Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

αχ αυτος ο λοξυγκας!ποτε σταματαει ????εσας σας σταματησε γιωτακι μου η ακομα???μαρεσει και το ουρανια και το ρανια!το ρενια οχι και τοσο...οντως αλλιως την βγαζεις κ άλλιως την βρισκεις!στο δικο μας το ονομα παρεμβασεις δεν γινονται βεβαια!:lol:παλι καλα!

σωστα!κατι ειναι καυτο απο το ολοτελα...ε!καλη κ η παναγιωτενα!ουπς!Γιωτακι!!!ετυχε :lol:το λεει ο λαος!:lol:αχ ας κανω λιγο χιουμορ γιατι αυτοβ το νιαουρισμα τοση ωρα μες το αυτι μου δεν ηταν και το καλυτερο ξυπνημα!:lol:τωρα που κοιματε ειναι για φαγωμα και εχω τυψεις για την προηγουμενη γραμμη!εμβολιο σημερα ε!!!σφηχτη αγκαλλιτσα να τον κρατησεις φιλεναδα !!!αχ!καλο το κουραγιο το πρωτο ειναι ζορικο μετα οσο να ναι συνηθιζεις!δεν μπορεις να τα βαφεις μαυρα καθε μηνα!:lol:

αχ χρυσανθακι μου ατυτες οι τυψεις θα μας φανε!κ γω χθε ςπου ειχ ανευρα στο τελςο μαζι του κ απα του ελεγα θα σε βαλω τωρα στο κρεβατι σου κ αν κλαψεις θα σε ασφηω κ θα παω για υπνο:(κ φυσικα τον ακουμπουσα κοιμησμενο κ μου ανοιγε μαται κ κγρινιαζε!ξαπλωσα λιγο λεω μπα ςκ αποκοιμηθει κ τιποτα η γκρινια εγινε τσιριδα κ λεω μπαααα δεν πιανει το κολπο ξαναμανα απο την αρχη η ελενη κουνα βαζε κουνα βαζε!ουφφφφφ!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου λενακι μου! ταλαιπωρηθηκες ε? δυσκολο το ξενυχτι! μαμα λεει ο γιοκας σου?

ναι Γιωτακι μου ειχαμε λιγο δυσκολη νυχτα!:rolleyes:

ναι επειδη τον ενοχλουν τα ουλα του απο τα δοντακαι που βγαζει ανοιγοκλεινει το στοματακι του κ βγαζει φωνουλες κ ακουγεται μαμ μαμ μαμ!

παωωω γκρινιαζειιιιιιιιιιιιιιιιι..;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Να μας ζησει ο παιδαρος καλεεεεεεεε!!!!!!!!! Αχ τι καλα, τον κραταει αγκαλιτσα τωρα και λιωνει!!!!!!!!! Τι τροφαντος μπεμπακος ειναι αυτος καλε??Να ειναι γερος Παναγιτσα μου!!!!!! Ιωαννακι μου περιμενουμε νεα και λεπτομεριες οταν μπορεσεις!!!!! Καλε την ιδια ωρα ακριβως γεννησαμε!

Τι κανετε εσεις κοριτσακια μου? Ο μπεμπακος μολις κοιμηθηκε και ειπα να μπω να σας πω μια καλημερα!

Χρυσανθακι μου τελικα υπνο ηθελε η Χριστινουλα μας ε?Κι εμενα οταν νυσταζει γκρινιαζει αλλα εχει χαρακτηριστικο κλαμα για το φαγητο και διαφορετικο για τον υπνο....οποτε καταλαβαινομαστε...χχιχιχιχ!!! Κακακια ακομα αργει να κανει? Εμενα προχθες ηρθε μια κουμπαρα μας και οταν με ρωτησε καθε ποτε κανει κακα και της ειπα ανα 2μιση μερες με κατατρομαξε...να προσεχεις μην παθει ιλεο το παιδι μου λεει....πρεπει να κανει εστω μια φορα την μερα...απα πα!!!!! Τι να πεις? Ε τοτε οι γιατροι πρεπει να σκισουν τα πτυχια τους...τεσπα!

