Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημερούδια κοριτσάκια μου

good_morning_029.gif"][/url]good_morning_029.gif

Η μπεμπούλα από τις 7 που ξύπνησε τώρα κοιμήθηκε..Ελαφριά θα έλεγα γιατί ήδη στριφογυρίζει..

Νατασάκι μου καλό, ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και συγνώμη για την παράληψη..Είστε αρκετές και μέχρι να σας μάθω θέλω λίγο χρόνο ;)

Ελένη μου ελπίζω να βρει κάτι σύντομα..Τον δικό μου από τον Νοέμβριο μέχρι σήμερα τον έκοψαν 300 συνολικά..Δεν ξέρω πως θα τα βγάλουμε πέρα όταν πάμε στο δικό μας σπίτι

καλημερα Κατια μου!:Dτι κανει΅ς/?κ μενα κοιμαται ο μπεμπακος απο της 11παρα!οπου να ναι θα ξυπνησει!

κ σεις τα περνατε δυσκολα ε!αχ τι να πω!ο θεος ειναι μεγαλος!ευχομαι ολα καλα για ολους!ουφφ!:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδια κοριτσάκια μου

good_morning_029.gif"]good_morning_029.gif[/url]

Η μπεμπούλα από τις 7 που ξύπνησε τώρα κοιμήθηκε..Ελαφριά θα έλεγα γιατί ήδη στριφογυρίζει..

Νατασάκι μου καλό, ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και συγνώμη για την παράληψη..Είστε αρκετές και μέχρι να σας μάθω θέλω λίγο χρόνο ;)

Ελένη μου ελπίζω να βρει κάτι σύντομα..Τον δικό μου από τον Νοέμβριο μέχρι σήμερα τον έκοψαν 300 συνολικά..Δεν ξέρω πως θα τα βγάλουμε πέρα όταν πάμε στο δικό μας σπίτι

καλημερα κατια!! και εμενα απο τις 8 παρα που ξυπνησε τωρα λιγο κοιμηθηκε αλλα δεν ξερω για ποσο..... αφησα την μπλουζα μου κοριτσια διπλα του για να τη μυριζει!! και κοιμαται!! για να δουμε για ποσο!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αναστασάκι μου καλό το κόλπο σου..εγώ έχω άλλο θέμα..

Στο σπίτι κατά την διάρκει της ημέρας ζήτημα να κοιμηθεί 1-2 ώρες..ενώ όταν την πηγαίνω στην πεθερά μου ζήτημα να είναι ξύπνια 1-2 ώρες..Τρελαίνεσαι μετά??Ακόμα και το βράδυ με παίρνει 1 ώρα να την κοιμίσω...Εδώ όλη μέρα γκρινιάζει κι εκεί ούτε για να φάει δεν κλαίει..

Τι να κάνω?Να πάρω μια μπλούζα της πεθεράς?? :lol: :lol:

5oA2p2.png

Αναστασάκι μου καλό το κόλπο σου..εγώ έχω άλλο θέμα..

Στο σπίτι κατά την διάρκει της ημέρας ζήτημα να κοιμηθεί 1-2 ώρες..ενώ όταν την πηγαίνω στην πεθερά μου ζήτημα να είναι ξύπνια 1-2 ώρες..Τρελαίνεσαι μετά??Ακόμα και το βράδυ με παίρνει 1 ώρα να την κοιμίσω...Εδώ όλη μέρα γκρινιάζει κι εκεί ούτε για να φάει δεν κλαίει..

Τι να κάνω?Να πάρω μια μπλούζα της πεθεράς?? :lol: :lol:

χχααχχαχααχχαχααααααααααα καλό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ασε ξυπνησε!!! πηγα να τον δω, κ τι βλεπω? ειχε βαλει την μπλουζα στο στομα του κ εψαχνε να φαει!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαααχα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Ιωαννακι μου καλο ευχαρηστω πολυ !να δωσεις πολα φιλακια στον μπεμπακο σου τον κουκλο τον αντρακλα;);)εισαι καλα?πως παει η αναρωση?

