Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

μπα οχι ακόμα.. απλά κυρίως τα πρωϊνά (όπως και τώρα) έχω σαν αναγούλες, σαν να νακατευεται το στομάχι μου!

ετσι και εγω, αλλα μολις ετρωγα, μετα την 8η εβδομαδα εξαφανιστηκαν ολα! ενα πρηξιμο θα έχεις σαν να έχεις φαει πολυ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ετσι και εγω, αλλα μολις ετρωγα, μετα την 8η εβδομαδα εξαφανιστηκαν ολα! ενα πρηξιμο θα έχεις σαν να έχεις φαει πολυ!

δηλαδή στην αρχή θα φένεται απλώς σαν να έχω παχύνει???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

δηλαδή στην αρχή θα φένεται απλώς σαν να έχω παχύνει???

οχι ρε! αφου εισαι και αδύνατη στην αρχή δεν θα φαινεται τιποτα! το πρηξιμο θα το νιωθεις απο μέσα, ε και κατα την 10-12 εβδομαδα θα αρχίσει να στρογγυλευει η κοιλιτσα! ειναι τελεια! εγω μεχρι την 12 φοραγα τα τζην μου, και μετα ξεκουμπωτα!:-P

οχι ρε! αφου εισαι και αδύνατη στην αρχή δεν θα φαινεται τιποτα! το πρηξιμο θα το νιωθεις απο μέσα, ε και κατα την 10-12 εβδομαδα θα αρχίσει να στρογγυλευει η κοιλιτσα! ειναι τελεια! εγω μεχρι την 12 φοραγα τα τζην μου, και μετα ξεκουμπωτα!:-P

δηλαδή τα στενα τζιν μου στενευουν και λίγο την κοιλίτσα όταν κάθεσαι δεν πειράζουν ε????:confused::confused::confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αγαπες μου γλυκειεςςςςςςςς.....δε ξερω τι να πωωωωωωωωωωωω!!!!!!

με εχετε συγκινησει τοσο μα τοσο πολυ.........ουφφφφφφφφφ.....με κανετε και κλαιω απο χαρα....με γεμιζετε αγαπηηηηηηηη.........σας ευχαριστω απο τη καρδια μου!!!!!

ΜΑΤΙΝΑΚΙ,ΠΟΠΑΚΙ,ΛΕΝΙΩ,ΣΟΦΑΚΙ,ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ,ΝΕΝΑΚΙ,YOTOU...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑς ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΛΛΑ.....

(((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

αχχχχχχχχχ...εχω παλαβωσει τελειως σας λεω....του μιλαω συνεχεια,το χαιδευω,του βαζω σακηηηηηηηηηηηηηηηη και ακουει....χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα......παει αυτο ηταν.....νομιζω οτι ειναι κοριτσακι.....δεν εχω καμια προτιμηση αλλα βασει της ''περιπου''συλληψης (επειδη καναμε πολυ πριν την ωορηξια) νομιζωοτι ειναι μπουμπου.....αχ οτι να ναι αρκει να ειναι γερο παναγιτσα μου!!!!!

εχει πρηστει λιγο η κοιλιτσα μου, το στηθος δεν υπαρχει απο πρηξιμο,απο αναγουλες ειχα μονο μια σημερα και απο τουαλετα...δοξα το θεο μεχρι στιγμης κανονικα.....αχχχχχχχχχχχχχ.....ανυπομονω τοσο πολυ να το δω.......

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

αγαπες μου γλυκειεςςςςςςςς.....δε ξερω τι να πωωωωωωωωωωωω!!!!!!

με εχετε συγκινησει τοσο μα τοσο πολυ.........ουφφφφφφφφφ.....με κανετε και κλαιω απο χαρα....με γεμιζετε αγαπηηηηηηηη.........σας ευχαριστω απο τη καρδια μου!!!!!

ΜΑΤΙΝΑΚΙ,ΠΟΠΑΚΙ,ΛΕΝΙΩ,ΣΟΦΑΚΙ,ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ,ΝΕΝΑΚΙ,YOTOU...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑς ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΛΛΑ.....

