Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Αναστασακι μου απο 6 μηνων μου ειπε ο γιατρος μπορουμε να τα καθησουμε!εμενα κ τωρα που τον κραταω αγκαλια μου ανασηκωνεται κ θελει να καθεται ο σκατουλης τον αφηνω κανα λεπτακι κ μετα η τον σηκωνω η τον ξαπλωνω αλα εχει πολυ πλακα οταν ειναι ξαπλα κ του κραταω τα χερακια κ σηκωνεται σιγα σιγα κ καθεται κ με κοιταει κ γελαει κ γενικα επεξεργαζεται ολο τον χωρο γυρω του κ γυρναει το κουφαλι κουνωντας το πανω κατω πανω κατω σαν εκεινα τα παιχνιδακια σκυλακια που εχουν πολοι στα αυτοκινητα τους καταλαβατε πως?αχχαχαχα εχει πολυ πλακα!

Ιωαννακι μου καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο γυρησατε σπιτακι σας καρδουλα μου τι καλααααααα!αχ πληγωθηκαν οι θηλες σου ε!ωχχ!δεν το εχω παθει αλα εχω ακουσει η μαλον διαβασαει η απο εδω το διαβασα δεν θυαμαμι οτι οπονος των πληγωνμενων θηλων συμφωνα με τους γιατρους κατατασεται στη κατηγορια του πονου των ακρωτηριασμενω δαχτυλων..αχ ελπιζω νατο θυμαμαι σωστα αλα κατι τετιο ανα εχω λαθος διορθωστε με παντως ο πονος ειναι μεγαλος σιγουρα αν κ δεν τον εχω περασει!υπομονη καρδουλα μου ειναι δυσκολα να πονας το φανταζομαι!η τουλαχιστον μεχρι να περασει ο πονος δινε ξενο κ μωλης συνελθουν οι θηλες τον θηλαζεις

!δεν ξερω αν ειναι λαθος συμβουλη αλα ανα δεν αντεχεται ο πονος ξερω γω/:(

κατα τα αλα πως εισαι?η αναρωση πως παει?ο μικρουλης πως ειναι?:D

Ματινακι μου καλημεραααααα!τι κανεις?;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σε ευχαριστω φιλεναδα! θα του δωσω!! απο ποτε κανει να τα καθίζουμε?? ειχα αυτην την απορια!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ζωηρεψει ο μικρουλης ε??? εχχεεχεχεχε!!! ασε κ εμενα παταει παρα πολυ γερα!!!οντως μου κανει εντυπωση!!! ναι ρωτα την κομμωτρια για την βαφη! παντως αν θελεις μπες στο fb στις απανταχου θηλαζουσες , εχω ρωτησει κ εκει για βαφη!! να δεις τι λενε οι κοπελες!!

αα οκ αναστασακι μου θα μπω να δω!ηθελα να γινω κ μελος για να εχω το σημα στο προφιλ μου αλα δεν μπορεσα ..:rolleyes:

παταει γερα κ σενα ε!τι αντρακια δυνατα ειναι αυατ καλε!:P:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημέρα κορίτσια....

Εχθές η μπέμπα κοιμήθηκε για 1η φορά από τις 11 μέχρι τις 5.30..Να φανταστήτε ανησύχισα..Σηκωνόμουν να την δω..Μάλλον αυτό είναι που λέτε κοιμάται συνεχόμενα το βράδυ.. :-P :razz: :-P Την επόμενη φορά θα το απολαύσω..

Σήμερα έχει τέλειο τέλειο τέλειο καιρό εδώ..

Θέλουμε να την βγάλουμε βολτίτσα αλλά επειδή κάναμε και εμβόλιο πριν 2 μέρες δεν θα την πάρουμε :-(

Ματινάκι φιλάκια στο ζουζούνι

Πεταλούδα ευχαριστώ για το καλοσόρισμα :lol:

Αναστασάκι τι υπέρηχος είναι αυτός?Δεν έχω ξαναακούσει κάτι τέτοιο :confused: :confused:

Ιωαννάκι να σου ζήσει το μπεμπάκι..Μην αγχώνεσαι και μην στεναχωριέσαι..Θέλει υπομονή και επιμονή..Κι εγώ δεν τα κατάφερα και τώρα μετανιώνω γιατί ίσως έπρεπε να επιμείνω κι άλλο..Κοίτα να απολαύσεις τις πρώτες στιγμές με το μωράκι στην αγκαλιά γιατί μεγαλώνουν πολύ γρήγορα και άσε τα κλάματα..

