Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

κοριτσια! μόλις γυρισαμε!! αχ το γιαβρι μου! η καρδια μου εσφυξε!!!:( μόλις τον αγκαλιασα ηρεμησε!! στην αρχη που τον εξετασε ο γιατρος γελούσε κ λέω γελα αγαπη μου, δεν ξερεις τι σε περιμενει! και ξεκίνησε να κλαιει ακόμα απ'όταν τον εξεταζε, τις καθιερωμενες που κανει συνεχεια κ τον πατουσε με τα δαχτυλα την κοιλιτσα κ οταν του εκανε τα ποδαρακια σαν οκλαδον..

παει και αυτο ουφ!!! τωρα τρωει! μακαρι να μην εχουμε πυρετους κτλ!

τωρα σε 1 μηνα θα κανει 2 μαζι. ωχ παναγία μου!!!:rolleyes: τον ζυγισε κιόλας κ τον εβγαλε 5200 και 61 πόντους! πολυ καλα παμε ειπε.:D:D

παω να σας διαβασω!

Μπραβο στο αντρακι μας!!! Πολυ καλα Αναστασακι μου πατε....ο θηλασμος λειτουργει στο φουλ μπραβο σας!

Εμεις καναμε 2 μαζι και 2 μαζι θα κανουμε και στις 11 Μαρτιου...ειναι τα διπλα τα πρωτα εμβολια...εσεις γιατι κανατε ενα???? Τεσπα.... ο καθε γιατρος κανει τα δικα του!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιωτακι μου θαναση θα τον φωναζουμε! δεν θελω ν του το αλαξω και μ'αρεσει!εντομεταξυ κ ο νονος θανασης!!:tongue:

χρυσανθακι πολυ γελασα!!! χαχαχαχαχα

δεν ηξερε τι ηθελε η μικρη! κ να μην χασει τα γεγονοτα ε?

ελενίτσα(πεταλουδιτσα) το χρυσανθακι μαλλον ηθελε να πει κρατα σημειωσεις για αυτ που γραφει αυτη.. που δεν ηξερε τι ηθελε το χριστινακι κ δεν κοιμοταν κτλ...;);) αν κανω λαθος διορθωσε με χρυσανθη!!!

λενιω μου δεν κοιμηθηκες καλα ε??? αχ φανταζομαι ! κ εμενα μου το κανει καμια φορα, να τον βαζω κ μολις τον ακουμπαω να ξυπναεικ να κοιμαται στην αγκαλια!!!ουφφ υπομονη! θυμησε μου σε ποια περιοχη μενεις κ ειδατε κ χιονι?? εδω τιποτα! μονο λιγη βροχη! αντε να ερθει η ανοιξη να ησυχασουμε!

ματινακι μου εμεις καναμε μια τσιμπια αλλα τον ρωτησα πιο εμβολιο ειναι κ μου ειπε για 3-4 πραγματα, αν θες κοιταω στο βιβλιαριο..

δεν καθεται να τον αλαξεις ο ζουζουνος??? χιχιχι εγω δεν μπορω ν του φωναζω ακομη!:rolleyes: μην στεναχωριεσαι ρε φιλεναδα για τον αποκλειστικο! :(:( το καλύτερο κανεις για το αντρακι σου!! δες τουλαχιστον κ τα θετικα του;););) ανυπομονεις για κρεμουλες ε??? κ εγωωωωωωω!!! να του λες κανεΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!:tongue::tongue::tongue: ποτε ξεκινατε???

κοριτσια εσας τι αντιδρασεις ειχαν μετα το 1ο εμβολιο? ειχαν πυρετο? γκρινια? εμας μας ειπε τις πρωτες 48 ωρες μπορει να κανει κατι απο αυτα. κ αν κανει πυρετο πανω απο 38 κ κατι να του δωσω σιροπι που μου εγραψε. κ οτι μπορει σε εκεινο το σημειο του εμβολιου η να πριστει η να παρουσιασει κατι, θα τον παρω τηλ κ θα μου πει να του κανω κομπρεσουλες... μακαρι να μην εκδηλωσει τιποτε!

