Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ξεχασα να σας πω οτι ο γιατρος μου ειπε να φαω τη καθαρα δευτερα χταποδι,καλαμαρακια και ψαρι....ολα τα αλλα απαγορευονται.....παλι καλα....

ποια απαγορευοντε δηλαδη??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΠΑ.... τιποτα! ουφ κοριτσια δεν ειμαι καλα παλι!!! το στομαχι μου ανακατευεται κ μου ερχεται ταση για εμμετο... κ ειμαι μονη μου!!

πως εισαι αναστασακι μου?καλυτερα?

ρανιουκο η μπιζουδενια ειναι σουπερρρρρρρρρρρ!!!!!τελεια!!!!!!!!!

χρυσανθουλι μου, αχ μωρε αυτα τα κακακια!!!!!σε καταλαβαινω!!!!για κανε δοκιμη με τις φακουλες!!!!ουφ....

γιωτουλα, η μπεμπα φαγανουλα, χαχαχαχα, μπραβο της!!!!!!:tongue:

εμεις σημερις εχουμε λογοδιαρροια και πολυ λιγο υπνο, γκρινια και υπερενταση!!!!!πηγαμε και λιγο στο λητω, πηραμε ενα πολυ ομορφο ποτηρακι της avent για νερακι, κουταλακι κι αλλο να εχουμε και μια κουκλιτσα τελεια, πολυ ομορφη που ειναι κουδουνιστρα και κουκλοθεατρο!!!!τωρα κοιμηθηκε λιγακι, στο μισαωρο θα ξυπνησει παλι βεβαια, που καιρος για ξεκουραση....δεν πειραζει ομως!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ο χαλβας επιτρεπεται??

μαλλον τα ντολμαδακια δεν θα επιτρεπονται....μμμ...τι αλλο φτιαχνουμε, σαρακοστιανο, παντως εμενα το χταποδακι και τα καλαμαρακια με καλυψαν!!!!!!ο ταραμας?ο χαλβας νομιζω επιτρεπεται, δεν περιεχει κατι απαγορευτικο ε?

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μουυυυυυυυυυ να μαι κ γωωωωωωω!

σας διαβασα κ το πρωι ααλα ο μικρουλης μου εχει γκρινιτσα σημερα κ δεν μπορεσα να γραψω ειχα κ μαγειρεμα κ πληντυρια!

το γιαυρακι μου βγαζει δοντακια κ ειναι ανησυχος!δεν τρωει καλα!με το ζορι εφαγε την φρουτοκρεμα το ζιζι λιγο ανα 3 ωρες!δεν το θελει!το τσαι που κ που το πινει απο λιγο!αντε να περασει κ αυτη η φαση!να τα βγαελει γηργορα να μην ταλαιπωρειται!ηρθε ο αντρας μου το μεσημερι απο κατι δουλεις που ειχε γιατι δνε ειχανε δουλεια σημερα στη δουλεια του κ πηγαμε για λιγο βολτα σε ενα παρκο εδω διπλα!πηραμε τον αερα μα ςκ ξαναηρθαμε!καναμε κ τα μπανια μας πριν λιγο κ τωρα ο μικρος κοιμαται κ ομεγαλος ειναι τουαλετα:tongue:

κ γω καθομαιιιιιιιιιιιι τι καλαααααααα!αχ μακαρι να κοιμηθει καλα ο μικρος να ξεκουραστω λιγακι!

κοριτσια σας πεφτουν τα μαλιαααα?καλε φαλακρη θα μεινωωωωω!πολυ πραμαα σας λεω..θα φτιαξω περουκες!αντε να σταματησει κ αυτο..το ξερ οτι ειναι μετα τη γεννα αυτο αλα φτανει γιατι δνε εχω κ πολυ μαλι!:rolleyes::(

ο μικρος εχει κ λιγο βηχαλακι απο χθες!:rolleyes:βασικα απο προχθες απλα χθες ηταν πιο εντονο κ σημερα!

Γιωτακι μου εκανες περιποιηση ~τι ωραιαααα!εγω δευετρα θ αβαψω μαλικ θα ανανεωθω επιτελους!

Χρυσανθουλι μου πολυ στεναχωριεμαι σε διαβαζω κ λυπαμαι που το περναιε αυτο το χριστινακι μας!την πονας κ γιαυτο εισαι χαλια κ συ!αχ μωρεε γιατι να γινεται αυτοοοοο/!αντε να αρψησουν ου φρουτοκρμεες ισως να την βοηθησουν..το αχλαδι κανει πολυυ δουλειααα!εσυ τρως καθολου?αυτο που ποναει ισως να ειναι κα υτο που λενε στους 3μιση μηνε ςεχουν παλι κ μενα ειχε!τρως κ οσπρια?πιο πριν την πειραζαν?εγω δνε εχω δοκιμαει ακομ αλα μαρουλια κ αγγουρι ατρωω κανονικα!δεν βλεπω να τον πειραζουν,,

οταν μπεις φβ θα σου βαλω φωτο με το τιγρακι μου;);)η μαλον θα στη στειλω στο φβ μεσω μηνυματων ε?;)

Ποπακι μου σπιτακι εισαιιιιι!λογικο που ανχωνεσαι αγαπουλα μου..ειναι δυσκολοι καιροι για ολους!ο θεος να μας δωσει υγεια κ δυναμη να τα βγαλουμε περα!το καλο ειναι οτι η μπεμπου σου θα εχει την μανουλα της κοντα!

Ρανιουκακο μουυυυυυυ τελεια η μπιζουδενιαααααααα!αχ μωρε θα εχει μπουτακια γαι φαγωμα ε!τι ωραιααααα!

