Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Kαλημέρα Ματινάκι μου!!Μην το κάνεις αυτό αγαπούλα μου καλή το ξέρω ότι θες το καλύτερο για το παιδάκι σου αλλά έκανες ότι μπορούσες μωρέ..τόσα παιδάκια πίνουνε ξένο γάλα...γαι να αυξήσεις το γάλα ξέρω βοηθάνε οι μαλάξεις πριν το θηλασμό η πλάγια στάση θηλασμού και γενικά τα υγρά..σουπίτσες και τέτοια...νομίζω και τα γαλακτοκομικά αλλά δεν είμαι σίγουρη και δεν ξέρω σε περίπτωση παλινδρόμησης αν κάνει κι όλας :rolleyes:

Τί άλλες μεθόδους βρήκες...???...για να μαθαίνουμε κι εμείς...;)

Το ξέρω για το μόλυβδο Ματινάκι μου γι αυτό κι εγώ από 1 έτους της έδωσα φρέσκο γάλα..ουσιαστικά μόνο 5 μήνες ήπιε σκόνη και μόνο πρωί το βράδυ της έδινα γιαουρτάκι...κι αν μπορούσα δεν θα της έδινα ούτε το πρωί αυτούς τους 5 μήνες αλλά σκέφτηκα μόνο το δικό μου παιδί πίνει?..τόσα παιδάκια το πίνουνε το ξένο κι από ημερών..ας μην στεναχωριέσαι άδικα..κάνεις το καλύτερο και μακάρι να αυξηθεί το γαλατάκι στα ζιζάκια και να μην δώσεις άλλο σκόνη..σου το εύχομαι!Σκέφτηκες καθόλου να δίνεις γιαουρτάκι???...νομίζω από 6 μηνών μπορείς αλλά ανάλογα τί θα σου πεί και η γιατρός σου..θα μπορείς να το φτιάχνεις και μόνη σου το γιαουρτάκι..κάνε μία ερώτηση στην γιατρό...Πάντως μην αγχώνεσαι γιατί και το στρες και το άγχος λειτουργούνε αρνητικά στην παραγωγή γάλακτος!!!(((((((((((((())))))))))))

Καλημερα καμαρι μου! Τι κανετε μανα και κορη σεφ????χαχαχαχ....πολυ γελασα που σου φερνει φαγια να δοκιμαζεις...!!!!!

Καταρχην θα σε μαλωσω....τι βλακειες ειναι αυτς που γραφεις οτι δεν νιωθεις καλα εδω με μας και για παρεξηγησεις και λοιπες κουταμαρες????? Μια Νατασαρα εχουμε καλεεεεεε....παρ'το ειδηση!!!!! Μαρη δεν φτανει που μας συμβουλευεις θα εχουμε και παραπονο απο πανω? Αντε μη σου πω τιποτα τωρα....εχω τον πονο μου με τα ζιζια μου εχω και σενα την χαζοβιολα....αχαχαχαχαχ....σ'αγαπω πολυ πολυυυυυυυ!!!! (((((((())))))) Αλλα πιο πολυ αγαπαω την Ξενουλα!!!!!!! Ενα τσιζκεϊκ παρακαλω Ξενουλα...χιχιιχιχιχιχιχι!!!!!!

