Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ χρθσανθουλι μου..απορώ πως κρύωσε..τι σπίτι μας είναι πολύ ζεστό κ έξω όταν τον βγάζω τον έχω ντυμένο καλά άσε που αυτές τις μέρες δεν βγήκα πολύ..μετρημένες φορές..κ οι περισσότερες με αμάξι ήταν ..ελπίζω με το συροπακι να γίνει γρήγορα καλά..μόνο βηχαλακι έχει..κατά τα αλά είναι καλά κ τα ούλα του που τον ενοχλούν ..κ μεις δε κοιμόμαστε καλά αυτές τις μέρες..κ σεις Ε χρυσανθακι μου..θα έρθουν κ ευκολότερες μέρες..τα παιδάκια μας να είναι καλά..

οπως το λες αγαπουλα μου!τα παιδακια μας να ναι καλα!!!!μηπως ηρθε κανενας κρυωμενος και τον ειδε!?δεν τους περνεις και πρεφα τους κρυωμενους!!!εγω ολο τον χειμωνα πιο πολυ τους κρυωμενους φοβομουνα παρα το να την βγαλω εξω...τι να πω !περαστικα του να ειναι!εγω τον υπνο τον εχω ξεχασει παιδι μου!τον πρωτο καιρο ζοριζομαουν πιο πολυ τωρα οσο να ναι εχω μαθει να ζω χωρις αυτον!χιχιχιχ!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οπως το λες αγαπουλα μου!τα παιδακια μας να ναι καλα!!!!μηπως ηρθε κανενας κρυωμενος και τον ειδε!?δεν τους περνεις και πρεφα τους κρυωμενους!!!εγω ολο τον χειμωνα πιο πολυ τους κρυωμενους φοβομουνα παρα το να την βγαλω εξω...τι να πω !περαστικα του να ειναι!εγω τον υπνο τον εχω ξεχασει παιδι μου!τον πρωτο καιρο ζοριζομαουν πιο πολυ τωρα οσο να ναι εχω μαθει να ζω χωρις αυτον!χιχιχιχ!

η αληθεια ειναι οτι ειχα κοσμο αυτες τισ μερεσ με παιδακια ποιοσ ξερεισ ισως καποιοσ να ηταν κρυωμενοσ αλα ακομα να μην υπηρχαν ενδειξεισ!

αχ αυτοςε ο υπνος!εγω δυσκολευομαι το πρωι να σηκωθω..οταν μαζευεται η κουραση το πρωινο σηκωμα γινεται ολο κ δυσκολοτερο!εκει που θελεις να κουκκουλωθεις κ να μεινεις ξαολωμενη λιγο ακομα στη ζεστουλα του παπλωματος αλα τα ζουζουνακια πεινανε κ πρεπει να σηκωθεις αμεσα:tongue:

βαρεθηκα αυτο το κρυο!θελω να φτιαξει ο καιρος κ να βγαινουμε βολτες ελαφρια ντυμενοι κ να φυγουν κ αυτες οι παλιο ιωσεις!:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσακια μου!! πηγαμε βόλτααααααααα!!!!!!!! περασαμε τελεια!!!!!!!!!!:P:p:p

ηρθε ο μπαμπας μας κατεβασαμε το καροτσι με τι πορτ μπεμπε κ κουκουλωμενος κ φυγαμε!!! ειχε πολυ καλό καιρο κ οταν κατεβηκαμε δεν φυσουσε πολυ! πηγαμε στα ΝΟΤΟΣ πηρα στον μικρο φορμακια κ σε μενα μια φουστα κ μια μπλουζα. κατσαμε ηπιαμε καφε εκει κ μετα πηγαμε για φαγητο! τον μικρο τον θηλασα πολυ διακριτικα φοροντας το σλινγκ!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

λενιω μου περαστικα στον μικρουλη μωρε!! μαλλον θα σου ηρθε κανενας κρυωμενος ε??? ουφφφφφφφφ να περασει κ αυτος ο μηνας κ να ησυχασουμε επιτελους!!!!!!!!!!!!!!!