κ κατι ακομη!! τσαγακι δινετε???

Κι εμας το διπλο που καναμε ηταν για 3-4 αρρωστιες αλλα δεν θυμαμαι για ποιες!

Ο δικος μου το εριξε στον υπνο μετα το εμβολιο,2 μερες κοιμοταν συνεχως,μονο για φαγητο σηκωνοταν και τουφ παλι για υπνο μετα,ουτε γκρινια ειχε ουτε πυρετο εκανε...μεχρι 37,4 εφτασε που δεν ειναι πυρετος....

Ασχετα που δεν θηλαζω αποκλειστικα δεν του εχω δωσει τσαϊ...η παιδιατρος μου ειπε να μην του δινω τιποτα απ'αυτα και ειδικα αυτο το κιντερτε...

γεια σας κοριτσακια μου....ειμαι ενα πτωμα....μπηκα μεσα στη μερα σας διαβασα λιγο αλλα δε προλαβαινω να γραψω!!!!ολη μερα σχεδον την εχω αγκαλια....εχει πονακια αλλα και πολυ γκρινια....ουφφφφφ....νυσταζει και δε ξερει τι θελει....τι πραγμα ειναι αυτο?απο που τη πηρε αυτη τη γκρινια καλε?????μαλλον την εχουμε κακομαθει κι εμεις αγκαλιες λογω των κολικων....αλλα δε μπορω να την αφηνω να κλαιει,σπαραζει η καρδια μου!!!!τωρα κοιμηθηκε επιτελους και βρηκα ευκαιρια να σας γραψω!!!

ουτε εχω μαγειρεψει τιποτα....

συγνωμη που δεν γραφω για τη καθεμια ξεχωριστα ναι...???δεν εχω υπομονη....

((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

γεια σας κοριτσακια μου....ειμαι ενα πτωμα....μπηκα μεσα στη μερα σας διαβασα λιγο αλλα δε προλαβαινω να γραψω!!!!ολη μερα σχεδον την εχω αγκαλια....εχει πονακια αλλα και πολυ γκρινια....ουφφφφφ....νυσταζει και δε ξερει τι θελει....τι πραγμα ειναι αυτο?απο που τη πηρε αυτη τη γκρινια καλε?????μαλλον την εχουμε κακομαθει κι εμεις αγκαλιες λογω των κολικων....αλλα δε μπορω να την αφηνω να κλαιει,σπαραζει η καρδια μου!!!!τωρα κοιμηθηκε επιτελους και βρηκα ευκαιρια να σας γραψω!!!

ουτε εχω μαγειρεψει τιποτα....

συγνωμη που δεν γραφω για τη καθεμια ξεχωριστα ναι...???δεν εχω υπομονη....

((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))

Ρανιουκο μουυυυυυ σου εγραψα κ στο φβ ..κανε ενα ξεματιασμα..δεν ειμαι προληπτικη αλα το ματι βλεπω οτι πιανει!εμενα ο δικος μου το ειχα προσεξει οτι ματιαζοταν..το καταλαβαινω!τον ξεματιαζε η γιαγια μου κ ηρεμουσε!τι να πω τυχαιο ηταν,,ισως!παντως κακο δεν θα κανει ενα ξεματισματακι στα μωρακια μας που κ που!χωρης υπερβολες παντα!;);)

((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημέραααααααααα!!!!!!! επιτελους μπηκα!!! τι κάνετε?? εμείς καλά! δεν καναμε πυρετο κ ηταν ησυχος σχετικα!!! σιδερωσα το πρωι κ τωρα μου εμειναν πολυ λιγα γιατι πεινασε ο μπεμπακος κ κανω διαλειμμα! χιχιχι:tongue:

εσεις τι κανετε???????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!Καλημέρα Αναστασάκι μου!!!!!

