Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

αχχαχααχα!η σωτηρια εεε!αχ κ γω θελω λιγη σωτηριααααααtongue.giftongue.gifκανενα απο τα δυο μου παιδακια δεν αγαπησε τη πιπιλαrolleyes.gif

δυσκολα χρυσανθακι μου ε!με συγκηνισες με αυτο που ειπες!η καρδια σου ε!αυτο εχει σημασια ομως χρυσανθακι μου αφου ειστε τοσο αγαπημενοι κ εχετε φτιαξει μια ομορφη οικογενια αξιζει τοτε!η καρδια μας πρεπει να ειναι καλαicon_wink.gificon_wink.gifμε την πρωτη ευκαιρια ερχεσαι κ στα μερη σου σωστα!

(((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))

σωστα λενακι μου!ο καλος μου!!!και δεν μου λεει και τιποτα!να πας μου λεει να περασεις καλα αφου θελεις!αχχ!!ξυπνησε η ζουζουνα μου!!!!παω φιλεναδες μου!!!φιλακια ταξιδιαρικα!!!!

:P

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σωστα λενακι μου!ο καλος μου!!!και δεν μου λεει και τιποτα!να πας μου λεει να περασεις καλα αφου θελεις!αχχ!!ξυπνησε η ζουζουνα μου!!!!παω φιλεναδες μου!!!φιλακια ταξιδιαρικα!!!!

:P

μπραβοοο!τι καλοοος!σπανιζουν τοσο κατανοητικοι αντρες!σαγαπαει πολυ!;)

να δωσεις πολα φιλακια στο χριστινακι!κ μενα οπου να ναι θα ξυπνησουν..τι καλα που κοιμουνται μαζι!ενοω την ιδια ωρα!ετσι τυχαινει τις περιοστερς φορε ςκ χαλαρωνω!:D

φιλακιααααααααααααααααααααααααααααα;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

χαχαχαχχαχα ευχομαι να συνεχισει ετσι το ζουζουνακι σου!να την παιρνει τουλαχιστον στον υπνο να σε ξεκουραζει λιγο!εγω μαλον παει το εχασα το τρενο!αν του τη δωσω τωρα θα αηδειασει με τη μια!θα σκεφτεται ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΜΑ χαχαχαχαχαχ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΤΩΡΑΑΑΑΑ ΧΕΛΟΟΟΥΥΥΥΥ:D:D:lol::lol::lol:χαχαχαχχα!στο επομενο μωρο παλι!:tongue::tongue:δεν μπορει καπιο θα την αγαπησει τη πιπιλα!:tongue::tongue::tongue:

οσο για το ριλαξ αφου δεν μου εκανε τη χαρη με τη πιπιλα εχω σαν σωτηρια μου το ριλαξ!μην τα θελγω κ ολα δικα μου...κ πιπιλα κ ριλαξξξ...εε πολαθελω μετα εγω τι θα κανω:tongue:χαχαχαχαχ

καλε τι βλακειες λεω..τι με πιασε!

η κλεισουραααααα φτιαειιιιιιιιιι!

χαχαχαχα οντως!!!!! φανταζεσαι να σου κουνησει και το κεφαλι μου με μορφασμο σαν να σου λεει "πας καλαααα????" χαχχαχαχα οντως η κλεισουρα φταιει!! θα λαλησουμε!!!!!

ναι μονη μου θα τα κανω!! τωρα σκευτομαι τι να κανω γιανα ψωνισουμε απο ψαρα και σουπερ μαρκετ!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χρυσανθακι φιλακιαααααααααα

τωρα καθεται στο ριλαξ και ακουει τη μουσικη και κουναει χερια ποδια!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κυριως...αλλα την δοκιμαζω και οταν γρινιαζει για να σταματησει!ειναι το πιο δραστικο οπλο!χιχιχι!!!η σωτηρια σου ειναι κοντα!:lol:
αχ φιλεναδα εκει εχω τους γονεις μου τους παπουδες μου τους φιλους μου ολους!εδω εχω ομως τον αντρουλη μου την καρδια μου δηλαδη...ετσι σκεφτομαι οταν μελαγχωλω αλλα μου λειπει η πολη μου!εκει μεγαλωσα σπουδασα ολα εκει!θα μου περασει που θα παει ενα χρονο εχω εδω ακομα!νωρις ειναι!:wink:
χαχαχαχα οντως!!!!! φανταζεσαι να σου κουνησει και το κεφαλι μου με μορφασμο σαν να σου λεει "πας καλαααα????" χαχχαχαχα οντως η κλεισουρα φταιει!! θα λαλησουμε!!!!!

