Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Κοριτσακια μου, στην κλινικη χρησιμοποιησε καμια θηλαστρο; Εχω αγορασει απλα δεν ξερω αν χρειαζεται να το παρω μαζι μου ή οχι; Τωρα θα μου πεις καλουκακου παρτο, αλλα πώς θα κανω εκει την αποστειρωση που απαιτειται;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ματινακι καλημερα!!εδω ειμαι!
Καλημερα, Ματινακι μου! Καλα ειμαι.... εδω σπιτι, εγω και η μπεμπα που παιρνει φορα και κλωτσαει τα παντα εκει μεσα!!! χαχα Σημερα εχω γιατρους! Ενδοκρινολογο - γυναικολογο.....

Ο τζουτζουκος σου;; Κοιμαται;

Καλημερουδια κοριτσακια μου....ξαναμπηκα γιατι πριν ημουν μονη μου...

Αναστασακι μου τι κανει ο ζιζακιας μας? Εχεις κουραστει κοριτσακι μου με τον θηλασμο ε? Ειναι της υπομονης αλλα οπως νιωθεις καλυτερα! Εγω πλεον βγαζω με το θηλαστρο για να βλεπω τι πινει και του δινω και συμπληρωμα...δεν βλεπω να κραταει τον γαλα μεχρι τον 6ο μηνα που ειπα οτι θελω να τον θηλασω....αν εχεις γαλα κανε υπομονη καλο του κανεις!

Ελενιτσα μου καλα ειμαστε...αχ τρελα ειναι η εγκυμοσυνη στον μηνα που εισαι...χοροπηδανε τα καμαρια! Θα την δεις σημερα ε???Ενδοκρινολογο γιατι?

Κοριτσακια μου, στην κλινικη χρησιμοποιησε καμια θηλαστρο; Εχω αγορασει απλα δεν ξερω αν χρειαζεται να το παρω μαζι μου ή οχι; Τωρα θα μου πεις καλουκακου παρτο, αλλα πώς θα κανω εκει την αποστειρωση που απαιτειται;

Δεν χρειαζεται να παρεις μαζι θηλαστρο...εξαλλου την 2 προς τριτη μερα ερχεται το γαλα και το πρωτογαλα δεν χρειαζεται να το βγαζεις...το ρουφανε ολο με μανιαααα!!!!!

Ακομα και στο δημοσιο που γεννησα εγω οταν χρειαστηκε η διπλανη μου της φερανε θηλαστρο....εσυ σε ιδωτικο δεν θα γεννησεις? Οποτε εχουν εκει να σου δωσουν αν χρειαστεις!

Καλημερουδια κοριτσακια μου....ξαναμπηκα γιατι πριν ημουν μονη μου...

Αναστασακι μου τι κανει ο ζιζακιας μας? Εχεις κουραστει κοριτσακι μου με τον θηλασμο ε? Ειναι της υπομονης αλλα οπως νιωθεις καλυτερα! Εγω πλεον βγαζω με το θηλαστρο για να βλεπω τι πινει και του δινω και συμπληρωμα...δεν βλεπω να κραταει τον γαλα μεχρι τον 6ο μηνα που ειπα οτι θελω να τον θηλασω....αν εχεις γαλα κανε υπομονη καλο του κανεις!

Ελενιτσα μου καλα ειμαστε...αχ τρελα ειναι η εγκυμοσυνη στον μηνα που εισαι...χοροπηδανε τα καμαρια! Θα την δεις σημερα ε???Ενδοκρινολογο γιατι?

Α, μαλιστα! Οποτε δεν το κουβαλαω τζαμπα το θηλαστρο! Σε ιδιωτικη, ναι.

Ναι, ναι χοροπηδαει! Πλακα εχει.... χιχιχι

Ενδοκρινολογο εχω γιατι η καμπυλη σακχαρου την οποια εκανα 2 φορες μαλιστα και μαλλον επεται και τριτη ηταν ψηλη.... Γκαντεμια! Οποτε καταλαβαινεις...μπλεξαμε ολιγον τι! :mad:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

ελενιτσα με κάλυψε το ματινακι! δεν χρειαζεται να παρεις μαζι σου!

καλα αποτελεσματα να εχεις σηερα!μπες να μας γραψεις νεα ε??

