Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

να καλημερισω κ τα υπολοιπα κοριτσακια!

ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ,ΡΑΝΙΟΥΚΟ,ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙΙΙΙ:D:D

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

εγω κοιμησα τα παιδακια μου!ο μεγαλος μου δεν μου ξαναανεβασε πυρετο..τωρα που του εβαλα θερμομετρο εχει 36.6..μπορει κ να ανεβει!ουφφ μακαρι οχι!:(

Αναστασακι μου οπως τα ειπες μακαρι να φτιαξει ο παλιοκαιρος μωρε..αντε να ερθουν πιο ζεστες μερες~θελω να βγω εξω στον ηλιοοοοοοο.να νιωσω λιγη ζεστουλα!:rolleyes:

Ο γιοκας σου ειναι ενας γλυκας δεν το συζητωωωωωω!ομορφαντραςςςςςς!:D

Ρανιουκακο μουυυυυυ πονας?απο την γεννα λες να ειναι!εμενα τις προαλες που πιαστηκε η μεση μου τωρα ειναι καλυτερα αλα με χτυαπει λιγο κ μενα στην ουρα οταν σκυβω!ειναι ενοχλητικο!:(τι κανει η κουκλιτσα σου η ομορφη;)εχει πονακια σημερα?συμφωνω με το αναστασακι να κανει αυτο που σε κανει να αισθανεσαι σιγουρια κ ασφαλεια!ολα αυατ που λεγονται ειναι αναλογα με το καθε μωρο!εμενα δεν εβγαζε ο μεγαλος κ ουτε ο μικρος γουλιτσες οποτε τον μεγαλο θυμαμαι μετα τις 40 μερες τπμ ειχα στο δωματιο του αλα ημουν ηρεμη..τον μικρουλη τον εχω στο δωματιο μου μιας κ εκει ειναι το κρεβατακ του γιατι δεν χωραει στο παιδικο κ τωρα τον εχω συνηθισει να ειναι τοσο κοντα μου κ μαρεσει πολυ!;)

Ματινακι μου για φαγωμα ειναι τα ζουζουνακιααα!ειδικα οταν κοιμουνταιιιιι!θελω να του φαω τα μαγουλακιαααααα!εγω τον πηγαινω στο καθρευτη κ μωλης με κοιταει απο κει μεσα μου κανει κατι χαμογελααααα!γενικα συνεχεια γελαειιιιιι ο σκατουλης μου!πολες φορες ο μιχαλακης μιλαει μπροστα του μαζι μου κ εκεινος χαχανιζει!χαχαχα εχει πολυ πλακα!:tongue:

Πεταλουδιτσα μου ετοιμαζεσαι σιγα σιγα ε!τι ωραια που ειναι ολα ροζουλιααααα!κ γω θελωωωω;);)

Νατασακι μουυυυυυυ φτιαχνετε κοσμηματα με το γαρδενακι!τι ωραιαααααα!εγω σημερα εφτιαξα κατι μπισκοτακια πανευκολα..χθες το βραδυ ετοιμασα ζυμμη κ την εβαλα στο ψυγειο κ σημερα τα επλασα κ τα εψησααα...[εντανοστιμα κ πανευκολααααα!;);)συνηλθα απο την ιωση κ επανηλθα στις μαγειρικες!

να κ η συνταγη..δοκιμαστε ειναι πολυ πετυχημηνεη..μονο ενα ταπερ λερωσα!δεν εχει ταλαιπωρεια καθολου!τετεις συνταγες μαρεσουν τωαρ που δεν εχω κ πολυ χρονο με τα μωρα;)

http://tsekouratoi.blogspot.com/2012/03/cookies.html

απλα εγω δεν ειχα κακαο κ τα εκανα λευκα βανιλιας δηλαδη!επισης εβαλα μεσα τριμενο μηλοοοοοοο..το ποσο ταιριαξεεεε!;);)τελεια ειναι!μπαμ μπαμ συνταγη!;)

σημερα γιναμε 5 μηνωνννννννν!!!!!!:P:p

λενακι τι καλα που δεν ανεβασε πυρετουλι!!! ευκολη συνταγη δηλαδη ε???μμμμ για να επιχειρησω!!!;) με το χερι τα ζημωσες?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσαρες να'μαι παλι!!!! Χαθηκα γιατι ξυπνησε το μπεμπουλινι μου και ασχοληθηκα μαζι του!

