Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Ευχαριστώώώώ κι εσείς να χαίρεστε τα ζουζουνάκια..Έχω ένα κοριτσάκι 4,5 μηνών..Διάβασα για την μπεμπούλα σου..Περαστικά ήταν μην τα σκέφτεσαι..Κυκλοφορούν πολλά αυτή την εποχή,γρίπη,ιώσεις,γαστρεντερίτιδα..Εμένα να φανταστείς είχε περάσει ίωση πριν ακόμα σαραντίσει..

παναγιτσα μου!!!!πολυ φοβαμαι τα κρυωματα!!!!!μαλλον την κρυωσα εγω με το μπανακι που την εκανα, δεν ειχε και πολυ ζεστη στο δωματιο, ουτε στο μπανιο, το καημενουλι μου!!!!αλλα ευτυχως τωρα ειναι μια χαρα, εκτος απο τα κακακια της αλλα ενταξει νομιζω θα φτιαξει, την δευτερα εχουμε και εμβολιο!!!!!ασε τα δικα μου!!!!!για πες!!!!η μπουμπου σου σε ξετρελαινει?ειναι ησυχο μωρακι?

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ήσυχο δεν το λες..Είχε πονάκια πιο μικρούλα και ήταν όλο αγκαλίτσα..Και τώρα έμαθε έτσι και αν την αφήσουμε γκρινιάζει συνέχεια..Αλλά εδώ και λίγο καιρό έχει ηρεμήσει κατά πολύ,δεν έχω παράπονο..Εχθές κάναμε εμβόλια και έχει πάλι λίγη γκρίνια..έκανε και πυρετό εχθές..Τον άλλο μήνα μας είπε ο παιδίατρος θα ξεκινήσουμε και κρεμούλα..Τι έχει να γίνει...

5oA2p2.png

Καλησπέρα κορίτσια..

Εσείς φαντάζομαι είστε φιλεναδίτσες από όταν ήσασταν εγκυούλες ακόμα και θα απορείτε πού ξεφύτρωσα..Επειδή σήμερα δεν έχει κίνηση στο παρεάκι μου είπα να κάνω ένα αίτημα φιλίας στο δικό σας που μου φάνηκε τόόόσο χαρούμενο και αισιόδοξο :-)

Καλωσορισες Κατια! Να σου ζησει το κοριτσακι σου!

Καλε τι απο που ξεφυτρωσες λες? Μια χαρα παρεα θα κανουμε...!

Εμεις ειμαστε φιλεναδιτσες απο πριν μεινουμε εγκυες! Ειχαμε τα αγχη μας, καναμε τις προσπαθειες μας αλλες αρκετο καιρο αλλες λιγοτερο, ειχαμε ατυχες στιγμες με αποβολες αλλα τα ξεπερασαμε και πλεον αν οχι ολες οι περισσοτερες μειναμε εγκυες και γεννησαμε τα μωρακια μας! Περιμενουμε αλλο ενα μωρακι να ερθει στο παρεακι μας και μετα περιμενουμε να γινουμε παλι δευτερομανουλες πρωτα ο Θεος να ειμαστε καλα!!!!

Για πες μας για σενα τιποτις καλε! Τυπου ποσο χρονων εισαι, πως γεννησες, τι ΑΦΜ εχεις...αχαχαχα καλε πλακα κανω...πες μας ομως κατι να γνωριστουμε....

Εγω ειμαι η Ματινα και εχω εναν γιο 4 μηνων σε 8 μερες! Ειμαι 32 κλεισμενα και εχω τα ψυχολογικα μου με την χαμηλη παραγωγη γαλακτος....ουφ...παλι αυτο σκεφτομαι! Τεσπα...για πες εσυ!

Ήσυχο δεν το λες..Είχε πονάκια πιο μικρούλα και ήταν όλο αγκαλίτσα..Και τώρα έμαθε έτσι και αν την αφήσουμε γκρινιάζει συνέχεια..Αλλά εδώ και λίγο καιρό έχει ηρεμήσει κατά πολύ,δεν έχω παράπονο..Εχθές κάναμε εμβόλια και έχει πάλι λίγη γκρίνια..έκανε και πυρετό εχθές..Τον άλλο μήνα μας είπε ο παιδίατρος θα ξεκινήσουμε και κρεμούλα..Τι έχει να γίνει...

