Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Μια χαρά κούκλα είναι κανένα παιδάκι δεν πιστεύω ότι είναι γκρινιάρικο...όλα τα μωράκια είναι και ζουζουνάκια όμορφα!!!!!!!;) Μετά το 2 μηνο 3 μηνο θα είναι καλά από τα πονάκια και θα την απολαμβάνεις....χιχιχιχιχχι

Καλά είναι το λουκουμάκι μου,κοιμήθηκε λίγο το μεσημέρι και θα το πάμε πιο αργά σήμερα!!!Φτιάξαμε κοσμήματα σήμερα με κορδονάκια και πετρούλες που τα πήραμε από τα jumbo! Ξετρελάθηκε το ζουζουνάκι μου το όμορφο!!!Τώρα τα φοράει και καμαρώνει!!χαχαχαχαχαχαχαχ

αχ κοιμηθηκε τελικα?????μπραβο νατασακι μου...τωρα που ανοιγει ο καιρος θα ειναι καλυτερα!!!!

αχ εχει τετοια το τζαμπο??????αχχχχχ τρελλαινομαι γι'αυτες τις στιγμεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!:lol:

τωρα κανουμε γυμναστικουλα.......και φευγουν και οι πορδουλες!!!!χαχαχαχ:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν υπαρχει περιπτωση να το αφησω να κλαιει συνεχομενα 10 λεπτα!! μα καμια ομως!!! δεν λεω πως αγαπαω περισσοτερο το παιδι μου απο αλλες κοπελες που το αφηνουν. απλα δεν μπορω να το κανω... τουλαχιστον τωρα που ειναι ακομα τοσο μικρουλη κ καλα καλα δεν καταλαβαινει!! που θα παει θα στρωσει!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ κοιμηθηκε τελικα?????μπραβο νατασακι μου...τωρα που ανοιγει ο καιρος θα ειναι καλυτερα!!!!

αχ εχει τετοια το τζαμπο??????αχχχχχ τρελλαινομαι γι'αυτες τις στιγμεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!:lol:

τωρα κανουμε γυμναστικουλα.......και φευγουν και οι πορδουλες!!!!χαχαχαχ:lol:

Ναι το καλό μου το παιδάκι κοιμήθηκε τελικά! 45 λεπτά βέβαια αλλά είναι μία αρχή χιχιχιχιχιχιχιχ! Ναι ναι έχει τα πήραμε προχθές που πήγαμε είναι για παιδάκια μικρά για να φτιάχνουνε βραχιολάκια δαχτυλιδάκια και κολιέ..τα ζωγραφίσαμε με μπογιές που έχει μέσα στην συσκευασία και μετά αφού στεγνώσανε καλά τα φτιάξαμε..όντως είναι μαγικές στιγμές..πριν λίγα χρόνια τις ζήλευα τώρα τις ζώ..;)

αχαχαχαχαχαχαχχαχα :lol: :lol: :lol::lol: :lol:

Βγάλε καμάρι μου τις πορδούλες σου να ηρεμήσει η κοιλίτσα !!!!! Μωράκι μου καλό!!!!:lol:

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Μπηκα για λιγο...τι κανετε??????

Κοιμαται ο πιτσιρικος μου και ενω εχω σιδερο καργα ειπα να μπω να σας πω μια καλησπερα! Βεβαια λογω του οτι εχουμε βαλει το νυχτερινο θα πρεπει να σιδερωνω 3μιση με 5μιση το μεσημερι αλλα που προγραμματισμος με μωρο? Τεσπα....

Ρανια μου κανετε γυμναστικουλα ε??? Εγω οποτε παω να του κανω λιγο γυμναστικη να ξεμουδιαζει γκλουπ να οι γουλιες! Οποτε δεν τον κουναω καθολου...σημερα μου κανει πολυ μεγαλες γουλιες και συχνα και μου ειπε η παιδιατρος οτι μπορει να ειναι απο την αλλαγη του γαλακτος...κανει πιο συχνα κακα ομως μ'αυτο...εκανε και σημερα ενω ειχε κανει και χθες...συνηθως με το προηγουμενο γαλα εκανε καθε 2μιση μερες...τεσπα θα δουμε,θα το παρακολουθησουμε και μετα αν συνεχισουν οι εμετοι θα του παρουμε ενα αντιαναγωγικο....τι μπελας μ'αυτα τα γαλατα....δεν ταιριαζουν ευκολα σε ολα τα μωρα...!