Σήμερα έχει πολύ ωραία μέρα..μπήκε και επίσημα η Άνοιξη και μάλλον θα μας κάνει το χατήρι ο καιρός να ζεστάνει λίγο να αρχίσουμε να ξεμυτίζουμε σιγά σιγά....

ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΜΗΝΑ κοριτσάκια μου!!!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Καλημέρα κορίτσια μου!Καλημέρα Αναστασάκι μου!!!!!

Σήμερα έχει πολύ ωραία μέρα..μπήκε και επίσημα η Άνοιξη και μάλλον θα μας κάνει το χατήρι ο καιρός να ζεστάνει λίγο να αρχίσουμε να ξεμυτίζουμε σιγά σιγά....

ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΜΗΝΑ κοριτσάκια μου!!!!!

καλημέρα νατασσακι! κ καλό μας μήνα!!! ξεχασα να ευχηθω!!!:D μακαρι να ζεστανει ο καιρος να παει ετσι, γιατι εχω σκασει!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8C+%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CE%B11.jpg

Καλημερα κοριτσαρες μου και καλο μηνα να εχουμε!

Ο καιρος καπως παει να φτιαξει εδω αλλα το κρυο κρυο! Ειδα κι εγω ηλιο και ειπα οτι θα μπορουσα να παω μια βολτα τον μπεμπακο μου! Κανει ομως τοση παγωνια που ουτε εγω δεν αντεχω να βγω εξω....τεσπα ελπιζω να αρχισει ο καιρος να γλυκαινει μιας και μπηκε η ανοιξη! Αλλα Μσρτης γδαρτης δεν λεει η παροιμια? Ωχχχχχχ.............

Δεν σας εχω διαβασει...παω να σας διαβασω τωρα που κοιμαται ο υιος μου και επανερχομαι γιατι χθες βγηκα αποτομα και μαλλον πρεπει να απαντησω...

καλημέρα νατασσακι! κ καλό μας μήνα!!! ξεχασα να ευχηθω!!!:D μακαρι να ζεστανει ο καιρος να παει ετσι, γιατι εχω σκασει!!

Ναί όντως Αναστασάκι μου μακάρι να φτιάξει ειδικά για εσάς που είσαστε κλεισμένες τόσες βδομάδες σπίτι..:-(

Κι εμείς θέλουμε να ξεκινήσουμε τις βόλτες στο πάρκο και το παιχνίδι και περιμένουμε πώς και πώς να φτιάξει ο καιρούλης!!!!

Βέβαια έχω ένα θέμα με τον ύπνο της και δεν ξέρω πώς θα της το αλλάξω..κοιμάται πολύ νωρίς το βράδυ...7:30...και τώρα που μεγαλώνει η μέρα καλό θα ήτανε να κοιμάται κατά τις 9 ή 9:30 για να μπορούμε να βγαίνουμε βολτίτσες...αλλά δεν αντέχει το λουκουμάκι μου...αφού όλη μέρα είναι πάνω κάτω πάνω κάτω...και δεν ξέρω πώς να την κάνω να κοιμάται λίγο πιο αργά...:rolleyes:

%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8C+%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CE%B11.jpg

Καλημερα κοριτσαρες μου και καλο μηνα να εχουμε!

Ο καιρος καπως παει να φτιαξει εδω αλλα το κρυο κρυο! Ειδα κι εγω ηλιο και ειπα οτι θα μπορουσα να παω μια βολτα τον μπεμπακο μου! Κανει ομως τοση παγωνια που ουτε εγω δεν αντεχω να βγω εξω....τεσπα ελπιζω να αρχισει ο καιρος να γλυκαινει μιας και μπηκε η ανοιξη! Αλλα Μσρτης γδαρτης δεν λεει η παροιμια? Ωχχχχχχ.............

Δεν σας εχω διαβασει...παω να σας διαβασω τωρα που κοιμαται ο υιος μου και επανερχομαι γιατι χθες βγηκα αποτομα και μαλλον πρεπει να απαντησω...

