Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Αχ ειναι μουρλια οταν κλωτσανε....θελω παλι!!!!!!!!!!

Ανεβασες σακχαρο Ελενιτσα μου ε??? Δεν ειναι τιποτα ανησυχητικο,πολλες το παθαινουν στην εγκυμοσυνη...απλα προσεχε λιγακι την διατροφη τωρα....και μην αγχωνεσαι γιατι ανεβαινει!!!!

καλημερα κοριτσακια μου!!! τι να κανει το ιωαννακι μας????????? αραγε γεννησε???????

ματινακι μου τι κανετε κοριτσακι μου? χρονια κ ζαμανια!

ειμαι πτωμα απο τις δουλειες κ μολις ξυπνησε η μπουμπου κ πρεπει να φτιαξω κρεμα!!!

θα μπω λιγο αργοτερα!

κοριτσακια μου μου εχει λειψει η κουβεντουλα μας!

σας φιλω!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια μου!!! τι να κανει το ιωαννακι μας????????? αραγε γεννησε???????

ματινακι μου τι κανετε κοριτσακι μου? χρονια κ ζαμανια!

ειμαι πτωμα απο τις δουλειες κ μολις ξυπνησε η μπουμπου κ πρεπει να φτιαξω κρεμα!!!

θα μπω λιγο αργοτερα!

κοριτσακια μου μου εχει λειψει η κουβεντουλα μας!

σας φιλω!!!

Καλημερα Γιωτουλα! Ναι χρονια και ζαμανια....τι να κανω...εχω μπλεξει!

Να μου φιλησεις την μπουμπουδενια!!!!

ματινακι μου τωρα ειναι γυρω 5200 με 5300 καπου εκει.αυριο θα μου τον ζυγισει κ ο γιατρος.:rolleyes: με το θηλαστρο κ εγω καπου διαβασα πως αυξανει την παραγωγη... αλλα δεν ξερω αν εχω κ τη σωστη χοανη,που απ'οτι διαβασα αν δεν ειναι η σωστη μπορει να μειωσει την παραγωγη,..:rolleyes:

ουφφ δεν ξερω αυτος διαρτυρεται συνεχως!!!

λενακι πηρα αυτην εδω.show_image_in_imgtag.php?filename=d98fa1c742e23b86b7bd5e430e12cca9.jpg&newxsize=90&newysize=90&fileout= http://www.paidikoskosmos.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=2673&category_id=13&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26 δεν με αγχωνει καθολου το ζυγισμα.ισα ισα την πηρα για ναρω αν ειναι να δινω κ συμπληρωμα!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ματινακι μου τωρα ειναι γυρω 5200 με 5300 καπου εκει.αυριο θα μου τον ζυγισει κ ο γιατρος.:rolleyes: με το θηλαστρο κ εγω καπου διαβασα πως αυξανει την παραγωγη... αλλα δεν ξερω αν εχω κ τη σωστη χοανη,που απ'οτι διαβασα αν δεν ειναι η σωστη μπορει να μειωσει την παραγωγη,..:rolleyes:

ουφφ δεν ξερω αυτος διαρτυρεται συνεχως!!!

λενακι πηρα αυτην εδω.show_image_in_imgtag.php?filename=d98fa1c742e23b86b7bd5e430e12cca9.jpg&newxsize=90&newysize=90&fileout= http://www.paidikoskosmos.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=2673&category_id=13&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26 δεν με αγχωνει καθολου το ζυγισμα.ισα ισα την πηρα για ναρω αν ειναι να δινω κ συμπληρωμα!;)

Μπραβο ο ζιζακιας μας! Καλε εμεις ειμασταν 5300 πριν 17μερες....3μηνων δηλαδη....ελπιζω σε 13 μερες που εχουμε παιδιατρο να εχουμε παει 6κιλα τουλαχιστον...βεβαια παιζει ρολο και το γονιδιο δεν μπορουμε να συγκρινουμε το ενα παιδι με το αλλο...εμεις γεννηθηκαμε 3165γρ. και ουτε εγω ουτε ο αντρας μου εχουμε και το πρωτο μποϊ αλλα ουτε ειμασταν ποτε τροφαντοι...που θα μοιασει το παιδι? Αν και η παιδιατρος μας ειπε οτι ειναι αρκετα ψηλο μωρο σε σχεση με τα κιλα....!Γερος να ειναι και δεν με ενδοιαφερει τιποτε αλλο!!!!