Θελω να σας απαντησω αλλα δεν προλαβαινω....

Θα μπω αργοτερα....

Φιλια και καλο μεσημερι!!!!!!!!!!

να καλημερισω κ τα υπολοιπα κοριτσακια!

ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ,ΡΑΝΙΟΥΚΟ,ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙΙΙΙ:D:D

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

εγω κοιμησα τα παιδακια μου!ο μεγαλος μου δεν μου ξαναανεβασε πυρετο..τωρα που του εβαλα θερμομετρο εχει 36.6..μπορει κ να ανεβει!ουφφ μακαρι οχι!:(

Αναστασακι μου οπως τα ειπες μακαρι να φτιαξει ο παλιοκαιρος μωρε..αντε να ερθουν πιο ζεστες μερες~θελω να βγω εξω στον ηλιοοοοοοο.να νιωσω λιγη ζεστουλα!:rolleyes:

Ο γιοκας σου ειναι ενας γλυκας δεν το συζητωωωωωω!ομορφαντραςςςςςς!:D

Ρανιουκακο μουυυυυυ πονας?απο την γεννα λες να ειναι!εμενα τις προαλες που πιαστηκε η μεση μου τωρα ειναι καλυτερα αλα με χτυαπει λιγο κ μενα στην ουρα οταν σκυβω!ειναι ενοχλητικο!:(τι κανει η κουκλιτσα σου η ομορφη;)εχει πονακια σημερα?συμφωνω με το αναστασακι να κανει αυτο που σε κανει να αισθανεσαι σιγουρια κ ασφαλεια!ολα αυατ που λεγονται ειναι αναλογα με το καθε μωρο!εμενα δεν εβγαζε ο μεγαλος κ ουτε ο μικρος γουλιτσες οποτε τον μεγαλο θυμαμαι μετα τις 40 μερες τπμ ειχα στο δωματιο του αλα ημουν ηρεμη..τον μικρουλη τον εχω στο δωματιο μου μιας κ εκει ειναι το κρεβατακ του γιατι δεν χωραει στο παιδικο κ τωρα τον εχω συνηθισει να ειναι τοσο κοντα μου κ μαρεσει πολυ!;)

Ματινακι μου για φαγωμα ειναι τα ζουζουνακιααα!ειδικα οταν κοιμουνταιιιιι!θελω να του φαω τα μαγουλακιαααααα!εγω τον πηγαινω στο καθρευτη κ μωλης με κοιταει απο κει μεσα μου κανει κατι χαμογελααααα!γενικα συνεχεια γελαειιιιιι ο σκατουλης μου!πολες φορες ο μιχαλακης μιλαει μπροστα του μαζι μου κ εκεινος χαχανιζει!χαχαχα εχει πολυ πλακα!:tongue:

Πεταλουδιτσα μου ετοιμαζεσαι σιγα σιγα ε!τι ωραια που ειναι ολα ροζουλιααααα!κ γω θελωωωω;);)

Νατασακι μουυυυυυυ φτιαχνετε κοσμηματα με το γαρδενακι!τι ωραιαααααα!εγω σημερα εφτιαξα κατι μπισκοτακια πανευκολα..χθες το βραδυ ετοιμασα ζυμμη κ την εβαλα στο ψυγειο κ σημερα τα επλασα κ τα εψησααα...[εντανοστιμα κ πανευκολααααα!;);)συνηλθα απο την ιωση κ επανηλθα στις μαγειρικες!