χρυσανθακι πτωμα εισαι ε? φαντασου θα κοιμηθεις καμια μερα παραπανω κ θα σου κακοφανει!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ηρθε ο μπαμπας μας κατεβασαμε το καροτσι με τι πορτ μπεμπε κ κουκουλωμενος κ φυγαμε!!! ειχε πολυ καλό καιρο κ οταν κατεβηκαμε δεν φυσουσε πολυ! πηγαμε στα ΝΟΤΟΣ πηρα στον μικρο φορμακια κ σε μενα μια φουστα κ μια μπλουζα. κατσαμε ηπιαμε καφε εκει κ μετα πηγαμε για φαγητο! τον μικρο τον θηλασα πολυ διακριτικα φοροντας το σλινγκ!!

λενιω μου περαστικα στον μικρουλη μωρε!! μαλλον θα σου ηρθε κανενας κρυωμενος ε??? ουφφφφφφφφ να περασει κ αυτος ο μηνας κ να ησυχασουμε επιτελους!!!!!!!!!!!!!!!

χρυσανθακι πτωμα εισαι ε? φαντασου θα κοιμηθεις καμια μερα παραπανω κ θα σου κακοφανει!!!!!!!!!!

Αναστασακι μου σε ''ακουω΄' πολυ καλα κ πολυ χαιρομαιιιι!;)ξεσκασες φιλεαδιτσα μου!

τι ωραια που βγηκατε οικογενειακως κ περασατε ομορφα!το εχουμε αναγκη αυτο!ο μικρος πως ηταν /?το απολαυσε!

φυσουσε σημερα αλα ειχαμε 18 βαθμους:rolleyes:αν δεν φυσουσε θα ηταν ο τελειςο καιρος!

ευχαρηστω για τα περαστικα..ακομα προσπαθω να σκεφτω τι εγινε..κακως βεβαι γιατι θα σαπσω το κεφαλι μου κ ακρη δνε θα βγαλω!απλα δεν εχω συνηθισει τις ιωσεις κ μου φαινεται περιεργο να δινω σε τοσο μικρο μωρακι σιροπακι:(:(με τον μεγαλο δοξα το θεο δεν ειχαμε τετια..αντιβιωση μαι φορα πηρε με την αλεργικη ρινιτιδα που του βγηκε δυο χρονοων..κ νομιζα πως ο θηλασμος θα τον κρατησει μακρια απο τετια για αρκετο καιρο:(:(

τον ακουω που ειναι μπουκωμενος κ στεναχωριεμαι τοσο πολυ!ξεκηνισμαε το σιροπακι σημερα..πρωι βραδυ θα το παιρνουμε..μαακρι αυριο να ειναι καλυτερα!ο τροπος που ανασανει τον ακουω που χουρχουριζει απο μεσα του κ δεν μπορω!:(:(κ ολο τρυγηρναει μεσα μου η λεξη πως?πως?δεν μπορω να καταλαβω..βασικα το ξερω οτι υπερβαλω..ετσι ειναι δυστηχως κυκλφοφορουν ιωσεις!ουφφ πρεπει να ηρεμισω λιγο!κ ειναι τοσο καλος κ τον φυσιολογικο ορο τον δεχεται κ οσο τον εξεταζε ο γιατρος του εκανε γελακια το γιαυρι μου!

θελω να δω τωρα στο ιντερνε τι ειναι αυτη η παλιο βρονχιολιτιδα!παω να ψαξω!

καλο βραδυ να εχουμε!κ υγεια στα παιδακια μας!κανενα να μην αρρωσταινει!:(:(υγεια κ παλι υγεια,,,να τα βλεπουμε να μας χαμογελουν κ να ξερουμε οτι ειναι καλα κ δεν πονανε!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αχ, τι καλααα!!!! Τελεια βολτουλα κανατε!!!! Ψωνισατε και ρουχαλακια! Με ' γεια σας! :P Απο αυριο θα χαλασει σιγα σιγα παλι ο καιρος ακουσα απο βορεια προς νοτια... :( Ο,τι χαρουμε αυριο ακομη λιγο... Τα κεφαλια μεσα παλι μετα.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Αναστασακι μου σε ''ακουω΄' πολυ καλα κ πολυ χαιρομαιιιι!;)ξεσκασες φιλεαδιτσα μου!

τι ωραια που βγηκατε οικογενειακως κ περασατε ομορφα!το εχουμε αναγκη αυτο!ο μικρος πως ηταν /?το απολαυσε!

φυσουσε σημερα αλα ειχαμε 18 βαθμους:rolleyes:αν δεν φυσουσε θα ηταν ο τελειςο καιρος!

