Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσουδια μου.....τικανετε?απ'οτι βλεπω καλα ειστε

εμεις θηλαζουμε και κοιμομαστε.....μια μια το παμε....χαχαχαχα...αλλα κολπα αυτα!!!!

ρε κοριτσια ακομα ποναει η ουρα απο τη γεννα......φφφφφφφ.....αντε να δω τι θα μου πει ο γιατρος την αλλη εβδομαδα....

Καλημερα ρανιακι μου...μολις κοιμηθηκε ο μπεμπακος και να'μαι παλι!!!!!!

Κοιμαται στο ζιζι το ψυχουλινι μου μωρε??? Αχ ειναι για δαγκωμα οταν κοιμουνται....καλα, γενικα ειναι για δαγκωμα αλλα λεμε τωρα....

Η ουρα γιατι σε ποναει απο την γεννα? Εχω χασει επεισοδιο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα ρανιακι μου...μολις κοιμηθηκε ο μπεμπακος και να'μαι παλι!!!!!!

Κοιμαται στο ζιζι το ψυχουλινι μου μωρε??? Αχ ειναι για δαγκωμα οταν κοιμουνται....καλα, γενικα ειναι για δαγκωμα αλλα λεμε τωρα....

Η ουρα γιατι σε ποναει απο την γεννα? Εχω χασει επεισοδιο?

απλα δεν το ειχα αναφερει ματινακι μου.....εχουν μετατοπιστει τα κοκκαλα μαλλον!!!!δε ξερω....ηταν ο τοκετος μου πολυ δυσκολος....φφφφφ....θα περασει θελω να πιστευω!!!!:wink:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

καλημερα ξανα!!!!!!πριν εξαφανιστηκα γιατι εκλαιγε!!και τωρα καταφερα να μπω να σας διαβασω !

Νατασακι μου κ Ματινακι μου καλημερα σας!!!

με τα κακακια μας ματινακι μου τα ιδια!μια στις 4-5 μερες με δικη μου βοηθεια...τωρα εκοψα και τα γαλακτοκομικα ισως εχουμε αλλεργεια στο γαλα...να δουμε!τωρα να σας πω για αυτα που εγραψα την αποψη μου ειπα απλα τυχαινει να ειναι ιδια με του γιατρου που πραγματι δεν λεει κατι που ειναι γιατρος ουτε μπαμπας καθως η γυναικα του μεγαλωνει τα παιδια του...απλα πιστευω πραγματικα οτι αν δωσεις στο παιδι ο,τι αυτο χρειαζεται (γιατι παιζει ρολο και ο χαρακτηρας του)μεχρι τα 2 του χρονια μετα θα ειναι πολυ αναιξαρτητο και πολυ πιο "υπακουο"!εκει που θα καταλαβαινει οτι οταν δεν του κανεις το χατηρι δεν ειναι επειδη δεν το αγαπας!βεβαια αυτο μπορω να το κανω τωρα με την μικρη μου!οταν πρωτα ο θεος θα κανω το δευτερο δεν νομιζω οτι θα εχω την πολυτελια να ειμαι η ιδια μαμα...ισως ουτε και στον θηλασμο!αν ειναι τοσοσ δυσκολο οσο την πρωτη φορα μαλλον μετα τις 40 μερες θα το παρει το παιδακι μου το συμπληρωματακι του και δεν το θεωρω κακο.γιατι θα εχω κανει ο,τι καλυτερο μπορω οπως εσυ ματινακι μου ακι συ νατασα μου οταν η μικρη σου ειναι αρρωστουλα η ποναει δεν πιστευω να της εχεις αρνηθει ποτε την αγκαλια σου η να κοιμηθητε μαζι το θεμα ειναι να παιρνει το παιδι αυτο που χρειαζεται μεχρι εκει που φτανουν τα ορια της καθε μαμας κλαιει ας πουμε μπορω?θα την παρω δεν μπορω?δεν θα την παρω και δεν θα εχω τυψεις!απλα δεν θα το εκανα να μπορω και να μην την παρω ετσι για να μην κακομαθει..ξυπνησε ομως τωρα και φευγουμε!!!σας φιλω μανουλες και ματινακι μου!!!στειλε και καμοια συνταγη για κρεμουλα προς τα δω!ουτε εγω θα δωσω απο τις αλλες κ θελω ιδεες!!!

Χρυσανθακι μου μην ανησυχεις παντως με τα κακα...το παθαινουν αυτο τα μωρα! Οσο μπορεις βεβαια βοηθα την αλλα οταν ειναι να κανει θα κανει μονη της! Τα γαλακτοκομικα τα εκοψα κι εγω και τελικα εκανα βλακεια...θα τα ξαναρχισω! Παρατηρησα οτι απο τοτε που εκοψα τα γαλακτοκομικα ελαττωθηκε και το γαλα μου...δεν ειναι απαραιτητο να γινει αυτο αλλα σε μενα συνεβη! Τεσπα θα δουμε...

