Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αναστασακι μου τον πειραξαν οι φακες ε?εγω που εφαγα τωρα που ειναι 5 μηνων δεν την πειραξαν, απλα εκανε κακακια συνεχεια, και 3 φορες την ημερα, τωρα που πλεον κανει μια φορα!!!!αρα χρυσανθακι για φαε φακουλες να δεις!!!!!!οσο για το θηλαστρο κι εγω το ιδιο εχω, καλο ειναι, αλλα δεν επρεπε να βγαλεις αμεσως μολις τον ταισες, ας περναγε τουλαχιστον μιση με μια ωρα για να μπορεσει να ξαναεχει γαλατακι το στηθος!!!!το μπιμπερο θα το μαθει, θελει τον χρονο του, στην αρχη θα πεδευτει λιγο γιατι δεν το ξερει αλλα θα το μαθει!!!!!περαστικα σου βρε γλυκουλα μου, αντε να περασει γρηγορα γιατι οντως δεν παλευεται ξενυχτι-μπεμπης και κρυωμα!!!!!!!

λενιω μου τι τιγρακι ειναι αυτο τελειο??????ειναι γλυκες και οι 2, θα τους φαω!!!!!!!!!!!να τους χαιρεσαι καρδουλα μου!!!!!!!!!!!!!!

ιωαννακι μου δεν εμεινε τιποτα, ο μπεμπαρος ερχεται καλεεεεεεεεε!!!!!αχ χριστουλη μου, ολα καλα θα πανε!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρανιουκο μου!!!!!!!!!!!!!!η μπιζουδενια η γλυκια τι κανει??????

γιωτουλα μου καλη????????????

ματινιω μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χρυσανθακι μου με το χριστινιω σου!!!!!!!!!!!!!!!

τα δικα μου νεα ειναι οτι με σταματησαν μαλλον προσωρινα απο την δουλεια γιατι δεν εχει και πολυ τωρα....απο την μια χαρηκα που θα ειμαι με το παιδακι μου αλλα απο την αλλη σκεφτομαι τι θα γινει αν διωξουν και τον αντρα μου απο την δουλεια γιατι κι εκεινος δεν τα πηγαινουν καλα!!!!!ουφ....εχω ενα αγχος αλλα δεν θα σκασω κιολας, θα τα καταφερουμε οπως ολοι!!!!!υγεια να εχουμε παναγιτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!μια χαρα μας εκατσε, η πεθερουκλα πηρε παραταση με την μπεμπα αν και ειχαν αρχησει να συνηθιζουν η μια την αλλη, χαχαχαχαχα!!!!!το μπεμπακι μου μωλε, θα το χαρω!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Που είστε σήμερα; Θα πιούμε καφεδάκι; Εγώ είμαι ξύπνια από τις 5.30 αλλά δεν με νοιάζει καθόλου πλέον! Τουλάχιστον τις ώρες που κοιμάμαι, κοιμάμαι καλά! Σκέφτομαι συνέχεια την Τρίτη και έχω μία χαρά αλλά και ανυπομονησία απίστευτη! :-P:-P:-P

Τι τρώτε σήμερα; Ουφφφφ δεν έχω όεξη να μαγειρέψω και θέλω κάτι εύκολο μωρέ!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Που είστε σήμερα; Θα πιούμε καφεδάκι; Εγώ είμαι ξύπνια από τις 5.30 αλλά δεν με νοιάζει καθόλου πλέον! Τουλάχιστον τις ώρες που κοιμάμαι, κοιμάμαι καλά! Σκέφτομαι συνέχεια την Τρίτη και έχω μία χαρά αλλά και ανυπομονησία απίστευτη! :-P:-P:-P

Τι τρώτε σήμερα; Ουφφφφ δεν έχω όεξη να μαγειρέψω και θέλω κάτι εύκολο μωρέ!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλημερα ιωαννακι μου....εχεις τρελλαθει εεεε????σε νιωθω...

εγω θα κανω μπριζολιτσες ψητες με πατατοσαλατα σημερα!!!!!:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

τελικα κ ο μικρος ανησυχος ηταν σχετικα!! δεν μπορουσαμε να τον κοιμησουμε με τιποτα! ματι γαριδα!! νομιζω ηταν 01.30 που κοιμηθηκε!! ουφφ δεν ειμαι καλα!!!

ανασατασακι μου πως εισαι?αχ δεν εχεις κανενα να ρθει να σε βοηθησει?