ματινακι μου! σας τρελαινει ο τζουτζουκος???????? εμενα ο ζιζακιας μμου καλα ειναι! κολλημενος πανω μου! τα βραδυα κατι παθαινει τελευταια κ μου δειχνει πως δεν χορταινει τρωει με μανια, του δινω κ τα 2 στηθη κ αυτος ακομα ψαχνει! δεν ξερω τι να πω. σκευτομαι να βγαζω κ με το θηλαστρο αλλα ποσες ωρες πρεπει ν εχει κενο απο τον προηγουμενο θηλασμο? με το θηλαστρο υπαρχει περιπτωση να αυξησω λιγο την παραγωγη μου???

σημερα ειχαμε ζυγισμα!εβαλε γυρω στα 250γρ.! :P είμαι πολυ ευχαριστημενη! αυριο εχουμε κ γιατρο για το 1ο μας εμβόλιο!!!! ωχχχ να δούμε πως θα αντεξω!!!:(:(:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ματινακι μου! σας τρελαινει ο τζουτζουκος???????? εμενα ο ζιζακιας μμου καλα ειναι! κολλημενος πανω μου! τα βραδυα κατι παθαινει τελευταια κ μου δειχνει πως δεν χορταινει τρωει με μανια, του δινω κ τα 2 στηθη κ αυτος ακομα ψαχνει! δεν ξερω τι να πω. σκευτομαι να βγαζω κ με το θηλαστρο αλλα ποσες ωρες πρεπει ν εχει κενο απο τον προηγουμενο θηλασμο? με το θηλαστρο υπαρχει περιπτωση να αυξησω λιγο την παραγωγη μου???

σημερα ειχαμε ζυγισμα!εβαλε γυρω στα 250γρ.! :P είμαι πολυ ευχαριστημενη! αυριο εχουμε κ γιατρο για το 1ο μας εμβόλιο!!!! ωχχχ να δούμε πως θα αντεξω!!!:(:(:(

Ναι, εννοειται θα σας πω νεα... Λιγο αργα βεβαια θα μπω, μετα τις 8-9 δηλαδη.

Εχετε ζυγαρια στο σπιτι;;;

Με το καλο αυριο το εμβολιακι σας! Μη μασας, τιποτα δε θα παθει! :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλημερααααααααααααααααααα

τι εγινε?γεννησαμε?????εγω προλαβα κι εκανα μερικες δουλιτσες

τωρα τη θηλαζω παλι......αυτες τις μερες τρωει με μανια και δε χορταινει.....ουφφφφφφ....αναστασακι μου σε καταλαβαινω...παντως βρε κοριτσια ,το πιο δυσκολο απ'ολα ειναι τελικα ο θηλασμος!!!!θελει πολυ υπομονη και πολλα κοτσια!!!!

να πω και την αμαρτια μου....θελω τσιγαροοοοοοοοο....αλλα δε κανω!!:mad:

πεταλουδιτσα μου τι κανετε?ο 6ος και 7ος μηνας ειναι πιστευω απο τους καλυτερους μηνες ....ολα καλα θα πανεεεεεεε!!!:lol:

ματινακι μουυουουυ,.....τι κανετε?ποιο γαλα εχετε τωρα?

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

ναι λενακι μου εχω παρει ζυγαρια! ουφφφ υπομονη για αυριο! πιο πολυ αγχωνομαι μη μου ανεβασει πυρετο..:rolleyes:

με το καλο αναστασακι μου....πιστευω οτι δε θα κανει τιποτα!!!!:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

ναι λενακι μου εχω παρει ζυγαρια! ουφφφ υπομονη για αυριο! πιο πολυ αγχωνομαι μη μου ανεβασει πυρετο..:rolleyes:

Απο που την πηρατε; Ποσο; Καθε ποτε τον ανεβαζεις; Δε σε αγχωνει περισσοτερο αυτο;

Μπα, δεν πιστευω να ανεβασει. Αλλα και να ανεβασει λιγο με ντεπονακι θα ειναι μια χαρα. Αντε και λιγη γκρινιαριτσα να σου κανει...:rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Συγνωμη που καθυστερω να απαντησω αλλα τωρα τον εβαλα για υπνο και πριν τον ταϊσα κιολας!