ναι μονη μου θα τα κανω!! τωρα σκευτομαι τι να κανω γιανα ψωνισουμε απο ψαρα και σουπερ μαρκετ!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χρυσανθακι φιλακιαααααααααα

τωρα καθεται στο ριλαξ και ακουει τη μουσικη και κουναει χερια ποδια!!!:P

χαχχαχχαχαχα!φανταζεσαι!:tongue::tongue:

τι ωραια μπραβο αναστασσακι μου@κ μενα μαρεσει να κανω τραπεζια για αγαπημενα προσωπα!εχω καιρο να κανω:rolleyes:

ακουει μουσικουλα ε!ο γλυκουλης!κουναει ποδαρακια χερακια!τελεια!

εγω εχω κατι πονακια περιοδου τωρα:rolleyes:καριο ειχα να τα αισθανθω!αραγε ποτε θα μας επισκευθει η κοκκκινη@την εχουμε ξεχασει τελειως!την ξαποστειλαμε για τα καλα!θυμασαι παλια τι λεγαμε!;):tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

χαχχαχχαχαχα!φανταζεσαι!:tongue::tongue:

τι ωραια μπραβο αναστασσακι μου@κ μενα μαρεσει να κανω τραπεζια για αγαπημενα προσωπα!εχω καιρο να κανω:rolleyes:

ακουει μουσικουλα ε!ο γλυκουλης!κουναει ποδαρακια χερακια!τελεια!

εγω εχω κατι πονακια περιοδου τωρα:rolleyes:καριο ειχα να τα αισθανθω!αραγε ποτε θα μας επισκευθει η κοκκκινη@την εχουμε ξεχασει τελειως!την ξαποστειλαμε για τα καλα!θυμασαι παλια τι λεγαμε!;):tongue:

χαχχαχαχ μονο θυμαμαι??? την παλιο βρωμιαρα!!! χαχαχαχαχα

και εμενα μου αρεσει θα ερθουν οι γονεις μου τα αδερφια μου η νυφη μου η ανηψια και η ΓΙΑΓΙΑ μου!!!!:D:D:D:D μακαρι να καθεται ησυχος ο μικρος ! θα τον κραταει ο μπαμπας!!!;);)

σημερα θα βαψω το μαλλι!! δεν παει αλλο!!!! πηρα της apivita τελικα!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χαχχαχαχ μονο θυμαμαι??? την παλιο βρωμιαρα!!! χαχαχαχαχα

και εμενα μου αρεσει θα ερθουν οι γονεις μου τα αδερφια μου η νυφη μου η ανηψια και η ΓΙΑΓΙΑ μου!!!!:D:D:D:D μακαρι να καθεται ησυχος ο μικρος ! θα τον κραταει ο μπαμπας!!!;);)

σημερα θα βαψω το μαλλι!! δεν παει αλλο!!!! πηρα της apivita τελικα!!

τι ωρααι ολη η οικογενεια μαζιιιιι!τελειααα;);)

χαχαχα ναι ναι!καλε νιωθω οτι θα μου κατβει..μπορει κιολας:rolleyes:

αχ θα το βαψειςςςςς!τι καλα!κ γω τωρα βλεπω παλιες φωτο στον υπολογιστη κ αυτο σκεδφτομουν..φυτικη ειναι δεν τη ξερω?ολο το μαλι θα ακουμπησεις κ κεφαλι ε?εγω δευετρα λεω να τα βαψω;)αντε να ανανεωθουμε λιγακι!το εχω τοσο αναγκηηηηηηηηηηη!:(

αχ ξυπνησε ο μικρος!παωωω...θα μπαινοβγαινω:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

τι ωρααι ολη η οικογενεια μαζιιιιι!τελειααα;);)

χαχαχα ναι ναι!καλε νιωθω οτι θα μου κατβει..μπορει κιολας:rolleyes:

αχ θα το βαψειςςςςς!τι καλα!κ γω τωρα βλεπω παλιες φωτο στον υπολογιστη κ αυτο σκεδφτομουν..φυτικη ειναι δεν τη ξερω?ολο το μαλι θα ακουμπησεις κ κεφαλι ε?εγω δευετρα λεω να τα βαψω;)αντε να ανανεωθουμε λιγακι!το εχω τοσο αναγκηηηηηηηηηηη!:(

