Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια μου, καλη σαρακοστη να εχουμε!!!!!!!!!!!!καλα κουλουμα!!!!!!!!!!

να καλημερησω τις πρωινουλες μας, χρυσανθουλι και χριστινακι καλημεραααααααααααα, κι εμεις εχουμε γυμναστηριο αλλα το εχω μαζεψει εδω και 2 μηνες περιπου γιατι το ειχε βαρεθει, θα της το ξαναβγαλω τωρα, θα το εχει ξεχασει!!!!!!!!

αναστασακι μου, καλημεραααααααααααααα!!!!!!!κι εμεις αυτο το ρηλαξ εχουμε, πολυ αναπαυτικο, βεβαια εμενα η παραξενη μπεμπου δεν κοιμαται κουνοντας την, νευριαζει απιστευτα αλλα αν την κοιμησω στα χερια και την βαλω, κοιμαται μια χαρα το μισαωρακι της!!!!!!

λενιω μου, περαστικα στον γλυκουλινι μας!!!!!αχ μην στεναχωριεσαι, δεν μπορουμε να τα εχουμε και σε γυαλα τα παιδακια μας, θα κρυωσουν, τι να κανουμε, και τι που περνουν τα αντισωματα μας, εμεις δεν αρρωσταινουμε ποτε?περαστικα να ειναι παναγιτσα μου, αντε να ερθει το καλοκαιρακι, να φυγουν τα κρυωματα!!!!!!!!!!!!

ιωαννακι αυριο ειναι η μεγαλη μερα!!!!!!!!!!!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιι, φυσιολογικη η αγωνια αλλα αξιζει τον κοπο!!!!!!!!!!!!!!!!

ρανιουκο μου πονακια η μπιζουδενια μας?ουφ.....αντε να περασουν!!!!!!!!!!!

πεταλουδιτσα φιλακια στην κοιλουμπιτσα σου!!!!!!!!!!!!!!!

γιωτουλα, ματινακι, νατασσακι φιλακιααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα χρυσανθακι! κ εσεις ξυπνητοι ε?? που εισαι τωρα πηγες για υπνο? εγω τωρα θα παω να τον ακουμπησω!

πιο γυμναστηριο εχετε??

Δυστυχως Αναστασακι μου!αβ ξυπνησω παει ο υπνος!το βραδυ παλι...απλα το χριστινιο πεινασε και τωρα κοιματε!να φανταστεις χθες η μικρη κοιμηθηκε καλα στις 9!ξυπνησε 11μιση,2μιση,4μιση κ μετα6 αλλα επειδη στις 2μιση εφαγε πολυ ωρα εγω ξυπνησα καλα καλα και μεχρι τις 4 κοιτουσα το ταβανι!δεν μπορουσα να κοιμηθω:(.της φισερ πραισ εχω το γυμναστηριο εχει 2 νομιζω εγω εχω αυτο με το καθρεφτακι!τησ αρεσει!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

καλημερα κοριτσακια μου, καλη σαρακοστη να εχουμε!!!!!!!!!!!!καλα κουλουμα!!!!!!!!!!

να καλημερησω τις πρωινουλες μας, χρυσανθουλι και χριστινακι καλημεραααααααααααα, κι εμεις εχουμε γυμναστηριο αλλα το εχω μαζεψει εδω και 2 μηνες περιπου γιατι το ειχε βαρεθει, θα της το ξαναβγαλω τωρα, θα το εχει ξεχασει!!!!!!!!

αναστασακι μου, καλημεραααααααααααααα!!!!!!!κι εμεις αυτο το ρηλαξ εχουμε, πολυ αναπαυτικο, βεβαια εμενα η παραξενη μπεμπου δεν κοιμαται κουνοντας την, νευριαζει απιστευτα αλλα αν την κοιμησω στα χερια και την βαλω, κοιμαται μια χαρα το μισαωρακι της!!!!!!

λενιω μου, περαστικα στον γλυκουλινι μας!!!!!αχ μην στεναχωριεσαι, δεν μπορουμε να τα εχουμε και σε γυαλα τα παιδακια μας, θα κρυωσουν, τι να κανουμε, και τι που περνουν τα αντισωματα μας, εμεις δεν αρρωσταινουμε ποτε?περαστικα να ειναι παναγιτσα μου, αντε να ερθει το καλοκαιρακι, να φυγουν τα κρυωματα!!!!!!!!!!!!

