Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Αναστασάκι μου πρώτα από όλα σε ευχαριστώ πολύ και δεύτερον θα δεις πως η μανούλα σου θα είναι μία χαρούλα! Να σκέφτεσαι θετικά ναι αγαπούλα μου;

Εγώ κοριτσάκια μου όμορφα είμαι κάπως καλύτερα ψυχολογικά από εχθές! Άρμεξα τα στήθη μου και ευτυχώς το γάλα έτρεχε αρκετό! Ουφφφφ ξαλάφρωσα γιατί φαντάτηκα από τον πόνο που είχα πως θα πέτρωνε! Έχω και την κακή ανάμνηση από την αδερφούλα μου και όσο να πεις φαντάστηκα θα συνέβαινε και σε μένα! Θήλασα τον μπεμπάκο μου από εχθές το απόγευμα 3 φορές από το ένα το στήθος μόνο που έκλεισε εντελώς η πληγή και μάλλον από αύριο θα του δίνω και από τα 2 τα ζιζάκια! Η αλήθεια είναι πως έφτιαξε λίγο η ψυχολογία μου από αυτό το πράγμα!

Να σας πω πως εξελίχθηκαν τα πράγματα με τη γέννα! Μπήκα την προηγούμενη Τρίτη στις 6.15 στις οδύνες και μέχρι τις 9.30 ήμουν καρδιοτοκογράφο! Ούτε μία σύσπαση λέμε! Έρχεται ο γιατρός και μου λέει είναι πολύ ψηλά ο μπέμπης αλλά θα σου βάλω ορό να σου έρθουν οι πόνοι μπας και κατέβει! Μου βάζει ορό και μέχρι τη 13.15 τίποτα! Ξαναήρθε ο γιατρός και με ρωτάει τι θες; Ολική νάρκωση ή επισκληρίδιο; Φυσικά επισκληρίδιο του απαντάω, με ετοιμάσανε και στις 14.40 γεννήθηκε ο θησαυρός μου! Βέβαια δεν έπιασε καλά και επειδή κάτι καταλάβαινα μου κάνανε ενδοφλέβια ζάλη και κοιμήθηκα! Δεν είδα τον μπεμπάκο μου να βγαίνει αλλά ο γιατρός είπε πως ζορίστηκε πολύ να τον βγάλει! Πάντως κορίτσια μου τον κοιτάω και δεν το πιστεύω πως αυτό το πλασματάκι είναι δικό μου!

Επειδή σας ζάλισα και δεν προλαβαίνω να αναφερθώ στην καθεμία σας, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα! Ελπίζω να πάνε όλα καλά με το θηλασμό και να τα καταφέρω! Αν κλείσει εντελώς η πληγή δεν το συζητώ βουρρρρρ για ζιζί!!! Πάντως σαν βεντούζα κολλάει επάνω! Χαχαχαχχα έχει πολύ πλάκα! και αυτή η επαφή με το μωρό όλα τα λεφτά!

καλημερα κοριτσακια μου....τι κανετε?εμεις καλα<ειμαστε....αυπνη παλι!!!!!!!ουφφφφφφφφ.....παλι παλιοκαιρο εχει ρε γα@@το.....και ηθελα να παω να παρω την ευχη.....αμαν πια!!!!

ελπιζω να φτιαξει αργοτερα!!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Αναστασάκι μου πρώτα από όλα σε ευχαριστώ πολύ και δεύτερον θα δεις πως η μανούλα σου θα είναι μία χαρούλα! Να σκέφτεσαι θετικά ναι αγαπούλα μου;

Εγώ κοριτσάκια μου όμορφα είμαι κάπως καλύτερα ψυχολογικά από εχθές! Άρμεξα τα στήθη μου και ευτυχώς το γάλα έτρεχε αρκετό! Ουφφφφ ξαλάφρωσα γιατί φαντάτηκα από τον πόνο που είχα πως θα πέτρωνε! Έχω και την κακή ανάμνηση από την αδερφούλα μου και όσο να πεις φαντάστηκα θα συνέβαινε και σε μένα! Θήλασα τον μπεμπάκο μου από εχθές το απόγευμα 3 φορές από το ένα το στήθος μόνο που έκλεισε εντελώς η πληγή και μάλλον από αύριο θα του δίνω και από τα 2 τα ζιζάκια! Η αλήθεια είναι πως έφτιαξε λίγο η ψυχολογία μου από αυτό το πράγμα!