Τωρα για το θεμα με το γαλα ναι μεν προσπαθω ακομα να μην μου κοπει αλλα δυστυχως δεν επαρκει για τις τωρινες αναγκες του...σε 10 μερες ειναι να παμε στην παιδιατρο για τα επομενα 2 εμβολια και θα την ρωτησω για το γιαουρτακι σιγουρα! Αλλα ακομα ειναι νωρις για μας σε εναμιση μηνα θα ξεκινησουμε τις στερεες τροφες....παντως οταν της ειπα οτι θα προσπαθησω να επαναφερω το γαλα μου ετσι ωστε να του δινω απο το δικο μου οταν θα αρχισει να τρωει μου απαντησε οτι εννοειται οτι τοτε θα τον καλυπτει εφοσον εχω ακομα ετσι...? Θα παρω τηλ.την μαια μου να την ρωτησω με τι τροπο θα αυξησω την παραγωγη....μια μου ειπε με θηλαστρο να το βγαζω συχνα για να επανελθει αλλα εγω την νυχτα πλεον δεν ξυπναω γιατι ο μπεμπης κοιμαται σερι μεχρι τις 8 το πρωι, ασε που το θηλαστρο κανει θορυβο και δεν προκειται να μπορεσω να το χρησιμοποιησω νυχτα γιατι θα τους ξυπνησω και τους 2....ο αντρας μου ξυπναει καθημερινα 6 το πρωι για να παει για δουλεια να τον αφησω ξαγρυπνο??? Αν ξυπνησει δυσκολα κοιμαται μετα.Αλλη μια μου ειπε να παρω ταμπλετες μπυρας απο το φαρμακειο...ουφ...θα δουμε!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου σας διαβασα στα γρηγορα οπως καταλαβαινετε ειναι ξυπνιο ακομα το καμαρι μου και σε 5 λεπτα πρεπει να ζεστανω το δικο μου γαλα που εβγαλα το πρωι και να φτιαξω και 60γρ.συμπληρωμα....οποτε στα γρηγορα αναφερομαι στην καθεμια απ'οσα θυμαμαι!!!!

Ποπακι μου τι ηταν αυτο παλι???? Βεβαια εγω αυτους τους εμετους τους εχω συνηθισει γιατι και ο μπεμπης μεχρι και πριν 3-4 μερες τοσο μεγαλους εμετους εκανε...οχι παντα αλλα εκανε! Τα κακα με προβληματιζουν ομως που ηταν πρασινα...συνηθως ομως πρασινα κακα εχουν τα μωρα που θηλαζουν και εχουν καποια αλεργια σε καποια τροφη που εφαγε η μαμα. Λες να ειναι αρρωστουλα και να μην εχει φανερωθει ακομα αλλο συμπτωμα επειδη την θωρακιζει ο θηλασμος???? Μακαρι οτι και να ειναι να περασει ποπλυ πολυ γρηγορα!!! Φιλησε την μου την πριγκιπεσα μας!!!

Χρυσανθη μου καλο ταξιδι στην μαμα πατριδα....να ξερες ποσο σε "ζηλευω"...μαγευτηκα περσι που ανεβηκαμε Θεσσαλονικη και εκτος αυτου εκει πιθανολογουμε οτι πιασαμε το μωρακι μας...αχ...θελω να ξαναπαωωωωω!!!! Φιλησε μου το Χριστινακι!!!!!

Ρανια μου κοριτσαρα μου θα συμφωνησω με τις προλαλησασες...οχι καλαθουνα για υπνο! Δεν θα βολευεται το καμαρι μας εκει...το ιδο επαθα με τον μπεμπη εγω...δεν κοιμοταν με τιποτα εκει μεσα που ηταν και ημερων και χοραγε μια χαρα....νομιζαμε οτι χωραγε τελικα...τον στενευε φοβερα και γι αυτο τον εβαλα στο παρκο διπλα μου και κοιμαται! Δεν εφυγα απο την κρεβατοκαμαρα μας γιατι θεωρω οτι δεν κανουμε που δεν κανουμε σεξ να μην χασουμε και την επαφη τελειως....τωρα ειναι δικο σου θεμα τι θες να κανεις....οτι σε ευχαριστει περισσοτερο!

Αναστασακι μου την πηρε την πιπιλα τελικα το ζουζουνι ε??? Ε σιγα σιγα θα την συνηθισει μωρε...αν θες να το συνεχισεις να του την δινεις αλλα οχι συχνα και αν εξαρτιετται η ησυχια του απο την πιπιλα...εκτος κι αν δεν σε πειραζει αυτο...εσυ ξερεις καλυτερα!!!! Τα μαλλακια τα εβαψες τελικα? Δεν καταλαβα γιατι διαβασα και γρηγορα...αν ναι μεγεια φιλεναδα!!!!

Λενιω μου τι καλα που δεν σου εκανε πυρετο το παιδακι σου...τι αγωνια κι αυτη με τον πυρετο....παει περασε ομως μπραβο!!!!!!Πολυ ωραια συνταγη για τα κουκις...μιαμ μιαμ!!!! Τις βρεφικες συνταγες που ανεβασες τις εχω κι εγω αλλα εχω κι αλλες...θα τις συγκεντρωσω και θα τις ανεβασω να τις δειτε!!!!!!!

