Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Παρ'τε τα μωρα σας αγκαλια καλο ειναι...απλα να μην τα παιρνετε για να μην κλαινε αλλα οταν δεν κλαινε για να καταλαβουν την στοργη και την αγαπη ασχετα με το κλαμα...

Αυτα! Σας ζαλισα πρωι πρωι...δεν ειναι να μπαινω τοσο νωρις...αρχιζω τις θεωριες....αχχαχαχαχα!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΤΙΝΑΡΑ....

Αυτές σου οι κουβέντες τα λένε όλα!!!! Συμφωνώ απόλυτα!!!

Όπως επίσης συμφωνώ για αυτό που είπες ότι 2-5 χρόνια θηλασμού είναι υπερβολή και για εμένα είναι πολύ μεγάλη υπερβολή...

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας πηρα μονοτερμα πρωι πρωι και ξεχασα να ρωτησω!

Λενιω μου τι κανεις? Εισαι καθολου καλυτερα σημερα???? Αχ...ποσο σε σκεφτομαι να ξερες...το περασα και ειναι χαλι μαυρο οταν εχεις μικρα παιδια...γρηγορα να ειναι περαστικα!

Αναστασακι μου καλο μην αγχωνεσαι για τους εμετους,ετυχε να εχουμε ευαισθητα μωρα στο οισοφαγοπεπτικο....μια φιλη μου ελεγε οτι η κορη της σταματησε τους εμετους εναμιση χρονων...επαθα σοκ! Μακαρι να μην το τραβηξουν τοσο τα δικα μας! Ουφ...ειναι πολυ ψυχοφθορο και ταλαιπωρια για τα μωρα....ας ελπισουμε λοιπον οτι θα σταματησουν γρηγορα!

Γιωτουλα που εισαι οεο???? Η μπουμπου τι κανει? Την τρωει οοοοολη την κρεμα της????????????

Νατασαρα μουυυυυυυ?????? Τι κανετε μανουλα και Ξενουλα???? Κοιμηθηκε τελικα χθες το μεσημερι ε??? Μπραβο καλη αρχη....φτιαξατε και κοσμηματα διαβασα ε? Μπραβο σας...καλοφορετα!!!!!

Το Ιωαννακι μας πλεει σε πελαγη ευτυχιας με τον παιδαρο αγκαλια! Ιωαννα που εισαι καλη μου???? Πηγατε σπιτακι σας??????? Πολλα φιλια ρουφηχτα στον παιδαρο!!!!!!

Το Μαρακι μας τι να κανει αραγε? Κι αυτη πλεει σε πελαγη ευτυχιας αλλα τι να γινεται με τον μπεμπη της??? Συνεχιζει κι αυτος τους εμετους αραγε???? Μαρακι μπες να μας πεις τα ενα σας καλεεεεεεεε......!

Πεταλουδιτσα μονακριβη εγκυουλα μας τι κανεις? Που εισαι καλεεεε????? Τι κανει η μπεμπουλα μας???? Σε ταραζει στις κλωτσιτσες??

Ποπακι μουυυυυυ????Που χαθηκες καλε???? Εισαι στην δουλεια? Γιατι δεν μπαινεις καλε να μας πεις τι κανετε?????? Ουοουυουουουου.....

Καλε ξεχασα καμια???? Ουφ...ελπιζω οχι...κολλησε το μυαλο μου τωρα

Χρυσανθάκι μου καλημέρα!Διαφωνώ γιατί πιστεύω ότι καμμιά νέα μητέρα δεν μεγαλώνει με τις συμβουλές της θειάς της γιαγιάς ή της προγιαγιάς..αυτά συνέβαιναν πριν πολλά χρόνια..τώρα καμμιά δεν δέχεται το ''πρήξιμο'' των παλιών γυναικών και έχουνε όλες οι νέες μάνες την δικιά τους άποψη για την ανατροφή των παιδιών τους..τουλάχιστον στον δικό μου κύκλο αυτό γίνεται...το πολύ πολύ να συμβουλευτούνε την παιδίατρο τους ή το ιντερνετ όχι όμως τις γιαγιάδες κ.τ.λ.

