Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

κοριτσακια καλημερααααααα!!!!!εχω χαθει γιατι στεναχωρεθηκα με την μπεμπα μου, μου εκανε εναν εμετο παρα μα παρα πολυ μεγαλο προχθες το βραδυ, μου κοπηκαν τα ποδια πραγματικα!!!!!!την ταισα την κρεμουλα της στις 6:30, μετα μπανακι στις 8:00 και θηλασμος στις 8:30, την σηκωνω να ρευτει και τσουπ, μου βγαζει μια λιμνη κοριτσια, τρελαθηκα, το στρωμα στο κρεβατι ποτησε, φανταστητε για τι ποσοτητα μιλαω!!!!:-(δεν ξερω τι εγινε, την επομενη μερα εκανε πρασινα κακακια με πολυ μυρωδια!!!αλλαξα κρεμα, αλλα ο γιατρος μου ειπε πως δεν φταιει αυτο, μηπως ειναι ιωση λεει, αλλα η μπεμπα μου τωρα ειναι μια χαρα, το βραδυ μονο απο τις 23:30 μεχρι τις 00:30 κλαμα απαρηγορητο, σαν κολικος ενα πραγμα, ουφ....δεν ξερω!!!!αυτον τον εμετο παντως δεν θα τον ξεχασω ποτε!!!:-(αυτα.....ειμαι λιγο down, θα συνελθω ομως!!!!δεν προλαβαινω να σας διαβασω, σας αγαπω, φιλακια σε ολες!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημεραααααααααααααααααααα!

τι ομορφη μερα σημερα!εχει πολυ ηλιο!:Dδεν ξερω αν εχει πολυ κρυο:rolleyes:13 βαθμους δειχνει!καλα πρεπει να ειναι ειδικα προς το μεσημερακι θα ζεστανει πιο πολυ ο καιρος!;)κριμα που ειμαστε αρρωστουληδες κ δεν μπορουμε να βγουμε βολτα!ελπιζω πως απο βδομαδα που θα ειμαστε καλυτερα να εχει κ παλι καλο καιρο κ να βγουμε επιτελους|!:rolleyes:

το ξενυχτι μου καλα κρατει κοριτσια!χθες ημουν ανα μιση με 1 ωρα στο ποδι!κατα της 12 κοιμηθηκε ο μικρουλης..μετα ξυπνησα 1παρα,2παρα,3παρα.3μιση,4μιση μεχρι 5μιση καθολοιυ υπνος..ξυπνησε ο μικρος εκεινη την ωρα θηλασε μετα δεν ξανακοιμθηκεεεε!!!!!!αχχχχχ θεε μουυυ τι βραδυ ηταν αυτο!ολες τις υπολοιπες φορες που σηκωθηκα ηταν για τον μεγαλο..αργα το απογευμα μου ειχε βγαλει πυρετο κ το βραδυ ηταν πολυ ανησηχος κ γκρινιαζε..ξυπνουσε ολες αυτες τις ωρες που ανεφερα παραπανω κ γκρινιαζε~στριφογυρνουσε στο κρεβατι κ μετα ηρεμουσε!ελενχα τον πυρετο του ,μια φορα μονο μου εκανε δεκατα!κ που λετε 5μιση ξανακοιμαμαι κ ξυπναει 7μιση ο μικρος παλι:(:(:(το πως καταφερα κ ανοιξα τα ματια μου δεν ξερω!δεν εβλεπα μπροστα μου!τον θηλαζω του αλλαζω πανα κ τον δινω στον αντρα μου που εχει κοιμηθει στον καναπε!κ λεω παω για καμαι ωρα υπνο αν τα καταφερω!με το που ξαπλωνω ξυπναει κ ο μεγαλοςςςς:(αυτο ηταννννννννν!εκατσα κανα τεταρτο στο κρεβατι κ σηκωθηκα..δεν μπορουσα να κοιμηθω ενω ηταν ξυπνια αυτα κ ειχα στο νου μου να δωσω σιροπακι του μικρου να τους κανω να φανε να δω κ τον μεγαλο πως ειναι..ε με τοσες σκεψεις ανοιξε το ματι γαριδα!σηκωθηκα..με βλεπειο αντρας μου κ μου λεει γιατι δεν κοιμασαι πανε ξαπλα αλα λεω αστο καλυτερα μετα δεν θα σηκωνομαι!αυταααααααα!