Οσο για το θηλαστρο αν ειναι καλη η εταιρεια και δεν ειναι κανενα φτηνιαρικο δεν σταματαει την παραγωγη...εγω παντως τις πρωτες μερες που εβγαζα μου αυξηθηκε αρκετα....μετα το παρατησα και ξαναρχισα χθες...σιγα σιγα θα αυξηθει παλι! Παντως πριν να αρχισεις να βγαζεις με το θηλαστρο να κανεις μαλαξεις με ζεστο νερο....χωρις μαλαξεις δεν βγαζει πολυ γαλα....προσεξε το αυτο!

Διαφημίσεις

καλησπερα σας!!!!τι κανεται φιλεναδιτσες μου!το ιωαννακι μας κανενα νεο????γεννησαμε αραγε???εμεις ειχαμε κατι δουλιτσες κατω στην πολη το πρωι!γυρησα μαρειρεψα και τωρα το χριστινακι μου κοιματε!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

καλησπερα σας!!!!τι κανεται φιλεναδιτσες μου!το ιωαννακι μας κανενα νεο????γεννησαμε αραγε???εμεις ειχαμε κατι δουλιτσες κατω στην πολη το πρωι!γυρησα μαρειρεψα και τωρα το χριστινακι μου κοιματε!

γεια σου χρυσανθακι μου! τι καλο μαγειρεψες? εγω εκανα φασολακια! κ εφαγα ηδη!! κοιμαται το νινισου? εμεις τρωμε!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερααααααααααααααααααα

τι εγινε?γεννησαμε?????εγω προλαβα κι εκανα μερικες δουλιτσες

τωρα τη θηλαζω παλι......αυτες τις μερες τρωει με μανια και δε χορταινει.....ουφφφφφφ....αναστασακι μου σε καταλαβαινω...παντως βρε κοριτσια ,το πιο δυσκολο απ'ολα ειναι τελικα ο θηλασμος!!!!θελει πολυ υπομονη και πολλα κοτσια!!!!

να πω και την αμαρτια μου....θελω τσιγαροοοοοοοοο....αλλα δε κανω!!:mad:

πεταλουδιτσα μου τι κανετε?ο 6ος και 7ος μηνας ειναι πιστευω απο τους καλυτερους μηνες ....ολα καλα θα πανεεεεεεε!!!:lol:

ματινακι μουυουουυ,.....τι κανετε?ποιο γαλα εχετε τωρα?

καλημερα ρανακι μου!!!!τι κανει η μπιζουδενια μας?πεερασατε καλα χθες ε?καλα παρασαμε και μεις πηγαμε ταβερνουλα με τους κουμπαρους μας!

ρανακι μου ειναι πραγματι ο θηλασμος ζορικο πραμα!εγω κουραζομαι τοοοοοοοοσο μα τοσο πολυ και εχω και τοσα θεματα...βαρος ,τα κακακια της,οτι ακομα θελει στηθος ανα μιαμιση με 2 ωρες που χαιρομαι που τα εχω καταφερει αλλα ποτε δεν θα θεωρουσα οτι μια μανουλα που δεν το αντεξε αυτο αγαπαει λιγοτερο το παιδακι της!το ιδιο συμαντηκο ειναι η μανουλα να ειναι και χαρουμενη και να χαιρεται το παιδακι της απο το να το θηλαζει και να ειναι συνεχεια πτωμα και κακοδιαθετη:wink: αλλα σιγουρα δινει τοσα καλα στο παιδι!εμεις αρωστησαμε και οι δυο !!ειμασταν χαλια και η μικρη δοξα τον Θεο δεν επαθε τιποτα!δεν ξερω αν εχω λαθος αλλα θεωρω οτι βοηθησε ο θηλασμος!οσο για το τσιγαρο πολλα μπραβο σου κοριτσακι μου που δεν υποκυπτεις!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

γεια σου χρυσανθακι μου! τι καλο μαγειρεψες? εγω εκανα φασολακια! κ εφαγα ηδη!! κοιμαται το νινισου? εμεις τρωμε!!:D

Αναστασακι μου!!καλησπερα!!!αρακα κανω!πιασαμε τα λαδερα ε?:lol::lol:λεω να νηστεψω τελικα...τουλαχιστον μεχρι να παω στον παπαβεντση να δω τι θα μου πει και αυτος!τι κανετε??τι κανει ο ζιζακιας!καλε μεγαλωνει πολυ αυτος!εμεις τωρα ειμαστε κοντα στα 6 κιλα!αντε να ερθω να τον ζουπιξω ...λιγο λιγο!!!μην τρομαζεις!:lol::lol:

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

Αναστασακι μου!!καλησπερα!!!αρακα κανω!πιασαμε τα λαδερα ε?:lol::lol:λεω να νηστεψω τελικα...τουλαχιστον μεχρι να παω στον παπαβεντση να δω τι θα μου πει και αυτος!τι κανετε??τι κανει ο ζιζακιας!καλε μεγαλωνει πολυ αυτος!εμεις τωρα ειμαστε κοντα στα 6 κιλα!αντε να ερθω να τον ζουπιξω ...λιγο λιγο!!!μην τρομαζεις!:lol::lol:

χιχιχι!! εχει μαγουλακια για ζουπηγμα! εχεχεχεχε!!! ανυπομονω!!!