Όσον αφορά τον γιατρό αυτόν προσωπικά δεν μου λέει τίποτα γιατί αν διάβασες πριν μέρες και η Πατσούρου τελικά ένας μύθος είναι και το είπε κοπέλα που την επισκέφτηκε στο ιατρείο της...περί ορέξεως δηλαδή πάλι...

Πολύ ωραία ένας γιατρός λέει κάτι ε και...????

Έγινε ποτέ μάνα??????

Μεγάλωσε ποτέ παιδιά????

Η θεωρία από την πράξη απέχει πάαααααρα πολύ Χρυσανθάκι!!!!

Όλα στα λόγια εύκολα είναι αλλά δυστυχώς η μαγκιά στην πράξη φαίνεται και για εμένα δεν μπορείς να έχεις γνώμη και να δίνεις συμβουλές όταν απλά δεν το έχεις ζήσει...

Και ξαναλέω....Η αγκαλιά εννοείται δεν κακομαθαίνει κανένα παιδί η κατάχρησή της όμως το κάνει!!! Αυτό πιστεύω εγώ σαν μάνα και μέσα από την εμπειρία μου!;)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΤΙΝΑΡΑ....

Αυτές σου οι κουβέντες τα λένε όλα!!!! Συμφωνώ απόλυτα!!!

Όπως επίσης συμφωνώ για αυτό που είπες ότι 2-5 χρόνια θηλασμού είναι υπερβολή και για εμένα είναι πολύ μεγάλη υπερβολή...

Νατασαρα μου μαζι γραφαμε!!!! Καλημερααααααα.....!!!!!!!!!!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!! Οντως κανενας ανθρωπος και κανενας γιατρος αν δεν ζησει δεν ξερει...ευκολο να λες αλλα δυσκολο να κανεις!

Και σιγουρα η καταχρηση δεν κανει καλο σε τιποτα γενικοτερα οχι μονο στην αγκαλια!

Ελα ρε φιλεναδα...θα πηγαινει το παιδι σχολειο και θα κρεμεται απο τα ζιζια μου? Δεν νομιζω απλα οτι ειναι υπερβολη αλλα εδω κολλαει και η καταχρηση παλι...χεχεχεχε...ενταξει κακο δεν του κανεις αλλα οχι να κρεμεται και απο τα ζιζια της μανας μεχρι τοσο χρονων....και μιλαω παντα για το τι θα εκανα εγω δεν παρεξηγω καμια ουτε κατακρινω...απλα εμενα δεν μου κολλαει..! Και με το θηλαστρο θεωρω οτι αν εχω θα βγαζω να του το δινω αντε και μεχρι 7-8 μηνων....αν εχω! Αν βεβαια μεχρι τον 6 μηνα φτιαξει και το θεμα με τους εμετους θα τον θηλαζω κανονικα αλλα και παλι μεχρι το πολυ 8-9 μηνων οχι παραπανω...δεν ξερω γιατι αλλα θεωρω οτι τοσο καλα ειναι....

Και εχω και κατι αλλο να πω...ο θηλασμος δεν προστατευει το παιδι απο την γριπη ή απο εναν πνευμονιοκοκκο αλλα απλα ισως το περασει πιο ελαφρια απο ενα παιδι που δεν εχει θηλασει ποτε! Υπαρχουν ομως οργανισμοι και οργανισμοι...πχ. ο αδερφος μου θηλασε εναν χρονο και συνεχεια αρρωσταινει με το παραμικρο και βαρεια οπως π.χ πνευμονια...εγω θηλασα 6 μηνες και αρρωσταινω μια φορα στα 5 χρονια...πνευμονια δεν εχω παθει ποτε ουτε κατι βαρυ περαν ενος συναχιου και πυρετο εως 38...το θεμα ειναι και στο παιδι δεν ειναι μονο θεμα θηλασμου δηλαδη! Τεσπα οι αποψεις ειναι διαφορετικες απλα μετα απ'αυτο που επαθα εκοψα τον φανατισμο με τον θηλασμο....καλυτερα να αναπτυσετε σωστα το σωμα και ο εγκεφαλος παρα να μην παιρνει βαρος και να μενει πισω στην αναπτυξη....

