Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα ιωαννακι κ ποπακι! ξαπλωσα ενα μισαωρο τωρα μαζι με τον μπεμπη κ ξανα ξυπνησε!! το βραδυ τον αφηνα δοκιματηκα στο κρεβατακι που εχω διπλα μου κ ξυπνουσε μεσα σε 1 ωρα το πολυ!! ενω διπλα μου κοιμαται καλύτερα!!! :(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου τί κάνετε???

Αναστασάκι μου μην το βάζεις κάτω τώρα να καλά λέει το ιωαννάκι τώρα που θα έχει και καλές μέρες θα βγαίνετε βολτίτσες και θα νιώσεις καλύτερα!!!!Βέβαια αν σε εγκαταλείψουν τελείως οι δυνάμεις σου να μην νοιώσεις τύψεις ότι και να γίνει τα είπαμε αυτά ναι???Το μωράκι θέλει να έχει ήρεμη και χαρούμενη μαμά!!Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και θα αποκτήσει προγραμματάκι καλό ο μπεμπάκος σε λίγες μέρες κι όλας!!!

Πεταλουδίτσα δεν ξέρω τί να σου πώ γιατί δεν είχα τέτοια θέματα στην κόρη μου με το ζάχαρο!Ήταν φυσιολογικό πάντα αλλά εγώ από την αρχή δεν έτρωγα καθόλου γλυκά και καθόλου πατάτες..δεν ξέρω αν βοήθησε αυτό και ήτανε καλές οι τιμές μου...

Ιωαννάκι μου!!Κοιμήσου τώρα που μπορείς!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαα

Έχουμε τέλεια μέρα σήμερα εδώ θα πάμε κι εμείς βολτίτσα με την κοράκλα και τον αντρούλη μου που κοιμάται ακόμα!!!Δούλευε ο καημενούλης εχθές ούτε κατάλαβα τί ώρα ήρθε!!

Σήμερα πρώτα ο Θεός έχουμε πάρτυ μασκέ στο μαγαζί κι αν καταφέρω να αφήσω την μικρή στην μαμά μου θα πάω!!Όχι ότι τρελένομαι να πάω αλλά θέλω να είμαι κοντά στον αντρούλη μου!!!Πω πω κορίτσια όταν γνώρισα τον άντρα μου σχεδόν κάθε μέρα ξενυχτούσα μαζί του στην δουλειά και τώρα μία μέρα να ξενυχτήσω έτσι δεν αντέχω...μήπως παραγέρασα????χαχαχαχαχαχαχα

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου τί κάνετε???

Αναστασάκι μου μην το βάζεις κάτω τώρα να καλά λέει το ιωαννάκι τώρα που θα έχει και καλές μέρες θα βγαίνετε βολτίτσες και θα νιώσεις καλύτερα!!!!Βέβαια αν σε εγκαταλείψουν τελείως οι δυνάμεις σου να μην νοιώσεις τύψεις ότι και να γίνει τα είπαμε αυτά ναι???Το μωράκι θέλει να έχει ήρεμη και χαρούμενη μαμά!!Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και θα αποκτήσει προγραμματάκι καλό ο μπεμπάκος σε λίγες μέρες κι όλας!!!

Πεταλουδίτσα δεν ξέρω τί να σου πώ γιατί δεν είχα τέτοια θέματα στην κόρη μου με το ζάχαρο!Ήταν φυσιολογικό πάντα αλλά εγώ από την αρχή δεν έτρωγα καθόλου γλυκά και καθόλου πατάτες..δεν ξέρω αν βοήθησε αυτό και ήτανε καλές οι τιμές μου...

Ιωαννάκι μου!!Κοιμήσου τώρα που μπορείς!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαα

Έχουμε τέλεια μέρα σήμερα εδώ θα πάμε κι εμείς βολτίτσα με την κοράκλα και τον αντρούλη μου που κοιμάται ακόμα!!!Δούλευε ο καημενούλης εχθές ούτε κατάλαβα τί ώρα ήρθε!!