Παω να βγαλω γαλα σιγα σιγα.....

δεν υπαρχει περιπτωση να το αφησω να κλαιει συνεχομενα 10 λεπτα!! μα καμια ομως!!! δεν λεω πως αγαπαω περισσοτερο το παιδι μου απο αλλες κοπελες που το αφηνουν. απλα δεν μπορω να το κανω... τουλαχιστον τωρα που ειναι ακομα τοσο μικρουλη κ καλα καλα δεν καταλαβαινει!! που θα παει θα στρωσει!!

Σίγουρα δεν είναι εύκολο δεν διαφωνώ..όποια μπορεί το κάνει εννοέιται και πάλι με δυσκολία αλλά περί ανατροφής όπως λέμε περί ορέξεως....χιχιχιχιχιχιχιχι ;)κάθε μανούλα ξέρει καλύτερα...δεν προσπάθησα να επιβάλλω την γνώμη μου ίσα ίσα για καλό σκοπό λέω ότι λέω γιατί τα έχω περάσει...μην δαγκώνεις..:(

Και εννοείται δεν τέθηκε θέμα περισσότερης αγάπης...:confused:

Διαφημίσεις

Κι εγω Αναστασακι μου δεν μπορω να τον αφησω να κλαιει αν και κλαιει σπανια...ντοιγκ! Οντως καποιες φορες μονο σουφρωνει τα χειλακια του σαν να παει να κλαψει αλλα νιαουριζει...χαχαχχαχα! Παντως 10 λεπτα ειναι πολλα να αφηνει καποιος το παιδι να κλαιει...και δεν τιθεται θεμα κακομαθηματος...ημαρτον δηλαδη! Απλα αν τυχει να κλαψει δεν παω αμεσως πανω απο το κεφαλι του, ειμαι κοντα να μη με βλεπει και παω μονο οταν δεν σταματησει!

Εν τω μεταξυ ειναι και πολυ ησυχος και βολικος...ενω τον κοιμιζω αγκαλια δεν εχει μαθει να κοιμαται μονο στην αγκαλια αλλα και στο παρκο μονος του αν νυσταζει πολυ,και οπουδηποτε γενικοτερα....απλα εμενα μου αρεσει να κοιμαται στην αγκαλια μου και αφου δεν κακομαθαινει το εκμεταλευομαι...χιχιχιχι!!!!

Παω γιατι ξυπνησεεεεεεε.....

Φιλιαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σίγουρα δεν είναι εύκολο δεν διαφωνώ..όποια μπορεί το κάνει εννοέιται και πάλι με δυσκολία αλλά περί ανατροφής όπως λέμε περί ορέξεως....χιχιχιχιχιχιχιχι ;)κάθε μανούλα ξέρει καλύτερα...δεν προσπάθησα να επιβάλλω την γνώμη μου ίσα ίσα για καλό σκοπό λέω ότι λέω γιατί τα έχω περάσει...μην δαγκώνεις..:(

Και εννοείται δεν τέθηκε θέμα περισσότερης αγάπης...:confused:

καταλαβα νατασσακι οτι το λες για καλό εσυ!! εγω εχω το προβλημα !:rolleyes::rolleyes: ουφφ που θα παει θα μαθουμε!

ματινακι κ εμενα μου βγαζει πολλες φορες οταν του κανω γυμναστικουλα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κι εγω Αναστασακι μου δεν μπορω να τον αφησω να κλαιει αν και κλαιει σπανια...ντοιγκ! Οντως καποιες φορες μονο σουφρωνει τα χειλακια του σαν να παει να κλαψει αλλα νιαουριζει...χαχαχχαχα! Παντως 10 λεπτα ειναι πολλα να αφηνει καποιος το παιδι να κλαιει...και δεν τιθεται θεμα κακομαθηματος...ημαρτον δηλαδη! Απλα αν τυχει να κλαψει δεν παω αμεσως πανω απο το κεφαλι του, ειμαι κοντα να μη με βλεπει και παω μονο οταν δεν σταματησει!