ιωαννακι αυριο ειναι η μεγαλη μερα!!!!!!!!!!!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιι, φυσιολογικη η αγωνια αλλα αξιζει τον κοπο!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα ποπακι μου!!!χρονια πολλα!καλη και ευλογημενη σαρακοστη να εχουμε Παναγιτσα μου!!!θα πατε καμοια βολτουλα σημερα?αυτο το θα το εχει ξεχασει που ειπες ειχε πολυ πλακα!!:lol:α!!!και μενα ετσι η μικρη!στα χερια μονο κοιματε το μαμοθρευτακι μου!μετα την αφηνω και κοιματε καλα εκει και αν κουνηθει με κλειστα τα ματια φυσικα:lol:και την κουνησω ξανακοιματε αν τα ανοιξει αυτο ηταν!θελει αγκαλια παλι!:cool::cool:

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

να καλημερισω και τις υπολοιπες τωρα με ησυχια!!!

καλημερα και χρονια πολλα!!!!καλη σαρακοστη και καλα κουλουμα!!!ιωαννακι μουουουουουο!!!!!αυριο!!!να πανε κοριτσακι οοοοοοολα τελεια σου ευχομαι!!!με το καλο να κρατησεις το μικρο σου θαυματακι αγκαλιτσα!! ρανακι μου γλυκο!!!ποναει η μπιζουδενια???φιλακια να της δωσεις!λενακι μου τιποτα δεν ειναι καλο μου!πως ειστε σημερα???πεταλουδιτσα,γιωτακι,ματινακι,νατασακι!!!καλημερααααααα

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου! Χρόνια πολλά και καλή σαρακοστή να έχουμε!

Αναστασάκι μου πήγατε βολτίτσα; Καλά κάνατε γιατί είδες πως χαλασε ο καιρός σήμερα!

Λενάκι μου περαστικούλια σας μωρέ! Βρογχιολίτιδα είχε και ο ανηψιός μου, το έπαθε ακριβώς 5 μηνών! Μην ψάχνεις από που κόλλησε, κάποιος θα είχε μικρόβιο και στα μωράκια εκδηλώνεται έτσι! Ευτυχώς να λες το πρόλαβες!

Ρανιάκι μου γλυκό πονάει το μπιζουδάκι μας; Υπομονή αγαπούλα μου!

Χρυσανθάκι μου τι κάνετε; Το Χριστινάκι μας; Σας κάνει φαντάζομαι γελάκια και διάφορα τέτοια και σας έχει τρελλάνει ε;;;

Γιωτάκι μου καλό; Εσείς τι κάνετε; Εύχομαι να είστε όλες καλά κοριτσάκια μου!

Ματινάκι, Ποπάκι, Πεταλούδα, Νατσάκι, μμμμμμμ ξέχασα καμία; Αν ξέχασα συγνώμη αλλά το κεφάλι δεν λειτουργεί! Λίγο η αγωνία, λίγο η χαρά τα έκαψα και τα τελευταια εγκεφαλικά κύτταρα! Δεν ξέρω αν θα ξαναμπώ σήμερα, έχω κάτι δουλίτσες τελευταίες! Να προσευχηθείτε για μένα και το μπεμπάκι μου να πάνε όλα καλά! Θα σας ενημερώσω από το κινητό μου μόλις τελειώσουν όλα! Σας αγαπώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΥΚΙΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!

χρυσανθακι εμεις εχουμε αυτο l1664.jpg αλλα δεν καθεται καθολου! μηπως ειναι νωρις ακομα??

κ εγω ελπιζω να κατσει στο ριλαξ ποπακι! γιατι τελευταια καθεται κ στον καναπε αν τον βαλω ξαπλα κ του κουναω την κουδουνιστρα κ του μιλαω! αλλα μονος δεν καθεται! θελει παρεα!!!!!!:tongue: εντομεταξυ στα τζαμπο κ στα μαγαζια το εχει 100ευρω κ εγω το πηρα απο το ιντερνετ 85!