Ξανακαλημέρα Ματινάρα μου!!χαχαχαχαχαχα

Ναι κοιμηθήκαμε και μετά κοιμήθηκε στις 9 το βράδυ αλλά το πρωί πάλι την ίδια ώρα ξύπνησε 7 και 30 δηλαδή :confused:!

Πίστευα ότι επειδή κοιμήθηκε πιο αργά θα ξυπνούσε και πιο αργά αλλά μπα....

Και δεν τη βλέπω και στα καλύτερα της..δεν χόρτασε ύπνο γιατί μέχρι προχθές κοιμότανε 7 με 7 ή 7κ30!Οπότε μάλλον δεν χόρτασε σήμερα ύπνο και φαίνεται λίγο κομμένη!!:rolleyes:

Εσείς συνεχίζετε τους εμετούληδες ε??Πάντως κι εγώ το έχω ακούσει ότι μπορεί να κρατήσουνε πολύ μέχρι 1 χρονών αλλά σαφώς μειώνονται πάρα πολύ μετά την εισαγωγή στερεών τροφών!Οπότε μην ανησυχείς θα χορτάσεις αγκαλίτσες μετά μόλις ξεκινήσετε κρεμουλίτσες!!χιχιχιχιχιχιχχιχιχιχι

Ευχαριστούμε για τα καλοφόρετα!!!Τώρα ετοιμαζόμαστε να κάνουμε κι άλλα!!!ιχιχιχιχχιχιχιχι

Ξανακαλημέρα Ματινάρα μου!!χαχαχαχαχαχα

Ναι κοιμηθήκαμε και μετά κοιμήθηκε στις 9 το βράδυ αλλά το πρωί πάλι την ίδια ώρα ξύπνησε 7 και 30 δηλαδή :confused:!

Πίστευα ότι επειδή κοιμήθηκε πιο αργά θα ξυπνούσε και πιο αργά αλλά μπα....

Και δεν τη βλέπω και στα καλύτερα της..δεν χόρτασε ύπνο γιατί μέχρι προχθές κοιμότανε 7 με 7 ή 7κ30!Οπότε μάλλον δεν χόρτασε σήμερα ύπνο και φαίνεται λίγο κομμένη!!:rolleyes:

Εσείς συνεχίζετε τους εμετούληδες ε??Πάντως κι εγώ το έχω ακούσει ότι μπορεί να κρατήσουνε πολύ μέχρι 1 χρονών αλλά σαφώς μειώνονται πάρα πολύ μετά την εισαγωγή στερεών τροφών!Οπότε μην ανησυχείς θα χορτάσεις αγκαλίτσες μετά μόλις ξεκινήσετε κρεμουλίτσες!!χιχιχιχιχιχιχχιχιχιχι

Ευχαριστούμε για τα καλοφόρετα!!!Τώρα ετοιμαζόμαστε να κάνουμε κι άλλα!!!ιχιχιχιχχιχιχιχι

Αχ μωρε η μαναριτσα μου!!!!! Μην σκας θα βρει το ωραριο της...ειναι μεταβατικη περιοδος τωρα...το παθαινουν καμια φορα τα παιδια! Της συνυφαδας μου ο μεγαλος κοιμοταν παντα το μεσημερι...τωρα κοιμαται προς το απογευμα και μια χαρα κοιμαται το βραδυ...απλα ξυπνουσε 6 το πρωι...τωρα κοιμαται το μεσημερι και κοιμαται και νωρις το βραδυ και 7μιση ειναι στο ποδι...οπως υπαρχει και μια περιοδος που ενω τρελενονται να πινουν γαλα ξαφνικα δεν το πινουν ολο ουτε το πρωι ουτε το βραδυ...μερικες φορες αρνουνται να πιου και τελειως! Ουφ...ποση υπομονη πρεπει να εχεις με τα παιδια....γερα να ειναι μωρε και εμεις αντεχουμε!