Εν τω μεταξυ ειναι και πολυ ησυχος και βολικος...ενω τον κοιμιζω αγκαλια δεν εχει μαθει να κοιμαται μονο στην αγκαλια αλλα και στο παρκο μονος του αν νυσταζει πολυ,και οπουδηποτε γενικοτερα....απλα εμενα μου αρεσει να κοιμαται στην αγκαλια μου και αφου δεν κακομαθαινει το εκμεταλευομαι...χιχιχιχι!!!!

χαχαχααχ καλα κανεις! τελικα ειναι θεμα παιδιου! τιποτα δεν ειναι δεδομενο:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΚΩΛΟΦΑΡΔΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.....χαχαχα

εγω εχω αντεξει μεχρι 2-3 λεπτα και μετα εκλαιγα που το εκανα...!!!!!:-(

δε πειρζει....μετα τους 2-3 μηνες θα αρχισουν να σρωνουν....

Διαφημίσεις

καταλαβα νατασσακι οτι το λες για καλό εσυ!! εγω εχω το προβλημα !:rolleyes::rolleyes: ουφφ που θα παει θα μαθουμε!

ματινακι κ εμενα μου βγαζει πολλες φορες οταν του κανω γυμναστικουλα!

μηπως ειναι φαγωμενος?

εγω εχω αντεξει μεχρι 2-3 λεπτα και μετα εκλαιγα που το εκανα...!!!!!:-(

δε πειρζει....μετα τους 2-3 μηνες θα αρχισουν να σρωνουν....

κ εγω ετσι λεω!! (θελω να πιστευω )

μηπως ειναι φαγωμενος?

αν δεν ρευτει καλα παλι βγαζει... κ μετα 1 ωρα..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα φιλεναδιτσες μου!!!χθες ξυπνησαμε 3 και δεν μπορεσα να ξανακοιμηθω!σας διαβασα...εγραψα ενα κατεβατο που δεν ανεβηκε:mad::mad: και παει!!!και μετα στις 5 ξυπνησε το μωρο μαο και το πηρα αγκαλιτσα κ ξαπλωσαμε μαζι αλλα δεν καταφερα να ξανακοιμηθω....ουφφφφφ!σας διαβασα!διαφορετικες αποψεις στο καφε μας ε???λογικο!τοσες μανουλες μαζευτηκαμε!!η καθε μοια εχει τον τροπο της!αλλα επειδη οι καιροι και η επιστημη προχωραει και εδω μιλαμε για το πιο συμαντικο πραμα στον κοσμο!καλο ειναι να μην υπαρχει παραπληροφορηση και να μην ακουμε την θεια την ξαδερφη κτλ που σιγουρα αυτη στο παιδι της δεν εκανε αυτο που συμβουλευει τωρα ουτε κσι θα το κανει αν δεν εχει κανει παιδια ακομα πιστευω...και μιλαω για το πολυφορεμενο "αχ!!!τα κακομαθαινεις!θα σε κανει ο,τι θελει μετα!!!κτλ κτλ..."θα τεκμηριωσω με 3 αρθρα του νεοθ αλλα πολυ καταξιομενου γιατρου κ. Παπαβεντση που θα επισκευτω και απο κοντα τωρα που θα ξαναανεβω θεσσαλονικη λοιπον!

για την αγκαλια

http://pediatros-thes.gr/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%B1/%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CE%B2%CF%81%CE%AD%CF%86%CE%B7-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC/

για τον υπνο

http://www.mitrikosthilasmos.com/2010/12/blog-post_2218.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+http%2Fmitrikosthilasmosblogspotcom+%28mitrikosthilasmos%29

και αυτο για την εισαγωγη στερεας τροφης στα θηλαζοντα μωρα που θεωρω οτι ειναι μια διαφορετικη ομαδα και πρεπει απο τους γιατρους να αντιμετοποιηζονται διαφορετικα εκτος αν συντρεχουν αλλοι λογοι αυτο για σενα αναστασακι μου!στα υπολοιπα νομιζω το πας τελεια!!!!:wink:

http://www.mitrikosthilasmos.com/2012/02/blog-post_18.html

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Kαλημερα κοριτσακια! Τι κανετε? Τα μωρακια μας καλα????

