Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερουδιαααααααααααααα!

σημερα ωραια μερα με ηλιο αλα 4 βαθμουσ:rolleyes:μπρρρρ!παγωνια!μακαρι να ανεβει κιαλο θελω να τους βγαλω λιγο εξω να παρουν καθαρο αερα μαζι τους κ γω!;)

εμεις χθες σχετικα καλα κοιμθηκαμε!ο μικρος κοιμηθηκε κατα της 11μιση κ αν σας πω δεν θυμαμαι αν ξυπνησε κ τον θηλασα εχω χασει το μυαλο μου!αν κ πρεπει να ξυπνησε κατα της 1μιση γιατι σηκωθηκα εκεινη την ωρα για τον μεγαλο που γκρινιαζ παλι στον υπνο του κ μετα 2μιση ακριβως ομως κ μετα 3μιση..δηλαδη λες κ ειχε βαλει ξυπνητιρι ακιρως ανα μια ωρα ορθια εγω..αλα παλι καλα μετα της 3μιση δεν ξαναγκρινιαξε κ κοιμηθηκα μεχρι της 7μιση που μ εξυπνησε ο μικρος!

ΡΑΝΙΟΥΚΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΓΑΠΟΥΑΛ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Κ ΕΥΤΗΧΕΙΑΑΑΑΑ!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΜΠΙΖΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΕΚΕΙΝΟ ΕΣΕΝΑ!

ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!

((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))

Happy_Birthday.jpg

να καλωσορισω κ γω την Κατια!

καλως μας ηρθες Κατια μου!να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!εγω ειμαι η ελενη ειμαι 27 κ εχω δυο αγορακια!προσπαθουμε να βγουμε απο τις ιωσεις!:tongue:

Αναστασακι μου τα εβαψεςςςςςςς!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι!μεγια μεγιαααααααααααα!πηρες τα πανω σουυυυυυυυυυ??αχ κ γω χθε ςμηλισα με την κομωτρια θα ερθει δευετρα μεσημερακι α τα βαψουμε..τις ειπα να τα κανουμε οπως οταν ημουν εγκυος να μην ακουμπησω κεφαλι για να τα ξανοιξω καλα με ανταυγιες!τωρα στη ριζα σκεφτομαι να κανω ρεφλε?:rolleyes:φοβαμαι!αυτη η βαφη που λες εχει ανοιχτα χρωματα!λες να μου ξανοιει εστω κ λιγο τη ριζα:confused:απο το φαρμακειο την πηρες αναστασακι μου κ ποσο κοστιζει το ενα σωληναριο:confused:

ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ Κ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΠΑΩΩΩ..ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩΩΩ!ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΟΛΕς:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα μανουλίτσες,κ μπεμπεδακια εντος κ εκτος κοιλιτσας!!!!!

εχθες να μη μας ματιασω κοιμηθηκαμε τελεια!!!!!!!!!:D:D κ νανουριστηκαμε με πιπιλα πρακαλω!!!!:lol::lol::lol::lol: τωρα τον θηλασα κ τον εχω να ρευτει. απο τη μια λεω να παω να την ξανα πεσω,αν απο την αλλη λεω να κανω καμια δουλεια:rolleyes::rolleyes: αλλα δεν μπορω να κανω φασαρια,κ ετσι μαλλον θα παω μαζι του!;)

ελενη μου (πεταλουδιτσα) ;)ναι τα εβαψα τα μαλλια!! πηρα της apivita που ειναι με μελι! το εψαξα καλα το θεμα, εξονυχηστικα θα ελεγα κ κατεληξα στο να τα βαψω! κ το νυχι επισης επιτρεπεται;).

αυτο που ελεγες για τα ξενυχτια, αν κ εμεις ευτυχως δεν ειχαμε περα του θηλασμου, σε καταβαλει η κουραση καποια στιγη κ λες "δεν αντεχω αλλο!!!" αλλα μόλις σε κοιταει με τα ματακια του τα ομορφα, λες "χαλαλι σου!!!". εγω οταν με κοιταει λιώνω!!!:lol::lol: τις πρωτες 40 μερες ιδιως με τον θηλασμο ειχα κουραστει παρααααααααααα πολυυυυυυυυ!! αυτος ηταν συνεχεια στο στηθος!! πολλεςςςςςςς ωρες ωστε να εδραιωθει ο θηλασμος,τα ειχα δει ολα!!! αλλα εκανα ΥΠΟΜΟΝΗ και τωρα ολα καλα!!!:D θα τα ζησεις ολα πολυ πολυ συντομα με το καλό! δεν θυμαμαι αν το εχεις πει, σκευτεσαι να θηλάσεις?