Ελένη μου κι εσύ να χαίρεσαι τα αντράκια σου και περαστικές είναι οι ιώσεις..

Φιλάκια καλά να περάσετε σήμερα,θα σας μάθω όλες σιγά σιγά

5oA2p2.png

καλησπερα απο την ομορφη θεσσαλονικη μουουουουουουου!!!!!!!!!!τι ωραιες μερες ειναι αυτες βρε κοριτσια!τελειες!!!χθες και σημερα μεχρι τις 4 ημασταν εξω με το μωρο μου!και την μαμα μου!εκανα και ψωνια χθες!!!!πηρα φουστανακι με φερμουαρ!τελειο!!!μαντεψτε χρωμα!!!κουφετι να πηγαινω ασορτη με το κουφετακι μου!:lol:ειναι λιγο περιεργο χρωμα ειναι η αληθεια αλλα στο κομματι πηγαινε!και πολυ το ειδα στις βιτρινες αυτο το χρωματακι ειναι η αληθεια για την ανοιξη!σας επησα!??πειτε αληθεια τωρα!ειναι κουλο??να παω να το αλλαξω?:lol::lol:πηρα και κατι μποτες τελεις ανοιξιατικες!!και σημερα πηγαμε ουζο μελαθρον μιαμ μιαμ!αλλα με αυτη την υποψια για την αλλεργεια ις μικρης τις σουπερ λιχουδιες τις εβλεπα στα γυρω τραπεζια!τυρια παντου!τι να πεις!τρελενομαι και γω για τυρι:-(αλλα το μωρακι μου να ειναι καλα εννοητε!:wink:λογοδιαρια ε??αο την χαρα μου ειναι!:lol::-P:-Pσας διαβασα !παω να γραψω για την καθε μια σας!περιμενω αι κατι φιλους οπου να ναι !ο,τι προλαβω τωρα τα υπολοιπα μετα!αααα!!!ξεχασα το πιο καλο καλε!!!ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ ΣΕ ΟΟΟΛΗ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ!!!:lol::lol::lol::Pτο καμαρι μου!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου τί κάνετε???

Εμείς σήμερα πήγαμε στο θέατρο πάλι με την μικρή..ωραία ήτανε...είμασταν οι δύο μας και περάσαμε πολύ καλά αλλά μας έλειπε ο μπαμπούλης μας και πού και πού την ώρα της παράστασης τον ζητούσαμε στο άσχετο χιχιχιχιχχιχιχιχι! Είδαμε την Φοίβη με τους 4 πλανήτες...την προηγούμενη φορά είχαμε δει την ντενεκεδούπολη...μπορώ να πώ ότι μου αρέσανε και τα 2 πολύ..η μικρή δε ξετρελαμένη κάθεται και βλέπει με ανοιχτό το στόμα χαχαχαχαχαχαχαχα!Κατά τα άλλα καλά όλα δόξα το Θεό!!!!Από αύριο είπανε βροχές πάλι ε????? Τί ωραία έκανε σήμερα καλό καιρό..αλλά δυστυχώς ήτανε για λίγο...

Ιωαννάκι μου καλώς όρισες σπιτάκι σου και καλό σαραντισμό..μην ανησυχείς για αυτό που σου συνέβη και να ακολουθήσεις τις οδηγίες του γιατρού και θα συνέλθεις και θα θηλάσεις μην ανησυχείς ναι????

Πεταλουδίτσα μου γλυκιά τί κάνεις???!!!Θέλεις γλυκάκια κι εσύ ε???Θα σου κάνουμε κι εσένα λοιπόν αν μας πείς τί θέλεις χιχιχχιχιχιχιχ!!Μαγιά της μπύρας εγώ έπαιρνα χωρίς να έχω πρόβλημα με την παραγωγή γάλακτος αλλά σίγουρα με βοήθησε κάνει να παίρνεις δεν σε πειράζει και σίγουρα βοηθάει!Απλά να προσέχεις μην γίνει υπερπαραγωγή γιατί και αυτό δεν έιναι καλό!

Κάτια καλώς όρισες στην παρεά μας και να χαίρεσαι την κορούλα σου!Κοριτσάκι έχεις ε???Ουφ ξέχασα τί διάβασα!!!!

Αναστασάκι μου καλή αρχή με την πιπίλα σας!!Μακάρι να πάει έτσι και να κοιμάστε πιο καλά σου το εύχομαι!!Πώς περάσατε σήμερα?Πολύ μου αρέσουνε οι οικογενειακές συγκεντρώσεις κι εμείς όταν δεν δουλέυει ο άντρας μου Κυριακή μαζευόμαστε στο σπίτι μου...τέλεια είναι!!!