Σήμερα πρώτα ο Θεός έχουμε πάρτυ μασκέ στο μαγαζί κι αν καταφέρω να αφήσω την μικρή στην μαμά μου θα πάω!!Όχι ότι τρελένομαι να πάω αλλά θέλω να είμαι κοντά στον αντρούλη μου!!!Πω πω κορίτσια όταν γνώρισα τον άντρα μου σχεδόν κάθε μέρα ξενυχτούσα μαζί του στην δουλειά και τώρα μία μέρα να ξενυχτήσω έτσι δεν αντέχω...μήπως παραγέρασα????χαχαχαχαχαχαχα

καλημερα νατασσακι μου!μακαρι να στρωσει μωρε! κ εγω αυτο πιστευω πως τα δυσκολα περασαν...:rolleyes::rolleyes: κ εμεις λεμε σημερα να παμε βολτιτσα, για να δούμε!! τι μαγαζι εχετε νατασσακι?? κ εγω δεν μπορω το ξενυχτι πλεον ( κ απο πριν γεννησω..)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα νατασσακι μου!μακαρι να στρωσει μωρε! κ εγω αυτο πιστευω πως τα δυσκολα περασαν...:rolleyes::rolleyes: κ εμεις λεμε σημερα να παμε βολτιτσα, για να δούμε!! τι μαγαζι εχετε νατασσακι?? κ εγω δεν μπορω το ξενυχτι πλεον ( κ απο πριν γεννησω..)

Όπως τα λές πέρασαν τα δύσκολα και όλα θα στρώσουνε σιγά σιγά και θα δείς με το που θα ανοίξει ο καιρός θα νιώθεις κι εσύ πιο δυνατή...;)Έχει πολύ ωραία μέρα να βγείτε να πάρετε τον αέρα σας λιγάκι!!!! Το μαγαζί μας είναι cafe bar οπότε καταλαβαίνεις ωράρια..άσ'τα να πάνε...πολύ ξενύχτι..σχεδόν καθημερινό...πλέον μ'αρέσει να κάθομαι σπιτάκι μου με το κοριτσάκι μου κι αν είναι και ο άντρας μου ακόμα καλύτερα...;) όχι ότι δεν μ'αρέσει να βγώ εννοέιται αλλά την ζεστασιά του σπιτιού δεν την αλλάζω με τίποτα!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Κι εσείς δικιά σας δουλειά έχετε έ??? Ή λάθος θυμάμαι???:rolleyes:

καλημερα κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?εμεις δεν πηγαμε βολτιτσα χθες τελικα, ευελπιστω για σημερα που ειναι και ο μπαμπας μας σπιτι!!!!!βεβαια εγω βγηκα λιγο σε ικα, να ανανεωσω το βιβλιαριο και στην εκκλησια που ειναι η ενορια μας να μου σφραγισουν το χαρτι για την βαπτιση για να μπορεσω να το παω στην αγια αικατερινη!!!!

νατασσουλα μου, τι γαρδενακι ομορφο ειναι αυτο??????το αγαπω, ειναι πολυ γλυκουλα!!!!!!αχ με τον θυροειδη δεν ξερω τι ειναι αυτο αλλα κι εγω εχω ταση για να κανω στο μελλον, τι ειναι αυτα ρε κοριτσια, πολυ περιεργα, δεν εχω ασχοληθει ποτε!!!!

γιωτουλα καλη επιτυχια και κουραγιο για την σελιδα!!!!!!φιλια στην μπεμπα!!!!!

λενιω μου τα δοντακια του ε?πω πω, νωρις νωρις ειναι καλυτερα, ελπιζω να μην ταλαιπωρηθει πολυ!!!!!!!!!!!

χρυσανθουλι μου εκανε κακουλινια το χριστινιω, τι καλα, δοξα τον Θεο, μακαρι να φτιαξει και να κανει πιο συχνα παναγιτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!

αναστασακι, κουραστηκες ψυχη μου, το ξερω ειναι δυσκολο, υπομονη, να μου φιλησεις τον ζιζακια!!!!!!!!!