((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))κ γω σαγαπω πολυ!

Δόξα το Θεό πάω πολύ καλά! Εχθές έβγαλα τις γάζες κι έκανα μπάνιο από την κορυφή μέχρι τα νύχια! Μούλιασα! Το ευχαριστήθηκα! Αφού αισθάνθηκα πως είμαι πιο ελαφριά! Η ψυχολογία φτιάχνει σιγά σιγά αλλά το θέμα με το στήθος καλά κρατεί! Μάλλον θα το κόψω! Με γεμίσανε ενοχές κάποιοι πως δεν θα είμαι καλή μαμά αν το κόψω αλλά τελικά πιστεύω πως δεν είμαι καλή μαμά τώρα που πονάω και μεταφέρω αυτή την αρνητική ψυχολογία και στο παιδί μου! Περιμένω να ανοίξουν τα φαρμακεία γιατί έχουν απεργία εδώ! Ίσως στείλω τον άντρα μου σε ένα που εφημερεύει!

Αχ το γλυκό μου..Κι εμένα ξύπνησε φυσικά...Αλλά ήταν ήσυχη και δεν την σήκωσα,τώρα ψιλογκρινιάζει οπότε πηγαίνωω..Εμείς είναι 12.30 να φάμε

Φιλάκια σας αφήνω προσωρινά

Κάτια μου χίλια συγνώμη αλλά αμόμη η γαϊδούρα δεν σε καλωσόρισα στην παρέα μας! Να σου ζήσει η μικρούλα σου και να την καμαρώνεις!

Καλημέρα τσιπουρίτσες!

Αναστασάκι μου, ξύπνησε με γέλια ο γλύκας;;;; Α, θα τρελαθώωωωω!!! Τι μωρό είναι αυτό;;;;; χιχιχιχι Πόσο θα ήθελα να τον κάνω μια αγκαλίτσα! Δωσ' του μια έστω κι από εδώ!!! (((((((((((((((((((((( ))))))))))))))))))))))))))))))))) :P:p Αυτός ο μάρσιπος σε βόλεψε δηλαδη; Μόνο εσύ τον κουβαλάς ή και ο άντρας σου;

Ελενάκι μου, υπομονή, αγαπούλα.... Δύσκολο, πολύ δύσκολο να χάνεις τη δουλειά σου, ειδικά για άντρα που έχει οικογένεια.... :( Να σκέφτεστε όμως οτι είναι πάρα πολύς κόσμος στην ίδια και σε πολύ χειρότερη φάση και σίγουρα ένας άντρας που ψάχνει και αγχώνεται τη βρίσκει την άκρη και σίγουρα θα βρει άλλη δουλειά! Να τον ενθαρρύνεις και να τον στηρίζεις. Όλα θα φτιάξουν! Πάρε κι εσύ μια αγκαλίτσα μαζί με το Θανασάκη της Ανατασίας μας!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :-P:-P

Κάτια, τι γέλιο!! Συνήθως τα μωράκια δεν τις θέλουν τις πεθερες! Η δικιά σου ηρεμεί μαζί της;; χιχιχι Τι καλή! :lol::lol::lol: Πάρε μπλούζα πεθεράς!!!! χαχαχα

Ιωαννάκι, μάκια στο μικρούλι σου νινάκι!

Νατασάκι, πολλά μπράβο στον άντρα σου που έφτιαξε τούρτα! Μιαμ..μιαμ! Χρυσοχέρης!!!!!! Καλά η δικιά σου η κοράκλα σίγουρα κάνει για 10 μωράκια! Φαντάζομαι σκέρτσα και νάζια..... :D

Γιωτάκι, πολλά φιλάκια!

Ρανιούκο, Ματινάκι τι κάνετε;;;;; :P:p:p

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ιωαννακι μου καλο ευχαρηστω πολυ !να δωσεις πολα φιλακια στον μπεμπακο σου τον κουκλο τον αντρακλα;);)εισαι καλα?πως παει η αναρωση?

