Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

φιλεναδιτσες μουυυυυυυυυ!τι κανετεεεεε?

σας διαβασα αλα δεν προλαβαινω να γραψω τωρα!;)ειμαι με αλουμινοχαρτα στο κεφαλι..βαφω μαλιιιιιιιιιιιιι:tongue:πηρα τηλ τον γιατρο το πρωι τον παιδιατρο κ τον ρωτησα κ μου ειπε αν θηλαζω να μη τα βαψω:(:(κ του λεω αν κανω ανταυγιες κ δεν ακουμπησω κεφαλι κ μου λεει ετσι ενταξει:rolleyes:να σας πω την αληθεια εχω κ τυψεις κ ανχος που τα βαφω μη τυχον κ ακουμπησε πουθενα το οξυζενε:(την ειπα την φιλη μου φυσικα να αφησει ενα δυο ποντους κ ετσι εκανε..μου λεει στο κομωτηριο που δουλευει ερχονται συνεχεια κ εγκυες κ κοπελεςπου θηλαζουν κ κανι αυτη τη διαδικασι η ανταυγιες η κανονικη βαφη..ειναι πολες που τα βαφουν κανονικα ενω θηλαζουν:rolleyes:τωρα θα φτιαξω ρυζαλευρο στον μικρο!αχ ευχομαι να μη κανω κακο στον μικρουλη μου!αα κ το ρεφλε μου ειπε ειναι βαφη αναμειγμενη με νερακι οποτε ειναι πιο ακινδυνη κ αποο τη φυτικη που η φυτικη κοριτσια λεει οτι απλα περιεχει λιγοτερη αμωνια παρολαυατ ειναι βαφη κανονικη!:rolleyes:

παωω..θα ξαναμπω αργοτερα;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φιλεναδιτσες μουυυυ:D:D

τι κανετεεεεεε?που χαθηκατεεε:(

εβαψα μαλι τελικα:Dμε πολεεεεςςςς τυψεις κ ανχοςςςς!δεν ακουμπησα κεφαλι..δεν ξερω αν καπου ξεφυγε λιγη βαφη ευχομαι οχι!ουφφφφ:(

δεν ειμαι σιγουρη οτι θελω να το ξαναπερασω αυτο το ανχος!αφηστε που πιστευα οτι θα αισθανομουν καλυτερα μετα!μπααα αντιθετως ειμαι ολο σκεψεις!ισως επειδη πηρα το γιατρο τηλ κ μου ειπε οτι καλυτερα να μην τα βαψω:(η γυναικολογος μου ειπε οτι μπορω απλα να τον θηλασω μετα απο δυο ωρες!εγω τον θηλασα μετα απο πολες ωρες γιατι τον ταισα πριν τα βαψω κ μετα στο επομενο γευμα του εδωσα ρυζαλευρο οποτε θηλασε μετα απο αρκετες ωρες!3 ωρες κ κατι!:rolleyes:τωρα η αληθαεια ειναι οτι δεν καταλαβαινω αυτο που λενε μετα απο δυο ωρες μπορεις να θηλασεις?δηλαδη τι γινεται εκεινες τις δυο ωρες@φευγουν απο τον οργανισμο οι βλαβερες ουσιες..ε?ξερει καμια?

αφηστε αφηστε αντι να αισθανομαι καλα με τον εαυτο μου εγω εχω γεμισει ανχος κ τυψεις!ουφφ!

κοιμουνται τα ζουζουνια μου..εκανα κ γω το μπανακι μου κ τωρα καθομαστε με τον αντρα μου!;)

Ρανιουκο μου δε μπορεσατε να παρετε την ευχουλα!αχ αμαν κ αυτος ο καιρος δεν λεει να ζεστανει λιγο!

Αναστασακι μου καλο κ γω δεν πιστευω να εχει κατι σοβαρο η μανουλα σου!ισως απλα της εμεινε ο βηχας..φυσικα ειναι καλο να το ελενξει απλα για να βεβαιωθει κ να ηρεμισετε !

Κατια μου τι κανετε?κοιμθηκατε καλα ε/!ευχομαι ετσι αν ειναι απο δω κ περα.. ;)

Χρυσανθακι μουυυυυυυ τα περνας ομορφα κ πολυ χαιρομαι για σενα!το κουφετι χρωμα που λες ειναι καπως ιδιατερο αλα εξαρταται κ το ρουχο κ πως δενει γενικα σαν ρουχο κ σαν χρωμα πανω σου!αφου σαρεσε κ σου πηγε αυτο εχει σημασια!:D:Dτο χριστινακι μα ςπερναει καλα με τη γιαγιακα?:D

Ιωαννακι μου [πολυ χαιρομαι που εισαι καλυτερα @τι καλο μωρακι που εχεις κα φηνει την μανουλα να ανρωσει ευκολα!να μου τον φιλισεις!@:D

Νατασακι μουυ φτιαχνετε ακομα γλυκακιαααα!ααααααα κ γω θελω παρακαλωωωω!με χει πιασει τελυταια κατι δεν ξερω τι εχω παθει αλα ολο γλυκα θελω..βασικα σοκολατα!:D

Ματινακι μου που εισαι?