ρανιουκο τι μπιζουδακι τελειο ειναι αυτο??????????ειναι κουκλι ζωγραφιστο, ψυχη μου!!!!!!!!!χαλαλι τα ξενυχτια!!!!!!!!!!!να μου την φιλησεις!!!!!!!

πεταλουδιτσα ζαχαρο ε?ουφ, κι εγω με ενα μηχανηματακι μου ημουν συνεχεια αλλα μην στεναχωριεσαι, δεν εχεις και πολυ, κι εγω τοσο ειχα σε γενικες γραμμες!!!!!!!ατιμα γλυκα, ειναι τοσο ωραια!!!!!!φιλια στην κοιλουμπιτσα σου!!!!!!!!!!!!

ιωαννακι μου, τι εμεινε????????τιποτις!!!!!!λιγα 24ωρα!!!!!!!με το καλο παναγιτσα μου, να μην ταλαιπωρηθεις καθολου!!!!!!!!!!!!!!

ξεχασα καμια???????

αχ μακαρι σημερα να βγουμε βολτιτσα!!!!!!!!!αντε να δουμε!!!!!!:tongue:

Ποπάκι μου καλό είπαμε ότι είμαστε το καφέ με τα ομορφότερα παιδάκια!!!!!χιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχιχι!!!!

Να βγείτε κι εσείς βολτόύλα Ποπάκι μου ωραία θα είναι αφού έχεις και τον αντρούλη σου σήμερα μαζί!!Εγώ τον περιμένω να ξυπνήσει και η μικρή όλο μου λέει ''μαμά ήρθε το σε λίγο για να πάω να ξυπνήσω τον μπαμπά????'' χαχαχαχαχα

Όπως τα λές πέρασαν τα δύσκολα και όλα θα στρώσουνε σιγά σιγά και θα δείς με το που θα ανοίξει ο καιρός θα νιώθεις κι εσύ πιο δυνατή...;)Έχει πολύ ωραία μέρα να βγείτε να πάρετε τον αέρα σας λιγάκι!!!! Το μαγαζί μας είναι cafe bar οπότε καταλαβαίνεις ωράρια..άσ'τα να πάνε...πολύ ξενύχτι..σχεδόν καθημερινό...πλέον μ'αρέσει να κάθομαι σπιτάκι μου με το κοριτσάκι μου κι αν είναι και ο άντρας μου ακόμα καλύτερα...;) όχι ότι δεν μ'αρέσει να βγώ εννοέιται αλλά την ζεστασιά του σπιτιού δεν την αλλάζω με τίποτα!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Κι εσείς δικιά σας δουλειά έχετε έ??? Ή λάθος θυμάμαι???:rolleyes:

ναι δικη μας!! χιχιχι πες της ποτε θα ερθει "το σε λιγο!!" χαχαχαχαχα πολυ γελασα!!! θα βγουμε! να δω πως θα το βολεψω!! δεν το εχω συνηθισει! με ταισμα κτλ!χιχι

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

είμαι πολυ ατυχη! φυσαει!!! κ δεν μπορω να τον βγαλω ετσι! μ'αρεσει που ετοιμαστηκα κ ξανα αλαξα!:(:(:( ελπίζω να σταματησει ο βρωμοαερας αλλα δεν το βλεπω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου τι κάνετε??

Εμείς φωνάξαμε τον γιατρό τελικά..βήχει ο μικρός κ σήμερα τον έβλεπα χειρότερα από χθες..δεν βήχει συχνά αλά όταν βήχει ακούγεται πολύ χάλια..βρονχιολητιδα τελικά.δε ξέρω αν το έγραψα σωστά..μας έγραψε συροπακι..σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω πως κρύωσε..μου λέει ο γιατρός μην παιδεύεσαι δεν θα καταλάβεις..στεναχωρήθηκα πολύ κ είναι τόσο καλουλης παρόλη τη ταλαιπωρεια όταν του μιλάς χαμογελάει..

Έχω κ έναν πονοκέφαλο από το πρωί..ο καιρός αν κ έχει ήλιο φυσάει πολύ..δεν τον χώνευω τον αέρα καθόλου,,

Σας διάβασα κ σας φιλώ όλες..