((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))κ γω σαγαπω πολυ!

Δόξα το Θεό πάω πολύ καλά! Εχθές έβγαλα τις γάζες κι έκανα μπάνιο από την κορυφή μέχρι τα νύχια! Μούλιασα! Το ευχαριστήθηκα! Αφού αισθάνθηκα πως είμαι πιο ελαφριά! Η ψυχολογία φτιάχνει σιγά σιγά αλλά το θέμα με το στήθος καλά κρατεί! Μάλλον θα το κόψω! Με γεμίσανε ενοχές κάποιοι πως δεν θα είμαι καλή μαμά αν το κόψω αλλά τελικά πιστεύω πως δεν είμαι καλή μαμά τώρα που πονάω και μεταφέρω αυτή την αρνητική ψυχολογία και στο παιδί μου! Περιμένω να ανοίξουν τα φαρμακεία γιατί έχουν απεργία εδώ! Ίσως στείλω τον άντρα μου σε ένα που εφημερεύει!

Ιωαννάκι δεν σημαίνει ότι δεν είσαι καλή μανούλα..Προσπάθησες για το καλύτερο..Σημασία έχει να αισθάνεσαι εσύ καλά γιατί όπως είπες το παιδί νιώθει τα συναισθήματά σου..Μην αισθάνεσαι ενοχές κι όλας..Να είσαι καλά να χαρείς το μωράκι

5oA2p2.png

Καλημέρα τσιπουρίτσες!

Αναστασάκι μου, ξύπνησε με γέλια ο γλύκας;;;; Α, θα τρελαθώωωωω!!! Τι μωρό είναι αυτό;;;;; χιχιχιχι Πόσο θα ήθελα να τον κάνω μια αγκαλίτσα! Δωσ' του μια έστω κι από εδώ!!! (((((((((((((((((((((( ))))))))))))))))))))))))))))))))) :P:p Αυτός ο μάρσιπος σε βόλεψε δηλαδη; Μόνο εσύ τον κουβαλάς ή και ο άντρας σου;

Ελενάκι μου, υπομονή, αγαπούλα.... Δύσκολο, πολύ δύσκολο να χάνεις τη δουλειά σου, ειδικά για άντρα που έχει οικογένεια.... :( Να σκέφτεστε όμως οτι είναι πάρα πολύς κόσμος στην ίδια και σε πολύ χειρότερη φάση και σίγουρα ένας άντρας που ψάχνει και αγχώνεται τη βρίσκει την άκρη και σίγουρα θα βρει άλλη δουλειά! Να τον ενθαρύνεις και να τον στηρίζεις. Όλα θα φτιάξουν! Πάρε κι εσύ μια αγκαλίτσα μαζί με το Θανασάκη της Ανατασίας μας!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :-P:-P

Κάτια, τι γέλιο!! Συνήθως τα μωράκια δεν τις θέλουν τις πεθερες! Η δικιά σου ηρεμεί μαζί της;; χιχιχι Τι καλή! :lol::lol::lol: Πάρε μπλούζα πεθεράς!!!! χαχαχα

Νατασάκι, πολλά μπράβο στον άντρα σου που έφτιαξε τούρτα! Μιαμ..μιαμ! Χρυσοχέρης!!!!!! Καλά η δικιά σου η κοράκλα σίγουρα κάνει για 10 μωράκια! Φαντάζομαι σκέρτσα και νάζια..... :D

Γιωτάκι, πολλά φιλάκια!

Πεταλουδίτσα μην γελάάάς :mad:θα σκάσω σου λέω..:-(

Δεν με πειράζει,απλά ας είναι και στο σπίτι έτσι..

Να μην μου λένε όλο "τι ήσυχο κορίτσι...ψέμματα μας λες ότι γκρινιάζει..."

5oA2p2.png

Διαφημίσεις

Πεταλουδίτσα μην γελάάάς :mad:θα σκάσω σου λέω..:-(

Δεν με πειράζει,απλά ας είναι και στο σπίτι έτσι..

