Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια μου! εγω δεν ειμαι κ στα πολυ καλα μου λογω μαγαζιου, δεν παει καθολου καλα...:-( κ δεν ξερω τι πρεπει να κανω!

τεσπα! υγεια να εχουμε!

σας διαβασα αλλα δεν εχω κουραγιο να γραψω!

μονο περαστικα ελενιτσα για το παιδακι σου! και χαρουμενα μηνογεννεθλια!

σας φιλω γλυκα! θα ξαναμπω!!!

η μπεμπουλα μια χαρα!

θπομονη γιωτακι μου!δυσκολη εποχη για ολους μας!θα περασει!εμεις να μαστε καλα!φιλακια να της δωσεις!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειδες βρε ελενακι!!!ποσο γρηγορα περασαν 4 μηνες για μενα 5 για σενα...ουτε που το καταλαβα!!!!

δικιο εχεις!που και που κατι εντιποσιακο να θυμουντε κ οι αντες μας τι νοικοκυρες πηραν δεν ειναι κακο!!!

εγω ανεβαινω θεσνικη αυριο!χαιρομεεεεεε!!!!!!!!!!με την μικρουλα φυσικα!

ναι ναι πολυ γρηγοραααααα!;)

ετσιιιι να μην λενε μετα οι αντρες μας τι εφτιαξες?μπισκοτακια των 5 λεπτων:confused::confused:σιγα τα αυγα!:tongue::tongue:αν κ υπαρχουν συνταγες που ειναι κ παλι ευκολε ςκ νοστιμες κ αν βαλεις κ λιγη διακοσμηση παραπνω στο πιατο φαινεται λες κ εχεις κανει πολυ δουλεια!;)πονηριεςςςςς που μπορουμε να κανουμεεεεε:tongue::P

ερχεσαι απο τα μερη μαςςςςςς!τι καλαααααα:P:pθα κατσετε μερες?εχεις συγγενεις εδω δνε θυμαμαι?νομιζω οι γονεις σου σωστα?;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

να μαι κ εγω παλι! τελικα κοιμηθηκε λιγο στο ριλαξ κ μετα εκλαιγε παλι ... μετα ξανα εφαγε κ κοιμηθηκε αγκαλια μου. μετα τον ξανα αφησα στο ριλαξ.. σιγα σιγα θα του το μαθω, που θα παει:rolleyes:

ααα ξανα προσπαθησα με την πιπιλα σημερα που τον ειδα οτι νυσταζε κ ηθελε να πιπιλησει κ του την εδωσα κ τον κουνουσα αγκαλια μου να κοιμηθει κ την κρατησε μιση ωρα!!!! πρωτη φορα! θα ξανα προσπαθησω παντως! ειχε πολυ πλακα , εκει που πιπιλουσε εκανε μορφασμους αηδιας στον υπνο του ! ΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑ:lol::lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

να μαι κ εγω παλι! τελικα κοιμηθηκε λιγο στο ριλαξ κ μετα εκλαιγε παλι ... μετα ξανα εφαγε κ κοιμηθηκε αγκαλια μου. μετα τον ξανα αφησα στο ριλαξ.. σιγα σιγα θα του το μαθω, που θα παει:rolleyes:

ααα ξανα προσπαθησα με την πιπιλα σημερα που τον ειδα οτι νυσταζε κ ηθελε να πιπιλησει κ του την εδωσα κ τον κουνουσα αγκαλια μου να κοιμηθει κ την κρατησε μιση ωρα!!!! πρωτη φορα! θα ξανα προσπαθησω παντως! ειχε πολυ πλακα , εκει που πιπιλουσε εκανε μορφασμους αηδιας στον υπνο του ! ΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑ:lol::lol::lol:

καλως την!!!!!!1μπραβοοοοοοοοοοοοο!!!ξεκιναμε !ποια επιασε??

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

καλως την!!!!!!1μπραβοοοοοοοοοοοοο!!!ξεκιναμε !ποια επιασε??

αυτη της ΜΑΜ που μοιαζει με τη διακια σου της chicco!! αχ μακαριιιιι!!!!!

