Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ααα χθες μηλισα λιγο με το ματινακι στο σκαιπ μεσω τσατ!δεν μπορεσα ομωσ να μηλισω καλα γιατι ειχα τον μικρο πανω μου κ τον μεγαλο κολιμενο απο διπλα μου!

Ματινακιιιιιιιιιιιιιιιιιι μπες να μας πεις νεακια!

ειπε οτι μας πεθυμησε κ θα μπει καπια στιγμη!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λενακι μπραβο κουκλάρα μου που εισαι καλύτερα!!!!!!!! αχ κ εγω θελω ηλιο!! βασικα η ανοιξη μου αρεσει πολύ!!!!!!!!!!! αντε θα ανοιξει ο καιρος που θα παει! τον φαγαμε τον χειμωνα!!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

λενακι μπραβο κουκλάρα μου που εισαι καλύτερα!!!!!!!! αχ κ εγω θελω ηλιο!! βασικα η ανοιξη μου αρεσει πολύ!!!!!!!!!!! αντε θα ανοιξει ο καιρος που θα παει! τον φαγαμε τον χειμωνα!!!:D

καλησπερα κοριτσακια μου κ καλη σαρακοστη!

πρωτα απο ολα να ευχηθω στο ιωαννακι μας! ιωαννακι μας με εναν πονο κοριτσακι μου κ αυριο θα ειναι η πιο σημαντικη μερα της ζωη σας!!! να πανε ολα καλα κοριτσακι μου!!!

ελενιτσα περαστικα κ σε σενα για την μεσουλα (κ εμενα ποναει!!!) κ στο αγορακι σου!

κοριτσια εμεις το σαββατο πηγαμε σαλαμινα που ειναι οι γονεις μου εκει κ η αδελφη μου με τα παιδια της κ τον αντρα της κ τους καναμε εκπληξη! περασαμε πολυ ωραια! τρελλαθηκαν οι γονεις μου! εχτες πηγαμε σε ενα φιλικο ζευγαρι κ σημερα μεσα με τοσο κρυο!

αναστασακι , χρυσανθακι , ποπακι, ρανακι, πεταλουδιτσα, ματινακι νατασακι πολλα φιλακια!

βγαινω κοριτσια γιατι η μπουμπου γκρινιαζει!!!

φιλακια πολλα!!!

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου! Χρόνια πολλά και καλή σαρακοστή να έχουμε!

Αναστασάκι μου πήγατε βολτίτσα; Καλά κάνατε γιατί είδες πως χαλασε ο καιρός σήμερα!

Λενάκι μου περαστικούλια σας μωρέ! Βρογχιολίτιδα είχε και ο ανηψιός μου, το έπαθε ακριβώς 5 μηνών! Μην ψάχνεις από που κόλλησε, κάποιος θα είχε μικρόβιο και στα μωράκια εκδηλώνεται έτσι! Ευτυχώς να λες το πρόλαβες!

Ρανιάκι μου γλυκό πονάει το μπιζουδάκι μας; Υπομονή αγαπούλα μου!

Χρυσανθάκι μου τι κάνετε; Το Χριστινάκι μας; Σας κάνει φαντάζομαι γελάκια και διάφορα τέτοια και σας έχει τρελλάνει ε;;;

Γιωτάκι μου καλό; Εσείς τι κάνετε; Εύχομαι να είστε όλες καλά κοριτσάκια μου!

Ματινάκι, Ποπάκι, Πεταλούδα, Νατσάκι, μμμμμμμ ξέχασα καμία; Αν ξέχασα συγνώμη αλλά το κεφάλι δεν λειτουργεί! Λίγο η αγωνία, λίγο η χαρά τα έκαψα και τα τελευταια εγκεφαλικά κύτταρα! Δεν ξέρω αν θα ξαναμπώ σήμερα, έχω κάτι δουλίτσες τελευταίες! Να προσευχηθείτε για μένα και το μπεμπάκι μου να πάνε όλα καλά! Θα σας ενημερώσω από το κινητό μου μόλις τελειώσουν όλα! Σας αγαπώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

γλυκο μου ιωαννακι αυριο ειναι μια μεγαλη μεραααααααααα.....

ετοιμασου για το πιο ομορφο βλεμμα της ζωης σου....απλα δεν θα υπαρχει αυτο που θα ζεις απο εκεινη την ωρα και μετα!!!!!!

