Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα περα για περαααααααααααααααααααα.....χιχιχι

τι κανετε???

νατασακι μουουουουυουουου...καλα ειμαστε...σημερα κοιμηθηκαμε....δοξα το θεο παναγια μου!!!!

αναστασακι μου στρωνει μωρε ο γιοκας σου...

ποπακι φυγατε για τσαρκα?

γιωτακι μου εισαι δουλεια????

ναι ρανακι μου δουλεια! τι κανετε?

ιωαννακι μου? αγωνια στα κοκκινα?

νατασσακι μου συχνο φαινομενο αυτο με τον θυροειδη παντως! μην ανυσηχεις ναι?? απλα να το παρακολουθεις!! καλα κανεις κ δεν στελνεις την ξενουλα σχολειο! αφου δεν το θελει κιολας γιατι να την πιεζεις? κ εγω ετσι θα κάνω πρωτα ο θεος!! δηλαδη σε ποσο καιρο λες να στρωσουν τα πραγματα?:tongue: ποτε περιπου θα σταματησει να τρωει τοσοοοο συχνα???

γιωτακι φτιαχνεις το σαιτ δηλαδη μονη σου?? μπραβο!!!

ιωαννακι παλι καλα κοιμασαι απ'οτι διαβαζω! εγω ειχα μηνες να οιμηθω χωρις πλακα!! οι καουρες δεν με αφηναν ουτε 5'!!!!!! ερχεται το αγγελουδακι σου! ετοιμασου για μεγαλες στιγμες!!!!!!!!!!

ποπακι εφυγες για βολτιτσα???:D

εμεις μαλλον δεν θα βγουμε ουτε σημερα! φυσαει εξω αν κ εχει ηλιο αλλα φοβαμαι!!! αυριο πρωτα ο θεος θα βγουμε! θα εχει λεει 17 βαθμους!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

νατασσακι μου συχνο φαινομενο αυτο με τον θυροειδη παντως! μην ανυσηχεις ναι?? απλα να το παρακολουθεις!! καλα κανεις κ δεν στελνεις την ξενουλα σχολειο! αφου δεν το θελει κιολας γιατι να την πιεζεις? κ εγω ετσι θα κάνω πρωτα ο θεος!! δηλαδη σε ποσο καιρο λες να στρωσουν τα πραγματα?:tongue: ποτε περιπου θα σταματησει να τρωει τοσοοοο συχνα???

ιωαννακι παλι καλα κοιμασαι απ'οτι διαβαζω! εγω ειχα μηνες να οιμηθω χωρις πλακα!! οι καουρες δεν με αφηναν ουτε 5'!!!!!! ερχεται το αγγελουδακι σου! ετοιμασου για μεγαλες στιγμες!!!!!!!!!!

εμεις μαλλον δεν θα βγουμε ουτε σημερα! φυσαει εξω αν κ εχει ηλιο αλλα φοβαμαι!!! αυριο πρωτα ο θεος θα βγουμε! θα εχει λεει 17 βαθμους!:P:p

Καλημέρα Αναστασάκι μου! Έχω 2 βράδυα να κοιμηθώ αλλά είναι από την αγωνία μου για την Τρίτη! Τις καούρες τις παλεύω με σόδες για να είμαι ειλικρινής, τρώω νωρίς και μετά πίνω μία σόδα στο καπάκι και είμαι ΟΚ! Εσείς πως είστε; Πως κοιμηθήκατε; Ο μπεμπακος μας ήταν ήρεμος το βράδυ;

Διαφημίσεις

μου το εφτιαξε ο αντρας μου (το στησιμο κ τα γραφικα) κ εγω βαζω τα προιοντα, μου εχουν βγει τα ματια!

ιωαννακι μου καλα κοιμηθηκαμε σε γενικες γραμμες!! τωρα ειναι ξυπνιος και θελει λογακια εδω κ ποση ωρα!!!:D:D:D μου κανει αουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ιωαννακι μου καλα κοιμηθηκαμε σε γενικες γραμμες!! τωρα ειναι ξυπνιος και θελει λογακια εδω κ ποση ωρα!!!:D:D:D μου κανει αουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!

Αχ αλήθειααααααα;;;;;;; Λιώνωωωωωω μωρέ! Κι εγώ το πρωί που πίναμε καφεδάκι με τον άντρα μου αυτό λέγαμε πως μας φαίνεται απίστευτο που από την άλλη εβδομάδα εδώ μέσα θα έχουμε το μωράκι μας!

Φαντάζομαι κι εσύ θα έχεις χαζέψει τελείως με τα λογάκια του! Μωρέ τι να λένε άραγε;

Αχ αλήθειααααααα;;;;;;; Λιώνωωωωωω μωρέ! Κι εγώ το πρωί που πίναμε καφεδάκι με τον άντρα μου αυτό λέγαμε πως μας φαίνεται απίστευτο που από την άλλη εβδομάδα εδώ μέσα θα έχουμε το μωράκι μας!

Φαντάζομαι κι εσύ θα έχεις χαζέψει τελείως με τα λογάκια του! Μωρέ τι να λένε άραγε;

εχει κανα 2 μερες που κανει αουυυυ κ καθε μερα ολο κ πιο πολυ!! κ γελαει!! λιωνω!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εχει κανα 2 μερες που κανει αουυυυ κ καθε μερα ολο κ πιο πολυ!! κ γελαει!! λιωνω!!!!!!!!!!!!!!