Εμεις συνεχιζουμε απτοητοι τους εμετους αλλα οχι καθημερινα με την ιδια συχνοτητα...αλλαξαμε το γαλα και το πρωτο κουτι το πηγε μια χαρα...στο δευτερο αρχισε να βγαζει παλι μεγαλες γουλιες και μετα κατεληξαν σε εμετους παλι....η γιατρος μου ειπε οτι δεν παει να πει τιποτα αν δεχτει καλα το γαλα στην αρχη...μπορει μετα να αρχιζει να το βγαζει και να πρεπει να του το αλλαξουμε παλι...μετα απο αυτο που του εχουμε παρει τωρα αν συνεχισει να κανει γουλιες θα του παρουμε ενα αντιαναγωγικο να δουμε πως θα παει με εκεινο...τεσπα υπομονη!

Φτιαξ'τε ενα βραχιολακι και για μενα ρε κοριτσια!!!!χαχαχααχα......

Διαφημίσεις

Νατασαρα μου μαζι γραφαμε!!!! Καλημερααααααα.....!!!!!!!!!!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!! Οντως κανενας ανθρωπος και κανενας γιατρος αν δεν ζησει δεν ξερει...ευκολο να λες αλλα δυσκολο να κανεις!

Και σιγουρα η καταχρηση δεν κανει καλο σε τιποτα γενικοτερα οχι μονο στην αγκαλια!

Ελα ρε φιλεναδα...θα πηγαινει το παιδι σχολειο και θα κρεμεται απο τα ζιζια μου? Δεν νομιζω απλα οτι ειναι υπερβολη αλλα εδω κολλαει και η καταχρηση παλι...χεχεχεχε...ενταξει κακο δεν του κανεις αλλα οχι να κρεμεται και απο τα ζιζια της μανας μεχρι τοσο χρονων....και μιλαω παντα για το τι θα εκανα εγω δεν παρεξηγω καμια ουτε κατακρινω...απλα εμενα δεν μου κολλαει..! Και με το θηλαστρο θεωρω οτι αν εχω θα βγαζω να του το δινω αντε και μεχρι 7-8 μηνων....αν εχω! Αν βεβαια μεχρι τον 6 μηνα φτιαξει και το θεμα με τους εμετους θα τον θηλαζω κανονικα αλλα και παλι μεχρι το πολυ 8-9 μηνων οχι παραπανω...δεν ξερω γιατι αλλα θεωρω οτι τοσο καλα ειναι....

Και εχω και κατι αλλο να πω...ο θηλασμος δεν προστατευει το παιδι απο την γριπη ή απο εναν πνευμονιοκοκκο αλλα απλα ισως το περασει πιο ελαφρια απο ενα παιδι που δεν εχει θηλασει ποτε! Υπαρχουν ομως οργανισμοι και οργανισμοι...πχ. ο αδερφος μου θηλασε εναν χρονο και συνεχεια αρρωσταινει με το παραμικρο και βαρεια οπως π.χ πνευμονια...εγω θηλασα 6 μηνες και αρρωσταινω μια φορα στα 5 χρονια...πνευμονια δεν εχω παθει ποτε ουτε κατι βαρυ περαν ενος συναχιου και πυρετο εως 38...το θεμα ειναι και στο παιδι δεν ειναι μονο θεμα θηλασμου δηλαδη! Τεσπα οι αποψεις ειναι διαφορετικες απλα μετα απ'αυτο που επαθα εκοψα τον φανατισμο με τον θηλασμο....καλυτερα να αναπτυσετε σωστα το σωμα και ο εγκεφαλος παρα να μην παιρνει βαρος και να μενει πισω στην αναπτυξη....