βεβαια μεσα απο ολα αυτα το σημαντικο ειναι οτι ο μεγαλος δεν εχει πυρετο για την ωρα τουλαχιστον,ο μικρουλης ειναι πολυ καλα αλα εχω εναν μεγαλο φοβο μην κολισει κ αυτος κ ειναι ο επομενος στη λιστα :rolleyes:εδω κ ποσα βραδυα δεν κοιμαμαι καλα!φυσικα με καταλαβαινετε αφου περνατε τα ιδια οι περιοστερες!εγω ομως ειχα κακομαθει απο την αρχη!;):tongue::tongue:

Νατασακι μουυυυυυυυυ να μην νιωθεις ετσι φιλεναδιτσα μου!η καθεμαι λεει την γνωμη της κ σεβαστη οποια κ αν ειναι!ολες ακουμε η μια την αλη κ πρατουμε αναλογως!σαγαπω πολυυυυυυυυυυυ((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))

Αναστασακι μουυυυ εβαψες μαλακιιιιιι?????εγω θα παρω σημερα τηλ την φιλη μου ειναι κομμωτρια κ θα ερθει δευετρα μαλον!αχχχχχ ποοσ ανυπομονω..δεν εχω πει τιποτα στονα ντρα μου θελω να του κανω εκπληξη!τον εαυτο μου αχαχχαχαχαχ!:tongue::tongue:κ γω ενα ματσο χαλια νιωθω κ ειδικα οταν εχει ηλιο δεν θελω να βγαινω σε τοσο φως κ να κανει μπαμ η μαυρη ριζα χαχαχαχαχα φωσφοριζω πια!:tongue::tongue:απο μακρια θα με αναγνωριζουν!τελεια τα φαγακια που θ κανεις!;)

Χρυσανθακι μου καλο πως εισαι/>?σημερα ταξιδευετε?;);):Dεχουμε πολυ ηλιο σημεραααααα!!

αα βρηκα αυτη εδω τη σελιδα με συνταγες για μωρακια!Ματινακι μου περημενουμε κ δικες σου συνταγες!;)

http://www.sintagespareas.gr/sintages/category/618-minon.html

:tongue:

πινω καφεδακι τωρα με τα μπισκοτακια που εφτιαξα!:tongue:

σας περημενωωωω...!;)ξυπνηστεεεεεεεε!:tongue:

το ιωαννακι ποτε βγαινει!ανυπομονω να μας πει εντυπωσεις!θα ειναι μαι ευτηχησμενη μανουλιτσα τωρα!:P

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσακια καλημερααααααα!!!!!εχω χαθει γιατι στεναχωρεθηκα με την μπεμπα μου, μου εκανε εναν εμετο παρα μα παρα πολυ μεγαλο προχθες το βραδυ, μου κοπηκαν τα ποδια πραγματικα!!!!!!την ταισα την κρεμουλα της στις 6:30, μετα μπανακι στις 8:00 και θηλασμος στις 8:30, την σηκωνω να ρευτει και τσουπ, μου βγαζει μια λιμνη κοριτσια, τρελαθηκα, το στρωμα στο κρεβατι ποτησε, φανταστητε για τι ποσοτητα μιλαω!!!!:-(δεν ξερω τι εγινε, την επομενη μερα εκανε πρασινα κακακια με πολυ μυρωδια!!!αλλαξα κρεμα, αλλα ο γιατρος μου ειπε πως δεν φταιει αυτο, μηπως ειναι ιωση λεει, αλλα η μπεμπα μου τωρα ειναι μια χαρα, το βραδυ μονο απο τις 23:30 μεχρι τις 00:30 κλαμα απαρηγορητο, σαν κολικος ενα πραγμα, ουφ....δεν ξερω!!!!αυτον τον εμετο παντως δεν θα τον ξεχασω ποτε!!!:-(αυτα.....ειμαι λιγο down, θα συνελθω ομως!!!!δεν προλαβαινω να σας διαβασω, σας αγαπω, φιλακια σε ολες!!!!!!!

