Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Γεια σας, κουκλίτσες! Τι κάνετε; Δεν σας διάβασα καλά, μια ματιά έριξα. Όλες καλα, ετσι; Κι εγώ καλά, οι μετρήσεις του σακχάρου καλές ευτυχώς. Δεν έχουμε θέμα... :D Να μου φιλήσετε τα αφράτα μπεμπάκια σας! :P Πώς πέρασε έτσι ο καιρός! Πότε ήσασταν εγκυούλες η μια μετα την άλλη και τώρα όλες έχετε τα μωράκια σας αγκαλίτσα! :lol:

γεια σου ελενίτσα!! όντως πως περασε ετσι ο καιρός!! το μπουμπουκι μουπλέον το κραταω αγκαλιά κ με κουραζει! χεχεχε μια σταλια πιτσιρδελι ηταν! γερα να ειναι!!! κ εσυ, πότε μας ανακοινωσες την εγκυμοσύνη κ πότε κιόλας μπηκες στο 3ο τριμηνο!!!:D:D:D αντε με το καλό κ εσυ ναπαρεις αγκαλια το θαυματακι σας κ να μας γραφεις τις ανησυχίες σου όπως όλες οι μαμαδες!!!:D:D

εμεις τι να λέω θα καταλαβατε, τρωμε! χεχεχεχε

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια μου!

σας διαβαζω κ σας σκεφτομαι, αλλα δεν εχω κ πολλα να πω.... εχω πολλες εκκρεμμοτητες με το μαγαζι... σας ευχαριστω για την υποστηριξη κ τα καλα σας λογια!

η μπεμπου μου εινια μια χαρουλα! υγεια να εχουμε ολοι κ θα τα ξεπερασουμε!!!

φιλακια πολλα!

Γεια σας, κουκλίτσες! Τι κάνετε; Δεν σας διάβασα καλά, μια ματιά έριξα. Όλες καλα, ετσι; Κι εγώ καλά, οι μετρήσεις του σακχάρου καλές ευτυχώς. Δεν έχουμε θέμα... :D Να μου φιλήσετε τα αφράτα μπεμπάκια σας! :P Πώς πέρασε έτσι ο καιρός! Πότε ήσασταν εγκυούλες η μια μετα την άλλη και τώρα όλες έχετε τα μωράκια σας αγκαλίτσα! :lol:

Ελενίτσα Πεταλουδίτσα καλημερούδια κοριτσάρα!!!!!!!Όλα καλά με το ζάχαρο ε???ΤΕΛΕΙΑ !!!!!!!!Εγώ βέβαια δεν έχω μωράκι αγκαλίτσα αλλά έχω το κοριτσάκι μου και κάνει για 10 μωράκια μαζί!!!Πότε θα περάσει ο καιρός και για εσένα αγαπούλα ούτε που θα το καταλάβεις!!!Τότε να δείς χαρές και πανηγύρια!!!!

καλημερα κοριτσακια μου!

σας διαβαζω κ σας σκεφτομαι, αλλα δεν εχω κ πολλα να πω.... εχω πολλες εκκρεμμοτητες με το μαγαζι... σας ευχαριστω για την υποστηριξη κ τα καλα σας λογια!

η μπεμπου μου εινια μια χαρουλα! υγεια να εχουμε ολοι κ θα τα ξεπερασουμε!!!

φιλακια πολλα!

Καλημέρα γλυκό Γιωτάκι μας!!!Εύχομαι ειλικρινά να ξεπεράσετε κάθε δυσκολία με το μαγαζί κι ότι είναι για καλό να γίνει!!!Αυτό που είπες Γιωτάκι...ΥΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑ...όλα τα άλλα θα διορθωθούνε αργά ή γρήγορα...Να μου φιλήσεις την καλή σου την μπεμπούλα!!!(((((((((())))))))