Ελενιτσα ολα καλα λοιπον και με τους 2 γιατρους....η μπουμπου μας μεγαλωσε μωρεεεεεε......αχ θα γινει μια τσουρδο αυτη...χαχαχαχαχ! Παλι καλα που ο ενδοκρινολογος δεν ηταν αυστηρος οποτε απλα προσεκτικα τα γευματα! Αντε εισαι η τελευταια εγκυουλα μας...περιμενουμε πως και πως και την δικη σου μπουμπου για να ολοκληρωθει το μπεμπεδοπαρεακι μας! Βεβαια ποτε δεν ξερεις...μπορει καποια απο εμας να ξαναμεινει εγκυος....μακαρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αναστασακι μου εχει τσιμ σημερα ο μπεμπακος????? Δυο εμβολιακια ειναι σημερα....το πρωτο δεν ποναει αλλα το δευτερο ποναει...εμενα εκλαψε αλλα μολις τον πηρα αγκαλια ηρεμισε αμεσως...παντως εγω ημουν πολυ ψυχραιμη που πιστευα οτι θα τα μπιξω...αλλα σιγα τα αβγα, το αντρακι μου τον αντεχει τον πονο!Αντε πατε και οταν γυρισετε να μας πεις τα νεα αναλυτικα!!!!!!!!!!!

Λενιω μου εισαι καλυτερα σημερα? Τωρα ψιλοδιαβασα...περαστικα...τα αντρακια σου καλα? Καλε ποιος κολλησε τον μικρο? Πω πω ταλαιπωρηθηκε το ζουζουνακι μας! Περαστικα κι αγυριστα!!!!!!!! Φιλακια ρουφηχτα και στους δυο να δωσεις!

Γιωτουλα μου τι καλα που τρωτε κρεμουλα....κανει συχνοτερα τωρα κακα της ε? Ωραια...ζουμπιξε την μου!

Οι υπολοιπες που ειστε καλεεεεεεεε????? Φιλακια πολλα!

καλημερουδιαααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλε τι κρυοοοοοοοοοοοοοοοο!χιονιζε πριν λιγη ωρααααααα:rolleyes:οτι να ναι!

ειπαμε να καλοκαιριασει κ ξαναγυριζουμε στον χειμωνα!τουλαχιστον αν το παει ετσι ασ το στρωσει κανονικα αυτη τη φορα να το απολαυσουμε κ μετα ασ καλοκαιριασει αλιως ας τελειωνουμε δω επιτελους με αυτο το χιονι μαιμου:tongue::tongue:χαχαχαχχαχαχχα!

αχ κοριτσια ποσο μου λειεπει λιγο παραπανω υπνοςςςςςςς:(που λετε χθες κοιμηθηκε ο μικρουλης 12παρα κ ξυπνησε στης 3μιση να φαει παλι ο σκατουλης!αυτο ηταααααααννννννννννν!μετα το ποσο παιδευτικα να τον κοιμησωωωωωωωωωωωω!!!!!!αχχχχχχχ ηταν η πρωητ φορα που νευριασα...απο μεσα μου φυσικα αλα η υπομονη μου ειχε εξαντληθει!τον επαιρνα στην αγκαλια μου τον κοιμηζα με το που τον ακουμπουσα στο κρεβατακι του ματια γαριδες!αυτο συνεχιστηκε επι μιαμιση ωρα ..τον ειχα κοιμησει απειρες φορες κ μου εκανε το ιδο ξανα κ ξανα με τον που τον εβαζα στο κρεβατακι τοθ!του ειχα βαλει κ κρεμουλα για τα δοντακια που μας εγραψε ο γιατρος για τα ουλα του,ηταν ταισμενος,η πανα καλη ,ειχε ρευτει δεν ηξερα τι ηθελε..νυσταζεεεεε αλα ηθελε στη αγκαλια μου νακοιμηθει μαλον!μαυατ κ με εκεινα τελικα τον ακουμπησα για πολοστη φορα στο κρεβατι του κ αποκοιμηθηκε ,.δεν το πιστευα!αργα αργα μετακινηθηκα στο κρεβατι μου κ κοιμηθηκαααααααααα,,στης 8παρααααα να τονς κ ο μεγαλοςςςςςςς...μαμαααααααα ξυπνησαααααααααααααα:(:(:(εδω κ τρεςι μερες μου ξυπναει πολυ νωρης απο της 7μιση:(:(ποτε α κοιμηθει η καημενη η μαμα εεεε:tongue::tongue:

σας ζαλησα πρωι πρωι!:tongue:

Λενιω μου καλημερααααα!!!!!

Γλυκεια ταλαιπωρια ειναι αυτη....ειλικρινα στο λεω μακαρι να τον θηλαζα αποκλειστικα και ας ξυπνουσα 10 φορες το βραδυ...οταν τον θηλαζα αποκλειστικα ρε κοριτσακια μου αληθεια σας το λεω ξυπνουσα με τετοια χαρα αλλο πραγμα....και τωρα που ξυπναμε για θηλασμο το πρωι καλα ειναι αλλα μου λειπει ο αποκλειστικος θηλασμος....αχ θα βαλω τα κλαματα!

Τωρα περιμενω πως και πως να αρχισει τις κρεμουλες....

Βασικα δεν ξερω αν κανω καλα αλλα οποτε και να του αλλαζω πανα με πεδευει, δεν με αφηνει να του την φορεσω, ανασηκωνει την μεση του πολυ και γυρισει σχεδον μπρουμητα με αποτελεσμα να μην του την φοραω καλα και να βρεχει τα φορμακια του.Οποτε αρχιζω και του μιλαω με νευρα οχι πολυ δυνατα αλλα επιβλητικα γιατι αν τον αφησω θα μαθει να μην ακουει μετα....το μετανοιωνω βεβαια μετα αλλα και να τον αφησω να κανει το δικο του κακο του κανω θεωρω! Ομως δεν κλαιει ο σκατουλης και ας ειναι παραπονιαρης γενικοτερα....τι να πω?

Ωωωωω!την εγκυουλα μας!καλη σου μερα Ελενιτσα πεταλουδιτσα!!!:Pτι κανει η κοιλιτσα σου??πως κοιμηθηκατε ??το παθαινουν λεει!κρατα σημειωσεις εσυ!:lol::lol::lol:

Καλα ειναι η κοιλιτσα, αρχισε να κουνιεται η μικρη πριν λιγο! Ολο το βραδυ μαλλον κοιμοταν! :tongue: Τι σημειωσεις να κραταω; Για το ποτε κλωτσαει;;; Αχ, δεν μπορω! Φτανει που γραφω τι τρωω και μετραω σακχαρο....:(

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Λενιω μου καλημερααααα!!!!!

Γλυκεια ταλαιπωρια ειναι αυτη....ειλικρινα στο λεω μακαρι να τον θηλαζα αποκλειστικα και ας ξυπνουσα 10 φορες το βραδυ...οταν τον θηλαζα αποκλειστικα ρε κοριτσακια μου αληθεια σας το λεω ξυπνουσα με τετοια χαρα αλλο πραγμα....και τωρα που ξυπναμε για θηλασμο το πρωι καλα ειναι αλλα μου λειπει ο αποκλειστικος θηλασμος....αχ θα βαλω τα κλαματα!

Τωρα περιμενω πως και πως να αρχισει τις κρεμουλες....