Ποπακι μου καλημεραααα!εχω παθει σοκκ!λες να κρυωσε η μικρουλα..συνηθως τα πρασινα κακακια ειναι απο κρυωμα αποσο ξερω!

τοσο εμετοο εε!πωπωωωωω πως να μην τρομαξεις!το φανταστηκα τωρα κ εγω θα ειχα τρομαξει πολυ!σημερα ειναι καλα η μπεμπου?περαστικα ποπακι μου..αφου δνε συνεχιστηκε παλι καλα!ισως να ηταν ενα κρυωματακι κ περασε!τι κρεμα της εδωσες>ρυζαλευρο?εμεις ξεκηνησαμε βανιλαι ρυζαλευρο της νουνου!κ γω δνε πιστευω ναηταν απο την κρεμα πιο πολυ κρυωμα μου φαινεται!:(:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ρανιακι δεν τα εβαψα ακομη, αλλα ειναι πολυ καλη λενε..

νατασσακι επειδη υπαρχουν διαφωνιες δεν παει να πει πως υπαρχουν παρεξηγησεις... ετσι νομιζω εγω.. :rolleyes:

Καλημέρα Αναστασάκι!!!Καμμιά φορά είναι πώς λες ή μάλλον πώς γράφεις κάτι κατάλαβες Αναστασάκι μου???...κι επειδή μιλάμε για γραπτό λόγο πολλές φορές μπορεί κάτι που γράφει κάποιος, κάποιος άλλος να το εκλάβει διαφορετικά γι αυτό...εγώ απλά έτσι ένιωσα και γενικά είμαι της άποψης όταν λέμε κάτι(γράφουμε)καλό είναι να κάνουμε QUOTE στην απάντηση που θέλουμε να διαφωνήσουμε ή να συμφωνήσουμε..είναι καλύτερο πιστεύω...;)

Τί κάνει το παιδάκι σου? Κοιμηθήκατε καλύτερα σήμερα!?:rolleyes:

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Καλημερα Νατασα μου πρωινη πρωινη σημερα!εγω δε εκανα να νιωσεις ετσι???:-(:sad::-(εισαι απο τις πιο παλιες σε αυτο το καφε!!!δεν ηρθαν τα αγρια να διοξουν τα ημερα!:lol::lol:μην το λες αυτο πραγματικα στεναχωριεμαι!διαβαζω και ξαναδιαβαζω αυτο που εγραψα να δω αν ειπα κατι που μπορει να σε πειραξε!για την παραπληροφοριση δεν το ειπα για σενα...για τους γιατρους που το λενε το ειπα,αυτη ειναι η αποψη που επικρατουσε παλιοτερα και υπαρχουν πολυ γιατροι που ακολουθουν αυτη τη γραμμη!και με τον θηλασμο το ιδιο δεν γινεται ακους ως επιτοπλιστον λανθασμενες οδηγιες...απλα συνεχως γινονται μελετες και τα πραματα προχωρανε αυτο ειπα απλα τωρα το τι θα λειτουργισει στη δυαδα μαμας-παιδιου οπως εγραψε και το ματινακι ειναι αλλο θεμα σε καθε σπιτι βλεπεις κατι διαφορετικο!διαφορετικοι ανθρωποι ειμαστε και εμεις και τα παιδια μας..γι αυτο εχουμε και ποτε διαφορετικες ποτε ιδιες αποψεις δεν υπαρχει κανενας λογος παρεξηγησης ουτε εγω σε παρεξηγησα που εχεις διαφορετικη αποψη απο μενα και ζητω πραγματικα συγνωμη αν φανηκε ετσι...στο θεμα της Ρανιας ας πουμε με τον υπνο εχουμε ακριβως τηνιδια αποψη!:wink:

Χρυσανθάκι μου καλημέρα και καλό ταξίδι να έχεις κοριτσάκι μου και με το καλό να σε δεχτούμε στην πατρίδα!!!Πραγματικά δεν αναφερόμουνα συγκεκριμένα σε εσένα απλά έτσι ένιωσα γενικά δεν ξέρω ίσως να μην έπρεπε ίσως παρεξήγησα...κράτησα μάλλον μία κουβέντα από εδώ μία από εκεί και έβγαλα ίσως λάθος συμπεράσματα...άλλη φορά πάντως δεν λέω τίποτα για καλό και για κακό...αν θέλει κάποια μπορεί να με ρωτήσει το οτιδήποτε...;) Μην νομίζεις όμως ότι εσύ με έκανες να νιώσω έτσι καλά...????:rolleyes:

Όσον αφορά την καλαθούνα συμφωνώ απόλυτα..βασικά αξίζει να την χρησιμοποιήσεις εάν σου την έχουνε δώσει από ξαδέρφια πρώτα παιδιά κ.τ.λ. όχι να την αγοράσεις γιατί είναι για 2-3 μήνες το πολύ!;)

Και πάλι καλό ταξίδι κορίτσι μου...μακάρι να τα λέγαμε κι από κοντά...:rolleyes:

Διαφημίσεις

Ποπάκι μου τί ήτανε ατό που πάθατε Χριστούλη μου!!!Είναι καλά τώρα το παιδάκι????Την εξέτασε γιατρός???:rolleyes: Αχ τίποτα δεν θα είναι Ποπάκι μου ίσως ιωσούλα όπως σας είπε ο γιατρός...αλλά φαντάζομαι τρομάρα που πήρες!!!!Κι εμείς σε αγαπάμε πολύ πολύ!!!!!((((((((((((()))))))))))

καλημεραααααααααααααααααααα!

τι ομορφη μερα σημερα!εχει πολυ ηλιο!:Dδεν ξερω αν εχει πολυ κρυο:rolleyes:13 βαθμους δειχνει!καλα πρεπει να ειναι ειδικα προς το μεσημερακι θα ζεστανει πιο πολυ ο καιρος!;)κριμα που ειμαστε αρρωστουληδες κ δεν μπορουμε να βγουμε βολτα!ελπιζω πως απο βδομαδα που θα ειμαστε καλυτερα να εχει κ παλι καλο καιρο κ να βγουμε επιτελους|!:rolleyes:

Χρυσανθακι μου καλο πως εισαι/>?σημερα ταξιδευετε?;);):Dεχουμε πολυ ηλιο σημεραααααα!!

αα βρηκα αυτη εδω τη σελιδα με συνταγες για μωρακια!Ματινακι μου περημενουμε κ δικες σου συνταγες!;)

http://www.sintagespareas.gr/sintages/category/618-minon.html

:tongue:

πινω καφεδακι τωρα με τα μπισκοτακια που εφτιαξα!:tongue:

σας περημενωωωω...!;)ξυπνηστεεεεεεεε!:tongue:

το ιωαννακι ποτε βγαινει!ανυπομονω να μας πει εντυπωσεις!θα ειναι μαι ευτηχησμενη μανουλιτσα τωρα!:P

Καλημέρα Λενάκι μου καλό!Αχ βρε λενιώ μου πολύ ταλαιπωρεία ε??Μακάρι να την γλυτώσει ο μικρούλης και ο Μιχαλάκης μας να γίνει γρήγορα γρήγορα καλά!!!Έχει αέρα έξω σήμερα αλλά δεν έχει κρύο καθόλου!!!:rolleyes:

