Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μακαρι γιωτακι μου να ειναι ενδειξη μωρου.

φοβαμαι να κανω ακομα τεστ η χορικαη γιατι εχω στο ενεργητικο μου πολλα αρνητικα τετσ :(:(

καφε εχω απο 23 του μηνα δλδ 3 μερα σημερα ελαχιστα μεν και μονο στο σκουπισμα, και οχι καθε φορα, ποτε εχω ποτε οχι , εχω και πονους περιοδους που ερχονται και φευγουν,τι να πω :confused::confused::confused:, λιγο εμεινε ακομα, μακαρι να μην ερθει!!!! παντως και ακομα 3-4 φορες ειχα μονο αυτα τα καφε και μετα ερχοταν η "μανταμ"

εσυ ποσο καιρο τα ειχες τα καφε υγρα και τους πονους γιωτακι?πριν μαθεις για την μπεμπουλα σου τα ειχες?

και μεσα σ ολα δεν μπορεσα να παω στο γιατρο, γιατι ειχε μια εκτακτη γεννα

καλημέρα κοριτσια! τι κανετε?

πρωι πρωι στην δουλεια, 7,30 ωρα ανοιγουμε το μαγαζι! νυσταζω!!!!!

πονους περιοδου έχω ακομα οχι συνεχεια οταν αλλαζω μήνα (γιατι λεει ο γιατρος μεγαλώνει η μήτρα!) αλλα μέχρι να κανω την χοριακη (8 μερες καθυστεριση) ειχα εντονους πονους λες και θα μου ερχοτουσαν!καφε ειχα 2-3 μερες πριν την αναμενόμενη! ε περιμενε μερικες μερες ακομα και κανε χοριακη! και φυσικά καλά αποτελεσματα να έχεις!!!!!!!

δηλαδή τα στενα τζιν μου στενευουν και λίγο την κοιλίτσα όταν κάθεσαι δεν πειράζουν ε????:confused::confused::confused:

ε αμα σε στενευουν οταν καθεσε ανοιγε κουμπι και φερμουαρ! κλασσικά ολες τις ιδιες αποριές έχουμε!!!

κανονικα εχω 28-32 μερες

δηλαδη ειχες πονους και στηθος πρησμενο?

μεση με πονουσες προχτες αλλα μονο δεξια επισης ειχα και κατι ζαλες κατα διαστημα, αλλα λεω μηπως ολα αυτα τα δημιουργω εγω?ειναι του μυαλου τεχνασματα

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΗΖΩ :(:(:(

ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ!!!!! :-P:razz::-P:razz::-P:razz:

Διαφημίσεις

αγαπες μου γλυκειεςςςςςςςς.....δε ξερω τι να πωωωωωωωωωωωω!!!!!!

με εχετε συγκινησει τοσο μα τοσο πολυ.........ουφφφφφφφφφ.....με κανετε και κλαιω απο χαρα....με γεμιζετε αγαπηηηηηηηη.........σας ευχαριστω απο τη καρδια μου!!!!!

ΜΑΤΙΝΑΚΙ,ΠΟΠΑΚΙ,ΛΕΝΙΩ,ΣΟΦΑΚΙ,ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ,ΝΕΝΑΚΙ,YOTOU...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑς ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΛΛΑ.....

(((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

αχχχχχχχχχ...εχω παλαβωσει τελειως σας λεω....του μιλαω συνεχεια,το χαιδευω,του βαζω σακηηηηηηηηηηηηηηηη και ακουει....χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα......παει αυτο ηταν.....νομιζω οτι ειναι κοριτσακι.....δεν εχω καμια προτιμηση αλλα βασει της ''περιπου''συλληψης (επειδη καναμε πολυ πριν την ωορηξια) νομιζωοτι ειναι μπουμπου.....αχ οτι να ναι αρκει να ειναι γερο παναγιτσα μου!!!!!

εχει πρηστει λιγο η κοιλιτσα μου, το στηθος δεν υπαρχει απο πρηξιμο,απο αναγουλες ειχα μονο μια σημερα και απο τουαλετα...δοξα το θεο μεχρι στιγμης κανονικα.....αχχχχχχχχχχχχχ.....ανυπομονω τοσο πολυ να το δω.......

τι κανει το σπορακι σου?

μαλλον με την μπεμπα μου θα έχετε το ιδιο όνομα! Ουρανια είναι το βαπτηστικο σου? ετσι θα την βγάλουμε!!! εχτες χαμος, ηταν λες και καλπαζε!απιστευτο!