πονακια ε?κι εμενα το ιδιο!!!!αγκαλιτσα θελουνε τα γλυκουλια μας, ειναι τοσο μικρουλια, μπορεις να τους πεις οχι???αχ σου εκανε πυρετο ε?περαστικα!!!!!καλα οι κρεμουλες ειναι ολα τα λεφτα, γινονται χαλια αλλα μολις ανοιγουν στοματακι σε ξετρελαινουν!!!!!

αχ παω κοριτσακια, ξυπνησε, κατια να μπαινεις να τα λεμε!!!!!

ματινιω μου φιλησε μου τον κουκλο σου!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Ματίνα ευχαριστώ για την αποδοχή..χαχα..Εγώ είμαι 25..Αρραβωνιάστηκα μόλις τελείωσα τις σπουδές (μετά από 8 χρόνια σχέσης) έμεινα έγκυος λίγους μήνες μετά και τώρα ετοιμάζουμε γάμο και βάφτιση τον Ιούνιο.

5oA2p2.png

κοριτσακια μου σας ευχαριστω για την συμπαρασταση!!!!!η μπεμπα μου ειναι καλα παντως, αλλα παλι πριν λιγο εκανε πρασινα κακακια με κλωστουλες λιγες....ουφ....τι να πω, μαλλον κρυωμα ηταν!!!!!!η καρδουλα μου!!!!!!

λενιω μου περαστικα στον μεγαλο σου τον γιοκα, τι νυχτα περασες γλυκουλα μου, πω πω.....αυπνη εντελως!!!!αχ τα παιδακια μας μωρε!!!!!!

αναστασακι μου, ρανιουκο μου, χρυσανθουλι μου, γιωτουλα μου, νατασσακι μου!!!!!!!

ματινακι μου μην αγχωνεσαι καρδουλα μου για τον θηλασμο!!!!εχεις κανει το καλυτερο δυνατο για τον ομορφουλι σου!!!!!!εγω παντως χωρις να ξερω πολλα, απλα εμπειρικα λεω να τον βαζεις συνεχεια στο στηθος και θα στο ενεργοποιησει ο ιδιος ο μπεμπακος το γαλα σου, και καθε μια ωρα αν μπορεις και καθεται!!!!!μακαρι να αυξηθει η παραγωγη σου, στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!!!!!!αλλα να μην αγχωνεσαι για το αντιθετο, ο κουκλος σου εχει την καλυτερη μανουλα του κοσμου!!!!!!

κατια μου καλως ηρθες στο παρεακι μας!!!!!!1 παιδακι εχεις?να σου ζησει κοριτσακι μου!!!!!!για πες, θεσσαλονικια ε?:tongue:

Ποπακι μουυυυυυυ????????? Τι κανει η πριγκιπεσα μας καλε??? Κρυωσε το καμαρι μας???? Περαστικουλια να ειναι μωλε!!!!!

Αν τον βαζω συνεχεια στο στηθος ποπακι μου θα κανει συνεχεια εμετους. Εχει μαθει να τρωει στο 4ωρο περιπου και παλι ακομα κανει γουλιες! Ειδικα αν τον βαλω στο στηθος εκει ειναι που τα βγαζει περισσοτερο! Δεν με βοηθαει και ο ιδιος οποτε το γαλα αρχιζει και μειωνεται πολυ! Τι να κανω? Θα προσπαθησω να αυξησω την παραγωγη με αλλον τροπο...περιμενω απαντηση απο μια κοπελα και μετα θα παρω και την μαια μου να δω τι θα μου πει!

Καλωσορισες Κατια! Να σου ζησει το κοριτσακι σου!

Καλε τι απο που ξεφυτρωσες λες? Μια χαρα παρεα θα κανουμε...!

Εμεις ειμαστε φιλεναδιτσες απο πριν μεινουμε εγκυες! Ειχαμε τα αγχη μας, καναμε τις προσπαθειες μας αλλες αρκετο καιρο αλλες λιγοτερο, ειχαμε ατυχες στιγμες με αποβολες αλλα τα ξεπερασαμε και πλεον αν οχι ολες οι περισσοτερες μειναμε εγκυες και γεννησαμε τα μωρακια μας! Περιμενουμε αλλο ενα μωρακι να ερθει στο παρεακι μας και μετα περιμενουμε να γινουμε παλι δευτερομανουλες πρωτα ο Θεος να ειμαστε καλα!!!!