(((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

αχχχχχχχχχ...εχω παλαβωσει τελειως σας λεω....του μιλαω συνεχεια,το χαιδευω,του βαζω σακηηηηηηηηηηηηηηηη και ακουει....χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα......παει αυτο ηταν.....νομιζω οτι ειναι κοριτσακι.....δεν εχω καμια προτιμηση αλλα βασει της ''περιπου''συλληψης (επειδη καναμε πολυ πριν την ωορηξια) νομιζωοτι ειναι μπουμπου.....αχ οτι να ναι αρκει να ειναι γερο παναγιτσα μου!!!!!

εχει πρηστει λιγο η κοιλιτσα μου, το στηθος δεν υπαρχει απο πρηξιμο,απο αναγουλες ειχα μονο μια σημερα και απο τουαλετα...δοξα το θεο μεχρι στιγμης κανονικα.....αχχχχχχχχχχχχχ.....ανυπομονω τοσο πολυ να το δω.......

ρανιούκο μου!!!!!!! εύχομαι όλαααααααααα να πάνε κατ'ευχήν!!!!!!!! :P:p:p

να σε ρωτήσω κάτι άσχετο? το μαλλί το έχεις βάψει για το γάμο?????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τι κανουν οι φιλεναδιτσες μου?ολα καλα?ευτυχως εχουμε καλοκαιρακι και κανει καλο και στην διαθεση μας!!:D:D

οι εγκυουλες μας ελενακι-ποπακι-ρανιακι-ματινακια-γιωτακι-αναστασακι-μαρακι? κοριτσακια μου γλυκα?τι κανετε?ολα καλα?

ελενακι μου τι γλυκουλης ο γιοκας σου και που σε βοηθαει, και με το νινακι σας, αχ πουλακι μου!!ολα τελεια θα ειναι και στην β επιπεδου!!μην αγχωνεσαι καθολου!!!πολλα φιλακια στον γλυκα τον γιο σου;););)

οι κοριτσομανουλες ποπακι και γιωτακι τι κανουν?κλωτσανε πολυ διαβαζω οι κορακλες ε??ειδικα με τα γλυκα!!χ!χ!χ!χ!

ρανιακι μου γλυκο, τι τελεια που τα περιγραφεις, που του μιλας, το χαιδευεις!!αχ αγαπουλα μου με το καλο να το δειτε το σπορακι σας και ΟΛΑ να πανε σουπερ!!!

σοφακι μου καλο μου τι κανεις?ευτυχως τελειωνουν σε λιγο τα σχολεια να χαλαρωσετε και να ξεκουραστειτε μανουλα και γιοκας, οπλλα φιλακια να του δωσεις:D:D, μου ελειψες πολυ

αναστασακι μου γλυκο υπομονη με το θεμα του φαγητου, ειναι τα πρωτα σταδια και μια φιλη μου ετσι μεψρι 8-9 εβδομαδων δεν ετρωγε τιποτα ακι ολο ναυτιες ειχε, τωρα ειναι μια χαρα πεταει!!ευτυχως τελειωνουν και οι ετοιμασιες για τις νυφουλες μας για να μην κουραζονται και πολυ, ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ!!

νατασακι μου καρδουλα μου , ολα καλα?μας λειπεις πολυ, τζιναικι μου καλο?χαθηκες :(:(, ευχομαι να εισαι σουπερ και να τα πουμε :D:D:D

φιλακια πολλα σε ολες ((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

αναστασακι μου γεια σου εμενα η ξαδερφη μου ειναι εγκυος το εχει βαψει κανονικα το μαλλι της αλλα με φυτικες βαφες, χωρις χημικα και αμμωνια

και το ελενακι μας τα εβαψες πριν λιγο καιρο για εναν γαμο, ρωτα την θα σε πει

το σπορακι καλα??:D;)

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

δεν ειναι απαραιτητο αυτο, πολλες φορες ειναι ενδειξη μωρου! παρακολουθησε αν σταματησει μεχρι το βραδυ τρεχα και κανε τεστ!!! (χοριακη γιατι τα αλλα δεν δειχνουν ακομα) εγω είχα καφε για πολυ λιγο και πονους περιόδου! αλλα ηταν η μπεμπα! μακαρι να έχεις σποράκι!

μακαρι γιωτακι μου να ειναι ενδειξη μωρου.

