Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα απο τον ηλιολουστο πειραια!!!!!!!!!μμμμμμ μου μυριζει βολτουλα σημερις μετα την φρουτοκρεμα των 10:00!!!!!!!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!

τι κανετε κοριτσουδια?

γιωτουλα στην δουλεια?υπομονη!!!!!!!!!!!!!!!!!φιλια στην μπεμπα!!!!!

αναστασακιιιιιιιιιι μπανιαριστηκατε και μετααααααααα, κοιμηθηκατε????:rolleyes:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιωτακι καλή δουλίτσα!!!

ποπακι βιλτιτσα λες ε?? μμμ κ εγω θελω αν μπορεσουμε!

μπανιαριστηκαμε αλλα κοιμηθηκαμε στις 12.20 μετα ξυπνησε στις 3.30 κ μετα 7.30.... καλά ηταν μωρε!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γιωτακι καλή δουλίτσα!!!

ποπακι βιλτιτσα λες ε?? μμμ κ εγω θελω αν μπορεσουμε!

μπανιαριστηκαμε αλλα κοιμηθηκαμε στις 12.20 μετα ξυπνησε στις 3.30 κ μετα 7.30.... καλά ηταν μωρε!

ενταξει, μια χαρα το παιδακι μας!!!!!

ετσι λεω, βολτιτσα, τωρα δεν ξερω αν θα παω με το αμαξι ή με το καροτσι εδω γυρω!!!!!θα δω!!!!ξερεις τι βαριεμαι με το καροτσι?να καθαριζω τις ροδες μετα γιατι το βαζω μεσα στο σπιτι:rolleyes:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ενταξει, μια χαρα το παιδακι μας!!!!!

ετσι λεω, βολτιτσα, τωρα δεν ξερω αν θα παω με το αμαξι ή με το καροτσι εδω γυρω!!!!!θα δω!!!!ξερεις τι βαριεμαι με το καροτσι?να καθαριζω τις ροδες μετα γιατι το βαζω μεσα στο σπιτι:rolleyes:

κ εγω αυτο προβλεπεται να κανω οταν θα τον βγαλω με το καροτσι γιατι δεν εχω που να το αφησω αλλου...:rolleyes::rolleyes: με τι τις καθαριζεις??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια μου!!Τί κάνετε!Εχθές πήγα στον ενδοκρινολόγο και ο θυροειδής μου προς το παρόν λειτυργεί καλά απλά έχω θυροειδίτιδα hasimoto και κάποια στιγμή θα μου βγάλει πρόβλημα..το πότε δεν ξέρω..κατά τα άλλα μια χαρούλα έχω θέμα με την μικρή μόνο που όλη την ώρα θέλει μαζί μου ή με την μαμά μου με κανέναν άλλον...το αυτοκολλητάκι μου είναι μωρέ!!!!

Εσείς αγαπάκια τί κάνετε???

Διάβασα κάποια πράγματα και βλέπω ξενύχτια για μερικές ε??

Αχου μωρέ υπομονή και όλα θα στρώσουν..θέλει υπομονή....πολύ υπομονή και βοήθεια αν είναι δυνατόν..θυμάμαι ο άντρας μου επειδή δουλεύει και νύχτες μέχρι τις 4-5 τα ξημερώματα γυρνάει συνήθως... όταν ήμουνα μόνη σπίτι με το μωρό δεν την πάλευα τα βράδια αυτά που έλειπε..όχι ότι θα ξυπνούσε να την θηλάσει αυτός απλά όταν ήτανε σπίτι ένιωθα μία ασφάλεια ότι έχω κάποιον κοντά μου..με τον καιρό το ξεπέρασα αν και τώρα όταν δουλέυει νύχτα μία στεναχώρια την έχω...

Ιωαννάκι μου κοντεύεις αγαπάκι μου!!Όπως θέλει ας βγεί το ζουζούνι αρκεί να μην ταλαιπωρήσει την μανουλίτσα του!!!

Ματινάκι μου είσαι καλά!!!!??????

Πεταλουδίτσα δεν βλέπεις εδώ που μπαίνω εγώ πού ούτε έγκυος είμαι ούτε μπεμπάκι έχω..να μπαίνεις για μία καλημέρα...