Για πες μας για σενα τιποτις καλε! Τυπου ποσο χρονων εισαι, πως γεννησες, τι ΑΦΜ εχεις...αχαχαχα καλε πλακα κανω...πες μας ομως κατι να γνωριστουμε....

Εγω ειμαι η Ματινα και εχω εναν γιο 4 μηνων σε 8 μερες! Ειμαι 32 κλεισμενα και εχω τα ψυχολογικα μου με την χαμηλη παραγωγη γαλακτος....ουφ...παλι αυτο σκεφτομαι! Τεσπα...για πες εσυ!

Το γάλα γιατί μειώθηκε?Εγώ δεν θήλασα καθόλου...Δεν τραβούσε η μπέμπα..Ακόμα κλαίω όταν το σκέφτομαι.. :( :(

5oA2p2.png

Ματίνα ευχαριστώ για την αποδοχή..χαχα..Εγώ είμαι 25..Αρραβωνιάστηκα μόλις τελείωσα τις σπουδές (μετά από 8 χρόνια σχέσης) έμεινα έγκυος λίγους μήνες μετά και τώρα ετοιμάζουμε γάμο και βάφτιση τον Ιούνιο.

Αχ τι ωραια που θα ειναι γαμος και βαφτιση μαζι! Αλλα ας μην πολυλεω τι λεξη γαμος γιατι θυμαμαι την κομμωτρια που με χτενισε και βγαζω αφρους...αχαχχαχα....!!!!!! Ας μιλησουμε για την βαφτιση λοιπον....αχαχαχ! Εχεις βρει μπομπονιερες και προσκλητηρια τι περιπου θες?????Εμεις λεμε να κανουμε την βαφτιση πρωτα ο Θεος τον Αυγουστο (που ειναι παχιες οι μυγες) και απο τωρα κοιταω τα βαφτιστικα ρουχα...προσκλησεις δεν ξερω αν θα κανουμε γιατι για να κανουμε προσκλησεις πρεπει πρωτα να εχουμε καλεσμενους...και μαλλον δεν θα εχουμε....αχχαχα...εχω ρεντα σημερα!

Ωστε εισαι 25 ε? Μικρη στα βασανα λοιπον...καλυτερα ομως για να εχεις αντοχες με τα παιδια...βεβαια ειναι και αναλογα το παιδι...αν ολα μου τα παιδια ειναι σαν τον μπεμπη μου αλλα 10 κανω....και ειδικα αν εχω σε ολα την γεννα του πρωτου κανω και 20!

Με το καλο λοιπον τα γαμοβαφτισια σας!!!!!

Εγώ πάλι αν είναι όλα τα παιδιά σαν την μπέμπα κλάμα,γκρίνια και αυπνία δεν κάνω άλλο..όχι όχι ας λέω..θέλω κι άλλο αργότερα..γιατί δεν θα έχεις καλεσμένους???καλά ε,τα διαβάζω και με πιάνει γέλιο..σήμερα πήγα για προσκλητήρια και δεν μου άρεσε κανένα κείμενο..θέλω κάτι ενδιάμεσο..ούτε πολύ παιδικό ούτε πολύ σοβαρό..στέφανα,λαμπάδες βρήκα..Τα ρουχάκια θα τα πάρουμε κατά τον Μάιο να δούμε και την ανάπτυξη της μπέμπας..Φυσικά και τα κοιτάω από τώρα και είναι τόσο γλυκούλια..Γενικά τρέχω και δεν φτάνω