Γιωτουλα μου τι κανετε???? Η μπουμπουδενια μας καλα???? Αγχωνεσαι για την δουλεια ε? Λογικο ειναι καμαρι αλλα δεν θα πεθανουμε κιολας....οσο μπορουμε με αυτα που μπορουμε! Ξερω ειναι χαλια η κατασταση γενικοτερα αλλα με το να βαζουμε το κεφαλι κατω δεν καταφερνουμε τιποτα! Τα λεω εγω αυτα που μεχρι χτες "εκλαιγα" που δεν μπορω να βοηθησω οικονομικα στο σπιτι εστω και με μια 4ωρη δουλεια...θα ηταν μεγαλη βοηθεια για τον αντρα μου εστω κι αυτο! Τεσπα να εχουμε την υγεια μας πανω απ'ολα και να ειναι καλα τα παιδακια μας γιατι αν παθει το παραμικρο ο μπεμπακος μου δεν θα το αντεξω...να πεινασω εγω για να εχει αυτος το αντεχω εννοειται! Ο Θεος θα μας βοηθησει θα το δειτε!

Πεταλουδιτσα μου δεν σου μιλησα καθολου χθες ε??? Δεν το εκανα επιτηδες ματια μου απλα γραφω με διαλλειματα και ξεχνιεμαι μετα!!!! Η μπουμπου μας ηταν ηρεμη και μετα σου εδωσε και καταλαβες ε? Ετσι μπραβο το κοριτσι μας. Ρωτησε για κουνουπιερα για το καροτσι ε? Ουτε εμας την ειχε οταν το αγορασαμε θεωρειται αξεσουαρ και την παιρνεις χωριστα! Εμας ετσι κι αλλιως δεν μας χρειαστηκε ενεκα που γεννηθηκε χειμωνα το μωρο αλλα για το καλοκαιρι θα χρειαστουμε οπωσδηποτε...σου βρηκα μερικες για να δεις....

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1040102&itmid=866415

http://www.oneira.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=603

http://www.bestprice.gr/search?q=%CE%9A%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B1+%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%85&is=1

http://www.cosycorner.gr/el/category/%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%8D/2-%CF%83%CE%B5-1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B7%CE%BB%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B9%CE%AD%CF%81%CE%B1/

Ξαχασα καμια καλεεεεεε??????

να μαι πάλι!!! εκανα κ το φαγακι μας! με αφησε ο μπεμπάκος!!:D σουπιες με σπανακι!:D τωρα ξανα τρωει το αγγελουδι μου!

ματινακι μου ναι την παιρνει σιγα σιγα τηην πιπιλα μονο οταν νυσταζει κ θελει να πιπιλησει! για να δουμε για πόσο!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:καλα κανεις κ ενημερωνεσαι για να αυξησεις την παραγωγη σου παντως! κ εγω αυτο θα εκανα! αλλα δεν ειναι κ για να στεναχωριεσαι!! :(:( να ειναι καλα κ υγιες τα παιδακια μας ματιννακι μου κ με νοιαζει εμενα τι γαλα θα πίνει. αληθεια σου λέω!!!απο την αρχη ελεγα αν μπορεσω κ για οσο μπορεσω!! γι'αυτο κ μεχρι εδω που εφτασα ειμαι υπερ ευχαριστημενη!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπερα κοριτσακια....για μια ακομη φορα πτωμα.....το βραδυ χαλια!!!!!ξυπνουσε ανα 1-2 ωρες,πεινουσε της εδινα ξενο και δεν το επινε ολο οπως ολες τις αλλες φορες!!!!!και ολη την εβδομαδα καθε μερα εκανε εμετο...δε ξερω....μηπως εχει αλλεργια τελικα στο γαλα [που πινει!!!θα τηλ τον γιατρο....

φφφφφφ....ποναει ολο μου το κορμι απο τη πολυθρονα-κρεββατι....