Συμφωνώ πάλι!Μέχρι τους 6-7 μήνες ή έστω χρόνο το πολύ πιστεύω κι εγώ ότι είναι καλό! Μετά ειδικά όταν πρόκειται για αγοράκι το θεωρώ ακατάλληλο!Προσωπική μου άποψη πάντα και δεν κατακρίνω κάποια που το κάνει απλά κι εγώ βρε Ματινάκι αυτό λέω θα πηγαίνει σχολείο και θα κρέμεται απο τα μεμέ...πολύ κουλό μου ακούγεται!

Κι αυτό που λές για την προστασία από τις ιώσεις να σου πώ ζωντανό παράδειγμα την Ξένη μου!! Αποκλειστικός θηλασμός 7 μήνες και με το που ξεκίνησε τον παιδικό κάθε βδομάδα άρρωστη!!!! Είναι και θέμα παιδιού και οργανισμού γενικότερα!:wink:

Είπαμε ήρεμες μανούλες και ήρεμα μωρά!!!!

καλημερα κοριτσουδια μου.....τικανετε?απ'οτι βλεπω καλα ειστε

εμεις θηλαζουμε και κοιμομαστε.....μια μια το παμε....χαχαχαχα...αλλα κολπα αυτα!!!!

ρε κοριτσια ακομα ποναει η ουρα απο τη γεννα......φφφφφφφ.....αντε να δω τι θα μου πει ο γιατρος την αλλη εβδομαδα....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

καλημερα ξανα!!!!!!πριν εξαφανιστηκα γιατι εκλαιγε!!και τωρα καταφερα να μπω να σας διαβασω !

Νατασακι μου κ Ματινακι μου καλημερα σας!!!

με τα κακακια μας ματινακι μου τα ιδια!μια στις 4-5 μερες με δικη μου βοηθεια...τωρα εκοψα και τα γαλακτοκομικα ισως εχουμε αλλεργεια στο γαλα...να δουμε!τωρα να σας πω για αυτα που εγραψα την αποψη μου ειπα απλα τυχαινει να ειναι ιδια με του γιατρου που πραγματι δεν λεει κατι που ειναι γιατρος ουτε μπαμπας καθως η γυναικα του μεγαλωνει τα παιδια του...απλα πιστευω πραγματικα οτι αν δωσεις στο παιδι ο,τι αυτο χρειαζεται (γιατι παιζει ρολο και ο χαρακτηρας του)μεχρι τα 2 του χρονια μετα θα ειναι πολυ αναιξαρτητο και πολυ πιο "υπακουο"!εκει που θα καταλαβαινει οτι οταν δεν του κανεις το χατηρι δεν ειναι επειδη δεν το αγαπας!βεβαια αυτο μπορω να το κανω τωρα με την μικρη μου!οταν πρωτα ο θεος θα κανω το δευτερο δεν νομιζω οτι θα εχω την πολυτελια να ειμαι η ιδια μαμα...ισως ουτε και στον θηλασμο!αν ειναι τοσοσ δυσκολο οσο την πρωτη φορα μαλλον μετα τις 40 μερες θα το παρει το παιδακι μου το συμπληρωματακι του και δεν το θεωρω κακο.γιατι θα εχω κανει ο,τι καλυτερο μπορω οπως εσυ ματινακι μου ακι συ νατασα μου οταν η μικρη σου ειναι αρρωστουλα η ποναει δεν πιστευω να της εχεις αρνηθει ποτε την αγκαλια σου η να κοιμηθητε μαζι το θεμα ειναι να παιρνει το παιδι αυτο που χρειαζεται μεχρι εκει που φτανουν τα ορια της καθε μαμας κλαιει ας πουμε μπορω?θα την παρω δεν μπορω?δεν θα την παρω και δεν θα εχω τυψεις!απλα δεν θα το εκανα να μπορω και να μην την παρω ετσι για να μην κακομαθει..ξυπνησε ομως τωρα και φευγουμε!!!σας φιλω μανουλες και ματινακι μου!!!στειλε και καμοια συνταγη για κρεμουλα προς τα δω!ουτε εγω θα δωσω απο τις αλλες κ θελω ιδεες!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