περαστικουλια σουουουουουουουου....:lol:

Διαφημίσεις

αναστασακι μου τον πειραξαν οι φακες ε?εγω που εφαγα τωρα που ειναι 5 μηνων δεν την πειραξαν, απλα εκανε κακακια συνεχεια, και 3 φορες την ημερα, τωρα που πλεον κανει μια φορα!!!!αρα χρυσανθακι για φαε φακουλες να δεις!!!!!!οσο για το θηλαστρο κι εγω το ιδιο εχω, καλο ειναι, αλλα δεν επρεπε να βγαλεις αμεσως μολις τον ταισες, ας περναγε τουλαχιστον μιση με μια ωρα για να μπορεσει να ξαναεχει γαλατακι το στηθος!!!!το μπιμπερο θα το μαθει, θελει τον χρονο του, στην αρχη θα πεδευτει λιγο γιατι δεν το ξερει αλλα θα το μαθει!!!!!περαστικα σου βρε γλυκουλα μου, αντε να περασει γρηγορα γιατι οντως δεν παλευεται ξενυχτι-μπεμπης και κρυωμα!!!!!!!

λενιω μου τι τιγρακι ειναι αυτο τελειο??????ειναι γλυκες και οι 2, θα τους φαω!!!!!!!!!!!να τους χαιρεσαι καρδουλα μου!!!!!!!!!!!!!!

ιωαννακι μου δεν εμεινε τιποτα, ο μπεμπαρος ερχεται καλεεεεεεεεε!!!!!αχ χριστουλη μου, ολα καλα θα πανε!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα δικα μου νεα ειναι οτι με σταματησαν μαλλον προσωρινα απο την δουλεια γιατι δεν εχει και πολυ τωρα....απο την μια χαρηκα που θα ειμαι με το παιδακι μου αλλα απο την αλλη σκεφτομαι τι θα γινει αν διωξουν και τον αντρα μου απο την δουλεια γιατι κι εκεινος δεν τα πηγαινουν καλα!!!!!ουφ....εχω ενα αγχος αλλα δεν θα σκασω κιολας, θα τα καταφερουμε οπως ολοι!!!!!υγεια να εχουμε παναγιτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!μια χαρα μας εκατσε, η πεθερουκλα πηρε παραταση με την μπεμπα αν και ειχαν αρχησει να συνηθιζουν η μια την αλλη, χαχαχαχαχα!!!!!το μπεμπακι μου μωλε, θα το χαρω!!!!!!!!!!!!!!

ποπακι μου τι καλα που εισαι σπιτακι σου με το μωρακι σου?????γλιτωσες και απο τη πεθερουκλαααααααααααααααααα...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαα

απο την αλλη,ειναι δυσκολα σε τετοιους καιρους που ζουμε χωρις δουλιτσα....αλλα την υγεια μας να εχουμε και πλενω και σκαλες...δεν εχω κανενα προβλημα!!!!

καλημερα ιωαννακι μου....εχεις τρελλαθει εεεε????σε νιωθω...

εγω θα κανω μπριζολιτσες ψητες με πατατοσαλατα σημερα!!!!!:lol:

Ε ναι η σκέψη μου από εχθές το πρωί είναι στην Τρίτη! Παρακαλάω το Θεό να πάνε όοοοοολα καλά!

Μμμμμμ μπριζολίτσες ε;;; Ουφ είναι παγωμένα όλα και θα πάρουνε ώρα να ξεπαγώσουνε! Έχω σνίτσελ κοτόπουλο και θα το φτιάξω με κρέμα γάλακτος και φρέσκα μανιτάρια μάλλον! Να τα φάω τώρα γιατί από την άλλη εβδομάδα κομμένα τα βαριά φαγητά! Χιχιχιιχιχ!!!

Αχ βρε Ποπάκι μου σε καταλαβαίνω! Είναι πολύ δύσκολα τώρα που υπάρχει και το μωράκι! Κι εγώ ακούω διάφορα για τη δική μας δουλειά και το άγχος είναι μόνιμο! Από την άλλη λέω να είμαστε καλά με τις οικογένειές μας, με υγεία και όλα θα τα βρούμε! Κάποτε με πολύ λιγότερα ζούσανε οικογένειες με 5 και 6 παιδιά! Απλά κι εμείς να περιορίσουμε λίγο τις απαιτήσεις μας και όλα θα τα βρούμε!

Το καλό στην όλη ιστορία είναι πως θα έχεις χρόνο με την ομορφούλα σου! Τι καλά!

καλημερα κ απο εμενα!! εγω ειμαι πολυ καλύτερα!

ο μικρος ομως μου εβγαλε αρκετη ποσοτητα εμετο. τον ειδα ζοριζοταν στο κρεβατι κ τον σηκωσα! ρευεται το πουλακι μου με δυσκολια κ βγαζει εμετο πηχτο (συγνωμη για την περιγραφη) κ αρχησε να μου γελαει! εγω ομως αγχωθηκα .. μετα απο κανενα μισαωρο ξανα το ιδιο κ ρεψιμο..:(:( μηπως ειναι ιωση ρε κοριτσια? πως θα το καταλαβω?? απο την αλλη λεω μηπως επειδη τον θηλασα ξαπλωτη?? αλλα δεν ηταν η 1η φορα...:(

ποπακι εσυ που θηλαζεις ξαπλωτη σου εχει τυχει?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα κοριτσακια μου!