Θα ξαναμπώ αργότερα από τον υπολογιστή..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αναστασακι μου!!!!!!!!:-(δεν πηγατε βολτουλα ε??:-(:-(κακος αερας!!!!δεν κοιμηθηκες καλα καρδουλα μου ε??και γω το εχω ξεχασει το σπορ!κατι εχει παθει καμοια 15αρια μερες τωρα και σχεδον ανα μια-μιαμιση ωρα ξυπναει!στο καλο!πανω που ειχε στρωσει!!!στην καλυτερη να κανει ενα 2ωρο!να δω ποσο θα το συνεχισει γιατι δεν την παλευω αλλο!!!

αχ!!!γλυκια Πεταλουδιτσα!!!!ετσι να μπαινεις να τα λεμε!μην μου στεναχωριεσαι!!!ξερεις ποσο συχνο φαινομενο ειναι το σακχαρο στην εγκυμωσυνη???ας εχω αυτο στην επομενη μου εγκυμωσυνη οχι παλι 3 μηνες στην αρχη πανω απο την λεκανη της τουαλετας και 3 μηνες στο τελος ξαπλα απο τις συσπασεις!ασε που δεν θα χρειαζεσαι διαιτα μετα!δες την αλλη οψη!;)

ελενιτσα και ποπακι !!!σας ευχαριστω τοοοοοσο που ευχεστε τα επομενα κακακια της χριστινας μου να ερθουν γρηγορα!!!!:lol::lol::lol:(ε ρε τι περναμεεεεεεε)φιλακια στα αγγελουδια σας!

ρανιουκο μουουουου!!!!τα ειπαμε λιγο το πρωι!!!!φιλακια στην μπιζουδενια!

ιωαννακιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!μια και σημερααααααααααα!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Κοριτσάκια μου τι κάνετε??

Εμείς φωνάξαμε τον γιατρό τελικά..βήχει ο μικρός κ σήμερα τον έβλεπα χειρότερα από χθες..δεν βήχει συχνά αλά όταν βήχει ακούγεται πολύ χάλια..βρονχιολητιδα τελικά.δε ξέρω αν το έγραψα σωστά..μας έγραψε συροπακι..σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω πως κρύωσε..μου λέει ο γιατρός μην παιδεύεσαι δεν θα καταλάβεις..στεναχωρήθηκα πολύ κ είναι τόσο καλουλης παρόλη τη ταλαιπωρεια όταν του μιλάς χαμογελάει..

Έχω κ έναν πονοκέφαλο από το πρωί..ο καιρός αν κ έχει ήλιο φυσάει πολύ..δεν τον χώνευω τον αέρα καθόλου,,

Σας διάβασα κ σας φιλώ όλες..

Θα ξαναμπώ αργότερα από τον υπολογιστή..

:-(:-(:-(:-(αχ φιλεναδακι μου!!!πολυ στεναχωρεθηκα!μην το ψαχνειςς!ολοι κρυωμενοι ειναι!!!περαστικουλια σας!!!σαγαπω πολυ πολυυυυυυ!!!!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

:-(:-(:-(:-(αχ φιλεναδακι μου!!!πολυ στεναχωρεθηκα!μην το ψαχνειςς!ολοι κρυωμενοι ειναι!!!περαστικουλια σας!!!σαγαπω πολυ πολυυυυυυ!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ χρθσανθουλι μου..απορώ πως κρύωσε..τι σπίτι μας είναι πολύ ζεστό κ έξω όταν τον βγάζω τον έχω ντυμένο καλά άσε που αυτές τις μέρες δεν βγήκα πολύ..μετρημένες φορές..κ οι περισσότερες με αμάξι ήταν ..ελπίζω με το συροπακι να γίνει γρήγορα καλά..μόνο βηχαλακι έχει..κατά τα αλά είναι καλά κ τα ούλα του που τον ενοχλούν ..κ μεις δε κοιμόμαστε καλά αυτές τις μέρες..κ σεις Ε χρυσανθακι μου..θα έρθουν κ ευκολότερες μέρες..τα παιδάκια μας να είναι καλά..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...