Οσον αφορα παντως το θεμα που ανοιξαμε πριν περι αγκαλιας υπνου και θηλασμου, τιποτα δεν ειναι στανταρ! Ειναι στο παιδι! Εχω παραδειγματα πολλα που παιδια που δεν θηλασαν ουτε μια μερα διαμορφωσαν πολυ καλο χαρακτηρα και δεν χρειαζεται να θηλασεις για να κολλησει πανω σου το παιδι...ο ανηψιος μου ειναι 2 χρονων, εμεινε στην θερμοκιτιδα 2 μηνες και ουτε θηλασε ουτε την αγκαλια της μανας την ειχε για 2 μηνες! Τωρα δεν ξεκολλαει απο την μανα του ασχετα αν ειναι πολυ καλο παιδακι, πανεξυπνο και ανετα καθεται με τον παππου και την γιαγια οταν φευγουν οι γονεις απο το σπιτι....οταν την εχει εκει την μανα του συνεχεια πισω απο το φουστανι της ειναι....οποτε μην συνδεουμε ολα τα θετικα μονο με τον θηλασμο...κι ενα παιδακι που δεν θηλαζει τοσο πολυ ή και καθολου ή ενα παιδι που ειναι συνεχεια αγκαλια και αλλο εχει με μετρο την αγκαλια μπορει να γινουν και τα δυο το ιδιο τρυφερα και να διαμορφωσουν πολυ καλο χαρακτηρα...ειναι θεμα ανατροφης γενικοτερα!!!!

Εμεις θα κανουμε οτι μπορουμε καλυτερο και αν δεν μπορεσουμε το τελειο δεν θα εχουμε και τυψεις...θα τους δωσουμε ολη μας την αγαπη και την φροντιδα! Μπορει γαλα απο την μαμα να μην πιει για 2-5 χρονια ο δικος μου αλλα καλα να ειμαστε, δεν θα του ληψει στοργη,αγαπη και φροντιδα!

Θα τον αγαπαω και θα τον νοιαζομαι μεχρι να κλεισω τα ματια μου για παντα!

απλα δεν το ειχα αναφερει ματινακι μου.....εχουν μετατοπιστει τα κοκκαλα μαλλον!!!!δε ξερω....ηταν ο τοκετος μου πολυ δυσκολος....φφφφφ....θα περασει θελω να πιστευω!!!!:wink:

Ελα ρε συ? Αμαν...πονας πολυ δηλαδη?????

Αχ η νυφουλα μου ζορικη απο γεννα!!!! Αχχχχ....τι εχει να τραβηξει το παιδακι μου!!!!χαχαχχχαχαχαχ.....

Εγω το μονο κουσουρι που εχω ειναι ο καρπος που με ποναει....μερικες φορες ουτε τα μαλλια μου αλογοουρα δεν μπορω να πιασω....γ@μ@ τα! Ερειπια γιναμε....χαλαλι τους ομως!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερουδιαααααααααα!τι κανετεεεεεεε?βγηκατε ολες!:(

δεν εχω κ πολυ χρονο να γραψω;)

ειμαι πολυ καλυτερα απο χθες το απογευμα αλα ξημερωματα με ξυπνησε ο μεγαλος με πυρετο:(:(ειχε λιγο μπουκωμα χθε ςκ βηχα αλα λεω μπας κ την γλιτωσουμε..ειχα ξενυχτι παλι!κ ο μικρουλςη με ξυπνησε δυο φορρες κ μετα εμεινα με τον μεγαλο μεχρη της 6μιση το πρωι απο της 4μιση!τωρα ειναι καλα δνε ξαναναεβασε!ευχομαι να ηταν μονο αυτο!

αχ δυσκολες μερες περναμε αλα θα περασουν κανω πολυυυ υπομονηηηηηηη!

Ματινακι μου με καταλαβαινες ε!αχ τι δυσκολα που ειναι αλα σημερα ειμαι καλα εγω τουλαχιστον κ μπορω να φροντισω καλα τα παιδακια μου!

συμφωνωνω κ γω δεν θα ηθελα να κρεμεται απο τα ζιζια μου μεχρι 2 χρονων!κ γω θεωωρω οτι μεχρι 1 χρονων ειναι καλα!κ σε αυτο που λετε με τις αρρωστειες ο μεγαλος μου θηλασε πολυ λιγο σχεδον 40 μερες...κ δεν μου αρρωστησε ποτε..αντιβισωη ειχε παρει μαι φορα με την αλεργικη ρινιτιδα που ειχε παθει στα 2 εκει κοντα!ειναι αναλογα τον οργανισμο του παιδιου κ μενα η μαμα λεει πολυ λιγο μας θηλασε ουτε 40 μερες κ ομως πολυ δυσκολα αρωσταινω!