Ιωαννακι!! μπες να μας πεις την εμπειρια σου!!!:D:D

Καλημερα κοριτσαουδια! :lol:

Τωρα σηκωθηκα.... :tongue: Με διαλειμματα βεβαια ο υπνος, μη φανταστειτε μια κι εξω! :rolleyes:

Αναστασακι μου, ωραια που επιτρεπεται το νυχακι! χιχιχι Κοιμηθηκατε καλα αποψε;; Αααα, τι καλα!!! Στρωνει ο γλυκας! Οσον αφορα την κουραση ετσι θελω να πιστευω κι εγω οτι θα ειναι... Οταν θα με κοιταει ελπιζω να τα ξεχναω ολα τα δυσκολα! Αμην Παναγιτσα μου να δω τα ματακια της!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ναι, βεβαια εχω σκοπο να θηλασω αποκλειστικα κι ελπιζω να μη βρω σοβαρο εμποδιο στο δρομο μου! Ελπιζω να τα καταφερω.... Ετσι κι εγω, ολη μερα στο στηθος θα την εχω στις αρχες κι οποιος αντεξει!!! χαχαχα

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημερα κοριτσαουδια! :lol:

Τωρα σηκωθηκα.... :tongue: Με διαλειμματα βεβαια ο υπνος, μη φανταστειτε μια κι εξω! :rolleyes:

Αναστασακι μου, ωραια που επιτρεπεται το νυχακι! χιχιχι Κοιμηθηκατε καλα αποψε;; Αααα, τι καλα!!! Στρωνει ο γλυκας! Οσον αφορα την κουραση ετσι θελω να πιστευω κι εγω οτι θα ειναι... Οταν θα με κοιταει ελπιζω να τα ξεχναω ολα τα δυσκολα! Αμην Παναγιτσα μου να δω τα ματακια της!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ναι, βεβαια εχω σκοπο να θηλασω αποκλειστικα κι ελπιζω να μη βρω σοβαρο εμποδιο στο δρομο μου! Ελπιζω να τα καταφερω.... Ετσι κι εγω, ολη μερα στο στηθος θα την εχω στις αρχες κι οποιος αντεξει!!! χαχαχα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ!τι κανεις?κοιμηθηκες καλα?διαλειματα για τουαλετα ε!:tongue:

με υπομονη κ επιμονη θα τα καταφερεις ελενακι μου!;);)

χαδακια στην μπεμπουλα σου!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλέ ξεχασα να ευχηθω στο ρανιακι!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΑΠΟ ΕΔΩ ΡΑΝΙΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

λενακι μου γυρω στα 14 ευρω ειχε δεν θυμαμαι ακριβως.την εχει κ στα φαρμακεια,εγω την ειχα παρει απο τα ΝΟΤΟS κ εκεινη την ημερα ειχε εκπτωση 20%. αλλα δεν μου αρεσε λενακι μου... δεν μου τα καλυψε καλά! την επόμενη φορα μαλλον θα παρω του κορρε.μπορει κ εγω να μην τα εβαψα σωστα δεν ξερω:rolleyes::rolleyes:.

πεταλουδιτσα μου μια χαρα θα τα πας θα δεις! απλά να σκευτεσαι κ να λες, θα προσπαθησω κ οπως μου βγει, για να μην απογοητετεις κ στεναχωρισαι αν δεν σου βγει! εγω ετσι εκανα! κ ελεγα υπομονη μεχρι να σαραντησω...αλλα η αληθεια με στηριξε παρα πολυ κ ο παιδιατρος κορίτσια! τον επερνα τηλ κ του ελεγα , γιατρε δεν χορταινει, κλαιει!! ειναι με τις ωρες στο στηθος κ ζηταει κ κλαιει!! κ μου ελεγε, υπομονη μανουλα 3 μερες κ αν συνεχισει παρε με τηλ! κ εστρωνε.. μετα τον ξανα ππιανε.. τα ιδια εγω!! χεχεχεχε:lol::lol::lol::lol:

εβαλα κ κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο για αυτους που δεν θα φανε ψαρια, σκουπισα , ξεσκονισα, συμμαζεψα, εκανα κ ενα ντουζ κ τωρα θηλαζω τον μικρουλη μου!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερουδιαααααααααααααα!