Αχ μωρε η μαναριτσα μου!!!!! Μην σκας θα βρει το ωραριο της...ειναι μεταβατικη περιοδος τωρα...το παθαινουν καμια φορα τα παιδια! Της συνυφαδας μου ο μεγαλος κοιμοταν παντα το μεσημερι...τωρα κοιμαται προς το απογευμα και μια χαρα κοιμαται το βραδυ...απλα ξυπνουσε 6 το πρωι...τωρα κοιμαται το μεσημερι και κοιμαται και νωρις το βραδυ και 7μιση ειναι στο ποδι...οπως υπαρχει και μια περιοδος που ενω τρελενονται να πινουν γαλα ξαφνικα δεν το πινουν ολο ουτε το πρωι ουτε το βραδυ...μερικες φορες αρνουνται να πιου και τελειως! Ουφ...ποση υπομονη πρεπει να εχεις με τα παιδια....γερα να ειναι μωρε και εμεις αντεχουμε!

Εμεις συνεχιζουμε απτοητοι τους εμετους αλλα οχι καθημερινα με την ιδια συχνοτητα...αλλαξαμε το γαλα και το πρωτο κουτι το πηγε μια χαρα...στο δευτερο αρχισε να βγαζει παλι μεγαλες γουλιες και μετα κατεληξαν σε εμετους παλι....η γιατρος μου ειπε οτι δεν παει να πει τιποτα αν δεχτει καλα το γαλα στην αρχη...μπορει μετα να αρχιζει να το βγαζει και να πρεπει να του το αλλαξουμε παλι...μετα απο αυτο που του εχουμε παρει τωρα αν συνεχισει να κανει γουλιες θα του παρουμε ενα αντιαναγωγικο να δουμε πως θα παει με εκεινο...τεσπα υπομονη!

Φτιαξ'τε ενα βραχιολακι και για μενα ρε κοριτσια!!!!χαχαχααχα......

Αχ έτσι είναι!Αν ήξερες από πόσες φάσεις περάσαμε...δεν φαντάζεσαι!!!Σκέψου ότι 1 χρονών έκοψε το γάλα ξαφνικά και ξαναήπιε..άκουσε καλά καλά.... πριν από 6 μήνες στα 3 δηλαδή..επί 2 χρόνια δεν έπινε με τίποτα..μόνο γιαούρτι γιατί την πείραζε στο στομάχι της και τώρα ως δια μαγείας δεν την πειράζει καθόλου!:confused: :confused: :confused:

Πάλι τα ίδια έ???Ουφ δύσκολο πολύ θυμάμαι και τα δικά μου!Πόλύ εμετό!!Με πετσέτα την τάιζα τυλιγμένη στο σώμα μου!Πότε ξεκινάτε κρεμούλες!!Θα ελαττωθούνε πολύ τότε να είσαι σίγουρη! Υπομονή Ματινάκι μου για τα παιδάκια μας τα πάντα θα κάνουμε!!!!Πάω γιατί με φωνάζει να δημιουργήσουμε!!!Θα σου κάνουμε κάτι σούπερ ντούπερ!!!χιχιχιχιχιχχιχχιχιχιχι Φιλάκια πάωωωωωωω!!!!Φωνάααααζει!!!!!!!!((((((((((((())))))))))

καλημερα ξανα!!!!!!πριν εξαφανιστηκα γιατι εκλαιγε!!και τωρα καταφερα να μπω να σας διαβασω !