ευχαρηστω για τα περαστικα..ακομα προσπαθω να σκεφτω τι εγινε..κακως βεβαι γιατι θα σαπσω το κεφαλι μου κ ακρη δνε θα βγαλω!απλα δεν εχω συνηθισει τις ιωσεις κ μου φαινεται περιεργο να δινω σε τοσο μικρο μωρακι σιροπακι:(:(με τον μεγαλο δοξα το θεο δεν ειχαμε τετια..αντιβιωση μαι φορα πηρε με την αλεργικη ρινιτιδα που του βγηκε δυο χρονοων..κ νομιζα πως ο θηλασμος θα τον κρατησει μακρια απο τετια για αρκετο καιρο:(:(

τον ακουω που ειναι μπουκωμενος κ στεναχωριεμαι τοσο πολυ!ξεκηνισμαε το σιροπακι σημερα..πρωι βραδυ θα το παιρνουμε..μαακρι αυριο να ειναι καλυτερα!ο τροπος που ανασανει τον ακουω που χουρχουριζει απο μεσα του κ δεν μπορω!:(:(κ ολο τρυγηρναει μεσα μου η λεξη πως?πως?δεν μπορω να καταλαβω..βασικα το ξερω οτι υπερβαλω..ετσι ειναι δυστηχως κυκλφοφορουν ιωσεις!ουφφ πρεπει να ηρεμισω λιγο!κ ειναι τοσο καλος κ τον φυσιολογικο ορο τον δεχεται κ οσο τον εξεταζε ο γιατρος του εκανε γελακια το γιαυρι μου!

θελω να δω τωρα στο ιντερνε τι ειναι αυτη η παλιο βρονχιολιτιδα!παω να ψαξω!

καλο βραδυ να εχουμε!κ υγεια στα παιδακια μας!κανενα να μην αρρωσταινει!:(:(υγεια κ παλι υγεια,,,να τα βλεπουμε να μας χαμογελουν κ να ξερουμε οτι ειναι καλα κ δεν πονανε!

Λενακι μου! Περαστικα σας φιλεναδιτσα!! Αχ, το γιαβρι χουρχουριζει; Βρογχιολιτιδα σας ειπε ο γιατρος οτι εχει; Το επαθε και ο ανηψιος μου. Δεν ειναι κατι σπανιο ουτε επικυνδινο αρκει να τον προσεξεις ποοολυ να μην το γυρισει σε πνευμονια. Εμας ετσι μας ειπαν στο νοσοκομειο. Πρεπει να γινει τελειως καλα και μετα να τον βγαλεις ξανα εξω. Θα περασει στη ζεστουλα του σπιτιου. Μη στεναχωριεσαι, καλη μου. Ειναι συχνο στα μωρακια. Σαν λιγο πιο βαρυ κρυωμα ειναι. Διαβασε και στο ιντερνετ να κατατοπιστεις και να ξερεις ακριβως τι πρεπει να κανεις και να μη σκας αδικα. Ολα καλα! Ζεστουλα και αγκαλιτσες! :lol:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα! Χρόνια πολλά σε εσάς και τις οικογένειές σας και καλή σαρακοστή να έχουμε! Αχ τι μάσα ηταν αυτή πάλι σήμερα; Πολύ φαγητό βρε κορίτσια και το ζάχαρο μόνο 85!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: Τι να πω;;; Με τον ύπνο είχα πάλι ένα μικρό θεματάκι το βράδυ αλλά που θα πάει; Άλλα 2 βράδυα έμειναν! Θα περάσουν κι αυτά! Αχ κοριτσάκια μου ακόμη αυρίο και την Τρίτη το πρωί μπαίνω μέσα!!!! Τι αγωνία είναι αυτή; Φαντάζομαι είχατε αγωνία κι εσείς να πάνε όλα καλά έτσι δεν είναι; Ο άντρας μου με λέει παρανοϊκή! Εγώ λέω πως είναι λογικό πάλι!

Εύχομαι να είστε όλες καλά και να περάσατε μία πολύ όμορφη Κυριακή! Φιλάκιααααα!!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα αγαπουλες μου.....

εμεις ειμαστε ψιλοχαλια με πονακια....ουφφφφφ...πολυ αυπνια και κουραση!!!εχω και τον αντρουλη μου με συναχι και ειναι με μασκα....αυριο θελαμε να παμε και στη μανουλα να φαμε αλλα ο καιρος θα ειναι χαλια οποτε θα φερει εκεινη τα ταπερακια εδω για να φαμε!!!!!:-(

εσεις τι κανετε?