Καλημέρα Ματινάκι μου!Καλό μήνα!!!!!Τί κάνετε μάνα και γιόκας?Έχετε κρύο ακόμα ε?Εδώ έβγαλε ήλιο αλλά μαλάκωσε και αρκετά ο καιρός..άνετα βγαίνεις έξω δηλαδή...Τί κάνει το μπεμπεδάκι σου το όμορφο?

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ματινάκι μου!Καλό μήνα!!!!!Τί κάνετε μάνα και γιόκας?Έχετε κρύο ακόμα ε?Εδώ έβγαλε ήλιο αλλά μαλάκωσε και αρκετά ο καιρός..άνετα βγαίνεις έξω δηλαδή...Τί κάνει το μπεμπεδάκι σου το όμορφο?

Καλημερα κοριτσαρα μου!!!! Καλο μηνα να εχουμε!!!

Καλα ειμαστε αγαπακι μου εσεις τι κανετε??? Το γαρδενακι μας????

Μπα εδω κανει πολυ κρυο δεν ειναι να βγαλω τον μπεμπη εξω...εκτος κι αν αργοτερα γλυκανει....

Καλημερα κοριτσαρα μου!!!! Καλο μηνα να εχουμε!!!

Καλα ειμαστε αγαπακι μου εσεις τι κανετε??? Το γαρδενακι μας????

Μπα εδω κανει πολυ κρυο δεν ειναι να βγαλω τον μπεμπη εξω...εκτος κι αν αργοτερα γλυκανει....

Καλά κι εμείς εδώ παίζει με τις πλαστελίνες της...κι όλο σηκώνεται κι όλο γεμίζει πλαστελίνες παντού!!αχαχαχαχχαχαχα :lol: :lol: :lol:

Μακάρι να γλυκάνει κι εκεί ο καιρός και να βγείτε καμμιά βολτίτσα κι εσείς..εμείς θα πάμε σούπερ μάρκετ μόλις φάμε το γιαουρτάκι μας!!!

Καλά κι εμείς εδώ παίζει με τις πλαστελίνες της...κι όλο σηκώνεται κι όλο γεμίζει πλαστελίνες παντού!!αχαχαχαχχαχαχα :lol: :lol: :lol:

Μακάρι να γλυκάνει κι εκεί ο καιρός και να βγείτε καμμιά βολτίτσα κι εσείς..εμείς θα πάμε σούπερ μάρκετ μόλις φάμε το γιαουρτάκι μας!!!

Αχ μωρε το γαρδενακι μας...ρουφηχτα φιλια να της δωσεις!!!!

Εδω δεν θα το πιστεψετε....εβαλε ενα αερα αλλο πραγμα και μπηκε και ο ηλιος, παλι μαυρισε ο τοπος δεν το πιστευωωωωωωωω!!!!!!!!!

Ξυπνησε και ο μπεμπης και δεν προλαβα να σας διαβασω....ουφ!

ματινακι πολλα φιλακια στον μπεμπεδακο!!!!!!

νατασσακι μου αν την εβαζες να κοιμαται το μεσημερι ηπως κοιμοταν πιο αργα το βραδυ???:rolleyes:

Το έχω δοκιμάσει κι αυτό αλλά δεν πιάνει...δεν θέλει να κοιμάται τα μεσημέρια με τίποτα..κάθεται στο κρεβάτι και τραγουδάει και παίζει η σκατούλα...:confused: :confused:

Έχει λίγες μέρες που το σκέφτομαι πώς να το αλλάξω..ο άντρας μου λέει να την κρατάω μέχρι τις 9 κι ας νυστάζει..ναι αλλά φοβάμαι γιατί εκτός ότι είναι μές στην γκρίνια γιατί νυστάζει δεν θέλω να κουράσω και τον οργανισμό της..μην με αρρωστήσει τώρα που είμαστε καλά!

Τί κάνει ο γιόκας σου Αναστασάκι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...