Πάντως αυτό που λές κι εγώ δεν μπορώ να την αφήσω στον άντρα μου και να κοιμηθώ..δεν ησυχάζω...όχι ότι δεν ξέρει να την φροντίσει αλλά εγώ δεν μπορώ...χαζομάρα...:rolleyes:και μικρή δεν μπορούσα να την αφήσω και να κοιμάμαι...απλά νόμιζα ότι έπρεπε να είμαι εγώ κοντά της...:rolleyes:

Περαστικά σας Λενιώ μου και πολλά πολλά φιλάκια!!!!!!!Κι εγώ σε αγαπώ!!!!!!!

((((((((((((((((((())))))))))))))))

Καλημέρα Λενάκι μου καλό!Αχ βρε λενιώ μου πολύ ταλαιπωρεία ε??Μακάρι να την γλυτώσει ο μικρούλης και ο Μιχαλάκης μας να γίνει γρήγορα γρήγορα καλά!!!Έχει αέρα έξω σήμερα αλλά δεν έχει κρύο καθόλου!!!:rolleyes:

Πάντως αυτό που λές κι εγώ δεν μπορώ να την αφήσω στον άντρα μου και να κοιμηθώ..δεν ησυχάζω...όχι ότι δεν ξέρει να την φροντίσει αλλά εγώ δεν μπορώ...χαζομάρα...:rolleyes:και μικρή δεν μπορούσα να την αφήσω και να κοιμάμαι...απλά νόμιζα ότι έπρεπε να είμαι εγώ κοντά της...:rolleyes:

Περαστικά σας Λενιώ μου και πολλά πολλά φιλάκια!!!!!!!Κι εγώ σε αγαπώ!!!!!!!

((((((((((((((((((())))))))))))))))

καλημεραααααααα!:D:Dτι κανεις φιλεναδιτσα μου?τ γαρδενακι μας?:P

ευχαρηστουμε Νατασακι μουυυυυυ!αυτο ευχομαι κ γω να την γλιτωσει ο μικρος!οσο να ναι τον θηλααζα ενω ημουν αρρωστη θα πηρε καπια αντισωματα δεν μπορει@:rolleyes:

τωρα ξεκινησ ενα φυσαει κ προς τα δω!τι σπαστικος ο αερας!

Νατασακι μου κ γω μια απο τα ιδια!πηγα ξαπλωσα το πρωι κ τους ακουγα που ηταν ολοι ξυπνιοι στο σαλονι κ ρωτουσε ο αντρας μου τον μηχαλακη θες να φας κατι κ του προτειεν διαφορα κ εγω δεν ηρεμουσα..λεω μπα δεν μπορωωωωω πρεπει να σηκωθω!ετσι ειναι οι μανουλες διπλα στα παιδακια τους να τα φροντισουν!αν κ μερικες φορες θα επρεπ να εκμεταλευτουμε τετιες στιγμες που μας προσφερουν οι αντρας μας..αναφερομαι στο σημερινο πρωινο που μου ειπε να παω να κοιμηθω να κατσει αυτος μαζι τους αλα εγω εκει!στρατιωτακι@:tongue::tongue:

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημεραααααααα!:D:Dτι κανεις φιλεναδιτσα μου?τ γαρδενακι μας?:P

ευχαρηστουμε Νατασακι μουυυυυυ!αυτο ευχομαι κ γω να την γλιτωσει ο μικρος!οσο να ναι τον θηλααζα ενω ημουν αρρωστη θα πηρε καπια αντισωματα δεν μπορει@:rolleyes:

τωρα ξεκινησ ενα φυσαει κ προς τα δω!τι σπαστικος ο αερας!