σας φιλω ολς..δεν προλαβαινωωωωω!συγνωμη που δνε αναφερομαι στη καθεμια.:(

πολα φιλακαι στα μωρακιααααααααα μασ!;)

περαστικουλια σας λενιω μου....κι εμενα κανει λιγο χρου χρου η μυτη της....της εβαλα ορο.....φφφφφφ....για να δουμε!!!:-(

κου κου ελενακι μου....τι κανεις?εχω καιρο να σου μιλησω...αλλα που να προλαβω με το τυρανακι που εχω????χαχαχαχαχαχα

η μπουμπου μας?σου δινει και καταλαβαινεις ε?πως πατε απο ψωνια?τα τελειωσες?αχχχχχχχ....θυμαμαι τα δικα μου....τρελαινεσαι....ειδικα τα ρουχαλακια για κοριτσια ειναι μουρλιααααααα...:lol:

Κουκου, Ρανιουκο!!! Πώς ειναι η μπιζουδενια μας;

Τα περισσοτερα ψωνια ειναι ετοιμα! Πληντυρια και σιδερο βαζω αυτες τις μερες οποτε εχει καλο καιρο οπως σημερα... Τελεια...τελεια τα ροζουλια! χιχιχι

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ελα ρε συ? Αμαν...πονας πολυ δηλαδη?????

Αχ η νυφουλα μου ζορικη απο γεννα!!!! Αχχχχ....τι εχει να τραβηξει το παιδακι μου!!!!χαχαχχχαχαχαχ.....

Εγω το μονο κουσουρι που εχω ειναι ο καρπος που με ποναει....μερικες φορες ουτε τα μαλλια μου αλογοουρα δεν μπορω να πιασω....γ@μ@ τα! Ερειπια γιναμε....χαλαλι τους ομως!!!!!

δε πεθαινω απο πονο....απλα οταν καθομαι σε συγκεκριμενες στασεις ποναω ......

χαχαχαχα...ζορικη δε λες τιποτα!!!!

οχι απλα χαλαλι της....θα τη φαωωωωωωωωωωω...το τυρανακι μου!!!!!

τελικα ειναι στο παιδι... και 1 ειναι το σιγουρο πως θελει υπομονη για ολα! χεχεχε .. να δουμε εμας πως θα μας βγει!!:tongue: σιγουρο αυτα που δινουμε απο αποψη χρονου στο 1ο παιδακι μας, αν κανουμε κ αλλα δεν θα μπορουμε να διαθεσουμε τον ιδιο χρονο..! γι'αυτο μωρε αφου δεν μπορω να κανω κ αλλιως ας το εκμεταλευτω! χεχεχεε!!:lol::lol::lol: οσο για τον θηλασμου δεν εχω σκευτει το "για ποσο ακομα"καθολου! λεω οπως μου βγει κ συνεχιζω!

λενακι μου περαστικα στο μικρουλη μωρε!! ουφφφφφφ αμαν πιααα!! αντε να ανοιξει ο κω@@@@καιρος να ησυχασε απο τα κρυωματα κ τις ιωσεις!!!!!!!:mad:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

εγω τον εβαλα να ρευτει κ αποκοιμηθηκε στον ωμο μου. τωρα θα τον ακουμπησω στο ριλαξ για να δουμε! παντως καθεται οταν ειναι ξυπνιος στο ριλαξ ιδιως με τη δονηση. κ στο κρεβατακι του αρεσει να χαζευει το μομπιλο και κανει αγκου!!! με τρελαινειιιι!!! ιδιως καθε πρωι που εχει τρελααα κεφια!!!!:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ρε κοριτσια σας εχω πει οτι τη μπουμπου μου την εχω βαλει στη κουνια της και κοιμαμαι κι εγω εκει.....αλλα ελεγα,πριν γεννησω, οτι στις 40 μερες θα ην αφησω και θα παω στο κρεββατακι μου!!!!ελα ομως που δε μπορω ακομα να την αφησω....μου πνιγεται πολυ ευκολα,εχει και τους κολικους και φοβαμαι!!!!!!!

κι ελεγα λοιπον να παρω μια καλαθουνα να τη βαλω στο δωματιο μας, διπλα μου!!!

τι λετε?ειναι λαθος για το μωρο αυτο?