Πρωινη πρωινη εγω σημερα! Ο μπεμπης τελικα ειναι αναποδος...ξυπνησα σημερα και εβγαλα με το θηλαστρο για να του δωσω το πρωινο γαλα και ενω ηπιε 110γρ απο μενα και 60γρ.ξενο δεν εβγαλε γουλια....ενω ολα τα πρωινα που τον θηλαζω το βγαζει σχεδον ολο...τι να πω? Μαλλον θα σηκωνομαι 15 λεπτα πιο νωρις το πρωι για να βγαζω και να του το δινω...απλα θα χανω την επαφη με το μωρο...δυστυχως ομως αυτο πρεπει να κανω αν θελω να κραταει το μητρικο...τι να το κανω αν θηλαζει και σε 5 λεπτα να το βγαζει ολο? Εχω σκασει πραγματικα....

Χρυσανθη μου τι κανεις? Τι κανει το Χριστινακι μας???? Με τα κακα πως παει???? Εμεις απο τοτε που του δωσαμε frisolac κανει σχεδον καθημερινα κακα και τουλαχιστον εχω ηρεμισει απο αυτο το θεμα...Οσον αφορα αυτα που δημοσιευσες συμφωνω απολυτα για το θεμα αγκαλιας...θεωρω οτι το παιδι δεν κακομαθαινει με την αγκαλια ισα ισα που την χρειαζεται 100% για να ειναι ηρεμο και να νιωθει την αγαπη των γονιων του! Και για το θεμα του υπνου συμφωνω...με το θεμα του θηλασμου εχω καποιες ενστασεις.Θελω σαν τρελη να καταφερω να επαναφερω το γαλα μου για να πινει αποκλειστικα απο μενα αλλα δεν θα τον θηλαζα οπως λεει το αρθρο μεχρι τα 2 η εως τα 5....το θεωρω υπερβολη! Αν ηταν να εχω τοσο γαλα που να τον καλυπτε βεβαιως να του το εδινα αλλα οχι με θηλασμο...θα το εβγαζα και θα του το εδινα! Μακαρι να εχω γαλα να του το δινω δεν το συζητω...απλα τωρα που πρεπει να εχει επαφη με μενα δεν γινεται γιατι το βγαζει και δεν μπορω να εξηγησω το γιατι....δεν μου αρεσει nα κρεμεται απο τα ζιζια μου μεχρι 2 χρονων αλλα οταν το κανει καποια αλλη δεν το κατηγορω εννοειται, η καθεμια κανει αυτο που πιστευει σωστο για το παιδι της! Οπως η κουμπαρα μου ειναι εγκυος στο 2ο και θηλαζει ακομα τον 2 χρονων γιος της και μετα την γεννηση της κορης θα τα θηλαζει και τα 2. Φοβερη υπομονη και επιμονη που εγω δεν τα εχω σε τετοιο βαθμο....ισως επειδη το δικο μου γαλα ελαττωθηκε πολυ γρηγορα και δεν καλυπτε τον μπεμπη θεωρησα οτι παλι καλα που ηπιε και 2μιση μηνες αποκλειστικα το δικο μου...το παλευω ομως τουλαχιστον να εχω αργοτερα να τον καλυπτει μονο το δικο μου αφου θα μπει και στις στερεες τροφες και θα χρειαζεται μονο πρωι-βραδυ γαλα....σημερα εβγαλα 110γρ. ενω χθες ειχα μονο 60γρ...θα αντλω συχνα για να το σωσω να μην κοπει!

Εν παση περιπτωση ξεφυγα απο το θεμα...η αγκαλια ειναι σημαντικη πολυ σημαντικη και στενοχωριεμαι που δεν μπορω να τον εχω περισσοτερο στην αγκαλια μου...τον παιρνω βεβαια δεν τον αφηνω συνεχεια κατω αλλα δυστυχως κανει συχνα εμετους και τον λυπαμαι που η παλλινδρομηση του καιει τον οισοφαγο...ετσι τον αφηνω κατω και σφιγγεται η καρδια μου!

Παρ'τε τα μωρα σας αγκαλια καλο ειναι...απλα να μην τα παιρνετε για να μην κλαινε αλλα οταν δεν κλαινε για να καταλαβουν την στοργη και την αγαπη ασχετα με το κλαμα...

Αυτα! Σας ζαλισα πρωι πρωι...δεν ειναι να μπαινω τοσο νωρις...αρχιζω τις θεωριες....αχχαχαχαχα!!!!!