Ιωαννακι μου εγω λεω ο μπεμπακςο δεν θα βγει ακομα !θα περημενει το ραντεβου του:tongue:μου θημιζει το πρωτο μου..δεν ελεγε να βγει!;);)

Αναστασακι μου εισαι καλυτερα τωρα?τι δυσκοαλ πο τα περνας κσ υ φιλεναδιτσα μου!ουφφφ!να μην εχεις βοηθεια τετιες στιγμες τι δυσκολο!

στον μεγαλο μου 5μιση μηνων ξεκινησα ρυζαλευρο ..στον μικρουλη μου με αλο γιατρο 4 μηνων ξεκηνησαμε φρουτοκρεμα!;)

ανυπομονω να ξεκινησουμε το ρυζαλευρο!:tongue:

Ματινακι μου κ Νατασακι μου που ειστεεεεεεεεε?

πεταλουδιτσααα για πες μας νεακιααααα!

ξεχασα καμιαααααα!:rolleyes:ελπιζω οχι!:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

μαλλον τα ντολμαδακια δεν θα επιτρεπονται....μμμ...τι αλλο φτιαχνουμε, σαρακοστιανο, παντως εμενα το χταποδακι και τα καλαμαρακια με καλυψαν!!!!!!ο ταραμας?ο χαλβας νομιζω επιτρεπεται, δεν περιεχει κατι απαγορευτικο ε?

καλύτερα ειμαι ποπακι! εδω αγκαλια με το σπλάχνο μου!! χιχιχι!!!

η μπουμπου τι κανει? εχει τωρα την μανουλα συνεχεια κ ειναι χαρουμενη ε???? τελεια!! πηγατε και βολτιτσα! κανατε κ ψωνια!!!:D:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

πως εισαι αναστασακι μου?καλυτερα?

ρανιουκο η μπιζουδενια ειναι σουπερρρρρρρρρρρ!!!!!τελεια!!!!!!!!!

χρυσανθουλι μου, αχ μωρε αυτα τα κακακια!!!!!σε καταλαβαινω!!!!για κανε δοκιμη με τις φακουλες!!!!ουφ....

γιωτουλα, η μπεμπα φαγανουλα, χαχαχαχα, μπραβο της!!!!!!:tongue:

εμεις σημερις εχουμε λογοδιαρροια και πολυ λιγο υπνο, γκρινια και υπερενταση!!!!!πηγαμε και λιγο στο λητω, πηραμε ενα πολυ ομορφο ποτηρακι της avent για νερακι, κουταλακι κι αλλο να εχουμε και μια κουκλιτσα τελεια, πολυ ομορφη που ειναι κουδουνιστρα και κουκλοθεατρο!!!!τωρα κοιμηθηκε λιγακι, στο μισαωρο θα ξυπνησει παλι βεβαια, που καιρος για ξεκουραση....δεν πειραζει ομως!!!!!:tongue:

αχ ποπακι μου ετσι ακριβως!που καιρος για ξεκουραση..κ μενα μωληξς ξυπνησ τον ακουω που μηλαει μονος!με φωναζει κ ομεγαλος απο την τουαλετα..μαμα τελειωσααααααααα!χααχαχα πιον να πρωτοπρολαβω!θελω κ γωωωω χρονοοοοοο!ααλα οπβς λες δεν πειραζει~να μου φιλησεις την μπεμπου..αν μπορεσω ξαναμπαινω..κ ηθελα να μιλησουμε:(

επανερχομαι!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλύτερα ειμαι ποπακι! εδω αγκαλια με το σπλάχνο μου!! χιχιχι!!!

η μπουμπου τι κανει? εχει τωρα την μανουλα συνεχεια κ ειναι χαρουμενη ε???? τελεια!! πηγατε και βολτιτσα! κανατε κ ψωνια!!!:D:D

μπραβο αναστασακι μου1!εισαι καλυτερα!!

παωωωωωωωωωωω!να μου φιλησεις τον γλυκα σου!!!!!!!!!!!:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

λενιωωωωωωωωωωωωωωωω

οπως το ειπα, ξυπνησε......κι εμενα μιλαει μονη της!!!!!χαχαχαχα, εχουν πολυ πλακα!!!!!

αναστασακι το κουταλακι ειναι ολα τα λεφτα, ειναι να τα φας τα μπεμπουλινια μας!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καναμε το μπανακι μας κ τρωμε! αντε να δουμε πως θα εξελιχθεί!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

το ματινακι μας αραγε τι κανει? ???

καλημερα!!! τι κανετε? πως πηγε το βραδυ σας?

εμεις μια χαρα!

αναστασακι εμεις ξεκινησαμε 5 μηνων φρουτοκρεμα. τι κανει ο μπεμπακος?

χρυσανθακι μου! ταλαιπωρειτε το λουλουδακι σου μωρε! υπομονη!

λενακι μου θα φτιαξεις μαλλακι! ανανεωση σουπερ! το μαλλι πεφτει μετα την εγκυμοσυνη και κραταει κανα 3μηνο, εμενα εχει ψιλοσταματησει!

ρανακι μου, τι κανει η μπιζουδενια?

ποπακι αγκαλιτσα ειστε, τι καλα!

ΜΑΤΙΝΑ που εισαι καλε??????????????

ΝΑΤΑΣΑ??????????

ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ??????????????

Ιωαννακι μου βαστας γερα??????????

εγω ειμαι δουλεια, κ η μπεμπα με τον μπαμπακα της!!!

φιλακια πολλα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...