οσον αφορα με τοθεμα καλαθουνα συμφωνω με οτι γραψατε απλα επειδη μου λειπει ο αντρας μου και νιωθω μονη μου ,θα παρω ενα παρκοκρεββατο και θα τη βαλω μεσα μαζι μας!!!!!!!δε μπορω αλλο....

το μονο ενθαρρυντικο ειναι οτι αυριο σαραντιζουμε επιτελους.....αχ παναγοτσα μου να εχει καλο καιρο να βγω απο δω μεσα.....δεν αντεχω αλλο...ισως της μεταδιδω και τη ψυχολογια μου και ειναι ετσι το παιδακι μου....δε ξερω!!!!!!

εσεις τι μου κανετε?σας διαβασα λιγακι.....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια....για μια ακομη φορα πτωμα.....το βραδυ χαλια!!!!!ξυπνουσε ανα 1-2 ωρες,πεινουσε της εδινα ξενο και δεν το επινε ολο οπως ολες τις αλλες φορες!!!!!και ολη την εβδομαδα καθε μερα εκανε εμετο...δε ξερω....μηπως εχει αλλεργια τελικα στο γαλα [που πινει!!!θα τηλ τον γιατρο....

οσον αφορα με τοθεμα καλαθουνα συμφωνω με οτι γραψατε απλα επειδη μου λειπει ο αντρας μου και νιωθω μονη μου ,θα παρω ενα παρκοκρεββατο και θα τη βαλω μεσα μαζι μας!!!!!!!δε μπορω αλλο....

το μονο ενθαρρυντικο ειναι οτι αυριο σαραντιζουμε επιτελους.....αχ παναγοτσα μου να εχει καλο καιρο να βγω απο δω μεσα.....δεν αντεχω αλλο...ισως της μεταδιδω και τη ψυχολογια μου και ειναι ετσι το παιδακι μου....δε ξερω!!!!!!

μηπως εχει αλεργια λες?? :rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

να μαι πάλι!!! εκανα κ το φαγακι μας! με αφησε ο μπεμπάκος!!:D σουπιες με σπανακι!:D τωρα ξανα τρωει το αγγελουδι μου!

ματινακι μου ναι την παιρνει σιγα σιγα τηην πιπιλα μονο οταν νυσταζει κ θελει να πιπιλησει! για να δουμε για πόσο!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:καλα κανεις κ ενημερωνεσαι για να αυξησεις την παραγωγη σου παντως! κ εγω αυτο θα εκανα! αλλα δεν ειναι κ για να στεναχωριεσαι!! :(:( να ειναι καλα κ υγιες τα παιδακια μας ματιννακι μου κ με νοιαζει εμενα τι γαλα θα πίνει. αληθεια σου λέω!!!απο την αρχη ελεγα αν μπορεσω κ για οσο μπορεσω!! γι'αυτο κ μεχρι εδω που εφτασα ειμαι υπερ ευχαριστημενη!

Αναστασακι μου συμφωνω μαζι σου κοριτσαρα μου!!! Ειλικρινα κι εγω ετσι το βλεπω οπως εσυ, απλα επειδη ειχα πααααρα πολυ γαλα μεχρι που πνιγοταν ο μπεμπης ειπα γιατι να παει στραφει? Τι δεν εκανα καλα? Αλλο να μην ειχα...με το ζορι δεν μπορει να θηλασει καμια....τεσπα! Για να δουμε αν μπορεσω να κανω κατι για να αυξηθει η παραγωγη και αν οχι θα μεγαλωσει και ο μπεμπης οπως πολλα αλλα παιδια που ουτε καν θηλασαν...τουλαχιστον ακομα παιρνει το δικο μου που θα μπορουσε να μου ειχε κοπει! Δοξα τον Θεο να λεω!

