Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Δείτε εδώ ελπίζω να βοηθήσει στις ξενυχτισμένες και κουρασμένες μανούλες!

http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=7&ct=101

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οσον αφορα την αγκαλια κοριτσια ειναι ο μεγαλος μου καημος! Συνηθως τον παιρνω αγκαλια για να τον κοιμησω...πεθαινω γι'αυτη την στιγμη, αλλα κατα τ'αλλα δεν τον πολυπαιρνω λογω των εμετων που κανει! Αν δεν εκανε εμετους ειμαι σιγουρη οτι θα τον ειχα αν οχι συνεχεια σιγουρα συχνα αγκαλια....αλλωστε το παιδι γεννιεται απο την κοιλια και ο ανθρωπος απο την αγκαλια....!!!!!! Δεν φοβαμαι μην κακομαθει...Ειδικα σ'αυτην την ηλικια την εχουν αναγκη την αγκαλια και την στοργη οπως εχουν αναγκη την τροφη για να μεγαλωσουν σωστα! Απλα μεγαλωνοντας θα πρεπει να τους βαζουμε ορια και να τους εξηγουμε τι ειναι σωστο και τι οχι....τωρα δεν καταλαβαινουν!Παω να παρω ξυλα γιατι θα μου σβησει η σομπα...επανερχομαι!!!!!!

καλημερααααα

τι κανετε κοριτσακια?εγω αισθανομαι πτωμα...δε θελω να γκρινιαζω αλλα ετσι νιωθω

η μικρη περα απο αγκαλια πουθενα αλλου δε καθεται και κοιμαται και πολυ λιγο τη μερα...το βραδυ καλα παμε....αν και ακομα ξυπναει 2 φορες!!!!!τεσπα.....

ισως νιωθω ετσι επειδη εχω σκασει κλειστη εδω μεσα....δε ξερω...

το ιωαννακι μας τι να κανει αραγε??????ΙΩΑΝΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....

Καλε εξαφανιζολ ολες?????

Ρανια μου καλη μου συμπεθερα τι κανεις???? Δεν την παλευεις ε??? Ειναι που ειναι χειμωνας γι'αυτο...η κλεισουρα μας την δινει πολυ....εμεις τι να πουμε που φαγαμε ολο τον χειμωνα στην μαπα???? Ειμαι μεσα απο τον Νοεμβρη....helloooo!!!!! Η μονη βολτα ειναι σουπερ μαρκετ και τζαμπο...αντε και σε μαμα και πεθερα...τιποτε αλλο...καμια διασκεδαη και καμια αλλη ψυχαγωγια!

Η νυφουλα μου ακομα με τους κολικους ε? Θα περασει που θα παει καμαρι μου! Αχχχχ....υπομονηηηηηηη!!!!!!!!

Να μου την ζουμπηξεις!!!!!

Κοιμηθηκε ο μικρος οποτε παω να φτιαξω την μακαροναδιτσα μου!

Σας φιλω γλυκα....καλο μεσημερακι!!!!!!!

ματινακι μου παλευα να τον κοιμησω κ μετα κατεληξα στην σιγουρη λυση! πηγαμε στο κρεβατι μαζι!! οντως δεν καταλαβαινουν ακομη! κ θελουν αγκαλίτσα! 2 μηνων ειναι ακομα! τι περιμενω κ εγω! παλι καλα να λέω που δεν εχει πονους κ γκρινιες!:rolleyes:πιστευω θα τον βρουμε το ρυθμο μας! ιδιως το καλοκαιρι ευελπιστω!!

αχχχχχχχχχχ αντε να ερθει να βγουμε στις παραλιες να βγαλουμε τα μπουτακια μας! χιχιχιχι

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου.....τι κανετε???εχασα ολη τη κουβεντουλα το πρωι...τι να κανω????φφφφφφφ

ευτυχως με λυπηθηκε ο θεος και το μεσημερι μολις εφαγε κοιμηθηκε 3 ωρες παρακαλω και κοιμηθηκα κι εγω.....αχ παναγιτσα μου θα επεφτα κατω!!!!!