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια εγκυακια και μη!!!!! Τι κανετε τσουπριτσες μου????

Πρωινη εγω σημερα..ξυπνησα να πιω τα χαπια μου και μετα δεν μπορεσα να ξανακοιμηθω!

Ο καιρος εδω ειναι μια ηλιος μια συννεφια αλλα κανει ζεστη! Ειμαι τελειως καλοκαιρινη πια ακομα και στον υπνο σκεπαζομαστε με μια βαμβακερη λεπτη κουβερτουλα....ποτε δεν ειχα βγαλει την κανονικη κουβερτα τοσο νωρις....μακαρι να παραμεινει ετσι γιατι μουλιασαμε απο τις πολλες βροχες φετος!!!!!!!!

Σας διαβασα λιγουλακι στα πεταχτα γιατι ακομα δεν εχει ανοιξει καλα καλα το ματι.....εγω αναστασακι μου πριστηκα αμεσως...οταν πηγα στον γιατρο για την επιβεβαιωση ημουν 5 εβδομαδων ακριβως και η κοιλια μου ηταν ολοστρογγυλη και τουμπανο! Αφου ελεγα πως θα ειμαι στον 7ο δηλαδη αν απο τωρα εχω τετοια κοιλια????? Σιγουρα επαιξε ρολο και η δυσκοιλιοτητα που ειχα απο την αρχη αλλα ολοι καταλαβαιναν οτι κατι τρεχει γιατι παντα ημουν πολυ αδυνατη κι η κοιλια ηταν φετες...χιχιχι!!!! Οχι τιποτε αλλο δεν μπορουσαμε και να το κρατησουμε λιγο κρυφο γιατι ολα μου τα ρουχα ειναι εφαρμοστα και φαινοταν πολυ....τεσπα! Εμενα μου αρεσει πολυ που φαινεται η κοιλια μου και ανυπομονω να νιωσω το μωρακι μου να κλωτσαει!!!! Α, κατι αλλο που ηθελα να σας πω...δεν ξερω ποια το ξερει αυτο αλλα για να μην κανετε ραγαδες να βαζετε μετα το μπανιο βαζελινη! Βεβαια ειναι και θεμα δερματος οι ραγαδες αλλα γενικα οι κρεμες του εμποριου δεν κανουν πολλα πραγματα οσο η αγνη βαζελινη!

καλημέρα κοριτσια! τι κανετε?

πρωι πρωι στην δουλεια, 7,30 ωρα ανοιγουμε το μαγαζι! νυσταζω!!!!!

πονους περιοδου έχω ακομα οχι συνεχεια οταν αλλαζω μήνα (γιατι λεει ο γιατρος μεγαλώνει η μήτρα!) αλλα μέχρι να κανω την χοριακη (8 μερες καθυστεριση) ειχα εντονους πονους λες και θα μου ερχοτουσαν!καφε ειχα 2-3 μερες πριν την αναμενόμενη! ε περιμενε μερικες μερες ακομα και κανε χοριακη! και φυσικά καλά αποτελεσματα να έχεις!!!!!!!

Καλημερα γιωτακι τι κανεις???Στην δουλιτσα ε? Καλα κανεις.....εγω δυστυχως την εχασα την δουλεια μου καιρο τωρα και δεν καταφερα να βρω αλλη....βεβαια δεν ξερω τι εγκυμοσυνη θα εχω απο δω και περα που θα αρχισω να βαραινω περισσοτερο αλλα δουλευω 14 χρονια συνεχομενα και μου κακοφαινεται παρα πολυ που ειμαι ολη την μερα στο σπιτι! Απο την αλλη οταν θα γεννησω με το καλο δεν θα εχω το αγχος οτι κοντευει ο καιρος που θα πρεπει να γυρισω στην δουλεια και θα μπορω να ειμαι συνεχεια με το μωρακι μου! Το οικονομικο θεμα ομως θα με βασανιζει σιγουρα...τεσπα! Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα....ετσι κι αλλιως ειμαι ολιγαρκης ανθρωπος!!!!!

Το μπουμπουκακι σου κλωτσαει συνεχεια ε??? Τι καλα....θελω κι εγωωωωωω!!!!!!!!!