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

ουυυυυ καλησπέρα!!!!!!!!! τι κανετε??? χιχιχι τι ρωταω ε??? εμεις μολις φαγαμε!

λενακι μου πως ειναι ο μικρος??? καλύτερα?? μη σπας το κεφαλι σου, απο τι κολλησε κτλ! αφου ειναι καλα αυτο εχει σημασια! ενα ιροπακι δεν ειναι τιποτα!!!;)

ρανακι προσεχεμην κολησει η μπιζουδενια μας η κουκλα!! καλα ε σιυ μοιαζει απιστευτα!!!!!!!!!!!!:D:D

ιωαννακι!!!!!! μια μερα εμεινεεεεεεεεεεε μετα με τον γιο σου για μια ζωηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

εμεις εχθες πηγαμε για φαγητο στην πεθερα μου κ γυρισαμε αργα!! ο μπεμπουλίνος αν δεν πεινουσε ηταν ησυχος!! πλεον καθεται κ στον καναπε ξαπλωτος κ κανει αουυυυυυ!!!! παρηγγειλα κ αυτο το ριλαξ κ θα το εχω την τριτη μαλλον! 11886_079086_41.jpg πιστευω να καθεται εδω περισσοτερο!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ουυυυυ καλησπέρα!!!!!!!!! τι κανετε??? χιχιχι τι ρωταω ε??? εμεις μολις φαγαμε!

λενακι μου πως ειναι ο μικρος??? καλύτερα?? μη σπας το κεφαλι σου, απο τι κολλησε κτλ! αφου ειναι καλα αυτο εχει σημασια! ενα ιροπακι δεν ειναι τιποτα!!!;)

ρανακι προσεχεμην κολησει η μπιζουδενια μας η κουκλα!! καλα ε σιυ μοιαζει απιστευτα!!!!!!!!!!!!:D:D

ιωαννακι!!!!!! μια μερα εμεινεεεεεεεεεεε μετα με τον γιο σου για μια ζωηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

εμεις εχθες πηγαμε για φαγητο στην πεθερα μου κ γυρισαμε αργα!! ο μπεμπουλίνος αν δεν πεινουσε ηταν ησυχος!! πλεον καθεται κ στον καναπε ξαπλωτος κ κανει αουυυυυυ!!!! παρηγγειλα κ αυτο το ριλαξ κ θα το εχω την τριτη μαλλον! 11886_079086_41.jpg πιστευω να καθεται εδω περισσοτερο!!

ουουουουου!!!!!!καλημερα και απο μενα!!!στις 6 ξυπνησε το καμαρι μου!με τοοοοοοοση ενεργια που φαινοταν καθαρα οτι δεν της ειμαι κ τοσο απαραιτητη!!!:lol:οποτε λεω κ γω ...απο το να καθομαστε στο δωματιο που τα παιχνιδια ειναι λιγα ας κατεβουμε στο γυμναστιριο της να παιξει με την ησυχια της!!!:lol:

αναστασακι μου χρησιμο το ριλαξ!!!:wink:θα καθεται!και θα κοιματε και συ θα τον κουνας !:wink:

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

αναστασακι!!!!!!ξυπνια εισαι και συ????χιχιχι!!αχ!δεν θα κοιμηθουμε ποτε ξανα???!!!ελα μωρε!θα κοιμηθουμε που θα παει??

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ουουουουου!!!!!!καλημερα και απο μενα!!!στις 6 ξυπνησε το καμαρι μου!με τοοοοοοοση ενεργια που φαινοταν καθαρα οτι δεν της ειμαι κ τοσο απαραιτητη!!!:lol:οποτε λεω κ γω ...απο το να καθομαστε στο δωματιο που τα παιχνιδια ειναι λιγα ας κατεβουμε στο γυμναστιριο της να παιξει με την ησυχια της!!!:lol:

αναστασακι μου χρησιμο το ριλαξ!!!:wink:θα καθεται!και θα κοιματε και συ θα τον κουνας !:wink:

καλημερα χρυσανθακι! κ εσεις ξυπνητοι ε?? που εισαι τωρα πηγες για υπνο? εγω τωρα θα παω να τον ακουμπησω!

πιο γυμναστηριο εχετε??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...