τωρα τη θηλαζω....μετα θα θελει παλι αγκαλια.....για να δουμε

θα φταξουν μωρε πιστευω αλλα μεχρι τοτε θα μας βγαλουν νοκ αουτ...

ε αναστασακι μου?????παντως μοιαζουν που τα σκατουλια μας....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Δεν συμφωνούμε σε αυτό το θέμα κορτσάκια μου άλλωστε για τον καθένα το σωστό έχει πολλές παραμέτρους..καλό είναι να μην είμαστε απόλυτοι με κάποια πράγματα..όπως και με τον θηλασμό δεν ήτανε ανάγκη να έχουμε τέτοιο ζήλο έτσι και με το θέμα αγκαλιά το ίδιο ισχύει...σκέφτείτε ότι κάποιες γυναίκες δουλεύουνε και δεν έχουνε την ''πολυτέλεια'' ακόμα και αν το επιθυμούνε να είναι συνέχεια με το μικρό τους αγκαλιά γιατί θα καταρεύσουνε...

Απλά από τώρα και όχι όταν μεγαλώσουνε γιατί μετά πάει το έχασες το παιχνίδι πρέπει να ''μάθεις'' στο μωρό να διαχωρίζει ότι η αγκαλιά είναι για να νιώσει αγάπη και όχι για να φάει ή για να κοιμηθεί...η διαδικασία του ύπνου εφ'όσον περιλαμβάνει και την αγκαλιά έτσι θα συνεχίσει μέχρι το παιδί να περπατήσει και βάλε...όλα για το βρέφος είναι μία ρουτίνα που του παρέχει ασφάλεια κι η κάθε μαμά την καθορίζει αυτήν την ρουτίνα όπως της αρέσει...κι ανάλογα με το τί μπορεί και τί όχι..αν είναι εργαζόμενη ή όχι αν έχει βοήθεια ή όχι και πολλά άλλα....και κάτι τελευταίο...Τα μωρά καταλαβαίνουνε τα πάντα...ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Δείτε εδώ ελπίζω να βοηθήσει στις ξενυχτισμένες και κουρασμένες μανούλες!

http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=7&ct=101

ευχαριστουμε νατασακι μου γλυκο....

την εχω αφησει δοκιμαστικα μια φορα να κλαιει αλλα μετα εκλαιγα απο τυψεις.....φφφφφφφ

ειναι μικουλικα μωρε ακομα!!!!!ας μεγαλωσει λιγακι και τα λεμε...χαχαχαχαχα:lol:

γεια σας κοριτσακια μου.....τι κανετε???εχασα ολη τη κουβεντουλα το πρωι...τι να κανω????φφφφφφφ

ευτυχως με λυπηθηκε ο θεος και το μεσημερι μολις εφαγε κοιμηθηκε 3 ωρες παρακαλω και κοιμηθηκα κι εγω.....αχ παναγιτσα μου θα επεφτα κατω!!!!!

τωρα τη θηλαζω....μετα θα θελει παλι αγκαλια.....για να δουμε

θα φταξουν μωρε πιστευω αλλα μεχρι τοτε θα μας βγαλουν νοκ αουτ...

ε αναστασακι μου?????παντως μοιαζουν που τα σκατουλια μας....

Ρανιούκο μου ευτυχώς ξεκουράστηκες!!Τί καλά!!!!

ευχαριστουμε νατασακι μου γλυκο....