Βασικα δεν ξερω αν κανω καλα αλλα οποτε και να του αλλαζω πανα με πεδευει, δεν με αφηνει να του την φορεσω, ανασηκωνει την μεση του πολυ και γυρισει σχεδον μπρουμητα με αποτελεσμα να μην του την φοραω καλα και να βρεχει τα φορμακια του.Οποτε αρχιζω και του μιλαω με νευρα οχι πολυ δυνατα αλλα επιβλητικα γιατι αν τον αφησω θα μαθει να μην ακουει μετα....το μετανοιωνω βεβαια μετα αλλα και να τον αφησω να κανει το δικο του κακο του κανω θεωρω! Ομως δεν κλαιει ο σκατουλης και ας ειναι παραπονιαρης γενικοτερα....τι να πω?

Ματινακι μου καλημερααααααα!σε πεθημυσααααααααααααααα:D

σημερα εχω ενα μπουκωμα μυτη κ αυτια κ η μεση με ενοχλει λιγο!αντε να περασει γρηγορα!πολυ σπαστικο!

ο μικρουλης μου ειναι καλυτερα ..δεν βηχει σχεδον καθολου μονο οταν κλαει η γελαει πολυ τοτε βηχει κ βγαζει κ φλεματ αυτο ειναι καλο!

δυσκολευεσαι να τον αλλαζεις πανα ε?!αχχαχααχ κ μενα μου κανει μερικες φορες κολπακια αλα δεν γυριζει τελειως απλα κουναει ποδια απο δω κ απο κει κ δυσκολευομαι νατον κουμπωσω!;)

αχ κλαειιιι ο σκατουλης...

παωω...

καλε εξω εχει βγει ο ηλιος κ ξεκινησε να χιονιζειιιιιιι!ντοινγκκκκκκκκ..οτι να ναι!κ χιονι σαν φελιζολ!χοντρο :rolleyes:τι να πω...ασ το στρωσει τουλαχιστον να δουμε μια ασσπρη μερα!

αχ παω τσιριζει!:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλα ειναι η κοιλιτσα, αρχισε να κουνιεται η μικρη πριν λιγο! Ολο το βραδυ μαλλον κοιμοταν! :tongue: Τι σημειωσεις να κραταω; Για το ποτε κλωτσαει;;; Αχ, δεν μπορω! Φτανει που γραφω τι τρωω και μετραω σακχαρο....:(

καλημερα Ελενακι!;);)

ξαναμπαινωωωωωωωωωωωω@;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσια! μόλις γυρισαμε!! αχ το γιαβρι μου! η καρδια μου εσφυξε!!!:( μόλις τον αγκαλιασα ηρεμησε!! στην αρχη που τον εξετασε ο γιατρος γελούσε κ λέω γελα αγαπη μου, δεν ξερεις τι σε περιμενει! και ξεκίνησε να κλαιει ακόμα απ'όταν τον εξεταζε, τις καθιερωμενες που κανει συνεχεια κ τον πατουσε με τα δαχτυλα την κοιλιτσα κ οταν του εκανε τα ποδαρακια σαν οκλαδον..

παει και αυτο ουφ!!! τωρα τρωει! μακαρι να μην εχουμε πυρετους κτλ!

τωρα σε 1 μηνα θα κανει 2 μαζι. ωχ παναγία μου!!!:rolleyes: τον ζυγισε κιόλας κ τον εβγαλε 5200 και 61 πόντους! πολυ καλα παμε ειπε.:D:D

παω να σας διαβασω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γιωτακι μου θαναση θα τον φωναζουμε! δεν θελω ν του το αλαξω και μ'αρεσει!εντομεταξυ κ ο νονος θανασης!!:tongue:

χρυσανθακι πολυ γελασα!!! χαχαχαχαχα

δεν ηξερε τι ηθελε η μικρη! κ να μην χασει τα γεγονοτα ε?

ελενίτσα(πεταλουδιτσα) το χρυσανθακι μαλλον ηθελε να πει κρατα σημειωσεις για αυτ που γραφει αυτη.. που δεν ηξερε τι ηθελε το χριστινακι κ δεν κοιμοταν κτλ...;);) αν κανω λαθος διορθωσε με χρυσανθη!!!