5oA2p2.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι αν είναι όλα τα παιδιά σαν την μπέμπα κλάμα,γκρίνια και αυπνία δεν κάνω άλλο..όχι όχι ας λέω..θέλω κι άλλο αργότερα..γιατί δεν θα έχεις καλεσμένους???καλά ε,τα διαβάζω και με πιάνει γέλιο..σήμερα πήγα για προσκλητήρια και δεν μου άρεσε κανένα κείμενο..θέλω κάτι ενδιάμεσο..ούτε πολύ παιδικό ούτε πολύ σοβαρό..στέφανα,λαμπάδες βρήκα..Τα ρουχάκια θα τα πάρουμε κατά τον Μάιο να δούμε και την ανάπτυξη της μπέμπας..Φυσικά και τα κοιτάω από τώρα και είναι τόσο γλυκούλια..Γενικά τρέχω και δεν φτάνω

Κατια μου ξυπνησε ο μπεμπακος και πρεπει να βγω...θα ξαναμπω και θα σου στειλω κειμενα για γαμοβαφτιση αν οχι σημερα αυριο πρωτα ο Θεος σιγουρα ενταξει????

Χαρηκα που ηρθες στην παρεα μας και ευελπιστω να συνεχισουμε να κανουμε παρεουλα!!!!!

Σε φιλω και θα τα ξαναπουμε!!!!

Καλημερα καμαρι μου! Τι κανετε μανα και κορη σεφ????χαχαχαχ....πολυ γελασα που σου φερνει φαγια να δοκιμαζεις...!!!!!

Καταρχην θα σε μαλωσω....τι βλακειες ειναι αυτς που γραφεις οτι δεν νιωθεις καλα εδω με μας και για παρεξηγησεις και λοιπες κουταμαρες????? Μια Νατασαρα εχουμε καλεεεεεε....παρ'το ειδηση!!!!! Μαρη δεν φτανει που μας συμβουλευεις θα εχουμε και παραπονο απο πανω? Αντε μη σου πω τιποτα τωρα....εχω τον πονο μου με τα ζιζια μου εχω και σενα την χαζοβιολα....αχαχαχαχαχ....σ'αγαπω πολυ πολυυυυυυυ!!!! (((((((())))))) Αλλα πιο πολυ αγαπαω την Ξενουλα!!!!!!! Ενα τσιζκεϊκ παρακαλω Ξενουλα...χιχιιχιχιχιχιχι!!!!!!

Τωρα για το θεμα με το γαλα ναι μεν προσπαθω ακομα να μην μου κοπει αλλα δυστυχως δεν επαρκει για τις τωρινες αναγκες του...σε 10 μερες ειναι να παμε στην παιδιατρο για τα επομενα 2 εμβολια και θα την ρωτησω για το γιαουρτακι σιγουρα! Αλλα ακομα ειναι νωρις για μας σε εναμιση μηνα θα ξεκινησουμε τις στερεες τροφες....παντως οταν της ειπα οτι θα προσπαθησω να επαναφερω το γαλα μου ετσι ωστε να του δινω απο το δικο μου οταν θα αρχισει να τρωει μου απαντησε οτι εννοειται οτι τοτε θα τον καλυπτει εφοσον εχω ακομα ετσι...? Θα παρω τηλ.την μαια μου να την ρωτησω με τι τροπο θα αυξησω την παραγωγη....μια μου ειπε με θηλαστρο να το βγαζω συχνα για να επανελθει αλλα εγω την νυχτα πλεον δεν ξυπναω γιατι ο μπεμπης κοιμαται σερι μεχρι τις 8 το πρωι, ασε που το θηλαστρο κανει θορυβο και δεν προκειται να μπορεσω να το χρησιμοποιησω νυχτα γιατι θα τους ξυπνησω και τους 2....ο αντρας μου ξυπναει καθημερινα 6 το πρωι για να παει για δουλεια να τον αφησω ξαγρυπνο??? Αν ξυπνησει δυσκολα κοιμαται μετα.Αλλη μια μου ειπε να παρω ταμπλετες μπυρας απο το φαρμακειο...ουφ...θα δουμε!!!!!