Να σας πω πως εξελίχθηκαν τα πράγματα με τη γέννα! Μπήκα την προηγούμενη Τρίτη στις 6.15 στις οδύνες και μέχρι τις 9.30 ήμουν καρδιοτοκογράφο! Ούτε μία σύσπαση λέμε! Έρχεται ο γιατρός και μου λέει είναι πολύ ψηλά ο μπέμπης αλλά θα σου βάλω ορό να σου έρθουν οι πόνοι μπας και κατέβει! Μου βάζει ορό και μέχρι τη 13.15 τίποτα! Ξαναήρθε ο γιατρός και με ρωτάει τι θες; Ολική νάρκωση ή επισκληρίδιο; Φυσικά επισκληρίδιο του απαντάω, με ετοιμάσανε και στις 14.40 γεννήθηκε ο θησαυρός μου! Βέβαια δεν έπιασε καλά και επειδή κάτι καταλάβαινα μου κάνανε ενδοφλέβια ζάλη και κοιμήθηκα! Δεν είδα τον μπεμπάκο μου να βγαίνει αλλά ο γιατρός είπε πως ζορίστηκε πολύ να τον βγάλει! Πάντως κορίτσια μου τον κοιτάω και δεν το πιστεύω πως αυτό το πλασματάκι είναι δικό μου!

Επειδή σας ζάλισα και δεν προλαβαίνω να αναφερθώ στην καθεμία σας, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα! Ελπίζω να πάνε όλα καλά με το θηλασμό και να τα καταφέρω! Αν κλείσει εντελώς η πληγή δεν το συζητώ βουρρρρρ για ζιζί!!! Πάντως σαν βεντούζα κολλάει επάνω! Χαχαχαχχα έχει πολύ πλάκα! και αυτή η επαφή με το μωρό όλα τα λεφτά!

μπραβο κοριτσακι μου.....πολυ χαιρομαι που εισαι καλυτερα...

πως ειναι ο μπεμπακος?σε ποιον μοιαζει????:wink:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Αχ αχ αχ τι μου κάνατε! Μπήκα στις ευχές και διάβασα τι μου γράψατε τη μέρα που γέννησα και με κάνατε να κλαίω πάλι! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια μου! Να είστε πάντα καλά εσείς και οι οικογένειές σας, να χαίρεστε και να είναι γερά τα παιδάκια σας και όσες θέλετε και 2ο αλλά και 3ο παιδάκι γιατί όχι; Μέσα από την καρδιά μου να αποκτήσετε! ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ!!!!! Με στηρίξατε πάρα πολύ μέχρι να μείνω έγκυος αλλά και κατά τη διάρκεια και τώρα που αντιμετωπίζω το θεματάκι με το θηλασμό! Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω! Απλά σας αγαπώ πολύ!!!! :P:p:p:p:p

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια....

Εχθές η μπέμπα κοιμήθηκε για 1η φορά από τις 11 μέχρι τις 5.30..Να φανταστήτε ανησύχισα..Σηκωνόμουν να την δω..Μάλλον αυτό είναι που λέτε κοιμάται συνεχόμενα το βράδυ.. :-P :razz: :-P Την επόμενη φορά θα το απολαύσω..

Σήμερα έχει τέλειο τέλειο τέλειο καιρό εδώ..