Καλα ειμαστε Αναστασακι μου εδω μια με τον θηλασμο μια με το ξενο καλα τα παμε πολυ καλα...βεβαια εχει αρχισει και νευριαζει τωρα στο στηθος γιατι εχει μαθει να πινει 180γρ. και το στηθος δεν εχει τοσο μαλλον...αλλα οταν επιμενω και με τα 2 στηθη μετα ηρεμει και δεν κλαιει....αν δεν χορταινει στο 2ωρο θα εκλαιγε για μαμ....μαλλον ομως ακομα τα παμε καλα με το ζιζι! Εγω με το θηλαστρο βγαζω μια φορα την μερα και αντε αν εχω υπομονη βγαζω κι αλλη μια....ειχα να βγαλω 3-4 μερες και εβγαλα χθες αλλα θα ξεκινησω παλι να βγαζω γιατι εγω βλεπω διαφορα...μετα γεμιζει πιο γρηγορα το στηθος μου...τι να πω? Σε αλλες ελαττωνεται...εγω δεν εχω δει ελαττωση μεχρι στιγμης....οταν ηπια μπυρα και ξυπνησα το πρωι για να τον θηλασω μιλαμε για πολυ γαλα...ειχα κατι ζιζια οπως τις πρωτες μερες!!!!!!

Ποσα κιλα ειναι τωρα ο μπουμπουκος σου????

Α, μαλιστα! Οποτε δεν το κουβαλαω τζαμπα το θηλαστρο! Σε ιδιωτικη, ναι.

Ναι, ναι χοροπηδαει! Πλακα εχει.... χιχιχι

Ενδοκρινολογο εχω γιατι η καμπυλη σακχαρου την οποια εκανα 2 φορες μαλιστα και μαλλον επεται και τριτη ηταν ψηλη.... Γκαντεμια! Οποτε καταλαβαινεις...μπλεξαμε ολιγον τι! :mad:

Αχ ειναι μουρλια οταν κλωτσανε....θελω παλι!!!!!!!!!!

Ανεβασες σακχαρο Ελενιτσα μου ε??? Δεν ειναι τιποτα ανησυχητικο,πολλες το παθαινουν στην εγκυμοσυνη...απλα προσεχε λιγακι την διατροφη τωρα....και μην αγχωνεσαι γιατι ανεβαινει!!!!

καλημερααααααααααααααααααα

τι εγινε?γεννησαμε?????εγω προλαβα κι εκανα μερικες δουλιτσες

τωρα τη θηλαζω παλι......αυτες τις μερες τρωει με μανια και δε χορταινει.....ουφφφφφφ....αναστασακι μου σε καταλαβαινω...παντως βρε κοριτσια ,το πιο δυσκολο απ'ολα ειναι τελικα ο θηλασμος!!!!θελει πολυ υπομονη και πολλα κοτσια!!!!

να πω και την αμαρτια μου....θελω τσιγαροοοοοοοοο....αλλα δε κανω!!:mad:

πεταλουδιτσα μου τι κανετε?ο 6ος και 7ος μηνας ειναι πιστευω απο τους καλυτερους μηνες ....ολα καλα θα πανεεεεεεε!!!:lol:

ματινακι μουυουουυ,.....τι κανετε?ποιο γαλα εχετε τωρα?

Καλημερα Ρανια μου!!!!! Η μπουμπου μας ειναι φαγανη ε? Μπραβο το κοριτσακι μας! Αγαπακι μου πριν του διναμε ενα βιολογικο 14 ευρω αλλα συνεχιζε και εκανε μεγαλες γουλιες οπως και με τον θηλασμο...τωρα του πηραμε το frisolac και δεν κανει καθολου εμετους αντε καμια γουλιτσα εδω εκει! Τελικα 900γρ.ειναι το μεγαλο κουτι και στο σουπερ μαρκετ το ειδα ή 18 ή 19 ευρω...παντως ειδα και διαφορα στα κακα του....με το προηγουμενο εκανε κακα μια φορα στις 2μιση μερες μπορει και 3 καμια φορα και με αυτο κανει μερα παρα μερα...πιο συχνα και δεν πιεζεται κιολας την νυχτα που ειχε ανησυχια πριν....το frisolac μας το ειχε συστησει και ο παιδιατρος στο νοσοκομειο που γεννησα αλλα επειδη μας εδωσε η παιδιατρος μας να δοκιμασουμε το βιολογικο μεινεμε σ'αυτο....το κοστος ομως ηταν μεγαλο οποτε το αλλαξαμε να δουμε πως θα το δεχτει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...