Ναι ε; Αυτά είναι τα μεγαλεία! Εγώ εν τω μεταξύ θα φτιάξω λαγάνα για την Καθαρά Δευτέρα! Είδα τη συνταγή του 'Ακη στο πρωινό μου και το απόγευμα που θα πάω στο μάρκετ θα πάρω τα υλικά (βασικά μόνο το ταχίνι μου λείπει) και τα σαρακοστιανά μου και θα τη φτιάξω! Πρέπει να γίνεται πάρα πολύ ωραία!

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααααα τι καλημερα που μεσημεριασε αλα επειδη δεν μπηκα το πρωιιιι σαν την λεω τωρααααα!:P:p

τι κανετεεεεεε?μαζευτικατε για καφεδακι:tongue:

εμεις ετοιμαζομαστε για μαμ τωρα..ο μικρος κοιμαται!αχ κοριτσια μου εχει βηχαλακι το γιαυρι μου κ λιγες μυξουλες σημερα..τα ουλα του πρησμενα βγαινουν δοντακια κ εχουμε ανησυχια κ λιγη γκρινια!χθε ςμου κοιμηθηκε 1παρα κ ξυπνησε 2 μετα 3 μετα 4 ..μια φορα τον θηλασα σε αυτες τις ωρες τις αλες φορες που ξυπνουσε απλα τον αλαζα πλευροκ ξανακοιμοταν εκτος απο μια φορα που ξυπνησ εμ εκλαμα πολυ το γιαυρι μου!ουφφφ~πηρα κ τον γιατρο σημερα..του τα ειπα μου λεει ο βηχας ειναι κ απο τα πολα σαλια αν εχει που εχει του ειπα κ μου λεει να χρησιμοιποιω φυσιολογικο ορο για την μυτουλα αυτο εκανα κ γω..να μην ανησυχω μου ειπε ...θα πραω κ μια κρεμουλα για τα ουλα που μου ειπε κ αν τον καθυσηχασει ειναι απο τα δοντακια ολο αυτο!του ειεπ οτι κ ο μεγαλος 4μιση μου εβγαλε δοντακια κ γω το ιδιο μου λεει η μαμα κ ο μικρουλςη μου ετσι φαιεται νωρις νωρις θα τα βγαλει!βαλαμε 700 κ κατι γραμαρια κ μου ειπε σε μαι βδομαδα ξεκιναμε το ρυζαλευρο!βασικα βανιλια ρυζαλευρο θα ξεκινησουμε!γιατι το ρυζαλευρο σκετο λεει δνε το τρωνε καλα τα μωρακια!

Αναστασακι μου εισαι καλυτερα σημερα?εχει πολυ αερα εξω με ηλιο κ γω ελεγα να βγω βοτλα αλα επειδη βηχει κ ο μικρος φυσικα δνε θα τον βγαλω..μακαρι να φτιαξει ο καιρος πολυ το θελω!βαρεθηκα την κλεισουρα:(

Νατασακι μουυυυυυυυυυ τι γλυκεια η ξενουλα μας!να φαω τα μαγουλακια της τα ροδαλα!:D:D

Γιωτακι μου μπραβο φτιχνεις κ σαιτ!μανουλα με τα ολα της!μπραβο!κ δουλεια κ μωρακι κ απολα;):D

Ποπακι μουυυυυυυ βγηκατε βολτιτσα?

Ιωαννακι μου 3 μερουλε ςμονοοοοοοοοοοοοοοοοοο:P

Ρανιουκο μου καλα κοιμηθηκατεε..μπραβοοοοοοο!!!!!

παω να βαλω να φαμε ο μεγαλος τρελενεται για μακαρονακια κ θελε να φαει!φιλακιαααα!θα ξαναμπωωωωωωωω!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ναι ε; Αυτά είναι τα μεγαλεία! Εγώ εν τω μεταξύ θα φτιάξω λαγάνα για την Καθαρά Δευτέρα! Είδα τη συνταγή του 'Ακη στο πρωινό μου και το απόγευμα που θα πάω στο μάρκετ θα πάρω τα υλικά (βασικά μόνο το ταχίνι μου λείπει) και τα σαρακοστιανά μου και θα τη φτιάξω! Πρέπει να γίνεται πάρα πολύ ωραία!

κ γω την ειδα ιωαννακι μου..κ γω λεω να την φτιαξω ευκολη φανηκε!

παω παωωωωω...:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

δεν την ειδα! ευκολη? αν ειναι να την δω στο ιντερνετ!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κ γω την ειδα ιωαννακι μου..κ γω λεω να την φτιαξω ευκολη φανηκε!

παω παωωωωω...:tongue:

Θα πέσουνε τρελλές μαγειρικές σου λέω για την Καθαρά Δευτέρα! Βέβαια θα φάω το μεσημέρι αλλά το βράδυ γιαουρτάκι με φρούτα μου είπε ο γιατρός για να είμαι νορμάλ την Τρίτη το πρωί! Μόνο 3 μερούλες μείνανε και η χαρά μου δεν περιγράφεται!

Εσείς Λενάκι μου είχατε γκρίνια; Μάλλον ο μικρούλης βγάζει τα δοντάκια του αφού λές πως είναι πρησμένα και τα ούλα του! Καλύτερα μικρούλης να τα βγάλει να μην ταλαιπωρηθείτε πολύ! Ένας παιδίατρος μου είπε κάποτε πως ο πόνος που αισθάνονται τα μωρά όταν βγάζουν δόντια είναι σαν να κάνει ένας ενήλικας εξαγωγή δοντιού χωρίς αναισθησία!!!!!!!!!! Τόσος πόνος τα μικρουλάκια μας μωρέ! Κρίμα είναι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...