Ελενίτσα μου τί κάνουνε τα αντράκια σου!!Ακόμα ταλαιπωρείται ο Μιχαλάκης?Ο μικρούλης είναι καλά ε?Ευτυχώς το γιαβρί μου...Και ο Μιχαλάκης θα συνέλθει σήμερα αύριο..εξάλλου αυτές οι παλιο ιώσεις 3-4 μέρες κρατάνε.Περάστικα και φιλάκια πολλά!!!!

Ρανιάκι μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κι από εδώ καμάρι μου!!!!!!!Να χαίρεσαι την ζουζούνα σου την γκομενάρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πολύχρονηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!

Ματινάρα μου αγαπάρα μου τί κάνετε μανούλα και και γιόκας???!!!!Είδες τη σελίδα που σου έστειλα?????????Τί άλλους τρόπους βρήκες για να αυξηθεί το γαλά???

Χρυσανθάκι μου καλώς όρισες!!!!Είσαι πολύ ευτυχισμένη ε???Έχεις την μανούλα σου κοντά και βολτάρετε ε?????ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!Θα δείς και τους φίλους σου θα ευχαριστηθείς!!!!Έκανες ψωνάκια ε????Μ'αρέσει το κουφετί το χρώμα εμένα αρκεί να μην είσαι χλωμή στην επιδερμίδα και σε χλωμιάζει...Με γειά και τις μποτούλες!!!!(((((((((((())))))))))))

Ποπάκι μου πώς είναι η μικρή ομορφιά????Πήγατε στον γιατρό???Εύχομαι να είσαστε καλά (((((((((((((())))))))))

Γιωτάκι μου δύσκολοι καιροί για όλους μας!!Εύχομαι να βγείτε δυνατοί από την δοκιμασία αυτή και σύντομα να έρθουνε καλύτερες μέρες για το μαγαζί σας!

Εν τω μεταξύ ο άντρας μου κάνει νηστεία και δεν ξέρω τι να μαγειρεύω κάθε μέρα......νηστεύει κι από κρέας κι από γαλακτοκομικά....καμμιά ιδέα???

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

κου κου κου....σας διαβασαααα....ουφφφφφφ!!!!!

λοιπονννννν.....σημερα σαραντισαμε κοριτσακια μου....πηγαμε εκκλησια αλλα δυστυχως δε πηραμε ευχη γιατι ειχε τρομερο κοσμο η εκκλησια και θα αργουσε πολυ....ακουγα και πολλους με βηχα και γιναμε λουης.....απαπαπα....θα παμε αυριο αν εχει καλο καιρο...εξαλλου τη μιση ευχη τη πηρα!!!!!

μετα πηγαμε στη μαμα για να σβησω τα κερακια μου και για φαγητο....αχχχχχχχ περασαμε πολυ ωραια....ανανεωθηκααααααααα......αφου το πρωι πραγματικα δσας μιλαω,απο τον ενθουσιασμο που θα εβγαινα εξω ξεχασα οτι εχω γεννεθλια!!!!!!ο αντρουλης μου μου το θυμισε με τις ευχουλες του....χαχαχαχαχαχαχα....

και επισης η αδερφουλα μου θα γινει η νονα μαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς......ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....χεστηκε πανω της απο τη χαρα της!!!!το ηθελε πολυ.....της το ειπε ο αντρας μου χωρις να το εχουμε συζητησει και επεσε πολυ κλαμα.....χαχαχαχα!!!!!!αυτααααααα.....

σας ευχαριστω ολες πααααααρα πολυ για τις ευχουλες σας....σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ιωαννακι μουοουουουουουυ......κουκλαρα μουουουου....καλως ηρθατε σπιτακι σας!!!!καλο σαραντισμοοοοοοοο!!!!!!αχ σε νιωθω αγαπουλα μου.....χρειαζεται υπομονη και αντοχη μεγαλη!!!!!αν δεις και δε σου βγαινει δωσε του συμπληρωμα....σιγα το πραγμα!!!!!δε θα τρελλαθουμε!!!!σε φιλω γλυκαααααααααα

λενιω μου ομορφοοοοο εβαψες μαλλακι ή ακομα????τα ζουζουνια τι κανουν?σε ξενυχτουν εεεε?????υπομονη...τι αλλο??????μακια πολλα

ποπακι μου γλυκο τι πραγμα ειναι αυτο?τι εγινε υελικα με το παιδι?ιωση ειναι?τη καημενουλα μου!!!!!ρουφηχτα φιλακιαααααααα

γιωτακι μου τι κανετε?????το κοριτσακι μας?????φιλακια πολλα

πεταλουδιτσα μου εγκυουλι γλυκο.....ολα καλα?????μην αγχωνεσαι μωρε απο τωρα με τον θηλασμο και τα υπολοιπα.....θα ερθουν απο μονα τους...κι αν δεν ερθουν δε πειραζει....εσυ θα εχεις προσπαθησει!!!!!!

αναστασακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....στρωνει το μπουμπουκι μας....μπραβο κοριτσακι μου....να ξεκουραστεθς κι εσυ λιγο....ουφφφφφφφ.....σε νιωθω...νομιζω οτι εχουμε τα τυρανακια μωρακια.....χιχιχιχι......

νατασακι μου κουκλαρα μου....πως μ'αρεσει το παιδικο θετρο....ανυπομονωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.......ευχαριστω για τις συμβουλες σου....μακιααααααααααα

ματινακι μου αγαπακιιιιιιιιιιιιι......ειμαστε καλυτερα σημερα με τη μπουμπου μου....κοιμηθηκε....ας ελπισω και σημερα να γινει το ιδιο....φφφφφφφφ.....μακια σουουουουουυοουυ

κατια μου καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!!!να σου ζησει το κοριτσακι σου

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?εγώ όχι κ πολύ καλά..αν κ περάσαμε τέλεια στο τραπέζι με τους δικούς μου κ ο μπέμπης ήταν ήσυχος, εγώ είμαι ξύπνια από τις 4 που ξύπνησα με τον μικρό.από το άγχος μου.η μαμα μου που λέτε είχε σαν κρύωμα 3 μερες μετά πού γέννησα κ βήχα.πήρε σιρόπια, αντιβίωσεις κ ακόμα εκεί αυτός ο βήχας.δεν βηχει συνεχεια αλλά το έχει μέσα της.2 μήνες πάει!!την είχα πει για πνευμονολόγο κ μου έλεγε μια χαρά είμαι...αλλά πρόσφατα μου έλεγε μια γνωστή για τον άντρα της που είχε βήχα πόσους μήνες κ στο τέλος οι γιατροί βρήκαν ότι είχε κακία αρρώστια..κ εχω τρελαθεί... Κ από ότι διάβασα υπάρχει αυτή η περίπτωση.είμαι πολύ στεναχωρημένη.είπε σήμερα θα φωνάξει τον πνευμονολόγο σπίτι για να δούμε..μακάρι να μην είναι τίποτα... :(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?εγώ όχι κ πολύ καλά..αν κ περάσαμε τέλεια στο τραπέζι με τους δικούς μου κ ο μπέμπης ήταν ήσυχος, εγώ είμαι ξύπνια από τις 4 που ξύπνησα με τον μικρό.από το άγχος μου.η μαμα μου που λέτε είχε σαν κρύωμα 3 μερες μετά πού γέννησα κ βήχα.πήρε σιρόπια, αντιβίωσεις κ ακόμα εκεί αυτός ο βήχας.δεν βηχει συνεχεια αλλά το έχει μέσα της.2 μήνες πάει!!την είχα πει για πνευμονολόγο κ μου έλεγε μια χαρά είμαι...αλλά πρόσφατα μου έλεγε μια γνωστή για τον άντρα της που είχε βήχα πόσους μήνες κ στο τέλος οι γιατροί βρήκαν ότι είχε κακία αρρώστια..κ εχω τρελαθεί... Κ από ότι διάβασα υπάρχει αυτή η περίπτωση.είμαι πολύ στεναχωρημένη.είπε σήμερα θα φωνάξει τον πνευμονολόγο σπίτι για να δούμε..μακάρι να μην είναι τίποτα... :(

αχ φιλεναδιτσα μουουουουου!!!!!!!:-(μην ανησυχεις καλο μου οοοοολα καλα θα ειναι θα δεις!;)συμβαινει καμοια φορα!ο βηχας φευγει τελευταιος!και κραταει και καιροοοοο!!!!καλησουμερα σε σενα και στον μπεμπακο μας!φιλακια πολλαααα

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

κοριτσακια μου τωρα γυρισαμε απο το πρωι....παω να σας διαβασω

κοριτσακι μου γλυκο!!!!χρονια πολλα και απο δω!!!!να τα εκατοστησεις!!!!τι καλα!σαραντησατε χθες!θα πατε για την ευχουλα σας σμερα την υπολοιπη!!!!:wink:καλα εκανες και φυγατεχθες!!περασες ομορφα!ε?το εξω αναναιωνει τοοοοοοοοσο πολυ!!και γω ενω κουραζομαι σχεδον το ιδιο μπορω να πω καμοια σχεση η ψυχολογια μου απο πριν σαραντησω που ημουν ολο μεσα απο την 41η μρα και μετα που μολις δω καλο καιρο ξεπορτιζω!!!:lol::lol:φιλακια πολλα!!!καλες βολτες!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου τί κάνετε???