φοβαμαι να κανω ακομα τεστ η χορικαη γιατι εχω στο ενεργητικο μου πολλα αρνητικα τετσ :(:(

καφε εχω απο 23 του μηνα δλδ 3 μερα σημερα ελαχιστα μεν και μονο στο σκουπισμα, και οχι καθε φορα, ποτε εχω ποτε οχι , εχω και πονους περιοδους που ερχονται και φευγουν,τι να πω :confused::confused::confused:, λιγο εμεινε ακομα, μακαρι να μην ερθει!!!! παντως και ακομα 3-4 φορες ειχα μονο αυτα τα καφε και μετα ερχοταν η "μανταμ"

εσυ ποσο καιρο τα ειχες τα καφε υγρα και τους πονους γιωτακι?πριν μαθεις για την μπεμπουλα σου τα ειχες?

και μεσα σ ολα δεν μπορεσα να παω στο γιατρο, γιατι ειχε μια εκτακτη γεννα

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

kalhpsera se oles pws m eiste ola kala ????

ranioukoooooooooooooooooooo mmmmmmmmmmmmmm emeis ta eipame kai sto face kouklitsa sou euxome mia teliomanh egimosini kai na xekourazese twra akoussssssssssssss kai kala kaneis sakhhhhhhhhhhhhhhhhh na akouei to paidi apo twra xxixixixixiix mia megalh agalitsa (((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))

egw koritsakia m exw xathei telios to xerw alla exw ena soro sto kefali m twra teleutea kai idika apo proxtes eimai ena matso xalia !!!!!!! ekane o kalos m spermatodiagrama kai ta nea den einai katholou ma katholou kala alla tha to epanalaboume pali ton allon mhna na doume ti ginete !!!!! alla genika eimai plewn ena rakos :(:(:(:( giauto den polimpenw kai h alihia einai oti mpeika mono kai mono na sas xeretisw giati den tha xanampw den ftete eseis apla to diko m mialo plewn den einai na mpenei pia edw egw kanw kako ston eauto m kai kaneis allos den thelw na sas prizw kai na stenaxorw ta egiakia mas sinxoresteme alla den mporw allo na mpenw xerome gia oles sas pou exete ta mwraki sas sthn kilitsa alla den mporw na xarw oso tha ithela sinxoreste me koritsia sas filw kai sas euxome oles me enan pono opos lene kai oi palies sa agapw kai sas euxaristw pou mou kanate pareoula oles autes tis stigmes pou perasa mazi sas na eiste oles kala kai na pernate kala

tha mou lipsete alla den mporw allo ...... Filia se oles kai sta morakia sas

SINXORESTEME POU DEN MPORW NA XARW TOSO POLI

MIA AGALITSA SE OLES NA EISTE KALA ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

Διαφημίσεις

ευχαριστω κοριτσακι μου......και σε σενα το ιδιο κουκλιτσα μου....:P

αναστασακι τα βαφω στο φυσικο μου χρωμα απλα για να ειναι πιο λαμπερο....τα ειχα βαψει πριν 3 μηνες οποτε δεν τα ξαναβαφω....

bg1142822.jpg

princess2.gif

τι κανουν οι φιλεναδιτσες μου?ολα καλα?ευτυχως εχουμε καλοκαιρακι και κανει καλο και στην διαθεση μας!!:D:D

οι εγκυουλες μας ελενακι-ποπακι-ρανιακι-ματινακια-γιωτακι-αναστασακι-μαρακι? κοριτσακια μου γλυκα?τι κανετε?ολα καλα?

ελενακι μου τι γλυκουλης ο γιοκας σου και που σε βοηθαει, και με το νινακι σας, αχ πουλακι μου!!ολα τελεια θα ειναι και στην β επιπεδου!!μην αγχωνεσαι καθολου!!!πολλα φιλακια στον γλυκα τον γιο σου;););)

οι κοριτσομανουλες ποπακι και γιωτακι τι κανουν?κλωτσανε πολυ διαβαζω οι κορακλες ε??ειδικα με τα γλυκα!!χ!χ!χ!χ!

ρανιακι μου γλυκο, τι τελεια που τα περιγραφεις, που του μιλας, το χαιδευεις!!αχ αγαπουλα μου με το καλο να το δειτε το σπορακι σας και ΟΛΑ να πανε σουπερ!!!