αχ ξυπνησε ο μικρος!παωωω...θα μπαινοβγαινω:tongue:

ναι φυτικη ειναι!!! κ εγω το εχω πολυυυυυυυυυ αναγκη! σημερα ηθελα να βγω βολτα αλλα ενιωθα ενα ματσο χαλι!!!! εχει πεσει κ η ψυχολογια!!! αντε να ανανεωθουμε!;):-P

ψαχνω τι αλλο να κανω κ για συπιες με σπανακι λεω! κ ψαχνω τωρα για ορεκτικα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ποτε προλαβατε και τα ειπατε ολα αυτα καλε????

απαπαππαπαπα...εμεις φαγαμε,κοιμηθηκαμε(δοξα το θεο παναγια μου) και τωρα καθεται στο ριλαξ αλλα γκρινιαζει....φφφφφφφφφφφφ.......ατιμοι κολικοι...σφιγγεται το καμαρι μου!!!!!

αναστασακι ειναι καλη η βαφη αυτη?να τη παρω?

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

χρυσανθουλι καλο ταξειδιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......

γιωτακι μου σε νιωθω ...πιστεψε με...και το δικο μας μαγαζι χαλια παει...αναψυκτηριο εχει ο αντρας μου!!!!προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη.....φφφφφ....μακια πολλαααααα

Διαφημίσεις

ναι φυτικη ειναι!!! κ εγω το εχω πολυυυυυυυυυ αναγκη! σημερα ηθελα να βγω βολτα αλλα ενιωθα ενα ματσο χαλι!!!! εχει πεσει κ η ψυχολογια!!! αντε να ανανεωθουμε!;):-P

ψαχνω τι αλλο να κανω κ για συπιες με σπανακι λεω! κ ψαχνω τωρα για ορεκτικα!

μμμμμμμμμμμμμμμμμ....καλε μου τρεχουν τα σαλιααααααααα:lol:

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν νιώθω και πολύ καλά πλέον εδώ σε αυτό το καφέ...ίσως είναι ιδέα μου αλλά νιώθω κάποιες φορές ότι παρεξηγούμε ενώ προσπαθώ απλά να βοηθήσω και να μεταφέρω όσα ξέρω στην πράξη πάντα...

Ρανιάκι μου αν θέλεις την γνώμη μου μην πάρεις καλαθούνα,καλύτερα να συνεχίσεις να κοιμάσαι δίπλα της και αυτή στην κούνια της εφ' όσον φαντάζομαι έχεις κάποιο κρεβάτι στο δωμάτιο της για να κοιμάσαι! Και σίγουρα αφού βγάζει γουλίτσες μην την αφήσεις να κοιμάται μόνη της! Σου το λέω αυτό γιατί στην καλαθούνα από 1-2 μηνών και μετά τα μωράκια μεγαλώνουνε και δεν νιώθουν άνετα μέσα στην καλαθούνα γιατί είναι περιορισμένος ο χώρος και σκέψου ότι έρχεται και άνοιξη θα ανοίξει ο καιρός και θα έχει ζέστη θα δυσανασχετεί το παιδάκι μέσα στην καλαθούνα...η καλύτερη λύση πιστεύω είναι η μπιζουδένια στην κούνια της κι εσύ δίπλα της μέχρι να σταματήσει τις γουλίτσες...Δεν θα αργήσει μην αγχώνεσαι!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

ποτε προλαβατε και τα ειπατε ολα αυτα καλε????

απαπαππαπαπα...εμεις φαγαμε,κοιμηθηκαμε(δοξα το θεο παναγια μου) και τωρα καθεται στο ριλαξ αλλα γκρινιαζει....φφφφφφφφφφφφ.......ατιμοι κολικοι...σφιγγεται το καμαρι μου!!!!!

αναστασακι ειναι καλη η βαφη αυτη?να τη παρω?

ρανιακι δεν τα εβαψα ακομη, αλλα ειναι πολυ καλη λενε..

νατασσακι επειδη υπαρχουν διαφωνιες δεν παει να πει πως υπαρχουν παρεξηγησεις... ετσι νομιζω εγω.. :rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν νιώθω και πολύ καλά πλέον εδώ σε αυτό το καφέ...ίσως είναι ιδέα μου αλλά νιώθω κάποιες φορές ότι παρεξηγούμε ενώ προσπαθώ απλά να βοηθήσω και να μεταφέρω όσα ξέρω στην πράξη πάντα...

