Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια μου....τι κανετε?????

εχει πεσει η ψυχολογια μας εεεε?????εχουμε πανσεληνο ...γι'αυτο!!!!!!

γιωτακι μου μια απο τα ιδια κι εμεις.....στο εχω ξαναπει!!!!να εισαι αισιοδοξη...ειναι δυσκολο ειδικα<οταν εχεις βαλει τη καρδια σου σε κατι που εχεις δημιουργησει...ευτυχως εχετε τη δουλιτσα του αντρουλη σου.....το κεφαλι ψηλα,να εχουμε την υγεια μας και θα τα φτιαξουμε ολα απο την αρχη....θα το δεις!!!

λενιω μου ομορφο...τι κανετε?μεγεια το μαλλακι αγαπουλα μου...ανανεωθηκες εεεε????φτου σουουουουουουου....σε φανταζομαι!!!!!χιχιχι

ιωαννακι μου γλυκοοοοοο......ολα καλα τελικα με το στηθος???μπραβο αγαπη μου!!!!ολα θα πανε καλα!!!!ολες το εχουμε περασει....εμενα ακομα μου το τραυματιζει καμια φορα το αστερι μου!!!!χιχιχι

αναστασακι μου??????που πηγες καλε ??????ο μπεμπουλινος καλα ειναι???

τα αλλα κοριτσακια που ειστε????αντε μπειτε να σηκωσουμε τις ψυχολογιες μας!!!!!!!

εμεις πηραμε επιτελους την ευχουλα μας σημερα...ουφφφφφ.....κατα τ'αλλα τα ιδια....να μην σας τα ξαναλεω και γκρινιαζω γιατι υπαρχουν και σοβαροτερα θεματα!!!!την υγεια<μας να εχουμε παναγια μου....

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ......

ρΑΝΙΟΥΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΥΟΥΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ:P:tongue:

ΝΑΙ μωρε εχει πεσει η ψυχολογια μας πολυ!

ευχαρηστω για το μαλι..αν σου πωοτι δεν το ευχαρηστηθηκα καθολου!ασε που αν δεν βαφτω δεν μαρεσει φαινομαι πολυ χλωμη:rolleyes::tongue:ελεγα να βαφτω αλα λεω αστο μετα δνε θα μπορω να απολαυσω τον μικρο!

περημενω να ψηθει το τελυταιο ταψι με τα μπισκοτακια!κουραστηκα καλε..το κεφαλι μου πονεσε θελω να χαλαλρωσω..αλα μωλης τελειωσω θα ξυπνησουν τα παιδακια μου!:tongue:

πηρατ την ευχουλα..τι καλα!αντ να φτιαξει κ ο καιρος να βγαινουμε βολτιτσες!

πανω απολα την υγεια μας οπως τα λες!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))

η μπιζουδενια η κουκλιτσα μας η ομορφη τι κανει?;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα φιλεναδίτσες μου!!! Τι κάνετε; Εγώ χάλια! Πάλι μου τραυμάτισε το στήθος ο μπέμπης μου! Μία φίλη θα μου δώσει το θήλαστρό της να προσπαθήσω κι έτσι! Η ψυχολογία στα πατώματα! Έρχεται η ώρα να φάει ο μπέμπης και στεναχωριέμαι! Αν δεν δω προκοπή κι έτσι μάλλον θα το κόψω! Αισθάνομαι τύψεις και μόνο που το σκέφτομαι αλλά και να κλαίω από πόνο όταν τον θηλάζω κι αυτο δεν υποφέρεται!!! Νιώθω ότι δεν θα είμαι καλή μαμά αν το κόψω! Από την άλλη η αδερφή μου δεν μπόρεσε να θηλάσει κανένα από τα δυο και μία χαρά μεγαλώσανε και δόξα το Θεό ούτε αρρωσταίνουν τα μαναράκια μου!

καλησπέρα!!!! τι κάνετε??

λενακι είδα φωτο στο φεις με τα μπισκοτακια σου!! μιαμ μιαμμμμμμμ:tongue:

μην εχεις τυψεις για το μαλλι ρε φιλλεναδα! ολοι οι συμβουλοι θηλασμου λενε οτι δεν πηραζει , η χρυσανθη που ρωτησε σημερα τον παπαβεντση της ειπε δεν υπαρχει προβλημα! θα μπει μετα να μαε γραψει!!! μεγεια το μαλλι λοιπόν!!!!!!!!!:D

ρανιακι πηρατε ευχουλα ε?? μπραβοοο! καλές βολτίτσες!!!

