Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Ιωαννακι μου!!!!!!! Με παρηγορησες πολυ, αληθεια! Κι εσυ το ειχες; Αμαν πια! Επιδημια επεσε;;;; Μια απολαυση εχουμε οι εγκυουλες και αυτο ειναι οι λιχουδιες!!!! :( Μηχανακι εχω για να μετραω το σακχαρο. Εχω το Freestyle lite. Ξεκινησα απο σημερα να προσεχω καπως τι κατεβαζω και μετραω χοντρικα καποια γευματα. Αμεσως πριν και 1 ωρα μετα το φαγητο για να εχω τις τιμες και να τις δει και αυτες η ενδοκρινολογος. Μεχρι στιγμης πανω απο 110 δεν εχω δει ουτε μετα το φαγητο... Βεβαια σημερα τρωω ελαφρα, δεν εφαγα και γαρδουμπα...:rolleyes: Αρα δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα, να μην τρελαινομαι.... Κι εμενα για παρασπονδιες με βλεπω! Ειμαι πολυ λιχουδω..... :rolleyes:

Για πες για την τριτη..... Με προκληση θα μπεις; Ηρθε η ωραα!!! :-P:-P:-P

Ααα αυτό που δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξω στη διατροφή μου μετά τη γέννα είναι τα ζυμαρικά ολικής αλέσεως! Είναι πεντανόστιμα σου λέω! Δεν θα τα αλλάξω με τίποτα! Βέβαια δεν ξέρω αν τα προϊόντα ολικής κάνουν στο θηλασμό! Πάντως είναι πολύ νόστιμα! Να μην τα φοβηθείς καθόλου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι με πρόκληση λέμε με το γιατρό μου! Βέβαια αν δούμε ότι δεν αντιδράει το μωρό με πόνους τότε δεν θα με ταλαιπωρήσει πολύ και θα το πάρει με καισαρική! Να σου πω κι εγώ το προτιμώ! Εφόσον βγαίνω από το μήνα μου τη Δευτέρα και μέχρι τώρα δεν έχει κατέβει και δεν έχει πάρει και θέση η γνώμη μου είναι να μην ταλαιπωρηθώ ούτε εγώ ούτε το μπεμπάκι μου! Βέβαια θα δούμε την Τρίτη για σίγουρα! Αααχχχχ σαν ψέμα μου φαίνεται αλήθεια σου λέω!

Ααααχχ..με το καλο κοριτσακι μου!!!!! Με το καλο να κρατησεις το αγγελουδι σου αγκαλια!!! Τρελαινομαι και μονο στη σκεψη!!!! Φυσικα ειναι σα ψεμα! Σοβαρα μιλας;; Ειναι το θαυματακι ΣΑΣ που σε λιγο θα εχετε αγκαλιτσα! Δεν υπαρχει μεγαλυτερο πραγμα και ευλογια.... :-P Ας εξιωσει κι εμας ο Θεουλης να φτασουμε εκει και να ζησουμε αυτη τη μοναδικη στιγμη!!! :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ααα αυτό που δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξω στη διατροφή μου μετά τη γέννα είναι τα ζυμαρικά ολικής αλέσεως! Είναι πεντανόστιμα σου λέω! Δεν θα τα αλλάξω με τίποτα! Βέβαια δεν ξέρω αν τα προϊόντα ολικής κάνουν στο θηλασμό! Πάντως είναι πολύ νόστιμα! Να μην τα φοβηθείς καθόλου!

Τα ξερω τα μακαρονια ολικης! Εμεις ηδη τα τρωμε εδω και μηνες. Σπανια παιρνω τα κλασικα και θα κοπει εντελως τωρα αυτο... Αν με αφηνει να τρωω εστω αυτα, μια χαρα! Οντως ειναι νοστιμα... Και γενικα φανταζομαι οτι επιτρεπονται ολα τα προιοντα ολικης,ε; Αρκει να μην ειναι φουλ ζαχαρη...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ααααχχ..με το καλο κοριτσακι μου!!!!! Με το καλο να κρατησεις το αγγελουδι σου αγκαλια!!! Τρελαινομαι και μονο στη σκεψη!!!! Φυσικα ειναι σα ψεμα! Σοβαρα μιλας;; Ειναι το θαυματακι ΣΑΣ που σε λιγο θα εχετε αγκαλιτσα! Δεν υπαρχει μεγαλυτερο πραγμα και ευλογια.... :-P Ας εξιωσει κι εμας ο Θεουλης να φτασουμε εκει και να ζησουμε αυτη τη μοναδικη στιγμη!!! :rolleyes:

Αχ Ελενάκι μου τι λες; Εδώ που έφτασες το μόνο που έχεις να κάνεις είναι υπομονή! Έτσι ήμουν εγώ πριν τα Χριστούγεννα και τώρα τι έμεινε;;; Μόνο 3 μερούλες! Θα περάσει ο καιρός χωρίς να το καταλάβεις! Τίποτα δεν έμεινε σου λέω!!!