Θέλουμε να την βγάλουμε βολτίτσα αλλά επειδή κάναμε και εμβόλιο πριν 2 μέρες δεν θα την πάρουμε :-(

Ματινάκι φιλάκια στο ζουζούνι

Πεταλούδα ευχαριστώ για το καλοσόρισμα :lol:

Αναστασάκι τι υπέρηχος είναι αυτός?Δεν έχω ξαναακούσει κάτι τέτοιο :confused: :confused:

Ιωαννάκι να σου ζήσει το μπεμπάκι..Μην αγχώνεσαι και μην στεναχωριέσαι..Θέλει υπομονή και επιμονή..Κι εγώ δεν τα κατάφερα και τώρα μετανιώνω γιατί ίσως έπρεπε να επιμείνω κι άλλο..Κοίτα να απολαύσεις τις πρώτες στιγμές με το μωράκι στην αγκαλιά γιατί μεγαλώνουν πολύ γρήγορα και άσε τα κλάματα..

Ελένη μου κι εσύ να χαίρεσαι τα αντράκια σου και περαστικές είναι οι ιώσεις..

Φιλάκια καλά να περάσετε σήμερα,θα σας μάθω όλες σιγά σιγά

Κατια μου καλημερα!ειμαι η Χρυσανθη 26 χρονων με μια Χριστινουλα 4 μηνων και 4 ημερων!Θεσσαλονικια και γω αλλα ζω με τον αντρουλη μου στο ομορφο Ρεθυμνακι!καλως ηρθες στο παρεακι μας να σου ζησει η μπεμπουλα σου!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

μπραβο κοριτσακι μου.....πολυ χαιρομαι που εισαι καλυτερα...

πως ειναι ο μπεμπακος?σε ποιον μοιαζει????:wink:

Καλημέρα Ρανιάκι μου! Καλέ σε μένα μοιάζει το σπλάχνο μου! Από τον αντρούλη μου το μέτωπο βλέπω ίδιο! Δεν ξέρω τι να πω αλλά είναι ήσυχος! Το βράδυ μία φορά ξυπνάει να φάει η ψυχούλα μου! Εχθές κοιμήθηκε στις 11 μαζί του κι εγώ φυσικά και ξύπνησε να φάει στις 3! Κοιμήθηκε στις 4 και ξαναξύπνησε στις 7! Μία χαρούλα είναι! Καλός για 5 ημερών είναι πολύ καλός!

Εσείς τι κάνετε; Η μπιζουδένια μας; Σαραντίζετε σήμερα; Με το καλό ματάκια μου! Εμείς το Σάββατο του Λαζάρου σαραντίζουμε! Χιχιχιχχι!!! Ανυπονώωωωωωωωωωω!!!!

Αχ αχ αχ τι μου κάνατε! Μπήκα στις ευχές και διάβασα τι μου γράψατε τη μέρα που γέννησα και με κάνατε να κλαίω πάλι! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια μου! Να είστε πάντα καλά εσείς και οι οικογένειές σας, να χαίρεστε και να είναι γερά τα παιδάκια σας και όσες θέλετε και 2ο αλλά και 3ο παιδάκι γιατί όχι; Μέσα από την καρδιά μου να αποκτήσετε! ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ!!!!! Με στηρίξατε πάρα πολύ μέχρι να μείνω έγκυος αλλά και κατά τη διάρκεια και τώρα που αντιμετωπίζω το θεματάκι με το θηλασμό! Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω! Απλά σας αγαπώ πολύ!!!! :P:p:p:p:p

Ιωαννακι μου γλυκο!!!!γλυκια μανουλα! ειχα ταξιδακι προχθες γιαυτο χαθηκα λιγο αλλα διαβασα τις εξεληξεις σου και στεναχωρεθηκα καλο μου!υπομονη ψυχουλα μου!!!εγω ενα 15 μερες με πληγομενες θηλες ημουνα!και ακομα καλα κρατει ο θηλασμος!:wink:οποτε χαλαρωσε κανε οτι νομιζεις καλυτερο για το στηθος σου και απολαυσε το μικρο σου θαυματακι!σαγαπαμε παααααρα πολυ!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

κοριτσακια μου σας ευχαριστω για την συμπαρασταση!!!!!η μπεμπα μου ειναι καλα παντως, αλλα παλι πριν λιγο εκανε πρασινα κακακια με κλωστουλες λιγες....ουφ....τι να πω, μαλλον κρυωμα ηταν!!!!!!η καρδουλα μου!!!!!!