Νατασακι μου κ γω μια απο τα ιδια!πηγα ξαπλωσα το πρωι κ τους ακουγα που ηταν ολοι ξυπνιοι στο σαλονι κ ρωτουσε ο αντρας μου τον μηχαλακη θες να φας κατι κ του προτειεν διαφορα κ εγω δεν ηρεμουσα..λεω μπα δεν μπορωωωωω πρεπει να σηκωθω!ετσι ειναι οι μανουλες διπλα στα παιδακια τους να τα φροντισουν!αν κ μερικες φορες θα επρεπ να εκμεταλευτουμε τετιες στιγμες που μας προσφερουν οι αντρας μας..αναφερομαι στο σημερινο πρωινο που μου ειπε να παω να κοιμηθω να κατσει αυτος μαζι τους αλα εγω εκει!στρατιωτακι@:tongue::tongue:

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Καλά λενάκι μου δόξα το Θεό καλά!!! Το λουλουδάκι μου παίζει με τις πλαστελίνες της τώρα μου κάνει διάφορα φαγάκια και μου τα φέρνει να τα φάω χαχαχαχαχαχα....μωρό μου...της έχω πάρει την ζαχαροπλαστελίνα της ντόρας που έχει διάφορα εξαρτήματα μέσα για να πλάθει την πλαστελίνη και παίζει πολύ με αυτήν..κάνει μακαρόνια, γλυκάκια χαχαχαχαχααχα λιχουδιές :lol: :lol:

Εδώ από εχθές το βράδυ φυσάει πάαααααρα πολύ..χαμός γίνεται μιλάμε!!!Αλλά ευτυχώς δεν έχει κρύο!!!Αλλά ο αέρας πολύ σπαστικός είναι!

Κι εγώ έτσι είμαι ειδικά όταν τον ακόυω να την ρωτάει τί θες να φάς σαν να μην ξέρει ας πούμε τί της δίνω εγώ σηκώνομαι αν και σιγά δεν θα πάθουνε και τίποτα...χαζές είμαστε αντί να το εκμεταλευτούμε....χαχαχαχαχαχ

ο δικος σου ματινακι μου ειναι πολυ πολυ πολυυυυυυυυυ τυχαιρος που εχει εσενα για μαμα!εκανες οτι μπορουσες!αυτο εχει σημασια!!δεν ειναι το παν ο θηλασμος!καλο ειναι να γνεται εφοσον παει καλα και για το παιδι (βαρος κτλ)και για την μαμα(αντοχες,ψυχολογια κτλ)εσυ το αγαπας ουσιαστικα το παιδι σου και εγινες συνηδιτα μαμα και ησουν ετοιμη και δινεις το καλυτερο!για την αγκαλια και τον υπνο τωρα θεωρω οτι υπαρχουν συνδυασμοι μαμας παιδιου που καλυπτουν ολες τις περιπτωσεις εγω απλα προσωπικα οποτε νιωθω οτι η μικρη θελει αγκαλια την περνω αν παιζει μονη της κ θελει την υσηχια της και εγω θελησω να την παρω δεν την περνω γιατι θελω να μαθει κ μονη της.και στον υπνο το ιδιοειναι φορες που μου δειχνει οτι θελει να κοιμηθει μαζι μου,το κανω!αλλα εχω πρωτα δοκιμασει να την αφησω οποτε αν συνεχισει τον υπνο της καλως αν οχι αγκαλιτσα...μεσα απο την καρδια μου εισαι απο τις καλυτερες μαμαδες που ξερω!μπορει να μην σου λεει κατι αυτο αλλα εγω το νιωθω και το λεω!

Xρυσανθακι μου μια απο τα ιδια κανω κι εγω...ετσι φερομαι για να μαθαινει και μονος του, να μην εξαρταται μονο απο μενα και τον μπαμπα του! Σε βρισκω πολυ σωστη!