Καλημερα γιωτακι τι κανεις???Στην δουλιτσα ε? Καλα κανεις.....εγω δυστυχως την εχασα την δουλεια μου καιρο τωρα και δεν καταφερα να βρω αλλη....βεβαια δεν ξερω τι εγκυμοσυνη θα εχω απο δω και περα που θα αρχισω να βαραινω περισσοτερο αλλα δουλευω 14 χρονια συνεχομενα και μου κακοφαινεται παρα πολυ που ειμαι ολη την μερα στο σπιτι! Απο την αλλη οταν θα γεννησω με το καλο δεν θα εχω το αγχος οτι κοντευει ο καιρος που θα πρεπει να γυρισω στην δουλεια και θα μπορω να ειμαι συνεχεια με το μωρακι μου! Το οικονομικο θεμα ομως θα με βασανιζει σιγουρα...τεσπα! Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα....ετσι κι αλλιως ειμαι ολιγαρκης ανθρωπος!!!!!

Το μπουμπουκακι σου κλωτσαει συνεχεια ε??? Τι καλα....θελω κι εγωωωωωω!!!!!!!!!

μια χαρα ειμαι κοριτσάκι! εσύ?

το οικονομικό είναι ένα θεμα που μας αγγίζει ολους, και έμας εδω έχει πέσει πολυ η δουλεια σε σημειό να περνουμε τα μισα λεφτα απο ότι περναμε συνηθως, πως να κρατηθει ενα μαγαζί οταν ο κοσμός δεν έχει λεφτα!!!

οντως είναι θεμα το μεσα στο σπιτι, αλλα όταν γεννησεις με το καλο θα έχεις full time job!!!και εγω δουλευω απο τα 18 ειμαι 34 οποτε 16 χρονια δουλείας δεν τα ξεσυνηθίζεις ευκολα, οπως και τα 14 χρόνια τα δικά σου!

αντε κοντευεις και εσυ να το καταλαβεις σε 3-4 εβδομάδες θα αρχίσει το μπουμπουκι να κανει αισθητη την παρουσια του! εγω ακουγα για φτερουγίσματα και μετα για κλώτσιες αλλα φτερουγίσματα δεν είχα κατευθειαν κλωτσιες τελειο συναισθημα, θα δεις! 4 Ιουνίου πάω για β επιπεδου!

μια χαρα ειμαι κοριτσάκι! εσύ?

το οικονομικό είναι ένα θεμα που μας αγγίζει ολους, και έμας εδω έχει πέσει πολυ η δουλεια σε σημειό να περνουμε τα μισα λεφτα απο ότι περναμε συνηθως, πως να κρατηθει ενα μαγαζί οταν ο κοσμός δεν έχει λεφτα!!!

οντως είναι θεμα το μεσα στο σπιτι, αλλα όταν γεννησεις με το καλο θα έχεις full time job!!!και εγω δουλευω απο τα 18 ειμαι 34 οποτε 16 χρονια δουλείας δεν τα ξεσυνηθίζεις ευκολα, οπως και τα 14 χρόνια τα δικά σου!

αντε κοντευεις και εσυ να το καταλαβεις σε 3-4 εβδομάδες θα αρχίσει το μπουμπουκι να κανει αισθητη την παρουσια του! εγω ακουγα για φτερουγίσματα και μετα για κλώτσιες αλλα φτερουγίσματα δεν είχα κατευθειαν κλωτσιες τελειο συναισθημα, θα δεις! 4 Ιουνίου πάω για β επιπεδου!

Με το καλο η β'επιπεδου γιωτακι μου! Εγω μαλλον για β'επιπεδου πρωτα ο Θεος με κοβω το 1ο δεκαημερο του Ιουλιου! Εχουμε ακομα καιρο εμεις!!!

Προς το παρον ανυπομονουμε να περασει ο καιρος να παμε παλι στον γιατρο στις 17 Ιουνιου....

Οσο για την δουλεια παντου εχει πεσει....η μαμα μου εχει περιπτερο και βλεπω το χαλι απο μεσα....ουτε για τσιγαρα δεν παει ο κοσμος πλεον που το τσιγαρο κοβεται δυσκολα....καπνιστρια ειμαι και ξερω!Πριν μαθω για την εγκυμοσυνη ναι μεν το ειχα ελλατωσει κατα πολυ αλλα να το κοψω εντελως δεν μπορεσα! Το εκοψα βεβαια μια και καλη μετα το θετικο τεστ!Αλλα οταν γεννησω με το καλο και τελειωσω και με τον θηλασμο αν θηλασω βεβαια...πιστευω οτι θα το ξαναρχισω...εστω 4-5 την ημερα θα τα κανω ειμαι σιγουρη!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερουδιαααααααααααααααα!~

τι κανετε φιλεναδιτσες μου?

ΝΕΝΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ..ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑ!Κ ΓΩ ΤΑ ΕΙΧΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΦΕΕΕΕ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕς ΜΕ ΜΙΑ ΡΟΖ ΚΥΛΙΔΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ!Κ ΟΙ ΠΟΝΠΙ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΛΕΓΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!Κ ΟΙ ΖΑΛΑΔΕς ΠΟΥ ΕΧΕΙς ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ!ΑΧ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙς?ΛΕς ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ/;);)

ΡΑΝΙΟΥΚΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΕΓΚΥΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΠΩς ΕΙΣΑΙΙΙΙΙΙΙΙ?;);)

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΞΕΚΗΝΗΣΕ ΝΑ ΠΡΙΖΕΤΑΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ?ΤΙ ΩΡΑΙΑΑ!;);)

ΓΙΩΤΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙς?Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΤΕς ΚΛΩΤΣΤΙΤΣΕς Ε!ΕΜΕΝΑ Ο ΖΟΥΖΟΥΝΟς ΟΧΙ Κ ΠΟΛΑ..Ο ΑΝΤΡΑς ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!Κ ΘΕΛΩ ΤΟΟΣ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙ!:rolleyes:ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΘΑΠΑΕΙ ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕς ΚΛΩΤΣΙΤΣΕς!4 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΑς ΓΙΑ Β' ΕΠΙΠΕΔΟΥ!ΤΙ ΚΑΛΑ!ΕΓΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΟΥ ΜΑς ΕΡΧΕΤΑΙ Κ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΥΥ!

ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙς?ΟΙ ΖΕΣΤΕς ΜΠΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ..Κ ΜΕΙς ΕΔΩ Κ ΕΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΡΙΠΟΥ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΛΕΠΤΗ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΖΕΣΤΕΝΟΜΑΙ ΕΧΩ ΑΝΑΚΛΙΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!ΑΧ Κ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!:shock::shock:!ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ!ΧΘΕς ΕΙΧΑΜΕ ΣΗΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩς ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΑ Κ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ Κ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ Κ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΙ!ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΖΗΤΗΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΕΚΗΝΗΣΟΥΜΕ!:(:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΝΕΝΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ..ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑ!Κ ΓΩ ΤΑ ΕΙΧΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΦΕΕΕΕ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕς ΜΕ ΜΙΑ ΡΟΖ ΚΥΛΙΔΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ!Κ ΟΙ ΠΟΝΠΙ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΛΕΓΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!Κ ΟΙ ΖΑΛΑΔΕς ΠΟΥ ΕΧΕΙς ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ!ΑΧ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙς?ΛΕς ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ/;);)

ΓΙΩΤΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙς?Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΤΕς ΚΛΩΤΣΤΙΤΣΕς Ε!ΕΜΕΝΑ Ο ΖΟΥΖΟΥΝΟς ΟΧΙ Κ ΠΟΛΑ..Ο ΑΝΤΡΑς ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!Κ ΘΕΛΩ ΤΟΟΣ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙ!:rolleyes:ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΘΑΠΑΕΙ ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕς ΚΛΩΤΣΙΤΣΕς!4 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΑς ΓΙΑ Β' ΕΠΙΠΕΔΟΥ!ΤΙ ΚΑΛΑ!ΕΓΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΟΥ ΜΑς ΕΡΧΕΤΑΙ Κ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΥΥ!

ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙς?ΟΙ ΖΕΣΤΕς ΜΠΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ..Κ ΜΕΙς ΕΔΩ Κ ΕΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΡΙΠΟΥ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΛΕΠΤΗ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΖΕΣΤΕΝΟΜΑΙ ΕΧΩ ΑΝΑΚΛΙΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!ΑΧ Κ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!:shock::shock:!ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ!ΧΘΕς ΕΙΧΑΜΕ ΣΗΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩς ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΑ Κ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ Κ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ Κ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΙ!ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΖΗΤΗΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΕΚΗΝΗΣΟΥΜΕ!:(:(

Καλημερα λενιω μου....καλα ειμαι εγω εσυ πως εισαι???? Ο μπομπιρακος κλωτσαει???? Ο αλλος μπομπιρακος τι γλυκουλης κανει αγκαλιτσα την κοιλιτσα ε? Πολυ συγκινητικο να το βλεπεις...!

