλί!!!!!!!!!!!!Πλόυσιο!!!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ αγαπούλα μου! Ναι το παιδάκι μου γεννήθηκε με πολύ μαλλάκι! Έμοιασε τη μανούλα του! Χιχιχιχιχιχι!!!! Ευτυχώς είμαστε καλά! Εγώ με την τομή αισθάνομαι καλά δεν πονάει πια και ο μπέμπης μου είναι πολύ ήσυχος! Τρώμε και κοιμόμαστε! Κάνουμε βέβαια και θεϊκά κακούλια!!! Χαχαχα!!! Η ψυχολογία μέρα με τη μέρα φτιάχνει, τα κιλά μέρα με τη μέρα φεύγουν και αυτά και την άλλη Κυριακή παίρνουμε και μισή ευχούλα! Γινόμαστε 20 ημερών! Εσείς τι κάνετε; Η Ξενούλα πως είναι; Πράγματι τα πιο μεγάλα παιδάκια κλείνονται μέσα με αυτόν τον καιρό! Μουλιάσαμε πια!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πολύ γελασα!!!!!!!!! ρε την πεθερούκλα!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!! ειναι γυρω στα 65 χλμ απο εδω νατασσακι μου. ενταξει δεν ειναι κ μακρια , απλα δουλευει κιολας...:rolleyes: αυριο θα ερθουν με τον μπαμπα μου το πρωι!!:D:D:D

Ε εντάξει κοντά είναι δεν είναι μακριά!!!Αλλά αν δουλεύει δύσκολα είναι..πώς να πηγαινοέρχεται..πώς και δεν βγήκε στην σύνταξη?Η δικιά μου βγήκε με μειωμένη πριν χρόνια όταν γέννησε τον αδερφό μου...θυμάμαι ίδια ηλικία είναι τα μικρά μας αδέρφια ε? Θα έρθουνε αύριο και θα τους χαρείς ωραία!! Εγώ είπα τους δικούς μου να έρθουνε πάλι την Κυριακή να κάνω καμμιά χταποδομακαρονάδα αλλά η μαμά μου είπε ότι μάλλον θα πάμε στο εξοχικό μας γιατί από το καλοκαίρι δεν το ανοίξαμε καθόλου το σπίτι πρέπει να πάμε να δούμε τί γίνεται..:rolleyes:

Ευχαριστώ πολύ αγαπούλα μου! Ναι το παιδάκι μου γεννήθηκε με πολύ μαλλάκι! Έμοιασε τη μανούλα του! Χιχιχιχιχιχι!!!! Ευτυχώς είμαστε καλά! Εγώ με την τομή αισθάνομαι καλά δεν πονάει πια και ο μπέμπης μου είναι πολύ ήσυχος! Τρώμε και κοιμόμαστε! Κάνουμε βέβαια και θεϊκά κακούλια!!! Χαχαχα!!! Η ψυχολογία μέρα με τη μέρα φτιάχνει, τα κιλά μέρα με τη μέρα φεύγουν και αυτά και την άλλη Κυριακή παίρνουμε και μισή ευχούλα! Γινόμαστε 20 ημερών! Εσείς τι κάνετε; Η Ξενούλα πως είναι; Πράγματι τα πιο μεγάλα παιδάκια κλείνονται μέσα με αυτόν τον καιρό! Μουλιάσαμε πια!

Εσένα μοιάζει Ιωαννάκι μου?Δεν ξέρω και τον άντρα σου και δεν μπορώ να καταλάβω...:rolleyes: :rolleyes:

Γερό να είναι και όποιον θέλει ας μοιάζει εξάλλου κούκλος θα είναι ούτως ή αλλιώς ;)

Αναρρώνεις αγαπούλα μου τί καλά...χαχαχαχαχαχαχαχαχ θεικά κακά χαχαχαχαχχαχχχα :lol: :lol: :lol: πολλά πολλά ε και μαλακά!!!! :lol: :lol: :lol:

Ημικρούλα μου κοιμάται κι εγώ περιμένω τον άντρα μου να φάμε και θα ξαναφύγει στην δουλειά..ουφ ώρες ώρες μου λείπει πάρα πολύ...:-(

Τουλάχιστον να ανοίξει λίγο ο καιρός τί πράμα κι αυτό...αμάν πια!!!

Ιωαννακι μου καλο ευχαρηστω πολυ !να δωσεις πολα φιλακια στον μπεμπακο σου τον κουκλο τον αντρακλα;);)εισαι καλα?πως παει η αναρωση?

((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))κ γω σαγαπω πολυ!

Αναστασακι μουυ προσπαθω να σκεφτομαι μονο θετικα;)ευχαρηστω πολυ αγαπουλα μου!κ γω σαγαπω πολυυυυυυυ~(((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Γλυκό μου λενάκι πόσο λυπήθηκα με αυτό που έγινε δεν φαντάζεσαι...αλλά να ξέρεις ότι κάθε τί που γίνεται γίνεται για κάποιο λόγο...μακάρι να μην χρειαστεί να φύγετε από την Ελλάδα αλλά ακόμα κι αν γίνει αυτό θα το κάνετε με χαρά γιατί θα ξέρετε ότι φεύγετε για να προσφέρεται ένα καλύτερο μέλλον στα παιδάκια σας!!!Εξάλλου ρε φιλεναδίτσα τόσες φορές το είπαμε ότι η χώρα αυτή μας καταστρέφει...δυστυχώς!!Ότι χρειαστείς είμαι εδώ..αν θέλεις κάποια βοήθεια το οτιδήποτε να μην διστάσεις εντάξει? ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...