Πριν καμια ωρα ειχα κατεβει με τον μπεμπη βολτα μιας και ειναι ηλιολουστη η μερα και κανει και ζεστη,πηγαμε στο φαρμακειο να παρουμε γαλατακι και γυρνωντας περασα απο την κομμωτρια μου...καποια στιγμη στα πολλα που λεγαμε της ειπα οτι θελω να παω μια μερα για κουρεμα αλλα αν γινοταν να με επαιρνε αμεσως γιατι θηλαζω και δεν μπορω να λειψω πολυ ωρα....(ασχετα αν του δινω και ξενο) δεν θελω να περιμενω...Μολις ακουσε η Νικη οτι θηλαζω εβγαλε σπυρια αμεσως! Μου ειπε οτι την κορη της δεν την θηλασε ουτε δευτερολεπτο και ο λογος ειναι οτι ειναι γυναικα και οχι αγελαδα...ουτε καν να το σκεφτει δεν θελει και γενικα ηταν παρα πολυ κατα του θηλασμου! Οχι για ολες τις γυναικες αλλα για τον εαυτο της...μου ειπε επισης οτι η κορης της ειναι 8 χρονων και δεν εχει αρρωστησει ποτε..μονο γριπουλες και συναχακια και ενω παει σχολειο δεν κολλαει ευκολα...οριστε λοιπον! Οταν μιλαω με τετοιες γυναικες παιρνω τα πανω μου απο θεμα τυψεων και οταν μιλαω με θηλαζουσες μετα βαζω τα κλαματα απο θεμα τυψεων....ουφ!!!!!!!!!!!

Αχ κοροτσακι μου μ'αυτους τους εμετους...ποσο σε καταλαβαινω! Ειναι πακετο...οσο για το ξενυχτι τι να πω? Τα περναμε ολες αλλες πολυ αλλες λιγο...εγω χθες ξυπνησα στις 4 το πρωι γιατι του εφευγε η πιπιλα και γκρινιαζε και τι να δω? Ειχε βγαλει γαλα και τα ειχε κανει ολα μουσκεμα...τον αλλαξα, αλλαξα και κατωσεντονο...υπομονη ομως θα μεγαλωσουν και θα στρωσουν ολα! Μετα βεβαια θα εχουμε τα 2α μωρα και παλι απο την αρχη ολα...χαχαχαχα!!!!!

Παντως αν εχει αλλεργια στο γαλα και το βγαζει να της το αλλαξεις...αν δεις οτι κανει παλι εμετους να της παρεις ενα αντιαναγωγικο οπως θα παρω κι εγω στον μπεμπη...σημερα του πηρα αλλο ενα κουτι απο το ιδιο και μετα αν δω οτι συνεχιζονται οι εμετοι θα του παρω το frisolac το comfort που ειναι για τις γουλιες και για τουw κολικους...ασχετα αν δεν εχουμε κολικους δεν θελω να του αλλαξω παλι εταιρεια...θα συνεχισω στην ιδια και βλεπουμε! Εγω εχω θεμα και με το δικο μου γαλα αλλα οταν τον θηλαζω...οταν του το βγαζω και το δινω με το μπουκαλι δεν το βγαζει...ντοινγκ!

Με το θεμα του υπνου παντως κι εγω δεν θελω να αποχωριστω τον αντρα μου...στην αρχη ηταν ζορι γιατι σαν νεογεννητο που θηλαζε ξυπνουσε την νυχτα για μαμ...αλλα τωρα μια χαρα κοιμομαστε ολοι μαζι....το παρκο παντως ειναι σωτηρια λυση πιστεψε με.Παρε ενα που εχει και 2o επιπεδο θα σε βολεψει πολυ....εμας μας το πηραν δωρο αλλα ειναι απο το motherbaby και ειναι αυτο:

http://www.motherbaby.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=28&theid=28&open1=28&open2=&thepid=258&page=1

Και μην αγχωνεσαι....το μεταδιδεις στο μωρο σιγουρα! Εγω εχω 2 μερες που εχω αγχωθει με το γαλα μου και ο μπεμπης τα βραδια ειναι ανησυχος ενω δεν ηταν ποτε τουλαχιστον εδω και ενα μηνα σχεδον....

Φιλια πολλα καμαρι μου και στην πριγκιπισσα μας!!!!!

kalispera matina moy mhn stenaxoriesai k o dikos poy den h8ela ka8oloy zizakia apo thn ora py genni8ike me apotelesma na atlo to gala moy mexri poy sarantise hpie k meta mono kseno k mprabo koritsia poy ta 8ilazete exo akoysei gia kati xapia mpyra poy auksanoyn to gala gia rota thn maia soy

Γεια σου κοριτσακι μου τι κανεις???? Το παιδακι σου καλα???