λενιω μου δεν κοιμηθηκες καλα ε??? αχ φανταζομαι ! κ εμενα μου το κανει καμια φορα, να τον βαζω κ μολις τον ακουμπαω να ξυπναεικ να κοιμαται στην αγκαλια!!!ουφφ υπομονη! θυμησε μου σε ποια περιοχη μενεις κ ειδατε κ χιονι?? εδω τιποτα! μονο λιγη βροχη! αντε να ερθει η ανοιξη να ησυχασουμε!

ματινακι μου εμεις καναμε μια τσιμπια αλλα τον ρωτησα πιο εμβολιο ειναι κ μου ειπε για 3-4 πραγματα, αν θες κοιταω στο βιβλιαριο..

δεν καθεται να τον αλαξεις ο ζουζουνος??? χιχιχι εγω δεν μπορω ν του φωναζω ακομη!:rolleyes: μην στεναχωριεσαι ρε φιλεναδα για τον αποκλειστικο! :(:( το καλύτερο κανεις για το αντρακι σου!! δες τουλαχιστον κ τα θετικα του;););) ανυπομονεις για κρεμουλες ε??? κ εγωωωωωωω!!! να του λες κανεΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!:tongue::tongue::tongue: ποτε ξεκινατε???

κοριτσια εσας τι αντιδρασεις ειχαν μετα το 1ο εμβολιο? ειχαν πυρετο? γκρινια? εμας μας ειπε τις πρωτες 48 ωρες μπορει να κανει κατι απο αυτα. κ αν κανει πυρετο πανω απο 38 κ κατι να του δωσω σιροπι που μου εγραψε. κ οτι μπορει σε εκεινο το σημειο του εμβολιου η να πριστει η να παρουσιασει κατι, θα τον παρω τηλ κ θα μου πει να του κανω κομπρεσουλες... μακαρι να μην εκδηλωσει τιποτε!

κ κατι ακομη!! τσαγακι δινετε???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσια! μόλις γυρισαμε!! αχ το γιαβρι μου! η καρδια μου εσφυξε!!!:( μόλις τον αγκαλιασα ηρεμησε!! στην αρχη που τον εξετασε ο γιατρος γελούσε κ λέω γελα αγαπη μου, δεν ξερεις τι σε περιμενει! και ξεκίνησε να κλαιει ακόμα απ'όταν τον εξεταζε, τις καθιερωμενες που κανει συνεχεια κ τον πατουσε με τα δαχτυλα την κοιλιτσα κ οταν του εκανε τα ποδαρακια σαν οκλαδον..

τωρα σε 1 μηνα θα κανει 2 μαζι. ωχ παναγία μου!!!:rolleyes: τον ζυγισε κιόλας κ τον εβγαλε 5200 και 61 πόντους! πολυ καλα παμε ειπε.:D:D

παω να σας διαβασω!

Αναστασακι μου γυρησατε!ωχχχχ μωλεε εκλαιγε το γιαυρακι!φανταζομαι πωσ θα ησουν εκεινη την ωρα!τα καημενουλικα μωρεεεε!γελανε στην αρχη που να ξερουν τι γινεται μετα:(

τον αλο μηνα 2 μαζι ε!εμας δεν μας κανει 2 μαζι!ενα ενα/!κ ο πρωτος που ειχα στον μεγαλο μου ενα μας εκανε ποτεε 2!δεν ξερω αν θα το αντεχα κα υτο!ειναι αναλογα τους γιατρους αλα κ παλι δεν το καταλαβαινω γιατι μερικοι λειτουργουν ετσι κ αλοι αλιως!:rolleyes:

εμενα αναστασακι μου πυρετο δεν εκανε μεχρι τωρα!απλα θα εχει καπια γκρινια !εμενα ειχε..αν οχι σημερα θα προσεξεις πως ιωσς αυριο μεθαυριο να σου κανει λιγη γκρινια κ να μη ξερεις τι θελει!ειναι απο το εμβολιο!εμενα κ τις δυο φορες πρηστικε σε κεινο το σημειο που τον τρυπισε!δεν εκανα τιποτα ομως!πηρα τον γιατρο κ μου ειπε δεν ειναι τιποτα θα περασιε κ οντως μετα περναει απο μονο τιυ!;)