Τα λογια σου με συγκινησανε παρα πολυ και ειλικρινα νιωθω οτι ειναι σαν να με ξερεις χρονια ενω μιλαμε πολυ λιγο καιρο...οντως συνειδητα εγινα μανουλα και προσπαθω να δωσω ο,τι καλυτερο μπορω στον μπεμπακο μου! Αν ειμαι καλη μανα βεβαια αυτο θα το δειξει η πορεια της ζωης του, αλλα προσπαθω πολυ για το καλυτερο δυνατο! Πιστευω οτι ολες μας για τα παιδια μας πεθαινουμε και δινουμε οτι καλυτερο μπορουμε!

Χθες διαβασα στην Πατσουρου ουσιες και φαρμακα που επηρεαζουν το μωρο αλλα επιτρεπονται μεν για τον θηλασμο...ενα απο αυτα ειναι και ο μολυβδος που δυστυχως υπαρχει στο γαλα σκονη....εχω τρελαθει απο χθες και ψαχνω τροπους πως να αυξησω το δικο μου γαλα ετσι ωστε να επανελθει και να μπορω εστω να του το δινω πρωι βραδυ οταν μπει στις στερεες τροφες....τωρα δεν θα του φτασει μονο το δικο μου δυστυχως!

Ουφ θα σκασω πραγματικα!

Θα παρω την μαια μου να με βοηθησει τηλεφωνικως γιατι για συμβουλο θηλασμου δεν υπαρχουν λεφτα αυτη την στιγμη για να επισκεφθω...ουτε ξερω ποσο παιρνουν βεβαια! Τεσπα θα δω τι θα κανω.....

Διαφημίσεις

καλημέρα κ απο εμάς!! νατασσακι μου καλα κοιμηθηκαμε σημερα ! δεν εχω παραπονο:D:D:D!! ετσι που λες, ας λεμε τις αποψεις μας κ οποια θελει την κραταει;););) η μικρουλα παιζει με τις πλαστελινες ε?? αχχχ κ μενα μου αρεσουν πολυ οι πλαστελινες!!!:P

αχ βρε λενακι φανταζομαι πτωμα θα εισαι!! ουφφφφφφ αντε να στρωσεται παλι!!!!!! την δευτερα θα ανανεωθεις ε φιλεναδα?? τελειαα!!!

ποπακι τα πρασινα κακακια μηπως ειναι αλλεργια???

εξω εχει ωραια μερα αλλα φυσαει... ουφφφφφ αμανννν!!!ουτε βολτα δεν μπορεις να πας!!! τελικα τα μαλλια θα τα βαψω σημερα (μαλλον).

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Xρυσανθακι μου μια απο τα ιδια κανω κι εγω...ετσι φερομαι για να μαθαινει και μονος του, να μην εξαρταται μονο απο μενα και τον μπαμπα του! Σε βρισκω πολυ σωστη!

Τα λογια σου με συγκινησανε παρα πολυ και ειλικρινα νιωθω οτι ειναι σαν να με ξερεις χρονια ενω μιλαμε πολυ λιγο καιρο...οντως συνειδητα εγινα μανουλα και προσπαθω να δωσω ο,τι καλυτερο μπορω στον μπεμπακο μου! Αν ειμαι καλη μανα βεβαια αυτο θα το δειξει η πορεια της ζωης του, αλλα προσπαθω πολυ για το καλυτερο δυνατο! Πιστευω οτι ολες μας για τα παιδια μας πεθαινουμε και δινουμε οτι καλυτερο μπορουμε!

Χθες διαβασα στην Πατσουρου ουσιες και φαρμακα που επηρεαζουν το μωρο αλλα επιτρεπονται μεν για τον θηλασμο...ενα απο αυτα ειναι και ο μολυβδος που δυστυχως υπαρχει στο γαλα σκονη....εχω τρελαθει απο χθες και ψαχνω τροπους πως να αυξησω το δικο μου γαλα ετσι ωστε να επανελθει και να μπορω εστω να του το δινω πρωι βραδυ οταν μπει στις στερεες τροφες....τωρα δεν θα του φτασει μονο το δικο μου δυστυχως!