εσυ τη δινεις μονο οταν νυσταζει??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα ο γλυκουλης σου μωλεεε την πηρε τελικα|!λεει αντε ασ της κανω της μανουλας τη χαρη εστω μαι φορα να χαρει:tongue::tongue:

εγω εχω καιρο να δοκιμασω..παντως θα μου αρεσε να την παιρνει εστω για λιγο καιρο..θα κοιμοταν πιο ευκολα!

εγω τελευται τον κοιμηζω μεσα στο ριλαξ συνεχεια!παλι καλα γιατι μου ειχαν φυγει τα χερια!εχω αυτο της fisher price κ κουνιεται αριστερα δεξια οχι πανω κατω κ τον νανουριζει αμεσως!:rolleyes:

http://www.skroutz.gr/s/268402/Fisher-Price-Link-a-Doos-Infant-to-Toddler.html

κ τον μιχαλακη μου εκει τον κοιμηζα..μαλον στα μωρα αρεσει περισοτερο να κουνιουνται ετσι παρα πανω κατω!:rolleyes:ξερω γω!παντως βολευτικα πολυ!στην αρχη ειχα ενα αλο γιατι αυτο νομιζω ειναι για λιγο πιο μεγαλα οχι πολυ νεογεννητα! μετα πηρα αυτο απο την μαμα μου ,το ειχα εκει κ εμεινα με αυτο τωρα!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ναι ναι πολυ γρηγοραααααα!;)

ετσιιιι να μην λενε μετα οι αντρες μας τι εφτιαξες?μπισκοτακια των 5 λεπτων:confused::confused:σιγα τα αυγα!:tongue::tongue:αν κ υπαρχουν συνταγες που ειναι κ παλι ευκολε ςκ νοστιμες κ αν βαλεις κ λιγη διακοσμηση παραπνω στο πιατο φαινεται λες κ εχεις κανει πολυ δουλεια!;)πονηριεςςςςς που μπορουμε να κανουμεεεεε:tongue::P

ερχεσαι απο τα μερη μαςςςςςς!τι καλαααααα:P:pθα κατσετε μερες?εχεις συγγενεις εδω δνε θυμαμαι?νομιζω οι γονεις σου σωστα?;)

αχ φιλεναδα εκει εχω τους γονεις μου τους παπουδες μου τους φιλους μου ολους!εδω εχω ομως τον αντρουλη μου την καρδια μου δηλαδη...ετσι σκεφτομαι οταν μελαγχωλω αλλα μου λειπει η πολη μου!εκει μεγαλωσα σπουδασα ολα εκει!θα μου περασει που θα παει ενα χρονο εχω εδω ακομα!νωρις ειναι!:wink:

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

κυριως...αλλα την δοκιμαζω και οταν γρινιαζει για να σταματησει!ειναι το πιο δραστικο οπλο!χιχιχι!!!η σωτηρια σου ειναι κοντα!:lol:

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

κ μενα της ΜΑΜ προτιμουσε κ την επαιρνε οταν νυσταζε!τωρα παει κ αυτο!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αντε μπεμπου μου!!!ξαπνα να κανω καμοια δουλεια γιατι τωρα που κοιματε αν ξεκινησω και την ξυπνησω παει μετα θα γκρινιαζει ενω αν ξυπνησει απο μονη της!εχω ελπιδες να με αφησει να φτιαξω τα πραματα!ο,τι μπορουσα εκανα παντως!δεν θα παρω και πολλα πολλα μην φανταστειτε!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα ο γλυκουλης σου μωλεεε την πηρε τελικα|!λεει αντε ασ της κανω της μανουλας τη χαρη εστω μαι φορα να χαρει:tongue::tongue:

εγω εχω καιρο να δοκιμασω..παντως θα μου αρεσε να την παιρνει εστω για λιγο καιρο..θα κοιμοταν πιο ευκολα!