Νατασακι μου κ Ματινακι μου καλημερα σας!!!

με τα κακακια μας ματινακι μου τα ιδια!μια στις 4-5 μερες με δικη μου βοηθεια...τωρα εκοψα και τα γαλακτοκομικα ισως εχουμε αλλεργεια στο γαλα...να δουμε!τωρα να σας πω για αυτα που εγραψα την αποψη μου ειπα απλα τυχαινει να ειναι ιδια με του γιατρου που πραγματι δεν λεει κατι που ειναι γιατρος ουτε μπαμπας καθως η γυναικα του μεγαλωνει τα παιδια του...απλα πιστευω πραγματικα οτι αν δωσεις στο παιδι ο,τι αυτο χρειαζεται (γιατι παιζει ρολο και ο χαρακτηρας του)μεχρι τα 2 του χρονια μετα θα ειναι πολυ αναιξαρτητο και πολυ πιο "υπακουο"!εκει που θα καταλαβαινει οτι οταν δεν του κανεις το χατηρι δεν ειναι επειδη δεν το αγαπας!βεβαια αυτο μπορω να το κανω τωρα με την μικρη μου!οταν πρωτα ο θεος θα κανω το δευτερο δεν νομιζω οτι θα εχω την πολυτελια να ειμαι η ιδια μαμα...ισως ουτε και στον θηλασμο!αν ειναι τοσοσ δυσκολο οσο την πρωτη φορα μαλλον μετα τις 40 μερες θα το παρει το παιδακι μου το συμπληρωματακι του και δεν το θεωρω κακο.γιατι θα εχω κανει ο,τι καλυτερο μπορω οπως εσυ ματινακι μου ακι συ νατασα μου οταν η μικρη σου ειναι αρρωστουλα η ποναει δεν πιστευω να της εχεις αρνηθει ποτε την αγκαλια σου η να κοιμηθητε μαζι το θεμα ειναι να παιρνει το παιδι αυτο που χρειαζεται μεχρι εκει που φτανουν τα ορια της καθε μαμας κλαιει ας πουμε μπορω?θα την παρω δεν μπορω?δεν θα την παρω και δεν θα εχω τυψεις!απλα δεν θα το εκανα να μπορω και να μην την παρω ετσι για να μην κακομαθει..ξυπνησε ομως τωρα και φευγουμε!!!σας φιλω μανουλες και ματινακι μου!!!στειλε και καμοια συνταγη για κρεμουλα προς τα δω!ουτε εγω θα δωσω απο τις αλλες κ θελω ιδεες!!!

καλημερα χρυσανθουλι μουουουουουουυ......πατε βολτουλα?????αχχχχχχχ...καντε και για μας....:lol:

Καλημερα κι απο μενα γλυκουλες μανουλες! :P Ερχεται ενα ομορφο σαββατοκυριακο απο ο,τι ακουσα στον καιρο...:-P

Τι τραβατε κι εσεις! Με το ενα χερι γραφετε στον υπολογιστη και με το αλλο κρατατε το μωρο που θηλαζει;;;;; :o Οντως δηλαδη δεν υπαρχει χρονος ελευθερος για τιποτα;;;; Στην πιεση οι νεαρες μανουλες;;;; Πωπωπω... χιχιχι

Εμεις καλα, τα ιδια μπορω να πω... Ητνα κανα 2 μερουλες αρκετα ησυχη η μπεμπου, σαν πεταλουδιτσα την ενιωθα που και που μεσα στη μερα, αλλα απο χθες το απογευμα δυναμωσε και παλι και μπορω να πω οτι χορευει! χαχα Τις ριχνει πιο δυνατες! Τελεια ειναι!!