σημερα ωραια μερα με ηλιο αλα 4 βαθμουσ:rolleyes:μπρρρρ!παγωνια!μακαρι να ανεβει κιαλο θελω να τους βγαλω λιγο εξω να παρουν καθαρο αερα μαζι τους κ γω!;)

εμεις χθες σχετικα καλα κοιμθηκαμε!ο μικρος κοιμηθηκε κατα της 11μιση κ αν σας πω δεν θυμαμαι αν ξυπνησε κ τον θηλασα εχω χασει το μυαλο μου!αν κ πρεπει να ξυπνησε κατα της 1μιση γιατι σηκωθηκα εκεινη την ωρα για τον μεγαλο που γκρινιαζ παλι στον υπνο του κ μετα 2μιση ακριβως ομως κ μετα 3μιση..δηλαδη λες κ ειχε βαλει ξυπνητιρι ακιρως ανα μια ωρα ορθια εγω..αλα παλι καλα μετα της 3μιση δεν ξαναγκρινιαξε κ κοιμηθηκα μεχρι της 7μιση που μ εξυπνησε ο μικρος!

ΡΑΝΙΟΥΚΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΓΑΠΟΥΑΛ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Κ ΕΥΤΗΧΕΙΑΑΑΑΑ!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΜΠΙΖΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΕΚΕΙΝΟ ΕΣΕΝΑ!

ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!

((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))

Happy_Birthday.jpg

να καλωσορισω κ γω την Κατια!

καλως μας ηρθες Κατια μου!να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!εγω ειμαι η ελενη ειμαι 27 κ εχω δυο αγορακια!προσπαθουμε να βγουμε απο τις ιωσεις!:tongue:

Αναστασακι μου τα εβαψεςςςςςςς!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι!μεγια μεγιαααααααααααα!πηρες τα πανω σουυυυυυυυυυ??αχ κ γω χθε ςμηλισα με την κομωτρια θα ερθει δευετρα μεσημερακι α τα βαψουμε..τις ειπα να τα κανουμε οπως οταν ημουν εγκυος να μην ακουμπησω κεφαλι για να τα ξανοιξω καλα με ανταυγιες!τωρα στη ριζα σκεφτομαι να κανω ρεφλε?:rolleyes:φοβαμαι!αυτη η βαφη που λες εχει ανοιχτα χρωματα!λες να μου ξανοιει εστω κ λιγο τη ριζα:confused:απο το φαρμακειο την πηρες αναστασακι μου κ ποσο κοστιζει το ενα σωληναριο:confused:

ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ Κ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΠΑΩΩΩ..ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩΩΩ!ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΟΛΕς:(

λενακι μου θα ανρβει η θερμοκρασια για το μεσσημερι!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλέ ξεχασα να ευχηθω στο ρανιακι!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΑΠΟ ΕΔΩ ΡΑΝΙΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

λενακι μου γυρω στα 14 ευρω ειχε δεν θυμαμαι ακριβως.την εχει κ στα φαρμακεια,εγω την ειχα παρει απο τα ΝΟΤΟS κ εκεινη την ημερα ειχε εκπτωση 20%. αλλα δεν μου αρεσε λενακι μου... δεν μου τα καλυψε καλά! την επόμενη φορα μαλλον θα παρω του κορρε.μπορει κ εγω να μην τα εβαψα σωστα δεν ξερω:rolleyes::rolleyes:.