Γιωτάκι μου πώς τα πάτε??Εχεις το καλύτερο παιδάκι του κόσμου δεν έχεις πρόβλημα εσύ!!Το αγγελάκι σου!!!Γιωτάκι εσύ βοήθεια από γιαγιάδες δεν έχεις???

Χρυσανθάκι μου τί κάνει το Χριστινάκι μας???Συμφωνώ με τα κορίτσια να της δώσεις λίγο αχλαδάκι και θα την βοηθήσει για τα κακά!!!'Εχω να σου προτείνω και κάτι ακόμα..λίγο χαμομήλι κίντερτε ανακατεμένο μέσα στο γάλα βοηθάει..αλήθεια ποιό γάλα πίνετα...για την δυσκοιλιότητα καλό είναι το novalac it κάπως έτσι λέγεται δεν θυμάμαι καλά απλά θέλει κανά 2 βδομάδες για να φανεί ότι πήρε μπρός το εντεράκι του μπεμπέ!!!

Λενιώ μου!!!!!!!Αγαπάκι τί κάνεις!!!Καλά έ παραγγελία τα κάνατε τα παιδάκια σας???χιχιχιχιχιχιχι ένα δικό σου ένα του άντρα σου!!!χιχιχχιχιχιχιχιχχι!!Άντε να μεγαλώσει λίγο να ξεπεταχτεί ο μικρός να βρεθούμε για καφεδάκι με τα μεγάλα μας!!!!Σίγουρα θα ταιριάξουνε!!!!Τα ίδια πράγματα τους αρέσουνε!!!!!

Ρανιούκο μου τί κάνει ο μικρός άγγελος???Πώς τα πηγαίνετε με το μπιζουδάκι????Σου μοιάζει ε????Θα γίνει αυτή μία γυναικάρα σαν την μαμά της καλέ!!!!!

Ποπιτσάκι μου τέρμα η δουλειά προς το παρόν ε???Αχ από την μία δύσκολα στους καιρούς που ζούμε αλλά από την άλλη θα έχεις την κοράκλα εσύ και γλιτώνεις κι από την πεθερούκλα!!χαχαχαχαχαχααχαχα!!!!Υγεία να έχουμε και χαρούμενη καρδιά κι όλα τα άλλα θα γίνουνε έτσι λέω εγώ!!!!Να χαρείς την αγαπημένη σου τώρα!!!!!

Αναστασάκι μου γλυκό τί γίνεται με τον ζιζάκια σου!!!Όλη την ώρα την μανουλίτσα θέλει ε?????Μην σε ανησυχεί αυτό μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός θέλει λίγο χρόνο ειδικά στο πρώτο παιδάκι!!!!Με τον καιρό θα δείς όλα θα είναι απόλαυση και θα κοιμάσαι και καλά τα βράδια!!!!!!!Περιμένω καφέ μόλις ανοίξει καλά ο καιρός τα είπαμε ε????χιχιχιχιχιχιχιχιχ!!!

Ελπίζω να μην ξέχασα καμμία ε????(((((((((((((((((()))))))))))))))

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Γιωτάκι μου πώς τα πάτε??Εχεις το καλύτερο παιδάκι του κόσμου δεν έχεις πρόβλημα εσύ!!Το αγγελάκι σου!!!Γιωτάκι εσύ βοήθεια από γιαγιάδες δεν έχεις???

Καλημερα νατασακι μου! τι κανετε? αυτοκολλητακια ειστε ε? δεν πειραζει να το χαρεις τωρα που ειναι μικρη γιατι μετα θα αρχισουν οι ανεξαρτησιες κ σιγουρα δεν θα μας αρεσει καθολου!!!

