Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

kalhpsera se oles pws m eiste ola kala ????

ranioukoooooooooooooooooooo mmmmmmmmmmmmmm emeis ta eipame kai sto face kouklitsa sou euxome mia teliomanh egimosini kai na xekourazese twra akoussssssssssssss kai kala kaneis sakhhhhhhhhhhhhhhhhh na akouei to paidi apo twra xxixixixixiix mia megalh agalitsa (((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))

egw koritsakia m exw xathei telios to xerw alla exw ena soro sto kefali m twra teleutea kai idika apo proxtes eimai ena matso xalia !!!!!!! ekane o kalos m spermatodiagrama kai ta nea den einai katholou ma katholou kala alla tha to epanalaboume pali ton allon mhna na doume ti ginete !!!!! alla genika eimai plewn ena rakos :(:(:(:( giauto den polimpenw kai h alihia einai oti mpeika mono kai mono na sas xeretisw giati den tha xanampw den ftete eseis apla to diko m mialo plewn den einai na mpenei pia edw egw kanw kako ston eauto m kai kaneis allos den thelw na sas prizw kai na stenaxorw ta egiakia mas sinxoresteme alla den mporw allo na mpenw xerome gia oles sas pou exete ta mwraki sas sthn kilitsa alla den mporw na xarw oso tha ithela sinxoreste me koritsia sas filw kai sas euxome oles me enan pono opos lene kai oi palies sa agapw kai sas euxaristw pou mou kanate pareoula oles autes tis stigmes pou perasa mazi sas na eiste oles kala kai na pernate kala

tha mou lipsete alla den mporw allo ...... Filia se oles kai sta morakia sas

SINXORESTEME POU DEN MPORW NA XARW TOSO POLI

MIA AGALITSA SE OLES NA EISTE KALA ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))

τζινάκι εύχομαι όλα να πάνε καλά και να ξεπεραστεί κάθε πρόβλημα!!!!!! δεν ξέρω τι άλλο να πω! να είσαι καλά!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΡΑΝΙΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ............ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ......ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μακαρι να ειναι κατι καλο καρδουλα μου, αλλα εκει που παω να χαρω εκει κατι με σταματαει, μαλλον επειδη ειχα και αλλες φορες τα υγρα αυτα

παντως δεν με ξεσηκωνεις, μην φοβασαι, μονη που ξεσηκωνομαι και μετα μονη μου προσγειωνομαι.χαχαχ!!

εσυ εκτος απο την ναυτια ειχες κατι αλλο για να καταλαβεις το σπορακι σου?στηθος?θερμοκρασια?πονους περιδους?ζαλη?πονοκεφαλο κατι..

νενάκι πότε περιμένεις κανονικά????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αναστασακι μου εσυ, κανενα σημαδακι που να θυμασαι πριν μαθεις τα ευχαριστα ?εκτος απο την καθυστερηση?για πειτε ρε αγαπουλες

να παρει ευχη λειπει και ο γιατρος τωρα δευτερα αν βεβαια δεν εδιαθετησω μεχρι τοτε :(:(:(( ευχομαι και ελπιζω οχι)

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

ΡΑΝΙΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ............ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ......ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μακαρι να ειναι κατι καλο καρδουλα μου, αλλα εκει που παω να χαρω εκει κατι με σταματαει, μαλλον επειδη ειχα και αλλες φορες τα υγρα αυτα

παντως δεν με ξεσηκωνεις, μην φοβασαι, μονη που ξεσηκωνομαι και μετα μονη μου προσγειωνομαι.χαχαχ!!

εσυ εκτος απο την ναυτια ειχες κατι αλλο για να καταλαβεις το σπορακι σου?στηθος?θερμοκρασια?πονους περιδους?ζαλη?πονοκεφαλο κατι..

3-4 μερες πριν κανω τη χοριακη ειχα αναγουλες με το που αναβα τσιγαρο και επινα μια γουλια καφε.....να φανταστεις το ελεγα στη φιλη και συναδελφο μου και με ξεματιαζε γιατι νομιζαμε οτι ειχα ματι.....χαχαχχαχαχα....το θεωρουσα τοσο αδυνατο να εχει συμβει γιατι ειχαμε χασει την ''μερα''......τεσπα....

απο χθες δεν εχω αναγουλες ,μια μονο σημερα......το στηθος ποναει πολυ, εχω και λευκα υγρα....ααααα...και ποναει η λεκανη και η κοιλια μου καμια φορα....μου δινει μερικες σουβλιτσες!!!!!!!

αυτααααααααααααααααα........

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

σημερα ειμαι στην 28μερα

δεν ξερω ποτε αναστασακι μου γιατι τον απριλη μου ηρθε 2 φορες

κανονικά τι κύκλο είχες?? εγώ είχα συχνοουρία, δηλαδή πήγαινα τουαλετα αρκετες φορές από λίγο... τα συμπτωματα ήταν ίδια με της περιόδου!!! ολόιδια!!!!!!!!!! απλά αυτην την φορά με πονούσε η μέση αφάνταστα 3 μέρες πριν!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

3-4 μερες πριν κανω τη χοριακη ειχα αναγουλες με το που αναβα τσιγαρο και επινα μια γουλια καφε.....να φανταστεις το ελεγα στη φιλη και συναδελφο μου και με ξεματιαζε γιατι νομιζαμε οτι ειχα ματι.....χαχαχχαχαχα....το θεωρουσα τοσο αδυνατο να εχει συμβει γιατι ειχαμε χασει την ''μερα''......τεσπα....