γιωτακι μην στεναχωριεσαι κοπελα μου, σιγουρο ειναι πολυ ασχημο να φτανεις σε αυτο το σημειο, αλλα υγεια να εχουμε κ ολα γινοντε, πραγματικα!!

εμεις καλά ειμαστε,δοξα το θεο , κοιμαται κ καλά ο μπεμπακος μου!:D σημερα ειχαμε κ επισκεψεις!! ηρθε το χρυσανθακι μ το χριστινακι της!!! ηπιαμε το καφεδακι μας τα ειπαμε, κ μετα βγηκαμε στην αγορα με τα μπεμπακια μας!!!:P:p:p ηταν πολυ ωραια!!!! το χριστινακι ειναι μιά γλύκα!!!!!!! ολο χαμογελαει η φατσουλίνα! χιχιχι!!:tongue::tongue: παντως εμεινε παρα πολυ ευχαριστημενη απο τον παπαβεντση. θα μπει να μας γραψει οταν ευκαιρισει γιατι ολο βόλτες ειναι!!! χιχιχιχιχιχι!!! παντως ο μικρος μεσα στο σλινγκ την καταβρισκει!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλησπέρα φιλεναδίτσες μου!!! Τι κάνετε; Εγώ χάλια! Πάλι μου τραυμάτισε το στήθος ο μπέμπης μου! Μία φίλη θα μου δώσει το θήλαστρό της να προσπαθήσω κι έτσι! Η ψυχολογία στα πατώματα! Έρχεται η ώρα να φάει ο μπέμπης και στεναχωριέμαι! Αν δεν δω προκοπή κι έτσι μάλλον θα το κόψω! Αισθάνομαι τύψεις και μόνο που το σκέφτομαι αλλά και να κλαίω από πόνο όταν τον θηλάζω κι αυτο δεν υποφέρεται!!! Νιώθω ότι δεν θα είμαι καλή μαμά αν το κόψω! Από την άλλη η αδερφή μου δεν μπόρεσε να θηλάσει κανένα από τα δυο και μία χαρά μεγαλώσανε και δόξα το Θεό ούτε αρρωσταίνουν τα μαναράκια μου!

Ιωαννακι μου αν δεν αντεχεις εννοειτε θα κανεις αυτο που θα νιωθεις καλύτερα!!! φιλακια στον μπεμπακο!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ιωαννακι μου καλο καρδουλα μουυ μην στεναχωριεσαι..εμενα η γνωμη μου ηταν ασε της θηλες σου να ηρεμισουν κ να ανρωσουν κ μωλης συνελθουν τον ξαναβαζζεις τον μπεμπη να θηλασει!μην στεναχωριεσαι~αφου υποφερεις λογικο ειναι να θελεις να το κοψεις εγω απλα λεω μην το παρατησεις τελειως περιμενε να περασει ο πονος κ τον ξαναθηλαζεις!δεν πιστευω να μην θελισει να το ξαναπιασει το στηθος αφου το πηρε απ την αρχη;)

((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα!!!! τι κάνετε??

λενακι είδα φωτο στο φεις με τα μπισκοτακια σου!! μιαμ μιαμμμμμμμ:tongue:

μην εχεις τυψεις για το μαλλι ρε φιλλεναδα! ολοι οι συμβουλοι θηλασμου λενε οτι δεν πηραζει , η χρυσανθη που ρωτησε σημερα τον παπαβεντση της ειπε δεν υπαρχει προβλημα! θα μπει μετα να μαε γραψει!!! μεγεια το μαλλι λοιπόν!!!!!!!!!:D

ρανιακι πηρατε ευχουλα ε?? μπραβοοο! καλές βολτίτσες!!!

γιωτακι μην στεναχωριεσαι κοπελα μου, σιγουρο ειναι πολυ ασχημο να φτανεις σε αυτο το σημειο, αλλα υγεια να εχουμε κ ολα γινοντε, πραγματικα!!