Θα την παρω την μαια το απογευμα να δω τι θα μου πει!

Σ'ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον σου...να εισαι καλα!!!!!!

Φιλακια πολλα και ζουμπηχτα στο παιδακι σου!!!!

Διαφημίσεις

Παω να φαω τιποτις γιατι μια με την βολτα μια που ξυπναει το ζουζουνι δεν εχω φαει για μεσημερι....ο ανηρ διαιτητευει οποτε θα φαει μια και καλη το βραδυ!!!!

Θα ξαναμπω αργοτερα μπας και εχετε μαζευτει για κουβεντουλα!!!!

Φιλιααααααααα πολλαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Παω να φαω τιποτις γιατι μια με την βολτα μια που ξυπναει το ζουζουνι δεν εχω φαει για μεσημερι....ο ανηρ διαιτητευει οποτε θα φαει μια και καλη το βραδυ!!!!

Θα ξαναμπω αργοτερα μπας και εχετε μαζευτει για κουβεντουλα!!!!

Φιλιααααααααα πολλαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

πηγατε βολτα τελικα?? εγω δεν τολμησα να βγω... πολυ αερας. ασε που εχει κ γκρινια!! νυσταζει κ δεν κοιμαται! μεχρι να τον βαλω να ρευτει κ να τον κοιμησω ξανα πειναει!!!!!1 τι πραμα αυτο!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλησπέρα κορίτσια..

Εσείς φαντάζομαι είστε φιλεναδίτσες από όταν ήσασταν εγκυούλες ακόμα και θα απορείτε πού ξεφύτρωσα..Επειδή σήμερα δεν έχει κίνηση στο παρεάκι μου είπα να κάνω ένα αίτημα φιλίας στο δικό σας που μου φάνηκε τόόόσο χαρούμενο και αισιόδοξο :-)

5oA2p2.png

κοριτσακια μου σας ευχαριστω για την συμπαρασταση!!!!!η μπεμπα μου ειναι καλα παντως, αλλα παλι πριν λιγο εκανε πρασινα κακακια με κλωστουλες λιγες....ουφ....τι να πω, μαλλον κρυωμα ηταν!!!!!!η καρδουλα μου!!!!!!

λενιω μου περαστικα στον μεγαλο σου τον γιοκα, τι νυχτα περασες γλυκουλα μου, πω πω.....αυπνη εντελως!!!!αχ τα παιδακια μας μωρε!!!!!!

αναστασακι μου, ρανιουκο μου, χρυσανθουλι μου, γιωτουλα μου, νατασσακι μου!!!!!!!

ματινακι μου μην αγχωνεσαι καρδουλα μου για τον θηλασμο!!!!εχεις κανει το καλυτερο δυνατο για τον ομορφουλι σου!!!!!!εγω παντως χωρις να ξερω πολλα, απλα εμπειρικα λεω να τον βαζεις συνεχεια στο στηθος και θα στο ενεργοποιησει ο ιδιος ο μπεμπακος το γαλα σου, και καθε μια ωρα αν μπορεις και καθεται!!!!!μακαρι να αυξηθει η παραγωγη σου, στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!!!!!!αλλα να μην αγχωνεσαι για το αντιθετο, ο κουκλος σου εχει την καλυτερη μανουλα του κοσμου!!!!!!

κατια μου καλως ηρθες στο παρεακι μας!!!!!!1 παιδακι εχεις?να σου ζησει κοριτσακι μου!!!!!!για πες, θεσσαλονικια ε?:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Ευχαριστώώώώ κι εσείς να χαίρεστε τα ζουζουνάκια..Έχω ένα κοριτσάκι 4,5 μηνών..Διάβασα για την μπεμπούλα σου..Περαστικά ήταν μην τα σκέφτεσαι..Κυκλοφορούν πολλά αυτή την εποχή,γρίπη,ιώσεις,γαστρεντερίτιδα..Εμένα να φανταστείς είχε περάσει ίωση πριν ακόμα σαραντίσει..

5oA2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...