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

καλημέρα φιλεναδίτσες!!! πως ειμαστε σήμερα???? εμεις εχεις καμια ωριτσια που ξυπνησαμε με χαμόγελα κ τωρα τρωμε! σιδερωσα κ ενα πλυντηριο ρουχακια του μικρου κ τωρα μου εμειναν αλλα 2 δικα μας! δεν ξερω αν θα μαγειρεψω σήμερα, εχω λίγα φασολακια από εχθες:rolleyes::rolleyes: εδω βρεχει παλι αλλα μ'αρεσει! αν κ ανυπομονω να ανοιξει ο καιρος να βγαινουμε βολτες!:D

γιωτακι μου οπως το ειπες κοριτσι μου! υγεια να εχουμε κ ολα θα γινουν!!απλα τωρα υπαρχει πολυ δυσκολια!! φιλακια στην μπεμπουλα σου!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ααααα νατασακι!!! χρυσοχερης ο αντρουλης σου ε??????????? παντως από εμφανιση η τουρτιτσα τελεια!!!!!!!!!! ειχατε γενεθλια κ δεν ευχηθηκα???? δεν θυμάμαι!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ααααα νατασακι!!! χρυσοχερης ο αντρουλης σου ε??????????? παντως από εμφανιση η τουρτιτσα τελεια!!!!!!!!!! ειχατε γενεθλια κ δεν ευχηθηκα???? δεν θυμάμαι!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes:

Χαχαχαχαχχαχα Ναι ο καλούλης μου κάνει τα πάντα στην κουζίνα μέχρι και τούρτες!!χιχιχιχιχιχιχιχ!!! Πραγματικά ήτανε πάρα πολύ νόστιμη μέσα και έξω....Με γεύση μπανάνα την έκανε!!! Όχι αγαπάκι δεν είχαμε γενέθλια την έφτιαξε στην γιορτή της Ξενούλας μου στις 24 Ιανουαρίου!!! Η μικρή δεν καταλαβαίνει διαφορά γιορτής γενεθλίων ακόμα και κάθε φορά ζητάει τούρτα για να σβήνει κεράκια!!χαχαχαχαχαχα...:D Το γλυκό μου!!!

Χαχαχαχαχχαχα Ναι ο καλούλης μου κάνει τα πάντα στην κουζίνα μέχρι και τούρτες!!χιχιχιχιχιχιχιχ!!! Πραγματικά ήτανε πάρα πολύ νόστιμη μέσα και έξω....Με γεύση μπανάνα την έκανε!!! Όχι αγαπάκι δεν είχαμε γενέθλια την έφτιαξε στην γιορτή της Ξενούλας μου στις 24 Ιανουαρίου!!! Η μικρή δεν καταλαβαίνει διαφορά γιορτής γενεθλίων ακόμα και κάθε φορά ζητάει τούρτα για να σβήνει κεράκια!!χαχαχαχαχαχα...:D Το γλυκό μου!!!

χαχαχαχααχαχα!! τέλεια!!!!:tongue::tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χαχαχαχααχαχα!! τέλεια!!!!:tongue::tongue::tongue:

Παρεπιπτόντως ο μικρός Θανάσης μοιάζει τον θείο περισσότερο κι από εσένα ε???:rolleyes:

Παρεπιπτόντως ο μικρός Θανάσης μοιάζει τον θείο περισσότερο κι από εσένα ε???:rolleyes:

χαχαχαχααχα ναι νατασακι μου!!! κ εγω ετσι λεω!!!! μικρα με τον αδερφο μου μοιαζαμε παρα πολυ!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερουδιααα;)

τι μου κανετε?

εμεις ετσι κ ετσι!αφηστετα κοριτσια χθες απολυσανε τον αντρα μου μαζι με αλα 7 ατομα!σκα..α~~προσπαθω να σκεφτομαι οσο πιο θετικα μπορω..τον αντρα μου τον εχει παρει πολυ απο κατω..εχει φυγει απο το πρωι να ψαξει για δουλεια!σκεφτεται να φυγει εξωτερικο κ να φυγουμε κ μεις μετα..ενα σωρο σκεψεις κ λογια~ευχομαι κατι να βρει κα να μεινουμε εδω αλιως θα κανω οτι χρειαζεται για να ειναι καλα τα παιδακια μου!:(αυτα τα δικα μου!κατα τα αλα ο μικρος χθες ξυπνησε στης 3 για ζιζι κ δεν ξανακοιμηθηκε μεχρι 4μιση!ο σκατουλης μου!