εμεις καλά ειμαστε,δοξα το θεο , κοιμαται κ καλά ο μπεμπακος μου!:D σημερα ειχαμε κ επισκεψεις!! ηρθε το χρυσανθακι μ το χριστινακι της!!! ηπιαμε το καφεδακι μας τα ειπαμε, κ μετα βγηκαμε στην αγορα με τα μπεμπακια μας!!!:P:p:p ηταν πολυ ωραια!!!! το χριστινακι ειναι μιά γλύκα!!!!!!! ολο χαμογελαει η φατσουλίνα! χιχιχι!!:tongue::tongue: παντως εμεινε παρα πολυ ευχαριστημενη απο τον παπαβεντση. θα μπει να μας γραψει οταν ευκαιρισει γιατι ολο βόλτες ειναι!!! χιχιχιχιχιχι!!! παντως ο μικρος μεσα στο σλινγκ την καταβρισκει!!!!!

καλησπερα Αναστσακι μουυυυυυυυυυ!τι ωραια που τα ειπατε με το χρυσανθακιιιιιιιι!κανατε κ την βολτιτσα σας τελειααααααα!:P

λες να μην εχω τυψεις τελικα ε!ρωτησε το χρυσανθακι κ ειπε οτι δνε πειραζειιι!αχχ τι καλα!αντε ελπιζω την επομενη φορα να τα ξαναβψω χωρης τυψεις!;)

ειδες τα μπισκοτακια!πολυ νοστιμα βγηκαν..ξυπνησε ο μεγαλος κ πηγε στη κουζινα κ μου λεει μαμα πως τα κανες αυτα..τα αστερακια του αρεσαν ξετρελαθηκε..μου λεει μαμα πολυ νοστιμα τα εκανες!αχ πολυ χαιρομαιιιιι:tongue:

με το σλινγκ βγηκες αναστασακι μου?βολευει ε?εμενα ο δικος μου ειναι πιο γεματουλης νομιζω πως δεν θα με βολευε αα τι ωραια να τον εχεις ετσι αγκαλιτσ ακ να μην κουραζπνται τα χερια σου!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλησπερα Αναστσακι μουυυυυυυυυυ!τι ωραια που τα ειπατε με το χρυσανθακιιιιιιιι!κανατε κ την βολτιτσα σας τελειααααααα!:P

λες να μην εχω τυψεις τελικα ε!ρωτησε το χρυσανθακι κ ειπε οτι δνε πειραζειιι!αχχ τι καλα!αντε ελπιζω την επομενη φορα να τα ξαναβψω χωρης τυψεις!;)

ειδες τα μπισκοτακια!πολυ νοστιμα βγηκαν..ξυπνησε ο μεγαλος κ πηγε στη κουζινα κ μου λεει μαμα πως τα κανες αυτα..τα αστερακια του αρεσαν ξετρελαθηκε..μου λεει μαμα πολυ νοστιμα τα εκανες!αχ πολυ χαιρομαιιιιι:tongue:

με το σλινγκ βγηκες αναστασακι μου?βολευει ε?εμενα ο δικος μου ειναι πιο γεματουλης νομιζω πως δεν θα με βολευε αα τι ωραια να τον εχεις ετσι αγκαλιτσ ακ να μην κουραζπνται τα χερια σου!;)

ναι λενακι μου να μην εχεις καθολου τυψεις! χιχιχι!!:-P

αν μπορεσω θα κανω κ εγω αυτα τα μπισκοτακια! αν μπορεις ανεβσε την συνταγη να μην την ψαχνω πισω! αν σου είναι εύκολο!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι λενακι μου να μην εχεις καθολου τυψεις! χιχιχι!!:-P

αν μπορεσω θα κανω κ εγω αυτα τα μπισκοτακια! αν μπορεις ανεβσε την συνταγη να μην την ψαχνω πισω! αν σου είναι εύκολο!

