Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γέννησα έναν παίδαρο 3900 που είναι ίδιος η μανούλα του!!! Μου βάλανε τεχνητούς αλλά τζίφος! Δεν κατέβαινε με τίποτα! Οπότε έκανα μία ωραιότατη επισκληρίδιο και στις 2:45 γεννήθηκε το καμάρι μου με καισαρική!!!! Είμαι απλά ευτυχισμένη και δεν έχω σταματήσει να κλαίω!!! Σας αγαπώ και θα ξαναμπώ όποτε μπορέσω!!!

Ιωάννακι μουυυυυ συγκινήθηκα..να σου ζήσει καρδούλα μου!!να είναι γερός κ δυνατός..καλοτυχος στη ζωή του ..να είστε πάντα ευτυχισμένοι..με το καλό να τον πάρεις σπίτι τον μπεμπακο σου..θα είναι ένας μπουλουκακος..να του δώσεις πολα φιλάκια στα Μαγούλακια του μανουλιτσα..

Καλή ανάρρωση αγαπουλα μου..

Σ'αγαπώ πολυυυυυ

(((((((((((((((())))))))))))))):D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου γέννησα έναν παίδαρο 3900 που είναι ίδιος η μανούλα του!!! Μου βάλανε τεχνητούς αλλά τζίφος! Δεν κατέβαινε με τίποτα! Οπότε έκανα μία ωραιότατη επισκληρίδιο και στις 2:45 γεννήθηκε το καμάρι μου με καισαρική!!!! Είμαι απλά ευτυχισμένη και δεν έχω σταματήσει να κλαίω!!! Σας αγαπώ και θα ξαναμπώ όποτε μπορέσω!!!

ιωαννακι μου να σας ζησει ο παιδαρος! να ειναι γερος κ τυχερος!!! καλε ολοκληρος αντρας! μοιαζει στην μανουλα του!!! τι καλα! ευτυχισμενη ε????????

να ειστε παντα καλα κ να τον χαιρεστε!!!

φιλακια πολλα!!!

images?q=tbn:ANd9GcTBoaDC1vgz8ZaHnss67EX_MOI6crR0zxpso22H9_wAay76_wTehQ

images?q=tbn:ANd9GcQyM77DtEDV4ySWvqW8LWBUz4kGl8Wx2xVbbf-QlVtzwnD2EqNsZQ

images?q=tbn:ANd9GcRhWOUR3DNEZw8LVf7gAwnqLtS_fSl6vctriQMIKa4cNHmNZPp9

Ιωαννακι μου να σας ζησει το μωρακι σας!!!!! Να ειναι γερο και τυχερο!!!!!

Ολα τα καλα σας ευχομαι και να ειναι παντα το σπιτικο σας γεματο ευτυχια σαν την σημερινη ημερα!

Καλη επιστροφη στο σπιτι σας πλεον τρεις και καλο σαραντισμο να εχετε!

12.gif

congratulations-baby.jpg

799449dasyni4ls4.gif

Κοριτσακια μου δεν προλαβαινω να σας διαβασω....μπηκα να δω αν εστειλε η Ιωαννα μηνυμα για να ευχηθω!

Ανοιξα θεμα στις ευχες...περαστε να ευχηθειτε!!!!!

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=4271

τις καλυτερες ευχες μου κι απο δω αγαπουλα μου!!!!!

καλο σαραντισμο να εχετε !!!!

σ'αγαπω πολυ και περιμενουμε νεακια σου μολις γυρισετε σπιτακι σας!!!