Εμείς σήμερα πήγαμε στο θέατρο πάλι με την μικρή..ωραία ήτανε...είμασταν οι δύο μας και περάσαμε πολύ καλά αλλά μας έλειπε ο μπαμπούλης μας και πού και πού την ώρα της παράστασης τον ζητούσαμε στο άσχετο χιχιχιχιχχιχιχιχι! Είδαμε την Φοίβη με τους 4 πλανήτες...την προηγούμενη φορά είχαμε δει την ντενεκεδούπολη...μπορώ να πώ ότι μου αρέσανε και τα 2 πολύ..η μικρή δε ξετρελαμένη κάθεται και βλέπει με ανοιχτό το στόμα χαχαχαχαχαχαχαχα!Κατά τα άλλα καλά όλα δόξα το Θεό!!!!Από αύριο είπανε βροχές πάλι ε????? Τί ωραία έκανε σήμερα καλό καιρό..αλλά δυστυχώς ήτανε για λίγο...

Χρυσανθάκι μου καλώς όρισες!!!!Είσαι πολύ ευτυχισμένη ε???Έχεις την μανούλα σου κοντά και βολτάρετε ε?????ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!Θα δείς και τους φίλους σου θα ευχαριστηθείς!!!!Έκανες ψωνάκια ε????Μ'αρέσει το κουφετί το χρώμα εμένα αρκεί να μην είσαι χλωμή στην επιδερμίδα και σε χλωμιάζει...Με γειά και τις μποτούλες!!!!(((((((((((())))))))))))

Εν τω μεταξύ ο άντρας μου κάνει νηστεία και δεν ξέρω τι να μαγειρεύω κάθε μέρα......νηστεύει κι από κρέας κι από γαλακτοκομικά....καμμιά ιδέα???

Καλημερα Νατασακι μου και Ξενουλα ζαχαροπλαστησα!!!:lol:δημιουργει η μκρη σου ε??!!!ποπο λιχουδιες!:lol:Χαρηκα πολυ πολυ με την απαντηση σου στο προηγουμενο θεμα και ξελαφρωσα πολυ!!!!

πηγατε θεατρο!??τι ωραια!ανυπομονω για τετοιες στιγμες με το παιδακι μου!!!που λες νατασακι μου χλωμη δεν με λες!και οτι μου παει το χρωμα μου παει και μαλλον δεν σου φαινεται πολυ ντοινκ!οποτε μια χαρα!εχω ενα οκ!:lol::lol:Θα ειναι πολυ ωραια να βολεψει να τα πουμε απο κοντα!θα σου στειλ μην στο φεις!

απο ιδεες για νηστησιμα μπολικες!

περα απο τα κλασικα εχω να προτεινω

σουπιες με σπανακι ή με μαραθο και σπανακι (τελειο το δοκιμασα προσφατα)

χταποδακι με μακαρονια

καλαμαρι γεμιστο

μυδοπιλαφο

σουπια με κριθαρακι κοκκινιστη (επεισης τελειο)

ρεβυθοπιλαφο(!!!)

φακορυζο

ιμαμ μπαιλντι(!!!)

πατατες γιαχνι

παστα με σαλτσα κοκκινη βασιλικου(!!!)

και εχω και κατωβιβλιο με σαρακοστιανα κι γλυκα μολις κατεβω θα σου πω κιαλλα!

κανω και ενα πολυ καλο κεικ με ταχινι!αλαδοτο νσα φανταστεις και ειναι τελειο!τρελενετε ο αντρας μου!!

αυτα!φιλακια πολλα!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

καλημερα αναστασακι μου!!!!!!!ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....θα το δεις!!!!!!!απλα ο παλιοβηχας φευγει τελευταιος....ισως ηταν πιο σοβαρο απο οτι νομιζε,δεν το προσεξε οσο ρεπρεπε και γι'αυτο εμεινε τοσο καιρο......μη φοβασαι καμαρι μου!!!!!!πεσε κοιμισου λιγο οταν κοιμηθει κι ο μπεμπακος μας....ναι?:-)

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...