Εγω λενιω μου φοραω απο το Πασχα σχεδον πεδιλα και σαγιοναριτσες και την κουβερτα την χοντρη την εβγαλα εχθες για να πω την αληθεια αλλα και που την ειχα στο πατωμα την εβρισκα το πρωι....εγω παντως χαιρομαι πολυ που ειμαι εγκυος καλοκαιρι γιατι κρυωνω τοσο πολυ που τον χειμωνα δεν θελω ουτε να τον ακουω....ακομα και τα καλοκαιρινα βραδυα μετα τις 10:30 το βραδυ αν καθομαστε στην βεραντα μπορει να φορεσω ψιλη ζακετουλα....!

Οσο για το οικονομικο ενα εχω να πω....ειμαστε με 5 ευρω απο προχθες και ευτυχως που πληρωνεται ο αντρας μου σημερα...πριν περισσευαν και για την ακρη λεφτα...τωρα ισα ισα που φτανουν αλλα απ'οτι βλεπω με τα νεα μετρα θα ζηταμε και δανεικα απο πανω για να βγαλουμε τον μηνα!Αν και δεν ξερω απο που θα ζηταμε δανεικα γιατι μαλλον κανεις δεν θα εχει να μας δωσει....

Τεσπα να εχουμε υγεια και υπομονη και καποια στιγμη θα φτιαξουν τα πραγματα!

Στις 31 εχεις την β'επιπεδου λενιω ή λαθος κανω????

ελενίτσα μου μια χαρα είμαι, ποπω! την τριτη ε?? τελεια! και εγω ανυπομονω να πάω!

καλα και εμένα ο αντρας μου τίποτα! μολις βαζει το χέρι αγαλματακια ακουνητα η μπεμπα! ελα βρε της λεω κανε κατι και στον μπαμπα που σ'αγαπαει τοσο πολυ! τιποτα η μικρή!

Εχτές ειχαμε πάει για μπυρίτσα, μια στο τόσο την δικαιούμε! και ηταν τελεια! μπυρα και πατατακια!!!! βεβαια σημερα είμαι τιμωρία, το βραδυ μόνο φρούτα!

ποσα κιλά έχεις παρει? εγω 3 πριν 2 εβδομάδες που με ζυγισε ο γιατρος, τωρα θα εχω τσιμπισει μισο ακόμα σίγουρα για να μην πω ενα!

τελικά μου φαίνεται σε όλα τα ελληνικά σπιτια οι ιδιες κουβεντες γίνονται!

καλυτερα να σκεφτόμαστε θεττικά και ολο και κατι θα γίνει!;)

Καλημερα λενιω μου....καλα ειμαι εγω εσυ πως εισαι???? Ο μπομπιρακος κλωτσαει???? Ο αλλος μπομπιρακος τι γλυκουλης κανει αγκαλιτσα την κοιλιτσα ε? Πολυ συγκινητικο να το βλεπεις...!

Εγω λενιω μου φοραω απο το Πασχα σχεδον πεδιλα και σαγιοναριτσες και την κουβερτα την χοντρη την εβγαλα εχθες για να πω την αληθεια αλλα και που την ειχα στο πατωμα την εβρισκα το πρωι....εγω παντως χαιρομαι πολυ που ειμαι εγκυος καλοκαιρι γιατι κρυωνω τοσο πολυ που τον χειμωνα δεν θελω ουτε να τον ακουω....ακομα και τα καλοκαιρινα βραδυα μετα τις 10:30 το βραδυ αν καθομαστε στην βεραντα μπορει να φορεσω ψιλη ζακετουλα....!

Οσο για το οικονομικο ενα εχω να πω....ειμαστε με 5 ευρω απο προχθες και ευτυχως που πληρωνεται ο αντρας μου σημερα...πριν περισσευαν και για την ακρη λεφτα...τωρα ισα ισα που φτανουν αλλα απ'οτι βλεπω με τα νεα μετρα θα ζηταμε και δανεικα απο πανω για να βγαλουμε τον μηνα!Αν και δεν ξερω απο που θα ζηταμε δανεικα γιατι μαλλον κανεις δεν θα εχει να μας δωσει....