πεταλουδιτσα μου μια χαρα θα τα πας θα δεις! απλά να σκευτεσαι κ να λες, θα προσπαθησω κ οπως μου βγει, για να μην απογοητετεις κ στεναχωρισαι αν δεν σου βγει! εγω ετσι εκανα! κ ελεγα υπομονη μεχρι να σαραντησω...αλλα η αληθεια με στηριξε παρα πολυ κ ο παιδιατρος κορίτσια! τον επερνα τηλ κ του ελεγα , γιατρε δεν χορταινει, κλαιει!! ειναι με τις ωρες στο στηθος κ ζηταει κ κλαιει!! κ μου ελεγε, υπομονη μανουλα 3 μερες κ αν συνεχισει παρε με τηλ! κ εστρωνε.. μετα τον ξανα ππιανε.. τα ιδια εγω!! χεχεχεχε:lol::lol::lol::lol:

εβαλα κ κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο για αυτους που δεν θα φανε ψαρια, σκουπισα , ξεσκονισα, συμμαζεψα, εκανα κ ενα ντουζ κ τωρα θηλαζω τον μικρουλη μου!!:D

Αναστσακι μουυυυ:P:pετομαζεσαι φιλεναδιτσα μου..τι ωραιαα..θα περασετε ομορφα οικογενειακα...εχω τον μπεμπακο αγκαλια τωρα..σε λιγο θα τον κοιμησωω..;)εσενα τρωει το γλυκουλινι σου..εμεις φαγαμε φρουτοκρεμα:tongue:

αχ δεν καθεται ησυχος εχει ζωηρεψει πολυ..ασε που θελει να καθεται κ δεν κανει τον ξαπλωνω στην αγκαλια μου κ αυτος σηκωνεται ο σκατουλης τωρα τον εχω ορθιο αγκαλια μου κ ολο κουνιεται απο δω κ απο κει κ μου κανει εντυπωση το ποσο γερα παταει στα ποδια του κ στηριζεται;)

δεν σαρεσε η βαφη ε ?εχω ακουσει οτι οι φυτικεσ ειναι λιγο δυσκολο να βγαλουν ωραιο χρωμα ειδικα τα ανοιχτα,,θα συμβουλευτω κ την κομωτρια μου~:rolleyes:

αχ παω φιλεναδιτσα μου δεν καθτεια!ωασικα με τρωειι!:P:pχαααχαχα..φιλακια στο μπουμπουκακι σου..παλι φυσαει:(:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αναστσακι μουυυυ:P:pετομαζεσαι φιλεναδιτσα μου..τι ωραιαα..θα περασετε ομορφα οικογενειακα...εχω τον μπεμπακο αγκαλια τωρα..σε λιγο θα τον κοιμησωω..;)εσενα τρωει το γλυκουλινι σου..εμεις φαγαμε φρουτοκρεμα:tongue:

αχ δεν καθεται ησυχος εχει ζωηρεψει πολυ..ασε που θελει να καθεται κ δεν κανει τον ξαπλωνω στην αγκαλια μου κ αυτος σηκωνεται ο σκατουλης τωρα τον εχω ορθιο αγκαλια μου κ ολο κουνιεται απο δω κ απο κει κ μου κανει εντυπωση το ποσο γερα παταει στα ποδια του κ στηριζεται;)

δεν σαρεσε η βαφη ε ?εχω ακουσει οτι οι φυτικεσ ειναι λιγο δυσκολο να βγαλουν ωραιο χρωμα ειδικα τα ανοιχτα,,θα συμβουλευτω κ την κομωτρια μου~:rolleyes:

αχ παω φιλεναδιτσα μου δεν καθτεια!ωασικα με τρωειι!:P:pχαααχαχα..φιλακια στο μπουμπουκακι σου..παλι φυσαει:(:(