http://tsekouratoi.blogspot.com/2012/03/cookies.html

αυτη ειναι η συνταγη αναστασακι μου!πανευκολη ειναι..τα βαζεισ ολα μαζι μεσα σενα μπωλ τελειωσεσ!ο γιος μου ξετρελαθηκε την επομενη φορα θα τον βαλω να με βοηθησει κ να κανουεμ μαζι τα σχηματα!ενω κοιμοταν εγω τα εψησα κ οταν ειδε τα αστερακια χαρηκε πολυ..μου λεει πως τα εφτιαξες μαμα!:tongue:πλασε τη ζυμη ενα βραδυ κ αστην ολο το βραδυ στο ψυγεειο κ την αλη μερα μωλης βρεις χρονο τα φτιαχνεις!εγω σημερα εκανα τη ζυμη κ την αφησα λιγες ωρες μεσα στο ψυγειο!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

http://tsekouratoi.blogspot.com/2012/03/cookies.html

αυτη ειναι η συνταγη αναστασακι μου!πανευκολη ειναι..τα βαζεισ ολα μαζι μεσα σενα μπωλ τελειωσεσ!ο γιος μου ξετρελαθηκε την επομενη φορα θα τον βαλω να με βοηθησει κ να κανουεμ μαζι τα σχηματα!ενω κοιμοταν εγω τα εψησα κ οταν ειδε τα αστερακια χαρηκε πολυ..μου λεει πως τα εφτιαξες μαμα!:tongue:πλασε τη ζυμη ενα βραδυ κ αστην ολο το βραδυ στο ψυγεειο κ την αλη μερα μωλης βρεις χρονο τα φτιαχνεις!εγω σημερα εκανα τη ζυμη κ την αφησα λιγες ωρες μεσα στο ψυγειο!;)

σε ευχαριστω λενακι μου!!!! οταν ευκαιρισω θα την κανω!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα σαςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!

Ματινακι!!!Δες και αυτο!

http://www.perithilasmou.gr/articles/breastfeeding-problems/64-pos-mporo-na-auxiso-to-gala-mou.html

και!Λενακι!!!βαφουμε μαλι!!!!Απο τον Παπαβεντση αυτο!με κανονικη ή φυτικη!δεν εχουν μεγαλη διαφορα!

και Αναστασακι μουουουουου!!!Σαγαπωωωωωωωωωω πολυυυυυυυυυυ

Επιστρεφω!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

κοριτσαρες μου!!ερημια επεσε???γιατι βρε κοριτσια!?

Λενακι μου με τις λιχουδιες σου καλημερα!!!καλα ειμαστε!γιαγια και εγγονα απολαμβανουν η μια την αλλη και εγω χαλαρωνω λιγο επιτελους!αλλα εχει πλακα που μου λειπει η μικρη λες και την εχω αφησει παρολο που δεν την εχω αφησει λεπτο!χιχιχχιχ!!!!

Αναστασακι μου!!!!τι ωραια που ητανε χθες???σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια για το κοριτσακι μου!κιο γιος σου ομως!!τι παιδαρος!ολα τα λευτα!τι φωνουλες γλυκιες βγαζει βρε κοριτσια!εμενα η δικια μου τοτε δεν ηταν τοσο ομιλιτικη!!!και να τον δειτε κουρνιασμενο μεσα στο σλινκ!τελειος!πηρα και γω με παροτρηνση της Αναστασιας μας εναν καλο μαρσιπο!ο αλος της κικο μου εβγαλε τους ωμους ακαι η μεση πολυς πονος!αυτος ειναι τελειος!και για 12 κιλα παιδακι!!και ετσι μικρουλα που ειναι η δικια μου και δεν παιρνει πολυ πολυ μεχρι 1 χρονων θα μπορω να την κουβαλαω εκει!!χιχιχχιχ!!!Αναστασακι μου!!!θα τα ξεναπουμε εμεις!

Ο Παπαβεντσης τελειος!περιεκτικος και κατανοητος στις απαντησεις του!οχι αυτα τα κουλα τα επιστημονικα!και πολυ χαλαρος με την ωρα!μια ωρα ημουν μεσα κοριτσια!μπορει να με βαρεθηκε αλλα κυριος!χιχιχιχ!μου ελυσε ολες μου τις αποριες!

Γιωτακι μου!!!καταλαβαινω την στεναχωρια σου!να δινεις ολη σου την ενεργεια σε κατι και μετα να κυνδινευεις να το χασεις ειναι δυσκολο αλλα προτειμοτερο απο το να πηγαινει κι αλλο πισω!δεν το λεω ελαφρα τη καρδια αλλα πιστευω κοριτσακι μου οτι το αποτελεσμα μετραει!!!εσυ να σαι καλα και να μην φορτονονται και αλλα χρεη κριμα ειναι!φιλακια στην μικρουλα μας!