αναστασακι μου περαστικουλια, εισαι καλυτερα ε? ευτυχως!

ποπακι δεν πληρωνεσαι μεσω οαεδ το 8μηνο? ξερεις οτι δεν μπορουν να σε διωξουν για 2 χρονια?

ιωαννακι μου σε παω στοιχημα για κυριακη!!! για να δουμε!

λενακι μου τι κανετε?

ρανακι η μπιζουδενια?

εγω κοριτσακια πηγα μετα την δουλεια δερματολογο κ εκανα καθαρισμο! ανανεωθηκα παλι!

παω να φτιαξω κρεμουλα γιατι η μπουμπου θα φαει εμενα στο τελος!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο εμενα!! εγω ειμαι πολυ καλύτερα!

ο μικρος ομως μου εβγαλε αρκετη ποσοτητα εμετο. τον ειδα ζοριζοταν στο κρεβατι κ τον σηκωσα! ρευεται το πουλακι μου με δυσκολια κ βγαζει εμετο πηχτο (συγνωμη για την περιγραφη) κ αρχησε να μου γελαει! εγω ομως αγχωθηκα .. μετα απο κανενα μισαωρο ξανα το ιδιο κ ρεψιμο..:(:( μηπως ειναι ιωση ρε κοριτσια? πως θα το καταλαβω?? απο την αλλη λεω μηπως επειδη τον θηλασα ξαπλωτη?? αλλα δεν ηταν η 1η φορα...:(

ποπακι εσυ που θηλαζεις ξαπλωτη σου εχει τυχει?

αναστασακι μου εισαι καλυτερα καμαρι μου????παλι καλα.....μπραβο...αντε τιποτα δεν ηταν

κι εμενα το κανει αυτο αγαπουλα μου οταν δε ρευεται καλα....μην ανυσυχεις:lol:

καλημερα κοριτσακια μου!

ποπακι δεν πληρωνεσαι μεσω οαεδ το 8μηνο? ξερεις οτι δεν μπορουν να σε διωξουν για 2 χρονια?

λενακι μου τι κανετε?

ρανακι η μπιζουδενια?

εγω κοριτσακια πηγα μετα την δουλεια δερματολογο κ εκανα καθαρισμο! ανανεωθηκα παλι!

γεια σου γιωτακι μου....χαχαχαχα....γρηγορα στο φαγανο ρανακι....το χει το ονομα φαινεται!!!!χιχιχι

καλος ο δερματολογος σου?τι καθαρισμο σου κανει?με τι τροπο εννοω?και επισης στειλε μου το μαγαζι με τα βαφτιστικα....μακια

καλημερα κοριτσακια μου!

λενακι μου τι κανετε?

ρανακι η μπιζουδενια?

Γεια σου Γιωτάκι μου! Τι κάνετε; Η μπεμπούλα σου τι κάνει; Λες για Κυριακή; Μμμμμμ θα βάλει ο μπαμπάς μου αρνάκι στη σούβλα και δεν φαντάζεσαι πως το περιμένω! Τουλάχιστον να το φάω πρώτα και μετά ας έρθει ο μπέμπης αλλιώς ας κάνω κούλουμα και μετά! Χιχιχιχι!!! Αχ μωρέ όποτε και να έρθει η χαρά πλέον δεν περιγράφεται με τίποτα!

αναστασακι μου σιγουρα δεν ηταν απο τον ξαπλωτο θηλασμο, ειχε δυσφορια με το ρεψιμο το καμαρι μας, θα σου κανει εμετουληδες, ειναι ακομα μικρουλακος, κι εμενα μου εκανε πολλους, γουλιες τις λες γιατι οι εμετοι ειναι ρουκετες που πεταγονται μακρυα, ετσι δεν ειναι?περιπου στον 4ο και κατι σταματησαν σε μας!!!!!!

ιωαννακι αυπνιες ε?εχεις αγωνια για την μαγικη συναντηση μανουλας-γιοκα!!!!!!!!

ρανιουκο μου δωσε φιλια στην μπουμπου μας!!!!!!!!!!

γιωτουλα μου την εκανε "να" παλι την κρεμουλα ε?χαχαχαχαχα!!!!!ζουμπιξε την μου!!!!!!!!!!!!

λοιπον ειμαι στον οαεδ, στο γραφειο πηγαινα ετσι "μαυρα" χωρις ενσημα γιατι ελεγαν οτι με χρειαζονταν αλλα με τοσες επιχειρησεις που κλεινουν η δουλεια εχει μειωθει, θα με φωναξουν λογικα οταν θα αρχησουν οι φορολογικες δηλωσεις των εταιριων....προς το παρον χαιρομαι το παιδακι μου!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...