εγω τσαγακι δινω αλα δεν το πινει!το εχουμε αρχισει εδω κ καιρο αλα μονο μια φορα ειπιε 25 μλ!μονο μια φορα!κ καθε μερα να του κανω 5 μλ με τα χιλια ζορια θα πιει!κ αυτο πιο πολυ παιζει με το μπιμπερο το δαγκωνει κ τρεχει τα τσαι οποτε απο τα 5ml δεν ξερω ποσα μπαινουν στο στομαχι του!:tongue:

μακαρι να μην σου κανει πυρετο!το πιο συνηθισμενο ειναι να μην κανουν!αλα κ να σου κανει παλι μη φοβασαι με σιροπακι δνε ειναι τιποτα τον κατεβαζεις!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

λενακι μου ειτε καισαρικη ειτε φυσιολογικα το ιδιο αποτελεσμα εχεις!!! το μπεμπε σου!

δεν εχω ιδεα για την βαπτηση κ ουτε ποιος θα την βαπτησει! δυσκολες εποχες! κ οι περισσοτεροι εχουν πολλες οικονομικες υποχρωσεις:-(

Ετσι ειναι, Γιωτουλι! Οπως και να γινει το αποτελεσμα ειναι το ιδιο υπεροχο!!! Δυσκολα τα πραγματα με τα οικονομικα του καθενος και λογικο να ζοριζεστε να βρειτε νονα - νονο.... Αυτοι που σας παντρεψαν; Δεν μπορουν;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ματινακι μου ξεχασα να σε ρωτησωεσυ που ειπες οτι ησουν αρρωστη κ κυκλφορουσες με μασακ..ειχες μπουκωμα στη μυτα?τι εκανες?

εγω βαζω φυσιολογικο ορο κ κανω εισπνοες πανω απο τη κατσαρολα με βραστο νερο κ χαμομηλι το διαβασα στο ιντερνετ..σταγονιτσες δνε κανει να βαλουμε σωστα?δεν πηρα κ τον γιατρο να ρωτησω!αχ υποφερωωωωωωωω!θελω απλα να ξαπλωσω κ να μην κανω τιποιτα!

με τα χιλια ζορια μαγειρεψα/..ο μικρος κοιμαται αλα οπου να ναι θα ξυπνησει δεν εχω κουραγιο να κανω τιποτα!

Αναστασακι μου σου στελνω πμ να σου πω την περιοχη που μενω;)

ναι καλε κ ηλιο ειχαμε κ χιονι στα ξαφνικα!τωρα εχει πολυ ηλιο κ πολυ αερα..οτι να ναι!τον βαρεθηκ αυτο το καιρο!:rolleyes::(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδιαααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλε τι κρυοοοοοοοοοοοοοοοο!χιονιζε πριν λιγη ωρααααααα:rolleyes:οτι να ναι!