ρε κοριτσια σας εχω πει οτι τη μπουμπου μου την εχω βαλει στη κουνια της και κοιμαμαι κι εγω εκει.....αλλα ελεγα,πριν γεννησω, οτι στις 40 μερες θα ην αφησω και θα παω στο κρεββατακι μου!!!!ελα ομως που δε μπορω ακομα να την αφησω....μου πνιγεται πολυ ευκολα,εχει και τους κολικους και φοβαμαι!!!!!!!

κι ελεγα λοιπον να παρω μια καλαθουνα να τη βαλω στο δωματιο μας, διπλα μου!!!

τι λετε?ειναι λαθος για το μωρο αυτο?

τι να σου πω ρανιακι μου, για μενα δεν υπαρχει λαθος και σωστο. οπως νιωθω πρατω!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

να καλημερισω κ τα υπολοιπα κοριτσακια!

ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ,ΡΑΝΙΟΥΚΟ,ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙΙΙΙ:D:D

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

εγω κοιμησα τα παιδακια μου!ο μεγαλος μου δεν μου ξαναανεβασε πυρετο..τωρα που του εβαλα θερμομετρο εχει 36.6..μπορει κ να ανεβει!ουφφ μακαρι οχι!:(

Αναστασακι μου οπως τα ειπες μακαρι να φτιαξει ο παλιοκαιρος μωρε..αντε να ερθουν πιο ζεστες μερες~θελω να βγω εξω στον ηλιοοοοοοο.να νιωσω λιγη ζεστουλα!:rolleyes:

Ο γιοκας σου ειναι ενας γλυκας δεν το συζητωωωωωω!ομορφαντραςςςςςς!:D

Ρανιουκακο μουυυυυυ πονας?απο την γεννα λες να ειναι!εμενα τις προαλες που πιαστηκε η μεση μου τωρα ειναι καλυτερα αλα με χτυαπει λιγο κ μενα στην ουρα οταν σκυβω!ειναι ενοχλητικο!:(τι κανει η κουκλιτσα σου η ομορφη;)εχει πονακια σημερα?συμφωνω με το αναστασακι να κανει αυτο που σε κανει να αισθανεσαι σιγουρια κ ασφαλεια!ολα αυατ που λεγονται ειναι αναλογα με το καθε μωρο!εμενα δεν εβγαζε ο μεγαλος κ ουτε ο μικρος γουλιτσες οποτε τον μεγαλο θυμαμαι μετα τις 40 μερες τπμ ειχα στο δωματιο του αλα ημουν ηρεμη..τον μικρουλη τον εχω στο δωματιο μου μιας κ εκει ειναι το κρεβατακ του γιατι δεν χωραει στο παιδικο κ τωρα τον εχω συνηθισει να ειναι τοσο κοντα μου κ μαρεσει πολυ!;)

Ματινακι μου για φαγωμα ειναι τα ζουζουνακιααα!ειδικα οταν κοιμουνταιιιιι!θελω να του φαω τα μαγουλακιαααααα!εγω τον πηγαινω στο καθρευτη κ μωλης με κοιταει απο κει μεσα μου κανει κατι χαμογελααααα!γενικα συνεχεια γελαειιιιιι ο σκατουλης μου!πολες φορες ο μιχαλακης μιλαει μπροστα του μαζι μου κ εκεινος χαχανιζει!χαχαχα εχει πολυ πλακα!:tongue:

Πεταλουδιτσα μου ετοιμαζεσαι σιγα σιγα ε!τι ωραια που ειναι ολα ροζουλιααααα!κ γω θελωωωω;);)

Νατασακι μουυυυυυυ φτιαχνετε κοσμηματα με το γαρδενακι!τι ωραιαααααα!εγω σημερα εφτιαξα κατι μπισκοτακια πανευκολα..χθες το βραδυ ετοιμασα ζυμμη κ την εβαλα στο ψυγειο κ σημερα τα επλασα κ τα εψησααα...[εντανοστιμα κ πανευκολααααα!;);)συνηλθα απο την ιωση κ επανηλθα στις μαγειρικες!

να κ η συνταγη..δοκιμαστε ειναι πολυ πετυχημηνεη..μονο ενα ταπερ λερωσα!δεν εχει ταλαιπωρεια καθολου!τετεις συνταγες μαρεσουν τωαρ που δεν εχω κ πολυ χρονο με τα μωρα;)

http://tsekouratoi.blogspot.com/2012/03/cookies.html

απλα εγω δεν ειχα κακαο κ τα εκανα λευκα βανιλιας δηλαδη!επισης εβαλα μεσα τριμενο μηλοοοοοοο..το ποσο ταιριαξεεεε!;);)τελεια ειναι!μπαμ μπαμ συνταγη!;)

σημερα γιναμε 5 μηνωνννννννν!!!!!!:P:p

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...