Πεταλουδιτσα μου τι κανει η μπεμπουλα@

πολα φιλακιαααααα!καλο βραδυυυυυυυυυυ!τα λεμε αυριοοοοο!

(((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))));)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημερα φιλεναδιτσες μου!!!ειστε καλα?δεν ειχε πολυ κινηση το καφε μας χθες ε????

Ελενιτσα μου!!!εβαψες μαλακι ε????μεγειααααααα!!!!τι κανετε?Η μαμα μου εχει ξετρελαθει με την Χριστινα!Η Χριστινα παλυ την θυματε σιγα σιγα και ειναι καθε μερα και καλυτερα!βλεπεις μονο με μενα ιχε μαθει!αν και την δινω να κανει αγκαλιτσες και στους φιλους μας και καθεται!!τωρα εδω δεν ξερω τι εχει παθει και θελει μονο εμενα!ισως που ειναι και ξενο το περιβαλλον και νιωθει λιγο ανασφαλεια τι να πω!για το φουστανακι το ψιλκοσκεφτομαι ακομα να πω την αληθεια!ειναι τοσο ομορφο σαν κομματι!αλλα οντως ιδιαιτερο!να το φορεσω μωρε και να αισθανομαι καλα ειναι το θεμα!οχι να με φορεσει αυτο!χιχιχχιχι!!!φιλακια πολλα!

εμεις κοριτσια καλα περναμε !με μερικα μικροθεματακια !τα γραψα και πανω στο λενακι μας!να φαντατειτε παντως και στο σπιτι οταν καμια φορα την αφηνω στον μπαμπα της και φευγω (στο διπλα δωματιο μην φανταστητε!χιχιχιχιχ!!!)αυτη η σκατουλα κολλαει στην πορτα !!!βρε να της μιλαει αυτος τιποτα!!!αυτη περιμενι ποτε θα ξαναμπω και οταν μπαινω ενα χαμογελο νααααα σκαει!εχει πλακα αυτο αλλα δεν τρελενομαι κιολας δεν θελω να ειναι κολλημενη επανω μου!ειναι και μικρη ακομα βεβαια!χθες εκλαιγε στην μαμα μου παααρα πολυ!λεω να φαει θα θελει!και με το που την περνωαγκαλια σταματαει!και μονη της παιζει ομως!!!!τι ναπω!μπερδευτικα!εχω ραντεβου σημερα με τη Μενουνου,ειναι η γυναικα του Παπαβεντση συμβουλοι θηλασμου και οι δυο!Εχω ενα καρο απορειες για λυσημο!ελπιζω να με ακουσει και να μην με Ξεπεταξει οπως ακουσα οτι εκανε η Πατσουρου η Πατσαβουρου!!!!χιχιχχι!!!δεν ξερω αν θα ξαναμπω σημερα εχω να κανω και μια επισκεψη μετα που την περιμενω πως και πως!!!φιλακιαααααααααα

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Εμείς καλέ κοιμομαστε ακόμη! Ξυπνήσαμε για μαμ στις 2.30 και μετά στις 7 παρά! Τώρα κοιμάται το μανάρι μου! Εν τω μεταξύ σήμερα θα φάμε και από τα 2 τα ζιζάκια μετά από 3 μέρες! Αχ να δούμε τι θα γίνει! Μακάρι να τα καταφέρω Παναγίτσα μου! Τρέμω από φόβο αλλά θα επιμείνω! Ουφ σας ζάλισα με τα δικά μου! Εσείς τι κάνετε;

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Εμείς καλέ κοιμομαστε ακόμη! Ξυπνήσαμε για μαμ στις 2.30 και μετά στις 7 παρά! Τώρα κοιμάται το μανάρι μου! Εν τω μεταξύ σήμερα θα φάμε και από τα 2 τα ζιζάκια μετά από 3 μέρες! Αχ να δούμε τι θα γίνει! Μακάρι να τα καταφέρω Παναγίτσα μου! Τρέμω από φόβο αλλά θα επιμείνω! Ουφ σας ζάλισα με τα δικά μου! Εσείς τι κάνετε;