Τα ξερω τα μακαρονια ολικης! Εμεις ηδη τα τρωμε εδω και μηνες. Σπανια παιρνω τα κλασικα και θα κοπει εντελως τωρα αυτο... Αν με αφηνει να τρωω εστω αυτα, μια χαρα! Οντως ειναι νοστιμα... Και γενικα φανταζομαι οτι επιτρεπονται ολα τα προιοντα ολικης,ε; Αρκει να μην ειναι φουλ ζαχαρη...

Ναι και τα δημητριακά ολικής τρώω εγώ και τις μπάρες δημητριακών! Βέβαια είναι φορές που ξεφεύγω! Την τσικνοπέμπτη για παράδειγμα έφαγα πατάτες τηγανητές που είχα να φάω μήνες! Οκ τσίμπησε λίγο γιατί μετρήθηκα 1 ώρα μετά το φαγητό αλλά όταν δεν γίνεται συνέχεια είναι οκ! Στους 2 μήνες δηλαδή είχα τσιμπημένο ζάχαρο από διατροφή 2 με 3 φορές μόνο! Απλά να μην αγχώνεσαι και να μην στεναχωριέσαι γιατί και τίποτα να μη φας το άγχος από μόνο του ανεβάζει!

Διαφημίσεις

Ναι και τα δημητριακά ολικής τρώω εγώ και τις μπάρες δημητριακών! Βέβαια είναι φορές που ξεφεύγω! Την τσικνοπέμπτη για παράδειγμα έφαγα πατάτες τηγανητές που είχα να φάω μήνες! Οκ τσίμπησε λίγο γιατί μετρήθηκα 1 ώρα μετά το φαγητό αλλά όταν δεν γίνεται συνέχεια είναι οκ! Στους 2 μήνες δηλαδή είχα τσιμπημένο ζάχαρο από διατροφή 2 με 3 φορές μόνο! Απλά να μην αγχώνεσαι και να μην στεναχωριέσαι γιατί και τίποτα να μη φας το άγχος από μόνο του ανεβάζει!

Και τις μπαρες δημητριακων,ε; Οποιες θελεις αρκει να ειναι ολικης; Αυτες ειναι ωραιες για γλυκακι απο το τιποτα! 1 τη μερα το απογευματακι ειναι καλα; Μια χαρα! Ε,ναι τωρα...και καμια φορα να φαμε εξω καμια πατατουλα δε χαθηκε ο κοσμος! Ειπαμε....

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Και τις μπαρες δημητριακων,ε; Οποιες θελεις αρκει να ειναι ολικης; Αυτες ειναι ωραιες για γλυκακι απο το τιποτα! 1 τη μερα το απογευματακι ειναι καλα; Μια χαρα! Ε,ναι τωρα...και καμια φορα να φαμε εξω καμια πατατουλα δε χαθηκε ο κοσμος! Ειπαμε....

Ναι εγώ παίρνω τις fitness με φράουλα! Μου τις επιτρέπει ο ενδοκρινολόγος! Και τα δημητριακά με σοκολάτα τα fitness! Πεντανόστιμα και σε καλύπτουν όταν θες να φας κάτι γλυκό! Εγώ πάντως πριν την εγκυμοσύνη και μέχρι τον 4ο μήνα δεν ήθελα γλυκά! Μπορούσα να ζήσω άνετα όλη μου τη ζωή χωρίς γλυκά! Από εκεί και μετά ήθελα συνέχεια! Μακάρι να μου φύγει μετά τη γέννα γιατί δεν αντέχω άλλο!