να κ η συνταγη..δοκιμαστε ειναι πολυ πετυχημηνεη..μονο ενα ταπερ λερωσα!δεν εχει ταλαιπωρεια καθολου!τετεις συνταγες μαρεσουν τωαρ που δεν εχω κ πολυ χρονο με τα μωρα;)

http://tsekouratoi.blogspot.com/2012/03/cookies.html

απλα εγω δεν ειχα κακαο κ τα εκανα λευκα βανιλιας δηλαδη!επισης εβαλα μεσα τριμενο μηλοοοοοοο..το ποσο ταιριαξεεεε!;);)τελεια ειναι!μπαμ μπαμ συνταγη!;)

σημερα γιναμε 5 μηνωνννννννν!!!!!!:P:p

καλησπερα λενακι με τις μαγειρικες σου!!!:lol:εγω μολις γυρισω θα τα κανω!!!εισαι καλυτερα ε???μπραβο κοριτσακι μου!περαστικα στον μεγαλο σου τωρα!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

λενακι τι καλα που δεν ανεβασε πυρετουλι!!! ευκολη συνταγη δηλαδη ε???μμμμ για να επιχειρησω!!!;) με το χερι τα ζημωσες?

Αναστασακι μου οχι δνε ανεβασε τελικα..ευτυχως!κοιμουνται κ τα δυω κ η μαμακα επιτελους χαλαρωνει!:tongue:

πανευκολη αναστασακι μου!μπορεις σημερα το βραδυ να κανεις τη ζυμη κ αυριο τα φτιαχνεις..ετσι λεει να μεινει μια νυχτα σοτ ψυγειο!

ναι με το χερι!ειναι τοσο μαλακη κ ευπλαστη η ζυμη γινεται σαν πλααστελινη!

την κανεις οτι θες!εγω τα επλαθα μπαλακια ..τα ανοιγα με την παλαμη μου κ εβαζα μεσα λιγο τιμενο μηλο κ απο πανω το εκλεινα με ενα ακοαμ κοματι ζυμης σαν σαντουιτσακι;)κ εγιναν πολυ νοστιμα!τραγανα..την επομενη φορα ομως θα τα δοκιμασω με κοματακαι σοκολατας μεσα η με κακαο οπωβς λεει κ η συνταγη/!εχω κανει κ αλες φορε μπισκοτα αλα δεν ξετρελαθηκα με το αποτελεσμα..αυτη ομως μου αρεσε!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Κοριτσαρες να'μαι παλι!!!! Χαθηκα γιατι ξυπνησε το μπεμπουλινι μου και ασχοληθηκα μαζι του!

Θελω να σας απαντησω αλλα δεν προλαβαινω....

Θα μπω αργοτερα....

Φιλια και καλο μεσημερι!!!!!!!!!!

καλο μεσημερι Ματινακι μου!τρεχα στο ανταρκι σου το ομορφα!δεν πειραζει φυσικαααα!;):P

((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

τι να σου πω ρανιακι μου, για μενα δεν υπαρχει λαθος και σωστο. οπως νιωθω πρατω!;)

καλησπερα αναστασακι μου!και καλα το κανεις!!;)τι κανετε σημερα?τι εγινε τελικα με το ριλαξ?συνεχισε τον υπνο του εκει ο μικρουλης μας?

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

καλησπερα λενακι με τις μαγειρικες σου!!!:lol:εγω μολις γυρισω θα τα κανω!!!εισαι καλυτερα ε???μπραβο κοριτσακι μου!περαστικα στον μεγαλο σου τωρα!!

καλησπερα Χρυσανθακι μουυυυυυυυυυυυυυ!ααααααχ σημερα που μπηκα δεν πρεπει να ασε ανεφερααααααααα:(:(:(εε?να με συνχωρεσεις αν ειναι ετσι!που ετσι ειναι τωρα που το ειδααααα!:(

τι κανεις αγαπουλα μου.ολα καλαα:D.το χριστινακι μας κοιμαται?

να τα δοκιμασεις χρυσανθακι μου!εμενα μου αρεσαν πολυ..ελπιζω κ σε σας!δεν ειμαστε για πειραματ τωρα κ με τα μωρα ξυπνια κ με κουζινες ανω κατω!;);)

ευχαρηστω πολυ για τα περαστικααααααα!μακαρι να τελειωνουμε επιτελιυς με τις ιωσεις!εγω ειμαι πολυ καλα σημερα κ το χερομαι τοσο πολυυ..ακομα να ξπαλωσω αλα το ευχαριστιεμαι γιατι πηρα τα πανω μου δεν νιωθω ενα κινουμενο πτωμα!απαπαπα δεν ειναι να εισαι αρρωστη μανουλα με τιποτα!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ρε κοριτσια σας εχω πει οτι τη μπουμπου μου την εχω βαλει στη κουνια της και κοιμαμαι κι εγω εκει.....αλλα ελεγα,πριν γεννησω, οτι στις 40 μερες θα ην αφησω και θα παω στο κρεββατακι μου!!!!ελα ομως που δε μπορω ακομα να την αφησω....μου πνιγεται πολυ ευκολα,εχει και τους κολικους και φοβαμαι!!!!!!!