Αγάπη μου εσύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πραγματικά δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να νιώσω καλά μην σου πώ τέλεια!!!!ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΌΤΑΝ ΔΙΆΒΑΣΑ ΑΥΤΌ ΜΕ ΤΑ ΖΙΖΙΆ ΠΈΘΑΝΑ ΣΤΟ ΓΈΛΙΟ!!!!!!!!Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!:lol: :lol: :lol: Πολύ σε αγαπάω Ματινάρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!((((((((((((((((())))))))))))))

Και η Ξενούλα εννοέιται και αύριο θα σου φτιάξει μια τσιζκεικάρα μούρλια!!!! :D :D :D

Αυτές οι ταμπλέτες είναι ταμπλέτες μαγιά της μπύρας κι εγώ έπαιρνα και είδα διαφορά στο γάλα μου κατέβαινε πιο πολύ..και θυμάμαι αν έπαιρνα βράδυ μετά το πρωί ήτανε τούμπανο μιλάμε πονούσαν τα μεμε μου(πρωί εννοώ την ώρα που ξυπούσε η μικρή για ζιζάκι..ξημερώματα)!!!!Πιστεύω βοηθάνε!!!!!

Δές κι εδώ τί βρήκα...ενδιαφέρον και όλα με φυσικούς τρόπους!!!

http://www.supa.gr/forums/f188/botana-kai-futika-sumplirwmata-gia-auxisi-tis-paragogis-mitrikou-galaktos-32019.html

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Καλησπέρα κορίτσια..

Εσείς φαντάζομαι είστε φιλεναδίτσες από όταν ήσασταν εγκυούλες ακόμα και θα απορείτε πού ξεφύτρωσα..Επειδή σήμερα δεν έχει κίνηση στο παρεάκι μου είπα να κάνω ένα αίτημα φιλίας στο δικό σας που μου φάνηκε τόόόσο χαρούμενο και αισιόδοξο :-)

καλως ορισες κατια στο παρεακι κ να σου ζησει το μπεμπουλινι σου κ με το καλό κ ο γαμος κ η βαπτιση!!!!:D:D:D να μπαινεις να τα λέμε ναι?????

ποπακι μου μηπως να επαιρνες τηλ τον παιδιατρο να εκανες μια ερωτηση για τα κακακια??:rolleyes:

ουφφ εγω εβαψα το μαλλι, εκανα ενα μπανιο 1 ωρα στο ντουζ ημουν το καταευχαριστηθηκα! καναμε κ τον μπεμπη μπανιο κ τωρα τρωει!!:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γεια σας κοριτσακια μου! :P

Πώς ειστε;;;;;

Ματιναρα μου, σε ευχαριστω πολυ για τις σελιδες με τις κουνουπιερες! Ευτυχως εχουν καλες τιμες... Τι κανει ο μπουμπουκος σου;; Αχ, πώς τον χαιρομαι που ειναι ησυχος!!!! Ψυχουλα μου! Μεγαλη υποθεση να ειναι ησυχο και βολικο ενα μωρακι... Αλλιως το χαιρεσαι και σου κανει τη ζωη πιο ευκολη κακα τα ψεματα! Ποιος ξερει τι μας περιμενει κι εμας! χαχαχα Πολυ καλη η σκεψη σου να επαναφερεις το γαλα σου ετσι ωστε να του φτανει τωρα που θα τρωει και κρεμουλες. Θα το καταφερεις σιγουρα! Παρε τη μαια σου να σε συμβουλεψει καταλληλα. Κανει θορυβο το θηλαστρο,ε;; Χμμ.... Ευτυχως ο αντρας μου δεν ειναι καθε μερα πρωινος οποτε και να τον ξυπναω δε χαλασε και ο κοσμος.... Τι να κανουμε κι εμεις! Ολα πρεπει να τα σκεφτομαστε και να τα φροντιζουμε...:rolleyes:

Αναστασακι, 1 ωρα μπανακι εκανες θηριο;;; Μουλιασες,ε;;; Τελειαα! Πώς ειναι ο δικος σου ο γλυκας;;; Εβαψες μαλλι; Τι καλα.. Επιτρεπεται στο θηλασμο,ε; Νυχια στο θηλασμο; Μπορουμε να βαφουμε; Ερχεται και καλοκαιρι... Πώς θα βγαλουμε την ποδαρα με αβαφο νυχακι;;;

Νατασουλα μου, τι κανεις;;; Γλυκα φιλακια στην Ξενια σου! Κι εγω θελω να μου φτιαξει γλυκακιι!! χιχιχι Μαγια της μπυρας,ε; Να παρω απο τωρα να μου βρισκονται, ή αν και οταν χρειαστουν; Δεν κανει να παιρνω ετσι κι αλλιως για να εχω γαλα;