βοηθεια προς το παρον δεν εχω, η πεθερα μου μενει διπλα ειναι 75 χρονων κ κραταει τα διδυμα του κουνιαδου, φοβαται να την ταισει κ αν κλαιει (που δεν κλαιει σχεδον ποτε!)στεναχωριεται και της ανεβαινει το ζαχαρο! απο σεπτεμβρη πανε τα διδυμα νηπιο, θα εχει μεγαλωσει κ λιγο η δικια μου και θα την κραταει! η μαμα μου μενει μακρια, κοντα στην δουλεια μου 25χλμ απο το σπιτι, αλλα φοβαμαι να την παρω στο αμαξι μονη μου, κ εινια κριμα να την ξυπναω 6,30 το πρωι που φευγω για δουλεια. δεν παω καθε μερα, μονο δευτερα κ παρασκευη πρωι κ γυρναω στις 1 για να την ταισω (και τεταρτη απογευμα). καθετε ο αντρας μου, την ταιζει το πρωι κ μετα δουλευει απο το σπιτι. οταν γυρισω φευγει.

εχουμε βρει αυτην την λυση και προς το παρον δεν εχουμε θεμα.

με τον θυροειδη μην ανυσηχεις, ειναι κατι που λυνεται κ ρυθμιζεται.

θα ξαναπατε παιδικο?

Καλημερα νατασακι μου! τι κανετε? αυτοκολλητακια ειστε ε? δεν πειραζει να το χαρεις τωρα που ειναι μικρη γιατι μετα θα αρχισουν οι ανεξαρτησιες κ σιγουρα δεν θα μας αρεσει καθολου!!!

βοηθεια προς το παρον δεν εχω, η πεθερα μου μενει διπλα ειναι 75 χρονων κ κραταει τα διδυμα του κουνιαδου, φοβαται να την ταισει κ αν κλαιει (που δεν κλαιει σχεδον ποτε!)στεναχωριεται και της ανεβαινει το ζαχαρο! απο σεπτεμβρη πανε τα διδυμα νηπιο, θα εχει μεγαλωσει κ λιγο η δικια μου και θα την κραταει! η μαμα μου μενει μακρια, κοντα στην δουλεια μου 25χλμ απο το σπιτι, αλλα φοβαμαι να την παρω στο αμαξι μονη μου, κ εινια κριμα να την ξυπναω 6,30 το πρωι που φευγω για δουλεια. δεν παω καθε μερα, μονο δευτερα κ παρασκευη πρωι κ γυρναω στις 1 για να την ταισω (και τεταρτη απογευμα). καθετε ο αντρας μου, την ταιζει το πρωι κ μετα δουλευει απο το σπιτι. οταν γυρισω φευγει.

εχουμε βρει αυτην την λυση και προς το παρον δεν εχουμε θεμα.

με τον θυροειδη μην ανυσηχεις, ειναι κατι που λυνεται κ ρυθμιζεται.

θα ξαναπατε παιδικο?

ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ ναι Γιωτάκι έτσι είναι σε λίγα χρόνια ούτε αγκαλιές θα θέλει ούτε ζουπήγματα όπως τώρα..οπότε ας την χαρώ χιχιχιχιχιχιχΙ!!!Α ωραία αφού είναι και δίπλα από του χρόνου θα σε βοηθάει η γυναίκα όσο μπορεί τέλεια!!!Εννοείται πως είναι κρίμα να ξυπνάει τόσο νωρίς το μικράκι..κι εγώ πολύ τα λυπάμαι ειδικά τον χειμώνα που τα ξυπνάνε και τα αραδιάζουνε στους παιδικούς(ακόμα χειρότερα δηλαδή) αλλά αν έχεις ανάγκη τί να κάνεις....

Παιδικό φεβρουάριο δεν πήγαμε καθόλου και δεν θα πάμε ούτε τον Μάρτιο...ίσως να την στείλω Απρίλιο αλλά δεν ξέρω σίγουρα ακόμα ανάλογα πώς θα είναι η μικρή από ψυχολογία περισσότερο!!!

ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ ναι Γιωτάκι έτσι είναι σε λίγα χρόνια ούτε αγκαλιές θα θέλει ούτε ζουπήγματα όπως τώρα..οπότε ας την χαρώ χιχιχιχιχιχιχΙ!!!Α ωραία αφού είναι και δίπλα από του χρόνου θα σε βοηθάει η γυναίκα όσο μπορεί τέλεια!!!Εννοείται πως είναι κρίμα να ξυπνάει τόσο νωρίς το μικράκι..κι εγώ πολύ τα λυπάμαι ειδικά τον χειμώνα που τα ξυπνάνε και τα αραδιάζουνε στους παιδικούς(ακόμα χειρότερα δηλαδή) αλλά αν έχεις ανάγκη τί να κάνεις....