αχ κοριτσια ποσο μου λειεπει λιγο παραπανω υπνοςςςςςςς:(που λετε χθες κοιμηθηκε ο μικρουλης 12παρα κ ξυπνησε στης 3μιση να φαει παλι ο σκατουλης!αυτο ηταααααααννννννννννν!μετα το ποσο παιδευτικα να τον κοιμησωωωωωωωωωωωω!!!!!!αχχχχχχχ ηταν η πρωητ φορα που νευριασα...απο μεσα μου φυσικα αλα η υπομονη μου ειχε εξαντληθει!τον επαιρνα στην αγκαλια μου τον κοιμηζα με το που τον ακουμπουσα στο κρεβατακι του ματια γαριδες!αυτο συνεχιστηκε επι μιαμιση ωρα ..τον ειχα κοιμησει απειρες φορες κ μου εκανε το ιδο ξανα κ ξανα με τον που τον εβαζα στο κρεβατακι τοθ!του ειχα βαλει κ κρεμουλα για τα δοντακια που μας εγραψε ο γιατρος για τα ουλα του,ηταν ταισμενος,η πανα καλη ,ειχε ρευτει δεν ηξερα τι ηθελε..νυσταζεεεεε αλα ηθελε στη αγκαλια μου νακοιμηθει μαλον!μαυατ κ με εκεινα τελικα τον ακουμπησα για πολοστη φορα στο κρεβατι του κ αποκοιμηθηκε ,.δεν το πιστευα!αργα αργα μετακινηθηκα στο κρεβατι μου κ κοιμηθηκαααααααααα,,στης 8παρααααα να τονς κ ο μεγαλοςςςςςςς...μαμαααααααα ξυπνησαααααααααααααα:(:(:(εδω κ τρεςι μερες μου ξυπναει πολυ νωρης απο της 7μιση:(:(ποτε α κοιμηθει η καημενη η μαμα εεεε:tongue::tongue:

σας ζαλησα πρωι πρωι!:tongue:

Πεταλουδιτσα μουυυυυυυ πολυ ωραια τα νεα σου!κ γω σκεφτομουν χθες να βρουμε το πινακακι κ αναρωτηθηκα ποια εχει σειρα μετα???μα η μονη εγκυουλα μας !φυσικα κ θα σε προσεχουμε!περημενουμε μαι νυφουλα ακομα!εχουμε γμεισει γαμπρους!;):tongue::tongue:

παρακολουθεις την κοιλιτσα ν ακανει κυματα ε!αχχχχχ τι ωραιααααααααα!με ταξιδεψες τωρα πισω πολυ πισωωωωω;):D:D

Κουραγιο Ελενιτσα μου! Νευριασες,ε;; Καταλαβαινω.... Οι αντοχες πεφτουν και τα νευρα βγαινουν στην επιφανεια με την κουραση! Σιγουρα θα τον ενοχλουν τα ουλα του! Το καημενουλι.... Κανε υπομονη κοριτσακι μου! Ολες της υπομονης ειμαστε για τον αλφα ή βητα λογο... Κι εγω το βραδυ με διαλειμματα κοιμαμαι και οχι καλα...

Ναι, ναι που ειναι αραγε το πινακακι μας;;; Εγω εμεινα καλε!!!! Πωπω! Απιστευτο οτι ερχεται η σειρα μου.... Σας φερνω νυφηηηη!!! χαχαχ:lol:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

παω να σας διαβασω!

Αντε παει κι αυτη η αγωνια!!! Τωρα κοιτα τον λιγακι για τυχον πυρετουλι, αλλα δεν πιστευω μωρε.... Λιγο ανησυχος ισως να ειναι.... :rolleyes:

Θαναση θα τον πειτε;;;;;;;;;;;;;; Μαντεψε!!! Αθανασια εμεις!!!! χαχαχαχ Τον μπαμπα μου θα βγαλουμε! Και ετσι θα την φωναζουμε, δεν το αλλαζω!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ελενιτσα ολα καλα λοιπον και με τους 2 γιατρους....η μπουμπου μας μεγαλωσε μωρεεεεεε......αχ θα γινει μια τσουρδο αυτη...χαχαχαχαχ! Παλι καλα που ο ενδοκρινολογος δεν ηταν αυστηρος οποτε απλα προσεκτικα τα γευματα! Αντε εισαι η τελευταια εγκυουλα μας...περιμενουμε πως και πως και την δικη σου μπουμπου για να ολοκληρωθει το μπεμπεδοπαρεακι μας! Βεβαια ποτε δεν ξερεις...μπορει καποια απο εμας να ξαναμεινει εγκυος....μακαρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λες Ματινακι μου; Λες να ξαναμεινει καποια απο εσας παλι εγκυουλα;; Για οποια το θελει το ευχομαι ολοψυχα!!! :-P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...