Να μην μου λένε όλο "τι ήσυχο κορίτσι...ψέμματα μας λες ότι γκρινιάζει..."

Έτσι σου λένε, κοριτσάκι μου;;;; Όταν έρχονται σπίτι σου δεν βλέπουν πώς συμπεριφέρεται; Άκου "ψέματα μας λες..." Λογικό να συγχύζεσαι αν είναι έτσι... Υπομονή με την πεθερά! Τίποτα άλλο!!! :mad:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ιωαννάκι δεν σημαίνει ότι δεν είσαι καλή μανούλα..Προσπάθησες για το καλύτερο..Σημασία έχει να αισθάνεσαι εσύ καλά γιατί όπως είπες το παιδί νιώθει τα συναισθήματά σου..Μην αισθάνεσαι ενοχές κι όλας..Να είσαι καλά να χαρείς το μωράκι

Έχεις δίκιο Κάτια μου! Έκλαψα πάρα πολύ για όλο αυτό το θέμα και τώρα που συνέρχομαι σιγά σιγά δοξάζω το Θεό που με αξίωσε να φέρω στον κόσμο αυτό το πλάσμα! Υπάρχουν γυναίκες που παλεύουν μία ολόκληρη ζωή να κάνουν ένα παιδί κι εγώ που το έζησα κολλάω σε λεπτομέρειες! Τώρα πια πιστεύω πως είναι λεπτομέρεια το αν θα θηλάσει μία μαμά το μωρό της μπροστά σε άλλα που συμβαίνουν! Μακάρι να μπορούσα, προσπάθησα τουλάχιστον! Και για όσους με κατακρίνουν γιατί κορίτσια πιστέψτε με υπάρχουν και τέτοιοι, θα δώσω τόση αγάπη στο παιδί μου που θα σαλτάρουν!!!

Καλημέρα τσιπουρίτσες!

Ελενάκι μου, υπομονή, αγαπούλα.... Δύσκολο, πολύ δύσκολο να χάνεις τη δουλειά σου, ειδικά για άντρα που έχει οικογένεια.... :( Να σκέφτεστε όμως οτι είναι πάρα πολύς κόσμος στην ίδια και σε πολύ χειρότερη φάση και σίγουρα ένας άντρας που ψάχνει και αγχώνεται τη βρίσκει την άκρη και σίγουρα θα βρει άλλη δουλειά! Να τον ενθαρρύνεις και να τον στηρίζεις. Όλα θα φτιάξουν! Πάρε κι εσύ μια αγκαλίτσα μαζί με το Θανασάκη της Ανατασίας μας!

Γιωτάκι, πολλά φιλάκια!

Καλημέρα Ελενίτσα μου! Τι κάνεις; Η μπεμπούλα σου; Κλωτσάει;;;; Αααχχχχ πίστεψέ με μου λέγανε τα κορίτσια της παρέας πως θα μου λείψει η κοιλιά μου και δεν το περίμενα και όντως μου λείπει πολύυυυυυυ!!!! Να το ευχαριστηθείς το 3ο τρίμηνο όσο δύσκολο κι αν είναι από θέμα βάρους, κούρασης κλπ! Βέβαια θα σε αποζημιώσει η κοράκλα σου μόλις την κρατήσεις αγκαλιά αλλά και πάλι είναι το πιο όμορφο συναίσθημα!

τελικα κοιμηθηκε καμια ωρα! παλι καλα!!!!!!!!!!!!

πεταλουδιτσα μου πολυ ευχαριστως να του δωσω κ απο σενα μια αγκαλια!!!:P:p

ιωαννακι μου μην εχεις τυψεις κ μην νιωθεις ασχημα!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σας αγαπουλες μου....μπαινω απο το πρωι σας διαβαζω και παω να γραψω και ολο μου γκρινιαζει....και τωρα ρην εχω στα χερια παλι....

θα μπω αργοτερα.....μηπως και τα καταφερω

μακιαααααααααααααααααααααααααααα

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...