εγω τελευται τον κοιμηζω μεσα στο ριλαξ συνεχεια!παλι καλα γιατι μου ειχαν φυγει τα χερια!εχω αυτο της fisher price κ κουνιεται αριστερα δεξια οχι πανω κατω κ τον νανουριζει αμεσως!:rolleyes:

http://www.skroutz.gr/s/268402/Fisher-Price-Link-a-Doos-Infant-to-Toddler.html

κ τον μιχαλακη μου εκει τον κοιμηζα..μαλον στα μωρα αρεσει περισοτερο να κουνιουνται ετσι παρα πανω κατω!:rolleyes:ξερω γω!παντως βολευτικα πολυ!στην αρχη ειχα ενα αλο γιατι αυτο νομιζω ειναι για λιγο πιο μεγαλα οχι πολυ νεογεννητα! μετα πηρα αυτο απο την μαμα μου ,το ειχα εκει κ εμεινα με αυτο τωρα!;)

χαχαχαχα κ εγω ετσι το κοβω οτι μου εκανε τη χαρη χαρη για μια φορα!!:tongue:

μια χαρα σε βολευει το ριλαξ φιλεναδα!!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κυριως...αλλα την δοκιμαζω και οταν γρινιαζει για να σταματησει!ειναι το πιο δραστικο οπλο!χιχιχι!!!η σωτηρια σου ειναι κοντα!:lol:

χχαχαχααχαα

κ μενα της ΜΑΜ προτιμουσε κ την επαιρνε οταν νυσταζε!τωρα παει κ αυτο!:rolleyes:

στην ιδια μοιρα ειμαστε!!!:lol::lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ φιλεναδα εκει εχω τους γονεις μου τους παπουδες μου τους φιλους μου ολους!εδω εχω ομως τον αντρουλη μου την καρδια μου δηλαδη...ετσι σκεφτομαι οταν μελαγχωλω αλλα μου λειπει η πολη μου!εκει μεγαλωσα σπουδασα ολα εκει!θα μου περασει που θα παει ενα χρονο εχω εδω ακομα!νωρις ειναι!:wink:

αχχαχααχα!η σωτηρια εεε!αχ κ γω θελω λιγη σωτηριααααααtongue.giftongue.gifκανενα απο τα δυο μου παιδακια δεν αγαπησε τη πιπιλαrolleyes.gif

δυσκολα χρυσανθακι μου ε!με συγκηνισες με αυτο που ειπες!η καρδια σου ε!αυτο εχει σημασια ομως χρυσανθακι μου αφου ειστε τοσο αγαπημενοι κ εχετε φτιαξει μια ομορφη οικογενια αξιζει τοτε!η καρδια μας πρεπει να ειναι καλαicon_wink.gificon_wink.gifμε την πρωτη ευκαιρια ερχεσαι κ στα μερη σου σωστα!

(((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

χχαχαχααχαα

στην ιδια μοιρα ειμαστε!!!:lol::lol::lol:

χαχαχαχα κ εγω ετσι το κοβω οτι μου εκανε τη χαρη χαρη για μια φορα!!:tongue:

μια χαρα σε βολευει το ριλαξ φιλεναδα!!;)

χαχαχαχχαχα ευχομαι να συνεχισει ετσι το ζουζουνακι σου!να την παιρνει τουλαχιστον στον υπνο να σε ξεκουραζει λιγο!εγω μαλον παει το εχασα το τρενο!αν του τη δωσω τωρα θα αηδειασει με τη μια!θα σκεφτεται ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΜΑ χαχαχαχαχαχ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΤΩΡΑΑΑΑΑ ΧΕΛΟΟΟΥΥΥΥΥ:D:D:lol::lol::lol:χαχαχαχχα!στο επομενο μωρο παλι!:tongue::tongue:δεν μπορει καπιο θα την αγαπησει τη πιπιλα!:tongue::tongue::tongue:

οσο για το ριλαξ αφου δεν μου εκανε τη χαρη με τη πιπιλα εχω σαν σωτηρια μου το ριλαξ!μην τα θελγω κ ολα δικα μου...κ πιπιλα κ ριλαξξξ...εε πολαθελω μετα εγω τι θα κανω:tongue:χαχαχαχαχ

καλε τι βλακειες λεω..τι με πιασε!

η κλεισουραααααα φτιαειιιιιιιιιι!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...