Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕ ςΜΟΥ ΔΕΝ ΧΟΥΜΕ ΝΕΑΑΑΑΑ?

αραγε τι κανει το ιωαννακι μας!λετε να τον εχει αντικρυσει τον μπεμπακο της!:D

εγω ειχα την μανουλιτσα μου εδω ,[ριν λιγο εφυγε!εκανα κ μπανακι τωρα;)

σηκωθηκα με πονολαιμο κ βουλωμενα αυτια:tongue:γενικως ενα μπουκωμα:rolleyes:κ ο μεγαλος μου ηταν λιγο αδιαθετος οτ πρωι αλα τωρα ειναι καλα..ελπιζω να μην μου αρρωστησει γιατι εγω την αρπαξα μου φαινεται!ο μικρουλςη μου ειναι καλυτερα κ σημερα!κοιμουνται τωρα κ τα δυο!

Αναστασακι μου αυριο εχετε εμβολιοο!ωχχ!το καημενουλι μακαρι να μην κλαψει:(εχει μαγουλακια το ζουζουνι ε!αχ μωλε μωλε!ειναι γλυκας!

Χρυσανθακι μου τι κανετε?κοιμαται το χριστινακι μας!να μου τη φιλισεις τη κουκλιτσα μας!:D

Ματινακι μουυυυυυυυυυυυυυ σε πεθημησααααααα!ολα καλαααααα!το ξανθομπουμπουκακι μας μεγαλωνει κ τρελαινει μανουλα κ μπαμπακα ε!;)

Πεταλουδιτσα καλ αποτελεσματα!περημενουμε νεακια απο τη μπεμπα!

Γιωτακι κ ρανιακι μου πολα φιλακια..

ξυπνησεεεεεεεεεεεεεεεε!!!επανερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχεις φαει οντως!!!αν ειναι να σκασεις βγαλε αλλα μετα μην λες εβγαλα λιγο!!!:lol::lol::lol:αφου βρε τρωει ολη την ωρα ο ζιζακιας σου!!!αλλα βγαλε και αν βγαλεις πολυ το κρατας κιολας!:wink:για καμοια ωραπου θα θες περισσοτερη ελευθερια!αλλα δεν θα ειναι γνωμονας για τον αν εχεις γαλα!!!να ξερεις!αντε γιατι!:lol::lol:καλα αυτο το σλινκ τελειο φαινεται μου το βαζεις να δω πιο ειναι!?μπαινει το μωρο και με το προσωπο προς τον κοσμο?εγω εχω βγαλει μια φορα!60 μλ τα βαλα στο μπιμπερο και δεν τα ετρωγ!και τα πεταξα!χαραμι πηγανε!ευτυχως κρατησα το ενα στηθος γεματο και εφαγε απο κει αν βγαλεις αυτο να κανεις μονο απο το ενα βγαλε μην λθσομανησει απο τη πεινα το παιδι!:lol:

ναι θυμαμαι που μου το ειχες πει! θελω να βγαλω γιατι θα χρειαστει να το κραταει κ ο αντρας μου! κ θελω να εχω εδω!

αυτο το σλινγκ εχω. Breastfeeding.jpghttp://www.mariaevita.gr/index.php?dispatch=pages.view&page_id=40

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αναστασακι!!!!!!κοιτα τι βρηκα!!!

http://www.mitrikosthilasmos.com/2011/02/sling.html

πολυ καλό σ'ευχαριστω!!!! οντως για εξω ειναι οτι πρεπει κ αν το μαθω κ καλα θα ειναι παιχνιδακι!!!!

ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕ ςΜΟΥ ΔΕΝ ΧΟΥΜΕ ΝΕΑΑΑΑΑ?

αραγε τι κανει το ιωαννακι μας!λετε να τον εχει αντικρυσει τον μπεμπακο της!:D

εγω ειχα την μανουλιτσα μου εδω ,[ριν λιγο εφυγε!εκανα κ μπανακι τωρα;)

σηκωθηκα με πονολαιμο κ βουλωμενα αυτια:tongue:γενικως ενα μπουκωμα:rolleyes:κ ο μεγαλος μου ηταν λιγο αδιαθετος οτ πρωι αλα τωρα ειναι καλα..ελπιζω να μην μου αρρωστησει γιατι εγω την αρπαξα μου φαινεται!ο μικρουλςη μου ειναι καλυτερα κ σημερα!κοιμουνται τωρα κ τα δυο!

Αναστασακι μου αυριο εχετε εμβολιοο!ωχχ!το καημενουλι μακαρι να μην κλαψει:(εχει μαγουλακια το ζουζουνι ε!αχ μωλε μωλε!ειναι γλυκας!