Πεταλουδίτσα μου θα σε αφήσω θα πάω να ξαπλώσω λιγάκι γιατί δεν με βαστάει η μέση μου! να μπαίνεις να μας λες νεάκια ναι;;; Φιλάκια πολλά και καλό βράδυ! Χαδάκια στην κοιλίτσα που φαντάζομαι θα φούσκωσε τώρα! χιχιιχ!!

Πεταλουδίτσα μου θα σε αφήσω θα πάω να ξαπλώσω λιγάκι γιατί δεν με βαστάει η μέση μου! να μπαίνεις να μας λες νεάκια ναι;;; Φιλάκια πολλά και καλό βράδυ! Χαδάκια στην κοιλίτσα που φαντάζομαι θα φούσκωσε τώρα! χιχιιχ!!

Καλη ξεκουραση Ιωαννακι μου! Ναι, θα μπαινω...:rolleyes: Φουσκωσε η κοιλιτσα αλλα μη φανταστεις και μπαλονι... Σχετικα με πριν φουσκωσε λιγο παραπανω απλα... χιχι! Φιλακια και χαδακια στην κοιλιτσα!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

κοριτσακια τι κανετεεεεεεεε!

εμεις εχουμε γκρινιαα αν κ καπια στιγμη μεσα στο μεσημερι ηταν πολυ ηρεμος μετα παλι γκρινια!κ παλι ειναι καλο παιδακι γκρινιαζει αλα μου χαμογελαει οταν με βλεπει..αχ τον λυπαμαι πολυυυυυ!του πηραμε κρεμουλα για τα ουλα!τωρα ηρεμισε κ κοιμαται!ουφφφφφφφφ αντε να βγουν τα δοντακια!:(

ενα εχω να πω τι ομορφες νυφες εχουμε στο καφε μαςςςςςςς!

ρανιακι κ χρυσανθακι τι κουκλιτσες ειναι αυτεςςςςςςς εεεεε!

τι ζουζουνακια ομορφαααααααααα!

ρανιουκο μου πολυ σου μοιαζειιιιιιιιι η μπιζουδενιααααααααα:D

πεταλουδιτσα μου ανεβασμενο ζαχαρο ε!μη στεναχωριεσαι ομως με λιγη προσοχη ολα καλα θα πανε!σπαστικο το ξερω :(

Ιωαννακι μου μετρας τις ωρες ε!συμφωνω με τον γιατρο σου καλα θα κανει κ δεν θα σας ταλαιπωρησει!;)

Χρυσανθακι μου εκανε κακουλινιαααααααα!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιι!αντε να μηνα ργησουν τα επομενα μωρεεεεε!μακαρι να ξανακανει συντομα!:(

παω να φαω τοστακ μου εφτιαξε ο αντρας μου!καληνυχταααααααααα!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα φιλεναδες μου! πως είστε? πως κοιμηθηκατε? εγω νυσταζωωωωωωωω!!!!! ο μικρός ξυπνησε αρκετες φορές!! ουφφφφφφ κουραστηκα κορίτσια!!!:(:( δεν ξερω ποσο ακομα θα αντεξω με το θηλασμό!:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα κουκλιτσες! Τι κανετε;

Εγω σηκωθηκα, πηρα το σιδηρο και πεθανα στην πεινα... Τωρα τρωω... :rolleyes:

Αναστασακι μου, κουραστηκες; Θηλαζεις αποκλειστικα ακομη,ε; Κανε οσο κουραγιο μπορεις! Διαβασα οτι καθε μερα που θηλαζει ειναι κερδος! Αλλωστε δεν ξυπναει καθε βραδυ πολλες φορες,ε; 'Η μηπως ξυπναει;

Λενιω μου, σπαστικο δε θα πεις τιποτα! Και απο Τριτη που θα παω στη γιατρο να μου δωσει τη λυπητερη λιστα θα ειναι ακομη χειροτερα τα πραγματα... Τα αγορακια σου τα γλυκα καλα ειναι;;;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημερα κουκλιτσες! Τι κανετε;

Εγω σηκωθηκα, πηρα το σιδηρο και πεθανα στην πεινα... Τωρα τρωω... :rolleyes:

Αναστασακι μου, κουραστηκες; Θηλαζεις αποκλειστικα ακομη,ε; Κανε οσο κουραγιο μπορεις! Διαβασα οτι καθε μερα που θηλαζει ειναι κερδος! Αλλωστε δεν ξυπναει καθε βραδυ πολλες φορες,ε; 'Η μηπως ξυπναει;

Λενιω μου, σπαστικο δε θα πεις τιποτα! Και απο Τριτη που θα παω στη γιατρο να μου δωσει τη λυπητερη λιστα θα ειναι ακομη χειροτερα τα πραγματα... Τα αγορακια σου τα γλυκα καλα ειναι;;;

καλημερα λενακι!! ναι αποκλειστικα θηλαζουμε ακομα!! οχι η αληθεια ειναι πως δεν ειναι ετσι καθε βραδυ!! ουφφ καμια φορα απογοητευομαι!!