Να ρωτησω... Κουνουπιερα για το καροτσι αγοραζουμε επιπολεον,ε; Δεν εχω ανοιξει ακομη την κουτα με το καροτσι, αλλα δε νομιζω να εχει μεσα,ε; Ελπιζω να μην πουλανε πανακριβη.....:rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημερα κι απο μενα γλυκουλες μανουλες! :P Ερχεται ενα ομορφο σαββατοκυριακο απο ο,τι ακουσα στον καιρο...:-P

Τι τραβατε κι εσεις! Με το ενα χερι γραφετε στον υπολογιστη και με το αλλο κρατατε το μωρο που θηλαζει;;;;; :o Οντως δηλαδη δεν υπαρχει χρονος ελευθερος για τιποτα;;;; Στην πιεση οι νεαρες μανουλες;;;; Πωπωπω... χιχιχι

Εμεις καλα, τα ιδια μπορω να πω... Ητνα κανα 2 μερουλες αρκετα ησυχη η μπεμπου, σαν πεταλουδιτσα την ενιωθα που και που μεσα στη μερα, αλλα απο χθες το απογευμα δυναμωσε και παλι και μπορω να πω οτι χορευει! χαχα Τις ριχνει πιο δυνατες! Τελεια ειναι!!

Να ρωτησω... Κουνουπιερα για το καροτσι αγοραζουμε επιπολεον,ε; Δεν εχω ανοιξει ακομη την κουτα με το καροτσι, αλλα δε νομιζω να εχει μεσα,ε; Ελπιζω να μην πουλανε πανακριβη.....:rolleyes:

κου κου ελενακι μου....τι κανεις?εχω καιρο να σου μιλησω...αλλα που να προλαβω με το τυρανακι που εχω????χαχαχαχαχαχα

η μπουμπου μας?σου δινει και καταλαβαινεις ε?πως πατε απο ψωνια?τα τελειωσες?αχχχχχχχ....θυμαμαι τα δικα μου....τρελαινεσαι....ειδικα τα ρουχαλακια για κοριτσια ειναι μουρλιααααααα...:lol:

καλημερουδιαααααααααα!τι κανετεεεεεεε?βγηκατε ολες!:(

δεν εχω κ πολυ χρονο να γραψω;)

ειμαι πολυ καλυτερα απο χθες το απογευμα αλα ξημερωματα με ξυπνησε ο μεγαλος με πυρετο:(:(ειχε λιγο μπουκωμα χθε ςκ βηχα αλα λεω μπας κ την γλιτωσουμε..ειχα ξενυχτι παλι!κ ο μικρουλςη με ξυπνησε δυο φορρες κ μετα εμεινα με τον μεγαλο μεχρη της 6μιση το πρωι απο της 4μιση!τωρα ειναι καλα δνε ξαναναεβασε!ευχομαι να ηταν μονο αυτο!

αχ δυσκολες μερες περναμε αλα θα περασουν κανω πολυυυ υπομονηηηηηηη!

Ματινακι μου με καταλαβαινες ε!αχ τι δυσκολα που ειναι αλα σημερα ειμαι καλα εγω τουλαχιστον κ μπορω να φροντισω καλα τα παιδακια μου!

συμφωνωνω κ γω δεν θα ηθελα να κρεμεται απο τα ζιζια μου μεχρι 2 χρονων!κ γω θεωωρω οτι μεχρι 1 χρονων ειναι καλα!κ σε αυτο που λετε με τις αρρωστειες ο μεγαλος μου θηλασε πολυ λιγο σχεδον 40 μερες...κ δεν μου αρρωστησε ποτε..αντιβισωη ειχε παρει μαι φορα με την αλεργικη ρινιτιδα που ειχε παθει στα 2 εκει κοντα!ειναι αναλογα τον οργανισμο του παιδιου κ μενα η μαμα λεει πολυ λιγο μας θηλασε ουτε 40 μερες κ ομως πολυ δυσκολα αρωσταινω!

σας φιλω ολς..δεν προλαβαινωωωωω!συγνωμη που δνε αναφερομαι στη καθεμια.:(

πολα φιλακαι στα μωρακιααααααααα μασ!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...