ιωαννακι μου θα σου ευχηθω κ μετα!!!λογικο το αγχος κ η αγωνια κ ανυπομονησια κ ολα!! ζωη θα φερεις στον κόσμο!!!!!!!!!!!

λενακι πως ειναι ο μικρουλης??????

ματινακι μπες να μας πεις αν εισαι καλα!!!

γιωτακι, ρανιακι,νατασσακι,μαρακι,πεταλουδιτσα φιλια πολλΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

Εγω σηκωθηκα στης 08.30 αλλα ο μικρος κοιμηθηκε λιγο ακομη με τον μπαμπα του. εβαλα σιδερο κ τελειωσα ευτυχως!11.30 καθησα να τον ταισω . μετα θα βαλω τα ψαρακια στον φουρνο, θα κανω κ γαριδες σαγανακι κ καμια πατατουλα στον ατμο.. κ μια σκουπα μετα θελω να κανω σπιτι, μιας κ ειναι ο αντρας μου κ τον κραταει!

ο καιρος βροχερος ειναι δεν ειναι για εξω, αλλιως θα πηγαιναμε να φαμε καπου..:rolleyes: δεν πηραζει υγεια να εχουμε κ θα παμε του χρονου!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσάκια μου καλημέραααα..τι κάνετε?

Καλή Σαρακοστή να έχουμε!!

Εμείς σήμερα είμαστε καλύτερα..χθες πρώτη φορά που κοιμήθηκε καλά το βράδυ..τον ενοχλούσε η μυτούλα του κ του έβαζα συνέχειΑ φυσιολογικό όρο..τα προηγούμενΑ βραδυά..

Έχει πιαστεί κ η μέση μου από χθες κ είμαι χάλια..δεν μπορώ να σκύβω..αφήστε τα όλα μαζί μας βρήκαν..

Θα ξαναμπώ μετά από τον υπολογιστή να αναφερθώ σε όλες..φιλάκια..

Χθες ήθελα να μιλήσω νε το ματίνακι στο σκυπε αλά δε τα κατάφερα..μιλήσαμε λίγο στο τσάτ μονο..

Επανέρχομαι..ξύπνησε ο μικρός..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Κοριτσάκια μου καλημέραααα..τι κάνετε?

Καλή Σαρακοστή να έχουμε!!

Εμείς σήμερα είμαστε καλύτερα..χθες πρώτη φορά που κοιμήθηκε καλά το βράδυ..τον ενοχλούσε η μυτούλα του κ του έβαζα συνέχειΑ φυσιολογικό όρο..τα προηγούμενΑ βραδυά..

Έχει πιαστεί κ η μέση μου από χθες κ είμαι χάλια..δεν μπορώ να σκύβω..αφήστε τα όλα μαζί μας βρήκαν..

Θα ξαναμπώ μετά από τον υπολογιστή να αναφερθώ σε όλες..φιλάκια..

Χθες ήθελα να μιλήσω νε το ματίνακι στο σκυπε αλά δε τα κατάφερα..μιλήσαμε λίγο στο τσάτ μονο..

Επανέρχομαι..ξύπνησε ο μικρός..

αχ μωρε λενακι μου! πιαστηκε κ η μεσουλα??περαστικα φιλεναδα ο μικρος ευτυχως ειναι καλύτερα ε? μπραβοοο! να του δωσεις πολλα φιλακια!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γεια σας, φιλεναδιτσες!!!

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!!!

Ιωαννακι με το καλο κοριτσακι μου αυριο να πανε οοοολα και να τελειωνεις συντομα! Θα περιμενουμε με αγωνια τα τελεια νεα σου απο σενα και το γιοκα σου! χιχι Απο αυριο θα εισαι και επισημως ΜΑΝΟΥΛΑ!!!:P:p:p

Εγω αυριο εχω γιατρους! Και ενδοκρινολογο και τον γιατρο μου να δουμε και να μετρησουμε τη μπουμπουκα...:lol:

Δεν προλαβα να σας διαβασω γι αυτο δεν αναφερομαι ξεχωριστα σε ολες! Σας αγαπω πολυ ομως! Φιλακια!!! :lol:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

αχ μωρε λενακι μου! πιαστηκε κ η μεσουλα??περαστικα φιλεναδα ο μικρος ευτυχως ειναι καλύτερα ε? μπραβοοο! να του δωσεις πολλα φιλακια!!!