(((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

ποποπο!!!!!!!!!!!τι τροφαντος μπεμπακος ειναι αυτος!!!???ιωαννακι μου να σου ζησει!!!!!!!!!!!καλη αναρωση τωρα και καλη επιστρωφη στο σπιτακι σας!!σαγαπαμε πολυυυυ περιμενουμε τα νεα σας οταν μπορεσεις!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

χρυσανθακι μου κ σενα ξυπνησεεεεεε:tongue:εμενα οταν ξυπναει καπιες φορες κλαιει τοσο εντονααααα:Dχαμοςς!φωνη καμπανα:tongue:λεψ θα μας ακουσουν οι γειτωνες κ θα λεεν γιατι κλαει ετσι το μωρο!τι γινεται:rolleyes:;)

κ γω αυριο θελω να κανω αρακα!μου ελειψε!την προηγουμενη φορα νομιζω πως δνε τον πειραξε!αν κ φοβαμαι λιγο!λεω νομιζω γιατι ενω την ιδια μερ ακ ετην επομενη δνε ειχε αεραι ειχε τη μεθεπομενη!:rolleyes:

Αναστασακι μου ναι ηρθε η μανουλα μου σημερα δεν δουλευε κ με βοηθησε..δεν κοιμηθηκα κ καλα κ σηκωθηκαμε 7μιση κ μου λειπει πολυ ο υπνος σημερα!τωρα ξανακαοιμθηκε ο μικρος τον θηλασα κ αποκοιμηθηκε..παω να στεγνωσω μαλι να προλαβω!

πολυ κρυο σημερ ακ ενας χαζοαερας!δεν μαρεσει καθολου!αντε να φτιαξει ο καιρος!

αχ κλαιει παλιιιιιιιιιιιιιιιι:(παωωωωωωωωωωωωωω

τσιριζειιιιιιιιιιι..παωωωωωωωωωωωω:tongue:

εμενα φιλεναδα ή ξυπναει χαμογελαστη ή ξυπναει με μια φατσα που λεει ακριβως"πειναω και θα κλαψω πολυ:lol::lol::lol::lol:''ε!!!με αυτην ξυπνησε το πρωι!νομιζω αγαποθλα μου αποτι μου ειπε ο γιατρος μου οτι αυτο που εχει φαει η μαμα περναει στο γαλα για ενα 24ωρο πιστευω η γκρινια που ειχε δεν ηταν απο τον αρακα!εγω ακομα που δοκιμαζω με την κανελα που ειναι το μονο που ακομα την πειραζει με το που θηλασει τσιριζει!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Γεια σας, φιλεναδιτσες!!! Μολις περασα και ευχηθηκα στο Ιωαννακι μας! Να μας ζησει!! Κι αλλο μωρακι ηρθε!!! :P

Ιωαννακι μου, να σου ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κλαψε οσο θες ψυχη μου, ειναι δακρυα ευτυχιας!!!!! :D Ηρθε το θαυματακι σας και μαλιστα τζουπωτο τσουπωτο!!!!! Το ετρωγε ολο το φαγακι του μωρε..... :lol:

Περιμενουμε εντυπωσεις και νεα απο την αναρρωση σου! :rolleyes:

Τα δικα μου νεα ειναι αρκετα καλα απο την ενδοκρινολογο καθως δεν ανησυχησε ιδιαιτερα με τις τιμες της καμπυλης και δεν μου εδωσε αυστηρη διαιτα ευτυχως! Βεβαια μου ειπε να μην τρωω γλυκα, εκτος απο λιγο χαλβα και μια μαρμελαδα χωρις ζαχαρη που μου ειπε οτι μπορω να παρω. Μια χαρα! Απο φαγητα μπορω τα περισσοτερα, αλλα με μετρο. Οχι μεγαλες ποσοτητες και μου ειπε καθε ποτε να μετραω το σακχαρο. Σε μια βδομαδα θα παω να με ξαναδει και να δει βασικα τις μετρησεις που θα εχω κανει. Παλι καλα να λεμε δηλαδη! :rolleyes:

Και απο τη μικρη μας τα νεα ειναι, δοξα το Θεο, καλα! Γιναμε 1330 γρ. περιπου και ολα βαινουν καλως! Μεγαλωνουμε νορμαλ. Ενω ηταν με το κεφαλι προς τα κατω, αυτες τις μερες γυρισε και ειναι με το κεφαλακι πανω... χιχι Δουλεια δεν εχει, βολτες κοβει τωρα που μπορει ακομη! :lol: Οχι οτι μας απασχολει γιατι ειμαστε για καισαρικη οποτε οποια θεση τη βολευει ας εχει χωρις αγχος! :lol:

Αυτα κοριτσακια μου! Θα παω να ξαπλωσω τωρα γιατι η μεση μου σημερα διαμαρτυρεται...:rolleyes: Σας φιλω γλυκα, θα τα πουμε αυριο με υγεια! Μακια στα πατουσακια των ζουζουνιων σας! :-P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Γεια σας, φιλεναδιτσες!!! Μολις περασα και ευχηθηκα στο Ιωαννακι μας! Να μας ζησει!! Κι αλλο μωρακι ηρθε!!! :P

Ιωαννακι μου, να σου ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κλαψε οσο θες ψυχη μου, ειναι δακρυα ευτυχιας!!!!! :D Ηρθε το θαυματακι σας και μαλιστα τζουπωτο τσουπωτο!!!!! Το ετρωγε ολο το φαγακι του μωρε..... :lol:

Περιμενουμε εντυπωσεις και νεα απο την αναρρωση σου! :rolleyes:

Τα δικα μου νεα ειναι αρκετα καλα απο την ενδοκρινολογο καθως δεν ανησυχησε ιδιαιτερα με τις τιμες της καμπυλης και δεν μου εδωσε αυστηρη διαιτα ευτυχως! Βεβαια μου ειπε να μην τρωω γλυκα, εκτος απο λιγο χαλβα και μια μαρμελαδα χωρις ζαχαρη που μου ειπε οτι μπορω να παρω. Μια χαρα! Απο φαγητα μπορω τα περισσοτερα, αλλα με μετρο. Οχι μεγαλες ποσοτητες και μου ειπε καθε ποτε να μετραω το σακχαρο. Σε μια βδομαδα θα παω να με ξαναδει και να δει βασικα τις μετρησεις που θα εχω κανει. Παλι καλα να λεμε δηλαδη! :rolleyes:

Και απο τη μικρη μας τα νεα ειναι, δοξα το Θεο, καλα! Γιναμε 1330 γρ. περιπου και ολα βαινουν καλως! Μεγαλωνουμε νορμαλ. Ενω ηταν με το κεφαλι προς τα κατω, αυτες τις μερες γυρισε και ειναι με το κεφαλακι πανω... χιχι Δουλεια δεν εχει, βολτες κοβει τωρα που μπορει ακομη! :lol: Οχι οτι μας απασχολει γιατι ειμαστε για καισαρικη οποτε οποια θεση τη βολευει ας εχει χωρις αγχος! :lol:

Αυτα κοριτσακια μου! Θα παω να ξαπλωσω τωρα γιατι η μεση μου σημερα διαμαρτυρεται...:rolleyes: Σας φιλω γλυκα, θα τα πουμε αυριο με υγεια! Μακια στα πατουσακια των ζουζουνιων σας! :-P

!!

λενακι! μεγαλωσε μωρε το μπουμπουκακι σου!!κανει βόλτες ε? αχχχχχ τι μου θυμησες!!!!!!!!!! απολαυσε τις κλωτσιτσες τις οσο μπορεις!!!!!;) ολα καλα λοιπον! κ απο τον ενδοκινολογο ολα καλα ε? μια χαρα! να σου πω την αληθεια εμενα πρεπει να ηταν λιγο σαϊκο αυτη που πηγα!:tongue: ολα μου τα ειχε απαγορευσει!! τι να πεις1 τυχερη εισαι εσυ!!:D:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα Πεταλουδιτσα μας!εισαι η εγκυουλα μας τωρα χιχιχιχ!!!θα σε εχουμε στα οπα οπα!!!αχ η μικρουλα τι καλα μεγαλωνει και παει!ποτε πανω ποτε κατω ε???αυτη ειναι ζωη παιδι μου!!!τι καλα και με τον ενδοκρινολογο!!!μια χαρα !θα τα τρως και τα γλυκακια σου!οχι σαν το καημενο το Αναστασακι μας που περιμενε να γεννησει για να φαει ενα μελομακαρονο!!το θυμαμαι αυτο!:lol:

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

καλημερα Πεταλουδιτσα μας!εισαι η εγκυουλα μας τωρα χιχιχιχ!!!θα σε εχουμε στα οπα οπα!!!αχ η μικρουλα τι καλα μεγαλωνει και παει!ποτε πανω ποτε κατω ε???αυτη ειναι ζωη παιδι μου!!!τι καλα και με τον ενδοκρινολογο!!!μια χαρα !θα τα τρως και τα γλυκακια σου!οχι σαν το καημενο το Αναστασακι μας που περιμενε να γεννησει για να φαει ενα μελομακαρονο!!το θυμαμαι αυτο!:lol:

καλημερα κοριτσακια μου!!!

κρυο κρυο κρυο!!! ποτε θα ερθει το καλοκαιρι οεοοοοοοοο????????

πεταλουδιτσα μου παλι καλα! τυχερη εισαι!!! λιγο προσοχη με το φαγητο κ ολα καλα! γιατι θα κανεις καισαρικη?

κοριτσακια μου ειμαι στην δουλεια πρωι πρωι!!!

τι κανετε??:-P

καλημερα κοριτσακια μου!!!

κρυο κρυο κρυο!!! ποτε θα ερθει το καλοκαιρι οεοοοοοοοο????????

πεταλουδιτσα μου παλι καλα! τυχερη εισαι!!! λιγο προσοχη με το φαγητο κ ολα καλα! γιατι θα κανεις καισαρικη?

κοριτσακια μου ειμαι στην δουλεια πρωι πρωι!!!

τι κανετε??:-P

καλημερα γιωτακι μου!!!πρωινες πρωινες σημερα!καλα ειμαστε αλλα εχει λιγη γκρινια η μικρη και τιποτα δεν θελει!ζιζι δεν θελει !να κοιμηθει δεν θελει,να παιξει μονη της δεν θελει,να παιξει μαζι μου δεν θελει,ουφ χριστινακι μου!!!τι θες πια!!!:lol::lol:αντε να αρχισουν να μιλανε να καταλαβαινομαστε!:lol::lol:τι κανετε εσεις?στη δουλεια εισαι ε?αν εξαφανιστω η γκρινια εγινε κλαμα να ξερεις!:wink:

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

καλημερα γιωτακι μου!!!πρωινες πρωινες σημερα!καλα ειμαστε αλλα εχει λιγη γκρινια η μικρη και τιποτα δεν θελει!ζιζι δεν θελει !να κοιμηθει δεν θελει,να παιξει μονη της δεν θελει,να παιξει μαζι μου δεν θελει,ουφ χριστινακι μου!!!τι θες πια!!!:lol::lol:αντε να αρχισουν να μιλανε να καταλαβαινομαστε!:lol::lol:τι κανετε εσεις?στη δουλεια εισαι ε?αν εξαφανιστω η γκρινια εγινε κλαμα να ξερεις!:wink:

καλα ειμαστε κ εμεις! αγκαλιτσα δεν θελει? μηπως την ποναει η κοιλιτσα της η τα δοντακια της μωρε! πως πατε με τα κακα? εμεις απο τοτε που αρχισε η φρουτοκρεμα κανουμε πιο συχνα, αλλα τις 3 τελευταιες μερες ηταν πιο σφιχτα κ σφιγγοταν πολυ! την εχω πλακωσει στο κιντερντε κ ειναι λιγο καλυτερα. ολο γελια κουβεντουλες κ χαρες. αλλα εχει να κοιμηθει απογευμα 3 μερες κ το βραδυ που την ταιζα κοιμοταν στο μπιμπερο επανω! τα πρωινα τωρα την βρισκω οριζοντια στην κουνια! πως γυρναει ετσι? πολυ πλακα εχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...