Καλημερα ιωαννακι μου!!τι ωραιους υπνους που κανετε!???μην το ξαναπεις ο,τι μας ζαλισες!!!Αντε τωρα!!!Τι φιλεναδιτσες ειμαστε!?καλη επιτυχια κοριτσαρα μου!ολα να πανε καλα!!οι θηλες πληγονονται απο το λαθος πιασημο απο το μωρο!αν νιωσεις οτι σου εχει πιασει την θυλη με λαθος τροπο που θα σε πονεσει αν γινει θα βαλεις το δαχτιλακι σου απο το πλαι στο στομματακι του και θα στο πιπιλισει και τοτε θα βγαλεις το στηθος γιατι αν το τραβηξεις παλι θα πονεσεις και θα το βαλεις ξανα.με αυτο τον τροπο θα επιμεινεις μεχρι να το πιασει σωστα!πρεπει να πιασει ολο το καφε μερος του στηθους σου για να φαει σωστα και να μην πονας.την κρεμουλα της μεντελα την εχεις?ειναι παρα πολυ καλη!να την βαζεις και προλυπτικα αυτες τις 40 μερες!μας εχει σωσει ολες!πως εισαι?εισαι καλυτερα?

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

καλημερουδιααααααααα!

Χρυσανθακι μου ευχαρηστω πολυυυυυ~;)περνατε ομορφαααα!πολυ χαιρομαι;)θα την μαθει τη μαμα σου αν κατσετε περισοτερο!ποσο θα μεινετε εδω?

ειναι λογικο ειναι ειναι κολημενη πανω σου γιατι οπως λες ειστε ολη μερα μαζι!πως ηρεμουν με την μανουλα ομως ε!δεν ειναι πολυ ομορφο αυτο το συναισθημα..το να μπορεισ να προσφερεισ ασφαλεια στο μωρακι σου!τι ομορφα που σε κανει να νιωθεισ αυτο~

εμενα κοιμαται ττωρα το μπουμπουκακι μου!ο μεγαλοσ κοιταει παιδικα κ ειπα να μπω να δω τι θα μαγειρεψω σημερα..δεν μου ερχεται τιποτα:rolleyes:

το απογευμα μαλον θα ερθει κ μια γειτονισα για καφε πηρε κατι στο μικρο ειπε κ θα περασει..θελω να κανω κ την ζυμη για τα μπισκοτακια που εκανα τις προαλες!αυτη τη φορ απηρα σταγονες σοκολατας κ θα κανω μισα σοκολατενια κ μισα βανιλιας!τελεια ειναι!

Ιωαννακι μουυυυυυυυυυ κοιμαται το αγγελουδακι σου το γλυκο!τι καλο μωρακι!ευχομαι ετσι να ειναι κ να μην εχει ακθολου πονακια το μωρακι σου!θα τον θηλασεις κ απο τα δυο σημερα!τι καλααααα που δεν πονας αλο!φανταζομαι τι πονος ε!σε σενα μοιαζει Ιωαννακι μου!αχ μωρε θα ειναι τοσο μικρουλςη τωρα!να του φιλισεις τα πατουσακια τα ομορφα!:P;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ χρυσανθακι μουυ να σου ζητησω μια χαρη..σημερα ειπες θα πας στη Μενουνου?αν θυμηθεις κ εχεις χρονο να την ρωτησεις για τις βαφες μαλιων να δουμε τι αποψη εχει~:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Παω να φαω τιποτις γιατι μια με την βολτα μια που ξυπναει το ζουζουνι δεν εχω φαει για μεσημερι....ο ανηρ διαιτητευει οποτε θα φαει μια και καλη το βραδυ!!!!

Θα ξαναμπω αργοτερα μπας και εχετε μαζευτει για κουβεντουλα!!!!

Φιλιααααααααα πολλαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

ματινακι καλημερα!ριξε μια ματια εδω!

http://www.mitrikosthilasmos.com/2010/02/blog-post.html

http://www.mitrikosthilasmos.com/2010/05/blog-post_1924.html

http://www.mitrikosthilasmos.com/2010/09/blog-post_16.html

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

καλημερα λενακι μου!την δευτερα φευγουμε!δεν θα προλαβουν πολλα γιαγια και εγγονα!χιχιχχι!θα κατεβει η μαμα μου τον μαιο!θα κοιταξω να ρωτησω φιλεναδα!δεν φτιαχνεις καμοια σουπια!?κολλησα εγω!ειναι τελειες!τρωτε???φιλεναδακι φευγω !πρεπει να ξεκινησουμε!φιλακια πολλα!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

καλημερα λενακι μου!την δευτερα φευγουμε!δεν θα προλαβουν πολλα γιαγια και εγγονα!χιχιχχι!θα κατεβει η μαμα μου τον μαιο!θα κοιταξω να ρωτησω φιλεναδα!δεν φτιαχνεις καμοια σουπια!?κολλησα εγω!ειναι τελειες!τρωτε???φιλεναδακι φευγω !πρεπει να ξεκινησουμε!φιλακια πολλα!