Παιδικό φεβρουάριο δεν πήγαμε καθόλου και δεν θα πάμε ούτε τον Μάρτιο...ίσως να την στείλω Απρίλιο αλλά δεν ξέρω σίγουρα ακόμα ανάλογα πώς θα είναι η μικρή από ψυχολογία περισσότερο!!!

Εχεις δικιο, κ αφου δεν δουλευεις καλυτερα να ειναι με σενα παρα στον παιδικο, αφου δεν της αρεσει κ πολυ! ποσο χρονων ειναι τωρα?

ευτυχως η μπεμπα μολις βλεπει την πεθερα μου κανει κατι χαρες!!!!

ναι το παιδακι μου ειναι πολυ καλοβολο,ολο τρωει, κοιμαται κ γελαει!!!

Διαφημίσεις

Εχεις δικιο, κ αφου δεν δουλευεις καλυτερα να ειναι με σενα παρα στον παιδικο, αφου δεν της αρεσει κ πολυ! ποσο χρονων ειναι τωρα?

ευτυχως η μπεμπα μολις βλεπει την πεθερα μου κανει κατι χαρες!!!!

ναι το παιδακι μου ειναι πολυ καλοβολο,ολο τρωει, κοιμαται κ γελαει!!!

Ο μόνος λόγος που την έστειλα είναι γιατί ήθελε παρέα να παίζει με άλλα παιδάκια και γιατί είναι πολύυυυυυ ζωηρό παιδάκι ζωή να έχει απλά όλη την ώρα είναι πάνω κάτω πάνω κάτω δεν σταματάει στιγμή μόνο όταν κοιμάται και ήθελα λίγο χρόνο έστω για να κάνω τις δουλειές μου!!!Δεν έχω βοήθεια από πουθενά οπότε ότι κάνω το κάνω μόνη μου και ο άντρας μου δουλέυει πολλές ώρες αλλά κι εκέινος κάνει τα πάντα βοηθάει πάρα πολύ ο καλός μου!!!

Αχου μωρέ το κοριτσάκι το καλό!Τυχερή μανούλα!!!!!:D

Ο μόνος λόγος που την έστειλα είναι γιατί ήθελε παρέα να παίζει με άλλα παιδάκια και γιατί είναι πολύυυυυυ ζωηρό παιδάκι ζωή να έχει απλά όλη την ώρα είναι πάνω κάτω πάνω κάτω δεν σταματάει στιγμή μόνο όταν κοιμάται και ήθελα λίγο χρόνο έστω για να κάνω τις δουλειές μου!!!Δεν έχω βοήθεια από πουθενά οπότε ότι κάνω το κάνω μόνη μου και ο άντρας μου δουλέυει πολλές ώρες αλλά κι εκέινος κάνει τα πάντα βοηθάει πάρα πολύ ο καλός μου!!!

Αχου μωρέ το κοριτσάκι το καλό!Τυχερή μανούλα!!!!!:D

μπραβο του! εμενα βοηθαει μονο σε εξωτερικες δουλειες κ με το παιδι, αντε να κανει κ κανα μπαλκονι! κ ο δικος μου δουλευει παρα πολλες ωρες κ στο σπιτι οταν ειναι παλι δουλευει!

καλημερα περα για περαααααααααααααααααααα.....χιχιχι

τι κανετε???

νατασακι μουουουουυουουου...καλα ειμαστε...σημερα κοιμηθηκαμε....δοξα το θεο παναγια μου!!!!

αναστασακι μου στρωνει μωρε ο γιοκας σου...

ποπακι φυγατε για τσαρκα?

γιωτακι μου εισαι δουλεια????

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Καλημέρα! Τι κάνετε αγαπημένες μου; Αχ εγώ πάλι δεν κοιμήθηκα πολύ αλλά είναι από την αγωνία μου και τη λαχτάρα να περάσουν οι μέρες! Χιχιχιχιχιιχ 3 μερούλες έμειναν καλέεεεεεεεεεε!!!! Την Τρίτη θα έχω αγκαλίτσα το σπλάχνο μου! Πω πωωωωω σαν ψέμα είναι!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...