Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

αναστασακι μου σιγουρα δεν ηταν απο τον ξαπλωτο θηλασμο, ειχε δυσφορια με το ρεψιμο το καμαρι μας, θα σου κανει εμετουληδες, ειναι ακομα μικρουλακος, κι εμενα μου εκανε πολλους, γουλιες τις λες γιατι οι εμετοι ειναι ρουκετες που πεταγονται μακρυα, ετσι δεν ειναι?περιπου στον 4ο και κατι σταματησαν σε μας!!!!!!

ιωαννακι αυπνιες ε?εχεις αγωνια για την μαγικη συναντηση μανουλας-γιοκα!!!!!!!!

ρανιουκο μου δωσε φιλια στην μπουμπου μας!!!!!!!!!!

γιωτουλα μου την εκανε "να" παλι την κρεμουλα ε?χαχαχαχαχα!!!!!ζουμπιξε την μου!!!!!!!!!!!!

λοιπον ειμαι στον οαεδ, στο γραφειο πηγαινα ετσι "μαυρα" χωρις ενσημα γιατι ελεγαν οτι με χρειαζονταν αλλα με τοσες επιχειρησεις που κλεινουν η δουλεια εχει μειωθει, θα με φωναξουν λογικα οταν θα αρχησουν οι φορολογικες δηλωσεις των εταιριων....προς το παρον χαιρομαι το παιδακι μου!!!!!

οχι δεν μου εκανε ρουκετα, αλλα μεγαλη γουλια πηχτη...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι δεν μου εκανε ρουκετα, αλλα μεγαλη γουλια πηχτη...

πηχτη γιατι ηταν στο στομαχακι ωρα και αφου ηταν "περισσευμα" ,που λενε, το εβγαλε το γλυκουλινι μας!!!!!παρα πολυ φυσιολογικο!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ποπακι στον ξαπλωτο θηλασμο πως βαζεις το χερι κατω απο το κεφαλακι???

δεν πιανεται ο αυχενας του??

κι εγω στεναχωριομουνα μηπως πιαστει αλλα δεν νομιζω μωρε!!!!παντως οταν ηταν πιο μικρουλα το εβαζα κι εγω το χερι μου, για να πηγαινει το γαλατακι πιο ευκολα στο στομαχακι, τωρα πλεον δεν το βαζω!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

κι εγω στεναχωριομουνα μηπως πιαστει αλλα δεν νομιζω μωρε!!!!παντως οταν ηταν πιο μικρουλα το εβαζα κι εγω το χερι μου, για να πηγαινει το γαλατακι πιο ευκολα στο στομαχακι, τωρα πλεον δεν το βαζω!!!!
πηχτη γιατι ηταν στο στομαχακι ωρα και αφου ηταν "περισσευμα" ,που λενε, το εβγαλε το γλυκουλινι μας!!!!!παρα πολυ φυσιολογικο!!!!!

πολυ βολευει παντως κακα τα ψεματα!!!!!

απο το πρωι που τρωει δεν εχει ρευτει κ τον κραταω ορθιο!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

πολυ βολευει παντως κακα τα ψεματα!!!!!

απο το πρωι που τρωει δεν εχει ρευτει κ τον κραταω ορθιο!!!

δεν εχει ρευτει?γιατι?μηπως τον αερα τον βγαζει σε πορδουλες?

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

δεν εχει ρευτει?γιατι?μηπως τον αερα τον βγαζει σε πορδουλες?

ΜΠΑ.... τιποτα! ουφ κοριτσια δεν ειμαι καλα παλι!!! το στομαχι μου ανακατευεται κ μου ερχεται ταση για εμμετο... κ ειμαι μονη μου!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΜΠΑ.... τιποτα! ουφ κοριτσια δεν ειμαι καλα παλι!!! το στομαχι μου ανακατευεται κ μου ερχεται ταση για εμμετο... κ ειμαι μονη μου!!

αχ μωρε αναστασακι μου! ιωση γαστρεντεριτιδας πρεπει να ειναι, κυκλοφορει ιωση! αχ μωρε περαστηκα, κοιμαται τουλαχιστον ο μπεμπης?

ρανακι μου πολυ γελιο με την κρεμα! την εφαγε κ μετα εκλαιγε γιατι ηθελε κιαλλο κ εφαγε +170 γαλα!

ο γιατρος που παω ειναι στην κηφισιας ειναι πλαστικος χειρουργος, εκανα λειζερ αποτριχωση εκει, μου εκανε καθαρισμο κ διανυξη σε σπυρακια που εχω (παλιο προβλημα ακμης) η δερματολογος που εχει μεσα. ευτυχως παει καλα το προσωπο, περιμενα να φουντωσω με την γεννα!

το μαγαζι λεγεται bebe lena, ειναι αγ.μαρκου κ χρυσοσπηλαιωτισσης 7 στο κεντρο. 210 3235571. ειναι λιγο σαικο αυτη αλλα εχει εκλπηκτικα πραγματα, φαντασου τα εσωρουχα του μωρου ειναι σατετ- μεταξωτα! και οτι διαλεξεις εινια σε αυτη την τιμη!

σας φιλω κ τις υπολοιπες, παω να δω τα ψαρια μην μου καουνε!!!

κοριτσακιααααα κου κου...