Ρανακι σαραντησατε!!!!!!!!μπραβο !!!γερες να ειστε και οι δυο!!!θα στρωσει και ο καιρος και ποιος σας πιανει!

Ιωαννακι μου!περαστικα σου!μην στεναχωριεσαι καλη μου!εσυ να σαι καλα!!!και το μωρακι σου!

Ποπακι,πεταλουδιτσα φιλακια πολλα!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

κοριτσαρες μου!!ερημια επεσε???γιατι βρε κοριτσια!?

Λενακι μου με τις λιχουδιες σου καλημερα!!!καλα ειμαστε!γιαγια και εγγονα απολαμβανουν η μια την αλλη και εγω χαλαρωνω λιγο επιτελους!αλλα εχει πλακα που μου λειπει η μικρη λες και την εχω αφησει παρολο που δεν την εχω αφησει λεπτο!χιχιχχιχ!!!!

Αναστασακι μου!!!!τι ωραια που ητανε χθες???σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια για το κοριτσακι μου!κιο γιος σου ομως!!τι παιδαρος!ολα τα λευτα!τι φωνουλες γλυκιες βγαζει βρε κοριτσια!εμενα η δικια μου τοτε δεν ηταν τοσο ομιλιτικη!!!και να τον δειτε κουρνιασμενο μεσα στο σλινκ!τελειος!πηρα και γω με παροτρηνση της Αναστασιας μας εναν καλο μαρσιπο!ο αλος της κικο μου εβγαλε τους ωμους ακαι η μεση πολυς πονος!αυτος ειναι τελειος!και για 12 κιλα παιδακι!!και ετσι μικρουλα που ειναι η δικια μου και δεν παιρνει πολυ πολυ μεχρι 1 χρονων θα μπορω να την κουβαλαω εκει!!χιχιχχιχ!!!Αναστασακι μου!!!θα τα ξεναπουμε εμεις!

Ο Παπαβεντσης τελειος!περιεκτικος και κατανοητος στις απαντησεις του!οχι αυτα τα κουλα τα επιστημονικα!και πολυ χαλαρος με την ωρα!μια ωρα ημουν μεσα κοριτσια!μπορει να με βαρεθηκε αλλα κυριος!χιχιχιχ!μου ελυσε ολες μου τις αποριες!

Γιωτακι μου!!!καταλαβαινω την στεναχωρια σου!να δινεις ολη σου την ενεργεια σε κατι και μετα να κυνδινευεις να το χασεις ειναι δυσκολο αλλα προτειμοτερο απο το να πηγαινει κι αλλο πισω!δεν το λεω ελαφρα τη καρδια αλλα πιστευω κοριτσακι μου οτι το αποτελεσμα μετραει!!!εσυ να σαι καλα και να μην φορτονονται και αλλα χρεη κριμα ειναι!φιλακια στην μικρουλα μας!

Ρανακι σαραντησατε!!!!!!!!μπραβο !!!γερες να ειστε και οι δυο!!!θα στρωσει και ο καιρος και ποιος σας πιανει!

Ιωαννακι μου!περαστικα σου!μην στεναχωριεσαι καλη μου!εσυ να σαι καλα!!!και το μωρακι σου!

Ποπακι,πεταλουδιτσα φιλακια πολλα!!!

Καλημέρα Χρυσανθάκι μου! Πως περνάς στην πατρίδα; Το Χριστινάκι μας το γλυκό τι κάνει; Τι καλά που βρεθήκατε και με το Αναστασάκι μας! Τι καλά που θα ήτανε να βρισκόμασταν κάποια στιγμή όλες μαζί!

καλημερααααααααααααααααααααααααααα:D:D

τι κανετεεε?