Χρυσανθακι μου τι κανετε?κοιμαται το χριστινακι μας!να μου τη φιλισεις τη κουκλιτσα μας!:D

Ματινακι μουυυυυυυυυυυυυυ σε πεθημησααααααα!ολα καλαααααα!το ξανθομπουμπουκακι μας μεγαλωνει κ τρελαινει μανουλα κ μπαμπακα ε!;)

Πεταλουδιτσα καλ αποτελεσματα!περημενουμε νεακια απο τη μπεμπα!

Γιωτακι κ ρανιακι μου πολα φιλακια..

ξυπνησεεεεεεεεεεεεεεεε!!!επανερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

λενακι μου ειχες τη μανουλασ σου? τι καλ΄! εκανες κ το μπανακι σου ε! μπραβο!!! ουφφ εξω εχει ενα παλιο αερα παλι κ κρυο!! το σαββατο που θα εχει καλό καιρο παλι θα φυσαει!! αχ αυριο δεν νομιζω να μην κλαψει... απλα να σταματησει γρηγορα ξερω εγω.. ουφφ..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

πολυ καλό σ'ευχαριστω!!!! οντως για εξω ειναι οτι πρεπει κ αν το μαθω κ καλα θα ειναι παιχνιδακι!!!!

λενακι μου ειχες τη μανουλασ σου? τι καλ΄! εκανες κ το μπανακι σου ε! μπραβο!!! ουφφ εξω εχει ενα παλιο αερα παλι κ κρυο!! το σαββατο που θα εχει καλό καιρο παλι θα φυσαει!! αχ αυριο δεν νομιζω να μην κλαψει... απλα να σταματησει γρηγορα ξερω εγω.. ουφφ..

ξυπνησεεεεεε θα κλαψει!!!!!!!παωωωωωωωωωωωωω

χρυσανθακι μου κ σενα ξυπνησεεεεεε:tongue:εμενα οταν ξυπναει καπιες φορες κλαιει τοσο εντονααααα:Dχαμοςς!φωνη καμπανα:tongue:λεψ θα μας ακουσουν οι γειτωνες κ θα λεεν γιατι κλαει ετσι το μωρο!τι γινεται:rolleyes:;)

κ γω αυριο θελω να κανω αρακα!μου ελειψε!την προηγουμενη φορα νομιζω πως δνε τον πειραξε!αν κ φοβαμαι λιγο!λεω νομιζω γιατι ενω την ιδια μερ ακ ετην επομενη δνε ειχε αεραι ειχε τη μεθεπομενη!:rolleyes:

Αναστασακι μου ναι ηρθε η μανουλα μου σημερα δεν δουλευε κ με βοηθησε..δεν κοιμηθηκα κ καλα κ σηκωθηκαμε 7μιση κ μου λειπει πολυ ο υπνος σημερα!τωρα ξανακαοιμθηκε ο μικρος τον θηλασα κ αποκοιμηθηκε..παω να στεγνωσω μαλι να προλαβω!

πολυ κρυο σημερ ακ ενας χαζοαερας!δεν μαρεσει καθολου!αντε να φτιαξει ο καιρος!

αχ κλαιει παλιιιιιιιιιιιιιιιι:(παωωωωωωωωωωωωωω

τσιριζειιιιιιιιιιι..παωωωωωωωωωωωω:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

χρυσανθακι μου κ σενα ξυπνησεεεεεε:tongue:εμενα οταν ξυπναει καπιες φορες κλαιει τοσο εντονααααα:Dχαμοςς!φωνη καμπανα:tongue:λεψ θα μας ακουσουν οι γειτωνες κ θα λεεν γιατι κλαει ετσι το μωρο!τι γινεται:rolleyes:;)

κ γω αυριο θελω να κανω αρακα!μου ελειψε!την προηγουμενη φορα νομιζω πως δνε τον πειραξε!αν κ φοβαμαι λιγο!λεω νομιζω γιατι ενω την ιδια μερ ακ ετην επομενη δνε ειχε αεραι ειχε τη μεθεπομενη!:rolleyes:

Αναστασακι μου ναι ηρθε η μανουλα μου σημερα δεν δουλευε κ με βοηθησε..δεν κοιμηθηκα κ καλα κ σηκωθηκαμε 7μιση κ μου λειπει πολυ ο υπνος σημερα!τωρα ξανακαοιμθηκε ο μικρος τον θηλασα κ αποκοιμηθηκε..παω να στεγνωσω μαλι να προλαβω!