σοφακι μου καλο μου τι κανεις?ευτυχως τελειωνουν σε λιγο τα σχολεια να χαλαρωσετε και να ξεκουραστειτε μανουλα και γιοκας, οπλλα φιλακια να του δωσεις:D:D, μου ελειψες πολυ

αναστασακι μου γλυκο υπομονη με το θεμα του φαγητου, ειναι τα πρωτα σταδια και μια φιλη μου ετσι μεψρι 8-9 εβδομαδων δεν ετρωγε τιποτα ακι ολο ναυτιες ειχε, τωρα ειναι μια χαρα πεταει!!ευτυχως τελειωνουν και οι ετοιμασιες για τις νυφουλες μας για να μην κουραζονται και πολυ, ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ!!

νατασακι μου καρδουλα μου , ολα καλα?μας λειπεις πολυ, τζιναικι μου καλο?χαθηκες :(:(, ευχομαι να εισαι σουπερ και να τα πουμε :D:D:D

φιλακια πολλα σε ολες ((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))

νενακι μουουουουουου.....ουουουοουυουουου....τι κανεις κουκλαρα μου??????μαλλον κατι καλο μου μυριζεται αλλα για να μην σε ξεσηκωνω ας ειμαστε ψυχραιμες!!!!!!!!!:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

ranioukoooooooooooooooooooo mmmmmmmmmmmmmm emeis ta eipame kai sto face kouklitsa sou euxome mia teliomanh egimosini kai na xekourazese twra akoussssssssssssss kai kala kaneis sakhhhhhhhhhhhhhhhhh na akouei to paidi apo twra xxixixixixiix mia megalh agalitsa (((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))

egw koritsakia m exw xathei telios to xerw alla exw ena soro sto kefali m twra teleutea kai idika apo proxtes eimai ena matso xalia !!!!!!! ekane o kalos m spermatodiagrama kai ta nea den einai katholou ma katholou kala alla tha to epanalaboume pali ton allon mhna na doume ti ginete !!!!! alla genika eimai plewn ena rakos :(:(:(:( giauto den polimpenw kai h alihia einai oti mpeika mono kai mono na sas xeretisw giati den tha xanampw den ftete eseis apla to diko m mialo plewn den einai na mpenei pia edw egw kanw kako ston eauto m kai kaneis allos den thelw na sas prizw kai na stenaxorw ta egiakia mas sinxoresteme alla den mporw allo na mpenw xerome gia oles sas pou exete ta mwraki sas sthn kilitsa alla den mporw na xarw oso tha ithela sinxoreste me koritsia sas filw kai sas euxome oles me enan pono opos lene kai oi palies sa agapw kai sas euxaristw pou mou kanate pareoula oles autes tis stigmes pou perasa mazi sas na eiste oles kala kai na pernate kala

MIA AGALITSA SE OLES NA EISTE KALA ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))

τζινακι μου γλυκο......το ειδα χθες τον μυν αλλα δεν προλαβα να απαντησω!!!!!

ευχομαι απο τη καρδια μου...αληθεια σου λεω, ολα αυτα που περνατε να ειναι περαστικα και γρηγορα να ερθει το μωρακι σας!!!!!!!!!

θα μας λειψεις!!!!!

ο θεος και η παναγια κοντα σας!!!!!

(((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))

bg1142822.jpg

princess2.gif

τζινακι μου γλυκο, ευχομαι συντομα να λυθει το οποιο προβλημα και αν υπαρχει και να μας ανακοινωσεις και την δικη σου εγκυμοσυνη με το καλο!!

θα μας λειψεις πολυ

θα σε σκεφτομαστε και θα σε αγαπαμε

(((((((((((()))))))))))))))))))

ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ-ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

νενακι μουουουουουου.....ουουουοουυουουου....τι κανεις κουκλαρα μου??????μαλλον κατι καλο μου μυριζεται αλλα για να μην σε ξεσηκωνω ας ειμαστε ψυχραιμες!!!!!!!!!:P

ΡΑΝΙΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ............ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ......ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μακαρι να ειναι κατι καλο καρδουλα μου, αλλα εκει που παω να χαρω εκει κατι με σταματαει, μαλλον επειδη ειχα και αλλες φορες τα υγρα αυτα

παντως δεν με ξεσηκωνεις, μην φοβασαι, μονη που ξεσηκωνομαι και μετα μονη μου προσγειωνομαι.χαχαχ!!

εσυ εκτος απο την ναυτια ειχες κατι αλλο για να καταλαβεις το σπορακι σου?στηθος?θερμοκρασια?πονους περιδους?ζαλη?πονοκεφαλο κατι..

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...