Κατια, καλωσηρθες και με το καλο να κανετε τον γαμο και τη βαφτιση σας! Να χαιρεσαι το κοριτσακι σου! :P

Ποπακι, μεγαλωσε βρε η ζουζουνα σου! 6 μηνων και τρωει και κρεμουλες... Αχ, τρελα! Ρωτησες το γιατρο για τα κακακια της; Τιποτα δε θα ειναι...:rolleyes:

Ρανιουκο μου, κοριτσακι μου, υπομονη με την αυπνια!!! Δεν μπορω ακομη να σε καταλαβω ακριβως γιατι δεν το εχω ζησει αυτο το καθε βραδυ καραουλι και νταντεμα, αλλα μπορω να φανταστω νομιζω ποσο δυσκολο ειναι.... Βεβαια για να σου πω την αληθεια, εχω τοση τρελα και λαχταρα για να ερθει στον κοσμο το κοριτσακι μας που δε σκεφτομαι καθολου την επικειμενη κουραση και δεν τη φοβαμαι κιολας. Νομιζω οτι επειδη θα σηκωνομαι για να την φροντισω, θα σηκωνομαι μεσα στην καλη χαρα.... :o Μαλλον ομως η πραγματικοτητα διαφερει, ε;;;;; χαχαχα Οταν αρχισει να σε καταβαλλει η κουραση ολα γινονται δυσκολοτερα; Θα δειξει!

Ελενακι, πολλα φιλακια και περαστικουλια σας! Απο Τεταρτη χαλαει παλι ο καιρος ακουσα με βροχες και κρυο... Αν προλαβετε μεχρι τοτε πατε καμια βολτουλα να ξεσκασετε!

Το Ιωαννακι μας, η νεα μανουλα, τι να κανει αραγε;; Θα γυρισε σπιτακι της σημερα μαλλον. Εχει καμια νεα της;

Χρυσανθακι και Γιωτακι πολλα φιλακια!! :-P

Χιλια συγγνωμη σε οποια ξεχασααα!! :(

Σας φιλω!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλημέρα μανουλίτσες,κ μπεμπεδακια εντος κ εκτος κοιλιτσας!!!!!

εχθες να μη μας ματιασω κοιμηθηκαμε τελεια!!!!!!!!!:D:D κ νανουριστηκαμε με πιπιλα πρακαλω!!!!:lol::lol::lol::lol: τωρα τον θηλασα κ τον εχω να ρευτει. απο τη μια λεω να παω να την ξανα πεσω,αν απο την αλλη λεω να κανω καμια δουλεια:rolleyes::rolleyes: αλλα δεν μπορω να κανω φασαρια,κ ετσι μαλλον θα παω μαζι του!;)

ελενη μου (πεταλουδιτσα) ;)ναι τα εβαψα τα μαλλια!! πηρα της apivita που ειναι με μελι! το εψαξα καλα το θεμα, εξονυχηστικα θα ελεγα κ κατεληξα στο να τα βαψω! κ το νυχι επισης επιτρεπεται;).

αυτο που ελεγες για τα ξενυχτια, αν κ εμεις ευτυχως δεν ειχαμε περα του θηλασμου, σε καταβαλει η κουραση καποια στιγη κ λες "δεν αντεχω αλλο!!!" αλλα μόλις σε κοιταει με τα ματακια του τα ομορφα, λες "χαλαλι σου!!!". εγω οταν με κοιταει λιώνω!!!:lol::lol: τις πρωτες 40 μερες ιδιως με τον θηλασμο ειχα κουραστει παρααααααααααα πολυυυυυυυυ!! αυτος ηταν συνεχεια στο στηθος!! πολλεςςςςςςς ωρες ωστε να εδραιωθει ο θηλασμος,τα ειχα δει ολα!!! αλλα εκανα ΥΠΟΜΟΝΗ και τωρα ολα καλα!!!:D θα τα ζησεις ολα πολυ πολυ συντομα με το καλό! δεν θυμαμαι αν το εχεις πει, σκευτεσαι να θηλάσεις?

Ιωαννακι!! μπες να μας πεις την εμπειρια σου!!!:D:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...