πηγατε για φαγακι εχθες ε? τελεια! το χριστινακι τι εκανε ηταν ησυχο??????????????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χιχιχι!! εχει μαγουλακια για ζουπηγμα! εχεχεχεχε!!! ανυπομονω!!!

πηγατε για φαγακι εχθες ε? τελεια! το χριστινακι τι εκανε ηταν ησυχο??????????????

καλουλα ητανε !κοιμηθηκε κιολας και αφησε την μανουλα να φαει!(με το ενα χερι παντα καθως με το αλλο την κρατουσα αγκαλια:lol::lol:)μετα ξυπνησε επαιξελιγο και μετα θυμηθηκε οτι θελει να φαει τωραααααααα και αρχισε να τσιριζει οποτε την πηγα στο αυτοκινητο να φαει!τωρα περιμενουμε εναν φιλο του κωστα!παιζουνε προ!!:lol:να δεις τι πλακα εχει!σαν παιδακι!αυταααα!αλλο εσυ??τι εκανες χθες?

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

καλουλα ητανε !κοιμηθηκε κιολας και αφησε την μανουλα να φαει!(με το ενα χερι παντα καθως με το αλλο την κρατουσα αγκαλια:lol::lol:)μετα ξυπνησε επαιξελιγο και μετα θυμηθηκε οτι θελει να φαει τωραααααααα και αρχισε να τσιριζει οποτε την πηγα στο αυτοκινητο να φαει!τωρα περιμενουμε εναν φιλο του κωστα!παιζουνε προ!!:lol:να δεις τι πλακα εχει!σαν παιδακι!αυταααα!αλλο εσυ??τι εκανες χθες?

εγω τον θαλασα στο σλινγκ μεσα! δεν μπορω να τρεχω στο σπιτι, γιατι το αυτοκινητο ειναι πιο μακρια, μια χαρα ηταν!! και μετα τον σηκωνω στο ωμο με το σλινγκ και κοιμαται κοντα στο στηθος και ετσι τρωω κ με τα 2 χερια! :lol::lol::lol: εμεις εχθες εδω σπιτι! ηταν κ ο αντρας μ κ ετσι εκανα κ δουλειες μαγειρεψα,φαγαμε. κ το βραδυ ηρθε ο κουμπαρος κ κατσαμε για κρασακι.

θελω να βγαλω με το θηλαστρο,εχω φαει σκαλωμα! εσυ βγαζεις?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εγω τον θαλασα στο σλινγκ μεσα! δεν μπορω να τρεχω στο σπιτι, γιατι το αυτοκινητο ειναι πιο μακρια, μια χαρα ηταν!! και μετα τον σηκωνω στο ωμο με το σλινγκ και κοιμαται κοντα στο στηθος και ετσι τρωω κ με τα 2 χερια! :lol::lol::lol: εμεις εχθες εδω σπιτι! ηταν κ ο αντρας μ κ ετσι εκανα κ δουλειες μαγειρεψα,φαγαμε. κ το βραδυ ηρθε ο κουμπαρος κ κατσαμε για κρασακι.

θελω να βγαλω με το θηλαστρο,εχω φαει σκαλωμα! εσυ βγαζεις?

εχεις φαει οντως!!!αν ειναι να σκασεις βγαλε αλλα μετα μην λες εβγαλα λιγο!!!:lol::lol::lol:αφου βρε τρωει ολη την ωρα ο ζιζακιας σου!!!αλλα βγαλε και αν βγαλεις πολυ το κρατας κιολας!:wink:για καμοια ωραπου θα θες περισσοτερη ελευθερια!αλλα δεν θα ειναι γνωμονας για τον αν εχεις γαλα!!!να ξερεις!αντε γιατι!:lol::lol:καλα αυτο το σλινκ τελειο φαινεται μου το βαζεις να δω πιο ειναι!?μπαινει το μωρο και με το προσωπο προς τον κοσμο?εγω εχω βγαλει μια φορα!60 μλ τα βαλα στο μπιμπερο και δεν τα ετρωγ!και τα πεταξα!χαραμι πηγανε!ευτυχως κρατησα το ενα στηθος γεματο και εφαγε απο κει αν βγαλεις αυτο να κανεις μονο απο το ενα βγαλε μην λθσομανησει απο τη πεινα το παιδι!:lol:

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...