Ρανιάκι μου αν θέλεις την γνώμη μου μην πάρεις καλαθούνα,καλύτερα να συνεχίσεις να κοιμάσαι δίπλα της και αυτή στην κούνια της εφ' όσον φαντάζομαι έχεις κάποιο κρεβάτι στο δωμάτιο της για να κοιμάσαι! Και σίγουρα αφού βγάζει γουλίτσες μην την αφήσεις να κοιμάται μόνη της! Σου το λέω αυτό γιατί στην καλαθούνα από 1-2 μηνών και μετά τα μωράκια μεγαλώνουνε και δεν νιώθουν άνετα μέσα στην καλαθούνα γιατί είναι περιορισμένος ο χώρος και σκέψου ότι έρχεται και άνοιξη θα ανοίξει ο καιρός και θα έχει ζέστη θα δυσανασχετεί το παιδάκι μέσα στην καλαθούνα...η καλύτερη λύση πιστεύω είναι η μπιζουδένια στην κούνια της κι εσύ δίπλα της μέχρι να σταματήσει τις γουλίτσες...Δεν θα αργήσει μην αγχώνεσαι!

Καλημερα Νατασα μου πρωινη πρωινη σημερα!εγω δε εκανα να νιωσεις ετσι???:-(:sad::-(εισαι απο τις πιο παλιες σε αυτο το καφε!!!δεν ηρθαν τα αγρια να διοξουν τα ημερα!:lol::lol:μην το λες αυτο πραγματικα στεναχωριεμαι!διαβαζω και ξαναδιαβαζω αυτο που εγραψα να δω αν ειπα κατι που μπορει να σε πειραξε!για την παραπληροφοριση δεν το ειπα για σενα...για τους γιατρους που το λενε το ειπα,αυτη ειναι η αποψη που επικρατουσε παλιοτερα και υπαρχουν πολυ γιατροι που ακολουθουν αυτη τη γραμμη!και με τον θηλασμο το ιδιο δεν γινεται ακους ως επιτοπλιστον λανθασμενες οδηγιες...απλα συνεχως γινονται μελετες και τα πραματα προχωρανε αυτο ειπα απλα τωρα το τι θα λειτουργισει στη δυαδα μαμας-παιδιου οπως εγραψε και το ματινακι ειναι αλλο θεμα σε καθε σπιτι βλεπεις κατι διαφορετικο!διαφορετικοι ανθρωποι ειμαστε και εμεις και τα παιδια μας..γι αυτο εχουμε και ποτε διαφορετικες ποτε ιδιες αποψεις δεν υπαρχει κανενας λογος παρεξηγησης ουτε εγω σε παρεξηγησα που εχεις διαφορετικη αποψη απο μενα και ζητω πραγματικα συγνωμη αν φανηκε ετσι...στο θεμα της Ρανιας ας πουμε με τον υπνο εχουμε ακριβως τηνιδια αποψη!:wink:

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

εγω ας πουμε ειχα παρει καλαθουνα απο την αρχη γιατι το δωματιο μας ειναι μικρο και δεν ηθελα να αφησω τον αντρα μου...στην οποια η μικρη θα χωρουσε (οπως και εγινε)μεχρι περιπου 3ων μηνων (να παρεις καλαθουνα λοιπον ρανια μου δεν στο προτεινω κυριως λογο μεγεθους του παιδιου δεν θα ειναι καθολου ανετη εκει μεσα και σε λιγο καιρο δεν θα χωραει κιολας:rolleyes:)λοιπον!ελεγα που λετε!3ων!!!μεγαλη θα ειναι στο δωμαατιο της μετα!(που ειναι κολλητα με το δικο μας)που εχουμε καταληξει????:lol::lol::lol:

εγω σε ενα στρωμα στο πατωμα διπλα στο κρεβατι της μικρης και ο αντρας μου μονος του στο κρεβατι μας,,,περιπου ενα μηνα τωρα...δεν ξερω αν ειναι σωστο!(δεν μαρεσει καθολου που κοιμομαστε χωριστα)καιαλλα δεν μπορω να κοιμηθω αν δεν ακουω την μικρη να ανασαινει!το χω δοκιμασει!με τιποτα!και το καταλαβα την μερα που το δοκιμασα οχι νωρητερα αν

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...