λενιω μου περαστικα στον μεγαλο σου τον γιοκα, τι νυχτα περασες γλυκουλα μου, πω πω.....αυπνη εντελως!!!!αχ τα παιδακια μας μωρε!!!!!!

αναστασακι μου, ρανιουκο μου, χρυσανθουλι μου, γιωτουλα μου, νατασσακι μου!!!!!!!

ματινακι μου μην αγχωνεσαι καρδουλα μου για τον θηλασμο!!!!εχεις κανει το καλυτερο δυνατο για τον ομορφουλι σου!!!!!!εγω παντως χωρις να ξερω πολλα, απλα εμπειρικα λεω να τον βαζεις συνεχεια στο στηθος και θα στο ενεργοποιησει ο ιδιος ο μπεμπακος το γαλα σου, και καθε μια ωρα αν μπορεις και καθεται!!!!!μακαρι να αυξηθει η παραγωγη σου, στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!!!!!!αλλα να μην αγχωνεσαι για το αντιθετο, ο κουκλος σου εχει την καλυτερη μανουλα του κοσμου!!!!!!

κατια μου καλως ηρθες στο παρεακι μας!!!!!!1 παιδακι εχεις?να σου ζησει κοριτσακι μου!!!!!!για πες, θεσσαλονικια ε?:tongue:

Ποπακι μου γλυκοοοοοο!!!!!!αχ!!!η μπεμπουλα μας τι επαθε??:-(μηπως βρε εφαγε κατι καινουριο???μηπως ας πουμε κανενα καινουριο φρουτο στη φρουτοκρεμα?τι γευματα τρωτε τωρα?απο τα πολυ λιγα που εχω υποψιν υπαρχει περιπτωση να ειναι και τιποτα που να εχει σχεση με αλλαργεια/πρασινα κακα κανουν και στην αλλεργεια και στην υπερπαραγωγη γαλακτος αλλα τωρα εσεισ τρωτε κιολας!τον γιατρο τον πηρες ετσι δεν ειναι τι σου ειπε?περαστικα καρδουλα μου!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Αναστασακι μου απο 6 μηνων μου ειπε ο γιατρος μπορουμε να τα καθησουμε!εμενα κ τωρα που τον κραταω αγκαλια μου ανασηκωνεται κ θελει να καθεται ο σκατουλης τον αφηνω κανα λεπτακι κ μετα η τον σηκωνω η τον ξαπλωνω αλα εχει πολυ πλακα οταν ειναι ξαπλα κ του κραταω τα χερακια κ σηκωνεται σιγα σιγα κ καθεται κ με κοιταει κ γελαει κ γενικα επεξεργαζεται ολο τον χωρο γυρω του κ γυρναει το κουφαλι κουνωντας το πανω κατω πανω κατω σαν εκεινα τα παιχνιδακια σκυλακια που εχουν πολοι στα αυτοκινητα τους καταλαβατε πως?αχχαχαχα εχει πολυ πλακα!

Ιωαννακι μου καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο γυρησατε σπιτακι σας καρδουλα μου τι καλααααααα!αχ πληγωθηκαν οι θηλες σου ε!ωχχ!δεν το εχω παθει αλα εχω ακουσει η μαλον διαβασαει η απο εδω το διαβασα δεν θυαμαμι οτι οπονος των πληγωνμενων θηλων συμφωνα με τους γιατρους κατατασεται στη κατηγορια του πονου των ακρωτηριασμενω δαχτυλων..αχ ελπιζω νατο θυμαμαι σωστα αλα κατι τετιο ανα εχω λαθος διορθωστε με παντως ο πονος ειναι μεγαλος σιγουρα αν κ δεν τον εχω περασει!υπομονη καρδουλα μου ειναι δυσκολα να πονας το φανταζομαι!η τουλαχιστον μεχρι να περασει ο πονος δινε ξενο κ μωλης συνελθουν οι θηλες τον θηλαζεις