ευχαρηστω πολυ αναστασακι μου!

χθες εντυνα τον μικρο κ νιωθω ενα πονο στη μεση ετσι οπως εσκυβα κ αυτο ηταν απο τοτε υποφερω ειδικα αν ξαπλωσω δεν μπορω να σηκωθω!παιρνω ντεπον για να περασει..με βοηθαει μπορω να πω..ηθελε να με τριψει χθες ο αντρας μου με βολταρεν αλα δεν γινεταια αφου θηλαζω οποτε υπομονη .ελπιζω να περασει!

αυτο που με καθησυχαζει τωρα ειναι οτι ο μικρος ειναι καλυτερα..παλι καλα!βοηθησε το σιροπακι ευτυχως..το γιαυρι μου..ταλαιπωρηθηκε το μωρακι μου!

θα του τα δωσω τα φιλακια φιλεναδιτσα μου~;)

ο ζιζακιας μας ο γλυκας τι κανει?

μεγια κ το ριλαξ!πολυ ομορφο!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας, φιλεναδιτσες!!!

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!!!

Ιωαννακι με το καλο κοριτσακι μου αυριο να πανε οοοολα και να τελειωνεις συντομα! Θα περιμενουμε με αγωνια τα τελεια νεα σου απο σενα και το γιοκα σου! χιχι Απο αυριο θα εισαι και επισημως ΜΑΝΟΥΛΑ!!!:P:p:p

Εγω αυριο εχω γιατρους! Και ενδοκρινολογο και τον γιατρο μου να δουμε και να μετρησουμε τη μπουμπουκα...:lol:

Δεν προλαβα να σας διαβασω γι αυτο δεν αναφερομαι ξεχωριστα σε ολες! Σας αγαπω πολυ ομως! Φιλακια!!! :lol:

Πεταλουδιτσα μου ευχαρηστω πολυ για τα καθησηχαστικ σου λογια τις προαλες!

αυριο εχεις γιατρουλη?θα δειτε την κουκλιτσα σας!τι καλα!ευχομαι ολα καλα με το ζαχαρο!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

να καλημερισω και τις υπολοιπες τωρα με ησυχια!!!

καλημερα και χρονια πολλα!!!!καλη σαρακοστη και καλα κουλουμα!!!ιωαννακι μουουουουουο!!!!!αυριο!!!να πανε κοριτσακι οοοοοοολα τελεια σου ευχομαι!!!με το καλο να κρατησεις το μικρο σου θαυματακι αγκαλιτσα!! ρανακι μου γλυκο!!!ποναει η μπιζουδενια???φιλακια να της δωσεις!λενακι μου τιποτα δεν ειναι καλο μου!πως ειστε σημερα???πεταλουδιτσα,γιωτακι,ματινακι,νατασακι!!!καλημερααααααα

Χρυσανθκι μου καλο ειμαστε πολυ καλυτερα σημερα δοξα το θεο!;)καθε μερα κ καλυτερα!απλα τωρα ειναι κ η μεση μου που δεν με αφηνει να κανω πολα πραγματα ζοριζομαι πολυ!περναμε δυσκολες μερες τωρα κ εγω κτ ο μωρακι μου αλα που θα παει θα περασουν!θα ερθουν καλυτερες μερες!αντε να φτιαξει κ ο καιρος!εχω αναγκη απο λιγο ηλιο!ειλικρινα εχω την αισθηση οτι μου λειπει ο ηλιος..θελω να βγω εξω κ να κατσω καπου κ να με χτυπαει ο ηλιος!:rolleyes:οτι να ναι!:tongue:

το χριστινακι μας πως ειναι η γλυκουλινα?εκανε ξανα κακακια το γιαυρακι!τι ανχος κ αυτο!ουφφ!

εμεις παρασκευη ξεκιναμε βανιλια ρυζαλευρο!ισως κ να πηξουν τα κακακια του γιατι κ τωρα μου κανει σφηχτα κ εχουεμ λιγο ζορι δεν κλαει αλα ζοριζεται!