καλημερα φιλεναδιτσες μου!!!χθες ξυπνησαμε 3 και δεν μπορεσα να ξανακοιμηθω!σας διαβασα...εγραψα ενα κατεβατο που δεν ανεβηκε:mad::mad: και παει!!!και μετα στις 5 ξυπνησε το μωρο μαο και το πηρα αγκαλιτσα κ ξαπλωσαμε μαζι αλλα δεν καταφερα να ξανακοιμηθω....ουφφφφφ!σας διαβασα!διαφορετικες αποψεις στο καφε μας ε???λογικο!τοσες μανουλες μαζευτηκαμε!!η καθε μοια εχει τον τροπο της!αλλα επειδη οι καιροι και η επιστημη προχωραει και εδω μιλαμε για το πιο συμαντικο πραμα στον κοσμο!καλο ειναι να μην υπαρχει παραπληροφορηση και να μην ακουμε την θεια την ξαδερφη κτλ που σιγουρα αυτη στο παιδι της δεν εκανε αυτο που συμβουλευει τωρα ουτε κσι θα το κανει αν δεν εχει κανει παιδια ακομα πιστευω...και μιλαω για το πολυφορεμενο "αχ!!!τα κακομαθαινεις!θα σε κανει ο,τι θελει μετα!!!κτλ κτλ..."θα τεκμηριωσω με 3 αρθρα του νεοθ αλλα πολυ καταξιομενου γιατρου κ. Παπαβεντση που θα επισκευτω και απο κοντα τωρα που θα ξαναανεβω θεσσαλονικη λοιπον!

για την αγκαλια

http://pediatros-thes.gr/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%B1/%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CE%B2%CF%81%CE%AD%CF%86%CE%B7-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC/

για τον υπνο

http://www.mitrikosthilasmos.com/2010/12/blog-post_2218.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+http%2Fmitrikosthilasmosblogspotcom+%28mitrikosthilasmos%29

και αυτο για την εισαγωγη στερεας τροφης στα θηλαζοντα μωρα που θεωρω οτι ειναι μια διαφορετικη ομαδα και πρεπει απο τους γιατρους να αντιμετοποιηζονται διαφορετικα εκτος αν συντρεχουν αλλοι λογοι αυτο για σενα αναστασακι μου!στα υπολοιπα νομιζω το πας τελεια!!!!:wink:

http://www.mitrikosthilasmos.com/2012/02/blog-post_18.html

Χρυσανθάκι μου καλημέρα!Διαφωνώ γιατί πιστεύω ότι καμμιά νέα μητέρα δεν μεγαλώνει με τις συμβουλές της θειάς της γιαγιάς ή της προγιαγιάς..αυτά συνέβαιναν πριν πολλά χρόνια..τώρα καμμιά δεν δέχεται το ''πρήξιμο'' των παλιών γυναικών και έχουνε όλες οι νέες μάνες την δικιά τους άποψη για την ανατροφή των παιδιών τους..τουλάχιστον στον δικό μου κύκλο αυτό γίνεται...το πολύ πολύ να συμβουλευτούνε την παιδίατρο τους ή το ιντερνετ όχι όμως τις γιαγιάδες κ.τ.λ.

Όσον αφορά τον γιατρό αυτόν προσωπικά δεν μου λέει τίποτα γιατί αν διάβασες πριν μέρες και η Πατσούρου τελικά ένας μύθος είναι και το είπε κοπέλα που την επισκέφτηκε στο ιατρείο της...περί ορέξεως δηλαδή πάλι...

Πολύ ωραία ένας γιατρός λέει κάτι ε και...????

Έγινε ποτέ μάνα??????

Μεγάλωσε ποτέ παιδιά????

Η θεωρία από την πράξη απέχει πάαααααρα πολύ Χρυσανθάκι!!!!

Όλα στα λόγια εύκολα είναι αλλά δυστυχώς η μαγκιά στην πράξη φαίνεται και για εμένα δεν μπορείς να έχεις γνώμη και να δίνεις συμβουλές όταν απλά δεν το έχεις ζήσει...

Και ξαναλέω....Η αγκαλιά εννοείται δεν κακομαθαίνει κανένα παιδί η κατάχρησή της όμως το κάνει!!! Αυτό πιστεύω εγώ σαν μάνα και μέσα από την εμπειρία μου!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...