καναμε τοστακια τωαρ με τον μεγαλο κ εκανα κ γαλικο κ τρωμε ;)

Νατασακι μου καλο πως ειστε?τελεια η τουρτα του αντρα σου..μπραβο του!;)

Αναστασακι μουυυ φτου φτου να μην ματιασω τον γιοκα σου τι κουκλος που ειναι!πολυ τον αγαπαω αληθεια!ειναι πολυ γλυκουλης κ επειδ βαζεις συχνα φωτογραφιες κ τον βλεπω συχνα με το που τον βλεπω μου βγαζει κατι θετικο λες κ τον ζω απο κοντα!ειναι ενας γλυκας το γιαυρακι!;)

Πεταλουδιτσα μου ολα καλα με τις μετρησεις ε!αχ δοξα το θεο!ετσι ολα καλα να πανε μεχρι το τελος!;)

Γιωτακι μου ποσο σε καταλααβαινω ευχομαι ολα καλα να απνε για ολους!πως καταντησαμε ετσι στην ελλαδα!ποσος κοσμος ακομα θα πεινασει!ελεγε ο παισιος οτι στη Ελλαδα θα πουμε το ψωμι ψωμακι!αυτο φοβαμαι εγω!να μην πεινασει κανενα παιδακι|!:(

φιλακια πολλα σε ολα τα υπολοιπα κοριτσακια!παω να πιω το καφεδακι μου..τον μικρο τον εχω στη κουνια..οπου να ναι θα θελει να βγει:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδιααα;)

τι μου κανετε?

εμεις ετσι κ ετσι!αφηστετα κοριτσια χθες απολυσανε τον αντρα μου μαζι με αλα 7 ατομα!σκα..α~~προσπαθω να σκεφτομαι οσο πιο θετικα μπορω..τον αντρα μου τον εχει παρει πολυ απο κατω..εχει φυγει απο το πρωι να ψαξει για δουλεια!σκεφτεται να φυγει εξωτερικο κ να φυγουμε κ μεις μετα..ενα σωρο σκεψεις κ λογια~ευχομαι κατι να βρει κα να μεινουμε εδω αλιως θα κανω οτι χρειαζεται για να ειναι καλα τα παιδακια μου!:(αυτα τα δικα μου!κατα τα αλα ο μικρος χθες ξυπνησε στης 3 για ζιζι κ δεν ξανακοιμηθηκε μεχρι 4μιση!ο σκατουλης μου!

Αναστασακι μουυυ φτου φτου να μην ματιασω τον γιοκα σου τι κουκλος που ειναι!πολυ τον αγαπαω αληθεια!ειναι πολυ γλυκουλης κ επειδ βαζεις συχνα φωτογραφιες κ τον βλεπω συχνα με το που τον βλεπω μου βγαζει κατι θετικο λες κ τον ζω απο κοντα!ειναι ενας γλυκας το γιαυρακι!;)

Πεταλουδιτσα μου ολα καλα με τις μετρησεις ε!αχ δοξα το θεο!ετσι ολα καλα να πανε μεχρι το τελος!;)

Γιωτακι μου ποσο σε καταλααβαινω ευχομαι ολα καλα να απνε για ολους!πως καταντησαμε ετσι στην ελλαδα!ποσος κοσμος ακομα θα πεινασει!ελεγε ο παισιος οτι στη Ελλαδα θα πουμε το ψωμι ψωμακι!αυτο φοβαμαι εγω!να μην πεινασει κανενα παιδακι|!:(

φιλακια πολλα σε ολα τα υπολοιπα κοριτσακια!παω να πιω το καφεδακι μου..τον μικρο τον εχω στη κουνια..οπου να ναι θα θελει να βγει:tongue:

Καλημέρα Λενάκι μου! Υπομονή και όλα θα πάρουν το δρόμο τους! Κάθε εμπόδιο για καλό, αυτό να σκέφτεσαι! Κι εμείς όπως και όλος ο κόσμος δεν είμαστε στα καλύτερά μας αλλά πάνω από όλα να είμαστε γεροί με τα παιδάκια μας! Και αν είναι να βγείτε έξω καλώς να το κάνετε! Πάνω από όλα να σκεφτόμαστε τι είναι καλό για τα παιδιά μας! Σ'αγαπάω πολύ κουκλίτσα μου! Να σκέφτεσαι θετικά!

καλημερουδιααα;)

τι μου κανετε?

λενακι μου!! σκεψου θετικα κοριτσι μου! πολυ δυσκολο πραγμα καταλαβαινω!!!!!!!! θα κανουμε τα παντα για τα παιδακια μας κ αν αυτο ειναι να φυγω στην αλλη ακρη του κοσμου με την οικογενεια μου θα το εκανα! αν ηταν η μονη λυση!:( σ'αγαπω πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!! (((((((((((((((((((()))))))))))))))))))

σε ευχαριστω για τα καλα σου λόγια για τον μπεμπεκο μου!!!!!!!!:D:D:D παλι τρωμε, προλαβα σιδερωσα κ τα υπολοιπα κατι λιγα εμειναν!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερούδια κοριτσάκια μου

good_morning_029.gif"]good_morning_029.gif[/url]

Η μπεμπούλα από τις 7 που ξύπνησε τώρα κοιμήθηκε..Ελαφριά θα έλεγα γιατί ήδη στριφογυρίζει..

Νατασάκι μου καλό, ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και συγνώμη για την παράληψη..Είστε αρκετές και μέχρι να σας μάθω θέλω λίγο χρόνο ;)

Ελένη μου ελπίζω να βρει κάτι σύντομα..Τον δικό μου από τον Νοέμβριο μέχρι σήμερα τον έκοψαν 300 συνολικά..Δεν ξέρω πως θα τα βγάλουμε πέρα όταν πάμε στο δικό μας σπίτι

5oA2p2.png

Καλημέρα Λενάκι μου! Υπομονή και όλα θα πάρουν το δρόμο τους! Κάθε εμπόδιο για καλό, αυτό να σκέφτεσαι! Κι εμείς όπως και όλος ο κόσμος δεν είμαστε στα καλύτερά μας αλλά πάνω από όλα να είμαστε γεροί με τα παιδάκια μας! Και αν είναι να βγείτε έξω καλώς να το κάνετε! Πάνω από όλα να σκεφτόμαστε τι είναι καλό για τα παιδιά μας! Σ'αγαπάω πολύ κουκλίτσα μου! Να σκέφτεσαι θετικά!
λενακι μου!! σκεψου θετικα κοριτσι μου! πολυ δυσκολο πραγμα καταλαβαινω!!!!!!!! θα κανουμε τα παντα για τα παιδακια μας κ αν αυτο ειναι να φυγω στην αλλη ακρη του κοσμου με την οικογενεια μου θα το εκανα! αν ηταν η μονη λυση!:( σ'αγαπω πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!! (((((((((((((((((((()))))))))))))))))))

σε ευχαριστω για τα καλα σου λόγια για τον μπεμπεκο μου!!!!!!!!:D:D:D παλι τρωμε, προλαβα σιδερωσα κ τα υπολοιπα κατι λιγα εμειναν!

Ιωαννακι μου καλο ευχαρηστω πολυ !να δωσεις πολα φιλακια στον μπεμπακο σου τον κουκλο τον αντρακλα;);)εισαι καλα?πως παει η αναρωση?

((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))κ γω σαγαπω πολυ!

Αναστασακι μουυ προσπαθω να σκεφτομαι μονο θετικα;)ευχαρηστω πολυ αγαπουλα μου!κ γω σαγαπω πολυυυυυυυ~(((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...