!δεν ξερω αν ειναι λαθος συμβουλη αλα ανα δεν αντεχεται ο πονος ξερω γω/:(

κατα τα αλα πως εισαι?η αναρωση πως παει?ο μικρουλης πως ειναι?:D

Ματινακι μου καλημεραααααα!τι κανεις?;)

Ελενιτσα μου!!!τι ξενυχτι ηταν αυτο που περασες τις προαλλες καημενουλα μου???κοιμηθηκετε καλυτερα σημερα?πως ειναι τα παιδακια σου???φιλακια πολλα να τα δωσεις!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

Xρυσανθακι μου μια απο τα ιδια κανω κι εγω...ετσι φερομαι για να μαθαινει και μονος του, να μην εξαρταται μονο απο μενα και τον μπαμπα του! Σε βρισκω πολυ σωστη!

Τα λογια σου με συγκινησανε παρα πολυ και ειλικρινα νιωθω οτι ειναι σαν να με ξερεις χρονια ενω μιλαμε πολυ λιγο καιρο...οντως συνειδητα εγινα μανουλα και προσπαθω να δωσω ο,τι καλυτερο μπορω στον μπεμπακο μου! Αν ειμαι καλη μανα βεβαια αυτο θα το δειξει η πορεια της ζωης του, αλλα προσπαθω πολυ για το καλυτερο δυνατο! Πιστευω οτι ολες μας για τα παιδια μας πεθαινουμε και δινουμε οτι καλυτερο μπορουμε!

Χθες διαβασα στην Πατσουρου ουσιες και φαρμακα που επηρεαζουν το μωρο αλλα επιτρεπονται μεν για τον θηλασμο...ενα απο αυτα ειναι και ο μολυβδος που δυστυχως υπαρχει στο γαλα σκονη....εχω τρελαθει απο χθες και ψαχνω τροπους πως να αυξησω το δικο μου γαλα ετσι ωστε να επανελθει και να μπορω εστω να του το δινω πρωι βραδυ οταν μπει στις στερεες τροφες....τωρα δεν θα του φτασει μονο το δικο μου δυστυχως!

Ουφ θα σκασω πραγματικα!

Θα παρω την μαια μου να με βοηθησει τηλεφωνικως γιατι για συμβουλο θηλασμου δεν υπαρχουν λεφτα αυτη την στιγμη για να επισκεφθω...ουτε ξερω ποσο παιρνουν βεβαια! Τεσπα θα δω τι θα κανω.....

σε ευχαριστω πολυ Ματινακι μου και γω για τα καα σου λογια!:PΕιμαι σιγουρη οτι χωρις αγχος και με ηρεμια θα καταφερεις αυτο που θελεις!ασε που δεν μου βγαζεις οτι εισαι ανθρωπος που τον κυριευει το αγχος!οποτε οοολα θα πανε καλα σιγουρα!το πιστευω!!:wink:φιλακια πολλα!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Καλημερα κοριτσαουδια! :lol:

Τωρα σηκωθηκα.... :tongue: Με διαλειμματα βεβαια ο υπνος, μη φανταστειτε μια κι εξω! :rolleyes:

Αναστασακι μου, ωραια που επιτρεπεται το νυχακι! χιχιχι Κοιμηθηκατε καλα αποψε;; Αααα, τι καλα!!! Στρωνει ο γλυκας! Οσον αφορα την κουραση ετσι θελω να πιστευω κι εγω οτι θα ειναι... Οταν θα με κοιταει ελπιζω να τα ξεχναω ολα τα δυσκολα! Αμην Παναγιτσα μου να δω τα ματακια της!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ναι, βεβαια εχω σκοπο να θηλασω αποκλειστικα κι ελπιζω να μη βρω σοβαρο εμποδιο στο δρομο μου! Ελπιζω να τα καταφερω.... Ετσι κι εγω, ολη μερα στο στηθος θα την εχω στις αρχες κι οποιος αντεξει!!! χαχαχα