συμβουλη μου!! φαε τωρα οτι θελεις πριν πας στον γιατρο! δεν θα παθεις τιποτα! εγω εκανα την εξεταση καμια δεκαρια μερες νωριτερα ενω μπορουσα κ πιο αργα κ το ειχα μετανιωσει!!!:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Αχ κοιμήθηκα όοοολο το βράδυ αλλά κάτι μου λέει πως αυτή η πολυτέλεια θα τελειώσει σε λίγες μέρες! Θα με ξυπνάει το μπεμπάκι μου!:P:p:p

Κουράστηκες Αναστασάκι μου; Λογικό αγαπούλα μου αλλά κάνε υπομονή! Μην τα παρατήσεις τώρα που τα πας τόσο καλά και παίρνει και ικανοποιητικό βάρος το μωρό! Σκέψου πως αυτή την εβδομάδα από Τετάρτη συγκεκριμένα άκουσα πως φτιάχνει ο καιρός για τα καλά και θα τον παίρνεις να πηγαίνετε βολτίτσες! Θα ξεσκάς κι εσύ λιγάκι μωρέ!

καλημερα κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?εμεις δεν πηγαμε βολτιτσα χθες τελικα, ευελπιστω για σημερα που ειναι και ο μπαμπας μας σπιτι!!!!!βεβαια εγω βγηκα λιγο σε ικα, να ανανεωσω το βιβλιαριο και στην εκκλησια που ειναι η ενορια μας να μου σφραγισουν το χαρτι για την βαπτιση για να μπορεσω να το παω στην αγια αικατερινη!!!!

νατασσουλα μου, τι γαρδενακι ομορφο ειναι αυτο??????το αγαπω, ειναι πολυ γλυκουλα!!!!!!αχ με τον θυροειδη δεν ξερω τι ειναι αυτο αλλα κι εγω εχω ταση για να κανω στο μελλον, τι ειναι αυτα ρε κοριτσια, πολυ περιεργα, δεν εχω ασχοληθει ποτε!!!!

γιωτουλα καλη επιτυχια και κουραγιο για την σελιδα!!!!!!φιλια στην μπεμπα!!!!!

λενιω μου τα δοντακια του ε?πω πω, νωρις νωρις ειναι καλυτερα, ελπιζω να μην ταλαιπωρηθει πολυ!!!!!!!!!!!

χρυσανθουλι μου εκανε κακουλινια το χριστινιω, τι καλα, δοξα τον Θεο, μακαρι να φτιαξει και να κανει πιο συχνα παναγιτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!

αναστασακι, κουραστηκες ψυχη μου, το ξερω ειναι δυσκολο, υπομονη, να μου φιλησεις τον ζιζακια!!!!!!!!!

ρανιουκο τι μπιζουδακι τελειο ειναι αυτο??????????ειναι κουκλι ζωγραφιστο, ψυχη μου!!!!!!!!!χαλαλι τα ξενυχτια!!!!!!!!!!!να μου την φιλησεις!!!!!!!

πεταλουδιτσα ζαχαρο ε?ουφ, κι εγω με ενα μηχανηματακι μου ημουν συνεχεια αλλα μην στεναχωριεσαι, δεν εχεις και πολυ, κι εγω τοσο ειχα σε γενικες γραμμες!!!!!!!ατιμα γλυκα, ειναι τοσο ωραια!!!!!!φιλια στην κοιλουμπιτσα σου!!!!!!!!!!!!

ιωαννακι μου, τι εμεινε????????τιποτις!!!!!!λιγα 24ωρα!!!!!!!με το καλο παναγιτσα μου, να μην ταλαιπωρηθεις καθολου!!!!!!!!!!!!!!

ξεχασα καμια???????

αχ μακαρι σημερα να βγουμε βολτιτσα!!!!!!!!!αντε να δουμε!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...