σε ευχαριστω φιλεναδα! θα του δωσω!! απο ποτε κανει να τα καθίζουμε?? ειχα αυτην την απορια!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ζωηρεψει ο μικρουλης ε??? εχχεεχεχεχε!!! ασε κ εμενα παταει παρα πολυ γερα!!!οντως μου κανει εντυπωση!!! ναι ρωτα την κομμωτρια για την βαφη! παντως αν θελεις μπες στο fb στις απανταχου θηλαζουσες , εχω ρωτησει κ εκει για βαφη!! να δεις τι λενε οι κοπελες!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Σας γράφω στα γρήγορα γιατί θα ξυπνήσει και θα θέλει μαμ! Εμείς βγήκαμε εχθές και ενώ όλα πήγαιναν καλά με το θηλασμό, εχθές μου πλήγωσε τις θηλές και το μανάρι μου έτρωγε και αίμα μαζί με το γάλα! Φρικάρισα εντελώς! Ο γιατρός λέει είναι από τη λαιμαργία του! Με πονάει το στήθος τρομερά! Φτάνει η ώρα για φαγητό και στεναχωριέμαι! Δεν έχω σταματήσει να κλαίω από εχθές που βγήκαμε! Βάζω μία αλοιφή και μου είπε για μία μέρα να αφήσω να επουλωθούν οι πληγές και μετά να αρχισω να αρμέγω το στήθος! Του δίνω μπουκάλι κορίτσια! Αν δεν με περάσει μέχρι αύριο σκέφτομαι σοβαρά να το κόψω! Από την άλλη λέω μάνα είμαι εγώ;;;;

Διαφημίσεις

ιωαννακι μου! καλως γυρισατε σπιτακι!!! μην κλαις κοπελα μου !!! μια δυσκολια ειναι, θα την ξεπερασεις θα δεις! υπομονη θελει φιλεναδιτσα!!!! βαζε την purelan της medela! εγω σωθηκα!!!κ γαλατακι πανω στις θηλες κ αστες τοπλες να παιρνουν αερα!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ιωαννακι μου! καλως γυρισατε σπιτακι!!! μην κλαις κοπελα μου !!! μια δυσκολια ειναι, θα την ξεπερασεις θα δεις! υπομονη θελει φιλεναδιτσα!!!! βαζε την purelan της medela! εγω σωθηκα!!!κ γαλατακι πανω στις θηλες κ αστες τοπλες να παιρνουν αερα!!

Σ'ευχαριστώ πολύ Αναστασάκι μου! Δεν ξέρω ο πόνος είναι αφόρητος και ο φόβος μην ξαναφάει το μωράκι μου αίμα με κάνει να μην θέλω να τον βάλω στο στήθος! Θέλω να δώσω στο μωράκι μου ότι καλύτερο αλλά βλέπω πως είναι αδύνατον! Ο πόνος δεν με αφήνει με τίποτα!

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Σας γράφω στα γρήγορα γιατί θα ξυπνήσει και θα θέλει μαμ! Εμείς βγήκαμε εχθές και ενώ όλα πήγαιναν καλά με το θηλασμό, εχθές μου πλήγωσε τις θηλές και το μανάρι μου έτρωγε και αίμα μαζί με το γάλα! Φρικάρισα εντελώς! Ο γιατρός λέει είναι από τη λαιμαργία του! Με πονάει το στήθος τρομερά! Φτάνει η ώρα για φαγητό και στεναχωριέμαι! Δεν έχω σταματήσει να κλαίω από εχθές που βγήκαμε! Βάζω μία αλοιφή και μου είπε για μία μέρα να αφήσω να επουλωθούν οι πληγές και μετά να αρχισω να αρμέγω το στήθος! Του δίνω μπουκάλι κορίτσια! Αν δεν με περάσει μέχρι αύριο σκέφτομαι σοβαρά να το κόψω! Από την άλλη λέω μάνα είμαι εγώ;;;;

Καλημερα κοριτσαρα μου!!!! Καλως ηρθατε στο παρεακι μας παλι!!!!!

Μανουλα πλεον με ενα παιδαρο τσουπωτο αγκαλιτσα!!!!!!!

Κι εμενα κοριτσακι μου μου ειχε πληγωσει τις θηλες ο μπεμπης απο την πρωτη μερα αλλα εβαζα γαλα και μετα την purelan 100 και εφτιαξαν αμεσως...συνεχιζα ομως να τον θηλαζω δεν σταματησα...μην φοβασαι δεν παθαινει τιποτα αν βαλεις την αλοιφη θα στρωσουν πααααρα πολυ!

Αν παλι νιωθεις οτι δεν μπορεις κανε οτι πιστευεις εσυ οτι θα σε ευχαριστησει δεν το συζητω! Δεν γινεται να θηλασεις με το ζορι γιατι το περνας και στο μωρο αυτο...! Εγω ευχομαι να περασει γρηγορα ο πονος σου....

Να του δωσεις πολλα πολλα ρουφηχτα φιλια στα πατουσακια του!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...