Ουφ θα σκασω πραγματικα!

Θα παρω την μαια μου να με βοηθησει τηλεφωνικως γιατι για συμβουλο θηλασμου δεν υπαρχουν λεφτα αυτη την στιγμη για να επισκεφθω...ουτε ξερω ποσο παιρνουν βεβαια! Τεσπα θα δω τι θα κανω.....

Kαλημέρα Ματινάκι μου!!Μην το κάνεις αυτό αγαπούλα μου καλή το ξέρω ότι θες το καλύτερο για το παιδάκι σου αλλά έκανες ότι μπορούσες μωρέ..τόσα παιδάκια πίνουνε ξένο γάλα...γαι να αυξήσεις το γάλα ξέρω βοηθάνε οι μαλάξεις πριν το θηλασμό η πλάγια στάση θηλασμού και γενικά τα υγρά..σουπίτσες και τέτοια...νομίζω και τα γαλακτοκομικά αλλά δεν είμαι σίγουρη και δεν ξέρω σε περίπτωση παλινδρόμησης αν κάνει κι όλας :rolleyes:

Τί άλλες μεθόδους βρήκες...???...για να μαθαίνουμε κι εμείς...;)

Το ξέρω για το μόλυβδο Ματινάκι μου γι αυτό κι εγώ από 1 έτους της έδωσα φρέσκο γάλα..ουσιαστικά μόνο 5 μήνες ήπιε σκόνη και μόνο πρωί το βράδυ της έδινα γιαουρτάκι...κι αν μπορούσα δεν θα της έδινα ούτε το πρωί αυτούς τους 5 μήνες αλλά σκέφτηκα μόνο το δικό μου παιδί πίνει?..τόσα παιδάκια το πίνουνε το ξένο κι από ημερών..ας μην στεναχωριέσαι άδικα..κάνεις το καλύτερο και μακάρι να αυξηθεί το γαλατάκι στα ζιζάκια και να μην δώσεις άλλο σκόνη..σου το εύχομαι!Σκέφτηκες καθόλου να δίνεις γιαουρτάκι???...νομίζω από 6 μηνών μπορείς αλλά ανάλογα τί θα σου πεί και η γιατρός σου..θα μπορείς να το φτιάχνεις και μόνη σου το γιαουρτάκι..κάνε μία ερώτηση στην γιατρό...Πάντως μην αγχώνεσαι γιατί και το στρες και το άγχος λειτουργούνε αρνητικά στην παραγωγή γάλακτος!!!(((((((((((((())))))))))))

καλημέρα κ απο εμάς!! νατασσακι μου καλα κοιμηθηκαμε σημερα ! δεν εχω παραπονο:D:D:D!! ετσι που λες, ας λεμε τις αποψεις μας κ οποια θελει την κραταει;););) η μικρουλα παιζει με τις πλαστελινες ε?? αχχχ κ μενα μου αρεσουν πολυ οι πλαστελινες!!!:P

αχ βρε λενακι φανταζομαι πτωμα θα εισαι!! ουφφφφφφ αντε να στρωσεται παλι!!!!!! την δευτερα θα ανανεωθεις ε φιλεναδα?? τελειαα!!!

ποπακι τα πρασινα κακακια μηπως ειναι αλλεργια???

εξω εχει ωραια μερα αλλα φυσαει... ουφφφφφ αμανννν!!!ουτε βολτα δεν μπορεις να πας!!! τελικα τα μαλλια θα τα βαψω σημερα (μαλλον).

Καλημέρα κοριτσάκι μου!!!!Τέλεια που κοιμηθήκατε καλά!!Μπράβο στον Θανάση τον κούκλο δεν κούρασε την μανούλα!χιχχιχιχιχι!;)

Κοριτσάκια βγαίνω για λίγο...θα τα πούμε μετά!!!!!Φιλάκια!!!!(((((((()))))))))))

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...