απο χθες δεν εχω αναγουλες ,μια μονο σημερα......το στηθος ποναει πολυ, εχω και λευκα υγρα....ααααα...και ποναει η λεκανη και η κοιλια μου καμια φορα....μου δινει μερικες σουβλιτσες!!!!!!!

αυτααααααααααααααααα........

μονο αναγουλες ρανιακι μου η και πονοκεφαλο?γιατι το ματι συνηθως εχει και πονοκεφαλο!

ειδες καμια φορα που λες δεν εγινε κατι τσουπ, ερχεταιιι το σπορακι ;);););)

εγω υγρα δεν εω, ειχα λλα τωρα εχω καφε

και η κοιλια μου ποναει οχι συνεχεια μια στο τοσοοοο

αχ παναγιτσα μου μακαρι να ειναι κατι αλλο :D:D:D:D

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

κανονικά τι κύκλο είχες?? εγώ είχα συχνοουρία, δηλαδή πήγαινα τουαλετα αρκετες φορές από λίγο... τα συμπτωματα ήταν ίδια με της περιόδου!!! ολόιδια!!!!!!!!!! απλά αυτην την φορά με πονούσε η μέση αφάνταστα 3 μέρες πριν!!!!

κανονικα εχω 28-32 μερες

δηλαδη ειχες πονους και στηθος πρησμενο?

μεση με πονουσες προχτες αλλα μονο δεξια επισης ειχα και κατι ζαλες κατα διαστημα, αλλα λεω μηπως ολα αυτα τα δημιουργω εγω?ειναι του μυαλου τεχνασματα

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΗΖΩ :(:(:(

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

μονο αναγουλες ρανιακι μου η και πονοκεφαλο?γιατι το ματι συνηθως εχει και πονοκεφαλο!

ειδες καμια φορα που λες δεν εγινε κατι τσουπ, ερχεταιιι το σπορακι ;);););)

εγω υγρα δεν εω, ειχα λλα τωρα εχω καφε

και η κοιλια μου ποναει οχι συνεχεια μια στο τοσοοοο

αχ παναγιτσα μου μακαρι να ειναι κατι αλλο :D:D:D:D

το ματι με πιανει με ταση για εμετο τις πιο πολλες φορες....χιχιχιχιχιχι...δεν ειχα πονοκεφαλο.....

μακαρι νενακι μου....στο ευχομαι ολοψυχαααααααααααααααααααα....

((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))

bg1142822.jpg

princess2.gif

κανονικα εχω 28-32 μερες

μεση με πονουσες προχτες αλλα μονο δεξια επισης ειχα και κατι ζαλες κατα διαστημα, αλλα λεω μηπως ολα αυτα τα δημιουργω εγω?ειναι του μυαλου τεχνασματα

ΔΕΝ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.......:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

κανονικα εχω 28-32 μερες

νενακι δεν μας ζαλίζεις καθόλου!!! και εμείς τα περάσαμε αυτα και ξέρουμε πως νιώθεις! εγώ κάθε μήνα νόμιζα πως είχα τα συμπτώματα εγκυμοσύνης! αλλά τελικά ήταν από το μυαλό μου! αυτά που είχα τώρα ήταν ίδια με της περιόδου!!!! αύριο μπορείς να κάνεις παντως μία χοριακή..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

νενακι δεν μας ζαλίζεις καθόλου!!! και εμείς τα περάσαμε αυτα και ξέρουμε πως νιώθεις! εγώ κάθε μήνα νόμιζα πως είχα τα συμπτώματα εγκυμοσύνης! αλλά τελικά ήταν από το μυαλό μου! αυτά που είχα τώρα ήταν ίδια με της περιόδου!!!! αύριο μπορείς να κάνεις παντως μία χοριακή..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που ειστε καλες και εσυ και η ρανιουλα και απαντατε

αχ φοβαμαι πολυ να κανω χοριακη η τετσ

εντωμεταξυ προχτες ειχα κατι ζαλες, και τωρα ψιλοζαλιζομαι, αλλα και παλι κατι μου λειε μπααααααα

αυτα τα καφε υγρα παντα με μπερδευαν , αντε μωρε δεν μπορουσε να ερχοταν αμεσως η να μην ειχα τιποτα ωστε να αμφιταλαντευομαι??:shock::mad: , οτι ειναι να γινει θα γινει, ο θεουλης ξερει!!

ευχομαι να ειναι ολα καλα και αν οχι αυτο το μηνα τον ιουνη ;);)

εσυ πως εισαι σημερα με το στομαχι σου και τα φαγητακια?

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που ειστε καλες και εσυ και η ρανιουλα και απαντατε

αχ φοβαμαι πολυ να κανω χοριακη η τετσ

εντωμεταξυ προχτες ειχα κατι ζαλες, και τωρα ψιλοζαλιζομαι, αλλα και παλι κατι μου λειε μπααααααα

αυτα τα καφε υγρα παντα με μπερδευαν , αντε μωρε δεν μπορουσε να ερχοταν αμεσως η να μην ειχα τιποτα ωστε να αμφιταλαντευομαι??:shock::mad: , οτι ειναι να γινει θα γινει, ο θεουλης ξερει!!

ευχομαι να ειναι ολα καλα και αν οχι αυτο το μηνα τον ιουνη ;);)

εσυ πως εισαι σημερα με το στομαχι σου και τα φαγητακια?

μακάρι να είσαι!!!!!!! εγώ πάντως λέω να κάνεις αύριο για να μην σε τρώει!!!!!!!!!!! εγώ κυρίως τα πρωινά έχω αναγούλες μεχρι το μεσσημέρι εμετούς δεν έχω..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...