κι ελεγα λοιπον να παρω μια καλαθουνα να τη βαλω στο δωματιο μας, διπλα μου!!!

τι λετε?ειναι λαθος για το μωρο αυτο?

ρανακι μου καλησπερα και γω συμφωνο με την ελενη και την αναστασια δεν υπαρχει κακο για το παιδι...οπως νιωθεις κανε!πως ειστε σημερα?

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ααα κοριτσιαααα βλεπω την μενεγακη τωρα κπριν λιγο ειπε για εναν διαγωνισμου που κανει βασικα στελνεις email στην εκπομπη με τα στοιχεια σου κ κληρωνει 60 μπομπονιερες για βαπτιση;)δεν ειναι καθολου ασχημα..εγω εστειλα..εχω ξαναστειλει κιαλες φορες για αλα δωρα..δεν εχω κερδισει αλα ποτε δεν ξερεις!:rolleyes:

αα κ λαμπαδες κληρωνει..για στειλτε κ σεις μακαρι να ειμαστε τυχερες!ειμαστε που ειμαστε χαλια με τα οικονομικα ισως να μας βοηθησει ενα τετιο δωρο να κανουμε την βαπτιση πιο ευκολα κ γρηγορα:(

;);)

[email protected]

εδω στελνεις!!΄-)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλησπερα Χρυσανθακι μουυυυυυυυυυυυυυ!ααααααχ σημερα που μπηκα δεν πρεπει να ασε ανεφερααααααααα:(:(:(εε?να με συνχωρεσεις αν ειναι ετσι!που ετσι ειναι τωρα που το ειδααααα!:(

τι κανεις αγαπουλα μου.ολα καλαα:D.το χριστινακι μας κοιμαται?

να τα δοκιμασεις χρυσανθακι μου!εμενα μου αρεσαν πολυ..ελπιζω κ σε σας!δεν ειμαστε για πειραματ τωρα κ με τα μωρα ξυπνια κ με κουζινες ανω κατω!;);)

ευχαρηστω πολυ για τα περαστικααααααα!μακαρι να τελειωνουμε επιτελιυς με τις ιωσεις!εγω ειμαι πολυ καλα σημερα κ το χερομαι τοσο πολυυ..ακομα να ξπαλωσω αλα το ευχαριστιεμαι γιατι πηρα τα πανω μου δεν νιωθω ενα κινουμενο πτωμα!απαπαπα δεν ειναι να εισαι αρρωστη μανουλα με τιποτα!:rolleyes:

ποπο ναι φιλεναδα μου το αρωστη μανουλα ειναι εξαντλητικος συνδυασμος!!!καλα ειμαστε!κοιματε ναι!και γω εκανα ενα φαι χθες να σου πω την αληθεια!τρελαθηκαμε!και ετοιμο σε 15 λεπτα!σουπιες με μαραθα και σπανακι!!!εβαλα και φρεσκο κρεμυδακι κ λιγο ανιθο ...στα γρηγορα φιλεναδα τα μαγειρεματα!που καιρος για δυσκολα!!!σημερα γινεστε 5 ????αχ!!!χαρουμενα μηνογεννεθλια!αναστασια εγω κ εσυ εχουμε μηνογεννεθλια στη σειρα!:lol::lol::lol:

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

ποπο ναι φιλεναδα μου το αρωστη μανουλα ειναι εξαντλητικος συνδυασμος!!!καλα ειμαστε!κοιματε ναι!και γω εκανα ενα φαι χθες να σου πω την αληθεια!τρελαθηκαμε!και ετοιμο σε 15 λεπτα!σουπιες με μαραθα και σπανακι!!!εβαλα και φρεσκο κρεμυδακι κ λιγο ανιθο ...στα γρηγορα φιλεναδα τα μαγειρεματα!που καιρος για δυσκολα!!!σημερα γινεστε 5 ????αχ!!!χαρουμενα μηνογεννεθλια!αναστασια εγω κ εσυ εχουμε μηνογεννεθλια στη σειρα!:lol::lol::lol:

μμμ σουπιες εεε!μαρεσουννν!τελειο φαινεται η μαλον ακουγεται η πιο σωστα διαβαζεται;):tongue::tongue:

γενικως τα θαλασινα μαρεσουν πολυ;);)ναι δνε ειμαστε για πολυωρα μαγειρεματα κ πολα κατσαρολικα:tongue:εκτος απο μερικες εξαιρεσεις ενταξει!αν εχεις λιγη βοηθεια καπαι μερα κ θελεις να εντυπωσιασεις τοτε ενταξει:tongue:

ευχαρηστουμεεεεεεεεεεεεε!μα ποσο γρηγορα μεγαλωνουνεεεεε:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

μμμ σουπιες εεε!μαρεσουννν!τελειο φαινεται η μαλον ακουγεται η πιο σωστα διαβαζεται;):tongue::tongue:

γενικως τα θαλασινα μαρεσουν πολυ;);)ναι δνε ειμαστε για πολυωρα μαγειρεματα κ πολα κατσαρολικα:tongue:εκτος απο μερικες εξαιρεσεις ενταξει!αν εχεις λιγη βοηθεια καπαι μερα κ θελεις να εντυπωσιασεις τοτε ενταξει:tongue:

καλησπερα κοριτσακια μου! εγω δεν ειμαι κ στα πολυ καλα μου λογω μαγαζιου, δεν παει καθολου καλα...:-( κ δεν ξερω τι πρεπει να κανω!

τεσπα! υγεια να εχουμε!

σας διαβασα αλλα δεν εχω κουραγιο να γραψω!

μονο περαστικα ελενιτσα για το παιδακι σου! και χαρουμενα μηνογεννεθλια!

σας φιλω γλυκα! θα ξαναμπω!!!

η μπεμπουλα μια χαρα!

Χρυσανθακι μου μην ανησυχεις παντως με τα κακα...το παθαινουν αυτο τα μωρα! Οσο μπορεις βεβαια βοηθα την αλλα οταν ειναι να κανει θα κανει μονη της! Τα γαλακτοκομικα τα εκοψα κι εγω και τελικα εκανα βλακεια...θα τα ξαναρχισω! Παρατηρησα οτι απο τοτε που εκοψα τα γαλακτοκομικα ελαττωθηκε και το γαλα μου...δεν ειναι απαραιτητο να γινει αυτο αλλα σε μενα συνεβη! Τεσπα θα δουμε...

Οσον αφορα παντως το θεμα που ανοιξαμε πριν περι αγκαλιας υπνου και θηλασμου, τιποτα δεν ειναι στανταρ! Ειναι στο παιδι! Εχω παραδειγματα πολλα που παιδια που δεν θηλασαν ουτε μια μερα διαμορφωσαν πολυ καλο χαρακτηρα και δεν χρειαζεται να θηλασεις για να κολλησει πανω σου το παιδι...ο ανηψιος μου ειναι 2 χρονων, εμεινε στην θερμοκιτιδα 2 μηνες και ουτε θηλασε ουτε την αγκαλια της μανας την ειχε για 2 μηνες! Τωρα δεν ξεκολλαει απο την μανα του ασχετα αν ειναι πολυ καλο παιδακι, πανεξυπνο και ανετα καθεται με τον παππου και την γιαγια οταν φευγουν οι γονεις απο το σπιτι....οταν την εχει εκει την μανα του συνεχεια πισω απο το φουστανι της ειναι....οποτε μην συνδεουμε ολα τα θετικα μονο με τον θηλασμο...κι ενα παιδακι που δεν θηλαζει τοσο πολυ ή και καθολου ή ενα παιδι που ειναι συνεχεια αγκαλια και αλλο εχει με μετρο την αγκαλια μπορει να γινουν και τα δυο το ιδιο τρυφερα και να διαμορφωσουν πολυ καλο χαρακτηρα...ειναι θεμα ανατροφης γενικοτερα!!!!