την εχω αφησει δοκιμαστικα μια φορα να κλαιει αλλα μετα εκλαιγα απο τυψεις.....φφφφφφφ

ειναι μικουλικα μωρε ακομα!!!!!ας μεγαλωσει λιγακι και τα λεμε...χαχαχαχαχα:lol:

χαχαχαχαχχαχαχααχχα! Πραγματικά εσείς είσαστε πολύ μικρούλικα ακόμα μωλέ...ακόμα ασαράντιστα είσαστε???? Είναι πολύ βρεφάκι ακόμα...μετά τους 2 μήνες γυμνάσια!χαχαχχαχαχαχα!Κι εγώ με νύχια και δόντια κρατιόμουνα αλλά μην φανταστείς κανένα 3-4 λεπτά όχι παραπάνω αλλά κι αυτό έκανε δουλειά!χιχιιχιχιχιχιχιχ

Διαφημίσεις

Δεν συμφωνούμε σε αυτό το θέμα κορτσάκια μου άλλωστε για τον καθένα το σωστό έχει πολλές παραμέτρους..καλό είναι να μην είμαστε απόλυτοι με κάποια πράγματα..όπως και με τον θηλασμό δεν ήτανε ανάγκη να έχουμε τέτοιο ζήλο έτσι και με το θέμα αγκαλιά το ίδιο ισχύει...σκέφτείτε ότι κάποιες γυναίκες δουλεύουνε και δεν έχουνε την ''πολυτέλεια'' ακόμα και αν το επιθυμούνε να είναι συνέχεια με το μικρό τους αγκαλιά γιατί θα καταρεύσουνε...

Απλά από τώρα και όχι όταν μεγαλώσουνε γιατί μετά πάει το έχασες το παιχνίδι πρέπει να ''μάθεις'' στο μωρό να διαχωρίζει ότι η αγκαλιά είναι για να νιώσει αγάπη και όχι για να φάει ή για να κοιμηθεί...η διαδικασία του ύπνου εφ'όσον περιλαμβάνει και την αγκαλιά έτσι θα συνεχίσει μέχρι το παιδί να περπατήσει και βάλε...όλα για το βρέφος είναι μία ρουτίνα που του παρέχει ασφάλεια κι η κάθε μαμά την καθορίζει αυτήν την ρουτίνα όπως της αρέσει...κι ανάλογα με το τί μπορεί και τί όχι..αν είναι εργαζόμενη ή όχι αν έχει βοήθεια ή όχι και πολλά άλλα....και κάτι τελευταίο...Τα μωρά καταλαβαίνουνε τα πάντα...ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

εγω πιστευω οτι αν ξεκινησω τη ''προπονηση'' σιγα σιγα απο τωρα θα εχω καποια καλα αποτελεσματα....χιχιχιχιχι/......αλλα να την αφηνω να κλαιει 1 ωρα οπως καποιοι αλλοι το θεωρω σκληρο τροπο ρε γαμωτο...

αυτο με τη καταχρηση που λεει το αρθρο συμφωνω απολυτα....

εγω πιστευω οτι αν ξεκινησω τη ''προπονηση'' σιγα σιγα απο τωρα θα εχω καποια καλα αποτελεσματα....χιχιχιχιχι/......αλλα να την αφηνω να κλαιει 1 ωρα οπως καποιοι αλλοι το θεωρω σκληρο τροπο ρε γαμωτο...

αυτο με τη καταχρηση που λεει το αρθρο συμφωνω απολυτα....

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! 1 ώρα??? ε όχι δα!! έλεος αυτό είναι πολύ σκληρό για ένα μωράκι...είπαμε το πολύ 5-10 λεπτά όχι παραπάνω..βέβαια επειδή το έχω κάνει ακόμα και τα 5 λεπτά αιώνας σου φαίνεται αλλά είναι για καλό σκοπό....χαχαχαχαχαχαχα

Τα πάντα είναι να υπάρχει μέτρο...δεν μπορείς να λειτουργήσεις σαν άνθρωπος και σαν ζευγάρι μετέπειτα αν είσαι 24 ώρες το 24ωρο με το μπεμπέκι αγκαλιά!!!;)