η παναγιτσα κοντα σας κοριτσακι μου.......με εναν πονο καμαρι μου....μακια πολλαααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

γεια σας αγαπουλες μου.....καλη σαρακοστη να εχουμε!

ερχεται κι αλλος μπομπιρακι αυριο στην παρεουλα μας....πολυ συγκινηση

εμεις κατσαμε μεσα σημερα με τρετοιο καιρο...αμαν πια!!!εχει λυσσαξει!!!!

ουτε οι γονεις μου ηρθαν λογω του καιρου...

αλλα πηγε ο αντρουλης μου και πηρε απο τη ταβερνα τουκουμπαρου μας σαρακοστιανα φαγητακια και φαγαμε εδω σπιτι....ωραια ηταν!!!!

αυτα τα νεακια μας...η μπιζουδενια ειναι λιγο καλυτερα....τουλαχιστον κοιμαται...αλλα μεσα στον υπνο της σφιγγεται η κακομοιρα!!!!γφφφφφφφφφ....τεσπα....\

μακια πολλαααααααααααααααααααααα....παω να τη θηλασω...:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

να ευχηθω στο ιωαννακι μας γιατι δεν ξερω αν θα ξανα μπω.

Ιωαννακι μου γλυκό ευχομαι ολα να πανε καλα κ να μην ταλαιπωρηθείς καθόλου!! αυτες οι στιγμές είναι τόσο μεγάλες!!!!!!!!!!!! αυριο ερχεται ο μεγαλος ερωτας!! θα με θυμηθεις!! φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΙΩΝΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΟ ΠΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ!!!!Να εχεις δυναμη και υπομονη!!!Σε περιμενουνε μεγαλες και αξεχαστες στιγμες κοπελαρα μου!!!!η ΣΚΕΨΗ ΜΑς ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!(((((((((((((())))))))))))))

Κοριτσια δεν θα αναφερθω στην καθεμια ξεχωριστα ειχα τραπεζι σημερα τους γονείς μου τον αδερφό μου και και την αδερφή μου με το γαμπρο μου τα μικρα της και είμαι λίγο πτώμα..αλλα περασαμε τελεια!!!!Η μικρη μου περασε τελεια!Αυριο εχω ραντεβου με τον γυναικολογο να του δειξω αποτελεσματα απο τις εξετασεις και θα μου πει αν θα κανω σαλπιγγογραφια!Εχει κανει καμμια? Ποναει?

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

ΙΩΝΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΟ ΠΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ!!!!Να εχεις δυναμη και υπομονη!!!Σε περιμενουνε μεγαλες και αξεχαστες στιγμες κοπελαρα μου!!!!η ΣΚΕΨΗ ΜΑς ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!(((((((((((((())))))))))))))

Κοριτσια δεν θα αναφερθω στην καθεμια ξεχωριστα ειχα τραπεζι σημερα τους γονείς μου τον αδερφό μου και και την αδερφή μου με το γαμπρο μου τα μικρα της και είμαι λίγο πτώμα..αλλα περασαμε τελεια!!!!Η μικρη μου περασε τελεια!Αυριο εχω ραντεβου με τον γυναικολογο να του δειξω αποτελεσματα απο τις εξετασεις και θα μου πει αν θα κανω σαλπιγγογραφια!Εχει κανει καμμια? Ποναει?

Έχω κάνει εγώ και δεν πονάει καθόλου! Άλλωστε μετά από τη σαλπιγγογραφία έπιασα το σποράκι μου!

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες σας! Σας αγαπώ πολύ, το ξερω ότι με καταλαβαίνετε, τα περάσατε άλλωστε! Καλό σας βράδυ και θα μπω μόλις τελειώσουν όλα! Θα μπαίνω από το κινητό μου! Σας φιλώ γλυκά!

Κοριτσαρες μου καλημερααααααααααααααααα.......!!!!!!!! Τι κανετε????Τα μωρακια μας ειναι ολα καλα??????

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ! ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!