εδω βρεχει πολυυυυ αλα μαρεσειιιιι!φυσικα θα προτιμουσα ηλιο με ζεστουλα να βγαιναμε βολτιτσα αλα κ ετσι μαρεσει:tongue:

Χρυσανθακι μου καλοοοοοο ευχαρηστω πολυυυυυυυυ!ουφφφφφφφ μου εφυγε ενα μεγαλο βαροςςςςςςςςςς;);)οποτε την επομενη φορα τα βαφω κανονικα με κανονικη βαφη ε:confused:;)βεβαια κ απλι δνε καταλαβαινω γιατι οι μισοι λενε να τα βαψουμε κ οι αλοι μισοι λενε απαγορευεται:rolleyes:

τα περναε ομορφα φιλεναδιτσα μου!τι ωραιααααα!ο αντρουλης σου θα σας εχει πεθυμησει πολυ!μακαρι να μπορουσαμε να βρεθουμε πραγματικα ολες καπια στιγμη οταν μεγαλωσουν τα ζουζουνελια μας!:D

Αναστασακι μου παρακαλω..;)οτι απορια θα εχεις να με ρωτησεις..εγω τα εψηνα λιγοτερη ωρα απο οσο εγραφε η συνταγη ελεγε 20-25 λεπτα αν δεκ κανω λαθος εγωα τα αφηνα ενα 15!να ειναι λιγο μαλακα μεσα κ μωλης ψηνονται αφου τα αραδιαζεις σε μια πιταλεα σκεπαζετα με μια πετσετα κουζινας να παραμεινουν λιγο μαλακα..απεξω γινονται τραγανα κ μεσα νοπα!;);)

κ με τριμενο μηλο που εκανα κ σαν γεμιση μεσα στο μπισκοτο κ τριμενο απο πανω ηταν πολυ νοστιμα!;)

Ιωαννακι μου καλοοοοοοοοοοοοοοοοο ολα καλα θα πανε αγαπουλα μου σαγαπω πολυυυυυυ!να μουφ ιλισεις τον γλυκα σου!εχει μαγουλακια για πες?μπουτακια με τσακες?;)

((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))

που ειστε υπναρουδες..ξυπνηστεεεεεε...το παρεακι μας επεσε πολυυυυ!:(

Ρανιουκοοοοοοοοοοοοοοοοοοο Ματινακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Πεταλουδιτσααααααααααααααα Νατασακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

δεν ξεχναω καμιααααααααααααα!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερααααααααααααααααααααααα

τι κανετε κοριτσαρες μου?εμεις καλα...κοιμηθηκαμε σημερα...ηρεμησε λιγο απο κολικους....δυσανασχετει αλλα λιγοτερο!!!!φφφφφ....

δηλαδη βαφουμε μαλλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....θα παω το σαββατο μαλλον.....θα δουμε...

λενιω,αναστασακι,χρυσανθουλι,γιωτακι,ποπακι,ιωαννακι,ματινακι μακια πολλαααααααααααααααααααααααααααααα...

θα φτιαξω κι εγω τα μπισκοτα.....

ασχετο....ξερετε κανενα καλο ξεματιασμα?????κοντεψαμε να τρελλαθουμε κι εγω κι η μπεμπα προχθες....τι ηταν αυτο το πραγμα?:mad:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Kαλημέρα κορίτσια μου τί κάνετε????Πω πω τί χάλια καιρός είναι αυτός..άντε να φτιάξει ο καιρός να φτιάξει και η διάθεση του κόσμου και η δικιά μας!!!!!

Λενιώ κι εγώ θα τα κάνω τα μπισκοτάκια σίγουρα!!!!Με γειές και το μαλλάκι σου!!Κι εγώ θα πάω για ανταύγειες από βδομάδα..θα γυρίσω στις ξανθιές ανταύγειες όπως ήμουνα πριν χρόνια..πριν μείνω έγκυος δηλαδή...

Χρυσανθάκι μου πήρα το μήνυμά σου...θα πιούμε καφέεεεεεε!!!Τέλειααααα!!!!!!!

Ιωαννάκι μου μην στεναχωριέσαι για τίποτα...είπαμε πάμε χαλαρά για να μην μας πιάσει απογοήτευση μετά...θυμάσαι το Ματινάκι μας ε??Ο υπερβολικός ζήλος για κάτι δεν είναι καλό γιατί αν κάτι δεν πάει καλά η απογοήτευση είναι χειρότερη!!!!Κοίτα να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή με τον μπεμπούλη σου..μία χαρά θα μεγαλώσει και με ξένο γάλα..μην ανησυχείς...!!!!(((((((((((()))))))))))

Πεταλουδίτσα,Γιωτάκι,Ματινάρα μου καλημερούδια σε όλες σας!!!!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...