καλημερα πεταλουδιτσα μου!δεν σε ξεχασα πριν ναι??απλα ξυπνησε το αστερακι μου μολις ημουν ετοιμη να σου γραψω!ειναι πολυ συγκηνιτικα τα λογια σου σημερα....αααααααχ!!!για τον θηλασμο εγω ο,τι απορειες εχω επμιστευομαι αυτη την σελιδα!

http://www.mitrikosthilasmos.com/

γραφουν πιστοποιημενοι συμβουλοι θηλασμου και θεωρω οτι ειναι καλο σε θεματα που κοικλοφορουν πολλαααα(ενα απο αυτα ο θηλασμος)να υπαρχει μια ποιστοποιηση!ριξε μια ματια αν θες!ανοιγοντας την σελιδα λιγο χαμηλα δεξια εχει και αναζητηση για διαφορα θεματα που ισως σε αποσχολισουν!εμενα μ βοηθησε πολυ!!και η ομοδα στο φεισμπουκ το ιδιο!μου την ειχε προτεινει το Ποπακι μας!Απανταχου θηλαζουσες λεγετε!κανεις ενα αιτημα και μολις γινι δεκτο μπορεις να μιλας με πρωην νυν και μελουσες μανουλες που θηλαζουν!υπαρχουν και μερικες με μεγαααααλη εμπειρια μεσα!:wink:φιλακια στην κοιλιτσα σου!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Κατια μου καλημερα!ειμαι η Χρυσανθη 26 χρονων με μια Χριστινουλα 4 μηνων και 4 ημερων!Θεσσαλονικια και γω αλλα ζω με τον αντρουλη μου στο ομορφο Ρεθυμνακι!καλως ηρθες στο παρεακι μας να σου ζησει η μπεμπουλα σου!

Χρυσάνθη μου ευχαριστώωω..Να χαίρεσαι κι εσύ την μπεμπούλα..Μαζί είμαστε βλέπω..Κι εγώ θεσσαλονικιά και 25 χρονών και η μπέμπα 4,5 μηνών..

Αχ Κρήτη...Θέλω πολύ να την επισκεφτώ..Ρέθυμνο σπούδασε μια φίλη μου και έχω ακούσει τα καλύτερα..Ζεις λοιπόν ανάμεσα σε δυο πανέμορφες πόλεις..

Απ'ότι πρόλαβα να δώ μόνο η Χρυσάνθη,η Πόπη και εγώ έχουμε κοριτσάκια?

Γενικά παρατήρησα ότι το 2011 περισσότερα αγοράκια γεννήθηκαν..Θα έχουν επιλογές οι κόρες μας :P :p Και στην κλινική όσο έμεινα είχε μόνο 6 κορίτσια να φανταστείτε :eek:

5oA2p2.png

Ρανάκι,καλό σαραντισμό

Εμείς το Σάββατο του Λαζάρου σαραντίζουμε! Χιχιχιχχι!!! Ανυπονώωωωωωωωωωω!!!!

Ιωαννάκι υπομονήήή 35 μερούλες ακόμα.. :tongue: Μια χαρά,θα είναι και άνοιξη και θα αρχίσετε αμέσως τις βολτίτσες

5oA2p2.png

Καλημέρα Χρυσανθάκι μου!!!!!!!!!

Σε υπερευχαριστώ για τις ιδέες σου για φαγητάκια..πραγματικά μου έλυσες τα χέρια γιατί 40 μέρες τώρα το είχα ένα άγχος τί να μαγειρεύω στον άντρα μου γιατί εγώ και η μικρή λόγω αναιμίας εγώ(πολύ χαμηλό αιματοκρίτη)και λόγω χαμηλής φερριτίνης η μικρή θα τρώμε και κρέας δηλαδή θα πρέπει κάποιες φορές να κάνω διαφορετικά φαγητά και με τις ιδέες σου δεν θα έχω πια κάθε μέρα να σκέφτομαι τί να κάνω!!!Χίλια ευχαριστώ!!!!((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...