φιλακια πολλαααα!:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου! Χρόνια πολλά και καλή σαρακοστή να έχουμε!

Αναστασάκι μου πήγατε βολτίτσα; Καλά κάνατε γιατί είδες πως χαλασε ο καιρός σήμερα!

Λενάκι μου περαστικούλια σας μωρέ! Βρογχιολίτιδα είχε και ο ανηψιός μου, το έπαθε ακριβώς 5 μηνών! Μην ψάχνεις από που κόλλησε, κάποιος θα είχε μικρόβιο και στα μωράκια εκδηλώνεται έτσι! Ευτυχώς να λες το πρόλαβες!

Ρανιάκι μου γλυκό πονάει το μπιζουδάκι μας; Υπομονή αγαπούλα μου!

Χρυσανθάκι μου τι κάνετε; Το Χριστινάκι μας; Σας κάνει φαντάζομαι γελάκια και διάφορα τέτοια και σας έχει τρελλάνει ε;;;

Γιωτάκι μου καλό; Εσείς τι κάνετε; Εύχομαι να είστε όλες καλά κοριτσάκια μου!

Ματινάκι, Ποπάκι, Πεταλούδα, Νατσάκι, μμμμμμμ ξέχασα καμία; Αν ξέχασα συγνώμη αλλά το κεφάλι δεν λειτουργεί! Λίγο η αγωνία, λίγο η χαρά τα έκαψα και τα τελευταια εγκεφαλικά κύτταρα! Δεν ξέρω αν θα ξαναμπώ σήμερα, έχω κάτι δουλίτσες τελευταίες! Να προσευχηθείτε για μένα και το μπεμπάκι μου να πάνε όλα καλά! Θα σας ενημερώσω από το κινητό μου μόλις τελειώσουν όλα! Σας αγαπώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

Ιωαννακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ αγαπουλα μουυυυυυυυυυυυυυυυ ευχομαι αυριο ολα να σου πανε τελειαααααααα!

να μην ταλαιπωρηθεις καθολου καρδουλα μου ουτε εσυ αλα ουτε κ το αγγελουδι σου!

να βγει ευκολα το μωρακι σου κ να βρεθει στην αγκαλιτσα της μανουλας που τοσους μηνες το περημενε!συγκηνουμαι καθε φορα που εχουμε γεννα κσ κεφτομαι κ τα δικα μου!ετοιμασου ιωαννακι μου να ξετρελαθεις με ενα μικρο πλασματακι που θα σου αλλαξει τη ζωη για παντα!η ευτυχεια που θα νιωσεις αυριο δνε περιγραφεται!

η παναγια μαζι σαςςςςςς!

σαγαπω πολυυυυυυυυυυυυυ!

αυριο θα περημενουμε νεα σου !καταφθανει νεος μπομπιρακος αυριο!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλησπερα αγαπουλες μου.....

εμεις ειμαστε ψιλοχαλια με πονακια....ουφφφφφ...πολυ αυπνια και κουραση!!!εχω και τον αντρουλη μου με συναχι και ειναι με μασκα....αυριο θελαμε να παμε και στη μανουλα να φαμε αλλα ο καιρος θα ειναι χαλια οποτε θα φερει εκεινη τα ταπερακια εδω για να φαμε!!!!!:-(

εσεις τι κανετε?

Ρανιουκο μουυυυυυ ελπιζω σημερα να ηταν καλυτερα η μπιζουδενια μας!

((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))

αντε να καλοκαιριασειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!ουφφφφφφφφφ!

παντα ημουν του χειμωνα παιδι αλα τωρα με τα μωρα οσο να ναι δεν τον θελεις κ πολυ τον χειμωνα μια οι ιωσεις μια το κρυο που κλεινεσαι σπιτι φρικαρεις!θελω λιγο χειμωνα κ λιγο καλοκαιρι γιατι κ την πολυ τη ζεστη δεν την μπορω!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ποπακι μου γλυκο εχεις δικιο!σιγουρα δεν μπορουμε να αποφυγουμε καπια πραγματα απλα ειναι τοσο μικρουλης ακομα!ευτυχως ομως παμε καλυτερα!

τι κανει η μπεμπου σου?να μου την φιλισεις:D

((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...