Τεσπα να εχουμε υγεια και υπομονη και καποια στιγμη θα φτιαξουν τα πραγματα!

Στις 31 εχεις την β'επιπεδου λενιω ή λαθος κανω????

ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ Ματινακι μου!κ γω χαπακωθηκα κ εφαγα κ τα δημητριακα μου κ ειπα να κατσω λιγακι στον υπολογιστη κ μετα εχω μαγειρεμα~ο μικρος μου κοιταει παιδικα..ειναι πολυ συγκηνητικο οπως το λες να βλεπεις το παιδακι σου να κανει ετσι για το αδερφακι του!ο ζουζουνος μου ειναι ησυχος απλα ειναι πιο εντονες οοι κλωτσιτσες του οταν μου τις δινει!:tongue:

εγω Ματινακι μου προτιμω να εχει λιγη ψυχρα ππαρα την ανυποφορη ζεστη..δεν αντεχεται!:shock::shock:

σε καταλαβαινω Ματινακι μου γιατι κ μεις ειμαστε ετσι πολυ συχνα τελευταια κ γω δεν ξερω τι μας περημενει στο μελον..χθες μαλωναμε με τον αντρα μου γιατι επεμενα οτι ο μικρος πρεπει να εχει το δικο του κρεβατι πριν ερθει το μωρο γιατι μετα θα του κακοφανει κ ηδη απο τωρα δεν θελει την κουνια του γιατι δεν βολευεται εκει μεσα ειναι μεγαλωσομο παιδακι κ τον λυπαμαι κ μαλωναμε γιατι αυτος μου λεει οτι ζοριζεται τωρα κ δνε περισευουν λεφτα για τιποτα αλα προτεραιοτητα εχει το παιδι μας..δεν ξερω κ η μαμα ειπε θα μας βοηθησει κ αυτη δεν εχει πολυ δουλεια την εβδομαδα να δουλευει το πολυ 3 μερες κ τρωμε κ συχνα εκει κ αυτο ειναι ηδη μεγαλη βοηθεια για μας!σιγουρα την υγεια μας να εχουμε ο κο θεος ειναι μεγαλος..δεν θελουμε πολα πραγματα τα παιδακια μας να μεγαλωνουν σωστα με αυτα που εχουν αναγκη κ τα υπολοιπα θα ρθει καιρος που θα τα απολαυσουμε η μπορει κ να μην ερθει δεν εχουν τοση αξια αυτα (τα υλικα αγαθα)οσο η υγεια κ οι οικογενειακες ομορφες στιγμες εστω κ με λιγα!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ελενίτσα μου μια χαρα είμαι, ποπω! την τριτη ε?? τελεια! και εγω ανυπομονω να πάω!

καλα και εμένα ο αντρας μου τίποτα! μολις βαζει το χέρι αγαλματακια ακουνητα η μπεμπα! ελα βρε της λεω κανε κατι και στον μπαμπα που σ'αγαπαει τοσο πολυ! τιποτα η μικρή!

Εχτές ειχαμε πάει για μπυρίτσα, μια στο τόσο την δικαιούμε! και ηταν τελεια! μπυρα και πατατακια!!!! βεβαια σημερα είμαι τιμωρία, το βραδυ μόνο φρούτα!

ποσα κιλά έχεις παρει? εγω 3 πριν 2 εβδομάδες που με ζυγισε ο γιατρος, τωρα θα εχω τσιμπισει μισο ακόμα σίγουρα για να μην πω ενα!

τελικά μου φαίνεται σε όλα τα ελληνικά σπιτια οι ιδιες κουβεντες γίνονται!

καλυτερα να σκεφτόμαστε θεττικά και ολο και κατι θα γίνει!;)

Γιωτακι σιγουρα σε ολα τα ελληνικα σπιτια αυτη η συζητηση γινεται γιατι ειναι ασχημα τα πραγματα και ειδικα στην περιπτωση που μπαινει μονο ενας μισθος στο σπιτι...θετικη σκεψη λεω κι εγω στον αντρα μου αλλα....!!!!!

Εγω εχω παρει ενα κιλο μεχρι τωρα κοριτσια...στην τελευταια επισκεψη στον γιατρο ειχα χασει και 300 γραμμαρια αλλα τρωω σαν λιμασμενη πως γινεται να χανω???????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...