πολυ κρυο σημερ ακ ενας χαζοαερας!δεν μαρεσει καθολου!αντε να φτιαξει ο καιρος!

αχ κλαιει παλιιιιιιιιιιιιιιιι:(παωωωωωωωωωωωωωω

τσιριζειιιιιιιιιιι..παωωωωωωωωωωωω:tongue:

ασε κ εμενα ετσι κλαιει!!!!!!!! μα καθολου υπομονη! χιχιχι!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ασε κ εμενα ετσι κλαιει!!!!!!!! μα καθολου υπομονη! χιχιχι!

αχχαχαχαχα καλε ναιιιιιιιιι!καθολου ομως!!:tongue:

εφαγε τωρα κ τον εβαλα στο ριλαξ..παω για μαλι τωρα;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γέννησα έναν παίδαρο 3900 που είναι ίδιος η μανούλα του!!! Μου βάλανε τεχνητούς αλλά τζίφος! Δεν κατέβαινε με τίποτα! Οπότε έκανα μία ωραιότατη επισκληρίδιο και στις 2:45 γεννήθηκε το καμάρι μου με καισαρική!!!! Είμαι απλά ευτυχισμένη και δεν έχω σταματήσει να κλαίω!!! Σας αγαπώ και θα ξαναμπώ όποτε μπορέσω!!!

Κοριτσάκια μου γέννησα έναν παίδαρο 3900 που είναι ίδιος η μανούλα του!!! Μου βάλανε τεχνητούς αλλά τζίφος! Δεν κατέβαινε με τίποτα! Οπότε έκανα μία ωραιότατη επισκληρίδιο και στις 2:45 γεννήθηκε το καμάρι μου με καισαρική!!!! Είμαι απλά ευτυχισμένη και δεν έχω σταματήσει να κλαίω!!! Σας αγαπώ και θα ξαναμπώ όποτε μπορέσω!!!

κοριτσακι μου, ιωαννακι μου, θα τρελαθω!!!!!!!!!!να σου ζησει ο παιδαρος σου!!!!!!!!!!!συγχαρητηρια αγαπουλα μου, το ονειρο εγινε πραγματικοτητα, ζησε το!!!!!!!να μου τον φιλησεις τον μπεμπη σου, καλως ηρθε στην παρεα μας, τον αγαπαμε πολυ πολυ και εσενα φυσικα!!!!!!!με το καλο να γυρισετε σπιτακι, θα περιμενουμε νεα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ιωαννακι μου! να σας ζησει!! ειναι γερος κ τυχερος!! μεγαλωσε το παρεακι μας!! με το καλό να πατε σπιτακι σας κοριτσι μου!!!! περιμενουμε νεα σου!! φιλακια πολλα! κ εμεις σας αγαπαμε μανούλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσακια μου, στην κλινικη χρησιμοποιησε καμια θηλαστρο; Εχω αγορασει απλα δεν ξερω αν χρειαζεται να το παρω μαζι μου ή οχι; Τωρα θα μου πεις καλουκακου παρτο, αλλα πώς θα κανω εκει την αποστειρωση που απαιτειται;

ελενακι!!!!!τι κανεις?η μπεμπουλα, κλωτσαει, κλωτσαει?

εγω το ειχα παρει μαζι μου το θηλαστρο γιατι την 2η μερα ειχα πολυ πληγωμενες θηλες και δεν με αφηνε η μαια να θηλασω για να μην ματωσουν και να θρεψουν, ομως για να μην μενει το γαλα μεσα στο στηθος επρεπε να το βγαλω με το θηλαστρο(ειδικα την 3η μερα που κατεβαινει το γαλα το στηθος ηταν τουμπανο), το εδινα εκει στις μαιες της κλινικης και μου το εφερναν αποστειρωμενο, βεβαια αν χρειαστει μπορεις και να νοικιασεις απο εκει αλλα αφου εχεις δικο σου!!!!!καλα ε?μπορει να μην σου χρειαστει και καθολου!!!!!να θηλασεις μια χαρουλα και ολα καλα!!!!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

τι κανετε κοριτσακια μου γλυκα????????τα μπεμπουλινια??????σας διαβασα, εμαθα νεακια!!!!!ξυπνησε το καμαρι μου!!!!!ουφ, δεν προλαβα να σας μιλησω......ισως μπω αργοτερα!!!!!!!!!!!

εχουμε γεννητουριααααααααααααααα!!!!!!!!ηρθε ο μπεμπαρος της ιωαννας μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...