καλημερα κοριτσακια!

ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση, ευτυχως με βοηθαει πολυ κ ο αντρας μου...

ο αδελφος μου κ ο συναιτερος μου ειναι στον κοσμο τους κ τραβαω το λουκι μονη μου!

θα ανακαμψω που θα παει.... εχω ξεκινησει διακανονισμους σε εφορια κ τεβε κ μολις ξεχρεωσω (θα μου παρει κανα 6μηνο )αν συνεχισει ετσι θα το κλεισω κοριτσια:-(

εχω δουλεψει τοσο πολυ για αυτο το μαγαζι.....

τεσπα μην σας ζαλιζω....

σας διαβασα, περαστηκα στα αρρωστα μπεμπακια κ φιλακια σε ολες τις μανουλες κ τα μπεμπακια εντος κ εκτος κοιλιας!!!

συχωρεστε με που δεν γραφω για την καθε μια σας, αλλα ....:-(

σας φιλω γλυκα

καλημερα κοριτσια! δεν προλαβα να σας διαβασω. ελπιζω μεχρι το βραδυ να το κανω!! δεν ειμαι κ πολυ στα πανω μου! φιλακιααααααααααααααααααααααα σας αγαπω!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα Γιωτακι Κ Αναστασακι μου~τι κανετε?

;)

Αναστασακι μου γιατι αγαπουλα μου?για την μανουλα σου στεναχωριεσαι?ολα καλα θα ειναι~ο θεος ειναι μεγαλος!ο μπεμπακος τι κανει?:P

Γιωτακι μου τι να πω λυπαμαι πολυ που ειναι ετσι τα πραγματα!ευχομαι να πανε ολα καλα με το μαγαζι..δυσκολες εποχες:(:(το ρανακι τι κανει?;)

εγω ασχετο αλα εφτιαξα τελικα δυο ζυμες για μπισκοτα!λευκη με βανιλια κ θα τα γεμισω με μηλο οπως την αλη φορα κ την αλη με κακαο οπως λεει η συνταγη κ εβαλα μεσα σταγονες σοκολατας..περιτο να σας πω οτι το θεαμα ηταν απολαυστικο πριν καν ψηθουν..το απογευμα θα τα ψησω!τα εβααλ στο ψυγειο τωρα!θα βγαλω κ φωτο να σας βαλω να τα δειτε..ελπιζω να βγουν καλα οπως κ την προηγουμενη φορα!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ φιλεναδιτσες μου τι εγινε..γιατι τοση ερημια ξαφνικα:(:(μαλον πεσαμε ολες ψυχολογικα ε!λιγο η κουραση λιγο τα ψυχολογικα μαςς!

(((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

αντε να ζεστανει λιγο ο καιρος να βγαινει ο ηλιος πρωι πρωι κ να φωτισει τις καρδιες μας!να μας ανεβασει την ψυχολογια να βγουμε εξω κ να λιαστουμε μαζι με τα μωρακια μας!:P

σας αγαπω πολυυυυυυ!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλησπερα κοριτσακια μου....τι κανετε?????

εχει πεσει η ψυχολογια μας εεεε?????εχουμε πανσεληνο ...γι'αυτο!!!!!!

γιωτακι μου μια απο τα ιδια κι εμεις.....στο εχω ξαναπει!!!!να εισαι αισιοδοξη...ειναι δυσκολο ειδικα<οταν εχεις βαλει τη καρδια σου σε κατι που εχεις δημιουργησει...ευτυχως εχετε τη δουλιτσα του αντρουλη σου.....το κεφαλι ψηλα,να εχουμε την υγεια μας και θα τα φτιαξουμε ολα απο την αρχη....θα το δεις!!!

λενιω μου ομορφο...τι κανετε?μεγεια το μαλλακι αγαπουλα μου...ανανεωθηκες εεεε????φτου σουουουουουουου....σε φανταζομαι!!!!!χιχιχι

ιωαννακι μου γλυκοοοοοο......ολα καλα τελικα με το στηθος???μπραβο αγαπη μου!!!!ολα θα πανε καλα!!!!ολες το εχουμε περασει....εμενα ακομα μου το τραυματιζει καμια φορα το αστερι μου!!!!χιχιχι

αναστασακι μου??????που πηγες καλε ??????ο μπεμπουλινος καλα ειναι???

τα αλλα κοριτσακια που ειστε????αντε μπειτε να σηκωσουμε τις ψυχολογιες μας!!!!!!!

εμεις πηραμε επιτελους την ευχουλα μας σημερα...ουφφφφφ.....κατα τ'αλλα τα ιδια....να μην σας τα ξαναλεω και γκρινιαζω γιατι υπαρχουν και σοβαροτερα θεματα!!!!την υγεια<μας να εχουμε παναγια μου....

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ......

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...