ηρθε ο γιατρουλης μας σημερα....πηραμε 3 ποντους και γιναμε 54 ποντους και 4170 κιλα...εχουμε λεει πολυ καλη αναπτυξηηηηηηη...αχχχχχχ....ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!

αναστασακι μου δεν υπαρχει καποιος να ερθει?η μαμα σου απο το χωριο?

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

κοριτσακιααααα κου κου...

ηρθε ο γιατρουλης μας σημερα....πηραμε 3 ποντους και γιναμε 54 ποντους και 4170 κιλα...εχουμε λεει πολυ καλη αναπτυξηηηηηηη...αχχχχχχ....ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!

αναστασακι μου δεν υπαρχει καποιος να ερθει?η μαμα σου απο το χωριο?

μπραβο ρανακι μου! τελεια η μπιζουδενια!!!!! :P:p:p:p

ειμαι καλύτερα ευτυχως!!!!!!!!!!!!!! :D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπερα φιλεναδιτσες μου!

Αναστασακι μου περαστικα καλο μου!για τις γουλιες μην σκας δεν ειπαμε!και μεις κανουμε συνεχεια!

ρανακι μου!!! μπρρρρρρρρρραβο στην μπιζουδενια και στην μαμα φυσικα!η αναπτυξη ειναι σουπερ!

ποπακι μου δεν πειραζει καλο μου!!!θα χαρεις την κορουλα σου!δεν θα χασεις ουτε στιγμη!θα κανω αυριο φακουλες!αντε να δουμε!παλι απο το σαββατο χωρις κακα

γιωτακι μου!ανανεωθηκες ε??τι καλα!φιλακια πολλα!

λενακι μου!σεξυ ,μαμα!το τιγρακι σου που ειναι?στο φεις?δεν μπορψ να το βρω!!

ιωαννακι αντε παει σχεδον αλλη μια μερα!

εγω ειμαι στα κατω μου παλι!οπως διασβασατε απο το σαββατο χωρις κακα με εξεραιση κατι ελαχιστα χθες το βραδυ...ετσι θα το πηγαινω νομιζω...θα κανει θα ειμαι χαρουμενη θα περνανε 3-4 μερες και μετα ποναει που δεν κανει κ γω ειμαι χααααααλια!αυτη τη φορα βεβαια εχει μια συνεχομενη γκρινια απο την κυριακη αν και ειχε κανει κακα το σαββατο...και ψαχνομαι απο τι μπορει να ειναι...λετε να αρχισε παλι τους κολικους ηταν κανενα 10ημερο που ετρωγα τα παντα ανενοχλητα...να αχρισω να προσεχω παλι?η θα κανω το θεμα με τα κακα χειροτερο αν κοψω οσπρια κ λαχανικα????ειναι κ αυτο που ειχε πει νομιζω το ποπακι ...περνανε φαση με πονακια γυρω στους 3 μιση μηνες ή δεν θυμαμαι καλα!να σκασω ειμαι παλι...

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

καλησπερα φιλεναδιτσες μου!

Αναστασακι μου περαστικα καλο μου!για τις γουλιες μην σκας δεν ειπαμε!και μεις κανουμε συνεχεια!

ρανακι μου!!! μπρρρρρρρρρραβο στην μπιζουδενια και στην μαμα φυσικα!η αναπτυξη ειναι σουπερ!

ποπακι μου δεν πειραζει καλο μου!!!θα χαρεις την κορουλα σου!δεν θα χασεις ουτε στιγμη!θα κανω αυριο φακουλες!αντε να δουμε!παλι απο το σαββατο χωρις κακα

γιωτακι μου!ανανεωθηκες ε??τι καλα!φιλακια πολλα!

λενακι μου!σεξυ ,μαμα!το τιγρακι σου που ειναι?στο φεις?δεν μπορψ να το βρω!!

ιωαννακι αντε παει σχεδον αλλη μια μερα!

εγω ειμαι στα κατω μου παλι!οπως διασβασατε απο το σαββατο χωρις κακα με εξεραιση κατι ελαχιστα χθες το βραδυ...ετσι θα το πηγαινω νομιζω...θα κανει θα ειμαι χαρουμενη θα περνανε 3-4 μερες και μετα ποναει που δεν κανει κ γω ειμαι χααααααλια!αυτη τη φορα βεβαια εχει μια συνεχομενη γκρινια απο την κυριακη αν και ειχε κανει κακα το σαββατο...και ψαχνομαι απο τι μπορει να ειναι...λετε να αρχισε παλι τους κολικους ηταν κανενα 10ημερο που ετρωγα τα παντα ανενοχλητα...να αχρισω να προσεχω παλι?η θα κανω το θεμα με τα κακα χειροτερο αν κοψω οσπρια κ λαχανικα????ειναι κ αυτο που ειχε πει νομιζω το ποπακι ...περνανε φαση με πονακια γυρω στους 3 μιση μηνες ή δεν θυμαμαι καλα!να σκασω ειμαι παλι...

γεια σου χρυσανθουλα μου....αχ μωρε τη γλυκουλα μου....επειδη δε κανει κακακια ειναι η γκρινια αγαπουλα μου...ζοριζεται η καημενη....ουφφφφφ.....γιατι να πονανε?:-(

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...