Οσον αφορα την αγκαλια κοριτσια ειναι ο μεγαλος μου καημος! Συνηθως τον παιρνω αγκαλια για να τον κοιμησω...πεθαινω γι'αυτη την στιγμη, αλλα κατα τ'αλλα δεν τον πολυπαιρνω λογω των εμετων που κανει! Αν δεν εκανε εμετους ειμαι σιγουρη οτι θα τον ειχα αν οχι συνεχεια σιγουρα συχνα αγκαλια....αλλωστε το παιδι γεννιεται απο την κοιλια και ο ανθρωπος απο την αγκαλια....!!!!!! Δεν φοβαμαι μην κακομαθει...Ειδικα σ'αυτην την ηλικια την εχουν αναγκη την αγκαλια και την στοργη οπως εχουν αναγκη την τροφη για να μεγαλωσουν σωστα! Απλα μεγαλωνοντας θα πρεπει να τους βαζουμε ορια και να τους εξηγουμε τι ειναι σωστο και τι οχι....τωρα δεν καταλαβαινουν!Παω να παρω ξυλα γιατι θα μου σβησει η σομπα...επανερχομαι!!!!!!

Στην αρχή μοιάζει ωραίο να το έχεις και να το ζουπάς συνέχεια μετά όμως ένα ένα τα προβλήματα και οι δυσκολίες βγαίνουνε...κι αν δεν έχεις βοήθεια άσ'τα και βράστα..πώς να μαγειρέψεις πώς να σιδερώσεις πώς να φάς πώς να κάνεις μπάνιο...με ένα μωρό αγκαλιά..δεν γίνεται..και σκέψου ότι τώρα τα μωρά κοιμούνται πολλές ώρες και προλαβαίνεις όταν κοιμούνται να κάνεις πολλά πράγματα..όσο μεγαλώνουνε όμως δεν κοιμούνται τόσες ώρες και επομένως δεν έχεις και τόσο ελέυθερο χρόνο..

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! 1 ώρα??? ε όχι δα!! έλεος αυτό είναι πολύ σκληρό για ένα μωράκι...είπαμε το πολύ 5-10 λεπτά όχι παραπάνω..βέβαια επειδή το έχω κάνει ακόμα και τα 5 λεπτά αιώνας σου φαίνεται αλλά είναι για καλό σκοπό....χαχαχαχαχαχαχα

Τα πάντα είναι να υπάρχει μέτρο...δεν μπορείς να λειτουργήσεις σαν άνθρωπος και σαν ζευγάρι μετέπειτα αν είσαι 24 ώρες το 24ωρο με το μπεμπέκι αγκαλιά!!!;)

ολα θα γινουν σιγα σιγα....ειναι και το παιδι πιστευω...η δικια μου παντως εαπ'οτι δειχνει μεχρι τωρα ειναι γκρινιαρα.....αχχχχχ.....βεβαια εχουμε και τα πονακια και δεν ειμαι σιγουρη ακομα!!!!!

τι κανει το λουλουδι μας?

ολα θα γινουν σιγα σιγα....ειναι και το παιδι πιστευω...η δικια μου παντως εαπ'οτι δειχνει μεχρι τωρα ειναι γκρινιαρα.....αχχχχχ.....βεβαια εχουμε και τα πονακια και δεν ειμαι σιγουρη ακομα!!!!!

τι κανει το λουλουδι μας?

Μια χαρά κούκλα είναι κανένα παιδάκι δεν πιστεύω ότι είναι γκρινιάρικο...όλα τα μωράκια είναι και ζουζουνάκια όμορφα!!!!!!!;) Μετά το 2 μηνο 3 μηνο θα είναι καλά από τα πονάκια και θα την απολαμβάνεις....χιχιχιχιχχι

Καλά είναι το λουκουμάκι μου,κοιμήθηκε λίγο το μεσημέρι και θα το πάμε πιο αργά σήμερα!!!Φτιάξαμε κοσμήματα σήμερα με κορδονάκια και πετρούλες που τα πήραμε από τα jumbo! Ξετρελάθηκε το ζουζουνάκι μου το όμορφο!!!Τώρα τα φοράει και καμαρώνει!!χαχαχαχαχαχαχαχ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...