Εμεις θα κανουμε οτι μπορουμε καλυτερο και αν δεν μπορεσουμε το τελειο δεν θα εχουμε και τυψεις...θα τους δωσουμε ολη μας την αγαπη και την φροντιδα! Μπορει γαλα απο την μαμα να μην πιει για 2-5 χρονια ο δικος μου αλλα καλα να ειμαστε, δεν θα του ληψει στοργη,αγαπη και φροντιδα!

Θα τον αγαπαω και θα τον νοιαζομαι μεχρι να κλεισω τα ματια μου για παντα!

ο δικος σου ματινακι μου ειναι πολυ πολυ πολυυυυυυυυυ τυχαιρος που εχει εσενα για μαμα!εκανες οτι μπορουσες!αυτο εχει σημασια!!δεν ειναι το παν ο θηλασμος!καλο ειναι να γνεται εφοσον παει καλα και για το παιδι (βαρος κτλ)και για την μαμα(αντοχες,ψυχολογια κτλ)εσυ το αγαπας ουσιαστικα το παιδι σου και εγινες συνηδιτα μαμα και ησουν ετοιμη και δινεις το καλυτερο!για την αγκαλια και τον υπνο τωρα θεωρω οτι υπαρχουν συνδυασμοι μαμας παιδιου που καλυπτουν ολες τις περιπτωσεις εγω απλα προσωπικα οποτε νιωθω οτι η μικρη θελει αγκαλια την περνω αν παιζει μονη της κ θελει την υσηχια της και εγω θελησω να την παρω δεν την περνω γιατι θελω να μαθει κ μονη της.και στον υπνο το ιδιοειναι φορες που μου δειχνει οτι θελει να κοιμηθει μαζι μου,το κανω!αλλα εχω πρωτα δοκιμασει να την αφησω οποτε αν συνεχισει τον υπνο της καλως αν οχι αγκαλιτσα...μεσα απο την καρδια μου εισαι απο τις καλυτερες μαμαδες που ξερω!μπορει να μην σου λεει κατι αυτο αλλα εγω το νιωθω και το λεω!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

καλησπερα κοριτσακια μου! εγω δεν ειμαι κ στα πολυ καλα μου λογω μαγαζιου, δεν παει καθολου καλα...:-( κ δεν ξερω τι πρεπει να κανω!

τεσπα! υγεια να εχουμε!

σας διαβασα αλλα δεν εχω κουραγιο να γραψω!

μονο περαστικα ελενιτσα για το παιδακι σου! και χαρουμενα μηνογεννεθλια!

σας φιλω γλυκα! θα ξαναμπω!!!

η μπεμπουλα μια χαρα!

καλησπερα ΓιΩτακι μου καλο!ευχαρηστουμε πολυ!;);)

αχ φιλεναδιτσα μου πολυ δυσκολα ειναι τα πραγματα!σε καταλαβαινω!:(

υγεια πανω απολα σιγουρα απλα δεν παυεις να σκεφτεσαι κ να στεναχωριεσαι για το μελον του παιδιου σου!κ γω συνεχεια κανω τετιες σκεψεις!ευχομαι να παει καλυτερα το μαγαζι σας!μακαρι να φτιαξουν τα πραγματα κ να περασει η κριση κ να πανε καλα οι δουλειες!:rolleyes:

πολα φιλακια στην μπεμπουλα σου!

αν εισια σπιτι βαλε τη μενεγακη δειχνει τις μπομπονιερε ςπου κληρωνει!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ειδες βρε ελενακι!!!ποσο γρηγορα περασαν 4 μηνες για μενα 5 για σενα...ουτε που το καταλαβα!!!!

δικιο εχεις!που και που κατι εντιποσιακο να θυμουντε κ οι αντες μας τι νοικοκυρες πηραν δεν ειναι κακο!!!

εγω ανεβαινω θεσνικη αυριο!χαιρομεεεεεε!!!!!!!!!!με την μικρουλα φυσικα!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...