Κοριτσια χαθηκα το τελευταιο διαστημα ε? Σας πεθυμησα πααααρα πολυ αλλα δεν προλαβαινα να μπω...ειχα την πεθερα μου παλι, καναμε δουλιτσες και εκτος αυτου δεν με βαζει παντα...κολλαει το συμπαν καποιες φορες και καθυστερει πολυ και νευριαζω! Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω...εχετε γραψει κι εσεις τοσες σελιδες...ποτε προλαβατε καλεεεεεεε????? Ηθελα να μπω χθες να ευχηθω στο Ιωαννακι μας αλλα τζιφος....α...καλη σαρακοστη να εχουμε κοριτσια και χρονια πολλα για χθες! Αϊντε αϊντε ξεχαστηκα!

Η ιωαννα τι ωρα θα εμπαινε για προκλιση? Εχετε συνεννοηθει πως θα μαθουμε οτι γεννησε????

Τα δικα μας νεα ειναι οτι ο μπεμπακος μεγαλωνει και γινεται ολο και πιο γλυκας! Το καλο μου ειναι πολυ χαμογελαστος,καλο και ησυχο παιδακι! Κανει κολπα πολλα πλεον και μας εχει τρελανει....μονο που με τα δοντακια εχουμε θεμα...οχι γκρινια αλλα το καημενουλι μου συνεχεια βαζει τα δυο δαχτυλα και τα ξυνει γιατι τον πονανε προφανως και εχει και πολλα σαλακια! Αλλαξαμε και γαλα...δεν βγαζει γουλιες οπως με το προηγουμενο και εκτος αυτου που ειναι το πρωτο βεβαια, στοιχιζει και λιγοτερο και υπαρχει και σε 800gr που ερχεται ακομα πιο οικονομικο! Τεσπα....για πειτε μου τα νεα που εχω χασει γιατι αδυνατον να γυρισω πισω τις σελιδες να διαβασω....αφηστε που θα κολλησει!

Καλημερα, κοριτσακια μου! :P

Ψοφοκρυο σημερα...ο καιρος χαλι μαυρο, αλλα δεν πτοουμαστεε!! Εχουμε γεννητουρια σημερα!!! Αμην Παναγιτσα μου το μεσημερι να εχουμε ευχαριστα!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω αν θα ξαναμπώ σήμερα, έχω κάτι δουλίτσες τελευταίες! Να προσευχηθείτε για μένα και το μπεμπάκι μου να πάνε όλα καλά! Θα σας ενημερώσω από το κινητό μου μόλις τελειώσουν όλα! Σας αγαπώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

Αχ κοριτσακι μου καλο...πολυ συγκινουμαι αληθεια το λεω! Και βεβαια προσευχομαστε για σενα και το μπεμπακι σου! Η Παναγια θα σε βοηθησει θα το δεις!!!!!!!!!!!

Σ'αγαπω πααααααρα πολυυυυυυυυυυυυυ.....αν δεν εχεις γεννησει ακομα με εναν πονο κοριτσακι μου να φερεις στον κοσμο τον αντρακλα σου!!!!!

Πω πω τι συγκινηση ειναι αυτη καλεεεεε.....ουφ!!!!!

Καλημερα, κοριτσακια μου! :P

Ψοφοκρυο σημερα...ο καιρος χαλι μαυρο, αλλα δεν πτοουμαστεε!! Εχουμε γεννητουρια σημερα!!! Αμην Παναγιτσα μου το μεσημερι να εχουμε ευχαριστα!

Καλημερα Ελενιτσα....τι κανεις???? Η μικρη μας πεταλουδιτσα τι κανει????

Ασ'τα ο καιρος πολλα χαλια εχει παλι! Τα νευρα μου.....

Εχουμε γεννητουρια γιουπι!!!!!!! Σε λιγο ερχεται.....

1479603ou32ggymb3.gifempty.gif

Καλημερα Ελενιτσα....τι κανεις???? Η μικρη μας πεταλουδιτσα τι κανει????

Ασ'τα ο καιρος πολλα χαλια εχει παλι! Τα νευρα μου.....

Εχουμε γεννητουρια γιουπι!!!!!!! Σε λιγο ερχεται.....

1479603ou32ggymb3.gifempty.gif

Καλημερα, Ματινακι μου! Καλα ειμαι.... εδω σπιτι, εγω και η μπεμπα που παιρνει φορα και κλωτσαει τα παντα εκει μεσα!!! χαχα Σημερα εχω γιατρους! Ενδοκρινολογο - γυναικολογο.....

Ο τζουτζουκος σου;; Κοιμαται;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...